PDA

View Full Version : ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ

symvoulos
22/12/2006, 17:06
ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΡΕΤΖΙΚΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ
ΕΙΔΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ...:a28:
ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΦΛΑΣ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
ΕΥΤΥΧΟΣ Ο ΚΟΥΤΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ ΅ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ΅ (ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΙΦΘΙΚΕ
ΤΟΝ ΔΥΣΤΑΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ....
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 2ο ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΟ...
ΦΑΝΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΦΛΑΣ ΔΕΞΙ......ΠΡΑΣΙΝΟ...ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΠΙΤΣΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΅ΟΛΑ΅ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ......ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΝΟΣ....
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ :mad:

VanDiemen
22/12/2006, 17:21
Φυσικά και δε φταίνε μόνο τα αυτοκίνητα.. Ποιος είπε ότι μοτοσυκλέτες οδηγούν αποκλειστικά έξυπνοι, ωραίοι και σωστοί άνθρωποι;; Μην τρέφει κανένας αυταπάτες! Μια μεγάλη πλειοψηφεία είναι απαράδεκτοι (χρησιμοποίησα αρχικά άλλη λέξη, αλλά την έκανα edit για να συμβαδίζει περισσότερο με το πνεύμα των ημερών) όπως ισχύει για τους αυτοκινητιστές, για τους πεζούς κλπ!

kakofonixx
22/12/2006, 19:15
Προχτες το πρωι, πηγαινοντας για τη δουλεια, βρισκομαι σε κεντρικο δρομο του Κερατσινιου.
Απο τα διπλοπαρκαρισμενα εχει μεινει μονο μια λοριδα για κινηση...
Προπορευωμενο σκουτερακι πηγαινει με τα βιας με 30 χλμ/ωρα.
Κανω και εγω μια απο αριστερα να τον περασω και....
μολις τον πλησιαζω αρχιζει και βγαινει αριστερα! :hypnotize
Το σκ@το στην καλτσα και πλακωνομαι στα φρενα!
Περιττο να σας πω οτι δεν εχω κινδυνεψει ποτε τοσο πολυ να τρακαρω, ουτε με αυτοκινητο! Πρεπει να πλησιασαμε στα 10 cm.... :rolleyes:
Και το χειροτερο ειναι οτι δε με καταλαβε καν!!!
Επισης δεν το εκανε γιατι ηθελε να στριψει αριστερα, αλλα μαλλον γιατι ειχει ξυπνησει πριν 5'... :uplate:

Ελεος πια....
Τον εβλεπα να κανει ζιγκ ζαγκ και απο πισω του ουρα!

zoropatra
22/12/2006, 20:14
οι μαλακες δεν εχουν ουτε φυλη ουτε συγκεκρημενο μεταφορικο μεσο!!!!!

Maira
23/12/2006, 02:45
Και καλά είναι!

Λόγω δουλειάς είμαι πολλές ώρες στο δρόμο και τα πιο συχνά μηχανάκια που βλέπω είναι άτομα με πάπιες ή σκουτεράκια που δουλεύουν! Καλά είναι να τα βλέπεις, όταν σου συμβαίνει σε σένα όμως είναι ακόμα χειρότερα! φλας αριστερό σε διασταύρωση (φανάρι) και με το που ανάβει το πράσινο και πάω να ξεκινήσω με προσπερνάει σκούτερ μεταξύ εμού και του πεζοδρομίου από αριστ\ερά και φεύγει σφαίρα ευθεία! Την γλιτώσαμε και οι δύο από κακό συγχρονισμό! Έχω φτάσει σε σημείο να βρίζομαι πιο πολύ με μηχανές παρά με αυτοκίνητα!

Πλέον έχει εξελιχθεί το είδος του κακού οδηγού και έχει πάει και στην οδήγηση μηχανής! Παλιότερα δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα! Ίσως όσο πληθαίνει το ένα είδος να πληθαίνει και το άλλο!

το θέμα είναι πως με αυτά που συμβαίνουν και με τον τρόπο που οδηγούν μερικοί τις μηχανές, για άλλη μια φορά μας παίρνει όλους η μπάλα και πάλι φταίνει οι αλήτες μηχανόβιοι που δεν τηρούν κανέναν κώδικα και οδηγούν επικύνδινα! Και τους έχεις όλους να λένε "τα μηχανάκια είναι επικίνδυνα! Δε βλέπεις πως πάνε?" Άντε τώρα να τους πείσεις πως δεν είναι όλοι ίδιοι!

Αλλά να σου πω κάτι? Αν φάνε το κεφάλιθ τους όλοι αυτοί που οδηγούν χωρίς να σέβονται τίποτα, καλά να πάθουν! Αλλά συνήθως δεν τα παθαίνουν αυτοί! Τα παθαίνουν ολοι οι άλλοι!!!

pavlaras1
23/12/2006, 04:37
Εχω να σας πω και εγω δυο συγκεκριμενα περιστατικα και μαλιστα ενος φιλου μου.

Ο συγκεκριμενος οδηγουσε για λιγοτερο απο εναν χρονο Scooter και τωρα αγορασε BMW.

Τον ενημερωνω συνεχεια για καποια λαθη που προσεχω που κανει συνεχεια και αυτος με γραφει κανονικα.

Γιαυτο και εγω τον αφηνω να κανει οτι θελει και κραταω παντα μια αποσταση απο αυτον οταν κανουμε βολτες με τα μηχανακια.

Θα σας αναφερω τι λαθη κανει.

Α. Οταν αναβει το φλας ξεχναει παντα μα παντα να το σβηνει αφου εχει τελειωσει την προσπεραση που εχει κανει ή την στροφη που εχει παρει και μαλιστα αν δεν του το πω μπορει να κανει τουλαχιστον 3 χιλιομετρα και πανω και μετα να το αντιληφθει ισως στην επομενη στροφη ή στον επομενο ελιγμο που θα κανει.

Β. Οποτε ειναι να σταματηση την μηχανη παντα παταει αποτομα το φρενο με αποτελεσμα να διπλωνει η μηχανη.

Γ. Τις στροφες παντα μα παντα τις περνει χωρις να ελεγχει αριστερα - δεξια ή πισω με αποτελεσμα να ακους τα αλλα αμαξια να μας κορναρουν συνεχεια και με το δικιο τους.

Δ. Αποπροσανατολιζετε συνεχεια και πολυ ευκολα.
Παρδειγμα λεμε θα παμε στο Ster Cinemas και αυτος παει στα Village Cinemas.
Δεν ειναι οτι δεν προσεχει αλλα το κανει συνεχεια και οχι μονο εκει αλλα και σε οποιαδηποτε διαδρομη.

Τον λεω θα ξεκινησουμε απο Λευκο Πυργο και θα παμε στις καφετερειες εκει κοντα στο Μεγαρο Μουσικης που ειναι η διαδρομη ολο παραλιακα και αυτος παει απο εγνατια και χανεται.

Οταν τον ρωταω γιατι πηγες απο εκει μου λεει οτι εκοψα δρομο για να παω ποιο γρηγορα.

Δηλαδη μου λεει μ@λ@κιες ως δικαιολογιες.

Ε. Δεν φοραει κρανος και με κοροιδευει που φοραω εγω, δεν φοραει προστατευτικο μπουφαν αλλα φοραω εγω και παλι με κοροιδευει λεγοντας εγω δεν παθαινω τιποτα που εχω και BMW θα παθεις εσυ με το 50αρι σου?

Ζ. Περναει κοκκινα λεγοντας οτι ηταν πρασινο ουτε καν πορτοκαλι - κιτρινο.

Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεται και το χειροτερο απο ολο οσο και να προσπαθω να του δειξω καποια πραγματα δεν θελει να τα καταλαβει και να τα δεκτη.

Αυτος πιστευω θα μαθει μονο αν παθει κατι σοβαρο αλλιως δεν βλεπω να αλλαζει.

Ακουστε για να δειτε ποσο Χ@ζος μπορει να ειναι τι πηγε και εκανε μια μερα.

Ημουν στον παραλιακο δρομο λιγο πριν φτασουμε στο μεγαρο μουσικης εχει μια στροφη σχετικα κλειστη στην αρχη και μαλιστα ο δρομος στενευει απο τα διπλοπαρακαρισμενα αυτοκινητα.

Ημουν μπροστα του και επειδη δεν ξερω πως του ηρθε τον τσιμπησε μυγα πηγε να με προσπερασει και με προσπερναει επανω στην στροφη αλλα λογο τις μεγαλης ταχυτητας που ειχε αναπτυξει δεν μπορουσε να παρει την στροφη με αποτελεσμα να πατησει φρενο και να διπλωση η μηχανη του και να κλεινει τον δρομο ερχομουν και εγω απο πισω δεν προλαβαινα σταματησω στα 2-3 μετρα το μηχανακι με αποτελεσμα να συγκρουστουμε.

Πιστευω οτι τα διπλοματα θα επρεπε να τα δινουν με αλλα τεστ οπως επιπεδο νοημοσυνης - πειθαρχικοτητα - ευστροφια - ψυχολογια.

Γιατι στον δρομο βλεπω οτι ολοι τους βγαζουν ολα τους τα προβληματα.

Το βλεπουν σαν ενα μεσο ελευθεριας.

Μετραω καθε μερα οταν παω στην δουλεια και οταν επιστρεφω ποσα αυτοκινητα και μηχανες κανουν λαθοι σε μια διαδρομη.

Μετραω μεσον ορο 15-20 λαθη σε 20-25 λεπτα περιπου διαδρομης.

Λαθη οπως αλλαγη λωριδας χωρις φλας και χωρις να ελεγξουν διπλα τους ή πισω.

Φλας που μενουν αναμενα χωρις λογο.

Καταχρηση κορνας.

Να μην φορανε ζωνες ή κρανη.

Να περνανε κοκκινα.

Να μιλανε παρα πολλοι στα κινητα τους και το χειροτερο απο ολα να γραφουν ή να διαβαζουν μηνυματα στο κινητο και οχι με τυφλο συστημα αλλα να κοιτανε την οθονη του κινητου τους και οχι τον δρομο.

Ταξιδευτής
23/12/2006, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1

Ο συγκεκριμενος οδηγουσε για λιγοτερο απο εναν χρονο Scooter και τωρα αγορασε BMW.

Τον ενημερωνω συνεχεια για καποια λαθη που προσεχω που κανει συνεχεια και αυτος με γραφει κανονικα.

Γιαυτο και εγω τον αφηνω να κανει οτι θελει και κραταω παντα μια αποσταση απο αυτον οταν κανουμε βολτες με τα μηχανακια.

Α. Οταν αναβει το φλας ξεχναει παντα μα παντα να το σβηνει αφου εχει τελειωσει την προσπεραση που εχει κανει ή την στροφη που εχει παρει και μαλιστα αν δεν του το πω μπορει να κανει τουλαχιστον 3 χιλιομετρα και πανω και μετα να το αντιληφθει ισως στην επομενη στροφη ή στον επομενο ελιγμο που θα κανει.

Β. Οποτε ειναι να σταματηση την μηχανη παντα παταει αποτομα το φρενο με αποτελεσμα να διπλωνει η μηχανη.

Γ. Τις στροφες παντα μα παντα τις περνει χωρις να ελεγχει αριστερα - δεξια ή πισω με αποτελεσμα να ακους τα αλλα αμαξια να μας κορναρουν συνεχεια και με το δικιο τους.

Δεν ειναι οτι δεν προσεχει αλλα το κανει συνεχεια και οχι μονο εκει αλλα και σε οποιαδηποτε διαδρομη.

Τον λεω θα ξεκινησουμε απο Λευκο Πυργο και θα παμε στις καφετερειες εκει κοντα στο Μεγαρο Μουσικης που ειναι η διαδρομη ολο παραλιακα και αυτος παει απο εγνατια και χανεται.

Οταν τον ρωταω γιατι πηγες απο εκει μου λεει οτι εκοψα δρομο για να παω ποιο γρηγορα.

Ε. Δεν φοραει κρανος και με κοροιδευει που φοραω εγω, δεν φοραει προστατευτικο μπουφαν αλλα φοραω εγω και παλι με κοροιδευει λεγοντας εγω δεν παθαινω τιποτα που εχω και BMW θα παθεις εσυ με το 50αρι σου?

Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεται και το χειροτερο απο ολο οσο και να προσπαθω να του δειξω καποια πραγματα δεν θελει να τα καταλαβει και να τα δεκτη.

Ημουν στον παραλιακο δρομο λιγο πριν φτασουμε στο μεγαρο μουσικης εχει μια στροφη σχετικα κλειστη στην αρχη και μαλιστα ο δρομος στενευει απο τα διπλοπαρακαρισμενα αυτοκινητα.

Ημουν μπροστα του και επειδη δεν ξερω πως του ηρθε τον τσιμπησε μυγα πηγε να με προσπερασει και με προσπερναει επανω στην στροφη αλλα λογο τις μεγαλης ταχυτητας που ειχε αναπτυξει δεν μπορουσε να παρει την στροφη με αποτελεσμα να πατησει φρενο και να διπλωση η μηχανη του και να κλεινει τον δρομο ερχομουν και εγω απο πισω δεν προλαβαινα σταματησω στα 2-3 μετρα το μηχανακι με αποτελεσμα να συγκρουστουμε.

:a31: :a31: :a31: {Με μουσικη υποκρουση το "ποσο λαλακας εισαι"}....

Eχω δει και εγω πολλους λαλακες στο δρομο, αλλα ο φιλος σου παιρνει το Βραβειο του Λαλακα της Χρονιας (μη σου πω της δεκαετιας)! :mad: :mad: :mad:

Την επομενη φορα που θα τον δεις ρωτα τον ενα πραγμα:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
τι λουλουδια θες να φερω στον ταφο σου?????? :mad:

Ακους εκει "δεν φοραω κρανος ΕΓΩ που εχω BMW και φορας εσυ που εχεις 50αρι"!
Αν μου το ειχε πει εμενα αυτο, το επομενο δευτερολεπτο θα εβρισκε την BMW του στον .....κ@λο του!!!!!!!

Λες και το πεζοδρομιο κοιταει να δει ΤΙ μηχανη εχεις οταν σκας επανω ξεκρανωτος!

Αντε πια με τους *&%*&%*&#*&#@@!!!!!!!!! (μην βριζω μερες που ειναι...) :mad: :mad:

zolotas
23/12/2006, 09:03
pavlaras .......τι μοντελο εχει ο φιλος σου??? να τον χαιρετησω αν τον δω :bigcry: ...........

TROOPER
23/12/2006, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
οι μαλακες δεν εχουν ουτε φυλη ουτε συγκεκρημενο μεταφορικο μεσο!!!!!

+10000000000000

:a20: :a20: :a20:

costas_k
23/12/2006, 10:05

Πιστευω οτι τα διπλοματα θα επρεπε να τα δινουν με αλλα τεστ οπως επιπεδο νοημοσυνης - πειθαρχικοτητα - ευστροφια - ψυχολογια.

Μετραω καθε μερα οταν παω στην δουλεια και οταν επιστρεφω ποσα αυτοκινητα και μηχανες κανουν λαθοι σε μια διαδρομη.

Καταχρηση κορνας.

Να περνανε κοκκινα.

Να μιλανε παρα πολλοι στα κινητα τους και το χειροτερο απο ολα να γραφουν ή να διαβαζουν μηνυματα στο κινητο και οχι με τυφλο συστημα αλλα να κοιτανε την οθονη του κινητου τους και οχι τον δρομο.

ευχομαι μονο να βαλει γρηγορα μυαλο ο φιλος σου γιατι δεν μας τα λεει καλα.
ακου κει <δεν παθαινω τιποτα εγω που εχω ΒΜW>.

chris1980
23/12/2006, 13:32

Καταχρηση κορνας.

Να περνανε κοκκινα.

συγγνωμη αν γινομαι μακαβριος αλλα κανε στον φιλο σου μια ασφαλεια ζωης με εσενα δικαιουχο της αποζημιωσης αν παθει κατι.με αυτα που κανει ειναι θεμα χρονου να μας αφησει...
κατα τα αλλα συμφωνω οτι ο μλκς οτι και να οδηγει μλκς θα παραμεινει. τα τελευταια χρονια αυξηθηκαν πολυ οι οδηγοι μοτοσκλετας και αναποφευκτα αρκετοι απο αυτους ειναι καφροι

THEOD
23/12/2006, 13:43
το ότι κάποιος οδηγεί δίτροχο δεν τον κάνει αυτόματα μοτοσυκλετιστή...

Τα τελευταία χρόνια λόγω της εκ νέου αύξησης του κυκλοφοριακού και της τεράστιας αύξησης του κόστους κίνησης με αυτοκίνητο, τεράστια μερίδα ανθρώπων που στην πραγματικότητα δεν τους αρέσει η οδήγηση μηχανής, αναγκάστηκαν να κυκλοφορούν ή να εργάζονται με αυτή...
Ποτέ δεν θα ασχοληθούν με αυτήν, ποτέ δεν θα τους απασχολήσει να μάθουν μερικά πράγματα γύρω από την οδήγησή της, ποτέ δεν θα πάνε βόλτα με αυτήν αν υπάρχει εναλλακτική λύση, απλά ανεβαίνουν πάνω και κάνουν την δουλειά τους και τις αναγκαίες μετακινήσεις τους με αυτή βλέποντάς το ως "αναγκαίο κακό"...

Αν σε αυτό το τεράστιο ποσοστό προσθέσουμε και αυτούς που τους αρέσει μεν η μοτοκίνηση αλλά είναι εκ γενετής λαλάκες, τότε εύκολα φθανουμε σε αυτά που βλέπουμε στους δρόμους...

pavlaras1
23/12/2006, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
pavlaras .......τι μοντελο εχει ο φιλος σου??? να τον χαιρετησω αν τον δω :bigcry: ...........

BMW F 650 GS

Μενει στην περιοχη του Αγιου Δημητριου.

pavlaras1
23/12/2006, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Τα τελευταία χρόνια λόγω της εκ νέου αύξησης του κυκλοφοριακού και της τεράστιας αύξησης του κόστους κίνησης με αυτοκίνητο, τεράστια μερίδα ανθρώπων που στην πραγματικότητα δεν τους αρέσει η οδήγηση μηχανής, αναγκάστηκαν να κυκλοφορούν ή να εργάζονται με αυτή...
Ποτέ δεν θα ασχοληθούν με αυτήν, ποτέ δεν θα τους απασχολήσει να μάθουν μερικά πράγματα γύρω από την οδήγησή της, ποτέ δεν θα πάνε βόλτα με αυτήν αν υπάρχει εναλλακτική λύση, απλά ανεβαίνουν πάνω και κάνουν την δουλειά τους και τις αναγκαίες μετακινήσεις τους με αυτή βλέποντάς το ως "αναγκαίο κακό"...

Αν σε αυτό το τεράστιο ποσοστό προσθέσουμε και αυτούς που τους αρέσει μεν η μοτοκίνηση αλλά είναι εκ γενετής λαλάκες, τότε εύκολα φθανουμε σε αυτά που βλέπουμε στους δρόμους...

Σωστος
+1000
:beer:

vassilis88
23/12/2006, 21:52
πολλοι σκεφονται με τη λογικη του φιλου του pavlaras.απλα βλεπουν τα πραγματα διαφορετικα.κ γω εχω προσπαθησει αλλα οι περισσοτεροι δν βαζουν μυαλο.
υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι δν κανουν λαθος κ τα ξερουν ολα,κ δν ακουν αλλους.

EVI
23/12/2006, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

:a19:

kakofonixx
24/12/2006, 01:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
πολλοι σκεφονται με τη λογικη του φιλου του pavlaras.απλα βλεπουν τα πραγματα διαφορετικα.κ γω εχω προσπαθησει αλλα οι περισσοτεροι δν βαζουν μυαλο.
υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι δν κανουν λαθος κ τα ξερουν ολα,κ δν ακουν αλλους.

Οταν ενας ανθρωπος κουβαλαει τη νοοτροπια "Αυτα συμβαινουν μονο στους αλλους", πραγματικα οτι και να τους πεις χανεις τα λογια σου...
Μια κουβεντα που ειχα διαβασει/ακουσει καποτε (δε θυμαμαι απο ποιον) ελεγε οτι αυτο που τελικα γινεται προσπαθεια να καταπολεμηθει στο δρομο, ειναι η ανθρωπινη ανοησια... :bigcry:

blueblack
24/12/2006, 08:07
ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ............

Θέλω νά πώ δυό λόγια γιά αύτό πού βλέπω καθημερινά στούς δρόμους...
Πρώτα άπό όλα πολύ σωστά έδωσε ό φίλος THEOD τό στίγμα ....
πολλών , μά πάρα πολλών ,πού κυκλοφορούν στούς δρόμους μέ δίτροχα.....

Μαζί μέ όλα αύτά αύτά θέλω νά προσθέσω καί τά έξής...

Προσωπικά μού δημιουργεί.......ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ......όχι τόσο ή παραβατική συμπεριφορά τών
όδηγών ...ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ......,γιατί καί γώ δέν είμαι άγγελούδι,...
ΑΛΛΑ..........
ή τρομερή άγνοια τού κινδύνου ή όποία πιστεύω ότι όφείλεται στήν τρομερή ..ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!!!
Δέν είναι δυνατόν νά βλέπω κοπελίτσες νά περνάνε σά τρελλές μέ τά σκουτεράκια τους
άνάμεσα άπό τά λεωφορεία,ή κάτι τύπους μέ καμπαρντίνες πού άνεμίζουν, καί τσάντα γιάπικη,
νά κάνουν σφήνες μέ χίλια, μέ κάτι πράμματα πού τά ΛΕΜΕ ΜΗΧΑΝΗ....!!!!!!!!

Κάποτε πρίν μερικά χρόνια έβλεπα πολύ συχνά καταγής στό δρόμο μέσα στήν πόλη
όλο κάτι varadero,
τώρα σχεδόν κάθε μέρα θά δώ σαβουρντισμένο καί ένα βεσποειδές....!!!!!!!!
Τό ξέρω ότι είναι πάρα πολλά,γιαυτό καί ή άναλογία...
Όπως έπίσης ξέρω ότι τά προτιμούν καί πολλοί ..ΑΣΧΕΤΟΙ....γιατί είναι ένα εύκολοδήγητο
έργαλείο,.......ΑΛΛΑ μέ
χείριστη όδική συμπεριφορά ,άρκετό γκάζι ,πού δέν τό άντιλαμβάνεσαι μέ τόν τρόπο
πού έπιταχύνει.......
Πολλές φορές κυκλοφορώ μέ ένα Γιαμάχα 125.....
Τό θεωρώ δημόσιο κίνδυνο γιά νέο καί άπειρο όδηγό πού δέν έχει τό μυαλό στή θέση του....!!!

Έχοντας καβαλλήσει πολλά σουπερσπόρτ καί καταλήγοντας έδώ καί 2 χρόνια σέ hayabusa,
μέ πολλές πτώσεις καί ένα τροχαίο πού άπό καθαρή τύχη είμαι έδώ μαζί σας, καί όχι
στό χώμα.............κυκλοφορώντας 35 χρόνια μέ μηχανάκια.....
θεωρώ πώς άν όλοι έμείς οί ...ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ......
ζούμε έπικίνδυνα.........
αύτή ή μερίδα πού καβαλλάει αύτά τά δίτροχα........,είναι μακάβριο θά τό πώ χριστουγεννιάτικα,

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ......!!!!!!!!

Καί τό χειρότερο είναι πώς δέ τό γνωρίζει....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

:wave2:

symvoulos
27/12/2006, 09:37
BMW F 650 GS

Μενει στην περιοχη του Αγιου Δημητριου.
ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.....
ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ BMW:eyepop:

pavlaras1
28/12/2006, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.....
ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ BMW:eyepop:

Ειναι ψηλος 1.80 και λεπτος περιπου 60 κιλα.

Γεννηθεις 1982.

Να προσεχεις γιατι δεν ελεγχει ποτε του και αν κανει ελεγχο συνηθως δεν υπολογιζει σωστα τις αποστασεις.

Καλο παιδι αλλα...

Maira
29/12/2006, 12:06
Λόγω των ημερών οι οικογενιακές συναντήσεις δίνουν και παίρνουν!

Ξέρετε τι ακούω όλες αυτές τις μέρες?

"Κι εσείς τα μηχανάκια που πάτε σαν τρελά στους δρόμους, και δεν σέβεστε τίποτα, κλπ."

Τι να τους πεις τώρα? Ότι αυτή είναι μια κατηγορία από οδηγούς και πως δεν είναι όλοι ίδιοι?
Να τους πεις ότι ανεξάρτητα από όλα αυτά αυτοί πρέπει να προσέχουν πώς πάνε στο δρόμο?
ΟΟΟΟΟΟχι! Σε βάζουν σε μια κατηγορία και τέρμα!

:wave2:

gloum
29/12/2006, 12:12
Καλο παιδι αλλα...

Μ@λ@κ@ς οδηγός..μην φοβάσαι να το λες..καλό κάνει σε όλους μας..Καλή τύχη του εύχομαι:(