Σύνδεση

View Full Version : z 750s 07

spive82
19/12/2006, 20:30
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ????

ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ..

:confused: :confused:

adam_tsouk
19/12/2006, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82

εαν ηταν να αλλαξει μεσα στο 07 θα ειχε γινει ηδη η 1η παρουσιαση.

προσωπικα πιστευω θα αλλαχτει του χρονου (2008) και ΑΝ το ξαναβγαλουν...

idi
20/12/2006, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ????

το λογικα πως το βλεπεις? το S ειναι μοντελο του 2005!!!!

spive82
20/12/2006, 17:23
to logika to pisteuo giati afou freskaran to gimno de nomizo na afisoun to s etsi . toulaxiston na tou valoun tin idia gamati eksatmisi me to gimno:lol: :lol: :lol:

AFTER
20/12/2006, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
και ΑΝ το ξαναβγαλουν...

Οταν το πουλησω τοτε θα το δωσω για συλλεκτικο, οχι σαν το δικο σου το γυμνο ξετσιπωτο :lol: :lol: :lol:

adam_tsouk
21/12/2006, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οταν το πουλησω τοτε θα το δωσω για συλλεκτικο, οχι σαν το δικο σου το γυμνο ξετσιπωτο :lol: :lol: :lol:

το επομενο γυμνο μου κ ξετσιπωτο μπορει να να ειναι επισης συλλεκτικο

:evil:

:lol: :lol:

stavrogin
22/12/2006, 12:57
To S...ακι λογικα θα ανανεωθει και εγω περιμενα να βγει κι ενα 1000s .Ειναι μηχανακια που κανουν οτι κανει το γυμνο,+ταξιδια καλητερα ,καλητερες θεσεις οδηγου συνοδηγου.Ειναι πιο ολοκληρωμενα μηχανακια .Αλλα βλεπεις οι μοδες.....
Εξαλου δεν υπαρχει αλλο πολυχρηστικο μηχανακι που να καλυπτει το κενο μεταξι του ΕR(με φαιρινγκ) και των ZZ.Ενω η yamaha εφτιαξε κι εν Fz1s,με τα αναποδα του ,τα γκαζια του,τα φρενα του,μη μου πητε οτι σας χαλαει;

adam_tsouk
23/12/2006, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
To S...ακι λογικα θα ανανεωθει και εγω περιμενα να βγει κι ενα 1000s .Ειναι μηχανακια που κανουν οτι κανει το γυμνο,+ταξιδια καλητερα ,καλητερες θεσεις οδηγου συνοδηγου.Ειναι πιο ολοκληρωμενα μηχανακια .Αλλα βλεπεις οι μοδες.....
Εξαλου δεν υπαρχει αλλο πολυχρηστικο μηχανακι που να καλυπτει το κενο μεταξι του ΕR(με φαιρινγκ) και των ZZ.Ενω η yamaha εφτιαξε κι εν Fz1s,με τα αναποδα του ,τα γκαζια του,τα φρενα του,μη μου πητε οτι σας χαλαει;

δεν ξερω για εξωτερικο αλλα ελλαδα δεν εκανε κ τρελες πωλησεις..

+ τις 1000δες των ιδιοκτητων του γυμνου......

ΙΣΩΣ να το καθυστερισουν... (ή να μην το ξαναβγαλουν για λιγα χρονιακια)

zilmer
25/12/2006, 21:36
[B] αλλα ελλαδα δεν εκανε κ τρελες πωλησεις.B]

μονο εγω και ο after πηραμε :cry:

AFTER
25/12/2006, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer

Για αυτο μας κοιτανε στα φαναρια με ζηλια!!!
:a5:

MIKE_16V
25/12/2006, 22:09
Για αυτο μας κοιτανε στα φαναρια με ζηλια!!!
:a5:

Σας κοιτανε...και λενε απο μεσα τους...."καλα ρε για πιο λογο πηρε το s....:confused:

Αφου ειναι κακασχημο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:p

AFTER
25/12/2006, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Σας κοιτανε...και λενε απο μεσα τους...."καλα ρε για πιο λογο πηρε το s....:confused:

Σωστα
Λενε ''Για ποιο λογο πηρε το S......................αφου τους παταει και με το γυμνο''

:a029:

kalant
25/12/2006, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer

κι εγω το ειχα... :(

adam_tsouk
27/12/2006, 10:46
Σωστα
Λενε ''Για ποιο λογο πηρε το S......................αφου τους παταει και με το γυμνο''

:a029:

ναι...

και κανει πολλα ταξιδια...

σαν αυτα που κανεις καθημερινα!

:rotflmao: :rotflmao: :a029: :a029: :rotflmao: :rotflmao:

zilmer
14/01/2007, 16:28
καλαααααα....:smokin:

Meni0s
16/01/2007, 20:21
2 χρονια συμβιωσης με το Σ και περασαμε καταπληκτικα και οι δυο.Οι υπολοιποι της παρεας μου με τα γυμνουλια ακομα χαροπαλευουν με τα στοιχεια της φυσης .

Μπορει το γυμνο να ειναι ποιο κακο στο σταντ αλλα στο Σ δεν χορευει σαμπα το κεφαλι σου στο δρομο :lol: :lol: :lol:

xtrm600
16/01/2007, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
2 χρονια συμβιωσης με το Σ και περασαμε καταπληκτικα και οι δυο.Οι υπολοιποι της παρεας μου με τα γυμνουλια ακομα χαροπαλευουν με τα στοιχεια της φυσης .

Μπορει το γυμνο να ειναι ποιο κακο στο σταντ αλλα στο Σ δεν χορευει σαμπα το κεφαλι σου στο δρομο :lol: :lol: :lol:

Σαμπα RULEZZZZZZZZZZZZ :alien: :a01:

AFTER
16/01/2007, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s

Καβαληστε ενα s να δειτε πως ανεβαζει χιλιομετρα μετα τα 160 σε συγκριση με το γυμνο, και μετα τα λεμε

ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑΑΑΑ

:rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
16/01/2007, 21:25
Καβαληστε ενα s να δειτε πως ανεβαζει χιλιομετρα μετα τα 160 σε συγκριση με το γυμνο, και μετα τα λεμε

ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑΑΑΑ

:rotflmao: :rotflmao:

σιγα μη περναμε τη μπουρδα για να δουμε 20 χλμ μεγαλυτερη τελικη!

:a029: :a029: :a029: :a029:

johnpan
16/01/2007, 21:45
κάντε ένα τεστ ride το Σ -αν βρείτε- με πάνω από 140 και θα δείτε γιατί ο θεός έδωσε τα πλαστικά!!:beer:

AFTER
16/01/2007, 21:48
σιγα μη περναμε τη μπουρδα για να δουμε 20 χλμ μεγαλυτερη τελικη!

:a029: :a029: :a029: :a029:

Αγορι μπυ δεν ειναι μονο τι τελικη πιανεις, αλλα και ποσο γρηγορα τα πιανεις!

Το s ειναι απο τα πιο γρηγορα γυμνα στα 160+, και μπορει να βαλει γυαλια σε πολυ μεγαλυτερα μηχανακια, ακομα και σε αυτα με 1200+ κυβικα

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

johnpan
16/01/2007, 22:07
σας προκαλώ με γυμνό Ζ να βάλετε μια κάμερα στο κοντέρ κ να πάτε μέχρι 200, και μετά εγγυώμαι ότι θα απαντήσει ο After με δικό του αντίστοιχο βίντεο! :wave2: Και τα λέω εγώ που έχω γυμνό έτσι? Το σωστό να λέγεται όμως :beer:

AFTER
16/01/2007, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
σας προκαλώ με γυμνό Ζ να βάλετε μια κάμερα στο κοντέρ κ να πάτε μέχρι 200, και μετά εγγυώμαι ότι θα απαντήσει ο After με δικό του αντίστοιχο βίντεο! :wave2: Και τα λέω εγώ που έχω γυμνό έτσι? Το σωστό να λέγεται όμως :beer:

Bασικα για να μην παρεξηγηθω, και αναποδα να ειχαμε τα μηχανακια με τον Ανταμ, παλι εγω θα ημουν πιο γρηγορος, γιατι πολυ απλα ειναι μεγαλη κουλατζα ο Εξ-Κ και νυν-Κ, αλλα τι να κανουε, φιλος μας ειναι και τον αγαπαμε(εστω και αν τον εχουμε παντου και παντα)

:lol:

johnpan
16/01/2007, 22:18
και για καλύτερα, κάντε το μέχρι 250! Για να γελάσουμε και λίγο !! :rotflmao:

AFTER
16/01/2007, 22:23

Παντως πλακα στην πλακα, η αεροδυναμικη κανει ολη την διαφορα στα 150+
Υπαρχει πειραματικο 50cc(αυτα που μοιαζουν με αυγα) που πιανει 195κm/h, με την βοηθεια και μονο της πολυ καλης αεροδυναμικης
Ολα τα mega on-off δεν μπορουν να πανε πανω απο 220, και αυτο γιατι εχουν τεραστεια αντισταση του αερα
Αν οι μηχανες(μαζι με αναβατη) ειχαν ιδια αεροδυναμικη με ενα οικογενειακο αμαξι, τα τερατα των 200hp θα πιανανε για πλακα 400km/h

AFTER
16/01/2007, 22:24

Eιμαι μεσα για μια δοκιμη παντως(σε ελεγχομενο περιβαλλον)

johnpan
16/01/2007, 22:49
και για αξέχαστες στιγμές γέλιου, και μια δεύτερη κάμερα να βλέπει το κράνος του οδηγού!! :rotflmao: :rotflmao: :a25: :a09: :a09:

adam_tsouk
17/01/2007, 14:56
kala to mamhsate...... :rolleyes:

nasos75
17/01/2007, 15:23

Το s ειναι απο τα πιο γρηγορα γυμνα στα 160+, και μπορει να βαλει γυαλια σε πολυ μεγαλυτερα μηχανακια, ακομα και σε αυτα με 1200+ κυβικα

Πες τα γιατι εχω αρχισει να

:smokin:

:beer: :beer:

adam_tsouk
17/01/2007, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
Πες τα γιατι εχω αρχισει να

:smokin:

καλα, η μπουμπου ειναι γυμνο...

ελατε εσεις με τα s

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ραντεβου το Σαββατο :D

stavrogin
17/01/2007, 16:04
Ρε Ανταμ ,τι μηχανακι πηρες;

adam_tsouk
17/01/2007, 19:44
Ρε Ανταμ ,τι μηχανακι πηρες;

ουφ... με αναγκαζεται να ανεβασω φωτος και δεν θελω!

:lol: :lol: :lol:

:wave2:

74809

nasos75
17/01/2007, 21:14
εγω γκχου...γκχου....δεν μπορω το σαββατο...θα ειμαι εκτος :(
, ελπιζω καποιος με 's' να με αντικαστασει επαξια...

:D

eNeRGy
18/01/2007, 10:03

profanos kaneis plaka e?... fz1, speedtriple1050, k1200r... :nono:

stavrogin
18/01/2007, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
εγω γκχου...γκχου....δεν μπορω το σαββατο...θα ειμαι εκτος :(
, ελπιζω καποιος με 's' να με αντικαστασει επαξια...

:D

Κανενα προβλημα.Οποιος περνει μπεμπα ,κουλοποιητε αυτοματα :rotflmao: .Τον εχουμε ανετα.
Δηλ. εχει 160περιπου αλογακια, με το ζορι θα βαλει τα μισα στο δρομο δηλ. 160/2=~80 ,αρα το Ζ του ριχνει και 20 αλογακια αν αφαιρεσουμε και αεροδυναμικη απο το γυμνο+ το διβαλιτσο που πρεπει να χει καθε μπεμπάς που σεβεται τον εαυτο του....

...καλοριζικη Ανταμ,και προσεχτικα.

adam_tsouk
18/01/2007, 19:57
Κανενα προβλημα.Οποιος περνει μπεμπα ,κουλοποιητε αυτοματα :rotflmao: .Τον εχουμε ανετα.
Δηλ. εχει 160περιπου αλογακια, με το ζορι θα βαλει τα μισα στο δρομο δηλ. 160/2=~80 ,αρα το Ζ του ριχνει και 20 αλογακια αν αφαιρεσουμε και αεροδυναμικη απο το γυμνο+ το διβαλιτσο που πρεπει να χει καθε μπεμπάς που σεβεται τον εαυτο του....

...καλοριζικη Ανταμ,και προσεχτικα.

ναι καλα.....

τεςπα, το ποστακι συνεχιστηκε ως πλακα με τον αφτερ.....

ελπιζω να συνεχιστει συντομα με το ιδιο κεφι απο τον ιδιο...

μεχρι τοτε ας με εχετε... :winka:

nasos75
18/01/2007, 20:27

ναι καλα.....

τεςπα, το ποστακι συνεχιστηκε ως πλακα με τον αφτερ.....

ελπιζω να συνεχιστει συντομα με το ιδιο κεφι απο τον ιδιο...

μεχρι τοτε ας με εχετε... :winka:

σωστοΖ!
+1

paramedic
23/01/2007, 15:46
Σήμερα πήγα να ρωτήσω σε επίσημο αντιπρόσωπο της kawasaki γιατι ενδιαφέρομαι για την αγορά του 750s και με άφησε μ@λ@κα πργαματικά. Τον ρώτησα αν το έχει και μου είπε πως δεν θα φέρει άλλα γιατι σταματάει η παραγωγή του!!!
Μετά πήρε την kawasaki και μας έπαν οτι έχουν μέινει 3 μαύρα και ένα σε lava red σαν του AFTER(παρεπιπτόντως περάστικά και γρήγορη ανάρρωση φίλε μου).
Πολύ γρήγορα δεν σταματάει ρε γαμώτο η παραγωγή. Και μην ακούσω οτι έιναι άσχημο και γι'αυτό σταματάει γιατί δέν έιναι άσχημο απλά εκκεντρικό:D !!

adam_tsouk
24/01/2007, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Σήμερα πήγα να ρωτήσω σε επίσημο αντιπρόσωπο της kawasaki γιατι ενδιαφέρομαι για την αγορά του 750s και με άφησε μ@λ@κα πργαματικά. Τον ρώτησα αν το έχει και μου είπε πως δεν θα φέρει άλλα γιατι σταματάει η παραγωγή του!!!
Μετά πήρε την kawasaki και μας έπαν οτι έχουν μέινει 3 μαύρα και ένα σε lava red σαν του AFTER(παρεπιπτόντως περάστικά και γρήγορη ανάρρωση φίλε μου).
Πολύ γρήγορα δεν σταματάει ρε γαμώτο η παραγωγή. Και μην ακούσω οτι έιναι άσχημο και γι'αυτό σταματάει γιατί δέν έιναι άσχημο απλά εκκεντρικό:D !!

εγω πιστευω αυτο που εχω ξαναπει. το μηχανακι ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ. τουλαχιστον οχι οπως περιμενε η kawasaki και το στελνουν. Μου φαινεται δυσκολο να σταματαει η παραγωγη για να βγει καινουριο τη στιγμη που ουτε καν εχει ακουστει κατι για καινουριο!

Παντως εαν ενδιαφερεσαι πουλαει ενας φιλος ενα.:winka:

paramedic
04/02/2007, 20:36
Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά Z750s να τον πληροφορήσω οτι ίσως έχει μείνει ένα τελευταίο στην kawasaki. Το προτελευταίο το πήρα εγώ και θα μου έρθει άυριο μεθαύριο!!! Ξέρω θα μου πείτε δεν έιναι όμορφο κλπ αλλά η δική μου γνώμη ήταν άλλη. Το μηχανάκι απλά μαμάει...Καλές μου βόλτες!!!!

nasos75
04/02/2007, 21:10

καλη επιλογη και ασε τους αλλους...

gtheof
28/02/2007, 14:04
Καλο-οδήγητο!! Το μηχανάκι όντως μαμάει, και έχει και αυτό την ομορφία του. Απλά είναι πιο ιδιαίτερο από το γυμνό.. Πιστεύω ότι η οδηγική συμπεριφορά θα σε κάνει να το εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο!

KivraZ
11/03/2007, 21:56
ποσο βγαζει ρε παιδια το s kαι ποσο το γυμνο δλδ???
στο δικο μου παντως εχω δει μεχρι 265 (σημειοτεον ειμαι το τερας της αεροδυναμικης)
με μια τσαντα τουμπανο στην πλατη ομως......