View Full Version : ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ/ΚΑΦΕ
symvoulos
18/12/2006, 11:32
ΣΑΒΒΑΤΟ 24-12 ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ
ΠΡΟΤΙΝΩ ΓΙΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ
ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΤΙΝΩ ΛΕΙΒΑΔΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
:beer:
angels_gr
19/12/2006, 14:11
Ώπα, τι εχουμε εδω??? Βόλτα και καφέ!!! Πολύ ενδιαφέρον... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΤΙΝΩ ΛΕΙΒΑΔΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ ΕΝΤΟΥΡΑ (ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...):blush:
ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΠΑΛΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ....)
1. ΓΙΑΤΙ ΛΙΒΑΔΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΒΑΔΙ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ Η ΛΙΒΑΔΙ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ??
2. ΠΟΤΕ ΠΕΤΥΧΕΣ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ...) ΚΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ANYTHING AT ALL..)???
72625
symvoulos
19/12/2006, 17:50
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ....
ΤΡΙΤΟΝ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
Η ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
Η ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.:beer:
Τώρα είναι που ψώνισες από σβέρκο...:smokin:
Άμα ψηθούν οι ασκόνιστοι, γυαλιστεροί και απαστράπτοντες ασφάλτινοι για καμιά Πετροκέρασα, κάτι γίνεται...
(αλλά αυτά τα "για καφέ" κ.λ.π., να τα ξεχάσεις...) :beer:
symvoulos
19/12/2006, 18:26
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ, ΟΥΖΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ:beer:
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ
ΑΝ ΚΑΙ :sun: ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
τελικα την πηγατε εκεινη την βολτα?
fantacid
26/12/2006, 13:10
ελπιζω οχι.......τωρα ειδα το ρημαδοθρεντ!!!
Atsatsos
26/12/2006, 17:53
Κι εγώ το ίδιο :( :ZZZ:
αντε αμα κανω και εγω το καρτερ αυριο να παμε για καναν καφε πριν το νεο ετος,ψιψηνεστε?
Atsatsos
26/12/2006, 20:20
Οπωσδήποτε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
αντε αμα κανω και εγω το καρτερ αυριο
σημερα τι κάνεις; :confused:
το μπουζί; :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τώρα είναι που ψώνισες από σβέρκο...:smokin:
εκτος απο ασχημοι ,στραβοι και κουτσοι ......μια χαρα ειμαστε ........
ναι .μεσα για βολτα .....
symvoulos
27/12/2006, 09:26
ΠΗΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ :confused:
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ 30/12 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ
ΤΗΣ 14.00 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ INTERNET:beer:
Atsatsos
27/12/2006, 09:57
Μέχρι τις 20:30 θα είμαι στη δουλειά.
Άμα το κάνετε για αργότερα,έρχομαι.
na to kanoyme savato?ti wra poy?an den prolavw na kanw to diko moy tha erthw me ena kdx enws kolitoy
tha erthw me ena kdx enws kolitoy
KDX που να δουλεύουν είναι λίγα ...
(ποιος είναι ο "κολλητός" ??) :confused:
to eixan 2 aderfia mexri prin liges meres,o nikos kai o alkhs,twra to exei o neoklhs poy einai kolitos moy,to mhxanaki einai sthn pena o pateras toon paidiwn einai pseiras se afta kai to anakataskevase moy eipan,pantws telika me to diko moy tha erthw,
ayrio to prwi elpizw na to exw teleiwsei
Για βολτα λιγο δυσκολο το Σαββατο πρωι γιατι δουλευω ως τη μια.
Για καφε αν κανονισετε αργοτερα μεσα!
Σαββατο 16:00 αριστοτελους με εγνατια απο την μερια που εχει μετωπο δυτικα,που εχει και χωρο,ποιος ειναι μεσα;
Atsatsos
27/12/2006, 19:19
Εγώ είμαι μέσα κυρίαρχε του πολέμου!!!
Άλλοι για την μάχη;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Εγώ είμαι μέσα κυρίαρχε του πολέμου!!!
Άλλοι για την μάχη;
Αν εννοεις ....μπριζολοπανσετομπιφτεκομαχη θα εχετε την αμεριστη υποστηριξη μου!
pavlaras1
27/12/2006, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Αν εννοεις ....μπριζολοπανσετομπιφτεκομαχη θα εχετε την αμεριστη υποστηριξη μου!
Θελω και εγω μια απο τα ιδια.
Αν ειναι ετσι και δεν δουλευω θα ερθω και εγω.
εγω παλι δεν καταλαβα .......συναντηση 1600 ........δλδ κανα χιλιομετρο δεν θα κανουμε???
αν γινει μια ψιλοεκδρομη τυπου .....Αγιος Προδρομος .......ειμαι μεσα ............δευτερα και τριτη ειναι ολα κλειστα .......οσοι μεινουν εδω ειναι καλη περιπτωση
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εγω παλι δεν καταλαβα .......συναντηση 1600 ........δλδ κανα χιλιομετρο δεν θα κανουμε???
αν γινει μια ψιλοεκδρομη τυπου .....Αγιος Προδρομος .......ειμαι μεσα ............δευτερα και τριτη ειναι ολα κλειστα .......οσοι μεινουν εδω ειναι καλη περιπτωση
να το δεις σαν προ-πορεια,οπως στο στρατο,να βρεθουμε μια,να πιουμε κανα καφε και κανα κρασι:p :p και να δουμε και ποιοι ειμαστε και κανονιζουμε και βολτουλα στο καπακι οπως λες,εγω το προτεινα ετσι σχεδιο γιατι πολλοι δουλευουν μεχρι και την κυριακη:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Atsatsos
28/12/2006, 09:38
Ρε παιδιά τι θα κάνουμε τελικά;
Transalp ή zx ?
symvoulos
28/12/2006, 12:14
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ....
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΔΕΛΕΑΡ ΑΚΟΥΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ :a31: :a31:
ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ....
symvoulos
28/12/2006, 12:16
ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΩΜΕΓΑ Μ@Λ@Κ@:rotflmao: :rotflmao:
...οποιος δεν προλαβαινει και γουσταρει να ερθει πιο μετα ας μου στειλει pm να του στειλω τηλ για να ερθει να μας βρει
να το δεις σαν προ-πορεια,οπως στο στρατο,να βρεθουμε μια,να πιουμε κανα καφε και κανα κρασι:p :p και να δουμε και ποιοι ειμαστε και κανονιζουμε και βολτουλα στο καπακι οπως λες,εγω το προτεινα ετσι σχεδιο γιατι πολλοι δουλευουν μεχρι και την κυριακη:rotflmao: :lol: :rotflmao:
ρε αμα ειναι να βγουμε ραντεβου παω και με την γκομενα μου :lol: .........δλδ να φορεσω και τα καλα μου??? :mad:
Atsatsos
28/12/2006, 21:50
E, ρεεεε... δε βγάζουμε άκρη εδώ πάνω;;; Τι γίνεται;
pavlaras1
28/12/2006, 22:45
Εμενα τελικα με ανακοινωσαν σημερα στην δουλεια οτι θα δουλευουμε καθε μερα μεχρι και την κυριακη εως τις 18:00.
Αρα δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω μαζι σας ελπιζω ισως για αλλη φορα αν πανε ολα καλα.
Τι να σας πω ρε παιδια,αν εχει κανεις καμια καλυτερη προταση ας την πει,εγω το σαββατο θα ειμε εκει που προ-ειπα,οποιος εχει ορεξη ας ερθει και αποφασιζουμε εκει τι θα κανουμε,αντι να κραζεις φιλε zolotas ριξε μια πιο συγγεκριμενη προταση και εγω ειμαι μεσα
χριστουγενα ειναι ,να ρεταρουμε ρε ψιλε και λιγο........αλλα οπως λεει και ο αγγελακας "μη δινεις σημασια":smilea:
Atsatsos
29/12/2006, 09:25
Τι να σας πω ρε παιδια,αν εχει κανεις καμια καλυτερη προταση ας την πει,εγω το σαββατο θα ειμε εκει που προ-ειπα,οποιος εχει ορεξη ας ερθει και αποφασιζουμε εκει τι θα κανουμε,αντι να κραζεις φιλε zolotas ριξε μια πιο συγγεκριμενη προταση και εγω ειμαι μεσα
See you there!
symvoulos
29/12/2006, 09:52
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΣΑΤΣΟ ΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ...
ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ...
Ελπιζω να τελειωσω νωρις απο τη δουλεια αυριο και να τα πουμε και απο κοντα!
Atsatsos
29/12/2006, 18:08
Θα 'ρθεις κουφάλα. Καιρό έχω να σε δω. Και γω στα καπάκια από τη δουλειά θα έρθω.
Μεσα Ιανουαριου θα τον πιω βορειο τον καφε... κανονιστε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μεσα Ιανουαριου θα τον πιω βορειο τον καφε... κανονιστε...
τι εγινε ρε γιατρε ??? γκομενα απο δω εχεις και ερχεσαι συνεχεια η σ αρεσει τοσο πολυ η θεζνικη??:lol:
λοιπον συναντηση εκει που μαζευονται οι ρωσσοποντιοι δλδ αριστοτελους :mad: ........1600 οκ?? δλδ 1600 με 1630 ........και οποιος δεν ερθει ........:mad: kick some ass ......:mad:
τι εγινε ρε γιατρε ??? γκομενα απο δω εχεις και ερχεσαι συνεχεια η σ αρεσει τοσο πολυ η θεζνικη??:lol:
εεεε όλο και κάτι... :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εεεε όλο και κάτι... :blush:
καλα μλκας εισαι ??????? εδω βρηκες να βγαλεις γκομενα??????? ελεος δλδ ..........καλα θα σε φτιαξω γω αν ερθεις εδω.......και θα μου στειλεις π.μ να ερθω να τσεκαρω το διαβατηριο σου .........
Atsatsos
30/12/2006, 02:42
Και μεις νομίζαμε οτι ερχόσουν για μας...ρε συ,καμιά φίλη έχει;;; :p :p :p
Bandit ετοιμο,κοτσαρω τα φλασακια το πρωϊ,αμα προλαβω θα φτιαξω και το στροφομετρο,οταν με ακουσετε απο μακρια,αναψτε τσιγαρο και μεχρι να το τελιωσετε θα με δειτε κιολας :smokin:
καλα μλκας εισαι ??????? εδω βρηκες να βγαλεις γκομενα??????? ελεος δλδ ..........καλα θα σε φτιαξω γω αν ερθεις εδω.......και θα μου στειλεις π.μ να ερθω να τσεκαρω το διαβατηριο σου .........
δεν κατάλαβες καλά...
έχουμε και έναν έξτρα λόγο να ανέβουμε... :rolleyes: :blush:
όχι ντε και καλά "ΤΟΝ" λόγο να ανέβουμε... :p
Και μεις νομίζαμε οτι ερχόσουν για μας...ρε συ,καμιά φίλη έχει;;; :p :p :p
για σας έρχομαι και επ ευκαιρείας... :winka:
ισχυει η συναντηση??? :confused: με χωσανε δουλεια και σχολαω 2000:mad: ......αν κανονισετε εκδρομη Δευτερα η Τριτη ειμαι οκ ,αλλα βαλτε και ποστ .......
Atsatsos
30/12/2006, 13:14
Mια χαρά ισχύει. Εσύ όμως δε δουλεύεις και αύριο...
Τα λέμε με τους λοιπούς... :wave2:
Μεσα και εγω. Τα καταφερα τελικα!
Κοιτα να δεις που βρεθηκαμε και πηγαμε και για καφε και ειμασταν και 4 και καλα περασαμε.
Εγω ,ο λυκος,ατσατσος και συμβουλος
Τον καφε τον ειπιαμε,εκδρομη θα παμε?ριχτε καμια ιδεα για τις πρωτες μερες που καθομαστε για να παει καλα η χρονια,αντε
Κοιτα να δεις που βρεθηκαμε και πηγαμε και για καφε και ειμασταν και 4 και καλα περασαμε.
Εγω ,ο λυκος,ατσατσος και συμβουλος
Τον καφε τον ειπιαμε,εκδρομη θα παμε?ριχτε καμια ιδεα για τις πρωτες μερες που καθομαστε για να παει καλα η χρονια,αντε
μπραβο παιδια :beer: ........για Δευτερα η Τριτη???
Atsatsos
31/12/2006, 12:51
Δευτερα η Τριτη λέω να πάω σέρρες. Ακολουθεί κανείς;
για καφεδες μαλλον??????
πες ωρα και μερα ακριβως και φυγαμε,να παρουμε και τον Λυκο και τον συμβουλο να γινουμε πολλες
αληθεια εχει κανεις το τηλ του συμβουλου να τον παρει να τον πει?
Atsatsos
31/12/2006, 16:48
Γιώργο κοντά έπεσες. Για πίστα εννοώ.
Ωραια τα ειπαμε, αντε να κανουμε και μια ωραια βολτιτσα να μπει και καλα ο χρονος!
Εγω μπορω και αυριο και μεθαυριο. Πειτε ποτε και φευγουμε!
εσεις πιστα,εμεις καφε,κουλ ειμαστε,πειτε ποτε να πω και καναν κολιτο
ωραια .......εκλεισε για Σερρες ,ολοι θετικοι βλεπω :a08: ..........για ΤΡΙΤΗ??? γιατι θα ξενυχτησουμε σημερα βλεπω...........και αυριο μια βολτα θα ηταν μια καλη ιδεα ,για μεζεδοκαταστασεις σε καποιο χωριο .......μεσημερακι π.χ και ο καιρος ειναι πολυ καλος ,αν και μολις κατεβηκα στην πολη με -5:dizzy: αλλα :beer: :beer:
οριζουμε ενα σημειο συναντησης και κανονιζουμε εκει ....π.χ ενα "καφε" στην παραλιακη
ομορφα τριτη γιατι εγω τωρα παω για νανι και δεν το βλεπω για σημερα,τι ωρα και που?
εγινε .....Τριτη .....στον φλοκα κατα τις 9:00 ???
Atsatsos
01/01/2007, 11:45
εγινε .....Τριτη .....στον φλοκα κατα τις 9:00 ???
Θα 'χει και κότες τέτοια ώρα!;!;
Τι 9 ρε Γιώργο :eek:
Για σέρρες το ξανασκέφτομαι μιας και...
73388
Atsatsos
01/01/2007, 11:47
Ας περιμένουμε καμιά αλκιωνίδα. Για καφέ μέσα. Και άς είναι και λίγο πιο έξω. Πείτε εσείς κι εγώ ακολουθώ.
τελικα θα τα πουμε αυριο,πειτε μια ωρα και μερος και βρισκομαστες και αναλογα πρατουμε ρε,αντε βολτα,βολτα,βολτα
κατα τις 12:00 ??????? τι λετε ??
Atsatsos
01/01/2007, 20:38
Πάλι 3 κι ο κούκος θα 'μαστε ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεε......!!!!!
Salonica ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Που 'στε ρε;;;
11:00 καμάρα και βλέπουμε; καλά είναι; Πάμε εντός πόλης αν είναι για κάνα καφεδάκι γιατί δε σας κόβω για πολλά-πολλά.(εξαιρούνται: λύκος, warlord, σύμβουλος).
Atsatsos
01/01/2007, 20:46
Σόρρυ Γιώργο, γράφαμε συγχρόνως.
12; άμα είναι να έρθει κόσμος κάντε το και 13:00, δε με νοιάζει. Τα λέμε... :beer:
Βασικα και εγω για 12 λεω καλυτερα. Καμαρα νομιζω θα βολεψει ολους.
Και για βολτα ειμαι μεσα ανεξαρτητως καιρου!
1200 βολευει ολους σιγουρα και Καμαρα οκ ......και εννοειτε και βολτα ,μια χαρα καιρο θα εχει .......φερτε μου ενα κοντομανικο γιατι ψηθηκα :sun:
12 καμαρα ο πολεμαρχος θα ειναι εκει
παρτε να εχετε,warlord,atsatsos,zolotas,lykos και ο κολιτος μου ο Δημητρης
δεν ειμαι κουκλοςςςςςςς?
73480
χωρις εμενα φισικα γιατι ειχα βαρεθει να τους περιμενω:smokin:
73481
Για καφε ειμασταν 4. Αυτη τη φορα μαζευτηκαμε 5!
Το μενου περιελαμβανε βολτα εως την ...Περαια και πισω!
Και στη συνεχεια σοκολατα στην Καλαμαρια.
Και σαν πραγματικοι μηχανοβιοι που ειμαστε κατσαμε στο Δημοτικο, εξω ομως, χωρις να εχει μανιταρια βεβαια και τετοια....
Παρολο που η αληθεια ειναι οτι ηθελα να πηγαιναμε μια μεγαλυτερη βολτα τελικα ηταν πολυ καλη φαση και αυτη η βολτα με πολυ χαβαλε και τρελλα οπως καταλαβαινετε και απο τις φωτογραφιες!
Αντε και την επομενη φορα 6!!
ωραια .......ωραια .......ειστε ολοι καγκουρες :lol: .....μαλλον ειναι καιρος να παρω ενα μηχανακι για σουζες ,edo ,drift,μπαντιλικια και με dbkiller.......γιατι ζηλεψα ........:a08: :beer: :beer:
ενταξει ειμαι cool γιατι αυτη την εποχη ειμαι off season .........:eyepop: :eyepop: :a029:
Atsatsos
03/01/2007, 03:35
Πάρτε 2 κι από μένα:
73496
Atsatsos
03/01/2007, 03:38
και η άλλη είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να τη βάλει και τώρα βαριέμαι να επεξεργάζομαι. Σε 4 ώρες ξυπνάω για δουλειά. Αύριο.
ζολοτα αμα σε κακοφαινετε την αλλη φορα θα θυσιαστω και θα σου δωσω το δικο μου να δεις τι σημενει γκαζι:lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol:
symvoulos
03/01/2007, 09:13
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .
ΖΗΛΕΨΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ INTERNET ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΑΓΡΟΝ ΑΓΩΡΑΖΑ...:bawl:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ...
:a08: :a08:
ΑΤΣΑΤΣΕ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΜΟΥ
ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ
Dodok edessa
03/01/2007, 09:16
Ομορφα !!!
:beer: :wave2:
Atsatsos
03/01/2007, 19:18
thea
73541
ζολοτα αμα σε κακοφαινετε την αλλη φορα θα θυσιαστω και θα σου δωσω το δικο μου να δεις τι σημενει γκαζι:lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol:
εσυ κανονισε να παρεις κανα Ζ 750 και θα εισαι αρχηγος για ταξιδακια που λεγαμε και number 1 γκαζοφονιας δυτικων συνοικιων..........επισης βλεπω και ενα gsxr750 να ερχεται απο lyko.....
εσυ βρε atsatso αν σε ειχα γιο θα σε ειχα πλακωσει στα μπουνιδια ......στην επομενη συναντηση θα σου μαθω πως να πηγαινεις το μηχανακι χωρις να παταει σε καμια ροδα:eyepop: .......μια και τις σουζες τις εχω για πρωινο:smokin: ..........
Atsatsos einai o Stuntman to moto.gr ama mathw na odhgw parea me thn kamera tha sas di3w ti enow.
fantacid
03/01/2007, 23:57
τσ τσ τσ.....
αλητες μηχανοβιοι σουζακιδες μαλλιαδες τσαντικιδες!!!
ωραια πραματα.....
αν κανετε κατι με λιγοτερο κρυο, ενα καφε τον επινα παρεα με κατι κατακαθια σαν εσας!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τσ τσ τσ.....
αλητες μηχανοβιοι σουζακιδες μαλλιαδες τσαντικιδες!!!
ωραια πραματα.....
αν κανετε κατι με λιγοτερο κρυο, ενα καφε τον επινα παρεα με κατι κατακαθια σαν εσας!!!
:wave2:
η αληθεια ειναι οτι γνωρισαμε και κατι κοπελες εκει αλλα γουσταρουν μονο πισταδικα ρε φιλε.........εισαι off season αλλα μην χαλιεσαι ,ηρθαν και τις πηραν κατι θειες ........
fantacid
04/01/2007, 00:22
η αληθεια ειναι οτι γνωρισαμε και κατι κοπελες εκει αλλα γουσταρουν μονο πισταδικα ρε φιλε.........εισαι off season αλλα μην χαλιεσαι ,ηρθαν και τις πηραν κατι θειες ........
σορυ φιλε.....αλλα δεν υπαρχει γκομενα που δε γουσταρει το μαυρο βρωμικο XR μου!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
σορυ φιλε.....αλλα δεν υπαρχει γκομενα που δε γουσταρει το μαυρο βρωμικο XR μου!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
και που βγαζεις την γκομενα ρε σι ????? στα κατσαβραχα????? εμεις παμε και μια καφετερια και μας την πεφτουνε τα παστακια .........εσυ με τον βουρκο
που πας αθεοφοβε και βρωμυλε ???????? χλιδη ειμαστε ρε φιλε .............οτι και να λες εισαι Β εθνικη
Να δουμε το ζολοτα σενιε πενιε να κατεβενει κυριλε απο το βουφουρου και εσενα να κατεβαινεις πιτα στην λασπη και στην κοπρια απο τα ελαφακια του δασους που κρυωσαν και τα επιασε διαρια,να σε πω για γκομενες και XR :lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol: :D
Atsatsos
04/01/2007, 09:27
Ζήτω η λάσπη και τα γκάζια!!!
Στα π@π@ρ!@ μας οι γκόμενες.
fantacid καλά λέω ή θα μου πετάξεις ντομάτες ακόμα και τώρα που σε υποστιρίζω;
:look:
Κωστή, το avatar που το βρήκες ρε;;; :D ;)
symvoulos
04/01/2007, 10:07
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ;;
Να δουμε το ζολοτα σενιε πενιε να κατεβενει κυριλε απο το βουφουρου
θα γελασει και ο καθε πικραμενος στανταρ.........ειπαμε ειμαι off season :bigcry:
Atsatsos
04/01/2007, 12:08
Τραπέζι...άλλη φορά :beer: :wave2: