PDA

View Full Version : ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

yianvoul
25/12/2006, 16:55
Πριν κανα μηνα ελιωσε πανω στην εξατμιση τσαντα αθλητικη...
προσπαθησα να την καθαρισω χρησιμοποιωτας την αλοιφη της ΣΟΝΑΞ απο το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ το λιωμενο πλαστικο ομως εχει αφησει τα σημαδια του .

επειδη με ενοχλουν αισθητικα οι λεκιασμενες εξατμισεις μου υπαρχει αλλη λυση ?

νικελωμα μπορω να κανω?
αν ναι τοτε που?μενω αμπελοκηπους...

warlord
26/12/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ το λιωμενο πλαστικο ομως εχει αφησει τα σημαδια του .

Αν ο κολιτος μου ειχε διαδυκτιο θα σε εχριζε Ιπποτη αυτου που ονομαζει αορατη αισθητικη και κολαει και αυτος σε μικρα σημαδακια στο κρανος,στην εξατμιση,στα πατηρακια κτλ κτλ
Χωρις πλακα παντως μπραβο που προσεχεις την καθε λεπτομερια στο μηχανακι σου,κριμα που ειμαι μακρια για να σε βοηθησω στο που να κανεις νικελωμα

MIKE_16V
26/12/2006, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
Πριν κανα μηνα ελιωσε πανω στην εξατμιση τσαντα αθλητικη...
προσπαθησα να την καθαρισω χρησιμοποιωτας την αλοιφη της ΣΟΝΑΞ απο το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ.

νικελωμα μπορω να κανω?
αν ναι τοτε που?μενω αμπελοκηπους...

Προσπαθησε να κανεις το ιδιο που εκανες με την κρεμα, οταν η εξατμιση ειναι ζεστη, εχει καλυτερα αποτελεσματα.

Απλα πρεπει να προσπαθεις να βγαζεις τετοιες "βρωμες" οταν ειναι φρεσκιες...αμα ξεραθουν βγαινουν πολυ πιο δυσκολα.

:wave2:

gcrook
26/12/2006, 13:26
Ειχα παθει περσι το ιδιο πραγμα στην εξατμιση.
Μια πλαστικη σακουλα κολλησε πανω στην εξατμιση και αφησε μια τεραστια μαυριλα.
Εγραψα χιλιομετρα το καλοκαιρι στην επαρχια το μηχανακι πηρε καμια δεκαρια φορες φωτια απο τις υπερβολικες ταχυτητες των 40 χλμ με πρωτη και συμπλεκτη, και τωρα η εξατμιση ειναι πεντακαθαρη:rotflmao:

Atsatsos
26/12/2006, 17:20
Κάνε καμιά γερή βόλτα(ξέρω γω;; καμιά ώρα) και μετά πάρτο με εφημερίδα ή αν δε βγαίνει έτσι δοκίμασε να το ξήσεις με κάτι αλλά πρόσεχε μην τη γρατζουνίσεις και μη καείς.