View Full Version : Αμορτισερ Ζ1000 σε Ζ750
PalLoukiLuke
18/12/2006, 19:31
Καλησπέρα παιδια
Ξέρετε αν ταιριάζει το άμορτισέρ απο το Ζ1000 στο Ζ750? Οι βάσεις είναι ίδιες? Αλλάζει το ύψος ή τέλοςπάντων έχει διαφορά? και βασικά είναι διαφορετικό? πιο σκληρό? Βρήκα ενα μεταχειρισμένο. Αξίζει να το αλλάξω?
Κάπου πήρε το μάτι μου βέβαια οτι μερικοί έχουν βάλει απο 636. Αληθεύει? Αυτό σύγουρα θα είναι πιο σπορ αλλα θα έχει και διαφορές φαντάζομαι αφού είναι τελείως διαφορεικό μηχανακι..
Περιμένω τα φώτα σας...
:beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
PalLoukiLuke
18/12/2006, 20:07
Βασικά πριν απο λίγο είδα στο EBAY υπάρχει ενα Ζ1000 σε βίδες, μπροστινό , δισκόφρενα τα πάντα σε σουπερ τιμη, αλλα τώρα το είδα ρε γαμωτ και ασε που δεν ξέρω αν κάνουν στο 750...
Τι ήθελα και μπήκα.....:cry:
¨οποιος θέλει και προλάβει να τρέξει
:bigcry:
δεν ειναι ακριβώς ιδιο αλλα ταιριάζει
το θεμα ειναι οτι δε θα δεις μεγαλη βελτιωση με αυτη τη μετατροπη
το οτι βαζουν απο 636 ειναι αλληθεια (και αοι ΖΧ10) και σου προτείνω να κανεις το ιδιο (δες στo γνωστο-άγνωστο site περαιτέρω τεχνικες πληροφορίες μιας και αρκετοι ήδη το εχουν κανει)
τι ενοεις τεργιαζει????
δλδ θα παρω την αναρτηση θα ξεσκιστω στη δουλια και θα μπει??
η θα βαλω στην μηχανη 4 κιλα ηλκτροκοηση και 10κιλα σιδερο βασεις πατεντα για να μπει?
greek_armada
19/04/2007, 23:39
εχει βαλει κανενας απο zx10 σε z750?Mπαινει χωρις πατεντα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από greek_armada
εχει βαλει κανενας απο zx10 σε z750?Mπαινει χωρις πατεντα?
βαλε απο ΖΧ636 2003-2004 αυτο μπαινει κουτα (μονο θα λιμαρεις λιγο το κατω "Π" απο μεσα ή παρε και το "linkage" απο το 636 και καθαρησες. και απο 2005-2006 μπαινει με λιγο περισσοτερο κοπο νομιζω ακουμπαει λιγο στον ανορθωτη
μπες στο kawasaki-bikers.gr και δες τα ποστ οσων το εχουν κανει
PalLoukiLuke
20/04/2007, 17:28
Αυτο το ποστ ειναι λιγο παλιο
εβαλα απο 637 2004 κουτι μπηκε. με το μοχλικο το μαμισιο Z750
το 2005 και μετα θελει μικρη πατεντα
η καλυτερη μετατροπη
και οπως ειπε ο προλαλισαντας
www.kawasaki-bikers.gr
Ωραια η κουβεντουλα μας ρε μαγκες...αλλα επειδη εχω και εγω την ιδια απορια...και απαντηση σαφη δεν ειδα...ξερει κανεις σιγουρα αν του Ζ1000 μπαινει στο Ζ750 χωρις ιδιαιτερες πατεντες?
Φιλος πουλαει το δικο του απο Ζ1000 για να βαλει Ohlins!
Να το παρω?:eyepop: :look:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Ωραια η κουβεντουλα μας ρε μαγκες...αλλα επειδη εχω και εγω την ιδια απορια...και απαντηση σαφη δεν ειδα...ξερει κανεις σιγουρα αν του Ζ1000 μπαινει στο Ζ750 χωρις ιδιαιτερες πατεντες?
οχι! παρε απο 636...
Zbandit750
30/06/2007, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Κουτι μπαινει του 1000 στο 750 , εχω στο δικο μου. Διαφορα θα δεις μικρη.
Τωρα για το 636 δεν εχω εμπειρια να σου πω , αλλα αν διαβασεις προσεκτικα τα post οσων εβαλαν , θα δεις οτι η 1η τους εντυπωση ειναι θετικη και ενθουσιωδεις και μετα απο λιγο καιρο τρελενονται με τις ρυθμισεις γιατι ειναι πολυ σκληρο και δεν δουλευει σωστα κτλ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χασεις σε ανεση.
εγω παντως προτιμω να χασω την ανεση παρα να παλευω σαν τον capirossi με την τραμπαλα που κανει στα πολλα
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
εγω παντως προτιμω να χασω την ανεση παρα να παλευω σαν τον capirossi με την τραμπαλα που κανει στα πολλα
+1000000000000000000:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Zbandit750
02/07/2007, 17:08
Του capirossi το μηχανακι δεν ειναι ανετο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Του capirossi το μηχανακι δεν ειναι ανετο.
ουτε το z ειναι ανετο γιατι δεν υπαρχει χωρος να αποθηκευσεις το σκατο που παει στην καλτσα οταν προσπαθεις να ξυσεις μαρσπιε και ευχεσε να μην πετυχεις ανωμαλια γιατι θα κανεις τον σουπερμαν.
το μηχανακι στην φωτογραφια ειναι απο ενα παληκαρι που σκευτικε οτι η ζωη του ειναι λιγο πιο ακριβη απο τα 1200 ευρω που εδωσε ετσι ωστε το z του να του παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια οταν βρισκεται υπο κλιση ή σε κατασταση φρεναρισματος
95436
paramedic
05/07/2007, 20:30
ουτε το z ειναι ανετο γιατι δεν υπαρχει χωρος να αποθηκευσεις το σκατο που παει στην καλτσα οταν προσπαθεις να ξυσεις μαρσπιε και ευχεσε να μην πετυχεις ανωμαλια γιατι θα κανεις τον σουπερμαν.
το μηχανακι στην φωτογραφια ειναι απο ενα παληκαρι που σκευτικε οτι η ζωη του ειναι λιγο πιο ακριβη απο τα 1200 ευρω που εδωσε ετσι ωστε το z του να του παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια οταν βρισκεται υπο κλιση ή σε κατασταση φρεναρισματος
Καλά φίλε δε θα το πιστέψεις!!!! Είναι ένα παλικάρι απο Λάρισα που σκέφτηκε ακριβώς το ίδιο πράγμα και έκανε την μηχανή του έτσι ακριβώς όπως αυτή στην φωτό!!!
Μέχρι και ίδια ζελατίνα και τα φέρινκ έχει!
Πω πω μιλάμε έχω πάθει τραμπάκουλο είναι ΟΛΟΙΔΙΑ ΛΕΜΕ!!!:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Καλά φίλε δε θα το πιστέψεις!!!! Είναι ένα παλικάρι απο Λάρισα που σκέφτηκε ακριβώς το ίδιο πράγμα και έκανε την μηχανή του έτσι ακριβώς όπως αυτή στην φωτό!!!
κοιτα να δεις τον τσοπανο.απιστευτο ομως.στειλε πμ στον idi να παρεις το τελικο τσαμπα.
ο τσοπανος σου την χαριζει.τελος
adam_tsouk
06/07/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανας μλκας λεφτας θα ειναι με κολλητο με χρυση μαστερκαρντ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
paramedic
06/07/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Τι μου θυμίζει....τι μου θυμίζει...:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
καλα χρυση ειναι και εγω ψωνιζω με μετρο
Zbandit750
06/07/2007, 21:13
Και το δικο μου Ζ εχει μπροστινο απο Ζ1000 , αυτο δεν συμαινει οτι το νορμαλ Ζ750 δεν ειναι ασφαλες. Ολα τα μηχανηματα απο πικ-απ μεχρι διαστημοπλοια εχουν ορια λειτουργειας και αυτο γιατι ακολουθουν τους νομους της φυσικης. Δεν ειναι η μηχανη επικυνδινη , ειναι ο χρηστης που την χρησιμοποιει εκτος οριων λειτουργειας. Αν αυτα τα ορια δεν σου αρκουν τοτε αναζητας κατι αλλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Και το δικο μου Ζ εχει μπροστινο απο Ζ1000 , αυτο δεν συμαινει οτι το νορμαλ Ζ750 δεν ειναι ασφαλες. Ολα τα μηχανηματα απο πικ-απ μεχρι διαστημοπλοια εχουν ορια λειτουργειας και αυτο γιατι ακολουθουν τους νομους της φυσικης. Δεν ειναι η μηχανη επικυνδινη , ειναι ο χρηστης που την χρησιμοποιει εκτος οριων λειτουργειας. Αν αυτα τα ορια δεν σου αρκουν τοτε αναζητας κατι αλλο.
αν και το ειδα λιγο καθυστερημενα ας απαντησω
τα ορια λειτουργιας μιας μηχανης μια εταιρεια τα καθοριζει με γνωμονα το μαρκετινκ και το μπατζετ που θελει να διαθεσει για τον εν λογω μοντελο.
ετσι λοιπον ενα z750 ας πουμε οτι μπορει να πλαγιασει μεχρι να ξυσει μαρσπιε σε μια καλη ασφαλτο.ως εδω λοιπον δεν ξεφευγουμε απο τα ορια της φυσικης.το θεμα ειναι με ποσο ασφαλεια μπορεις να το κανεις αυτο.
εδω λοιπον μπαινει το οικονομικο.θα μπορουσες να το κανεις συγουρα για πλακα αν φορουσε απο μαμα μπρος πισω ολινς αλλα το μηχανακι θα εκανε 17,000 ευρω.για να το παρεις ομως 7000 σου λεει η μαμα kawa μην πλαγιαζεις τοσο.αυτο δεν σημαινει ομως οτι το μηχανακι δεν εχει δυνατοτητες σπορ οδηγησης απλα εχει low bagjet.επειδη λοιπον και εμεις δεν το φυσαμε το αγοραζουμε σαν μια μεση λυση.οταν ομως εχεις την δυνατοτητα να αυξησεις με λιγα σχετικα χρηματα την ενεργητικη σου ασφαλεια δεν νομιζω οτι πρεπει κατι να σε εμποδισει να ψαξεις για κατι ανωτερο απο αποψη περιφεριακων.
το ιδιο φυσικα ισχυει και στα φρενα.δεν νομιζω οτι δεν του βαλανε ακτινικα επειδη δεν θελανε να ξεφυγουν απο τα ορια λειτουργειας.
αν το δικο σου μηχανακι γραφει πανω τις μοιρες κλισης και τα μετρα φρεναρισματος.τοτε παω πασσο.το δικο μου ειναι παντος σιγουρα εκτος οριων :wave2: