PDA

View Full Version : Με παπάκια στην ΕΛ.ΑΣ (el ass)

vaskunito
21/12/2006, 14:49
Γι αυτό το θέμα θα μπορούσα να πω πολλά..... αλλά χου γκίβς α φάκ

Διαβάστε
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18722&m=N09&aa=1

Καλά χριστούγεννα κουφάλες. :wave2:

KaTaNaS
21/12/2006, 14:51
πετυχα εχθες εναν με DRZ στον Κηφισσό :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολύ γέλιο!

STOYBI
21/12/2006, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πετυχα εχθες εναν με DRZ στον Κηφισσό :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολύ γέλιο!

Eγω παλι για μεσα στην πολη δεν το βρισκω κακο....

:wave2:

Cpt. Haddock
21/12/2006, 15:03
μήπως είναι λίγο ΑΣΧΕΤΟΣ αυτός που έγραψε το άρθρο;

λέω εγώ τώρα... :rolleyes:

cityfly
21/12/2006, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μήπως είναι λίγο ΑΣΧΕΤΟΣ αυτός που έγραψε το άρθρο;

λέω εγώ τώρα... :rolleyes:

εντελώς όμως
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
21/12/2006, 15:05
τοσο πολυ θελει η ιδια η ελ.ας. να προστατευει τους εργαζομενους της?

(η αναφορα μου πηγαινει για τα κρανη, και οχι για τα οχηματα!)

:alien:

72783

KaTaNaS
21/12/2006, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Eγω παλι για μεσα στην πολη δεν το βρισκω κακο....
:wave2:

καλα δε λέω... ΚΤΜ μην πάρουν (και μας φθάνουν) και ότι άλλο θέλουν ας πάρουν!

:lol:

bartlal
21/12/2006, 15:17
καλα δε λέω... ΚΤΜ μην πάρουν (και μας φθάνουν) και ότι άλλο θέλουν ας πάρουν!

:lol:

ti les kale? ISA ISA, KTM na paroyn gia na xalane kai na MHN mas pianoun... :evil: :evil: :evil:

KaTaNaS
21/12/2006, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ti les kale? ISA ISA, KTM na paroyn gia na xalane kai na MHN mas pianoun... :evil: :evil: :evil:

γαμωτη μου!

αν σε πετύχαινα (http://www.moto.gr/forums/showthread.phppostid=621252#post621252) θα σε έδινα την ρόδα (με τα κενα του ρολεμαν) στο χερι ρε! :evil:

Innersense
21/12/2006, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ta-nea.dolnet.gr
Οι αστυνομικοί θα έχουν μαζί τους έναν φορητό ασύρματο, με τον οποίο η Αστυνομία φιλοδοξεί ότι θα υπάρχει επαρκής επικοινωνία με το κέντρο, αν και η εμπειρία από το παρελθόν είναι αρνητική.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ta-nea.dolnet.gr
«οι διοικητές των Τμημάτων στα οποία παραδίδονται τα μηχανάκια από τώρα πονοκεφαλιάζουν για το πού θα βρουν οδηγούς». Ειδικά σε περιοχές όπως η Ανατολική Αττική, όπου καταγράφεται έλλειψη έως και 60% της απαραίτητης αστυνομικής δύναμης, αστυνομικοί προβλέπουν ότι τα παπάκια θα «λιμνάσουν».
Έλεος μη συνεχίζετε, σταματήστε!

72784

bartlal
21/12/2006, 16:06
γαμωτη μου!

αν σε πετύχαινα (http://www.moto.gr/forums/showthread.phppostid=621252#post621252) θα σε έδινα την ρόδα (με τα κενα του ρολεμαν) στο χερι ρε! :evil:

The requested URL /forums/showthread.phppostid=621252 was not found on this server.

:evil:

:smokin:

vaskunito
21/12/2006, 16:12
Από την λεζάντα της φωτογραφίας στο άρθρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18722&m=N09&aa=1
Οι περιπολίες. Το μέτρο των περιπολιών με παπάκια 50 κυβικών ξεκίνησε προ μηνών, πιλοτικά, από τη Θεσσαλονίκη (φωτό επάνω), χωρίς εμφανή αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

If at first you dont succeed..... try and try and try and try and try.... again :lol:

vaskunito
21/12/2006, 16:18
Αλλά σοβαρά τώρα. Εγώ αυτό που νομίζω πως κάνουνε είναι βλέπουνε τι κάνουνε οι άλλοι σε πόλεις του εξωτερικού και ότι έχει επιτυχία το φέρνουνε κακήν κακώς στην Ελλάδα. Χωρίς κάποια στοιχειώδη μελέτη εάν ένα μέτρο θα έχει παρόμοια επιτυχία γιά τα δεδομένα της Ελλάδας. Και αφού βλέπουν ότι δεν είχε επιτυχία στην Θεσσαλονίκη γιατί το φέρνουν στη Αθήνα; Και γιατί παρέγγειλαν μηχανάκια χωρίς να έχουν οδηγούς ή έστω ένα προβλεπόμενο αριθμό μελλοντικών οδηγών; Με ποιά λογική δηλαδή αγοράστηκαν αυτά; Όσα μπορούσαμε να αγοράσουμε τα αγοράσαμε; Και πως θα πληρωθεί η εκπεύδευση των οδηγών;

Ελλάς :smokin:

Aggelos_SV
23/12/2006, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Και γιατί παρέγγειλαν μηχανάκια χωρίς να έχουν οδηγούς ή έστω ένα προβλεπόμενο αριθμό μελλοντικών οδηγών; Με ποιά λογική δηλαδή αγοράστηκαν αυτά; Όσα μπορούσαμε να αγοράσουμε τα αγοράσαμε;
Ελλάς :smokin:

....o Σαρακακης να κονομαει πανω απ'ολα ως προμηθευτης του Δημοσιου και ασε τους φορολογουμενους μ@λ@κες να λενε....

Electra
24/12/2006, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
....o Σαρακακης να κονομαει πανω απ'ολα ως προμηθευτης του Δημοσιου και ασε τους φορολογουμενους μ@λ@κες να λενε....

Τα παπιά έχω την εντύπωση πως είναι Yamaha, οπότε όπου Σαρακάκης βάζε Μοτοδυναμική!!! :D

Το αξιοθαύμαστο είναι πως όλοι οι αστυνομικοί ΜΠΟΡΟΥΝ να οδηγήσουν μηχανάκι!!! Άραγε έτσι βγαίνουν τα διπλώματα??? (ή μήπως δε χρειάζεται διπλώματα?) χεχε

:beer:

AFTER
24/12/2006, 19:33
τοσο πολυ θελει η ιδια η ελ.ας. να προστατευει τους εργαζομενους της?

(η αναφορα μου πηγαινει για τα κρανη, και οχι για τα οχηματα!)

:alien:

Αφου δεν φορανε τα ''Γερμανικα'', καλα να λες.....

Respect
24/12/2006, 23:50
ti les kale? ISA ISA, KTM na paroyn gia na xalane kai na MHN mas pianoun... :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

KaTaNaS
25/12/2006, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αφου δεν φορανε τα ''Γερμανικα'', καλα να λες.....

θέλω να πιστευω πως τα συγκεκριμένα κρανάκια φορέθηκαν μόνο για την φωτογράφιση...

:rolleyes:

warlord
25/12/2006, 10:25
παντως εγω που ετυχε να τα πρωτοδω τα παπια στο τμημα που ειναι σε μια γωνια της Β.Ολγας δεν τα ειδα να κουνιουντε και ποτε γιατι περναω συχνα,οποτε πως απετυχε το προγραμμα εαν δεν αρχισε ουσιαστικα ποτε?επιδει μπορουν και κοροιδευουν τους συνταξιουχους που καθονται σπιτια τους νομιζουν πως μπορουν να το κανουν με ολους μας αυτο?και ξερετε κατι δεν πιστευω οτι φταινε οι απλοι μπατσοι αλλα οι γαλοναδες μπατσοι που δεν βγαινουν απο τα γραφεια τους

gerodim
27/12/2006, 14:36
Έχουμε να γελάσουμε με κάγκουρες με φτιαγμένα παπιά που θα ρίχνουν τσάι στους μπάτσους στα φανάρια.... :rotflmao:

OldMan
27/12/2006, 14:41
αν σε πετύχαινα (http://www.moto.gr/forums/showthread.phppostid=621252#post621252)

Βάλε και ένα "?" ανάμεσα στο php και στο postid, Γουίνυ !!!

σιχτίρ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=621252#post621252)

edit: Δουλεύει και χωρίς "s=&" ??? :confused:

KaTaNaS
27/12/2006, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βάλε και ένα "?" ανάμεσα στο php και στο postid, Γουίνυ !!!

den άξιζε τον κόπο ρε καρντάση, μπλάκ χούμορ! θένκς πάντως! :wave2:

FZRFOREVERFZR
29/12/2006, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Έχουμε να γελάσουμε με κάγκουρες με φτιαγμένα παπιά που θα ρίχνουν τσάι στους μπάτσους στα φανάρια.... :rotflmao:

gia poli gelio:rotflmao: