View Full Version : ΤΖΟΚΕΡ...
απο 5.000.000? κερδισαν τρεια ατομα αν δεν κανω λαθος στο τζοκερ...
κοιτα ρε κατι κ@λ@φαρδοι ανθρωποι που υπαρχουν...
λιγες χιλιαδουλες θα ηθελα μονο εγω :sad:
και να τα παρει κανας φουκαρας μεροκαματιαρης παει στα κομματια...
κανας φραγκατος θα τα πηρε που επαιξε κανα συστημα στο τζοκερ με καμια 200.000 ευρω...:cry:
DimChios
26/12/2006, 05:30
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! :mad:
5.000.000?????????????
3 ΑΤΟΜΑ????????
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ 15,000,000 ΕΥΡΩ???????? :eyepop:
ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 50 Π.Χ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ 300,000????
ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ?????? :confused: :confused:
Α, ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ!!!
:alien: :alien: :alien: :alien:
ΑΣ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ...... :rolleyes:
σας πείραξε που κέρδισα? :nono:
δεν πειράζει και του χρόνου ....
airamhag
26/12/2006, 14:56
το ενα δελτιο το πηρε ενας πιτσιρικας σαν μποναμα για τα καλαντα...
ο κολλητος μου επιασε 4+1 ...εχει πεσει σε καταθλιψη τωρα. για οσους γνωριζουν πετυχε τα 4 απ τα 5 νουμερα και το τζοκερ. απολαβες: 1224 ευρω.... καθολου ασχημα αλλα να εισαι τοσο δα μακρια απ τα 3.5 εκατομμυρια........αχ..... υγεια παιδες...!!!
airamhag
26/12/2006, 15:55
ρε παιδια ..ολες αυτες τις μερες ελεγα -καποιες στιγμες-στον εαυτο μου " να παω να ριξω ενα..ενα μονο ..κ αν ειναι να κερδισω να κερδισω μ αυτο.." τελικα δεν πηγα...βαρεθηκα , το ξεχασα..
μολις εμαθα οτι 5,000,000 εουρος μοιραστηκαν σε καθε ενα υπερτυχερο...επεσα κ εγω σε μια μικρη καταθλιψη..( στιγμιαια..)
κ αν ειχα παει ? κ αν μου ειχε κατσει ? κ αν η γιαγια μου ειχε ροδες?
καλυτερα ..τελικα...γιατι αμα μπαινεις σαυτο το τριπακι του τζογου...χανεσαι..
βεβαια..κ μερικες χιλιαδουλες δεν θα με χαλαγαν...αλλα...δεν βαριεσαι...
υγεια κ χαμογελο πανω απολα !:D :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ρε παιδια ..ολες αυτες τις μερες ελεγα -καποιες στιγμες-στον εαυτο μου " να παω να ριξω ενα..ενα μονο ..κ αν ειναι να κερδισω να κερδισω μ αυτο.." τελικα δεν πηγα...βαρεθηκα , το ξεχασα..
μολις εμαθα οτι 5,000,000 εουρος μοιραστηκαν σε καθε ενα υπερτυχερο...επεσα κ εγω σε μια μικρη καταθλιψη..( στιγμιαια..)
κ αν ειχα παει ? κ αν μου ειχε κατσει ? κ αν η γιαγια μου ειχε ροδες?
καλυτερα ..τελικα...γιατι αμα μπαινεις σαυτο το τριπακι του τζογου...χανεσαι..
βεβαια..κ μερικες χιλιαδουλες δεν θα με χαλαγαν...αλλα...δεν βαριεσαι...
υγεια κ χαμογελο πανω απολα !:D :wave2: :beer:
βασικα να βγαλει η γιαγια ροδες ειναι πιο πιθανο σε κατι τετοιες περιπτωσεις...
ακουσα οτι συμπληρωθηκαν 8.000.000 δελτια, οποτε φαντασου τι πιθανοτητες υπαρχουν...
:smokin:
εγώ έριξα ενα απλό δελτίο των 0,60ευρω...
πιστεύω οτι αν ειναι να σου κατσει, θα κατσει...ετσι απλα...ε ...δε μου κατσε...
Atsatsos
26/12/2006, 17:04
Ρε παιδιά αφού κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται, δε το μάθατε ακόμα;
Και για την πρωτοχρονιά έχει ο Θεός(Θεός,λέμε τώρα...)
Για την πρωτοχρονιά έχουμε ακόμα 2 κληρώσεις που θα πάνε κι αυτές τζακ-ποτ και συνήθως τα παίρνει ένας αυτά.....εντελώς τυχαία κάθε χρόνο.
Την τελευταία χρονιά πριν έρθει το γ@μhmeν0 το ευρώ θυμάστε που πήρε ΕΝΑΣ 3δις δραχμές;;;
τι να τα κανω ρε τα λεφτα????:a11: :a11: :a11:
που εχω φαει το κοσμο να βρω αντιπροσωπεια ανοιχτη και μηχανακι ετοιμοπαραδωτο χρονιαρες μερες???
ε????:mad:
johnnyestia
26/12/2006, 17:40
Βρε μην στεναχωριέστε. Η πιθανότητα να κερδίσεις με μια στήλη είναι περίπου 1 στα 24 εκατομμύρια, αν τα μαθηματικά μου είναι σωστα.
Προτιμώ να μήν "σπαταλήσω" την τύχη μου στο τζόκερ και να την κρατησω για την υγεία την δικιά μου, των γύρω μου και όλου του κόσμου αμα γινόταν.
Τα λεφτά λύνουν πολλά προβλήματα και δημιουργούν άλλα τόσα. Ότι και να έχει ο άνθρωπος, πάντα κάτι θα του λείπει, γι'αυτό έχει ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα ζώα.
Χρόνια πολλά σε όλους.
SPEED LOVER
26/12/2006, 17:58
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ( ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ)
Tα λεφτά δέ φέρνουν την Ευτυχία...
Κι επειδή η Ευτυχία είναι καβατζωμένη, ψάχτε για τη ξαδέρφη της τη Μαρία...
(έπαιξα ένα απλό στο προηγούμενο τζακπότ και πολύ ήτανε, σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ και παραπάνω με το τζόκερ)
καλη και η μαρια ,ακουστε μια ιστορια
πριν καποια χρονια στην αυστραλια αν θυμαμε καλα,μπηκανε στη ζωντανη κληρωση της πρωτοχρονιας κατι τυποι με καραμπινες και ενω τους εβλεπε ολη η χωρα αυτη ζητησανε απλα να ξαναγινει η κληρωση,εγινε η κληρωση και ξαναβγηκαν τα ιδια νουμερα και λενε οι τυπαδες αλλη μια φορα,την ξανακανουν,παλι τα ιδια,με τα πολλα 4 φορες τα ριξανε 4 φορες οι ιδιοι αριθμοι και λενε οι τυποι αυτα για να βλεπετε οτι σας κοροΐδευουν και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια απο το στουντιο και μητε τους ξαναδε κανεις
THE END :D
DrIoannis
26/12/2006, 19:47
Καλά τώρα με κούφανες:uplate: .Είναι πραγματικότητα αυτό που λες?
ολα φτιαχτα ειναι.ειναι δυνατον να παιζονται τοσα πολλα φραγκα και να μην βαζουνε χερι τα γνωστα κυριλε λαμογια που ειναι χωμενοι μεσα σε ολα?
Τι ναι τουτη η συμπτωση καθε χρονο με τα τζακ ποτ?
Και αλλαξανε και το νομο,που δεν εισαι υποχρεωμενος να δημοσιοποιηθει το ονομα σου για να μη σε απαγαγουν λεει....
Atsatsos
26/12/2006, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
πριν καποια χρονια στην αυστραλια αν θυμαμε καλα,μπηκανε στη ζωντανη κληρωση της πρωτοχρονιας κατι τυποι με καραμπινες και ενω τους εβλεπε ολη η χωρα αυτη ζητησανε απλα να ξαναγινει η κληρωση,εγινε η κληρωση και ξαναβγηκαν τα ιδια νουμερα και λενε οι τυπαδες αλλη μια φορα,την ξανακανουν,παλι τα ιδια,με τα πολλα 4 φορες τα ριξανε 4 φορες οι ιδιοι αριθμοι και λενε οι τυποι αυτα για να βλεπετε οτι σας κοροΐδευουν και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια απο το στουντιο και μητε τους ξαναδε κανεις
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
καλα αυτα με κληρωσεις και αν εισαι τυχερος τ ακουω βερεσε.......για το τζοκερ δεν ξερω ......αλλα για κατι κληρωσεις τυπου......."γνωστη εταιρια αυτοκινητων κληρωνει ενα αμαξι "......."γνωστη αλυσιδα φαστ φουντ κληρωνει δωρα"........
ειναι σιγουρα στημενα απο πληροφοριες ατομων που δουλευουν εκει..........
τωρα εγω εστειλα 3 sms για να παρω το FZ1.........απο το μοτο.........λετε να το παρω??:D
εχουν και κατι αλλα δωρακια .......ας ελπισουμε να γινει καμια στραβη
H.A.Balafoutre
26/12/2006, 21:23
Ελάτε ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι?
ΥΓΕΙΑ και ΔΟΥΛΕΙΑ να έχουμε να μπορούμε να κάνουμε την πλάκα μας με αυτά τα τυχερά παίγνια.
Πάντα παίζω για τη φανέλα και τίποτα άλλο. Ή στοίχημα για 3 ευρά για όλο το σαββατοκύριακο 6-7αγώνες το δελτίο, το μήνα και άν, ή 6ευρά κάθε τρία τζάκ πότ και άν.
Κι αν σου κάτσει λέει η καμπάνια στην ΤιΒί, δεν έχεις συμβόλαιο. Στημένα και τα ρέστα τα ακούω βερεσέ.
Και στην τελική να πάει και στα διάλα το κουμάρι. Ποτέ δεν το πήγα ούτε κι αυτό, οπότε είμαστε πάτσι.
Να περνάτε καλά με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπάνε και όλα τα άλλα αν θα ξημερώσει :sun: τα βλέπουμε.
Atsatsos
26/12/2006, 23:57
Γιώργος ελάλησε. Τελεία και παύλα.
Και εγω επαιξα και δε κερδισα τιποτα.
Αυτο με τις καραμπινες εχει καλυτερες πιθανοτητες.
Εγω δεν παιζω ΠΟΤΕ τυχερα παιχνιδια
Αν περιμενεις απο την τυχη να σου φτιαξει την ζωη.....εισαι χαμενος!
Μονο με μονιμο αγωνα κερδιζονται ολα
Akatanomastos
27/12/2006, 02:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
ολα φτιαχτα ειναι.ειναι δυνατον να παιζονται τοσα πολλα φραγκα και να μην βαζουνε χερι τα γνωστα κυριλε λαμογια που ειναι χωμενοι μεσα σε ολα?
Τι ναι τουτη η συμπτωση καθε χρονο με τα τζακ ποτ?
Και αλλαξανε και το νομο,που δεν εισαι υποχρεωμενος να δημοσιοποιηθει το ονομα σου για να μη σε απαγαγουν λεει....
gia ta tzakpot pantos iparxei mia episimi -logiki- eksigisi.
ipotithete pos logo giorton primodotei o opap ena megalo poso.
tora ti na sou po?ksero go? :wave2:
OLOI tin protoxronia ET1 !!!!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
πάντα θα γοητεύει μια καλοφτιαγμένη θεωρία συνομοσίας