PDA

View Full Version : Κουβερτα

MUSTILI
19/12/2006, 16:25
Εχει βαλει κανεις σας κουβερτα (οπως σκουτερακι); Εβαλε φιλος με Fazer 130€ και ειναι για την πολη νυχτα με τη μερα. Εχει παθει πλακα. Αισθητικα μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο. Θα το κανατε;;)

Cpt. Haddock
19/12/2006, 16:37
ΕΛΕΟΣ !!!

:cry: :cry: :cry: :cry:

Και καλά οταν έχει πολύ κρύο αλλα το βλέπω και αυτές τις μέρες και τρελαίνομαι

ρε κορίτσια με μινι και καλσον οδηγείτε τα μοτόρια σας; :yuck:

SeNNinhA
19/12/2006, 16:54
Ναι, γιατί όχι. Αν πρέπει να κυκλοφορώ με την μηχανή με θερμοκρασίες κοντά στο μηδεν ή γενικά χαμηλές και δεν μπορώ να φοράω χοντρό παντελόνι φυσικά και θα την αγόραζα. Ας είναι όσο άσχημη νομίζει ο καθένας. Την δουλειά μου να κάνω όσο μπορώ με λιγότερη ταλαιπωρία είναι το θέμα. Κι αν κάποιος κρώνει και με 15 βαθμούς τότε ας την βάλει και τότε. Ο καθένας έχει διαφορετικές αντοχές στο κρύο και στην ζέστη. Στο Μιλάνο που ήμουν πριν καμια δεκαριά μέρες τις χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ

X_NR750
19/12/2006, 18:04
Τι ειναι η κουβερτα?

φωτο?

Cpt. Haddock
20/12/2006, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Στο Μιλάνο που ήμουν πριν καμια δεκαριά μέρες τις χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ

Ναι και στη Νορβηγία ίσως είναι και θερμαινόμενες...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!

Σιγά το κρύο που κάνει εδώ, ειδικά σητν Αθήνα

:sick:

gloum
20/12/2006, 10:30
Πώπω..σκέφτομαι το fazer με κουβέρτα και με πιάνει τρέμουλο...απάπαπα..καλά τα είπε ο καπετάνιος...σίγα το κρύο που έχει εδώ...

kachius
20/12/2006, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Τι ειναι η κουβερτα?

φωτο?

Τί/πώς είναι ρε παιδιά αυτή η κουβέρτα :confused:

Cpt. Haddock
20/12/2006, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Τί/πώς είναι ρε παιδιά αυτή η κουβέρτα :confused:

Σε σκουτερ την εχω δει, ειναι μια ποδια μαυρη (μάλλον απο κορντούρα ή παρεμφερές ύφασμα) που δένει περιμετρικά στο φέρινγκ και καλύπτει τα πόδια του οδηγού

:winka:

gloum
20/12/2006, 10:44
Ιδού....γίναμε ξαφνικά ανταρκτική και κρυώνουνε τα ποδαράκια μας στο Ελλαδιστάν μας?

72672

kachius
20/12/2006, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δένει περιμετρικά στο φέρινγκ και καλύπτει τα πόδια του οδηγού

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Ιδού....

:eek: :eek: :eek:

kachius
20/12/2006, 10:51
γίναμε ξαφνικά ανταρκτική και κρυώνουνε τα ποδαράκια μας στο Ελλαδιστάν μας?

Αν κάποιος κρυώνει...γιατί να μην τη βάλει...;

Όπως είπε και ο SeNNinhA

Ο καθένας έχει διαφορετικές αντοχές στο κρύο και στην ζέστη

Προσωπικά δεν κρυώνω τόσο πολύ!
Στα καλά τα "χιόνια" βαζω ένα (πρώην) ισοθερμικό και όλα οκ.

Αλλά είναι ασφαλές αυτό το πράμα :confused:
Δεν κυματίζει;

gloum
20/12/2006, 10:52
Πανέμορφο δεν είναι??:eyepop: :a24: :a21: :a53: :a04:

kachius
20/12/2006, 10:59
Πανέμορφο δεν είναι??:eyepop: :a24: :a21: :a53: :a04:

γαμάτο!!! :yuck:

GIXXERAKIAS
20/12/2006, 13:33
:eyepop: Μια ερωτηση ρε παιδια?Αν φτασουμε στον προορισμο μας η σταματησουμε σε φαναρι και εχουμε τα ποδια μας κατω απο την κουβερτα η οποια ειναι πιασμενη σε διφορα σημεια του μοτοσακου μας,τι γινεται?Ακουμπαμε με το χερι σε στυλο η διπλανο οχημα η αν δεν υπαρχει τιποτα γυρω μας ζζζζμππαααμμμμμ και κατω με τα ποδια ζεστα μεν αλλα μεσα σε κλοιο που εχουν εγλωβιστει και δεν μας αφηνει να ακουμπησουμε ποδι κατω?ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gloum
20/12/2006, 13:48
Τα παπούτσια είναι εκτός κουβερτούλας...άντε να βάλουμε και τις νέες που δίνουν τα goody's με τα αρκουδάκια...:D

GIXXERAKIAS
20/12/2006, 13:51
Τα παπούτσια είναι εκτός κουβερτούλας...άντε να βάλουμε και τις νέες που δίνουν τα goody's με τα αρκουδάκια...:D :( φτουυυυ δηλ πρεπει να φοραω χοντρες καλτσες ε?Γμτ μου:evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gloum
20/12/2006, 14:02
Μπορείς πάντα να δοκιμάσεις και την παλία καλή λύση της άσπρης παχιάς ποδοσφαιρικής κάλτσας με σαγιοναρούλα απο μοναστηράκι..:rotflmao:

SPORAKIAS
20/12/2006, 14:11
μια που το εφερε και η κουβερτοκουβεντα...κατα τυχη ειδα σημερα ενα τυπο στο κεντρο με ενα piaggio και ειχε κουβερτα στα ποδια ......νταλα ο ηλιος...:sun:...:rolleyes: :confused: ...ελεος... ενταξει δεν κανει ζεστη αλλα οχι και για κουβερτα...:look:

GIXXERAKIAS
20/12/2006, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
μια που το εφερε και η κουβερτοκουβεντα...κατα τυχη ειδα σημερα ενα τυπο στο κεντρο με ενα piaggio και ειχε κουβερτα στα ποδια ......νταλα ο ηλιος...:sun:...:rolleyes: :confused: ...ελεος... ενταξει δεν κανει ζεστη αλλα οχι και για κουβερτα...:look: Μπορει απλα ο ανθρωπος να την εκανε τεστ ride για να την δοκιμασει σε συνθηκες σαουνας:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kaps
21/12/2006, 12:00
Καλά να δω και ΧR 600 με κουβερτούλα τι άλλο θέλω από τη ζωή μου.....:smilea: Βρε ουυυυυυστττττττ λουκρητίες μου θέλετε και κουβερτούλα . Μήπως να σας περάσουμε και λίγο Vicks για πιο ανάλαφρες αναπνοούλες; Στο ποπουδάκι μήπως προδέρμ μην και συγκαείτε από τη σέλλα . Α τώρα που λέω σέλλα , μήπως να την επενδύαμε με στρωματέξ για καλύτερη απόλαυση ...... ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕΡ ΤΩΡΑ ; Αν κάνει κρύο και δεν αντέχεις πάρε ταξί :mad:

zephyr1
21/12/2006, 12:12
Νομιζω οτι βγηκε και μινι καυστηρας που συνδεεται με την μπαταρια και απλα παιρνεις το καλοριφερ αγκαλια.
Υπαρχει και δευτερο το πετας μεσα στο παντελονι.

:lol: :rotflmao:

Πλακα κανω οποιος θελει ας βαλει κουβερτα ή και παπλωμα,ή ακομα ταξι.:rolleyes:

kostisthegreek
21/12/2006, 21:30
Εγώ προτιμώ την κουβέρτα στο κρεβάτι. Μιας και μου λείπει ύπνος...:wave2:

lyk0s
22/12/2006, 21:13
Αν και αισθητικα ειναι γελοιο για μενα και δεν ξερω και κατα ποσο ειναι επικινδυνο-αν φουσκωνει απο τον αερα δλδ και τετοια-δεν μπορω να κατακρινω οσους τις χρησιμοποιουν...

Εγω παντως δεν θα επαιρνα ποτε γιατι γουσταρω και λιγο κρυο και αν ηθελα ζεστουλα θα επαιρνα αυτοκινητο και οχι μηχανη....