PDA

View Full Version : κριμα

idi
22/12/2006, 14:50
ο Ηρακλης πηρε τον Ντούσαν Πέρνις με μετεγγραφή για τερμα

με τετοιο ονομα θα ηταν ο αγαπημενος τον ΑΕΚτζηδων (Ντούσαν-Μπαγεβιτς-τον-Παίρνεις) αν ερχοταν στην ομαδα μας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχω κλασει στο γελιο χαχααχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
24/01/2007, 16:46
Εγώ idi να σού πω κάτι?Δεν θεωρώ τον Μπάγεβιτς ούτε προδότη,ούτε πουλημένο ούτε τίποτ' άλλο συναφές.Από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγεματικό,από τότε που όλα αγοράζονται και πουλιούνται-και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο-πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να τα περιμένουμε όλα.
Εχω προλάβει να δω τον Ντούσαν να παίζει μπάλα,καταπληκτική μπάλα,έχω νοιώσει απίστευτες χαρές,σαν παιδάκι,βλέποντας τον να κάνει αυτά που έκανε,χάρηκα που τον είδα να έρχεται σαν προπονητής πια στην ΑΕΚ και φυσικά στενοχωρήθηκα όταν έφυγε και τον είδα ντυμένο στα κόκκινα.
Τις λεπτομέρειες και γιατί έφυγε δεν τις ξέρω(ούτε και μ' ενδιαφέρουν)ξέρω μόνο ότι είχε αφεντικό τον γελοίο τον Τροχανά και ,παρότι είχε χτίσει αυτη την χάρμα ιδέσθαι ομαδάρα,προτίμησε το χρήμα τού άλλου γελοίου,όπως αποδείχτηκε αργότερα,Κόκκαλη.

Τώρα,είτε το χρήμα είναι ο λόγος είτε ένα βήμα παραπάνω,που αυτός θεώρησε πως θα έκανε στον γαύρο,δεν ξέρουμε.
Το ρεζουμέ είναι πως,προσωπικά,ούτε αδικημένος ούτε προδωμένος ούτε συγκαμένος αισθάνομαι.Και η εικόνα που έχω για αυτόν είναι αυτή που μού έχει μείνει σαν πιτσιρίκος.Κι ας μην παίζει μπάλα πια.
Φαντάζομαι πως το θέμα τής φυγής του θα το έχετε ξεκοκκαλίσει εδώ στο forum κι εγώ,που έχω μόνο ένα χρόνο εδώ,δεν το έχω δει.
Αν δεν βαριέστε,πείτε τις απόψεις σας.

bartlal
24/01/2007, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Αν δεν βαριέστε,πείτε τις απόψεις σας.

μα... ακριβως επειδη ΔΕΝ βαριουνται κοιτα τι εχει να γινει σε λιγο εδω μεσα... :(

blueblack
24/01/2007, 17:46
ΓΙΑΤΙ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ............

Έγώ δέν ήμουνα παιδάκι όταν αύτός ό κύριος έβρισκε καταφύγιο στήν ΑΕΚ...
Όταν ή ΑΕΚ μας τόν πήρε ξεβράκωτο άπό τήν τότε Γιουγκοσλαβία καί....
ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ................

Τί άλλο νά κερδίσει φίλε μου.............??????????

Δέν τόν φτάναν τά 30 άργύρια.........??????????

ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.........

Ότι καλύτερο γιά νά τόν ξεπεράσουμε καί νά τόν ξεχάσουμε..........!!!!!!!!

Ένας ήταν ό γίγαντας........

ΦΑΝΤΡΟΚ

Καί πίσω του έρχεται ό Φερρέρ.....πού μέ τά ψέμματα προσπαθεί νά κάνει
όμάδα.Άν έχει διάρκεια ή παρουσία του στήν ΑΕΚ θά τόν ξεπεράσει
τόν παππού..............!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ...
ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΥΣ..
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ......!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ..????????

:wave2:

vangelis 64
24/01/2007, 19:44
Λοιπόν,επειδή πρέπει νομίζω να πούμε μερικά πραγματάκια για το θέμα κι επειδή πρέπει να πάω και για δουλειά τώρα,θα τα ξαναπούμε αύριο φίλτατε iriniaa
Ελπίζω να μη μείνεις άϋπνος απ' την αγωνία:lol:
Καλό βράδυ!

idi
25/01/2007, 10:14
Μονο γθα φτυσιμο ο προδοτης βατραχος

πουλησε και ενα σιγουρο πρωταθλημα πριν φυγει.... (και μπορελι να το πηρε ο Μπορελι...ο Φτουσαν το εδωσε)

Gandalf dr685sm
25/01/2007, 10:57
bartlal...

Προσωπικά βαριέμαι να λέω τα ίδια....χαχαχαχαχαχα... η άποψη μου είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια εδώ για τον Ντούσαν και το τι έκανε.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι με τον Iriniaa, που έχει πολύ δίκιο για τον Φερέρ και όσο περνάει ο καιρός και κάθεται και προσφέρει εδώ, είμαι ακόμα πιο πεποισμένος οτι σαν προπονητής είναι οτι είναι ο Ριβάλντο για τον ΟΣΦΠ...

ΛΑΧΕΙΟ του ενός εκατομμυρίου.

Στον ουρανό τον ψάχναμε και ήρθε.... ακόμα θυμάμαι πέρισυ το καλοκαίρι το στενό πρεσσάρισμα απο ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ της ΑΕΚ, για να έρθει.

Τον δούλευαν - δουλεύουν με το rotation και στην τελική είναι ο μόνος προπονητής που έχει κάνει την ΑΕΚ να παιζει μπαλα (σύμφωνα με την ποιότητα των παικτών της) εδώ και πάρα πολύ καιρό.

ΛΑΧΕΙΟ λέμε. Αν συμμαζευτεί η ΑΕΚ σε προπονητικά κέντρα και λοιπά όσον αφορά οργάνωση, θα ευθύνεται αυτός και ο Ντέμης.

Και που είστε;.... δείτε τον ντόρο που γίνεται γύρω απο το όνομα του στην Ισπανία και την αθλητική δημοσιογραφία της. Είναι προπονητής που πέρασε απο Barcha και Betis κάνοντας πορείες στην Primera Division... και όποιος ασχολειται με μπάλα ξέρει τι σημαίνει αυτό.

Αρκεί να δεί κάποιος την συνοχή της ΑΕΚ στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και να φανταστεί τι θα μπορούσε να κάνει αν υπήρχε και το χρήμα και οι παίκτες...

Για να δούμε... πάντως... το πρωτάθλημα είναι στο κρισιμότερο σημείο και τώρα "σφίγγουν" τα λουριά για όλους. Ειδικά απέναντι στον γαύρο... μόνο οι παίκτες μπορούν να κάνουν την διαφορά απο την πλευρά των κόκκινων... Γιατί απο τους πάγκους , ετοιμαστείτε για μεγάλο ρεζίλεμα...για πολύ μεγάλο μιλάμε. Και ας φαντάζω τώρα με αυτά που λέω Αλαζόνας.

Αν βάλει κανά goal ο ΟΣΦΠ, θα είναι απο την διαφορά ποιότητας παικτών στην επίθεση. Αλλιώς , θα ...... ε... ας αφήσουμε να δούμε πρώτα.

Gandalf

bartlal
25/01/2007, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
bartlal...

Προσωπικά βαριέμαι να λέω τα ίδια....χαχαχαχαχαχα...

Gandalf

το ξερω οτι βαριεσαι και εσυ να γραφεις να λες τα ιδια για αυτο και γραφεις κατεβατα (δεν το κατακρινω, εχεις ωραια πενα [αληθεια, τι μαρκα ειναι? :lol: :lol: ]) και ο ντιντις να την λεει στους ΜΗ αεκτζηδες οπως τη λεει στου ΜΗ καουτασακηδες, και στο καπακι να τσιμπανε οι υπολοιποι με αιχμη του δορατος τους γαυρους (και εγω ειμαι, αλλα δεν ασχολουμε με τετοιες "κακες" συνηθειες, οσο να'ναι αφηνουν κουσουρια Γλεπεις :winka: )

τον Αλκη δεν εχω δει ακομα να υποστηριζει το 3μπουρδελο του εδω μεσα και ανησυχω!:lol: :lol: :lol:

το μονο που ηθελα να πω στον vangelis 64 (με το παραπανω ποστ μου) ειναι οτι πααααλι θα ξεκινησει το γαϊτανακι μιας ακομα διαμαχης... :winka:

Nostra
25/01/2007, 11:07
ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου....

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
25/01/2007, 11:12
έτσι... έτσι... και αν δεν το πήρες χαμπάρι... το "κόλλησες" και εσύ το μικρόβιο και απαντάς σε αθλητική διαμάχη...χαχαχαχα....

Η αλήθεια είναι οτι είναι κάτι που σε κάνει να "ξεχνιέσαι" απο τα καθημερινά της δουλειάς και εν πάσει περιπτώσει κρατά τα "αίματα & πνεύματα αναμένα" μέσα απο τον χαβαλέ και τα πειράγματα.

Αλλοίμονο τώρα αν τσακωθώ με τον Trooper ας πούμε για το ποιά ΠΑΕ (ανώνυμη εταιρία) είναι καλύτερη και κερδίζει περισσότερα...

Τσιγκλίσματα είναι και χαβαλές περισσότερο..... Εμείς να είμαστε καλά , να χαιρόμαστε την υγεία μας ... και τα υπόλοιπα χαβαλές και μπύρα είναι...χαχαχαχα

Gandalf

bartlal
25/01/2007, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
έτσι... έτσι... και αν δεν το πήρες χαμπάρι... το "κόλλησες" και εσύ το μικρόβιο και απαντάς σε αθλητική διαμάχη...χαχαχαχα....

Η αλήθεια είναι οτι είναι κάτι που σε κάνει να "ξεχνιέσαι" απο τα καθημερινά της δουλειάς και εν πάσει περιπτώσει κρατά τα "αίματα & πνεύματα αναμένα" μέσα απο τον χαβαλέ και τα πειράγματα.

Αλλοίμονο τώρα αν τσακωθώ με τον Trooper ας πούμε για το ποιά ΠΑΕ (ανώνυμη εταιρία) είναι καλύτερη και κερδίζει περισσότερα...

Τσιγκλίσματα είναι και χαβαλές περισσότερο..... Εμείς να είμαστε καλά , να χαιρόμαστε την υγεία μας ... και τα υπόλοιπα χαβαλές και μπύρα είναι...χαχαχαχα

Gandalf

μπα, ασ'το δεν ψαρωνω ουτε κολαω! ουτε θα με δεις ποτε να παραθετω την αποψη μου για την μια ή την αλλη ομαδα (σημαδι εναρξης συμπτωματων αρρωστιας!) :winka:
μπορει να με λενε γιωργο (οπως τον τρουπερ) αλλα δεν ειμαι τοσο στενομυαλος για να ασχοληθω με τα αθλητικα! αυτο ειναι σποντα για τον τρουπερ για να τσιμπησει!!! :lol:
στο μονο που θα συμφωνησω ειναι στην 3η σου λεξη απο το τελος: οοοοοοολα τα $$$! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
25/01/2007, 12:44
Μά'στα.Σε ό,τι αφορά τον Φερέρ,συμφωνώ απολύτως πώς πράγματι δείχνει να είναι ο πιο αξιόλογος προπονητής που έχει περάσει την τελευταία 20ετία από την Ελλάδα με βάση πάντα το σύντομο σε χρόνο έργο του.Και ναι,θυμίζει Φάντροκ.
Εγω απλά λέω ότι δεν μπορώ να παραγνωρίσω και να αγνοήσω τα όσα έχει προσφέρει ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ επειδή πήγε στα λεφτά τού Σωκρατάκια προδίδοντας,όπως λέτε,τον κόσμο τής ΑΕΚ.Το βλέπω συνολικά το πράγμα ρε παιδί μου.
Για παράδειγμα,τι θα κάνατε αν τον βλέπατε στον δρόμο?
Πρίν μερικά καλοκαίρια καθόμασταν με κάτι φίλους σ' ένα καφέ,εδώ στον Πόρο,και βλέπουμε απέναντί μας να βολτάρουνε Μπάγεβιτς,Περσίας και κάτι παρατρεχάμενοι.
Ενας ΑΕΚτζής τής παρέας τότε σηκώνεται πάνω τραβάει πέντε φάσκελα και φωνάζει:
-Μπάγεβιιιιιτς!Να ρε μαλάκα!!
Ο Ντούσαν τον χαιρέτησε επίσης δεόντως κι έφυγε.
Ε, εγώ ρε παιδιά δεν αισθάνθηκα καλά.Μπορεί να φταίει και η παιδική μου ηλικία,ξέρω γω?

idi
25/01/2007, 13:35
Μά'στα.Σε ό,τι αφορά τον Φερέρ,συμφωνώ απολύτως πώς πράγματι δείχνει να είναι ο πιο αξιόλογος προπονητής που έχει περάσει την τελευταία 20ετία από την Ελλάδα με βάση πάντα το σύντομο σε χρόνο έργο του.Και ναι,θυμίζει Φάντροκ.
Εγω απλά λέω ότι δεν μπορώ να παραγνωρίσω και να αγνοήσω τα όσα έχει προσφέρει ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ επειδή πήγε στα λεφτά τού Σωκρατάκια προδίδοντας,όπως λέτε,τον κόσμο τής ΑΕΚ.Το βλέπω συνολικά το πράγμα ρε παιδί μου.
Πρίν μερικά καλοκαίρια καθόμασταν με κάτι φίλους σ' ένα καφέ,εδώ στον Πόρο,και βλέπουμε απέναντί μας να βολτάρουνε Μπάγεβιτς,Περσίας και κάτι παρατρεχάμενοι.
Ε, εγώ ρε παιδιά δεν αισθάνθηκα καλά.Μπορεί να φταίει και η παιδική μου ηλικία,ξέρω γω?

μονο 5 φασκελα? 21 θελει ΤΣε βαλε

arxaios
25/01/2007, 14:15
Κύριοι Θα το πω απλά ...........................
Ο ΜΟΝΟΣ που θυμάμαι και πραγματικά τίμησε την φανέλλα της ομάδας του και ας τον ήθελαν πολλές ομάδες είναι ο ........................
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΙΠΑΝΑΓΗΣ
:a23: :a23: :a23:

και μια από τις ποδοσφαιρικές μου "στεναχώριες" είναι το ότι ο άνθρωπος αυτός, που και ποδοσφαιρισταράς ήταν αλλά και με άμεμπτο πάνω από όλα ΗΘΟΣ, δεν αξιώθηκε ποτέ του να φορέσει την φανέλλα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
:a19: :a19: :a19:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ"
:yuck: :yuck: :yuck:
να μην αναφέρω τώρα ονόματα ..........................

vangelis 64
25/01/2007, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ο ΜΟΝΟΣ που θυμάμαι και πραγματικά τίμησε την φανέλλα της ομάδας του και ας τον ήθελαν πολλές ομάδες είναι ο ........................
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΙΠΑΝΑΓΗΣ

και μια από τις ποδοσφαιρικές μου "στεναχώριες" είναι το ότι ο άνθρωπος αυτός, που και ποδοσφαιρισταράς ήταν αλλά και με άμεμπτο πάνω από όλα ΗΘΟΣ, δεν αξιώθηκε ποτέ του να φορέσει την φανέλλα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

να μην αναφέρω τώρα ονόματα .......................... Λες δηλαδή ότι ο Βάσια είχε προτάσεις από μεγάλες ομάδες-και δεν μιλάω για Ελληνικές μόνο-και απλά γουστάριζε να μην πουλήσει τον Ηρακλή?
Δεν νομίζω.Πιστεύω πως πολύ θα ήθελε,όπως ο καθένας στη θέση του, να παίξει σε μεγάλη ομάδα και ειδικά στην Ευρώπη,αλλά υποθέτω(δεν ξέρω)πως έκανε λάθος συμβόλαιο.

arxaios
25/01/2007, 17:49
Από Ελληνικές είχε πολλές .................
Και τα συμβόλαια όπως καλά ξέρεις σπάνε με αρκετά μεγάλη ευκολία ......... αρκούν τα φράγκα !!!!
:wave2: :wave2: :wave2:

blueblack
25/01/2007, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΙΠΑΝΑΓΗΣ

να μην αναφέρω τώρα ονόματα ..........................

ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΜΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ..........

Μπορεί νά σάς διηγηθώ τήν ίστορία τού Χατζηπαναγή, μιά καί έτυχε
νά τόν γνωρίζω προσωπικά.........!!!!!!!

Δέν είναι όπως τά περιγράφεις πάντως φίλε μου.....

blueblack
25/01/2007, 22:00

ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ..........

Είπαμε ό άνθρωπος ξεφτυλίστηκε μόνος του.......

Σιγά μή χαραμίσω τή........ΜΟΥΝΤΖΑ ΜΟΥ..........

ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...............ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ.....

Δέν λένε οί κολλητοί μεταξύ τους........

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ..............ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ....!!!!!!!!

vangelis 64
26/01/2007, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ..........

Είπαμε ό άνθρωπος ξεφτυλίστηκε μόνος του.......

Σιγά μή χαραμίσω τή........ΜΟΥΝΤΖΑ ΜΟΥ..........

ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...............ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ.....

Δέν λένε οί κολλητοί μεταξύ τους........

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ..............ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ....!!!!!!!!

:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
28/01/2007, 01:20
Όλες οι Ελληνικές ομάδες είναι καμμένα χαρτιά,απορώ γιατί κάθεστε ακόμα και ασχολείστε...

marios8
28/01/2007, 22:10

Όταν ή ΑΕΚ μας τόν πήρε ξεβράκωτο άπό τήν τότε Γιουγκοσλαβία καί....
ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ................

?[/SIZE]

Kαι σας εφερε πρωταθληματακια - παιζατε ομορφη μπαλιτσα - σας θαυμαζαν ολοι οι υγιεις φιλαθλοι. Τωρα που το σκεπτομαι εχετε καθε δικιο να των βριζετε :wave2:

blueblack
29/01/2007, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Kαι σας εφερε πρωταθληματακια - παιζατε ομορφη μπαλιτσα - σας θαυμαζαν ολοι οι υγιεις φιλαθλοι. Τωρα που το σκεπτομαι εχετε καθε δικιο να των βριζετε :wave2:

ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ......???

Άμα δέν τό κατέχεις τό θέμα ,καλύτερα μή χώνεσαι.......

Μέ αύτούς πού είχε ό Μπάγιεβιτς στόν πάγκο καί στήν ήγεσία.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ....!!!!!!!!

Όταν ξανάκανε τήν dreamteam γιατί έφυγε ΝΥΧΤΑ..???

Άστο λεβέντη μου,ότι λάμπει ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ...

marios8
29/01/2007, 17:20

Άμα δέν τό κατέχεις τό θέμα ,καλύτερα μή χώνεσαι.......

Μέ αύτούς πού είχε ό Μπάγιεβιτς στόν πάγκο καί στήν ήγεσία.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ....!!!!!!!!

Εγω οντος δεν το κατεχω το θεμα. Κρινω απο τα αποτελεσματα σαν αντικειμενικος κριτης.
Το περιεργο ειναι οτι το 50% των αεκτζιδων το κατεχουν (προσεχτε εκτιθεστε)
Οσο για το 2ο που λες οτι δηλαδη και εσυ θα το επερνες δεν χρειαζεται να μακρηγορησω για να καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι ατοπο. Αν ηταν ετσι η Τσελσι η Ρεαλ και ολες οι μεγαλες ομαδες αφου εχουν παιχταραδες γιατι σπαταλανε δις ευρω για προπονητες ?
Ελπιζω το θεμα με τον Μπαγεβιτς να το κατεχεις καλητερα απο την προπονητικη:wave2:

blueblack
30/01/2007, 05:20
Εγω οντος δεν το κατεχω το θεμα. Κρινω απο τα αποτελεσματα σαν αντικειμενικος κριτης.
Το περιεργο ειναι οτι το 50% των αεκτζιδων το κατεχουν (προσεχτε εκτιθεστε)
Οσο για το 2ο που λες οτι δηλαδη και εσυ θα το επερνες δεν χρειαζεται να μακρηγορησω για να καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι ατοπο. Αν ηταν ετσι η Τσελσι η Ρεαλ και ολες οι μεγαλες ομαδες αφου εχουν παιχταραδες γιατι σπαταλανε δις ευρω για προπονητες ?
Ελπιζω το θεμα με τον Μπαγεβιτς να το κατεχεις καλητερα απο την προπονητικη:wave2:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ STAR SYSTEM....???????

Θυμίσου λοιπόν άφού κρίνεις άπό τά άποτελέσματα τί έκανε ό Μπάγιεβιτς
στή δεύτερη θητεία του στό θρύλο,στήν ΑΕΚ καί στόν ΠΑΟΚ....

Καί άφού θέλεις καί παραδείγματα άπό τό έξωτερικό πάρε τήν όμάδα
πού πήρε πέρυσι τό CH.L. τή Μπάρτσα καί σκέψου πόσα χρόνια αύτή
ή προπονητάρα ό Ράικαρντ προσπαθούσε καί μόλις ό Ροναλντίνιο ό
Έτό ό Μέσι καί οί ύπόλοιποι είχαν τά κέφια τους ποιός τό πήρε....!!!!!!!

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ............

Όταν όμως ...ΧΩΝΕΙΣ.......ΑΠΕΙΡΑ ΜΥΡΡΙΑ.....γιά μιά όμάδα τό πρεστίζ
αύτής ....ΑΠΑΙΤΕΙ ......νά τά χώσεις καί γιά αύτόν πού θάναι στόν
πάγκο...........
Είπες Τσέλσυ ,τί έγινε τό ξέχασε τό προπονητηλίκι ό Μουρίνιο..???
Μέ τήν Πόρτο τό πήρε τό κύπελλο.........
Τώρα γιατί φεύγει.....
Όσο γιά τή Ρεάλ πού άνέφερες ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.......είχε νά πληρώσει
προπονητή,όσο είχε τήν όμαδάρα όλο μέ κάτι παλαίμαχους ήταν.......

Καί τέλος άφού κρίνεις άπό τό άποτέλεσμα θά σού δώσω καί τό ύψιστο
παράδειγμα......
Μέ ποιούς στόν πάγκο ή Βραζιλία πήρε τά Μουντιάλ...????
Ούτε ή μάνα τους δέν τούς ήξερε.......
Μήπως θές νά σέ πάω καί στήν Έλληνική πραγματικότητα..???
Μέ Μπιγκόν,Κόλλια, Αλέφαντο,Λεμονή καί Πέτρο ποιός πήρε
ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ...???
Άν καί έδώ παίζουν καί άλλα πράμματα....

Θές καί ένα παράδειγμα άπό τό μπασκετάκι..???
Γιά πές μου μέ ποιόν προπονητή μάζευε τά δαχτυλίδια.....Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ.......ήθελε προπονητή
ό άνθρωπος....?????Δέν πά νά πάρει 10 Ράιλυ τό Σικάγο,άμα δέν ξαναβρεί ΤΖΟΡΝΤΑΝ...???
Μάζεψε ό Ίωαννίδης στήν ΑΕΚ παικταράδες καί πήγε τελικό στό μπάσκετ,καί τήν άλλη
χρονιά γιά πανηγύρια...!!!!!!

Συμπέρασμα......άν είχα καί γώ,χάριν τού λόγου τό λέω φυσικά.....άλλη είναι ή δουλειά μου.....
ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΦΕΡΡΕΡ.........
ΣΑΒΒΙΔΗ , ΣΑΒΕΦΣΚΙ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΜΑΝΩΛΑ, ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ.......ΚΩΣΤΗ.......καί άντε νά
μή σέ κουράζω άλλο.........
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.....!!!!!!!!!

Άν έσύ είσαι γαυρούλης καί σούμεινε ή πρώτη του θητεία στήν όμάδα σου , μή ξεχνάς
τό ποιούς μάζεψε τότε καί τό πώς σπρώχτηκε....!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

marios8
31/01/2007, 14:56

Άν έσύ είσαι γαυρούλης καί σούμεινε ή πρώτη του θητεία στήν όμάδα σου , μή ξεχνάς
τό ποιούς μάζεψε τότε καί τό πώς σπρώχτηκε....!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

Κατ αρχας δεν ειμαι γαυρουλης. Δηλαδη η ολη κουβεντα φετος για το ποσο καλο εκανε ο Φερερ στην ΑΕΚ για εσενα ειναι ανευ σημασιας. Την διαφορα την κανει ο Ουντεζε και οι υπολοιποι που ηρθαν φετος? Ακου λοιπον πως εχουν τα πραγματα και αν θες κρατας κατι. Ουτε η ΑΕΚ θα επαιρνε τα πρωταθληματα αν δεν ειχε τον Μπαγεβιτς ουτε ο Μπαγεβιτς αν δεν ειχε καλο συνολο η ΑΕΚ. Δηλαδη το καλο αποτελεσμα ειναι θεμα σωστης χημειας. Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα θα πρεπει να βλεπεις τα πραγματα πιο σφαιρικα. Εισαι πολυ παρορμητικος πραγμα που δεν ειναι παντα κακο. Ξερεις γιατι αισθανθηκες προδομενος απο τον Μπαγεβιτς? Για τον απλο λογο οτι τον γουσταρες πολυ. Αυτα ολα σου τα λεω γιατι το συναισθημα της απολιας καποιου που τον εχεις ταυτισει με μια ομαδα το εχω ζησει. Ποτε δεν πιστευα οτι ο Πρελιεβιτς θα φορεσει αλλη φανελα απο αυτη του ΠΑΟΚ αλλα δεν ειχα δικιο οπως πολυ καλα γνωριζεις. Το θεμα ειναι οτι οπου τον δω τον ευχαριστω για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισε. Σκεψου το:wave2:

blueblack
31/01/2007, 18:00
Κατ αρχας δεν ειμαι γαυρουλης. Δηλαδη η ολη κουβεντα φετος για το ποσο καλο εκανε ο Φερερ στην ΑΕΚ για εσενα ειναι ανευ σημασιας. Την διαφορα την κανει ο Ουντεζε και οι υπολοιποι που ηρθαν φετος? Ακου λοιπον πως εχουν τα πραγματα και αν θες κρατας κατι. Ουτε η ΑΕΚ θα επαιρνε τα πρωταθληματα αν δεν ειχε τον Μπαγεβιτς ουτε ο Μπαγεβιτς αν δεν ειχε καλο συνολο η ΑΕΚ. Δηλαδη το καλο αποτελεσμα ειναι θεμα σωστης χημειας. Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα θα πρεπει να βλεπεις τα πραγματα πιο σφαιρικα. Εισαι πολυ παρορμητικος πραγμα που δεν ειναι παντα κακο. Ξερεις γιατι αισθανθηκες προδομενος απο τον Μπαγεβιτς? Για τον απλο λογο οτι τον γουσταρες πολυ. Αυτα ολα σου τα λεω γιατι το συναισθημα της απολιας καποιου που τον εχεις ταυτισει με μια ομαδα το εχω ζησει. Ποτε δεν πιστευα οτι ο Πρελιεβιτς θα φορεσει αλλη φανελα απο αυτη του ΠΑΟΚ αλλα δεν ειχα δικιο οπως πολυ καλα γνωριζεις. Το θεμα ειναι οτι οπου τον δω τον ευχαριστω για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισε. Σκεψου το:wave2:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.........

Άλλά δέν μπορώ νά συγκρίνω τόν Πρέλεβιτς ό όποίος για μένα ήταν κύριος
καί έπαγγελματίας......

Όσο γιά τόν Μπάγιεβιτς φίλε μου Παοκτσή.........δέν τόν γούσταρα άπλά...
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.....!!!!!!!

Όμως τά άργύρια μέχρι καί τό Χριστό πρόδωσαν......!!!!!!!!!!!

Γιά τήν ήλικία μή ρωτάς.....χέστα στήν τρίτη έφηβεία είμαι.....άλλά άντλώ
φρεσκάδα καί νιάτα άπό σάς.......51

marios8
31/01/2007, 19:20
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.........

Άλλά δέν μπορώ νά συγκρίνω τόν Πρέλεβιτς ό όποίος για μένα ήταν κύριος
καί έπαγγελματίας......

Όσο γιά τόν Μπάγιεβιτς φίλε μου Παοκτσή.........δέν τόν γούσταρα άπλά...
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.....!!!!!!!

Όμως τά άργύρια μέχρι καί τό Χριστό πρόδωσαν......!!!!!!!!!!!

Γιά τήν ήλικία μή ρωτάς.....χέστα στήν τρίτη έφηβεία είμαι.....άλλά άντλώ
φρεσκάδα καί νιάτα άπό σάς.......51

:beer: :beer: :beer: :wave2: