View Full Version : Τρόπος αγοράς μεταχειρισμένου
Έχω ψηθεί να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο kawasaki από γνωστή αντιπροσωπεία άλλης μάρκας(στο trade center αυτής).
Μου ζητάει όλα τα λεφτά μπροστά για να ξεκινήσει η διαδικασία της μεταβίβασης.
Να τα δώσω όλα μπροστά?(φοβάμαι ρε γαμώτο)
πες του να παει να γ........αμηθει . Πρωτα το παιρνεις στο χερι και μετα .......και γενικα σε ολες τις δουλειες .Που ακουστηκε συτο δλδ??
costas_k
18/12/2006, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
πες του να παει να γ........αμηθει . Πρωτα το παιρνεις στο χερι και μετα .......και γενικα σε ολες τις δουλειες .Που ακουστηκε συτο δλδ??
+1
εφόσον είναι γνωστή αντιπροσωπεία δεν νομίζω να παίζει να κάνει κάτι ...εξάλλοθ μπορείς να ζητήσεις απόδειξη για τα χρήματα....
ΑΛΛΑ....άμα είναι τόσο γύφτος που ζητάει όλα τα λεφτά μπροστά πές του να παει να γ@@@@@
:beer:
SeNNinhA
18/12/2006, 18:33
Ακου πως γίνεται και έτσι είναι το σωστό
Αφού μιλάς για μαγαζί τότε υπάρχει έντυπο που αναφέρει τα σχετικά της πώλησης.
Εκεί στο μαγαζί το συντάσει ο πωλητής και αναφέρει ότι ο ................ πουλά την συγκεκριμένη μηχανή μάρκας ........., χρώματος .........., ημερομηνίας κατασκευής ........, με αριθμό πλαισίου ............, στον .............. για το ποσό των .........ευρώ με μετρητά ή διακανονισμό (όπως κανονίσετε)
Αυτό είναι νομίζω τριπλότυπο (ή διπλότυπο) και το ένα το παίρνεις εσύ.
Αφου το υπογράψει και σου το δώσει τότε πληρώνεις και παίρνεις το κλειδί και την μηχανή και μπορείς να φύγεις αφού του έχεις εννοείται δώσει εξουσιοδότηση για να κάνει κάποιος δικός του τα διαδικαστικά για μεταβίβαση της αδειας στο όνομά σου.
Εαν φοβάσαι για αναξιόπιστο έμπορο τότε δεν είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τίποτε μπροστά αλλά αφού δεν θα δώσεις εξουσιοδοτηση πρέπει να πας κι εσύ μαζί με τον εκπρόσωπό του και να κάνεις την μεταβίβαση. Την ώρα της μεταβίβασης δίνεις και τα χρήματα. Αλλά θα πρέπει να πας εσύ να κάνεις την διαδικασία επι τόπου. Αυτοί έχουν κάποιον δκό τους και του δίνουν να κάνει όλες τις μεταβιβάσεις.