View Full Version : Συλλογοι μοτοσυκλετας?
Ψαχνω να βρω αυτες τις μερες πληροφοριες για συλλογους μοτοσυκλετας ειδικοτερα ψαχνω για καποιον συλλογο στην Θεσσαλονικη,απο εσας που ειστε μελοι ξερει κανεις τι ακριβως κανουν(δραστηριοτητες),τι προνομια και τι υποχρεωσεις εχει ενα μελος?λειτουργουν δημοκρατικα η ειναι και αυτοι μαγαζια καποιων?πως μπορω(εαν το αποφασισω τελικα)να γινω μελος?
Οσο πιο πολυ μπορεσετε να μου το αναλυσετε τοσο καλυτερα...
Για μενα μην ασχολεισαι
Μια χαρα παιδια μπορεις να βρεις και απο το moto.gr, και να πηγαινετε τις βολτουλες σας
africanos31
25/12/2006, 15:41
O MOΘ ειναι στη θεσσαλονικη...διοργανωσε και αγωνα εντουρο (πανελληνιο)
Καλη λεσχη πηγαινε δεν χρειαζεται να γραφτεις πηγαινε δες να γνωριστεις.....και αμα σαρεσει γραφεσαι....δεν ειναι στρατος
ΕΤΣΙ εμπλεξα και εγω με τις λεσχες,δεν ειναι μονο για τις βολτες :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
O MOΘ ειναι στη θεσσαλονικη...διοργανωσε και αγωνα εντουρο (πανελληνιο)
Don't tell me so ...!! :eek:
africanos31 Που στην θεσσαλονικη?τι ενοεις με το εμπλεξες?
after,φιλε εισε παθων και αν ναι θες να μου πεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
after,φιλε εισε παθων και αν ναι θες να μου πεις?
Kλικα κλικα κλικα, και παλι κλικα
Ετσι και δεν εχεις το τελευταιο μοντελο μηχανακι, και συγκεκριμενες μαρκες, σε κοιτανε σαν τον φτωχο συγγενη
Δεν εχει σημασια που περνας απο πανω τους στις ειδικες, εχεις παλιο μηχανακι....τελειωσε
Δεν θελω να πω ονοματα, οπως καταλαβες ομως, ειναι χωματερη λεσχη
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Kλικα κλικα κλικα, και παλι κλικα
Ετσι και δεν εχεις το τελευταιο μοντελο μηχανακι, και συγκεκριμενες μαρκες, σε κοιτανε σαν τον φτωχο συγγενη
Δεν εχει σημασια που περνας απο πανω τους στις ειδικες, εχεις παλιο μηχανακι....τελειωσε
Δεν θελω να πω ονοματα, οπως καταλαβες ομως, ειναι χωματερη λεσχη
Γινε πιο συγκεκριμενος ρε Γιωργη, γιατι ετσι παιρνει κι αλλους η μπαλα ... :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Γινε πιο συγκεκριμενος ρε Γιωργη, γιατι ετσι παιρνει κι αλλους η μπαλα ... :sick:
Δεν θελω Χρηστο, ασ'το να παει στην ευχη.....
φιλε AFTER για μενα δεν χρειαζετε να γινεις πιο συγκεκριμενος,τελικα ολα στην Ελλαδα με τον ιδιο τροπο λειτουργουν,απλα αν καποιος εχει μια διαφορετικη αποψη θα ηθελα να την ακουσω.
+ το οτι εγω μονο τελευταιο μοντελο δεν εχω,αλλα οταν το τελιωσω θα περναω σιγουρα απο πανω απο πολλους:rotflmao: :rotflmao: :D
africanos31
29/12/2006, 11:58
Για τον ΜΟΘ δεν ξερω αρτιβη διευθυνση,μπορεις να ρωτησεις το MOTO MARKET που εχουν εκπτωση....αλλα αν σεις καμια μοτο με αθτοκολητο του ΜΟΘ ρωτα.......
Ουτε εγω εχω το τελευταιο μοντελο α μοτο ουτε streetαδικια ειναι (ειναι οι περισσοτεροι στη λεσχη που ειμαι) αλλα κριτηριο ειναι να την καβαλας οχι την εχω να την βλεπω και για καφετερια...:D
Παλια εδω ειχε... www.motoe.gr τωρα η σελιδα ειναι υπο κατασκευη...
εδ μως www.lemot.gr εχει αριστερα στο λινκς αρκετα site λεσχων...;)
fantacid
29/12/2006, 20:48
ειναι καπου κοντα στη φωλια του κοκκορα, μετα το 424 διπλα απο τον χαιλαντερ!
δε ξερω τι παιζει αλλα μου ειπαν να παω να παρω χαρτη με τα μονοπατια του χωρτατη,
ισχυει κατι τετοιο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δε ξερω τι παιζει αλλα μου ειπαν να παω να παρω χαρτη με τα μονοπατια του χωρτατη,
ισχυει κατι τετοιο?
Τι λες πάλι ρε φαινόμενο ??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ειναι καπου κοντα στη φωλια του κοκκορα, μετα το 424 διπλα απο τον χαιλαντερ!
:look: :wacko: Ωραίο ακούγεται αυτό! :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τι σΕ άρεσε, καλέ...??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι σΕ άρεσε, καλέ...??? :look:
Είναι σαν να χάθηκε ένα καρτούν μέσα στις σελίδες του προγράμματος τηλεόρασης και του δίνουν οδηγίες...
fantacid
02/01/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
ειδες?
μαγικη πολη η θεσ/νικη!!
:lol: :lol:
O ΜΟΘ ειναι απεναντι απο το 424 στρατιωτικο νοσοκομειο.Οπως ανεβαινεις την Καυταντζογλου,περνας την Παπαφη και στο επομενο στενο-δεν υπαρχει και αλλο βασικα μετα ειναι η Εγνατια-στριβεις δεξια.Εχει ενα παρκινγκ στο αριστερο σου χερι και ακριβως διπλα ενα οικοπεδο με ενα σπιτακι.Εκει ειναι ο ΜΟΘ!
Ειχα παει για καποια μαθηματα ασφαλτινης οδηγησης που ειχαν κανει.Μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις.Δεν ειναι υποχρεωτικο να γραφτεις οπως ειπε ο africanos31 για να πηγαινεις εκει.Μπορει να περασεις απλα για κανενα καφε,μπυρα ξερω γω και βλεπεις.Τα παιδια εκει ειναι μια χαρα!
Εμπειρια απο αλλες λεσχες δεν εχω παντως!