View Full Version : ΑΕΚ-Παρί Σεν Ζερμέν Λανς-Παναθηναϊκός
Loco κατι σου χρωσταμε.... :D
αχ τι θυμηθηκα... παρκ ντε πρενς .... λες βα ξαναπαω???? :smokin:
dimitris74
15/12/2006, 13:31
ουτε παραγγελεία να την είχατε κάνει ρε την παρί.
ωραία πραγματα, καλη επιτυχία.
Εγω ηθελα Χαποελ ή Αγιαξ...
αλλα δε ξεχναω ποσο ειχα πικραθει τοτε στη Φιλαδελφεια με τη κωλοφαρδια της PSG με τον ξεκωλιαρη της τον Loco.... 3 φορες βρηκαν επιθεση και 3 γκολ βαλανε....
Revenge! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Εγω ηθελα Χαποελ ή Αγιαξ...
αλλα δε ξεχναω ποσο ειχα πικραθει τοτε στη Φιλαδελφεια με τη κωλοφαρδια της PSG με τον ξεκωλιαρη της τον Loco.... 3 φορες βρηκαν επιθεση και 3 γκολ βαλανε....
An kai se ekeino to paixnidi einai to monadiko paixnidi tis AEKARAS pou xerome pou den nikisame. Tha thrinousame thymata, me to malaka ton troxana eimastan san ta pontikia sti skepasti, eixan mpei an thymame kala gyro sta 2 xiliarika parapano :mad:
Pari kati sou xrostame...
alximistis
15/12/2006, 13:46
Βρε τι μου θυμίσατε...
δεν είχα πάει τότε στη Γαλλία, πήγα στην Αθήνα όμως. Όντως με πανάκριβο εισιτήριο.
Αλλά θυμάμαι τον αρχιμαλάκα τον τραχανά όταν τελείωσε το ματς στο Παρίσι να πανηγυρίζει λες και είχαμε κερδίσει 2-0. Έκανε το σήμα της νίκης ο βλαξ και κάτι τέτοια...
Τεσπα, καλή μας τύχη, είναι σίγουρο ότι αυτή η Παρί είναι σαφώς κατώτερη από τότε με Λοκό κλπ. αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνη.
Και επειδή έχει μείνει πολύ πίσω στο γαλλικό πρωτάθλημα της μένει μόνο η Παρί.
Όσο για τον ΠΑΟ νομίζω ότι καλά θα πάει. Καλή μας τύχη όπως και να 'χει...
dukeandthecity
15/12/2006, 13:49
στην Γαλλια οι παρισιανοι ειχαν βγαλει ένα πανό με την εναρξη του ματς.
"και τωρα αρχιζει ο εξευτελισμος και το ξύλο"
δεν τους εκατσε ομως.
dimitris74
15/12/2006, 13:50
παντως ειναι καλη ευκαιρία να μαζέψουμε κανα ποντάκι ακόμα.
με λιγη τυχη θα περάσουν και οι δύο στον επόμενο γύρο και η άεκ εχει πολλές πιθανότητες να περάσει εναν ακομα αφου θα πεσει πανω στην μπενφίκα αν περάσει.
ο παναθηναικός ζευγαρώνει με μπλακμπερν η λεβερκουζεν οπότε μαξιμουν εκει σταματάει
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΡΠΑΖΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...........:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΡΠΑΖΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...........:rotflmao: :rotflmao: NAΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΗ...
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol:
ΚΑΡΠΑΖΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Gandalf dr685sm
15/12/2006, 15:05
Παρί - ΑΕΚ.... φαινόταν εεεε;;;;
Δεν το είπα απο την αρχή;
Για να δούμε. Πάντως μην τους αψηφάτε τους Γάλλους. Έχουν πάρα πολύ καλό υλικό και μέχρι τον Φεβρουάριο , δεν νομίζω να συνεχίσουν το σερί ηττών..
Το οτι χρωστάμε...χρωστάμε... αλλά απο εκεί και πέρα. Καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή. Δεν είναι άσχετοι και σίγουρα κουβαλάνε και ένα όνομα.
Οχι οτι είναι και φόβητρο πάντως. Στα μέτρα μας και μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε στα ίσα.
Για τον ΠΑΟ... Η Λάνς είναι ακουστά απο παλιά... αλλά δεν ξέρω τι "ψάρια" πιάνει φέτος...
Πάντως Ελλάδα - Γαλλία είναι το θέμα..
Gandalf
el_hymador
15/12/2006, 15:19
Παντως αν ο Πανθηναϊκος παιξει με τον τροπο που παιζει στα τελευται παιχνιδια , τον ηπιοαμε αδερφια!!! αν ομως σοβαρευτουμε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες....θα δειξει
diskolo to vlepo ego re gam.......
boss
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
72083