PDA

View Full Version : Ενδοσυνεννοηση

el_hymador
27/12/2006, 19:31
Εχει καποιος εμπεριστατωμενη αποψη για συστηματα ενδοσυνεννοησης?

...το χαος στην αγορα...και απο αποψεις? αυτο κανει παρασιτα , το αλλο δεν ακουγεται πανω απο 80χλμ...κτλ-κτλ

οποτε ρωτω:

Ασυρματο η καλωδιο?
Προτεινομενα συστηματα?
Τοποθετηση στο κρανος?

..το καλοκαιρι οταν αγορασα σαμαρια , επεσε το ματι μου σε ενα συστημα το οποιο ηταν Γαλλικη πατεντα ... η αρχη της λειτουργιας του ηταν ομοια με αυτη του στηθοσκοπιου των γιατρων , ουτε μπαταριες , ουτε ρευμα , ουτε τιποτα...λενε οτι δουλευει πολυ καλα ... το ξερει κανεις?

Οι απαιτησεις ειναι για ενα ζευγαρι αναβατων και ταχυτητες εως 160χλμ..δεν με ενδιαφερει η προοπτικη επικοινωνιας με αλλες μοτοσυκλετες (group)

.....προς mods : στον προστατευτικο εξοπλισμο η στα τεχνικα θεματα δεν το εβαλα , αν πιστευετε οτι μπορει να κολησει καπου αλλου , ελευθερα...:)

paramedic
27/12/2006, 22:18
Δεν ξέρω για εξειδικεyμένα πράγματα αλλά πέρσι έιχα πάρει μια ενδοσυννενόηση απο τα LIDL με 10 ευρώ και την χρησιμοποίησα πολύ το καλοκαίρι με την κοπέλα μου. Φυσικά ενσύρματη αλλά με ρυθμιστές ήχου για κάθε ακουστικό και δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική πηγή ήχου. Ταχύτητες μέχρι 120-130(δεν πάει το CBF μου άλλο δικάβαλο χεχε)και είχα τέλειο ήχο με ελάχιστα παράσιτα. Την βάζει κατα καιρους το LIDL αν ενδιαφέρεσαι για φτηνή και πολύ καλή λύση.

el_hymador
27/12/2006, 23:08
Ωραιος!!

και ακουστικο , μικροφωνο πως στερεωσες στο κρανος? ηταν σαν τις ψειρες ακουστικα των walkmans?

ευχ για την απαντηση:wave2: