Σύνδεση

View Full Version : δικαστική εξουσία και δημοκρατία....

zzr2005
21/12/2006, 18:00
αποφυλακίζονται ένας ένας τα μέλη του παραδικαστικού κυκλώματος...
πρώτα η Μπουρμπούλια, μετα ένας άλλος δικηγόρος που δεν θυμάμαι το όνομα του και αύριο ο Γιοσάκης....
άλλοι με προβλήματα υγείας (φαίνεται ότι τα μεγάλα κεφάλια αρρωστένουν εύκολα), άλλοι γιατί δεν θεωρούνται επικίνδυνοι να διατελέσουν παρόμοια εγκλήματα...:eek:

τελικά όπως φαίνεται δικαστική εξουσία και κράτος κλείνουν το μάτι στους απατεώνες......

Χωμάτινος
21/12/2006, 18:12
Δικαστική εξουσία και κράτος είναι οι απατεώνες.

δυστυχώς..

rsp
21/12/2006, 18:24
.

simeon
21/12/2006, 18:33
Τουσ νομους που τους επιτρεπει να αποφυλακιστουνε ποιοι τους ψηφιζουν και αυτους ποιος τους ψηφίζει?????
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

και μερες που ειναι :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :)

zzr2005
21/12/2006, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
ή λεω ή ο νομος καλυπτει την αποφυλακιση τους....Και ισως δεν φταιει για ολα το κρατος...Και δεν θα μπω στη κουβεντα, γιατι πρεπει να δειτε και τις δυο πλευρες του νομου που επιτρεπει την αποφυλακιση τους και δεν γινετε μεσα απο μια οθονη...:wave2:

ο νόμος επιτρέπει και την αποφυλάκιση του τυφλού-κουλού-κουφού Σάββα Ξηρού.....
εκεί βέβαια δεν είδα καμιά τρεμούρα να εφαρμοστούν οι δημοκρατικοί νόμοι....είναι απειλή για τη δημοκρατία μάλλον...:eek:

αντίθετα σε εμπόρους ναρκωτικών , σε μπράβους (βλέπε Ψωμιάδη) και σε απατεώνες νταβατζήδες (βλέπε παραδικαστικό) εφαρμώζεται ο νόμος κατά γράμμα.....

το θέμα είναι το γράμμα του νόμου?ή η εφαρμογή των νόμων στην ουσία τους για το ευρύτερο καλό???

zzr2005
21/12/2006, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
Τουσ νομους που τους επιτρεπει να αποφυλακιστουνε ποιοι τους ψηφιζουν και αυτους ποιος τους ψηφίζει?????
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

και μερες που ειναι :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :)

σε αυτό συμφωνώ απόλυτα....:beer:
αν και υποτίθεται ότι η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη ....
καλά ντε μη βαράτε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ειπα...:mad:

rsp
21/12/2006, 19:16
.

zzr2005
21/12/2006, 19:26
Ο λογος που δεν θελω να μπω σε αυτη τη κουβεντα ειναι ποστ σαν τα δικα σου, που μπερδευεις εναν εγκληματια τρομοκρατη με ενα κρατουμενο οικονομικης φυσεως...Προσεξε δεν λεω καλα εκαναν και βγαλαν την Μπαρμουλια, Ψωμιαδη και λοιπους, αλλα μην μπλεκετε τοσο τα πραγματα, ισα ισα για να ψευτο επειχηριματολογησετε εναντια στο κρατος!!

κρατούμενος οικονομικής φύσεως???υπεξαίρεση έκανε???

οι έμποροι των ναρκωτικών είναι λιγότερο επικίνδυνοι απο τον κουλό??

rsp
21/12/2006, 19:41
.

zzr2005
21/12/2006, 19:52
Πρωτον ναι ειναι λιγοτερο επικυνδυνοι γιατι ειναι εμμεσος δολοφονος και με την συγκαταθεση του θυματος, ο Ξηρος και τα υπολοιπα καραγκιοζακια ηταν δειλοι τρομοκρατες, δολοφονοι εν ψυχρω..

Και η υπεξαιρεση ανηκει στα οικονομικου εγκληματος...

Εξαιτιας σου εκαψα την τελευταια παρτιδα μελομακαρωνα...:cry:

1ον δεν κατηγορούνται για υπεξαίρεση......
2ον ένας ανίκανος δολοφόνος (αν και δεν υπάρχει δόλος στην περίπτωση αυτή) είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος για την κοινωνία από κάποιον που ελέγχει και εκμεταλεύεται μια ολόκληρη εξουσία (τη δικαστική στην προκειμένη περίπτωση)...
3ον...κρίμα για τα μελομακάρονα....ελπίζω οι κουραμπιέδες να έχουν καλύτερη τύχη.... :beer:

rsp
21/12/2006, 19:58
.

zzr2005
21/12/2006, 20:04
Μπερδευτικαμε!!

Δεν ειπα οτι κανενας εκανε υπεξαιρεση! Αλλα οτι αν εκανε ανηκει στα οικονομικου εγκληματος! Ολοι ομως που αναφεραμε πλην του Ξηρου, διωκοντε για οικονομικα εγκληματα και εκει ο νομος για του χ λογους (μην μπουμε τωρα σε αυτο) επιτρεπει την αποφυλακιση τους!

Ο Ξηρος μπορει να ηταν (ή να φανηκε) ηλιθιος αλλα ειναι επισης ενας τρομοκρατης, δολοφονος επι πληρωμη και με καλυψη μια ψευτικη ιδεολογια, και ναι αυτος ειναι πιο επικυνδηνος απο ενα βαπορακι, αν και συμφωνω οτι ειναι και οι δυο πολυ επικυνδηνοι!!

Παλι καλα προλαβα τα τελευταια..

δεν διώκονται για υπεξαίρεση , διώκονται για εκβιασμούς, δωροδοκίες κτλ...

Υ.Γ. μην κολλάς στον Ξηρό (γιατί θα πάει αλλού η συζήτηση) ήταν ένα απλό παράδειγμα για να δείξω ότι δεν λειτουρργούν οι νόμοι το ίδιο για όλους....είναι πολλές οι περιπτώσεις άγνωστων που έχουν προφυλακιστεί για άλλα παραμπτώματα και σάπισαν στη φυλακή μέχρι να αποδειχτεί ότι ήταν αθώοι...

rsp
21/12/2006, 20:16
.

chducos1
21/12/2006, 21:16
rsp μαλλον θα διαφωνισεισ μαζι μου αλλα εγω δεν αισθανθηκα ποτε να κινδυνευω απο κανεναν ξηρο.οπωσ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολυ κοσμοσ.
φοβουνται αυτοι που εχουν λογο να φοβουνται

rsp
21/12/2006, 22:47
.

dez
22/12/2006, 10:59
ελπιζω να ειμαστε τυχεροι και καποιοι ανθρωποι να μην αποκτησουν ποτε εξουσια
ή αλλιως, παρ' τ' αυγο και κουρευ'το (φιδι του). Τι? δεν ειναι ετσι η παροιμια?

Zid
22/12/2006, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ελπιζω να ειμαστε τυχεροι και καποιοι ανθρωποι να μην αποκτησουν ποτε εξουσια
ή αλλιως, παρ' τ' αυγο και κουρευ'το (φιδι του). Τι? δεν ειναι ετσι η παροιμια?
Χμμ η πάρ'το αυγό και ρούφα το!!!!χχεχεχε...
:p :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

atropos
22/12/2006, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

το θέμα είναι το γράμμα του νόμου?ή η εφαρμογή των νόμων στην ουσία τους για το ευρύτερο καλό???

Kaloi mou filoi,uparxoun nomoi ??
NAI....gia tous pollous,oxi gia olous....
Oi alloi tha einai mia zoi stin ap ekso...OI KOUMPAROI :confused:
Edo vlepoume kati 80xronous na tous pigainoun mesa gia xreos kati psila......
Telika oso ki an min theloume na to pistepsoume zoume se xora ntavatzidon....:confused:
Ti mas menei ?
Mono na antistathoume sto idio to sustima...mipos kai ta paidia mas stathoun pio tuxera.
Mono auto....:beer:

atropos
22/12/2006, 15:10
anthropoi pou diokontai gia oikonomika egklimata....kai odigisan mia ntouzina allous se autoktonia,logo xreokopias kai tokoglifias...den einai duo fores egklimaties ??

alximistis
22/12/2006, 15:18
Δηλαδή δεν σας πέρασε ποτέ η ιδέα αυτοί οι άνθρωποι να μην είναι αυτό που μας δείχνουν τα ΜΜΕ;
Δηλαδή όλο το πρόβλημα στην ελλάδα, όλη η διαφθορά στι ςδίκες προέρχεται από μία Μπουρμπούλια που τσίμπησε πέντε φράγκα κι από ένανμαλάκα χοντρό ο οποίος γούσταρε να χύνει ψηλές γυναίκες στο πρόσωπο κα;ι στα μαλλιά;
Μωρέ μπράβο!!!!!
Ούτε ικανούς απατεώνες δεν έχουμε!!!!
Κι όσο για το Γιοσάκη παιδιά πράκτορας ήταν και πιθανά να είναι ακόμα ο άνθρωπος.
Απλά πράγματα,. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ρόλο παίζει ούτε γιατί έκανε ότι έκανε.
Εγώ πιστεύω ότι μόλις άρχισε να βγαίνει κάτι στον αέρα είπανε ώπα παιδιά δεν συμφέρει να βγούνε άλλα βρήκανε εκεί κάποιους τα φορτώσανε και τελείωσε.
Ίσως μάλιστα γνωρίζοντας ότι κάποιοι από αυτούς θα βγουν έξω.

Resistman
23/12/2006, 15:53
Rsp

οι νομοι, τους οποιος καταλαβαινω οτι υπερασπιζεσαι, ισχυουν για ολους, για ολους. Αν αυτο δεν το καταλαβαινεις λυπαμαι αλλα εισαι πισω.

οσο για τα αλλα....ρε μπαγασα διαβαζουν πολλοι αυτο εδω το φορουμ ...κοψε κατι...εισαι ανιστοριτος και αλλου γι αλλου.

Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις διαβασει ουτε πρακτικα της δικης, ουτε προκηρυξεις ουτε κανενα βιβλιο για την 17Ν. Τα υπολοιπα που λες τ αφηνω για πασατεμπο...διαβασε πρωτα και ψαξε τα κρατικα εγκληματα, τα εγκληματα παρακρατικων και μετα μιλαμε για τους 20κατι νεκρους της 17Ν...ξερεις κατι αγιους "εφαγε": Μαλλιο, Μπαμπαλη...κατσε ν αρχισω να κλαιω για τα τομαρια

Πολυ εκτος πραγματικοτητας εισαι αδερφε μου, τι τ ανοιγεις το ρημαδι αμα δεν ξερεις;

soundstorm
23/12/2006, 16:15
Δεν λεω τη γνωμη μου για τους δικαστικους.....Απλα τα πραματα.....

Πως τον ελεγαν εκεινο τον αμερικανο που εφαγε η 17Ν?Αυτον που εδωσε το οκ για την εισβολη στο σαραγιεβο?
Ακομα θυμαμαι την γυναικα του και την δημοσιογραφο που επαιρνε την συνεντευξη.........
τρεχανε οι μιξες τους απο τα κλαματα για τα 2 παιδακια που αφησε ορφανα!!
Τα παιδακια στο κοσσοβο που εμειναν ορφανα?Αυτα απο τον κ..λο βγηκανε?
Δεν ειμαι υπερ της 17Ν ουτε καμιας 17Ν,αλλα στην προκυμενη στιγμη θα τους χαρακτηρισω Παλικαρια με πυγμη και ψυχη,επαναστατες που πλεον δεν υπαρχουν.Λιγα λαθη αν δεν εκαναν θα ηταν πραγματικοι επαναστατες.

rsp
23/12/2006, 16:32
.

Resistman
23/12/2006, 16:46
Που εισαι κακομοιρογλου, επαναστατη χωρις αιτια, κανε μου τη χαρη και μην μου απευθεινης καν το λογο! Πραγματικα μην μου μιλας για ιστορια, μην μου μιλας για το ποτε να ανοιγω το στομα μου, ανοητε κακομοιρογλου..Παιδακια σαν εσενα δεν θα μαθουν ποτε και δεν εχει κανενα νοημα να κουβεντιαζουμε μαζι σου. Αν ειχες διαβασει την ιστορια θα ηξερες σε ποιον μιλας μαγκακο!

Καλα Χριστουγεννα !

Οταν μαθεις να γραφεις το απευθυνω ξαναμιλαμε...

Ως τοτε μπορει και να εχεις απαντησει σ οσα σε ρωτησα.Τι εχεις διαβασει απο ποινικη δικονομια και τα πρακτικα αυτης της δικης;

Καλα Χριστουγεννα και αν γεννηθει μεσα μου Αυτος, ευχομαι να μου δινει υπομονη για ν ανεχομαι απαντησεις σαν τις δικες σου και να μην γραφω σεντονια για να σε ταπωνω και ικανοποιω τον ετσι και αλλιως μεγαλο εγωισμο μου

Soundstorm σορυ που θα στο χαλασω αλλα για η συγκεκριμενη ενεργεια ηταν λαθος..Αλλον θελανε να φανε, το ξερω απο μεσα δυστυχως. Λογω αυτης της ενεργειας και αλλης μιας εχασαν πολλα κυριως σε επιπεδο κοινωνικης απευθυνσης..Βεβαια οποιος το ριχνει στο ενοπλο, αναλαμβανει και αυτο το πολυ ατιμμο ρισκο

[ αλλη εκδοχη ειναι η ενεργεια να ηταν απο δακτυλο μυστικης υπηρεσιας, που ειχε εισχωρησει, ο οποιος και εδωσε την λαθος ενημερωση για το ποιος ηταν ο στοχος ]:wave2: :wave2:

rsp
23/12/2006, 16:49
.

soundstorm
23/12/2006, 16:53
Αδερφε μου κοιτα,ο καθε ανθρωπος εχει μια γνωμη για καποιον αλλον.Ας ειμαι ο μοναδικος στην Ελλαδα,η γνωμη μου δεν αλλαζει.Αυτοι οι ανθρωποι κατ' εμε ηταν και θα ειναι μεσα στην καρδια μου και θα τους εχω ΕΚΕΙ ψηλα.Ας ηταν και τα μεγαλυτερα τομαρια.
Σαφως και κανανε πολλα λαθη,αλλα τουλαχιστον υπηρχε και καποιος να που φοβιζε μερικους ''αρχοντες''.
Τωρα δεν το ξερω και καλα αυτο που λες,αλλα και λαθος να ηταν,,,χαλαλι τους..

SPORAKIAS
23/12/2006, 18:20
σκατα στα μουτρα της δικαστικης εξουσιας...

εδωσαν λεει 5ημερη αδεια σε αλβανους βαρυποινιτες (15-20 χρονια ο καθενας , ο ενας μεγαλοεμπορος ναρκωντικων)....και οι μαγκες γιναν λου'ι'δες....και δεν ειναι η πρωτη φορα...

τι ειναι αυτοι ρε.......μιλαμε για πολλες κλοτσιες σε ολο το συστημα...:mad:

soundstorm
23/12/2006, 19:33
Ε να μην παρουν μια αδειουλα τα παιδια?
Ε ρε θα παρω το g3 και θα βγω στους δρομους...:eek: :eek:

zephyr1
23/12/2006, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
σκατα στα μουτρα της δικαστικης εξουσιας...

εδωσαν λεει 5ημερη αδεια σε αλβανους βαρυποινιτες (15-20 χρονια ο καθενας , ο ενας μεγαλοεμπορος ναρκωντικων)....και οι μαγκες γιναν λου'ι'δες....και δεν ειναι η πρωτη φορα...

τι ειναι αυτοι ρε.......μιλαμε για πολλες κλοτσιες σε ολο το συστημα...:mad:

Εσυ για δηλωσε συμμετοχη εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32709) και συγχαρητήρια για το 1.39 στις Σερρες.:winka:

atropos
23/12/2006, 22:24
Παιδακια σαν εσενα δεν θα μαθουν ποτε και δεν εχει κανενα νοημα να κουβεντιαζουμε μαζι σου. Αν ειχες διαβασει την ιστορια θα ηξερες σε ποιον μιλας μαγκακο!

Αχ.....πουτανα Δημοκρατια.....

:eek: :eek: :eek: :eek:

conkark
08/01/2007, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Δικαστική εξουσία και κράτος είναι οι απατεώνες.

δυστυχώς..

Μακάρι να το συνειδητοποιούσαν αυτό οι αθάνατοι Ελληνες! Η αλήθεια είναι ότι οι δικαστικοί που συνελήφθησαν ήταν απλά τα εξιλαστήρια θύματα. Σχεδόν ΟΛΟΙ ενέχονται σε επίορκες πράξεις, ομοίως και οι παππάδες, και οι πολιτικοί κλπ, που είναι οι περισσότεροι μασόνοι, εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων και ανθέλληνες. Γιαυτό και ουδείς τιμωρείται. Αν τα εγκλήματα αυτά τα είχε κάνει ο απλός πολίτης την ίδια κατάληξη θα είχε; Και που να δείτε τί άλλο μας περιμένει ακόμα. ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και διαβάστε "Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" να δείτε ότι όλα είναι προγεγραμμένα, και ακούστε και το άσμα του Σφακιανάκη: "Αντε θύμα, άντε ψώνιο, άντε σύμβολο αιώνιο..."
:beer: :wave2: