View Full Version : Συζητηση για το κλιμα στο Forum
Τον τελευταιο καιρο ξαναμπαινω στο forum AVCLUB το οποιο εχει να κανει με Hifi,τηλεορασεις,Hometheater κλπ λογω καποιων ρυθμισεων που θελω να κανω στην tv μου
αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το εντονο κοντραστ με το moto.gr
και συγκεκριμενα το κλιμα ειναι πολυ ποιο φιλικο,ανυπαρκτη ειρωνια,ελαχιστες διαμαχες και γενικα ποιο ομορφος,πολιτισμενος διαλογος και διαθεση αλληλοβοηθειας
γιατι δεν συμβαινει και το ιδιο εδω?
τι εχουμε να χωρισουμε?
Το link για το AvClub.gr ειναι ΕΔΩ (http://www.avclub.gr/forum/index.php) για του λογου το αληθες
παρεπιπτοντως ειναι πολυ αξιολογο site για οποιον ασχολειται με τετοια θεματα:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
τι εχουμε να χωρισουμε?
Πόσα ενεργά μέλη έχει το φορουμ που λες? 5-10-15 ? Κι εγώ είμαι σε φορουμ με λίγα μέλη και είμαστε μες στα μέλια. Ας πάνε 150 ενεργά και θα δεις πως τσιτωνουν τα πράγματα.
Αν και εχω βαρεθεί να διαβάζω για το κακό κλίμα στο φόρουμ.....
Μπορεις να κανεις διαμαχη για μια τηλεοραση ή ενα στερεοφωνικο?:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μπορεις να κανεις διαμαχη για μια τηλεοραση ή ενα στερεοφωνικο?:confused:
Αν είναι ΚΤΜ .....χαλαρά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Πόσα ενεργά μέλη έχει το φορουμ που λες? 5-10-15 ? Κι εγώ είμαι σε φορουμ με λίγα μέλη και είμαστε μες στα μέλια. Ας πάνε 150 ενεργά και θα δεις πως τσιτωνουν τα πράγματα.
Αν και εχω βαρεθεί να διαβάζω για το κακό κλίμα στο φόρουμ.....
Για δες στο link που εβαλα, θα δεις οτι ειναι παρα πολλοι
ενταξει αν εχω αδικο και μας αρεσει το κλιμα πασο
Αυτη την στιγμη ειναι μεσα 100 χρηστες μισοι μελοι και μισοι επισκεπτες
εδω ειναι 70 συνολο
Τον τελευταιο καιρο ξαναμπαινω στο forum AVCLUB το οποιο εχει να κανει με Hifi,τηλεορασεις,Hometheater κλπ λογω καποιων ρυθμισεων που θελω να κανω στην tv μου
αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το εντονο κοντραστ με το moto.gr
και συγκεκριμενα το κλιμα ειναι πολυ ποιο φιλικο,ανυπαρκτη ειρωνια,ελαχιστες διαμαχες και γενικα ποιο ομορφος,πολιτισμενος διαλογος και διαθεση αλληλοβοηθειας
τι εχουμε να χωρισουμε?
prospathise na fantasteis TI atoma tha mporousan na milane se forum gia thleoraseis etc aki lythike i aporia sou
Αρχικά δημιουργήθηκε από dhead
prospathise na fantasteis TI atoma tha mporousan na milane se forum gia thleoraseis etc aki lythike i aporia sou
εννοεις ηλικιακα η τι αλλο?
taxydromos
20/12/2006, 19:44
εννοεις ηλικιακα η τι αλλο?
εννοει αν τρεχει σταλα αδρεναλινη στο αιμα τους αντιθετα με την καναπεδινη που ειναι αφθονη!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
GIXXERAKIAS
20/12/2006, 19:45
εννοεις ηλικιακα η τι αλλο? Προφανως εννοει ο φιλος γκατζετακηδες,κομπουτεραδες οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με τον εξω κοσμο(πχ βολτες μοτο.gr:D )
Δεν λεω και μενα μου αρεσουν τα ηλεκτρονικα μπλιμπλιλικια αλλα οχι και να ειμαι 24ωρες το 24ωρο κολλημενος εκει!!Αυτοι γιατι να τσακωθουν?Πιοις εχει την μεγαλυτερη μνημη και αμναλυση στην τηλεοραση η τον καλυτερο ηχο στο στερεοφωνικο-home cinema?
:beer: :wave2:
βασικά, το χειρότερο είναι το κλίμα που επικρατεί με: τους τόνους, τα κόμματα, τις τέλειες, τα ορθογραφικά λάθη, και τα greeklish
έτσι και κανεις κάνα ορθογραφικό λάθος ούουου πέφτουν επάνω σου να σε φάνε :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Primal
βασικά, το χειρότερο είναι το κλίμα που επικρατεί με: τους τόνους, τα κόμματα, τις τέλειες, τα ορθογραφικά λάθη, και τα greeklish
έτσι και κανεις κάνα ορθογραφικό λάθος ούουου πέφτουν επάνω σου να σε φάνε :eek:
Πωιως ραί? :look:
τις τέλειες
Προφανώς εννοείς "τις τελείες" ..!!! :D :smokin: :D
(Να μην ξαναλέμε τα ίδια πράγματα...) :sad:
Γιατί να ζοριστώ εγώ που διαβάζω το ανορθόγραφο - ασύντακτο - ακατάληπτο κείμενο κάποιου να καταλάβω τι θέλει να πει (αν καταλάβω τελικά...) και να μην ζοριστεί ο ίδιος εξ αρχής να μου δώσει να καταλάβω ??? :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πωιως ραί? :look:
αυτός ! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Προφανώς εννοείς "τις τελείες" ..!!! :D :smokin: :D
είναι επειδή χρησιμοποιώ αυτό (http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp) το site για να κάνει convert από greeklish σε greek
Γιατί να ζοριστώ εγώ που διαβάζω το ανορθόγραφο - ασύντακτο - ακατάληπτο κείμενο κάποιου να καταλάβω τι θέλει να πει (αν καταλάβω τελικά...) και να μην ζοριστεί ο ίδιος εξ αρχής να μου δώσει να καταλάβω ??? :D
ναι σύμφωνο. Tο θέμα όμως είναι ότι αυτό γίνεται με άσχημο τρόπο και όχι για να διορθώσει κάποιος κάποιον αλλα για να τον μειώσει... τις περισσότερες φορες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Προφανως εννοει ο φιλος γκατζετακηδες,κομπουτεραδες οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με τον εξω κοσμο(πχ βολτες μοτο.gr:D )
Δεν λεω και μενα μου αρεσουν τα ηλεκτρονικα μπλιμπλιλικια αλλα οχι και να ειμαι 24ωρες το 24ωρο κολλημενος εκει!!Αυτοι γιατι να τσακωθουν?Πιοις εχει την μεγαλυτερη μνημη και αμναλυση στην τηλεοραση η τον καλυτερο ηχο στο στερεοφωνικο-home cinema?
κοιταξε να δεις και οι κατοχοι αυτοκινητων και γενικως η πλειοψηφια, περιεργους μας θεωρει το λιγοτερο που δινουμε ενα καρο λεφτα για να σπαμε χερια ποδια,να κρυωνουμε να ειμασται αβολα κλπ
με λιγα λογια ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη και κανενας δεν εχει απολυτως δικιο
DrIoannis
20/12/2006, 20:09
Πραγματικά το κάθε forum έχει ένα δικό του "κλίμα".Αλλού πιο έντονο αλλού πιο χαλαρό.Πάντως στο moto.gr είναι αρκετά έντονο σε σχέση με άλλα forum στα οποία είμαι μέλος.
To κλιμα στο μοτο ειναι μια χαρα ρε παπαρες.:look: :evil: :smokin:
...συνεχιστε τωρα...
ναι σύμφωνο
όχι φωνήεν ???
(αφήνω στην άκρη τα: γίνεται, διορθώσει, μειώσει !!!)
Υ.Γ.
Δεν νομίζω κανείς να έχει διάθεση να μειώσει κανέναν...
(μάλλον ο "μειωθείς" έχει την τάση να το αντιλαμβάνεται έτσι !!)
:wave2: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Πραγματικά το κάθε forum έχει ένα δικό του "κλίμα".Αλλού πιο έντονο αλλού πιο χαλαρό.Πάντως στο moto.gr είναι αρκετά έντονο το κλίμα σε σχέση με άλλα forum στα οποία είμαι μέλος.
Παίδες ο καθένας κάνει έναν απολογισμό στο τι θέλει να διαβάσει, απαντήσει κλπ. Αν ο χώρος αυτός προδιαθέτει αρνητικά και τα πλην είναι περισσότερα από τα συν που λαμβάνεις, σταματάς να συμμετέχεις.
Δεν είναι αναγκαστική η συμμετοχή. Λάθος κανω?
όχι φωνήεν ???
(αφήνω στην άκρη τα: γίνεται, διορθώσει, μειώσει !!!)
Υ.Γ.
έλα ρε si oldman λίγες φορες έχεις δη εριστικά σχόλια;
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ps. δε παλεύετε άλλο αυτό το site θα τα διαβάζω από εδώ και πέρα πριν ποστάρω...:rotflmao:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
To κλιμα στο μοτο ειναι μια χαρα ρε παπαρες.:look: :evil: :smokin:
...συνεχιστε τωρα...
Πάλι "έξω" είσαι γλύκα ??? :look:
Μην τα λεμε παλι βρε καρνταση πως μας παιζει στην Π.Α:wave2:
δεν αφήνεις το spam...
ps. ακόμα περιμένω για εκείνο το μήτσο με το kdx :beer:
έλα ρε si oldman λίγες φορες έχεις δη εριστικά σχόλια;
Για ζητήματα ορθογραφίας, σύνταξης, greeklish κ.λ.π., ΠΟΤΕ !!!
(εκτός αν είναι γνωστό ότι γίνεται επίτηδες ή για λόγους βαρεμάρας, "γραψίματος" κ.λ.π.)
Υ.Γ.
Έχω υποψη μου ένα τσ@γλανο, αλλά είναι Admin και "τουμπεκιάζω" !! :D
adam_tsouk
20/12/2006, 20:28
κοιτα μερες που ειναι που θα συμφωνησω με τον παλιανθρωπα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εξαλου, η ζωη μας εγινε πιο ευκολη ακομα κ αν ειμαστε ανορθογραφοι με το word (εδω κ χρονια) και με τον νεο firefox με αυτοματη διορθωση.:winka:
(εγω δεν χρησιμοποιω τπτ απο τα δυο γιατι μ' αρεσουν οι παρατηρησεις)
ακόμα περιμένω για εκείνο το μήτσο με το kdx :beer:
Εσύ ήσουν ??? :eyepop:
(μπερδεύομαι - λόγω ηλικίας - με τις αλλαγές των avatars...) :blush:
Υ.Γ.
Θα είμαι Ξάνθη την άλλη βδομάδα, οπότε θα πεταχτώ και στον Ίασμο - I'll let you know... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
κοιτα μερες που ειναι που θα συμφωνησω με τον παλιανθρωπα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εξαλου, η ζωη μας εγινε πιο ευκολη ακομα κ αν ειμαστε ανορθογραφοι με το word (εδω κ χρονια) και με τον νεο firefox με αυτοματη διορθωση.:winka:
(εγω δεν χρησιμοποιω τπτ απο τα δυο γιατι μ' αρεσουν οι παρατηρησεις)
Aυτοματη διορθωση στον firefox?
για πες με add on?
GeorgeFZR
20/12/2006, 20:30
Έχουν τα αλλα forums FZR600,"κουποσυλλεκτες",οίκους,και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις???
:p
PS:Αν μπορούσαμε να είχαμε και ένα κειμενάκι με 5-10 κανόνες,η δουλειά των Mods θα γινόταν πιο εύκολη.
:wave2:
Εσύ ήσουν ??? :eyepop:
(μπερδεύομαι - λόγω ηλικίας - με τις αλλαγές των avatars...) :blush:
Υ.Γ.
Θα είμαι Ξάνθη την άλλη βδομάδα, οπότε θα πεταχτώ και στον Ίασμο - I'll let you know... :wave2:
όταν θα είναι να έρθεις ξανθη να ρήξης ένα pm να βρεθούμε κιόλας για κάνα καφέ :beer:
ps θα σου λέγα και καμια βολτίτσα αν έρθεις με δίτροχο αλλα τις τελευταίες 2 μέρες όλο βρέχει
Αρχικά δημιουργήθηκε από dhead
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
εννοει αν τρεχει σταλα αδρεναλινη στο αιμα τους αντιθετα με την καναπεδινη που ειναι αφθονη!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Προφανως εννοει ο φιλος γκατζετακηδες,κομπουτεραδες οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με τον εξω κοσμο(πχ βολτες μοτο.gr:D )
Δεν λεω και μενα μου αρεσουν τα ηλεκτρονικα μπλιμπλιλικια αλλα οχι και να ειμαι 24ωρες το 24ωρο κολλημενος εκει!!Αυτοι γιατι να τσακωθουν? Πιοις εχει την μεγαλυτερη μνημη και αμναλυση στην τηλεοραση η τον καλυτερο ηχο στο στερεοφωνικο-home cinema?
Προφανώς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για αυτά που γράφετε και ως συνήθως το πληκτρολόγιο αποδεικνύεται πιο γρήγορο από την σκέψη …
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μ' αρεσουν οι παρατηρησεις
Ναι Σκαραβαίο, αλλά ΔΕΝ διορθώνεσαι...!!! :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Προφανώς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για αυτά που γράφετε και ως συνήθως το πληκτρολόγιο αποδεικνύεται πιο γρήγορο από την σκέψη …
Domo arigato Mr Roboto.:lol: :wave2:
adam_tsouk
20/12/2006, 20:36
Ναι Σκαραβαίο, αλλά ΔΕΝ διορθώνεσαι...!!! :smokin:
αυτο μας ελειπε! :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
20/12/2006, 20:38
Στο orthodoxia - christopistia.gr παντως το κλιμα ειναι πολυ πιο πολιτισμενο....
όταν θα είναι να έρθεις ξανθη να ρήξης ένα pm να βρεθούμε κιόλας για κάνα καφέ :beer:
Thank's, αλλά δεν πίνω καφέ μετά τις 11 το πρωί (δεν με πιάνει ύπνος το βράδυ) και δεν ξυπνάω ποτέ πριν τις 11 το πρωί !! :wave2:
Domo arigato Mr Roboto.:lol: :wave2:
Ντεν ξέρει ξένες γκλώσσες καρντιά μου... :rotflmao:
κακό κλίμα στο φόρουμ.....
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
ε??
παρακαλω??
εγω το βρισκω φιλικοτατο και πολυ πολυ ομορφο..:beer:
και μην ξεχνατε πως και η διαμαχη και η διαφωνια απαραιτητα ειναι...
ενα forum χωρις διαφωνιες τι ειναι? ενα ψεμα ειναι, μια υποκρισια ...
το moto.gr ειναι απ τα πιο "υγειη" και ομορφα forum κατα τη ταπεινη μου γνωμη...:wave2:
αντε γεια μας:beer:
dirtbird
20/12/2006, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
ε??
παρακαλω??
εγω το βρισκω φιλικοτατο και πολυ πολυ ομορφο..:beer:
και μην ξεχνατε πως και η διαμαχη και η διαφωνια απαραιτητα ειναι...
ενα forum χωρις διαφωνιες τι ειναι? ενα ψεμα ειναι, μια υποκρισια ...
το moto.gr ειναι απ τα πιο "υγειη" και ομορφα forum κατα τη ταπεινη μου γνωμη...:wave2:
Nαι αλλά του 'υγιούς' του απαύτωσες τη μάνα!!!!!!!!!!!:confused: :bigcry:
dirtbird
20/12/2006, 20:54
όχι φωνήεν ???
Υ.Γ.
Τουλάχιστον για έναν και συγκεκριμμένο εγώ ΕΧΩ πάντα την προαναφερθείσα διάθεση.:smokin:
τι εχουμε να χωρισουμε?
γινε συγκεκριμενος καλυτερα .......τι διαβασες και σε πειραξε,τι δεν γουσταρεις κλπ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τουλάχιστον για έναν και συγκεκριμμένο εγώ ΕΧΩ πάντα την προαναφερθείσα διάθεση.:smokin:
:eyepop: :confused: :look:
Να τον δείξεις, να τον μπανάρουμε τον καρ(γ)ιόλη ...!!! :evil: :smokin: :D
(άκου εκεί, να στεναχωρεί τον Σωτηράκη μας...)
dirtbird
20/12/2006, 21:22
:eyepop: :confused: :look:
Να τον δείξεις, να τον μπανάρουμε τον καρ(γ)ιόλη ...!!! :evil: :smokin: :D
(άκου εκεί, να στεναχωρεί τον Σωτηράκη μας...)
:D :D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:D :D :D :D
Εεεε τι μΕ δείχνεις τα δόντια σου...???
(άμα δεν πεις, πως θα ξέρουμε ..???) :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:a014: :a014: :a014:
Άμα συνεχίσεις έτσι, ούτε το 525 δεν θα σου φτάνει !!! :D
Distixos file mou mia xara idea eixa gia ayta pou egrafa...An den simfoneis provlima sou :)
Άμα συνεχίσεις έτσι, ούτε το 525 δεν θα σου φτάνει !!! :D
Αλλαξα ελατηριο απο 80 σε 88αρι !!!!! :D Ετσι μπορω να τρωγω αφοβα !!!! :D
perastikos
20/12/2006, 21:42
Το moto.gr είναι forum για μηχανές και έτσι πρέπει να είναι λίγο αλήτικο... :smokin:
Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν γράφει/διαβάζει.
Μιας και είμαι μέλος και σε άλλα forum να σας μεταφέρω τι παίζει αλλού.
Θα πάρω για παράδειγμα το adslgr.com (έχω 1000+ posts - καμένος Η/Υ είμαι σαν τον lampro_fazer :p).
- Σε αρκετές κατηγορίες τα post δεν μετράνε στο σύνολό σου (στην ουσία μετράνε μόνο τα post που αφορούν υπολογιστές/ internet)
- Σε σχέση με το moto.gr το forum μπορεί να θεωρηθεί heavy moderated! Trolling, spamming κλπ δεν περνάνε εκεί!
- Το λουκέτο πάει σύννεφο (σε σχέση με εδώ)!
- Αν νομίζετε ότι κάπως ξεφεύγουμε εδώ στις διαμάχες, μπείτε να δείτε κανένα post Linux VS Windows, Θρησκεία και Εκκλησία και άλλα τέτοια και θα δείτε το πολιτισμένο κλίμα :rolleyes: Η διαφορά είναι πως εκεί θα υπάρξει άμεσα επέμβαση mod. Αντίθετα εδώ o mod μπαίνει για spam ή να ρίξει λάδι στη φωτιά! :lol:
Αλλά γι' αυτό το γουστάρω το moto.gr! :beer:
paramedic
20/12/2006, 21:57
Ντεν ξέρει ξένες γκλώσσες καρντιά μου... :rotflmao:
Τραγουδάρα των STYX είναι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Το moto.gr είναι forum για μηχανές και έτσι πρέπει να είναι λίγο αλήτικο... :smokin:
Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν γράφει/διαβάζει.
....... Η διαφορά είναι πως εκεί θα υπάρξει άμεσα επέμβαση mod. Αντίθετα εδώ o mod μπαίνει για spam ή να ρίξει λάδι στη φωτιά! :lol:
Αλλά γι' αυτό το γουστάρω το moto.gr! :beer:
Άμα Αρχίσω τίποτα καντήλια για το κλίμα του moto.gr θα σας πω εγώ... Τι έχει το κλίμα..... Τόσο κόπο κάναμε να βγάλουμε Ξινόμαυρο Ναούσης από ρίζα Ροδίτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BELZEBOYLIS
20/12/2006, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι έχει το κλίμα.....
Κάνει λίγο ζέστη ρε συ , ανοίξτε κανένα παράθυρο ή κάντε μια εγκατάσταση ενός κλιματιστικού , να δεις τι ωραία που θα είναι μετά !!!!!:lol: :wave2:
Επειδη εχω συμμετασχει σε πολλα ''και καλα... σοβαρα'' φορουμ, να σου πω εγω τι μαχαιριες παιζονται πισωπλατα
Σοβαροφανειες μεχρι εκει που δεν παει, την στιγμη που ο admin εχει φτιαξει το φορουμ για να βρισκει γκομενες
Τουλαχιστον οτι συμβαινει εδω, ειναι αληθινο, αν και τις περισσοτερες φορες οτι διαμαχη γινεται ειναι για χαβαλε
Επειδη το εχω δει και το ''σοβαρο'', ασε....δεν θα παρω
GIXXERAKIAS
21/12/2006, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Επειδη εχω συμμετασχει σε πολλα ''και καλα... σοβαρα'' φορουμ, να σου πω εγω τι μαχαιριες παιζονται πισωπλατα
Σοβαροφανειες μεχρι εκει που δεν παει, την στιγμη που ο admin εχει φτιαξει το φορουμ για να βρισκει γκομενες
Τουλαχιστον οτι συμβαινει εδω, ειναι αληθινο, αν και τις περισσοτερες φορες οτι διαμαχη γινεται ειναι για χαβαλε
Επειδη το εχω δει και το ''σοβαρο'', ασε....δεν θα παρω Ετσι ετσι:a23: :a23:
Βρε THEOD δηλ εγω που ειμαι τεχνικος υπολογιστων δεν εχω ιδεα για αυτα που εγραψα?Πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι γραφω,σε τετοιο σαιτ(παρεμφερει) ολο παπαριες ελεγαν και δεν εβγαιναν για καφε και βολτες οπως εμεις!κΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ?Αφου τα pc τους εχουν παρει φωτια απο την 24ωρη βαρδια,δεν ξεκολλανε απο κε και καλα τα ειπε ενας φιλος οτι η καναπεδινη ειναι αφθονη στον οργανισμο τους!
σορυ για τα κεφαλαια βαριομουν να τα σβησω και να τα ξαναγραψω:ZZZ: :ZZZ:
DimChios
21/12/2006, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Επειδη το εχω δει και το ''σοβαρο'', ασε....δεν θα παρω
Εδω δηλαδή δεν βρίσκουμε γκόμενες????
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:lol: :lol: :lol:
Αυτοι γιατι να τσακωθουν?Πιοις εχει την μεγαλυτερη μνημη και αμναλυση στην τηλεοραση η τον καλυτερο ηχο στο στερεοφωνικο-home cinema?
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις παρακολουθήσει κόντρα geeks για το ποιός είναι καλύτερος... ένας amd ή ένας intel... :p :rotflmao:
amd φυσικά...
dirtbird
21/12/2006, 05:35
Εεεε τι μΕ δείχνεις τα δόντια σου...???
(άμα δεν πεις, πως θα ξέρουμε ..???) :look:
και έμεινα ΟΛΟ το καλοκαίρι με ανοιχτό κινητήρα να περιμένω ανταλακτικά (και ΔΕΝ άλλαξα και το σφαιρικό ρουλεμάν στην κάτω έδραση του αμορτισέρ)
ok now? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32868) :bigcry: :bigcry: :D :D
perastikos
21/12/2006, 08:52
Βρε THEOD δηλ εγω που ειμαι τεχνικος υπολογιστων δεν εχω ιδεα για αυτα που εγραψα?Πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι γραφω,σε τετοιο σαιτ(παρεμφερει) ολο παπαριες ελεγαν και δεν εβγαιναν για καφε και βολτες οπως εμεις!κΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ?Αφου τα pc τους εχουν παρει φωτια απο την 24ωρη βαρδια,δεν ξεκολλανε απο κε και καλα τα ειπε ενας φιλος οτι η καναπεδινη ειναι αφθονη στον οργανισμο τους!
Καλά μη λέμε και ότι να' ναι... Και στο adslgr οργανώνοτναι συναντήσεις και μάλιστα πολύ επιτυχημένες :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
γινε συγκεκριμενος καλυτερα .......τι διαβασες και σε πειραξε,τι δεν γουσταρεις κλπ....
Δεν ειναι για κατι συγκεκριμενο που εγινε
απλα εχω διαπιστωσει οτι αρκετοι απο εδω μεσα εχουν μια ταση να ειρωνευονται να απαντανε επιθετικα κλπ
οσο για την αποψη οτι οι μοτοσυκλετιστες και τα σχετικα forum ειναι απο την φυση τους ετσι νομιζω οτι ειναι δικαιολογιες
δειτε το κλιμα στο mybike.gr και το συζηταμε
α και κατι αλλο αυτο τον πουλο αν δεν γουσταρεις ειναι ενδεικτικο
Cpt. Haddock
21/12/2006, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
PS:Αν μπορούσαμε να είχαμε και ένα κειμενάκι με 5-10 κανόνες,η δουλειά των Mods θα γινόταν πιο εύκολη.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23055
:wave2: :wave2: :wave2:
απλα εχω διαπιστωσει οτι αρκετοι απο εδω μεσα εχουν μια ταση να ειρωνευονται να απαντανε επιθετικα κλπ
οσο για την αποψη οτι οι μοτοσυκλετιστες και τα σχετικα forum ειναι απο την φυση τους ετσι νομιζω οτι ειναι δικαιολογιες
Ρε φίλε τώρα τι ζόρι τραβάς εσυ;
Σε τράβηξε κανένας απο τα μαλλιά να γράφεις εδώ μέσα; Ή νομίζεις ότι το φόρουμ αυτό υπήρχε απο τότε που βγήκαν οι λάσπες και είμαστε επισκέπτες; Εμείς είμαστε το φόρουμ. Αν σου αρέσει καλώς. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε και γράφε εκεί που σου αρέσει. Οι πόρτες εδώ είναι ανοιχτές σε όλους.... Και γράφει από πάνω Εισοδος/Εξοδος....
Αποφάσισε....
Γειά χαρά! :wave2:
Η αλήθεια είναι ότι σε άλλα φόρουμ (π.χ. AVclub.gr κτλ...) μπορεί να υπάρχει ένα φαινομενικά καλύτερο κλίμα..
Πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι από τους πολλούς χρήστες που υπάρχουν εκεί οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τις βασικές γνώσεις ώστε να δώσουν μια σωστή απάντηση σε ένα ερώτημα (πως συνδέεται το DVD με την TV, με s-video ή scart) ή να συμμετάσχουν "ισάξια" σε μια συζήτηση περί φωτεινότητας projector..
Αν όμως μπούμε λίγο πιο βαθειά - DIY κατασκευές - ίσως δούμε σκληρές αντιπαραθέσεις.. Εκεί ο καθένας προσπαθεί να "στηρίξει" την θεωρία του, τρανζίστορ ή λάμπα, κόρνα ή monitor, Jeff Roland ή Accuphase...κτλ...
Όταν οι περισσότεροι σε ένα φόρουμ μιλάνε για "χαμηλού" κινδύνου θέματα (απλά) τότε είμαστε όλοι οκ.
Όταν όμως απαιτούνται προχωρημένες γνώσεις ενός θέματος αρχίζουν τα δύσκολα..
Όσο για το εδώ forum, επειδή οι μηχανές είναι... μηχανές στις περισσότερες των περιπτώσεων όντως απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις άρα είναι σχετικά δύσκολο να συμμετέχουν όλοι ώστε να δωθεί μια απάντηση σε ένα θέμα..
Το κάνουν (προς τιμήν τους) οι moderators (και άλλοι "δυνατοί συμφορουμήτες"). Ίσως είναι κουραστικό να απαντήσουν μόνο αυτοί - πάντα - για ένα θέμα..
:sun:
Ρε φίλε τώρα τι ζόρι τραβάς εσυ;
Σε τράβηξε κανένας απο τα μαλλιά να γράφεις εδώ μέσα; Ή νομίζεις ότι το φόρουμ αυτό υπήρχε απο τότε που βγήκαν οι λάσπες και είμαστε επισκέπτες; Εμείς είμαστε το φόρουμ. Αν σου αρέσει καλώς. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε και γράφε εκεί που σου αρέσει. Οι πόρτες εδώ είναι ανοιχτές σε όλους.... Και γράφει από πάνω Εισοδος/Εξοδος....
Αποφάσισε....
Το ύφος της απάντησής σου έχει να κάνει με των αριθμό των μηνυμάτων σου και τη θέση σου ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Το ύφος της απάντησής σου έχει να κάνει με των αριθμό των μηνυμάτων σου και τη θέση σου ?
Οχι φίλε μου.... σαν sniper γράφω πάντα.... Σαν mod απλά εφραμόζω τους κανόνες... Δεν είμαι ουτε ο ιδιοκτήτης του moto.gr ουτε admin.
Απλά όντας σ' αυτό το φόρουμ πολύ περισσότερο καιρό από τους περισσότερους εχω δει πολλά.
Κόσμος έρχεται και φεύγει.... αξιόλογοι και όχι τόσο.... αναβάτες και μη.... γενικά κόσμος.... το κλίμα του moto.gr ήταν πάντα χαλαρό, ανεκτικό, παρεΐστικο,χαβαλετζίδικο σε κάποιες περιπτώσεις, και στο μεγαλύτερο ποσοστό αληθινό...
Αν αρέσει αυτό σε κάποιον κάθεται.... αν όχι.... αντίο.... τι άλλο να κάνουμε; να αρχισουμε τα BAN αν κάποιος δεν γουστάρει το τρόπο που γράφει ο άλλος; ή να παιξουμε μπουνιές; Απλά κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν κι αρχίζουν τι φιλοσοφίες....
Η ολη συζητηση ανοιχτηκε οχι γιατι θελω να την πω σε καποιον κρυμμενος πισω απο γενικοτητες αλλα γιατι αγαπαω τις μοτοσυκλετες και ολα γυρω απο αυτες
φυσικα και δεν περιμενω να γινουμε ορθοδοξια.gr ουτε το θελω
αλλα ο διαλογος εδω μεσα θα μπορουσε να ειναι ποιοτικοτερος
δεν θα ηθελα επισης να καταντησουμε se-exo.gr diamaxes.gr ektonosi.gr
.......
δεν θα ηθελα επισης να καταντησουμε se-exo.gr diamaxes.gr ektonosi.gr
Άλλος ένας κουλός :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(αυτό είναι το κλίμα εδώ πέρα)
Οχι φίλε μου.... σαν sniper γράφω πάντα.... Σαν mod απλά εφραμόζω τους κανόνες... Δεν είμαι ουτε ο ιδιοκτήτης του moto.gr ουτε admin.
Απλά όντας σ' αυτό το φόρουμ πολύ περισσότερο καιρό από τους περισσότερους εχω δει πολλά.
Κόσμος έρχεται και φεύγει.... αξιόλογοι και όχι τόσο.... αναβάτες και μη.... γενικά κόσμος.... το κλίμα του moto.gr ήταν πάντα χαλαρό, ανεκτικό, παρεΐστικο,χαβαλετζίδικο σε κάποιες περιπτώσεις, και στο μεγαλύτερο ποσοστό αληθινό...
Αν αρέσει αυτό σε κάποιον κάθεται.... αν όχι.... αντίο.... τι άλλο να κάνουμε; να αρχισουμε τα BAN αν κάποιος δεν γουστάρει το τρόπο που γράφει ο άλλος; ή να παιξουμε μπουνιές; Απλά κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν κι αρχίζουν τι φιλοσοφίες....
Οντως δεν ειχα τι να κανω και λεω δεν πουλαω λιγο αμπελοφιλοσοφια:nono:
Κουλος ειμαι, αλλα δεν το παιζω κατι αλλο:wave2:
stefanos
21/12/2006, 10:53
Εγώ πάλι είμαι ο μόνος που βλέπω φλερτ ανάμεσα σε κατόχους ΚΤΜ?
Σε ποιά forum θα δείτε τέτοια πράγματα και παραπονιέστε?:p
εκει πεφτουν φαπες χοντρες αποτι διαβασα τελευταια ......μαλλον δεν ενημερωθηκες .......συν το οτι μου φαινεται χαζομαρα να γραφτω σε 5 φορουμ ......αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο.
γραφτηκα εκει γιατι παιζει πολυ θεσνικη και γινονται εκδρομες αλλα δεν συμμετεχω σε συζητησεις γιατι δεν γνωριζω τα μελη και το υφος των απαντησεων ,και μεχρι να τους μαθω θα περασει κανας χρονος και βαριεμαι ..........
εδω εχω διαβασει αρθρα και διαφορα αλλα απο το 2002 ,φωτο απο εκδρομες ,προσωπα ....και λιγο πολυ γνωριζω τι εστι ο καθενας ....
και τι ειναι δλδ μια ποιοτικη συζητηση???
Αν είναι ΚΤΜ .....χαλαρά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a20: :a20:
:a028:
orizontas
21/12/2006, 17:53
Το κλιμα ειναι μια χαρα .... αρκει να μην το τρωει ο Γαιδαρος .....
ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ??????
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ AFRICA AMA LAXEI
μια χαρα για μενα ειναι εδω μεσα εχει ζεστασια θαλπωρη ιντριγκες
ΕΡΩΤΕΣ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=621448#post621448)
ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32809)
και για ολους εμασ που δεν εχουμε καταφερει να συναντιθουμε με σας εδω ειναι η ωρα τισ επανασυγκροτησης (ετσι πρεπει να γραφετε ) του μυαλου μασ και της χαλαρωσησ να μην μασ αφηνει το στρες να γινουμε σαν ολουσ τους αλλους που μας κοιτανε παραξενα ολους εμας εσασ τους αλητες με τα πετσινα .....
καταλαβε κανεις αν ναι ασ μου πειτε και μενα .....
DimChios
21/12/2006, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
Το κλιμα ειναι μια χαρα .... αρκει να μην το τρωει ο Γαιδαρος .....
ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ??????
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ AFRICA AMA LAXEI
μια χαρα για μενα ειναι εδω μεσα εχει ζεστασια θαλπωρη ιντριγκες
ΕΡΩΤΕΣ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=621448#post621448)
ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32809)
και για ολους εμασ που δεν εχουμε καταφερει να συναντιθουμε με σας εδω ειναι η ωρα τισ επανασυγκροτησης (ετσι πρεπει να γραφετε ) του μυαλου μασ και της χαλαρωσησ να μην μασ αφηνει το στρες να γινουμε σαν ολουσ τους αλλους που μας κοιτανε παραξενα ολους εμας εσασ τους αλητες με τα πετσινα .....
καταλαβε κανεις αν ναι ασ μου πειτε και μενα .....
Τωρα αυτός μας λέει ουτε λίγο ούτε πολύ "γαϊδούρια"???? :confused: :confused:
:mad: :mad:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!
:beer: :beer:
Μη γ@μήσω!!! :lol: :lol: :lol:
Δεν το παίρνεις ρε εσύ το Αφρικα που έχει μάθει να πηγαίνει και σχεδόν μόνο του χώμα?
ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!
:smokin:
orizontas
21/12/2006, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τωρα αυτός μας λέει ουτε λίγο ούτε πολύ "γαϊδούρια"???? :confused: :confused:
:mad: :mad:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!
Μη γ@μήσω!!! :lol: :lol: :lol:
Δεν το παίρνεις ρε εσύ το Αφρικα που έχει μάθει να πηγαίνει και σχεδόν μόνο του χώμα?
ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!
:smokin:
τι να πω ρε dim ελεγα με το νεο ετος να παρω ενα χχ telika τα οικονομικα μου δειχνουν οτι μονο με σεξ στην συγγρου θα το παρω ....
οσο για την γρια σου .... δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου αλλα ...... παλι σεξ προβλεπω ...
:eyepop: :eyepop:
αν και εγω μετα απο ολα τα σαραβαλακια διτροχα που εδιωξα .... το μετανιωσα τελικα ....
και λεω πλεον πωσ οτι και να παρω τα παλαια θα προσπαθω να τα κραταω ....
αλλα αυτο μεταφραζεται παλι με σεξ συγγρου κλπ πονηρων τοποθεσιων η πολυ μα πολυ περισσοτερη οικονομια και δουλεια .....
τι λες δεν παμε μαζι ????
θα κονομισουμε περισσοτερα σαν νουετο ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
orizontas
21/12/2006, 19:20
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ HONDA ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
Φιλε Οριζοντα keep rocking :wave2:
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ HONDA ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
Αουτς ωχ ωχ ωχ τα θες τωρα η μου φαινεται :uplate:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οριζοντα και Ντιμ :a20: :a20: :a20: :a30: :a25: :a23:
DimChios
21/12/2006, 19:25
τι να πω ρε dim ελεγα με το νεο ετος να παρω ενα χχ telika τα οικονομικα μου δειχνουν οτι μονο με σεξ στην συγγρου θα το παρω ....
οσο για την γρια σου .... δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου αλλα ...... παλι σεξ προβλεπω ...
:eyepop: :eyepop:
αν και εγω μετα απο ολα τα σαραβαλακια διτροχα που εδιωξα .... το μετανιωσα τελικα ....
και λεω πλεον πωσ οτι και να παρω τα παλαια θα προσπαθω να τα κραταω ....
αλλα αυτο μεταφραζεται παλι με σεξ συγγρου κλπ πονηρων τοποθεσιων η πολυ μα πολυ περισσοτερη οικονομια και δουλεια .....
τι λες δεν παμε μαζι ????
θα κονομισουμε περισσοτερα σαν νουετο ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΛΙΣ ΜΑΚΡΥΝΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΠΑΜΕ!!!!
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....
ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :look:
orizontas
21/12/2006, 19:25
dim να και οι πρωτοι πελατες .....
εγω παντος βερεσε δε δουλευω .....
Αυτο ηταν ειμαι επισημως πλεον στο fun club του ΗΟRIZON
ετσι παιξε τις καλτσες σου Bro :smilea:
DimChios
21/12/2006, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οριζοντα και Ντιμ :a20: :a20: :a20: :a30: :a25: :a23:
Είναι κι ο ορίζοντας "δικό μας παιδί" έ??? :D
ΜΠΟΥΖΙ που λενε!!!!
:lol: :lol: :lol:
orizontas
21/12/2006, 20:11
μπούζι η μπουζί δεν καταλαβα .....
αλλα ειμαι .......
γαμησε με ......... σκατανθρωπος που μυαλο δεν βαζω .....
κουκουρουκου ..... τζαζ ...... ουστ ρε ολοι οι ξενερωτοι .....
DimChios
21/12/2006, 20:17
μπούζι η μπουζί δεν καταλαβα .....
αλλα ειμαι .......
γαμησε με ......... σκατανθρωπος που μυαλο δεν βαζω .....
κουκουρουκου ..... τζαζ ...... ουστ ρε ολοι οι ξενερωτοι .....
ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ???? :confused:
Παρτο λίγο χαλαρά με την πάρτη σου!!! Χαβαλέ κανουμε!!!
ΑΠΗΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!!!! :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε συ, αλλα μπουζι εσενα θα σου αρεσε?
orizontas
21/12/2006, 20:24
ρε συ δεν παρεξηγυθικα ..... γαμω το διαολο σου με κανεις και γραφω δυσκολες λεξεις για μενα .....
ετσι μου βηκε και το γραψα ειπαμε .....
μπουζί .... απλα κανω και τις διακοπες μου ... μαλλον ηλεκτρονικη φταιει ,,,,
αφρικανα ... εγω αγαπω την μαυρη ειπηρο ... σκατα ..... Ηπειρο ....το βρηκα .
orizontas
21/12/2006, 20:27
Ναι ρε συ, αλλα μπουζι εσενα θα σου αρεσε?
τι εχει το μπουζι μια χαρα εργαλειο ειναι ...
φωτιες βγαζει ..... σουπερ .....
ασχετο η ονομασια μπουζι πως βγηκε ....
ο μπουζις ηταν ο μπαμπασ του ??
GeorgeFZR
21/12/2006, 20:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23055
:wave2: :wave2: :wave2:
Thanks Captain
Gerasa kai den vlepw kala....:rolleyes:
:wave2: :wave2:
τι εχει το μπουζι μια χαρα εργαλειο ειναι ...
φωτιες βγαζει ..... σουπερ .....
ασχετο η ονομασια μπουζι πως βγηκε ....
ο μπουζις ηταν ο μπαμπασ του ??
χα χα χα ........εσυ βρε γιοκα μου απο που το εσκασες??? ....μαλλον σε ελυσαν η τους ξεφυγες????:confused:
Δεν εχεις καταλαβει οτι ο καθενας αντιλαμβανεται αυτο που εσυ λες "κλιμα" με εντελως διαφορετικο τροπο.:wave2:
αυτο που εσυ ρε "κλιμα" ??????
el_hymador
22/12/2006, 10:36
εννοει αυτο αν που θα εσυ λες...:wave2:
:look:
Ναι το διορθωσα.
ρε λες;:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εννοει αυτο αν που θα εσυ λες...:wave2:
Ευτυχως που εισαι τυπος που διαβαζει προσεκτικα και σκεφτεται πριν απαντησει.
Κανε και ενα spellcheck μπορει κατι να μου διεφυγε.
Α ναι...
Ευτυχως που εισαι τυπος που διαβαζει προσεκτικα και σκεφτεται πριν απαντησει.
Κανε και ενα spellcheck μπορει κατι να μου διεφυγε.
Α ναι...
Φτου λαθος παραθεση:rotflmao:
Στον αποπανω πηγαινε.
Δεν την παλευω.
Διαταξτε!:sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: