PDA

View Full Version : Αγορά ζελατίνας κράνους

Georg_
23/12/2006, 15:41
Καταρχάς καλησπέρα.
Ψάχνω ένα site που να λέει τιμές για ζελατίνες για κράνη. Έχω ψάξει στο motooutlet.gr και στο motomarket.gr και στο tzortzopoulos.gr και δεν βρίσκω. Πήγα σε ένα μαγαζί για να ρωτήσω τιμή ζελατίνας για το κράνος μου (Suomy Ventura) και μου είπαν 50 ευρώ!!! Να σημειωθεί ότι μένω σε μικρή πόλη και δεν μπορώ να ψάξω Αθήνα.. Είναι όντος τόσο ακριβές οι ζελατίνες για τα κράνη;;

SPORAKIAS
23/12/2006, 16:07
και οι ζελατινες για τα shoei καπου εκει κανουν....:a01: ...δυστυχως...:(

makis206
23/12/2006, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
και οι ζελατινες για τα shoei καπου εκει κανουν....:a01: ...δυστυχως...:(

Για τα Arai κατοστάρικο :dizzy:

:lol: :beer:

Georg_
23/12/2006, 23:18
Είχα κάνει ένα δρομολόγιο με πολλή βροχή και στο εσωτερικό μέρος της ζελατίνας ζάρωσε ένα υλικό σαν σελοφάν που έχει ( μάλλον είναι το antifog) .Είναι δυνατόν να παθαίνει τέτοια ζημιά η ζελατίνα με το νερό;; Δεν έχω πρόβλημα στην ορατότητα γιατί το ζάρωμα είναι στις άκρες αλλά πληροφοριακά ήθελα να μάθω τιμές για καινούρια ζελατίνα.

SPORAKIAS
24/12/2006, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georg_
Είχα κάνει ένα δρομολόγιο με πολλή βροχή και στο εσωτερικό μέρος της ζελατίνας ζάρωσε ένα υλικό σαν σελοφάν που έχει ( μάλλον είναι το antifog) .Είναι δυνατόν να παθαίνει τέτοια ζημιά η ζελατίνα με το νερό;; Δεν έχω πρόβλημα στην ορατότητα γιατί το ζάρωμα είναι στις άκρες αλλά πληροφοριακά ήθελα να μάθω τιμές για καινούρια ζελατίνα.

εγω μια ζωη ειχα αντιθαμπωτικη και δεν ειχε παθει τπτ....

το μονο που μου εχει παθει ειναι να ''ξερενετε'' το μαλακο υλικο που εχει γυρω γυρω και βεντουζαρει στην ζελαντινα και να περναει το θαμπωμα απο μεσα....

αλλα ζαρωμα...και απο το νερο ... οχι...:look: