Σύνδεση

View Full Version : Moto Vs Αuto ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...

Σελίδες : [1] 2

DUKASII
20/12/2006, 08:40
Ποιος θα κερδίσει???
έχουμε και λέμε...ΜΙΑ Porsche Carrera gt3 μια Ferrari f 430
η ένα απλό και ταπεινό ss 1000 κυβικών΄θα΄βγει νικητής?

(στα αυτοκίνητα υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά έβαλα τα 2 πιο γρήγορα...)

για να δούμε τελικά...όντως τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα σε σφιχτή διαδρομή ?????

ΠΌΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ 1000 ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ????
ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩ ΜΗ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΛΑΤΖΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ..:rotflmao: :rotflmao: :lol: και μας κάνει ρόμπα..:p

swtos
20/12/2006, 09:17
:beer: :beer: :beer: :beer:
Fredo King, έέ Fredo King !!!!

Και τι σε νοιάζει εσένα ποιός θα κερδίσει ??? Μήπως θα πάρεις P"όρσε" ή Ferrari ???

'H μ'ηπως SS ???

Ρε α πάενε παραπέρα να δεις αν έρχεται το πορσικό....

Χρόνια Πολλά ΒιΒίκο !!!!!!!!!!!!!!!!!

Rompa is back
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

p.s. Δε βρίσκω ένα σκίτσο με μπριζόλες και βάζω μόνο αυτό με τις μπύρες. Θα με φουσκώσετε πάλι ....

hornet
20/12/2006, 09:24
βρε καλως τον σωτηρακη!!!

τι κανεις ωρε καλοπαιδο...ολα καλα ελπιζω

road spirit
20/12/2006, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΌΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ 1000 ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ????
ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩ ΜΗ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΛΑΤΖΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ..:rotflmao: :rotflmao: :lol: και μας κάνει ρόμπα..:p

Μπουστας, Συνιώρης και ΣΙΑ αγωνιζόμενοι γυρνάνε στο 1.21-1.22 αν δεν κανω λάθος

swtos
20/12/2006, 09:29
Καλώς σας βρίσκω παλικάρια μου !!!!!
***τάνα ρουτίνα, όλα τα σκοτώνεις ...

Πώς περνάς Ευστάθιε ???? Θα μπείς στο club σύντομα ????

:rotflmao:

Α, σχετικά με το πόστ, αν γυρίσει αυτοκίνητο κάτω από 1.30 στις Σέρρες να μου κόψετε
τις μπύρες ......

road spirit
20/12/2006, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από swtos

Α, σχετικά με το πόστ, αν γυρίσει αυτοκίνητο κάτω από 1.30 στις Σέρρες να μου κόψετε
τις μπύρες ......

εμμ, ... γυρναει...ή μάλλον γυρνούσε. Βέβαια, ΔΕΝ ήταν αυτοκίνητο παραγωγής, αλλά Φ3, τότε που γινόταν ακόμα πρωτάθλημα Φ3 στην Ελλάδα (μέχρι το 2002-2003 αν θυμάμαι καλά). Οι χρόνοι που έγραφαν αυτά τα οχήματα ήταν ΚΑΤΩ από 1.20

sniper
20/12/2006, 09:53
.......

Rompa is back

p.s. Δε βρίσκω ένα σκίτσο με μπριζόλες και βάζω μόνο αυτό με τις μπύρες. Θα με φουσκώσετε πάλι ....

Welcome back Σωτήρη :beer: :beer: :beer:

DUKASII
20/12/2006, 09:53
....
Ο ΣΩΤΟΣ... ΛΕΜΕ..
ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ??????????????????????????

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑ ΜΕ ΠΑΠΟΥΚΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΧΡΙ ΣΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΛΕΜΕ...

ΡΕ ...ΜΠΑς ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΜΟ?

ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ..ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ HONDOS ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ....

ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ..
ΤΑ ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΙΣΑ ΜΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΓΥΡΟ ....

GST
20/12/2006, 10:03
εγω θελω να μου πειτε πιο θα φυγει πιο φορτωμενω απο την παραλιακη λεμε:hypnotize :lol: :lol:

εκει να δεις χρονους!!!:wave2:

vangelis 64
20/12/2006, 18:47
Ακυρη η ερώτηση.

Εκτός και τρέξει κανα Super scooter :lol:

bored
20/12/2006, 18:51
θα σου'ρθει κανα caterham και θα ψάχνεσαι :smokin:

project.breeze
21/12/2006, 03:58
Μωρε Catterham ας του ρθει,κανενα Ariel Atom μην του ρθει γιατι σε τετοια περιπτωση γελαει ο καθε πικραμενος...

DUKASII
21/12/2006, 08:28
Γλήγολο τουτου στη πιστα των ΣΕρρων είναι ενα ferrari F 430 και αμέσως μετα η ΠΟΡΣΕ gemballa gt 500 .

με χρόνο όμως στο 1.30.50 ...

ΔΕ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

vangelis 64
21/12/2006, 11:55
Και τι είναι τα caterham και ariel atom που θα μού ερθουν και θα γελάσει κάθε πικραμένος ρε παιδιά? Γιαούρτια?

bored
21/12/2006, 13:40
Τί είναι το caterham, ε; :confused: http://videos.streetfire.net/search/Caterham/0/21cfe20a-378f-4465-98b8-984c010baaaf.htm

Τί είναι το atom, ε; :confused:
http://www.youtube.com/watch?v=VdkEV-t9jg0

:wave2:

MIKE_16V
21/12/2006, 14:05
Ειναι πιο γρηγορα τα μηχανακια στις Σερρες..δεν μπορει να καλυφθει οι τεραστια διαφορα δυναμης μεταξυ των 2.

Ειχε κανει καποτε ενα συγκριτικο το μοτο-drive, μεταξυ subaru sti330(o θεος να το κανει 330) και κ4 1000. ηταν μπροστα το κ4 σε χρονους.

H.A.Balafoutre
21/12/2006, 15:14
Πλάκα στην πλάκα ρε παίδες, υπάρχει κάποιος πίνακας που να γράφει τι και πως για τις Σέρρες? Αν δεν κάνω λάθος στο site δεν έχει κάποιο database.

Για τις μηχανές, ο Μπούστας για τα χίλια και μόνον, διότι στα 600 οι διαφορές είναι μικρές με τους άλλους, γυρνάει και στο 1,20. και ενώ όλοι οι άλλοι στο +1 ή και +2secs το γύρο.

Ένας πολύ καλός οδηγός στις Σέρρες θα κάνει 1,25. με ένα χίλια. Με αμάξι υπάρχει videάκι με ένα Πεζό 106 τουρμπίσιο στο 1.31 αν δεν κάνω λάθος ή 1,32.

Αλλά προσωπικά στο ερώτημα του πόστ απαντώ Porsche GT3 φυσικά.

gixxerpap
21/12/2006, 16:59
τα γρηγορα yaris απο το yaris cup γυρνουσαν κατω απο 1:36΄....μια lotus μπροστα στα ματια μου γυριζε στο 1:32 μολις στη δευτερη βολτα της....

αν μιλαμε για ιδωτες, οι διαφορες δεν ειναι και μεγαλες.....αν μιλαμε για αγωνιζομενους ομως, δε νομιζω οτι καποιο αυτοκινητο εχει τυχη....

marios8
21/12/2006, 17:46
Η διαφορα του κρατηματος στη στροφη απο τους 4 τροχους ειναι σαφως καλυτερη σε σχεση με τους 2. Εχει να κανει με την επιφανεια επαφης του ελαστικου με την ασφαλτο. Δηλαδη ενα 4τροχο στριβει ποιο γρηγορα απο ενα 2τροχο. Γι αυτο και οι F1 κανουν καλυτερο γυρολογιο απο τα GP. Τωρα για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα το βλεπω δυσκολο. Αν ξεκινουσαν τη χρονομετρηση εν κινηση ισως να ειχαν ελπιδες τα αυτοκινητα γιατι το μεγαλο πλεονεκτημα της μηχανης ειναι η μικρη αδρανεια :wave2:

swtos
21/12/2006, 22:46
BiBiko, δεν αφήνεις λέω γω τα διλήματα περί 4ων και 2 τροχών. Μήπως θες να πάρεις
αυτοκίνητο και μας ωθείς σε τσακωμούς με atom και πυραύλους ????
Συμφωνώ πως οτιδήποτε σε F κινείται γληγορότερα σε οποιαδήποτε πίστα, αλλά μετά
δε μπορείς να το πάρεις να πας για καφέ στη Χαλκιδική... (ούτε για πατσά στη Σαλλονίκη)...

:beer: :beer:

DUKASII
22/12/2006, 07:40
κοριτσια τα διάβασα σε ΕΝΑ DRIVE ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
αμάξια οπως αυτά που είπα(FERRARI F 430-PORCHE GEMBALLA GT 500) δε έχουν κατέβει...κατω απο το 1.30!!
να σας πω πως αυτα αν τα Γιάρις γυρνάν στο 1.36...είναι πιο γρήγορα αΠΌ ΑΥΤΌΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩς GOLF R32(250 HP+ 4WD) -FOCUS ST -ASTRA OPC- GOLF GTI- KTL.

ΜΙΑ Μ3 γυρνάει στο 1.35.και και ψιλά...μαζί με Ζ350 - AUDI RS4κτλ.

SWTE μου...ελεγα ρε φιλε να πάρω αυτή την ΓΚΕΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ....

:uplate:

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΑΔΙ ΜΕ ΣΣ ....ΤΗ ΚΑΤΣΑΜΕ..:lol:

gcrook
22/12/2006, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V

Ειχε κανει καποτε ενα συγκριτικο το μοτο-drive, μεταξυ subaru sti330(o θεος να το κανει 330) και κ4 1000. ηταν μπροστα το κ4 σε χρονους.

Δεν ηταν Κ4 αλλα ενα απλo SV650.
+1 δευτερολεπτο διαφορα.:wave2:

MIKE_16V
22/12/2006, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν ηταν Κ4 αλλα ενα απλo SV650.
+1 δευτερολεπτο διαφορα.:wave2:

Οχι..ηταν κ4 1000 καπου το εχω αυτο περιοδικο....ειχε και αλλες κοντρες, ενα 207rc V ktm 950adv...και αλλα.

Σιγα μην περασεις με το χρεπι σου sti στις σερρες:p

DUKASII
22/12/2006, 13:58
Οχι..ηταν κ4 1000 καπου το εχω αυτο περιοδικο....ειχε και αλλες κοντρες, ενα 207rc V ktm 950adv...και αλλα.

:wave2: τεσπα το νόημα ειναι οτι το ΜΠΟΥΛΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ !!!!!
αμα κατέβουν κατω απο 1.30 θα υπαρχει λογος για κοντρα.

gcrook
22/12/2006, 14:02

:nono:

Μιλας για το δευτερο τεστ που εγινε με αλλα οχηματα.
Ασε ξερω τι διαβαζω ειδικα αν αφορα το μηχανακι μου.:smilea:
Το Ιμπρεζα ηταν το ιδιο παντως....ιδια και η πουτσα ου εφαγε:D

MIKE_16V
22/12/2006, 14:12
Μονο προσοχη τα καλτσον κοριτσια εκει στο 1.30...σκιζονται ευκολα:lol:

Το θεμα ειναι να γουσταρεις τωρα τι 1.30 τι 1.40...

Τα ιδια θα λεμε.

Αντε καλες γιορτες και καλες μασες:wave2:

DUKASII
22/12/2006, 14:19
Μονο προσοχη τα καλτσον κοριτσια εκει στο 1.30...σκιζονται ευκολα:lol:

Το θεμα ειναι να γουσταρεις τωρα τι 1.30 τι 1.40...

Τα ιδια θα λεμε.

Αντε καλες γιορτες και καλες μασες:wave2: το θέμα μωρή Ευανθια είναι οτι τις προάλες..μου χατε ζαλισει τοΝ μποΥτσο οτι σε σφιχτή διαδρομή θα περάσει το αμάξι και στριβουν πιο γλήγολα και α και ου...

και με είχατε στεναχωρήσει.:rolleyes:

ΓΙΑΑΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ..ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ!!!:lol: :rotflmao: :lol: :ninja: :uplate: :hypnotize :look:

ΣΙΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ STI πΟΛΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΕΡΝΕΙΣ...ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΝΑ 1000ΑΡΙ...ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΜΙΑΣ ΣΤΡΟΦΗΣ.

:eek: :p :beer: :wave2:

bored
22/12/2006, 14:35
Παιδιά, σχεδόν οποιοδήποτε openwheeler θα έσκιζε τα καλσόν για τα οποία μιλάτε, χωρίς να ιδρώσει. Τί λέτε για φεράρες και πόρσες; Αυτά δεν είναι πούρα αγωνιστικά αμάξια (και άσε το κουμπάκι "race" της enzo... ) . Είναι για να κάνει το κομμάτι του ο ζάμπλουτος.

Όταν σου έρθει το super7 με 250 άλογα κ <500 κιλά άδειο, τί να σου κάνει η 911 ή το k6; Για κανα ccx το συζητάμε. Δείτε κ το video με το caterham στην προηγούμενη σελίδα... :p

sapila racing
22/12/2006, 14:36
Ρε συ DUKASII...

Σε κλειστή διαδρομή (πχ βουνό) και με γλυστερη άσφαλτο, ενα καλό αυτοκίνητο με χερά οδηγό θα το πατήσει το μηχανάκι.

Οι Σερρες ειναι το αντίθετο.

Τι συγκρίνουμε??? :confused:

gcrook
22/12/2006, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Σε κλειστή διαδρομή (πχ βουνό) και με γλυστερη άσφαλτο, ενα καλό αυτοκίνητο με χερά οδηγό θα το πατήσει το μηχανάκι.

Τοτε ναι!
Αρκει το οδοστρωμα να ειναι κακο (Μενουμε Ελλαδα σαν τον γαυρο ενα πραγμα) :rotflmao:
Και αρκει οι στροφες να ειναι οντως αρκετα κλειστες.Το προτερημα του αυτοκινητου ειναι οτι παταει και κανα "κερμπ" για να κοψει αυθεια, και παταει επισης και διαχωριστικη για να παρει τις γραμμες του πιο ευθεια.

sapila racing
22/12/2006, 14:43
Τοτε ναι!
Αρκει το οδοστρωμα να ειναι κακο (Μενουμε Ελλαδα σαν τον γαυρο ενα πραγμα) :rotflmao:
Και αρκει οι στροφες να ειναι οντως αρκετα κλειστες.Το προτερημα του αυτοκινητου ειναι οτι παταει και κανα "κερμπ" για να κοψει αυθεια, και παταει επισης και διαχωριστικη για να παρει τις γραμμες του πιο ευθεια.

Και κάνει και παντιλίκια, χειρόφρενα, πετάει μούρες, σχετίκά άφοβα. :wave2:

gcrook
22/12/2006, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Και κάνει και παντιλίκια, χειρόφρενα, πετάει μούρες, σχετίκά άφοβα. :wave2:

Αυτοκινητο: Χαμενος χρονος απο χαζοσπινιαρισματα και κωλιες=λιγος

Μοτοσυκλετα: Χαμενος χρονος απο γλυστριματα,tank-slappings,γενικη αδιαθεσια,κοψιμο,κτλ=Απο πολυς μεχρι και ΜΗ τερματισμος.:sad:

symvoulos
22/12/2006, 16:49
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΡΙΒΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ (ΟΚ ΗΤΑΝ ΛΙΙΙΓΩ ΣΤΗΜΕΝΟ
GROUP N) ΔΕΝ ΦΟΒΩΜΟΥΝΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΝΩ 1000 ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΙΒΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΅ΦΥΓΩ΅ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ.....
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:wave2:

marios8
22/12/2006, 17:19
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει το θεμα ειναι τι λενε τα χρονομετρα. Σε ολες τις πιστες οι φορμουλες γραφουν καλυτερους χρονους απο τα GP. Φερνω αυτα τα 2 παραδειγματα γιατι ειναι τα 2 ποιο εξελιγμενα οχηματα με 4 και 2 τροχους. Και μην πεταχτει κανεις πονηριδης και μου πει οτι δεν πας με την φορμουλα για καφε γιατι παω 30 χρονια για καφε και δεν εχω δει κανενα GP αραγμενω απ εξω :p

el_hymador
22/12/2006, 17:24
ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ...

ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ :

Αυτοκινητο (Α) :

Παταω το φρενο , μπορει να κατεβασω και καμια για λιγο εξτρα φρενο απο τον κινητηρα η να κοψω λιγο την μουρη στην αντιθετη κατευθυνση ωστε να πλασαριστω λιγο με τον κολο (αν μου πεταξει βεβαια) σημαδευω ντουγρου στην εισοδο- ουτως η αλλως πιανω ολο το δρομο...γαμοτο κανει παρασιτα ο lampsi και τα πριμα ειναι καπως ''σκληρα''....

Μοτοσυκλετα (Μ) :

Παταω φρενα , σφιγγω με τους μηρους το τεποζιτο για να μην ριξω πολυ βαρος στο μπροστινο και εχουμε δραματα (ισως ηθελα λιγοτερο βυθισμα να την ψαξω με την προφορτιση..) κατεβαζω ταχυτητα/ες , ελεγχω με το πισω φρενο και τον συμπλεκτη το ενδεχομενο του μπλοκαρισματος του πισω τροχου , σκανναρω την ειδοσο ωστε να επιλεξω γραμμη , αυτο εκει το μπαλωμα ισως με βγαλει λιγο απο την πορεια μου οποτε κατσε να μπω λιγο πιο κλειστα -οχι τοσο βεβαια ωστε να πατησω τα χωματα στην ακρη και να παω αδιαβαστος , αρχιζω να εφαρμοζω πιεση στο στιμονι ωστε να στριψω γυροσκοπικα και γλυκα , μετακινω τον κορμο αλλα και το κολο προς το εσωτερικο της στροφης , εχω το νου μου στο γκαζι που πρπει να ανοιξει γλυκα...

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ :

(Α)

στριβω....εχω γυρισει το τιομονι προς τα εκει που ειναι η εξοδος , μου πεταξε λιγο κολο , αλλα το pasc - dtp πεμπτης γενιας στην ρυθμιση semi -sport εκοψε γκαζι και ολα καλα νομιζω οτι ειμαι οδηγαρα κι ολας...τι σταθμο να βαλω γαμοτο??

(Μ)

Το πιεσα πολυ στην εισοδο και πηγα να χασω μπροστινο, μολις που πραλλαβα με λιγο γκαζι να το σωσω , επρεπε να τραβηξω και αλλο τα φρενα και να ''σπασω'' την στροφη βαθεια στο apex της , κατσε να διορθωσω λιγο φτου!!! πρωϊνη υγρασια εδω στο σκιερο μερος γαμοτ!!
ας ανοιξω γλυκα το γκαζι και παραλληλα να σηκωσω το μηχανακι για την εξοδο γαμοτ!! πολυ γκαζι εχει το γαμημενο, συμπλεκταρω λιγο ..οκ...τραβαω το σωμα στην αρχικη του θεση ..οχι δεν χρειαζοταν μολις ειδα την εισοδο της επομενης στροφης ας ειμαι stand by...

ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ :

(Α)

Aνοιγω το γκαζι τερμα .... γαμημενο tpsc-4 ξεχασ να σε απενεργοποιησω!!! Τεσπα στην επομενη θα βγω με υπερστροφη....ποσο να κανουν τα οικοπεδα εδω αραγε??....Βαλε κατι αλλο ρε Μαρακι !!! μας επρηξες τα παπαρια με τον lampsi!!....

(M)

Ενταξει τωρα με παιρνει να ανοιξω ολο το γκαζι........οκ...μια χαρα παρτα!!! τσιμπαω λιγο τον συμπλεκτη οπα σουζαρει το γαμημενο αποτομα!! καλα τα λεγε ο μητσος για τ v-2 .....μαλακα επιταχυνση.!!!....ζεσταθηκαν και τα λαστιχα τωρα ...κραταει καλα το νοιοθω...στην επομενη στροφη να μην ξαναμαλακιστω και κοψω με συμπλεκτη , κρατημενο σταθερο το γκαζι πριν εννοιωσα το μηχανακι να αποσταθεροποιειτε με την αποτομηγ μεταφορα βαρους μπροστα......μουρλια δειχνει η στροφη!!!! ...ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!! ...ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
τσου ρε Λακη που βγηκες με την μαουνα στο στροφιλικι!!! κατσε να τον περασω εδω που στο ευθειακι εχει ανοιγμα και ορατοτητα στο αντιθετο ....

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑς ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ:

(Α)

Οχι Μαρακι !!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙς ΑΥΤΟ!! φτου....ρε Μαρια μου εσβησες τις μνημες για τους σταθμους .....κατσε να δω.....ναι τα εσβησες!...γαμοτο!!! τι θα ακουμε τωρα ρε Μαρια εδω στην Ερημια? ....περιμενε να ψαξει στα fm......οπα!! Χατζηγιαννης!! το αφηνω....

Δεν φευγωωωωω θα μειειειειενωωωω οληηηη νυχχταααα στην πο!! Τι μας περασε? ...κοιτα τον μαλακα με την μηχανη πως παει !!!!!
Μπραβο Καργκιοζη !!1 ουτε που σε ειδα καθολου !!! ολο σφηνες και μαλακιες ειστε αϊ σιχτιρ να τσακιστειτε ολοι να ησυχασουμε μαλακιστηρια....

(Μ)

Ρε τι μαλακας ηταν αυτος ...στο βουνο με στροφες και αυτος κοιταγε το ραδιo cd...που το πας το κοριστσι ρε φλωρε....ουτε που με ειδε ο παπαρας καθολου ....πωωω τι στροφαρα ειναι αυτη!!! και φρεσκια στρωμενη ασφαλτος....

jbear
22/12/2006, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει το θεμα ειναι τι λενε τα χρονομετρα. Σε ολες τις πιστες οι φορμουλες γραφουν καλυτερους χρονους απο τα GP. Φερνω αυτα τα 2 παραδειγματα γιατι ειναι τα 2 ποιο εξελιγμενα οχηματα με 4 και 2 τροχους. Και μην πεταχτει κανεις πονηριδης και μου πει οτι δεν πας με την φορμουλα για καφε γιατι παω 30 χρονια για καφε και δεν εχω δει κανενα GP αραγμενω απ εξω :p

Οι φορμουλες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ αυτοκινητα!!! Τι??? Επειδη εχουν 4 ροδες??? Ε και???
Οι 4 ροδες ειναι το μονο κοινο τους με αυτοκινητα...Κατα τα αλλα καμια σχεση!!!
Πιο κοντα στα "κανονικα" αυτοκινητα ειναι τα WRC και αυτα που τρεχουν στα πρωταθληματα τουρισμου και ισως στο LeMan...

Oι μοτοσυκλετες βρισκονται πιο κοντα στα αγωνιστικα, ακομα και σε χρονους!!! Ενδεκτικα και μονο:
MV Agusta στη Jerez εκανε χρονο 1'51''10 με λαστιχα δρομου, το ρεκορ στα motogp ηταν 1'40'' 59, και στα WSBK 1'45''14...

Βρες μου ΕΝΑ αυτοκινητο να κανει χρονο μονο 10 δευτ. κατω απο μια φορμουλα 1 και μετα συγκρινουμε...:wave2:

marios8
22/12/2006, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Οι φορμουλες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ αυτοκινητα!!! Τι??? Επειδη εχουν 4 ροδες??? Ε και???
Οι 4 ροδες ειναι το μονο κοινο τους με αυτοκινητα...Κατα τα αλλα καμια σχεση!!!
Πιο κοντα στα "κανονικα" αυτοκινητα ειναι τα WRC και αυτα που τρεχουν στα πρωταθληματα τουρισμου και ισως στο LeMan...

Oι μοτοσυκλετες βρισκονται πιο κοντα στα αγωνιστικα, ακομα και σε χρονους!!! Ενδεκτικα και μονο:
MV Agusta στη Jerez εκανε χρονο 1'51''10 με λαστιχα δρομου, το ρεκορ στα motogp ηταν 1'40'' 59, και στα WSBK 1'45''14...

Βρες μου ΕΝΑ αυτοκινητο να κανει χρονο μονο 10 δευτ. κατω απο μια φορμουλα 1 και μετα συγκρινουμε...:wave2:

1. "Οι φορμουλες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ αυτοκινητα!" --- Τι ειναι?
2. "Οι 4 ροδες ειναι το μονο κοινο τους με αυτοκινητα" --- Oπως επισης και τα GP με τις κοινες μοτο.
3. "Πιο κοντα στα "κανονικα" αυτοκινητα ειναι τα WRC" --- Νομιζεις οτι ο κανονας της προσφυσης δεν ισχυει στο χωμα? Καμια μηχανη δεν κανει τους χρονους ενος WRC σε μια ειδικη του Ακροπολις. Και για να γινω πιο κατανοητος στους μικτους αγωνες οπως πχ. Ντακαρ παντα τους καλυτερους χρονους τους γραφουν τα 4τροχα:smilea: . Οι φυσικοι κανονες ευτυχως ή δυστιχως ισχυουν (σχεδον) παντα :wave2:

bored
22/12/2006, 21:29
1. "Οι φορμουλες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ αυτοκινητα!" --- Τι ειναι? "φόρμουλες", τα λένε.

Οι φυσικοι κανονες ευτυχως ή δυστιχως ισχυουν (σχεδον) παντα :wave2: Το "σχεδόν" το σκέφτηκες καλά;

marios8
22/12/2006, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από bored

Το "σχεδόν" το σκέφτηκες καλά;

ΝΑΙ:eyepop:

72972

jbear
23/12/2006, 01:29
...
2. "Οι 4 ροδες ειναι το μονο κοινο τους με αυτοκινητα" --- Oπως επισης και τα GP με τις κοινες μοτο.
...

Kατ αρχην, οι F1 δε μοιαζουν καν για αυτοκινητα ρε συ!!! Τα motogp εκτος απο τις ροδες εχουν κοινο με τις απλες μοτοσυκλετες και αλλα, οπως ιδιας φιλοσοφιας πλαισια: στην F1 τα πλασια ειναι φτιαγμενα απο ανθρακονηματα - σε ποσα αυτοκινητα γινεται το ιδιο??? Στις μοτοσυκλετες ομως δανειζονται πολλα στοιχεια ακομα και για τις πιο "απλες"... Επισης οι καινοτομιες των motogp περνανε στις καθημερινες μοτοσυκλετες πολυ -μα πολυ- πιο γρηγορα, απ την F1 δεν περνανε ουτε μετα απο 15 χρονια!!! Καποια στιγμη σκεφτομουν ΠΟΥ χρειαζεται (πρακτικα) η F1??? Αφου ουτε λαστιχα ουτε κινητηρες ουτε πλασια ουτε αεροδυναμικη περνανε στα αυτοκινητα!!!!!Εχει ξεφυγει τελειως...

Οι φυσικοι κανονες ισχυουν ΠΑΝΤΑ (χωρις σχεδον), απλα εμεις δεν γνωριζουμε τα πραγματικα τους ορια...Αν τα γνωριζαμε θα σταματουσε η εξελιξη, αφου θα πηγαιναμε κατευθειαν στα ορια τους...

swtos
23/12/2006, 18:56
:beer:
Καλά, ελάτε για μιά ψηλή μέχρι τη Ναύπακτο. Εγώ με ένα ταπεινό 318.....
Μετά να έρθετε να γράψετε εδώ.....
Α' και το οδόστρωμα είναι μιά χαρά (Της κοντής ψωλ΄*ς της φταίνε οι τρίχες ....)

Σιγά ρε γλήγοροι μη σας φύγει η γόβα ..... (Στις ευθείες να κόβετε γιατί δε σας φτάνω , στα κλειστά θα κόβω εγώ για να μη σας πατήσω ....)

p.s. Ωρέ Moderatoria, βάλτε ένα σκίτσο με μπριζολάκια, σκέτες μπύρες θα μας ...κόψουν)..

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

tsoukas77
27/12/2006, 19:28
Στα χρονομετρα δεν ξερω,αλλα στην αισθηση και στην συγκινηση η μοτοσυκλετα ειναι ετη φωτος μπροστα...

dirtbird
27/12/2006, 20:01
:beer:
Καλά, ελάτε για μιά ψηλή μέχρι τη Ναύπακτο. Εγώ με ένα ταπεινό 318.....
Μετά να έρθετε να γράψετε εδώ.....
Α' και το οδόστρωμα είναι μιά χαρά (Της κοντής ψωλ΄*ς της φταίνε οι τρίχες ....)

Σιγά ρε γλήγοροι μη σας φύγει η γόβα ..... (Στις ευθείες να κόβετε γιατί δε σας φτάνω , στα κλειστά θα κόβω εγώ για να μη σας πατήσω ....)

p.s. Ωρέ Moderatoria, βάλτε ένα σκίτσο με μπριζολάκια, σκέτες μπύρες θα μας ...κόψουν)..

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

psst...

Μπράλλος :wave2: :wave2:

dirtbird
27/12/2006, 20:01
...... ανεβαίνοντας :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry::beer: :beer:

jbear
27/12/2006, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Στα χρονομετρα δεν ξερω,αλλα στην αισθηση και στην συγκινηση η μοτοσυκλετα ειναι ετη φωτος μπροστα...

;)

Γι αυτο τις γουσταρουμε. Ολα τ αλλα ειναι περιττα...:D :wave2:

dessert
28/12/2006, 22:06
1. "Οι φορμουλες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ αυτοκινητα!" --- Τι ειναι?
3. "Πιο κοντα στα "κανονικα" αυτοκινητα ειναι τα WRC" --- Νομιζεις οτι ο κανονας της προσφυσης δεν ισχυει στο χωμα? Καμια μηχανη δεν κανει τους χρονους ενος WRC σε μια ειδικη του Ακροπολις. Και για να γινω πιο κατανοητος στους μικτους αγωνες οπως πχ. Ντακαρ παντα τους καλυτερους χρονους τους γραφουν τα 4τροχα:smilea: . Οι φυσικοι κανονες ευτυχως ή δυστιχως ισχυουν (σχεδον) παντα :wave2:

Με το μπαρδδδδδόν..
1. Έχουν ίδια επιφάνια;Ίδιες δυναμικές καταπονίσεις; Αν τα βάλεις σε αεροδυναμική σύραγγα το ίδιο αποτέλεσμα πέρνεις;;;
2. Τα GP είναι στημένα άψογα και έχουν κινητήρες που δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, ισχύει το ίδιο για τα κουτιά;;;Αν ναί βάλε 1 κινητήρα απο ένα Volvo f16 σ'όποιοδήποτε σασί και κάνε κουμάντο... Χέσε το βάρος.... Μη λέμε ο,τι θέλουμε.... :wave2:
3.Ξεχνάς τον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΑΣ... Χόρευε έσυ πάνω στο KTM και δώσ'μου εμένα ένα mitsubishi...

Μη παρεξειγηθώ 'νταξει...:wave2:

marios8
28/12/2006, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με το μπαρδδδδδόν..
1. Έχουν ίδια επιφάνια;Ίδιες δυναμικές καταπονίσεις; Αν τα βάλεις σε αεροδυναμική σύραγγα το ίδιο αποτέλεσμα πέρνεις;;;
2. Τα GP είναι στημένα άψογα και έχουν κινητήρες που δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, ισχύει το ίδιο για τα κουτιά;;;Αν ναί βάλε 1 κινητήρα απο ένα Volvo f16 σ'όποιοδήποτε σασί και κάνε κουμάντο... Χέσε το βάρος.... Μη λέμε ο,τι θέλουμε.... :wave2:
3.Ξεχνάς τον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΑΣ... Χόρευε έσυ πάνω στο KTM και δώσ'μου εμένα ένα mitsubishi...

Μη παρεξειγηθώ 'νταξει...:wave2:

Oκ ο καθε ενας εχει την αποψη του:wave2:

bored
28/12/2006, 23:47
ε, άμα δεν το έγραφε και κάποιος αυτό το "άποψή σου", η κουβέντα δε θα ήταν ολοκληρωμένη...

έλα τώρα που ο τσίρος είπε την "κακία" του, κάποιος να τον κάνει ban για να δέσει το γλυκό...

ρε που νομίζουν ότι η f1 έχει σχέση με οποιοδήποτε ("άλλο") αυτοκίνητο :rotflmao: βρες αυτοκίνητο που έχει >1g επιτάχυνση στα 200χαώ, που να στρίβει με >3g στα 200χαω να στροφάρει το μοτέρ στις 20000, να βγάζει 950 ατμοσφαιρικά άλογα (ή 750 με τους v8 ) με 1 μπουζί ανα κύλινδρο (αυτό σα δείγμα των περιορισμών που επιβάλλονται) ... άσε ρε φίλε... όσο μοιάζει μια χάρτινη σαΐτα με mig, άλλο τόσο μοιάζει ένα αυτοκίνητο με f1...

οι motogp είναι πολύ πιό κοντά στις μοτοσυκλέτες παραγωγής, απ'ότι f1 σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο... ακόμα και "γρήγορων" όπως η enzo. (και να μιλήσουν τα νούμερα ώστε να το βουλώσει όποιος ένοιωσε ότι του προσέβαλα τη φεράρι του, η enzo στρίβει με 1.3g, το atom2 ετοιμασμένο για αγώνα, slicks κτλ με το πολύ 2g και η f1 με 6g...)

δεν πρόκειται περί "άποψης", πρόκειται περί αντικειμενικής κρίσης. Οτιδήποτε άλλο, δηλαδή ότι η f1 είναι "αυτοκίνητο", είναι φαντασία ή/και αδυναμία αναγνώρισης των δυσθεόρατων (πςςςς κεντάω σήμερα ο πούστης) διαφορών τους.

dirtbird
29/12/2006, 01:06
...δυσθεώρητων....
:p

bored
29/12/2006, 01:15
σίγουρα; γιατί νομίζω ότι το "δυσθεόρατο" δεν είναι λάθος... στην τύχη, σχεδόν, το έγραψα βέβαια. και το "τσίρος" έπρεπε να είναι με κεφαλαίο... εκεί θα κολλήσουμε τώρα;

dirtbird
29/12/2006, 01:19
καλά δεν παίρνω και όρκο....

(έχεις βάλει και την παρένθεση και χάνεται το νόημα)

ΟΚ μάλλον σωστό είναι....

αλλά τα πιο πάνω που γράφεις είναι μάλλον ΄δυσθεώρητα' για τους αριθμολάγνους.... :winka:

H.A.Balafoutre
29/12/2006, 02:08
Εγώ είδα μια φωτό σχετικά με τους νόμους της φυσικής και έπαθα πλάκα.

Τι χρόνους και διάφορα άλλα τετριμένα.

Σαν το χώμα δεν έχει.......

marios8
29/12/2006, 07:53
ε, άμα δεν το έγραφε και κάποιος αυτό το "άποψή σου", η κουβέντα δε θα ήταν ολοκληρωμένη...

έλα τώρα που ο τσίρος είπε την "κακία" του, κάποιος να τον κάνει ban για να δέσει το γλυκό...

ρε που νομίζουν ότι η f1 έχει σχέση με οποιοδήποτε ("άλλο") αυτοκίνητο :rotflmao: βρες αυτοκίνητο που έχει >1g επιτάχυνση στα 200χαώ, που να στρίβει με >3g στα 200χαω να στροφάρει το μοτέρ στις 20000, να βγάζει 950 ατμοσφαιρικά άλογα (ή 750 με τους v8 ) με 1 μπουζί ανα κύλινδρο (αυτό σα δείγμα των περιορισμών που επιβάλλονται) ... άσε ρε φίλε... όσο μοιάζει μια χάρτινη σαΐτα με mig, άλλο τόσο μοιάζει ένα αυτοκίνητο με f1...

οι motogp είναι πολύ πιό κοντά στις μοτοσυκλέτες παραγωγής, απ'ότι f1 σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο... ακόμα και "γρήγορων" όπως η enzo. (και να μιλήσουν τα νούμερα ώστε να το βουλώσει όποιος ένοιωσε ότι του προσέβαλα τη φεράρι του, η enzo στρίβει με 1.3g, το atom2 ετοιμασμένο για αγώνα, slicks κτλ με το πολύ 2g και η f1 με 6g...)

δεν πρόκειται περί "άποψης", πρόκειται περί αντικειμενικής κρίσης. Οτιδήποτε άλλο, δηλαδή ότι η f1 είναι "αυτοκίνητο", είναι φαντασία ή/και αδυναμία αναγνώρισης των δυσθεόρατων (πςςςς κεντάω σήμερα ο πούστης) διαφορών τους.

Kαλα αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι:ninja:

bored
29/12/2006, 11:14
τα λέω όπως είναι...

ΔΕΝ "είναι έτσι", ΕΠΕΙΔΗ "εγώ το λέω":nono:

marios8
29/12/2006, 11:37
Aν και μ@λακια μου που το συνεχιζω αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο σκεψης ορισμενων.

Το λεω απλα για να το καταλαβουν και τα παιδακια που δεν τα πιανουν τοσο γρηγορα.

Αν εχουμε 2 οχηματα (ενα 2τροχο και ενα 4τροχο) που εχουν τις ιδιες πραγματικες επιδωσεις σε μια ευθεια τοτε σε μια πιστα το 4τροχο θα κανει καλυτερο γυρολογιο γιατι απλα θα στριβει γρηγοροτερα.

Τωρα τις ιστοριες για το αν η F1 ειναι αυτοκινητο η οχι που κολλησαν μερικοι δεν τις καταλαβαινω.

DUKASII
29/12/2006, 11:45
Aν και μ@λακια μου που το συνεχιζω αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο σκεψης ορισμενων.

Το λεω απλα για να το καταλαβουν και τα παιδακια που δεν τα πιανουν τοσο γρηγορα.

Αν εχουμε 2 οχηματα (ενα 2τροχο και ενα 4τροχο) που εχουν τις ιδιες πραγματικες επιδωσεις σε μια ευθεια τοτε σε μια πιστα το 4τροχο θα κανει καλυτερο γυρολογιο γιατι απλα θα στριβει γρηγοροτερα.

Τωρα τις ιστοριες για το αν η F1 ειναι αυτοκινητο η οχι που κολλησαν μερικοι δεν τις καταλαβαινω. θα σου απαντησω πολύ γρήγορα.

με τα " ΑΝ" δε γά@#@ε ποτέ κανείς.

το λοιπόν. μια μοτό που μπορεις να αγοράσεις γυρνάει σε πίστα πιο γρήγορα απο αυτοκίνητο που μπορεις να αγοράσεις.

εγραψα και για πιστα μικρη και στενη που βολευει τα αυτοκίνητα.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

marios8
29/12/2006, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
θα σου απαντησω πολύ γρήγορα.

με τα " ΑΝ" δε γά@#@ε ποτέ κανείς.

το λοιπόν. μια μοτό που μπορεις να αγοράσεις γυρνάει σε πίστα πιο γρήγορα απο αυτοκίνητο που μπορεις να αγοράσεις.

εγραψα και για πιστα μικρη και στενη που βολευει τα αυτοκίνητα.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

Συμφωνω σε ολα οσα λες (ιδικα στο πρωτο:lol: ) αλλα εγω ειμαι συγκεκριμενος σε αυτα που λεω.:wave2:

MIKE_16V
29/12/2006, 12:12
Και δεν μου λες ρε Δουκα...τωρα που εμαθες οτι τα μηχανακια γυρνανε πιο γρηγορα στις Σερρες.....

Νομιζεις οτι θα περασεις με σουζα στην εξοδο κανα wrx:look: :look:

Στην ευθεια...και πολυ σου ειναι....και αυτο γιατι εχεις καλα φρενα...μην παρουν και τα μυαλα σου αερα:D

bored
29/12/2006, 12:16
και αυτο γιατι εχεις καλα φρενα

όλα τα άλλα, καλά τα είπες, αυτό τί το ήθελες;;; Ακόμα και τα συνηθισμένα επιβατικά τώρα πιά φρενάρουν καλύτερα από κ5...

Να μια εικονίτσα με χρόνους για γκάζι και φρενάρισμα: http://www.openwheelers.co.nz/newmodel/images/autocar_times1.jpg

gcrook
29/12/2006, 12:18
όλα τα άλλα, καλά τα είπες, αυτό τί το ήθελες;;; Ακόμα και τα συνηθισμένα επιβατικά τώρα πιά φρενάρουν καλύτερα από κ5...

Δυο (και κατι) λαστιχα, ολγουις μπετερ δαν ενα και κατι ψιλα.:sad:

bored
29/12/2006, 12:21
Τωρα τις ιστοριες για το αν η F1 ειναι αυτοκινητο η οχι που κολλησαν μερικοι δεν τις καταλαβαινω. εσύ ρώτησες "και τί είναι" και πιάσαμε κουβέντα επ'αυτού... το ξέχασες;

Δυο (και κατι) λαστιχα, ολγουις μπετερ δαν ενα και κατι ψιλα.:sad: Δεν είναι ακριβώς αυτό... είναι πως η ροπή αδράνειας όλου του οχήματος κατά τον άξονα περιστροφής του μπροστινού τροχού είναι πολύ μικρότερη στη μοτοσυκλέτα... (δεν το έχω σκεφτεί και πολύ καλά, αλλά με πρώτη τυπική ανάλυση αυτό πρέπει να είναι. Αυτό και το πόσο χαμηλά είναι το κέντρο βάρους, σε σχέση με τον μπροστινό άξονα)

k600
29/12/2006, 12:37
Τί είναι το caterham, ε; :confused: http://videos.streetfire.net/search/Caterham/0/21cfe20a-378f-4465-98b8-984c010baaaf.htm

Τί είναι το atom, ε; :confused:
http://www.youtube.com/watch?v=VdkEV-t9jg0

Σε ποια περιοχη κυκλοφορουν αυτα τα αυτοκινητα,γιατι εχουμε φαει την παραλιακη πανω κατω να δουμε κανενα τετοιο γληγορο μα τιποτα!!!!!!!!!:lol:

gcrook
29/12/2006, 12:37
εσύ ρώτησες "και τί είναι" και πιάσαμε κουβέντα επ'αυτού... το ξέχασες;

Δεν είναι ακριβώς αυτό... είναι πως η ροπή αδράνειας όλου του οχήματος κατά τον άξονα περιστροφής του μπροστινού τροχού είναι πολύ μικρότερη στη μοτοσυκλέτα... (δεν το έχω σκεφτεί και πολύ καλά, αλλά με πρώτη τυπική ανάλυση αυτό πρέπει να είναι. Αυτό και το πόσο χαμηλά είναι το κέντρο βάρους, σε σχέση με τον μπροστινό άξονα)

Κυριως θεμα προσφυσης ειναι το φρεναρισμα...νομιζω.

bored
29/12/2006, 12:39
Θέμα πρόσφυσης;

δε θα το έλεγα.

Η μοτοσυκλέτα έχει αρκετή πρόσφυση ώστε να σηκωθεί η πίσω ρόδα, οπότε πρόσφυση δεν της λείπει.

Το ότι σηκώνεται είναι το πρόβλημα και αυτό περιέγραψα πριν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από k600
Σε ποια περιοχη κυκλοφορουν αυτα τα αυτοκινητα,γιατι εχουμε φαει την παραλιακη πανω κατω να δουμε κανενα τετοιο γληγορο μα τιποτα!!!!!!!!!:lol: Στα μέγαρα πάντως έχουν ένα caterham... τράβα να το δεις να γυρνάει να ψάχνεις τη μασέλα σου :winka:

MIKE_16V
29/12/2006, 12:40
Θέμα πρόσφυσης;

δε θα το έλεγα.

Η μοτοσυκλέτα έχει αρκετή πρόσφυση ώστε να σηκωθεί η πίσω ρόδα, οπότε πρόσφυση δεν της λείπει.

Το ότι σηκώνεται είναι το πρόβλημα και αυτό περιέγραψα πριν.

Απο ποτε "αυτο" ειναι προβλημα:smilea:

bored
29/12/2006, 12:45
Έλα, ζορίσου λιγάκι, θα το βρεις :smilea:

XR 600
29/12/2006, 12:50
μηπως ειναι καλη η ασφαλτος και δε φευγει κοματι με το γκαζι??????????:rolleyes:

k600
29/12/2006, 12:53

Στα μέγαρα πάντως έχουν ένα caterham... τράβα να το δεις να γυρνάει να ψάχνεις τη μασέλα σου :winka:

Εξω απο τα μεγαρα θα ψαχνει αυτο τη μασελα του????Αν επιτρεπετε να βγει εξω απο τα μεγαρα!!!!!!

Εχεις μπερδεψει λιγο τις συγκρισεις!!!!Εχεις κανενα τουτου παραγωγης να συγκρινεις η μονο με κολοπειραγμενα κανουμε τις συγκρισεις?????:sun:

bored
29/12/2006, 12:54
και είναι και με κεφαλαία στον τίτλο ρε πούστη μου... με κεφαλαία...

το caterham δεν είναι καθόλου "κολοπειραγμενο" σε πατάει και στο οδικό δίκτυο...

αλλά το ότι νομίζεις πως το caterham είναι "κολοπειραγμενο" δείχνει τι ξέρεις από μηχανοκίνητο αθλητισμό.

το ότι πατάει koenigsegg ccx (800hp!), zonda F, mc 12 (=η enzo σε πιο άγρια έκδοση), enzo, mclaren slr, carrera gt, δε σου λέει κάτι... οκ...

MIKE_16V
29/12/2006, 12:55
Εξω απο τα μεγαρα θα ψαχνει αυτο τη μασελα του????Αν επιτρεπετε να βγει εξω απο τα μεγαρα!!!!!!

Εχεις μπερδεψει λιγο τις συγκρισεις!!!!Εχεις κανενα τουτου παραγωγης να συγκρινεις η μονο με κολοπειραγμενα κανουμε τις συγκρισεις?????:sun:

κωλοπειραγμενα...τα caterham:confused: :confused:

Ξερετε τι γραφετε..ή ετσι απλα γραφετε??

Βαρεθηκα αυτη την κοντρα.

Over and out

periklisk
29/12/2006, 13:02
Όταν μιλάτε για τα Caterham να πλένετε πριν το στόμα με listerine :mad:

Και πριν γράψουμε σκεφτόμαστε πρώτα όχι με το δάχτυλο στον απαυτό μας :yuck:

k600
29/12/2006, 13:03
και είναι και με κεφαλαία στον τίτλο ρε πούστη μου... με κεφαλαία...

το caterham δεν είναι καθόλου "κολοπειραγμενο" σε πατάει και στο οδικό δίκτυο...

αλλά το ότι νομίζεις πως το caterham είναι "κολοπειραγμενο" δείχνει τι ξέρεις από μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σου ζηταω ταπεινα συγνωμη,δεν ηξερα πως οποιος δεν γνωριζει οτι το caterham ειναι παραγωγης τουτου δεν ξερει κ απο μηχανοκινητο αθλητισμο!!!!:yuck:
Ξαναλεω ομως παλι,επειδη ζουμε Ελλαδα κ δεν παω μεγαρα κ σερρες,κυκλοφορει κ κανα αλλο τετοιο γρηγορο παραγωγης εκτος απο το ενα που εχεις δει?????αααααααααααα κ ποσο ειπες πως κανει???????????:lol:

bored
29/12/2006, 13:09
να μην ξέρεις τα caterham; τσκ τσκ τσκ... αφου δεν ήξερες τι είναι, γιατί υπέθεσες ότι είναι "κωλοπειραγμένα"; πφφ

τράβα πάνε στο google να δεις για τι είδους αυτοκίνητο μιλάμε, που νομίζεις ότι είναι και ακριβά... μια 999r είναι πιό ακριβή...

k600
29/12/2006, 13:16
να μην ξέρεις τα caterham; τσκ τσκ τσκ... αφου δεν ήξερες τι είναι, γιατί υπέθεσες ότι είναι "κωλοπειραγμένα"; πφφ

τράβα πάνε στο google να δεις για τι είδους αυτοκίνητο μιλάμε, που νομίζεις ότι είναι και ακριβά... μια 999r είναι πιό ακριβή...

θα σου'ρθει κανα caterham και θα ψάχνεσαι :smokin:

Σε αυτο το ποστ σου απαντησα,οταν ειπες οτι θα σουρθει κανα cat...κ θα ψαχνεσαι!!!!!
οταν μουρθει θα σου πω κ μακαρι να ειναι το δικο σου(στο δρομο ετσι???οχι στην πιστα!!!)!μεχρι τοτε καλη χρονια κ καλες:beer: :beer: :beer:

dirtbird
29/12/2006, 13:25
Το Caterham είναι kit car, που σημαίνει ότι μπορείς να το πάρεις σε δόσεις (εμ, όχι στην Ελλάδα αν θέλεις να βγάλεις αριθμό κυκλοφορία).
Βασίζεται στο Lotus Seven (όπως πολλά άλλα kit cars) και είναι το πιο ακριβές (και -ό) αντίγραφο.

Υπάρχουν όμως και οικονομικότερες λύσεις (τα Westfield είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό, όποιος θέλει να εντρυφήσει στο είδος ας ψάξει να βρει ειδικο (πολύ) αγγλικό τύπο ή καλύτερα χώρα (ακούς iriniaa?).

Kατά τα άλλα είναι πάνω κάτω όπωες τα λέει ο τσίρος, ΑΛΛΑ μόνο σε διαδρομές με μέσες ταχύτητες (λόγω αεροδυναμικής τούβλου), μετά τα 150 καταναλώνει πολύ ιπποδύναμη.

Τεσπα, ψιόπλάκα κάνουμε αλλά συνηθίζετε να συνεχίζετε να μπερδεύετε την βούρτσα με τη Βούρτση...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ότι κανείς μας μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς ρυθμούς ΟΥΤΕ F1 OYTE Moto GP, τουλάχιστον αύριο-μεθαύριο (σε 5-10 χρόνια ίσως).

Το θέμα είναι η οδηγική ευχαρίστηση και αυτό μπορεί να βρεθεί ανεξαρτήτως αριθμού τροχών.

Το κάθε όχημα έχει τα γούστα του (αλλά μάλλον για τετράτροχο χρειάζονται περισσότερα γκαφρά).

:wave2: :beer:

Συνεχίζω να πιστεύω ότι σε παρατεταμένες μέτριες σα του Μπράλλου πας με λιγότερο κόπο γρήγορα με μοτό παρά με τουτού

bored
29/12/2006, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kατά τα άλλα είναι πάνω κάτω όπωες τα λέει ο τσίρος, ΑΛΛΑ μόνο σε διαδρομές με μέσες ταχύτητες (λόγω αεροδυναμικής τούβλου), μετά τα 150 καταναλώνει πολύ ιπποδύναμη.[/SIZE] Πράγματι και χειρότερα από τούβλο: τα φτερά πάνω από τους τροχούς προκαλούν άντωση...

συνήθως... :a39:

γιατί... :a39:

73219

swtos
30/12/2006, 10:20
Ωραία τα λέτε, Αλλά :

Το caterham, to BurgerHam και τα συναφή, είναι περιττώματα ενός περιττωματικού λαού...
Οχι να τα αγοράσουμε κιόλας .... Μη συγκρίνουμε enzo με λεμόνια..... Πολύ σωστά ειπώθηκε
στην αρχή ότι ένα F3 όταν υπήρχε, γύριζε γληγορότερα από οτιδήποτε δίτροχο. Αλλά δεν μπορείς ούτε πινακίδες να έχεις, ούτε να πας μιά ψιλή στον Μπράλλο με αυτό....

Τελικά νομίζω ΔΕΝ μπορούμε να συγκρίνουμε δίτροχα με τετράτροχα, ειδικότερα ΔΕΝ μπορούμε
να συγκρίνουμε Μοτοσυκλέτες με Κουραμπιέδες .....

Εσείς τις αγοράσατε για να είστε γληγορότεροι από τους κουραμπιέδες ????

Εγώ όχι ...

H.A.Balafoutre
30/12/2006, 11:10
Πραγματικά αυτό το thread.....δεν έχει τελειωμό για ένα τελειωμένο ζήτημα.

1) http://www.youtube.com/watch?v=Np69GwnGsAo

2) http://www.youtube.com/watch?v=LmZB6cVbjjI

3) http://www.youtube.com/watch?v=ZgEGhl_Tqf8

Το γνωστό,
4) http://www.youtube.com/watch?v=qP_zP0pPdTk

5) http://www.youtube.com/watch?v=MdyGUt1PpgA

6) http://www.youtube.com/watch?v=HXQTzxepYjg

Η ντροπή της μοτοσικέτας,
7) http://www.youtube.com/watch?v=2VumWGlMxQA

Nurburgring
8 ) http://www.youtube.com/watch?v=v_LNMGG2qJw

Η αλήθεια είναι πως με 12500 ευρώπουλα μπορείς να έχεις ένα μοντέλο 2005 ή 06 κοψοχρονιά από τον αντιπρόσωπο της γειτονιάς, χωρίς αγωνιστική λισάνς και έχεις το 90% των δυνατοτήτων μιας MotoGp μηχανής. Αυτό για να το πετύχεις σε αυτοκίνητο.....άντε γειά. Αλλά κάθε τι έχει και το τίμημά του. Αυτό μην το ξεχνάτε. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, ότι και να οδηγούμε.....

Οπότε και στα Σέρρας στην πίστα, ότι 4τράτροχο μπορεί να προσεγγίσει την αναλογία κιλών/ίππο ενός σύγχρονου SS, τότε με τη βοήθεια της μεγαλύτερης ταχύτητας στη στροφή μπορεί και να κερδίσει.

Και κάτι τελευταίο. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τα βιντεάκια, είναι ότι χώρες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα και μηχανές τα έχουν δοκιμάσει στην πράξη όλα αυτά που εμείς ακόμη αναρωτιώμαστε.

bored
30/12/2006, 11:53
Το caterham, to BurgerHam και τα συναφή, είναι περιττώματα ενός περιττωματικού λαού...
αν αυτοί που βγάλανε, έστω, το caterham, είναι κουράδες και το κάτερχαμ κουράδα, τότε εσύ τί είσαι που δεν έχεις βγάλει τίποτα;

για πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς, κουραμπιέ

DEMINIO
30/12/2006, 15:38

Σωτηράκοοοοοοοοοοοοοοο.......
αχαχαχαχαχ Που είσαι ρε κουραμπιεδάκοοοοοοο :lol: :lol:

Όλα καλά ρε καθηγητάκο της συμφοράς;;;; :beer:

Α, και που 'σαι... πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς... που έγινες και συ γΛηγορίδης....
Άντε, μελομακάρονε.... :dizzy:

:rotflmao: :rotflmao:

k600
30/12/2006, 16:52
αν αυτοί που βγάλανε, έστω, το caterham, είναι κουράδες και το κάτερχαμ κουράδα, τότε εσύ τί είσαι που δεν έχεις βγάλει τίποτα;

Βρε παληκαριμ γιατι προσπαθεις να μας πεισεις για κατι που δεν κυκλοφορει στους δρομους της ελλαδας???εχεις ποσοστα στις πωλησεις του?????Διαμαχες βεβαια ειμαστε κ πρεπει να κοντραριστουμε ετσι????:lol:

Προς το παρον ομως καβαλα το google που ειναι γρηγορο κ παμε μια βολτουλα μπραλο η οπου αλλου εσυ γουσταρεις, να περασεις κατι καλα τιμονια που κυκλοφορουν εκει!!!!!

Μην τρελαθουμε κιολας που μας αραδιασες ενα σωρο λινκ με αυτοκινητα που θα μας περασουν!!!!!! :yuck: :yuck: :yuck:

jbear
30/12/2006, 16:53
Τι καθομαστε και συγκρινουμε τοση ωρα? :confused: ...

Καλα ειναι και τα αυτοκινητα - γουστα ειναι αυτα... αλλα για να παρεις κατι "καλο" θελει πολυ χρημα: παρε ενα οποιοδηποτε SS600 (δε χρειαζεται καν 1000) με 11.000? περιπου καινουριο, παρε κι ενα αυτοκινητο με τα ιδια χρηματα...Δε χρειαζεται συνεχεια...Οπως δεν εχει νοημα να συγκρινουμε μοτοσυκλετες που κοστιζουν το πολυ 20.000? με αυτοκινητα που κοστιζουν τουλαχιστον τα 10πλασια...

Η συζητηση εχει ληξει πριν καν αρχισει!

H.A.Balafoutre
30/12/2006, 17:15
Βρε παληκαριμ γιατι προσπαθεις να μας πεισεις για κατι που δεν κυκλοφορει στους δρομους της ελλαδας???εχεις ποσοστα στις πωλησεις του?????Διαμαχες βεβαια ειμαστε κ πρεπει να κοντραριστουμε ετσι????:lol:

Προς το παρον ομως καβαλα το google που ειναι γρηγορο κ παμε μια βολτουλα μπραλο η οπου αλλου εσυ γουσταρεις, να περασεις κατι καλα τιμονια που κυκλοφορουν εκει!!!!!

Μην τρελαθουμε κιολας που μας αραδιασες ενα σωρο λινκ με αυτοκινητα που θα μας περασουν!!!!!! :yuck: :yuck: :yuck:

:confused:

k600
30/12/2006, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
:confused:

δεν ειναι για τα δικα σου λινκ!!!:beer: :beer:

στου bored αναφερομαι!!!!

bored
30/12/2006, 20:56

Ξαναδιάβασε τον τίτλο της συζήτησης και όταν το καταπιείς ότι μιλάει για πίστα... τότε ξαναέλα στην κουβέντα. Τσίμπα και μια :beer: να κατέβει πιό εύκολα. Υπάρχουν αυτοκίνητα που στις σέρρες και στα μέγαρα πάνε πιό γρήγορα από μοτοσυκλέτα. Δεν κακολογώ τις μοτοσυκλέτες ούτε εξυμνώ τα αυτοκίνητα ούτε προσπαθώ να δώσω τίτλο καλύτερου σε οποιοδήποτε από τα δύο, μα όταν συγκρίνουμε χρόνους πίστας δεν πρόκειται να κρύψω κάποιον ούτε να μιλήσω για μπράλους και δρόμους της ελλάδας (και λάβε υπ'όψη σου ότι τα αυτοκίνητα στα οποία αναφέρομαι πηγαίνουν ΠΙΟ άνετα, στους ελληνικούς δρόμους, απ'ότι τα ss... και δεν κοστίζουν τα μαλιοκέφαλα που κοστίζει μια φεραρι φερ'ειπείν)

vassilis88
30/12/2006, 21:04
λιγος σεβασμος κ σε ορισμενα αυτοκινητα ε μην το γαμαμε το θεμα.
οι αγγλοι δν ξερω αν ειναι γτπ ,αλλα καποια κατασκευασματα τους ειναι καταπληκτικα.
η χωρα προελευσης δν με νοιαζει κ τοοοοσο αρκει να ναι καλο το αυτοκινητο/μηχανακι κλπ.

k600
31/12/2006, 13:46
Ξαναδιάβασε τον τίτλο της συζήτησης και όταν το καταπιείς ότι μιλάει για πίστα... τότε ξαναέλα στην κουβέντα. Τσίμπα και μια :beer: να κατέβει πιό εύκολα. Υπάρχουν αυτοκίνητα που στις σέρρες και στα μέγαρα πάνε πιό γρήγορα από μοτοσυκλέτα. Δεν κακολογώ τις μοτοσυκλέτες ούτε εξυμνώ τα αυτοκίνητα ούτε προσπαθώ να δώσω τίτλο καλύτερου σε οποιοδήποτε από τα δύο, μα όταν συγκρίνουμε χρόνους πίστας δεν πρόκειται να κρύψω κάποιον ούτε να μιλήσω για μπράλους και δρόμους της ελλάδας (και λάβε υπ'όψη σου ότι τα αυτοκίνητα στα οποία αναφέρομαι πηγαίνουν ΠΙΟ άνετα, στους ελληνικούς δρόμους, απ'ότι τα ss... και δεν κοστίζουν τα μαλιοκέφαλα που κοστίζει μια φεραρι φερ'ειπείν)

τα αυτοκινητα που αναφερεις ρε φιλαρακι δεν κυκλοφορουν σε ελληνικους δρομους κ το ξερεις πολυ καλα!Οσο για τους χρονους στην πιστα ασε να το κρινουν οι επεγγελματιες της πιστας κ οχι εσυ!!!εσυ μονο να κοιτας τα νουμερα που γραφουν μεσα στην πιστα τα αυτοκ κ οι μηχανες στα χερια ΟΔΗΓΩΝ κ να πινεις πολλες :beer: :beer: για να χωνεψεις τις διαφορες!!!!!:rotflmao:

σιγουρα υπαρχουν πολυ καλα αυτοκινητα κ παντα θα βγαινουν καλυτερα!οσο εσυ ομως κανεις συγρισεις τετοιου ειδους(τα αυτοκίνητα στα οποία αναφέρομαι πηγαίνουν ΠΙΟ άνετα, στους ελληνικούς δρόμους, απ'ότι τα ss... και δεν κοστίζουν τα μαλιοκέφαλα που κοστίζει μια φεραρι φερ'ειπείν) το μονο γρηγορο που μπορεις να καβαλησεις ειναι το καλαμι,κ να προσεξεις μην ειναι turbo,γιατι δεν εχει καλα φρενα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

Αντε κ καλη χρονια σου ευχομαι με λιγο πιο γρηγορο κ ανοιχτο μυαλο!!! :beer: :beer:

ΥΓ.το νου σου στα φρενα,θελουν αλαγη!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

jbear
31/12/2006, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
λιγος σεβασμος κ σε ορισμενα αυτοκινητα ε μην το γαμαμε το θεμα.
οι αγγλοι δν ξερω αν ειναι γτπ ,αλλα καποια κατασκευασματα τους ειναι καταπληκτικα.
η χωρα προελευσης δν με νοιαζει κ τοοοοσο αρκει να ναι καλο το αυτοκινητο/μηχανακι κλπ.

Πολυ σωστος!!! :beer: :beer: :beer:

TheOneAB
04/01/2007, 14:22
ναι....υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα ανα τον κόσμο που μπορούν να κάνουν καλύτερους χρόνους σε πίστα από ότι μια ss και τα συγκεκριμένα....δεν είναι ακριβά(δεν κοστιζουν/φτάνουν ούτε επι 4 πχ από ότι ένα rr 1000 η Κ6 οτιδήποτε τεσπά) και πάνε και καλύτερα στους δρόμους από ότι οι μηχανές....και βγάζουν και φτερά και....καλά κάποιος συμφορουμίτης ανάφερε κάτι για καλάμι έγω προσθέτω προσοχή και πως ξαπλώνουν...πιτσιρικάδες δεν ξέρω που στον κόρακα αποκτήσατε τέτοια πεδία αλλά ξυπνήστε γρήγορα βρεεεεεεεε!καλλή και πάντα όρθια πολλη ταξιδιάρα χρονιά σε όλους/ες!

bored
04/01/2007, 15:43
βαρυτικά πεδία; :look:

maron
09/01/2007, 14:02
Exei kaneis xronous apo serres me aytokinito?
opoio kai an einai ayto?
o dikos mou einai 1'30 me srad 750 '96
DEN EIMAI ODYGOS AGONWN (3 fores exw paei serres)
DEN EXW AGONISTIKH MOTO.

kai fylos me TUONO toso gyrise......

AGONISTIKO 550
MAMA MV AGUSTA

zireous
09/01/2007, 15:56
Προς bored και λοιπούς αυτοκινητολάγνους:

Υπάρχει (άλλη) μια μικρούλα διαφορά στο να οδηγείς μηχανή σε σύγκριση με το να οδηγείς αυτοκίνητο, και παρόλο που για κάποια χρόνια έτυχε να οδηγάω καί κουτιά καί μηχανές με εξωφρενικές ταχύτητες για δημόσιο δρόμο -και μερικές φορές σκέφτομαι πόσο φάρδος ήμουν τώρα που υποτίθεται ότι έχω λίγο μυαλό μέσα στο κράνος-, οφείλω να την υπενθυμίσω...

Τη κλειστή στροφή που παίρνεις χαλαρά κι ωραία με 140χλμ (τυχαίο νούμερο) οδηγώντας μια μηχανή, όσο και να κοπανάς το κώλο σου κάτω δεν πρόκειται να την φχαριστηθείς το ίδιο οδηγώντας ένα αμάξι. Δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση, όσα καλσόν και να σκίζετε.

Την ίδια στροφή αν τη πάρεις με 60 με μηχανή, πάλι σου λέει περισσότερα από ότι αγγαρεύοντας με το κουτί. Άν εκτιμάς και το δρόμο καλά, οι εκπλήξεις λείπουνε.

Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε, για κάτι κωλάμαξα που κάνουνε λέει χρόνους σε πίστες, ούτε πρόκειται να τα οδηγήσετε ποτέ -και το πιθανότερο άν τα είχατε θα ήταν ή να πηγαίνατε παντού κότα style, ή να κουρεύατε κολώνες. Βλέπεις το κοινό σημείο καί του νεόπλουτου αλλά και του παλαιόπλουτου (τί λέξις) που οδηγάνε τέτοια σαράβαλα είναι ότι δεν ξέρουν να τα οδηγήσουν.

Και κάτι τελευταίο...

Να οδηγάς αυτοκίνητο μπορεί να μάθεις σε ένα απόγευμα, και με λίγο εξάσκηση μέσα σε ένα χρόνο να μην είσαι κινούμενος δολοφόνος όπως μερικοί μερικοί. Το να οδηγήσεις μηχανή, και μάλιστα γρήγορα, θέλει γερή εξάσκηση και αρκετές γνώσεις έστω και για να πάρεις σωστά μια στροφή -εκεί που για το κουτί ισχύει μόνο το "κράτα σταθερό γκάζι, και άν σου φύγει το πίσω μάζεψέ το με λίγο ανάποδο τιμόνι"...

Περαστικά, και σύντομα σε δύο τροχούς (με φουλ εξοπλισμό). :wave2:

bored
09/01/2007, 16:06
Τη κλειστή στροφή που παίρνεις χαλαρά κι ωραία με 140χλμ (τυχαίο νούμερο) οδηγώντας μια μηχανή, όσο και να κοπανάς το κώλο σου κάτω δεν πρόκειται να την φχαριστηθείς το ίδιο οδηγώντας ένα αμάξι. Δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση, όσα καλσόν και να σκίζετε.
δηλαδή, αν εγώ οδηγώ αμάξι και το ευχαριστέμαι, σύμφωνα με τη λογική σου, κάποιο πρόβλημα έχω; Απαγορεύεται ή είναι αδύνατο να απολαύσω τη στροφή με αμάξι;

Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε, για κάτι κωλάμαξα που κάνουνε λέει χρόνους σε πίστες, ούτε πρόκειται να τα οδηγήσετε ποτέ -και το πιθανότερο άν τα είχατε θα ήταν ή να πηγαίνατε παντού κότα style, ή να κουρεύατε κολώνες. Βλέπεις το κοινό σημείο καί του νεόπλουτου αλλά και του παλαιόπλουτου (τί λέξις) που οδηγάνε τέτοια σαράβαλα είναι ότι δεν ξέρουν να τα οδηγήσουν.
κωλάμαξα, σαράβαλα... μάλιστα! βλέπω ξέρεις να κρίνεις. Τί ελαιόλαδο αγοράζεις; πλησιάζει η αλλαγή λαδιών...

Να οδηγάς αυτοκίνητο μπορεί να μάθεις σε ένα απόγευμα, {...}εκεί που για το κουτί ισχύει μόνο το "κράτα σταθερό γκάζι, και άν σου φύγει το πίσω μάζεψέ το με λίγο ανάποδο τιμόνι"...
ε, εδώ καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι την οδήγηση αυτοκινήτου, πόσο έχεις προχωρήσει και τι άγνοια έχεις. "τόσα ξέρεις, τόσα λες".
καλά κρασά:a51:
--αυτοκινητολάγνος (λες και το να σου αρέσει το αυτοκίνητο ΚΑΙ η μηχανή είναι περίεργο ή αδύνατο)

H.A.Balafoutre
09/01/2007, 19:09
δηλαδή, αν εγώ οδηγώ αμάξι και το ευχαριστέμαι, σύμφωνα με τη λογική σου, κάποιο πρόβλημα έχω; Απαγορεύεται ή είναι αδύνατο να απολαύσω τη στροφή με αμάξι;

κωλάμαξα, σαράβαλα... μάλιστα! βλέπω ξέρεις να κρίνεις. Τί ελαιόλαδο αγοράζεις; πλησιάζει η αλλαγή λαδιών...

ε, εδώ καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι την οδήγηση αυτοκινήτου, πόσο έχεις προχωρήσει και τι άγνοια έχεις. "τόσα ξέρεις, τόσα λες".
καλά κρασά:a51:
--αυτοκινητολάγνος (λες και το να σου αρέσει το αυτοκίνητο ΚΑΙ η μηχανή είναι περίεργο ή αδύνατο)

Κάτσε ρε παλίκαρε, δηλαδή λές ότι έχει άδικο ο zireus? Μήπως δεν καβαλάς μηχανή?

maron
09/01/2007, 19:16
bored
TI MOTO KAVALAS????

TheOneAB
10/01/2007, 10:45
και να μην απαντήσεις bored....δεν κάνει τίποτα! ούτως η άλλος τα συμπεράσματα έχουν βγεί απο όλους! μηχανή ο πιτσιρικάς...και να συνεχίζει να πετά λαλακίες ότι ένα νορμαλ αμάξι(που πάει και καλύτερα στους δρόμους από ότι ένα ss όπως υποστειρίζει...) σε αξία κυνηγά μια μηχανή σε πίστα...δεν τίποτα...άστον στην βαρεμάρα του και στην πέρα ώς πέρα λαθεμένη σε απελπιστικό βαθμό άποψη του! Βλακείες ακούμε παντού δεν θα ακούσουμε έδω μέσα??????

DUKASII
10/01/2007, 10:54
κουράσατε και μπηκαν και ολοι οι περιοδικάκηδες ..που μάλλον δεν εχουνε ιδεα ουτε απο μοτο..ουτε απο αυτοκίνητα..(εδω μπήκαν και οι ασχετοι απο την ΛΕΙΒΑΔΙΑ και μας είπαν για 318 και Ναυπακτο...που εχουμε και εξωχικο πλεόν..-ουρτ ρε...)

εγω σας εγραψα χρονους απο τουτου που κάναν αγωνιζωμενοι στις Σερρες για λογαριασμο του περιοδικου drive...

και σας είπα οτι τα μοτο γυρνάν (παλι απο αγωνιζομενους)- 10 sec .
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΥΤΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....

TheOneAB
10/01/2007, 11:18
και επιμένουν κιόλας απαντάν με ειρωνιά, λένε πράγματα που είναι...άλου για αλου(ακου αμάξι που γυρνά σε πίστα ποιο γρήγορα απο ss και είναι και ποιο άνετο στους δρόμους απο αυτήν!)και δεν κοστίζουν πολλά και...ότι να ναι ρε Σπύρο ότι να ναι όμως! να ξεκινάς να τους ρίχνεις μπατσάκια και όταν κουραστείς να αναλάβει ο επόμενος μπάς και....ξυπνήσουν αλλά πάλλι.....τεσπα καβάλα τον Δούκα σου να καβαλώ και εγώ την Αφρικανή καλωνή μου και...άσε το κάθε λαλημένο να πετά τις λαλακιες του! Η επιστήμη έχει σηκώσει ψυλά τα χέρια! ε πια!

bored
10/01/2007, 12:18
κόφτε τις μαλακίες πιά

ένα caterham είναι πιό γρήγορο από μηχανή σε πίστα, είναι νορμάλ τιμής και δεν είναι "supercar". 500 κιλά 250 άλογα. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλά ούτε έχουν αναρτήσεις τσιμέντο και γι'αυτό είναι πιό άνετα στο δρόμο από ss.

Είχαν απαγορευτεί από τους αγώνες γιατί ήταν εκτός ανταγωνισμού.

Είναι πανάλαφρα και όταν λέμε πάνε γαμιόντας το εννοούμε. Δυό-τρεις εδώ μέσα ξέρουν για τι μιλάω και ξέρουν ότι δε λέω ό,τι μου κατέβει.

μιλάω για αυτοκίνητο που στην πίστα είναι πιό γρήγορο από koenigsegg ccx (800hp), ferrari enzo, carrera gt...

http://www.carpages.co.uk/caterham/caterham_too_fast_to_race_again_21_04_03.asp

http://en.wikipedia.org/wiki/Caterham_Cars

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
να ξεκινάς να τους ρίχνεις μπατσάκια και όταν κουραστείς να αναλάβει ο επόμενος
σοβαρά; έτσι ε;
αυτό σε κάνει τί; μάγκα; άντρα; σοβαρό;

DUKASII
10/01/2007, 12:22
κόφτε τις μαλακίες πιά

ένα caterham είναι πιό γρήγορο από μηχανή σε πίστα, είναι νορμάλ τιμής και δεν είναι "supercar". 500 κιλά 250 άλογα. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλά ούτε έχουν αναρτήσεις τσιμέντο και γι'αυτό είναι πιό άνετα στο δρόμο από ss.

Είχαν απαγορευτεί από τους αγώνες γιατί ήταν εκτός ανταγωνισμού.

Είναι πανάλαφρα και όταν λέμε πάνε γαμιόντας το εννοούμε. Δυό-τρεις εδώ μέσα ξέρουν για τι μιλάω και ξέρουν ότι δε λέω ό,τι μου κατέβει.

μιλάω για αυτοκίνητο που στην πίστα είναι πιό γρήγορο από koenigsegg ccx (800hp), ferrari enzo, carrera gt...

http://www.carpages.co.uk/caterham/caterham_too_fast_to_race_again_21_04_03.asp

http://en.wikipedia.org/wiki/Caterham_Cars εγω ήρθα και έβαλα αυτοκίνητα και τους χρόνους τους σε πίστα που βολευει αυτοκινητα.
οταν θα εχεις χρόνο που κανει το αυτοκίνητο που λες στις Σερρες θα εχει νόημα η κουβέντα.μεχρι τοτε..ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ ΕΣΥ.