View Full Version : Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.
vaskunito
27/12/2006, 22:19
Λοιπόν δεν ξέρω γιατί αλλά μετά από 2 χρόνια ξανακατέβηκα στο Ελλαδιστάν. Είμαι εδώ και 3 μέρες γιά τις γιορτές και διαπίστωσα (και πάλι) τα εξής, τα οποία και δεν άλλαξαν καθόλου από την τελευταία φορά που ήμουνα εδώ:
-Δρόμοι χωρίς σήμανση και η όποια υπάρχει κρύβεται πίσω από δέντρα, θάμνους, την μπογιά του Παναθηναικού, την ταμπέλα του μανάβικου του κυρ Κώστα.
-Μηχανόβιοι ξεκράνωτοι, με το κράνος αγκαζέ, χωρίς γάντια, με πάντόφλες και βατραχοπέδιλα. Γιατί ατύχημα με 40 χλμ/ω πάνω σε σκούτερ μάλλον θαν θα πονέσει το ίδιο με ατύχημα με την ίδια ταχύτητα πάνω σε Varadero.
-Ανύπαρκτα, ανισόπεδα πεζοδρόμια με τρύπες, ρωγμές, κρατήρες, κουφάλες κτλ. Τα οποία τα έχουν καβαλήσει όλα τα 4x4 της γειτονιάς. Έτσι ο πεζός αναγκάζεται να περπατάει στους δρόμους οι οποίοι δεν έχουν και τον απαραίτητο φωτισμό.
-Διαβάσεις πεζών. Έ τι είναι αυτό;
-Όρια ταχύτητας, λωρίδες κυκλοφορίας, προτεραιότητα και ότι άλλα ισχύουν σε άλλες χώρες αλλά σε μας είναι απολύτως προαιρετικά και εξαρτώνται από την διάθεση/ικανότητα του εκάστοτε οδηγού.
Αυτά. Έτσι χριστουγεννιάτικα ήθελα να τα πω. Κι ας μην ακούσει κανένας. :beer:
εγω θα πω και παλι οτι ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ.......και χαρα στο κουραγιο τους.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
-Μηχανόβιοι ξεκράνωτοι, με το κράνος αγκαζέ, χωρίς γάντια, με πάντόφλες και βατραχοπέδιλα.
Ψιλουπερβολίτσες.... :smokin: :smokin:
Με θερμοκρασίες 0-10 βαθμών των τελευταίων ημερών δεν φαντάζομαι ότι θα είδες πολλούς χωρίς κράνος ή γάντια και σίγουρα όχι με παντόφλες και βατραχοπέδιλα... :a011: :a011: :a011:
vaskunito
27/12/2006, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εγω θα πω και παλι οτι ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ.......και χαρα στο κουραγιο τους.......
Αυτό είναι γεγονός. Κάτι παρόμοιο σκεφτόμουνα καθώς περπατούσα στον δρόμο. Ότι δηλαδή, αυτοί που μαθαίνουν μηχανή στην Ελλάδα μπορεί* να μην μαθαίνουνε σωστά αλλά τουλάχιστον έχουνε μάθει να αντιμετωπίζουν τα πάντα. Όλες τις κωλοκαταστάσεις και τα στραβά που μπορούν να σου συμβούν στον δρόμο, χωρίς να υποθέτουν τίποτα γιά τις ικανότητες των άλλων οδηγών, την ελλειπή σήμανση και την κατάσταση των δρόμων. Γενικότερα τίποτε για δεδομένο.
Εγώ πάλι έμαθα να οδηγώ στην Αγγλία. Πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον τον πρώτο καιρό. Μου λείπει η μηχανή μου
:bigcry:
Και γιατί τόσα πολά Varadero, TDM και ξέρω γω τι. Πάρτε και κάνα supersport. Άλλα στους δρόμους της Ελλάδας τι να πεί κανείς.
*το μπορεί είναι καθαρά υποθετικό. Δεν λέω πως δεν ξέρουνε να οδηγούνε.
vaskunito
27/12/2006, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Με θερμοκρασίες 0-10 βαθμών των τελευταίων ημερών δεν φαντάζομαι ότι θα είδες πολλούς χωρίς κράνος ή γάντια και σίγουρα όχι με παντόφλες και βατραχοπέδιλα... :a011: :a011: :a011:
Κάνε μια βόλτα έξω να δεις.
Βγάλτε τα αποτελέσματα σας μόνοι σας. Εγώ τα δικά μου τα έβγαλα.
:smokin:
Λοιπόν δεν ξέρω γιατί αλλά μετά από 2 χρόνια ξανακατέβηκα στο Ελλαδιστάν. Είμαι εδώ και 3 μέρες γιά τις γιορτές και διαπίστωσα (και πάλι) τα εξής, τα οποία και δεν άλλαξαν καθόλου από την τελευταία φορά που ήμουνα εδώ:
-Δρόμοι χωρίς σήμανση και η όποια υπάρχει κρύβεται πίσω από δέντρα, θάμνους, την μπογιά του Παναθηναικού, την ταμπέλα του μανάβικου του κυρ Κώστα.
-Μηχανόβιοι ξεκράνωτοι, με το κράνος αγκαζέ, χωρίς γάντια, με πάντόφλες και βατραχοπέδιλα. Γιατί ατύχημα με 40 χλμ/ω πάνω σε σκούτερ μάλλον θαν θα πονέσει το ίδιο με ατύχημα με την ίδια ταχύτητα πάνω σε Varadero.
-Ανύπαρκτα, ανισόπεδα πεζοδρόμια με τρύπες, ρωγμές, κρατήρες, κουφάλες κτλ. Τα οποία τα έχουν καβαλήσει όλα τα 4x4 της γειτονιάς. Έτσι ο πεζός αναγκάζεται να περπατάει στους δρόμους οι οποίοι δεν έχουν και τον απαραίτητο φωτισμό.
-Όρια ταχύτητας, λωρίδες κυκλοφορίας, προτεραιότητα και ότι άλλα ισχύουν σε άλλες χώρες αλλά σε μας είναι απολύτως προαιρετικά και εξαρτώνται από την διάθεση/ικανότητα του εκάστοτε οδηγού.
:a23: :a23: :a23: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ακριβως το αντιθετο βλεπω αυτες τις μερες.
....και περσι και προπερσι και οσο θυμαμαι κρυα, μοτοσυκλετα σκουφι και κασκολ πανε παρεα.:sad:
Υστατη προσπαθεια μαλλον της μαζας να βρει απομειναρια αντρισμου δια της δοκιμασμενης μεθοδου "τρωω το ψωλοκρυο στην μαπα":sad:
vaskunito
28/12/2006, 04:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ακριβως το αντιθετο βλεπω αυτες τις μερες.
....και περσι και προπερσι και οσο θυμαμαι κρυα, μοτοσυκλετα σκουφι και κασκολ πανε παρεα.:sad:
Υστατη προσπαθεια μαλλον της μαζας να βρει απομειναρια αντρισμου δια της δοκιμασμενης μεθοδου "τρωω το ψωλοκρυο στην μαπα":sad:
Χα χα ναι αυτό με το σκούφο το ξέχασα. Το παρατήρησα κι εγώ. Ίσως είναι ειδικός σκούφος της Arai γιά να μην σε... β-Arai το κρύο αλλά και να σε προστατεύψει σε περίπτωση που ατυχήματος με νταλίκα που μεταφέρει πούπουλα σε βιομηχανία παρασκευής μαξιλαριών. Τι άλλο να πω.
Πάντως το θεϊκό είναι το κράνος αγκαζέ στον αγκώνα. Ρε φίλε, αφού κάνεις τον κόπο να το πάρεις γιατί δεν το βάζεις στο ξερό σου το κεφάλι; Ίσα ίσα που στον αγκώνα σε δυσκολεύει και στην οδήγηση. Αίσχος :yuck:
Αλλά...ο παθών...μαθών.
makis206
28/12/2006, 07:24
Αλλά...ο παθών...μαθών.
Μακάρι να ίσχυε τουλάχιστον αυτό..
Θα είχαν μάθει πολλά απ'των άλλων τα πάθη αλλά δυστυχώς δεν..:sad:
Εγώ πάλι έμαθα να οδηγώ στην Αγγλία.
Μηπως ακουσες στο ραδιοφωνο οτι υπαρχει και ενας τρελος που οδηγει στο αντιθετο ρευμα...
:lol:
Τι ενας, χιλιαδες ειναι....:lol: :lol: :lol:
DrIoannis
28/12/2006, 09:10
Πράγματι και εγώ όταν ήμουν στο εξωτερικό και ήρθα πίσω έπαθα ένα μικρό "πολιτισμικό shock" :eyepop:.Άθλιοι δρόμοι με ανύπαρκτο φωτισμό το βράδυ και σήμανση.Μετά τον πρώτο μήνα εξοικειώθηκα και προσαρμόστηκα όπως όλοι(ΚΑΚΏΣ ΚΆΚΙΣΤΟΣ). :nono:
blueblack
28/12/2006, 09:34
VASKUNITO................
Έδώ είναι Βαλκάνια....!!!!!!!!
Κανά 2500 χρόνια....!!!!!!!
Ούτε μπύρα ζεστή πίνουμε....
Ούτε τσάι κρύο πίνουμε......
Ούτε οδηγάμε άριστερά.....
Ούτε μπριζόλα μέ μαρμελάδα τρώμε......
Ούτε ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, έχουμε..........
Ούτε ΒΟΜΒΕΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.......
Ούτε κρατάμε κλεμμένους Παρθενώνες.......
Ούτε έχουμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.....καί διάδοχο .....
Ούτε φιάχνουμε τούς δρόμους μας ρουφώντας τό αίμα κανενός.....
Καμμιά φορά όμως φοράμε τό κράνος στόν άγκώνα γιατί νομίζουμε ότι
τό κεφάλι μας πήγε έκεί....!!!!
Έκεί όμως πού είναι τό κεφάλι τών Άγγλων ....
ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ....!!!!!!!!!:lol:
Έγώ .....ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
ΕΣΥ...????
:wave2:
Cpt. Haddock
28/12/2006, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φαντάζομαι το έγραψες καπως βιαστικά το κείμενό σου ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
28/12/2006, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φαντάζομαι το έγραψες καπως βιαστικά το κείμενό σου ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΩ ΗΘΕΛΑ.....
Έμείς πώς τούς λέμε...???
Παρακράτος...???
Άναρχικούς..???
Περιθωριακούς..????
Πάντως έξαγόμενοι....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......σέ αύτό πιστεύω συμφωνείς...!!
Cpt. Haddock
28/12/2006, 09:47
Πάντως έξαγόμενοι....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......σέ αύτό πιστεύω συμφωνείς...!!
Δε συμφωνώ σε τίποτα απο όσα γράφεις...
Δυστυχώς δείχνουν γιατί ποτέ δε θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η χώρα. :sad:
Μας λέει καποιος τα στραβά μας, φέρνοντας σαν παράδειγμα μια άλλη χώρα και η - σχεδόν τυποποιημένη - απάντηση του μέσου έλληνα είναι "ποιοι είναι αυτοί, δεν κοιτάνε τα χάλια τους κλπ κλπ"
τι να λέμε... μια ζωή 3ος κόσμος θα είμαστε και το χειρότερο είναι οτι κάποιοι θα αισθάνονται και περήφανοι γι' αυτό.
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε συμφωνώ σε τίποτα απο όσα γράφεις...
Δυστυχώς δείχνουν γιατί ποτέ δε θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η χώρα. :sad:
Μας λέει καποιος τα στραβά μας, φέρνοντας σαν παράδειγμα μια άλλη χώρα και η - σχεδόν τυποποιημένη - απάντηση του μέσου έλληνα είναι "ποιοι είναι αυτοί, δεν κοιτάνε τα χάλια τους κλπ κλπ"
τι να λέμε... μια ζωή 3ος κόσμος θα είμαστε και το χειρότερο είναι οτι κάποιοι θα αισθάνονται και περήφανοι γι' αυτό.
:sad:
:a18: :a20: :a012: :a012: :a012:
Χμ...εμένα μου άρεσει το ice tea...άσε που στην αγγλία το πίνουν μόνο ζεστό..και η μπύρα τους πάντα κρύα(και φανταστικές μπύρες όχι σαν τις αηδίες εδώ)..χλιαρή έπινε μόνο ο ξάδερφος του Αστερίξ:)
dirtbird
28/12/2006, 11:04
να θυμίσω και το άλλο ... ότι όλοι οι άγγλοι είναι αδελφές ενώ οι έλληνες οι γαμίκουλες.
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν είχαμε τον πλούτο από τις αποικίες (όσον αφορά τη σύγχρονη ιστορία μας) για να φτιάξουμε τη χώρα μας .
Και να τα'χαμε όμως, μάλλον κάποιοι θα είχαν φτιάξει τα ατομικά τους παλάτια παρά τη χώρα. :smokin: :smokin: :smokin:
H.A.Balafoutre
28/12/2006, 15:21
Αν ο καθένας από εμάς προσπαθούσε κάθε μέρα να διορθώνει ένα λάθος του τη φορά, θα ήταν καλά.
Αν την επόμενη μέρα διορθώναμε άλλο ένα λάθος μας, θα μας περίσσευε χρόνος για να κάνουμε και κάτι καλό μέσα στην καθημερινότητά μας.
Αθροιστικά όλοι μας αν το κάναμε αυτό, τα πλεονεκτήματα θα ήταν τεράστια για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά.
πχ το να φοράμε κράνος δεν είναι μόνον καλό για εμάς, είναι καλό και για τα παιδιά που μας βλέπουν και γουστάρουν και αυτά όταν μεγαλώσουν να πάρουν μηχανή οπότε και να φοράνε κράνος. Διαμορφώνεται έτσι μια αντίληψη.
Οι καινούριοι οδηγοί θεωρητικά όσο περνάνε τα χρόνια έχουν καλύτερη εκπαίδευση. Αν πχ ξέρουν και το εφαρμόσουν πως δεν σταματάμε στη μέση διασταύρωσης κι ας έχουμε πράσινο στο φανάρι μας αλλά είμαστε μποτιλιαρισμένοι, τότε και οι άλλοι θα καταλάβουν και θα κάνουν το ίδιο.
Διότι αλλιώς αν συνεχίσουμε το ίδιο παραμύθι, θα είναι σαν να μιλάμε στον καθρέφτη μας.
Τι φοβόμαστε, το σωστό?
vaskunito
28/12/2006, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Χμ...εμένα μου άρεσει το ice tea...άσε που στην αγγλία το πίνουν μόνο ζεστό..και η μπύρα τους πάντα κρύα(και φανταστικές μπύρες όχι σαν τις αηδίες εδώ)..χλιαρή έπινε μόνο ο ξάδερφος του Αστερίξ:)
Σωστά. Μα τον Τουτατή...
Εκλιπαρώ την συγνώμη σας. :beer:
vaskunito
28/12/2006, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
να θυμίσω και το άλλο ... ότι όλοι οι άγγλοι είναι αδελφές ενώ οι έλληνες οι γαμίκουλες.
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν είχαμε τον πλούτο από τις αποικίες (όσον αφορά τη σύγχρονη ιστορία μας) για να φτιάξουμε τη χώρα μας .
Και να τα'χαμε όμως, μάλλον κάποιοι θα είχαν φτιάξει τα ατομικά τους παλάτια παρά τη χώρα. :smokin: :smokin: :smokin:
Ναι σίγουρα. Είμαστε γαμίκουλες και πεθαίνουμε στους δρόμους. Τελικά συμφωνώ με τον Cpt. Haddock. Τα λάθη μας δεν τα βλέπουμε ποτέ, μόνο τα λάθη άλλων. Και το μόνο που μας αφορά είναι να πίνουμε την μπύρα μας κρύα και το τσάι μας ζεστό.
"Εγώ μένω Ελλάδα" Ωραία φράση. Δυστυχώς μαζί με μερικούς, έχει μείνει πίσω και η Ελλάδα.
"Εγώ μένω Ελλάδα". Δυστυχώς μαζί με μερικούς, έχει μείνει πίσω και η Ελλάδα. :sad: :wacko:
vaskunito
28/12/2006, 18:39
Α επίσης θα ήθελα να επισημάνω κάτι που ίσως μερικοί δεν το γνωρίζουν, όσον αφορά την χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού όταν βρισκόμαστε πάνω στην μηχανή. Επειδή παρόμοια συζήτηση έγινε σε ένα περιοδικό του εξωτερικού.
Σε περίπτωση ατυχήματος που δεν φταίει η μηχανή αλλά το αυτοκίνητο και πρέπει να πληρώσει τα "σπασμένα" η ασφάλεια του αυτοκινήτου καθώς και όσους λογαριασμούς για νοσοκομεία,γιατρούς, περίθαλψη κτλ κτλ, έχει το δικαίωμα η ασφάλεια του αυτοκινήτου να πει, πως επειδή ο αναβάτης δεν είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό, και δεν προστάτευε ο ίδιος τον εαυτό του, εμείς δεν πρόκειτε να πληρώσουμε περίθαλψη. Που πολλές φορές είναι και πολλές χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα μπορούν να σας κάνουν και μήνυση!!! Ναι..έχουν γίνει και αυτά.
Να θυμάστε, κάτι τέτοιες ασφαλιστικές ψάχνουν το παραμικρό γιά να μην πληρώσουν. Μην τους δώσετε το δικαίωμα. Αφού βέβαια εξερέσουμε τον πόνο και την μεγάλη @@@@@@ να βρίσκεσαι στραπατσαρισμένος για ένα μήνα σε ένα νοσοκομείο.
Έγώ .....ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
ΕΣΥ...????
1. μπύρα ζεστή πίνουμε...απλώς δεν την παραγγέλνουμε ζεστή...και την πληρώνουμε και σε
διπλάσια τιμή απο τους άγγλους
2.δεν τρώμε μπριζόλα με μαρμελάδα.....τρώμε Mac Donalds ....ακόμα χειρότερα
3. δεν πετάμε βόμβες αλλά στρώνουμε χαλιά για τα αεροπλάνα που τις πετάνε και τρώμε τα πυρηνικά απόβλητα των αεροπλανοφόρων που μεταφέρουν τα αεροπλάνα που πάνε να τις πετάξουν....(προτεκτοράτο με λίγα λόγια)...επίσης ρίχνουμε και καμία σφαίρα σε Αφγανιστάν, Βοσνία κτλ
4. δεν κρατάμε κλεμμένους Παρθενώνες...καταστρέφουμε τους δικούς μας ή τους χαρίζουμε - στην καλύτερη περίπτωση - στους ξένους επίσημους αρχαιοκάπηλους
5.δεν έχουμε όντως πλέον Βασιλιά πάρόλα αυτά τον πληρώσαμε πρόσφατα πολύ ακριβά....(αποζημίωση αποκαλούμενης βασιλικής περιουσίας)
6. δεν φτιάχνουμε όντως δρόμους, αλλά ρουφάμε το αίμα τον ελλήνων οδηγών καθημερινά...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....
ΑΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...
vaskunito
28/12/2006, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
1. μπύρα ζεστή πίνουμε...απλώς δεν την παραγγέλνουμε ζεστή...και την πληρώνουμε και σε
διπλάσια τιμή απο τους άγγλους
2.δεν τρώμε μπριζόλα με μαρμελάδα.....τρώμε Mac Donalds ....ακόμα χειρότερα
3. δεν πετάμε βόμβες αλλά στρώνουμε χαλιά για τα αεροπλάνα που τις πετάνε και τρώμε τα πυρηνικά απόβλητα των αεροπλανοφόρων που μεταφέρουν τα αεροπλάνα που πάνε να τις πετάξουν....(προτεκτοράτο με λίγα λόγια)...επίσης ρίχνουμε και καμία σφαίρα σε Αφγανιστάν, Βοσνία κτλ
4. δεν κρατάμε κλεμμένους Παρθενώνες...καταστρέφουμε τους δικούς μας ή τους χαρίζουμε - στην καλύτερη περίπτωση - στους ξένους επίσημους αρχαιοκάπηλους
5.δεν έχουμε όντως πλέον Βασιλιά πάρόλα αυτά τον πληρώσαμε πρόσφατα πολύ ακριβά....(αποζημίωση αποκαλούμενης βασιλικής περιουσίας)
6. δεν φτιάχνουμε όντως δρόμους, αλλά ρουφάμε το αίμα τον ελλήνων οδηγών καθημερινά...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....
ΑΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...
:a23:
Respect
H.A.Balafoutre
28/12/2006, 19:10
Και μετά σου λέει Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα.
Μήπως θα έπρεπε να επαναδιατυπώσεις τον τίτλο αυτού του thread?
VanDiemen
28/12/2006, 19:31
Έγώ .....ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
ΕΣΥ...????
Συγνώμη που θα σου την πω, αλλά η απάντησή σου θυμίζει κακομαθημένο παιδάκι πρώτης δημοτικού!
"Κωστάκη γιατί πέταξες το σκουπίδι κάτω;"
Και ο Κωστάκης δείχνοντας το Γιωργάκη με το δάχτυλο:"Κυρία και ο Γιωργάκης πέταξε το δικό του το σκουπίδι κάτω, πρόπερσι στα προνήπια και η δασκάλα δεν του είπε τίποτα!"
Κανένας εδώ μέσα δε νομίζω να αμφιβάλει (για να σοβαρευτούμε) ότι οι Άγγλοι και οποιοδήποτε άλλο έθνος, έχουν τα δικά τους ελαττώματα και έχουν πράξει διάφορα για τα οποία θα έπρεπε να ντρέπονται! Αποτελεί όμως αυτό, ικανοποιητικό άλλοθι, όταν μας φέρνουν ως παράδειγμα κάτι σωστό που τους χαρακτηρίζει, για να καταρρίπτουμε τους ισχυρισμούς αυτών που επισημαίνουν τη σωστή πρακτική, ώστε να μην την υιοθετήσουμε;
Χα χα ναι αυτό με το σκούφο το ξέχασα. Το παρατήρησα κι εγώ. Ίσως είναι ειδικός σκούφος της Arai γιά να μην σε... β-Arai το κρύο αλλά και να σε προστατεύψει σε περίπτωση που ατυχήματος με νταλίκα που μεταφέρει πούπουλα σε βιομηχανία παρασκευής μαξιλαριών. Τι άλλο να πω.
Πάντως το θεϊκό είναι το κράνος αγκαζέ στον αγκώνα. Ρε φίλε, αφού κάνεις τον κόπο να το πάρεις γιατί δεν το βάζεις στο ξερό σου το κεφάλι; Ίσα ίσα που στον αγκώνα σε δυσκολεύει και στην οδήγηση. Αίσχος :yuck:
Αλλά...ο παθών...μαθών.
Το ποιο τρελλο,ειναι που εδω που μενω εγω, ΟΛΟΙ οι πιτσιρικαδες που κυκλοφορουνε με παπακια φορανε κρανος, αλλα χωρις να βαλουνε το κεφαλι τους μεσα.
Δηλαδη το εχουν ΠΑΝΩ στο κεφαλι, και οταν βλεπουνε κανα μπλοκο το τραβανε προς τα κατω ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ και κανουν τους νομιμους. Το θεαμα μου θυμιζει παρα πολυ τη γνωστη προτομη του περικλη του αρχαιου,με τη περικεφαλαια πανω στο κεφαλι κι οχι φορεμενη,αυτος ομως προφανως για να ποζαρει στον γλυπτη της εποχης.
blueblack
28/12/2006, 23:16
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ......ΧΩΡΙΣΤΑ
Θά τά πώ γιά όλους μαζί........
Ή Έλλάδα λεβέντες μου δέν πρόκειται νά γίνει ποτέ Άγγλία.....!!!!!!
Γιά νάχεις καλούς δρόμους πρέπει νά έχεις ρουφήξει τό μεδούλι τής μισής γής
καμμιά πεντακοσαριά χρόνια.....
Τά τσάγια καί οί μπριζόλες γιά όσους δέν τό άντελήφθησαν είχαν παραβολική
σημασία.........
ZZR......παιδί μου ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ........ΑΛΛΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ....όταν 1 έκατομμύριο
στούς δρόμους ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....έσύ πού ήσουν..??
Στή βουλή μέ τόν κύριο YES SIR..??
Nταβάδες καί πετρώνους γιά τούς Παρθενώνες μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ....!!!!!!
Ούτε λόρδους νά τούς κόβουν μέ τά πριόνια....!!!!!
Καλή ή πλάκα άλλά όταν ή κουβέντα σοβαρεύει.........ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ....!!!!!!!!
Άπό μιά χώρα πού καί τό κλάσιμο βιντεοσκοπείται........ΕΓΩ.....
ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ....!!!!!!!!
Κί άν ήταν νά διαλέξω 100 φορές τό ίδιο θά έκανα.....
θά προτιμούσα ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......άπό όλες τίς σκατοχώρες τής Εύρώπης....
Καί άν ύποψιαζόμουν τό παραμικρό,πώς γιά νά πάρω κάτι πού λαχταρώ
νά δώ καί έδώ σωστό,θά είχε σάν άντάλλαγμα τήν παραμικρή ύποχώρηση
σέ ότι άφορά τίς άτομικές μου έλευθερίες,......ΤΟΤΕ.....
ΑΝΑΘΕΜΑ....τούς δρόμους καί ότι άλλο....!!!!!
Άν έπρόκειτο λοιπόν ποτέ νά διαλέξω.......
ΖΗΤΩ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ.........!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....!!!!!!!!!
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...!!!!!
Γιά νά τό κάνω λοιπόν πιό άπλοικό τό πράμμα θά σάς ρωτήσω όλους έσάς πού μέ κράξατε...
άφού πρώτα πώ σέ όσους .....ΔΕΝ τό άντελήφθησαν ότι καί γώ θά ήθελα τήν Έλλάδα μας
καλύτερη,...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...,
τί θά προτιμούσατε άν σάς έβαζαν στό δίλλημα νά διαλέξετε....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......μέ τά κακώς κείμμενα του
Η............
αύτή τήν όποιαδήποτε Άγγλία μέ τούς ώραίους δρόμους,τούς φοβερούς πολίτες κ.λ.π....κ.λ.π...
γιά νά μήν έπεναλαμβάνω τίς όμορφιές τους.... ??????????????????
Έγώ λοιπόν....ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...πού κανείς δέν μού άπαγορεύει νά
όνειρεύομαι καλύτερη......
ΕΣΕΙΣ...????
Όπως λοιπόν βλέπετε ή διαφωνία μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....μέ τό άν θέλω ή δέν θέλω
καλύτερα πεζοδρόμια....ΑΛΛΑ.....
μέ τί άντίτιμο θά τά άποκτήσω....!!!!
Άν είναι μέ τήν ..ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ......
ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....!!!!!!
Δέν είμαι Έλληναράς....άλλά ούτε καί ΕύρωΠΕΟΣ....!!!!!
Ούτε είς Παρισίους μεγάλωσα ούτε είς τάς Βρυξέλλας...!!!!!!!!!!!
Είμαι άπό τό χωριό τού Κουφοντίνα καί μού άρέσει πολύ ή Θεσσαλονίκη πού ζώ,......
μέ τούς κωλόδρομους της, μέ τίς ρεμούλες της, μέ τήν κωλοδημόσια διοίκηση της,.......
ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ...!!!!!!!!!!!
Πάντα θά ψάχνω τό καλύτερο,..........ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.....!!!!!!!!
Γιατί αύτοί είναι......ΣΚΕΤΟΙ ΠΕΗ.....!!!!!!!!!
Άν είναι νάχω 500 κάμερες άπό τό σπίτι μέχρι τό σούπερ-μάρκετ καί γώ ΚΟΤΤΑ θά είμαι,
όχι όμως άπό παιδεία άλλά άπό ...ΦΟΒΟ...!!!
Έν πάσει περιπτώσει φίλοι μου θεωρώ πώς ή Έλλάδα μας έχει πολύ περισσότερα νά έπιδείξει
άπό τό νά ζηλέψει άπό όλη τήν Εύρώπη........
Γιατί έμείς δρόμους κάποτε μπορεί νά κάνουμε καί παιδεία οδηγική μέ τό έτσι ή τό άλλιώς
νά παρουσιάσουμε..............ΑΛΛΑ......
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....!!!!!
Αύτές είναι οί άπόψεις μου.....
Τώρα σάς άκούω....
Aggelos_SV
28/12/2006, 23:40
Σωστα ...αφου στα πανεπιστημια οι φοιτητες τους ασχολουνται με τις σπουδες τους και οχι με καφεδες ,μπουζουκια,συμμετοχες σε παρτυ και εκδρομες,περασμα μαθηματων χωρις παρακολουθηση αλλα με σκονακι, και δεν ''αγωνιζονται'' κανοντας καταληψεις.
Αληθεια γιατι ολοι (η πλειοψηφια αν οχι ολοι) οι Ελληνες επιστημονες/μηχανικοι που μεγαλουργουν στο εξωτερικο δεν θελουν να εργαστουν στην Ελλαδα.
Πνευμα στην Ελλαδα υπηρχε καποτε...τωρα υπαρχει μονο το νοθευμενο οινοΠΝΕΥΜΑ που σερβιρεται στα σκυλομπουζουκτσιδικα (πολιτιστικα κεντρα τα ειχε πει ο Ευαγγελος ''Α στο διαολο ρε'' Γιαννοπουλος).Το μονο πνευμα σ'αυτη την χωρα ειναι το αρπακολλα και η ασυδοσια, πλην λιγων εξαιρεσεων που χανονται μεσα στη βρωμια της νεοελληνικης κοινωνιας.
vaskunito
28/12/2006, 23:41
Τελικά μάλλον το θέμα το έχασες εσύ. Δεν πειράζει πάντως γιατί μερικοί εδώ μέσα τουλάχιστον το έπιασαν. Δεν είπαμε τίποτα γιά τα ατομικά δικαιώματα, ούτε γιά τις πρώην αποικίες των άγγλων και άλλων λαών, και στην τελική ούτε καμιά σύγκριση κάναμε πάνω σε αυτά. Το μόνο που ειπώθηκε ήταν η κατάσταση των δρόμων, οι αντιλήψεις των οδηγών και η ασχετοσύνη των αρμοδίων.
Εσύ αποφάσισες να το γενικεύσεις το θέμα σε άλλα χαρακτηριστικά των ευρωπαίων και των Ελλήνων. Κακώς.
Και πιστεύω πως μάλλον άστοχο είναι το να συσχετίζεις την κατάσταση των δρόμων με τον πλούτο μίας χώρας καθώς και την ύπαρξη ή μη αποικιών στο παρελθόν. Και στην Ελλάδα υπήρχαν λεφτά γιά δρόμους απλώς μερικοί υπεύθυνοι επέλεξαν να τα καταχραστούν. Απλώς αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι οι περισσότεροι από μας παρ' όλο που βλέπουν το λάθος, την κακοτεχνία και την απάτη κάνουνε τα στραβά μάτια. Ίσως γιατί δεν μας ενδιαφέρει πιά. Ίσως γιατί το έχουμε συνηθήσει...δεν ξέρω.
Τα στραβά τα ξέρουμε όλοι μας, αλλά δυστυχώς λίγοι κάνουνε κάτι γιά να τα διορθώσουν. Πιστεύω όλοι μας έχουμε το δικαίωμα σε σωστούς και ασφαλείς δρόμους, αλλά καμιά φορά τα δικαιώματα μας πρέπει να τα προστατεύσουμε.
dirtbird
29/12/2006, 00:58
Ωραία, μιας που το ξαναγυρνάμε στους δρόμους να ενημερώσω και τους υπόλοιπους (φαντάζομαι ότι ο vaskunito θα το ξέρει) ότι οι άγγλοι θεωρούν ότι οι δρόμοι τους είναι πολύ χειρότεροι απο αυτούς του'continent' (δλδ. της υπόλοιπης ευρώπης) και διαρκώς γκρινιάζουν (go figure εάν είσαι έλληνας)....
:uplate:
εισαι παντελως ακυρος!!!
θα σου πω και κατι σκληρο...
ευχομαι τα παιδια σου να μη σου μοιασουν!!!
το να βλεπεις τα καλα των αλλων και να τα υιοθετεις δεν ειναι κακο!!!
μαλλον καλο ειναι!!!το να εθελοτυφλεις ομως...:nono:
μην γενικευεις τα πραγματα.μην εισαι μονοχνωτος και μην προχωρας με παρωπιδες!!!!οι αγγλοι εχουν κυκλοφοριακη αγωγη ειτε σου αρεσει ειτε οχι!!!δεν μπορεις να τους κρινεις χωρις να εχεις παει εκει να δεις...δεν μπορεις να κρινει 1 λαο και πολυ περισσοτερο τη νοοτροποια του λεγοντας οτι αυτοι αστυνομευονται.πολυ προσφατα βρεθηκα στην αυστρια.ξερεις μωρε...σε αυτους τους κρυοκωλους ευρωπαιους που οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο αυτοι κρεμονταν απο τα δεντρα...ε σε αυτους!!!!θα σου πω λοιπον οτι αυτη τη στιγμη αυτοι εχουνε πολιτισμο και εμεις κρεμομαστε απο τα δεντρα!!!και μαλιστα εχω να σου πω οτι εκει η αστυνομευση ητανε τελειως επικουρικη!!!το να εχεις την αισθηση του σωστου και δικαιου δεν ειναι απαραιτητα αποτελεσμα επιβολης.αν πιστευεις κατι τετοιο...ειναι εντελως ζωοδες.προτωγωνο ενστικτο!να το κοιταξεις.
φυσικα δεν προκειτε εγω να βγαλω απο μεσα σου ουτε την ξενοφοβια σου ουτε την ψωρουπερηφανεια σου...απλα ισως να σου κεντισω το ενδιαφερον να δεις περα απο το δαχτυλο σου...
φιλικα (οι μπυρες ισχυουν)...:wave2:
vaskunito
29/12/2006, 02:49
Ωραία, μιας που το ξαναγυρνάμε στους δρόμους να ενημερώσω και τους υπόλοιπους (φαντάζομαι ότι ο vaskunito θα το ξέρει) ότι οι άγγλοι θεωρούν ότι οι δρόμοι τους είναι πολύ χειρότεροι απο αυτούς του'continent' (δλδ. της υπόλοιπης ευρώπης) και διαρκώς γκρινιάζουν (go figure εάν είσαι έλληνας)....
:uplate:
Καλά αυτό είναι γεγονός. Κανένας δεν είναι ευχαριστιμένος με αυτά που έχει. Πόσον μάλλον άμα οι γείτονες του έχουν καλύτερα. Κοιτάξτε πάντως, όχι πως έχουν και τους απείρους καλύτερους δρόμους οι Άγγλοι. Δεν διαφέρουν και πολύ από τους δικούς μας. Έχουν και αυτοί τις λακούβες τους και τις κακοτεχνείες τους, αλλά σε αυτό που διαφέρουν είναι πως οι πολίτες τα αναφέρουν στους δήμους και αυτοί με την σειρά τους τα επιδιορθώνουν. Και γρήγορα μάλιστα. Γιατί σε περίπτωση ατυχήματος (π.χ. πέσει καμιά μηχανή λόγω λακούβας) τα σπασμένα τα πληρώνει ο δήμος. Απλώς σε αυτό που διαφέρουν οι δρόμοι είναι πως είναι φτιαγμένοι με καλύτερο υλικό (και γι αυτό δεν είναι γυαλί μετά απο μερικά χρόνια) και έχουν πολύ καλή σηματοδότηση, τόσο σε ταμπέλες όσο και κάτω στον δρόμο.
Σε αυτό που διαφέρουν πάρα πολύ (οι Άγγλοι τουλάχιστον) μιάς και το θέμα το πήγαμε εκεί, είναι πως εάν βρούν κάτι λάθος (με τους δρόμους κτλ κτλ) θα το αναφέρουν, θα το κυνηγήσουν το θέμα με τις αρμόδειες αρχές, θα πιέσουν, θα κάνουν θα ράνουν μεχρι να βγάλουν αποτέλεσμα. Εδώ δυστυχώς, εμείς τα λέμε, εμείς τα ακόυμε.
blueblack
29/12/2006, 05:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εισαι παντελως ακυρος!!!
θα σου πω και κατι σκληρο...
ευχομαι τα παιδια σου να μη σου μοιασουν!!!
το να βλεπεις τα καλα των αλλων και να τα υιοθετεις δεν ειναι κακο!!!
μαλλον καλο ειναι!!!το να εθελοτυφλεις ομως...:nono:
μην γενικευεις τα πραγματα.μην εισαι μονοχνωτος και μην προχωρας με παρωπιδες!!!!οι αγγλοι εχουν κυκλοφοριακη αγωγη ειτε σου αρεσει ειτε οχι!!!δεν μπορεις να τους κρινεις χωρις να εχεις παει εκει να δεις...δεν μπορεις να κρινει 1 λαο και πολυ περισσοτερο τη νοοτροποια του λεγοντας οτι αυτοι αστυνομευονται.πολυ προσφατα βρεθηκα στην αυστρια.ξερεις μωρε...σε αυτους τους κρυοκωλους ευρωπαιους που οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο αυτοι κρεμονταν απο τα δεντρα...ε σε αυτους!!!!θα σου πω λοιπον οτι αυτη τη στιγμη αυτοι εχουνε πολιτισμο και εμεις κρεμομαστε απο τα δεντρα!!!και μαλιστα εχω να σου πω οτι εκει η αστυνομευση ητανε τελειως επικουρικη!!!το να εχεις την αισθηση του σωστου και δικαιου δεν ειναι απαραιτητα αποτελεσμα επιβολης.αν πιστευεις κατι τετοιο...ειναι εντελως ζωοδες.προτωγωνο ενστικτο!να το κοιταξεις.
φυσικα δεν προκειτε εγω να βγαλω απο μεσα σου ουτε την ξενοφοβια σου ουτε την ψωρουπερηφανεια σου...απλα ισως να σου κεντισω το ενδιαφερον να δεις περα απο το δαχτυλο σου...
φιλικα (οι μπυρες ισχυουν)...:wave2:
EΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ...........
Έτυχε νά έχω άποψη γιά το πώς λειτουργούν καί μέσα στή χώρα τους καί έδώ.....
Έτυχε νά φιλοξενήσω Αύστριακούς καί νά έχω σχέση μαζί τους...
Έκεί νά δείς πόσο ζωώδες ήταν αύτό πού έβγαλαν όταν κατάλαβαν ότι....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΟΛΙΤΣΙΑ........νά τούς δαγκάσει.......
ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.......!!!!!!!!!!
Τώρα νά θαυμάσω τούς Άγγλογάλλους πού τούς βλέπαμε 25-30 χρόνια πρίν νά λούζονται
μέσα στίς λεκάνες τών κάμπιγκ πού έμείς φτύναμε......ΔΥΣΚΟΛΟ....!!!!!!!
Μέχρι τό πρωί μπορεί νά γράφαμε καί νά διαφωνούσαμε....
Συμβουλή,όταν συζητάς δέν είναι άπαραίτητο νά συμφωνήσεις ,γιαυτό έπάνω στήν κουβέντα
ΣΤΑΜΑΤΑ νά χαρακτηρίζεις τόν άλλον.....
Γράψε αύτό πού θές όπως καί τά άλλα παιδιά άλλά γιά νά σέ πάρει ό άλλος ..ΣΟΒΑΡΑ....
μή βγάζεις κορώνες τού τύπου είσαι τό ένα είσαι τό άλλο γιατί ή κουβέντα μετά πάει έκεί πού
είπες,στίς μπανάνες....
Θά ήταν πολύ εύκολο γιά μένα νά πώ είσαι αύτό,είσαι έκείνο...ΑΛΛΑ....μετά θά μούλεγες πάλι
ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΜΕ...???
Αύτά πού έγραψα έχουν νά κάνουν μέ τά βιώματα μου καί τίς έμπειρίες μου.......
Προφανώς οί δικές σου είναι διαφορετικές,ίσως καί πολλών άλλων......
Τώρα νά σού δώσω καί δυό τρείς άπαντήσεις....
Τούς Άγγλους τούς ..ΕΚΡΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.....ΟΧΙ έγώ,ή κουβέντα μας παίρνει πλέον πολιτική
χροιά καί έκεί θέλει γερό στομάχι γιά νά άκούσεις.......
Αύτόν τόν λαό φίλε ,πού είναι ύπεύθυνος γιά τά δεινά αύτού τού πλανήτη ..
ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΠΛΕΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ........
Έγώ έρχομαι τελευταίος....!!!!!!!
Καί είδικά στή χώρα μας ..ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ...έχουν προξενήσει
Δικαίωμα σου νά είσαι fun τους,άλλά καί τό διάβασμα τής ίστορίας κακό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....!!!!!
Μόνο τό νά άναφέρω γιά πόσα δεινά τού λαού μας φέρουν εύθύνη θά άνατριχιάσεις.
Τόν τελευταίο αίώνα πάρε,άπό τή σφαγή τής Μικράς Άσίας, στόν έμφύλιο, καί τή μοιρασιά
τών έδαφών μετά τόν δεύτερο παγκόσμιο μέχρι τίς μέρες μας....!!!!!!!
Δέν ήρθε κανείς νά άνατινάξει τόν ύπόγειο μας,αύτούς όμως..???
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
Τήν κορούλα τους...??
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
Μήπως σπέρνουν ..ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ??????????
Τί νά θαυμάσω φίλε καί τί νά πάρω άπό μιά ξεφτιλισμένη ήπειρο πού στείνεται καί βαράει
προσοχή στηρίζοντας τίς πολεμικές βιομηχανίες τής κορούλας..???
Ναί θέλω καί δρόμους καλύτερους,καί τρία κράνη έχω...!!!
ΑΛΛΑ τά φοράω ...ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....όχι γιατί μού λένε 1000 εύρώ καί θά μού κάνουν ντά...!!!!!!!
Καί όλα αύτά τά παρτάλια πού βλέπω τό καλοκαίρι νά κυκλοφοράνε σουρωμένα,γυμνά καί
καμμένα άπό τόν ήλιο ,έδώ στή ΜΠΑΝΑΝΙΑ.....ΑΝ.....είχαν αύτή τήν παιδεία πού σκίζεσαι καί έπικαλείσαι θά βρίσκαν ένα κωλοκράνος νά φορέσουν....!!!!!!
Όταν όμως αύτή ή γαμημένη τους παιδεία άπορρέει άπό τήν ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, τότε
γαμώ τήν παιδεία τους.......!!!!!!!
Είμαστε πιά έκτός θέματος,στήν ουσία όμως τίποτε δέν είναι τυχαίο.
ΥΓ. Άλλο έπικουρική,άλλο διακριτική........τόλμα νά κλάσεις στήν Αύστρία καί μέτρα μέχρι το 3...
Στήν Αύστρία οί μπάτσοι έχουν άλλο χούι,κυκλοφορούν μέ πολιτικά καί είναι πιό πολλοί
αύτοί....!!!!!!!!
Έπαθα, όταν μού έδειξαν σέ μία παιδική χαρά τής Βιέννης 6 μπάτσους μέ πολιτικά, καί
όταν ρώτησα γιατί έτσι ή άπάντηση ήταν....είμαστε διακριτικοί γιά ψυχολογικούς λόγους.
Άν μέ διαβάζεις πιό προσεκτικά,μερικές σου παρατηρήσεις θά δείς ότι άπαντώνται...!!!
ΥΓ2.Μήπως είδες τί έπαθε ή Γεννηματά μέ τό Νομάρχη ,έπειδή διαμαρτυρήθηκαν γιατί
καθυστερούσαν οί άποσκευές..?? Χειροπέδες έφαγε ό τύπος....
ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ.....!!!!!!!!
ΥΓ3.Όπως έγραφε ό Βέρν πρίν 200 χρόνια έτσι έγραψε καί ό Όργουελ γιά τήν Εύρώπη τών
BP καί ΜΟΤOR OIL πού έρχεται .
Έγώ σίγουρα δέ θά τό δώ ,έσύ μάλλον όχι,ΑΛΛΑ....γιά τό γιό μου φίλε πολύ τό φοβάμαι
Γιαυτό τόν ένημερώνω,νά μή τούρθει άπότομα...!!!!!!!!
:wave2: Άν άνεβείς πρός τά έδώ πάνω....:beer: :beer:
Δεν θελω να συνεχισω την διαμαχη και γιαυτο δεν θα πω την γνωμη μου για το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.
Λογο δουλειας εχω γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο. Φυσικο επακολουθο ειναι η συγκριση της Ελλαδας με τις αλλες χωρες σε διαφορους τομεις. Σε μερικες περιπτωσεις κερδιζει, σε αλλες χανει.
Σε αυτα τα 12 χρονια "περιηγησης " ενα εχω να πω :
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Σας εχει περασει απο το μυαλο οτι ισως (ισως λεω) η Ελλαδιτσα μας ειναι η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ?
Ναι, ζηλευω οταν βλεπω κατι καλυτερο σε μια αλλη χωρα αλλα και αυτοι σιγουρα κατι ζηλευουν απο εμας.
Οχι, δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την γενικη εικονα της χωρας μας. Θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα εαν ενδιαφερομασταν και εμεις περισσοτερο.
Αυτα τα ολιγα.
dirtbird
29/12/2006, 07:47
EΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ...........
Έτυχε νά έχω άποψη γιά το πώς λειτουργούν καί μέσα στή χώρα τους καί έδώ.....
Έτυχε νά φιλοξενήσω Αύστριακούς καί νά έχω σχέση μαζί τους...
Έκεί νά δείς πόσο ζωόδες ήταν αύτό πού έβγαλαν όταν κατάλαβαν ότι....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΟΛΙΤΣΙΑ........νά τούς δαγκάσει.......
ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.......!!!!!!!!!!
Τώρα νά θαυμάσω τούς Άγγλογάλλους πού τούς βλέπαμε 25-30 χρόνια πρίν νά λούζονται
μέσα στίς λεκάνες τών κάμπιγκ πού έμείς φτύναμε......ΔΥΣΚΟΛΟ....!!!!!!!
Μέχρι τό πρωί μπορεί νά γράφαμε καί νά διαφωνούσαμε....
Συμβουλή,όταν συζητάς δέν είναι άπαραίτητο νά συμφωνήσεις ,γιαυτό έπάνω στήν κουβέντα
Γράψε αύτό πού θές όπως καί τά άλλα παιδιά άλλά γιά νά σέ πάρει ό άλλος ..ΣΟΒΑΡΑ....
μή βγάζεις κορώνες τού τύπου είσαι τό ένα είσαι τό άλλο γιατί ή κουβέντα μετά πάει έκεί πού
είπες,στίς μπανάνες....
Θά ήταν πολύ εύκολο γιά μένα νά πώ είσαι αύτό,είσαι έκείνο...ΑΛΛΑ....μετά θά μούλεγες πάλι
ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΜΕ...???
Αύτά πού έγραψα έχουν νά κάνουν μέ τά βιώματα μου καί τίς έμπειρίες μου.......
Προφανώς οί δικές σου είναι διαφορετικές,ίσως καί πολλών άλλων......
Τώρα νά σού δώσω καί δυό τρείς άπαντήσεις....
Τούς Άγγλους τούς ..ΕΚΡΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.....ΟΧΙ έγώ,ή κουβέντα μας παίρνει πλέον πολιτική
χροιά καί έκεί θέλει γερό στομάχι γιά νά άκούσεις.......
Αύτόν τόν λαό φίλε ,πού είναι ύπεύθυνος γιά τά δεινά αύτού τού πλανήτη ..
ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΠΛΕΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ........
Έγώ έρχομαι τελευταίος....!!!!!!!
Καί είδικά στή χώρα μας ..ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ...έχουν προξενήσει
Δικαίωμα σου νά είσαι fun τους,άλλά καί τό διάβασμα τής ίστορίας κακό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....!!!!!
Μόνο τό νά άναφέρω γιά πόσα δεινά τού λαού μας φέρουν εύθύνη θά άνατριχιάσεις.
Τόν τελευταίο αίώνα πάρε,άπό τή σφαγή τής Μικράς Άσίας, στόν έμφύλιο, καί τή μοιρασιά
τών έδαφών μετά τόν δεύτερο παγκόσμιο μέχρι τίς μέρες μας....!!!!!!!
Δέν ήρθε κανείς νά άνατινάξει τόν ύπόγειο μας,αύτούς όμως..???
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
Τήν κορούλα τους...??
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
Μήπως σπέρνουν ..ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ??????????
Τί νά θαυμάσω φίλε καί τί νά πάρω άπό μιά ξεφτιλισμένη ήπειρο πού στείνεται καί βαράει
προσοχή στηρίζοντας τίς πολεμικές βιομηχανίες τής κορούλας..???
Ναί θέλω καί δρόμους καλύτερους,καί τρία κράνη έχω...!!!
ΑΛΛΑ τά φοράω ...ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....όχι γιατί μού λένε 1000 εύρώ καί θά μού κάνουν ντά...!!!!!!!
Καί όλα αύτά τά παρτάλια πού βλέπω τό καλοκαίρι νά κυκλοφοράνε σουρωμένα,γυμνά καί
καμμένα άπό τόν ήλιο ,έδώ στή ΜΠΑΝΑΝΙΑ.....ΑΝ.....είχαν αύτή τήν παιδεία πού σκίζεσαι καί έπικαλείσαι θά βρίσκαν ένα κωλοκράνος νά φορέσουν....!!!!!!
Όταν όμως αύτή ή γαμημένη τους παιδεία άπορρέει άπό τήν ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, τότε
γαμώ τήν παιδεία τους.......!!!!!!!
Είμαστε πιά έκτός θέματος,στήν ουσία όμως τίποτε δέν είναι τυχαίο.
ΥΓ. Άλλο έπικουρική,άλλο διακριτική........τόλμα νά κλάσεις στήν Αύστρία καί μέτρα μέχρι το 3...
Στήν Αύστρία οί μπάτσοι έχουν άλλο χούι,κυκλοφορούν μέ πολιτικά καί είναι πιό πολλοί
αύτοί....!!!!!!!!
Έπαθα, όταν μού έδειξαν σέ μία παιδική χαρά τής Βιέννης 6 μπάτσους μέ πολιτικά, καί
όταν ρώτησα γιατί έτσι ή άπάντηση ήταν....είμαστε διακριτικοί γιά ψυχολογικούς λόγους.
Άν μέ διαβάζεις πιό προσεκτικά,μερικές σου παρατηρήσεις θά δείς ότι άπαντώνται...!!!
ΥΓ2.Μήπως είδες τί έπαθε ή Γεννηματά μέ τό Νομάρχη ,έπειδή διαμαρτυρήθηκαν γιατί
καθυστερούσαν οί άποσκευές..?? Χειροπέδες έφαγε ό τύπος....
ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ.....!!!!!!!!
ΥΓ3.Όπως έγραφε ό Βέρν πρίν 200 χρόνια έτσι έγραψε καί ό Όργουελ γιά τήν Εύρώπη τών
BP καί ΜΟΤOR OIL πού έρχεται .
Έγώ σίγουρα δέ θά τό δώ ,έσύ μάλλον όχι,ΑΛΛΑ....γιά τό γιό μου φίλε πολύ τό φοβάμαι
Γιαυτό τόν ένημερώνω,νά μή τούρθει άπότομα...!!!!!!!!
:wave2: Άν άνεβείς πρός τά έδώ πάνω....:beer: :beer:
Τώρα να πω ότι είναι ψέματα αυτά που λες..... ΘΑ ηταν ψέμα.
Αλλά δεν μπορείς να μην δεχτείς ότι όταν γυρνάς από το εξωτερικό και μπαίνεις στην Ελλάδα αρχικά παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ (με τους δρόμους , τη συμπεριφορά...)
Επίσης να σημειώσω ότι πηγαίνοντας σε μία άλλη χώρα για 5,10 άντε 15 μέρες ΔΕΝ προλαβαίνεις να πάρεις πρέφα τι παίζει....... μόνο τη βιτρίνα βλέπεις.
Έχοντας ζήσει στην Αγγλία 4 χρόνια (και όχι στο Λονδίνο αλλά στο γ!@#ένο Northwest) , έχω μία πιο σφαιρική άποψη αλλά όχι πλήρη, Παρομοίως για τη Γαλλία την όποία επισκέπτομαι τακτικά -για λόγους πέραν της θελήσεως μου- τα τελευταία 7 χρόνια. Πάραυτα δεν μπορώ να κάνω σούμα, να βγάλω αποτέλεσμα ποιος είναι καλύτερος....
Αλλά σίγουρα έχουν ένα πολύ καλύτερα οργανωμένο κράτος το οποίο δεν αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν κλέφτες, όντας αυτό ο μεγαλύτερος....
Τώρα εάν το τίμημα είναι αυτό που γράφεις.....
:wave2: :wave2:
blueblack
29/12/2006, 08:22
Τώρα να πω ότι είναι ψέματα αυτά που λες..... ΘΑ ηταν ψέμα.
Αλλά δεν μπορείς να μην δεχτείς ότι όταν γυρνάς από το εξωτερικό και μπαίνεις στην Ελλάδα αρχικά παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ (με τους δρόμους , τη συμπεριφορά...)
Επίσης να σημειώσω ότι πηγαίνοντας σε μία άλλη χώρα για 5,10 άντε 15 μέρες ΔΕΝ προλαβαίνεις να πάρεις πρέφα τι παίζει....... μόνο τη βιτρίνα βλέπεις.
Έχοντας ζήσει στην Αγγλία 4 χρόνια (και όχι στο Λονδίνο αλλά στο γ!@#ένο Northwest) , έχω μία πιο σφαιρική άποψη αλλά όχι πλήρη, Παρομοίως για τη Γαλλία την όποία επισκέπτομαι τακτικά -για λόγους πέραν της θελήσεως μου- τα τελευταία 7 χρόνια. Πάραυτα δεν μπορώ να κάνω σούμα, να βγάλω αποτέλεσμα ποιος είναι καλύτερος....
Αλλά σίγουρα έχουν ένα πολύ καλύτερα οργανωμένο κράτος το οποίο δεν αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν κλέφτες, όντας αυτό ο μεγαλύτερος....
Τώρα εάν το τίμημα είναι αυτό που γράφεις.....
ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ......
Έκεί ήθελα νά τήν πάω τήν κουβέντα γιαυτό άπεγνωσμένα
έφερνα τά παραδείγματα....
Τούς ΕυρωΠΕΟΥΣ τούς έχω άπορρίψει άπό χρόνια,είμαι πιά άδιάφορος μαζί τους
Νομίζω πώς έπικοινωνήσαμε....
Τελειώνοντας θά πώ ότι καί έγώ...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!!!!!
Αύτό φυσικά ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ........νά τήν όνειρεύομαι .....ΚΑΛΥΤΕΡΗ....!!!!!!
vaskunito
29/12/2006, 12:17
ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ......
Έκεί ήθελα νά τήν πάω τήν κουβέντα γιαυτό άπεγνωσμένα
έφερνα τά παραδείγματα....
Τούς ΕυρωΠΕΟΥΣ τούς έχω άπορρίψει άπό χρόνια,είμαι πιά άδιάφορος μαζί τους
Νομίζω πώς έπικοινωνήσαμε....
Τελειώνοντας θά πώ ότι καί έγώ...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!!!!!
Αύτό φυσικά ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ........νά τήν όνειρεύομαι .....ΚΑΛΥΤΕΡΗ....!!!!!!
Το να απορρίπτεις τους Ευρωπαίους είναι να απορρίπτεις και την Ελλάδα, γιατί κι εμείς (θέλεις δεν θέλεις) είμαστε μέλη της Ευρώπης. Και κακά τα ψέματα, άλλα άμα δεν είχαμε μπει τότε στην Ευρώπη δεν θα μιλάγαμε γιά δρόμους αλλά γιά καρόδρομους. Το πόσο μας έχει ωφελήσει αυτό νομίζω δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τους έχουμε αντιγράψει σε πολλά πράγματα, σίγουρα όχι πάντα τα καλύτερα.
Καλό το να ονειρεύεσε αλλά θέλει και λίγα έργα, όχι μόνο λόγια και όνειρα.
blueblack
29/12/2006, 12:32
Το να απορρίπτεις τους Ευρωπαίους είναι να απορρίπτεις και την Ελλάδα, γιατί κι εμείς (θέλεις δεν θέλεις) είμαστε μέλη της Ευρώπης. Και κακά τα ψέματα, άλλα άμα δεν είχαμε μπει τότε στην Ευρώπη δεν θα μιλάγαμε γιά δρόμους αλλά γιά καρόδρομους. Το πόσο μας έχει ωφελήσει αυτό νομίζω δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τους έχουμε αντιγράψει σε πολλά πράγματα, σίγουρα όχι πάντα τα καλύτερα.
Καλό το να ονειρεύεσε αλλά θέλει και λίγα έργα, όχι μόνο λόγια και όνειρα. .
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......
Άν κάποιος όνειρεύεται,όραματίζεται κάτι, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ......ότι παράλληλα....
δέν λειτουργεί ή δέν προσφέρει........
Πρώτα είναι ό λόγος καί μετά έρχεται ή πράξη....
Άλλά βέβαια έδώ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ό χώρος νά παραθέσουμε τό τί έχει κάνει ό καθένας μας
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....!!!!!
Προσωπικά δέν μπορώ νά φανταστώ πού άντιγράψαμε λαούς πού άνακάλυψαν
τήν τουαλέττα τό 1900....
Μιά καί μιλάμε γιά Αύστρία γιά πές πού πλενόταν καί ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ....
ή Μαρία Θηρεσία στά άνάκτορα τής Βιέννης...???
Γιατί έγώ έψαξα καί δέν βρήκα,...ΑΛΛΑ
ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ.......είχαμε άποχέτευση...!!!
iriniaa εχεις απολυτο δικιο στο οτι δεν πρεπει να χαρακτηριζω πανω στην κουβεντα και για αυτο ζηταω συγγνωμη και περνω πισω ολους τους χαρακτηρισμους!!!!!!!!
απο κει και περα συμφωνω με τα παιδια που ειπανε οτι μενοντας 5-10 μερες δεν μπορεις να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη αλλα σιγουρα αποκτας αισθηση!!!οπως και να γινει δεν ειναι ιδια η αισθηση πηγαινοντας στην βιεννη και πηγαινοντας στα τιρανα...νομιζω???
επισης εχω να σου πω οτι αυτο που αναφερεις για την αστυνομευση και τον φοβο των πολιτωνεγω μπορω να το δεχτω.ΕΣΤΩ λοιπον οτι ειναι ετσι...ας κανουμε τη συγκριση...
αυστρια:υπαρχει αστυνομευση και οι πολιτες ενεργουν σωστα.πχ:περνανε με πρασινο οι πεζοι μονο απο τις διαβασεις,τα αυτοκινητα δεν παραβιαζουν τον κοκ σε καμια περιπτωση,σεβονται την εννοια του δημοσιου χωρου και δεν τον βρωμιζουνε,σεβονται τα μνημεια τους και δεν γραφουνε επανω <<σουλα σ αγαπαω>>,τα περιοδικα μεσα στο μετρο τους δεν τα περνουνε σπιτι τους ουτε σκιζουνε τη σελιδα με τη διαφημιση της victoria secret,οι ανθρωποι τριτης ηλικιας η με διαφορα κινιτικα προβληματα δε φοβουντε να βγουνε απο το σπιτι τους, οι ραμπες των αμεα ειναι παντα διαθεσιμες,στα φαναρια λειτουργει συστημα ηχητικο για τους τυφλους και μιλαμε για μια πολη με 1,5 εκ κατοικους οι οποιοι εχουνε μεσα στη πολη τους 300μουσεια,στο δρομο σε ενημερωνουνε για κονσερτα με 50 ευρω στη θεση των vip και εχουνε βγαλει τρομερους ανθρωπους κατα την περιοδο της αναγενησης(στραους,μοτσαρτ,μπραμς,φρουντ).ο τελευταιος δεν υπαγεται στην περιοδο της αναγενησης.
παμε τωρα στα δικα μας!!!!!!!!!!!!!!!!
με αστυνομευση η χωρις,ο ελληνας ενεργει ως εξης...
οι πεζοι περνανε οπως γουσταρουνε,τα αυτοκινητα κανουνε οτι να ναι,ο δημοσιος χωρος ιδιοτικοποιητε ανα πασα στιγμη,τα σκουπιδια χρονιαρες μερες στη γειτονια μου εχουνε κλεισει δρομους(δεν κανω πλακα εχουνε κλεισει το στενο) και κατα τα αλλα οπου γουσταρουμε πεταμε πακετα τσιγαρα,τσιχλες σκατα σκυλων!!!!τα μνημεια μας βρισκουμε ενα χωρο τα πεταμε μεσα και γραφουμε και απο εξω συνθηματα διαφορων ειδων!!!οι γιαγιαδες και οι παπουδες μας μολις πεσει η νυχτα δεν τολμανε να σκεφτουνε να ξεμυτισουνε απο το σπιτι!!!!δε μιλαω φυσικα για ατομα με κινιτικα προβληματα η για τυφλους...αυτοι στον καιαδα!!!εδω σε ενημερωνουνε για αδυνατισμα στα βοδυλαιν και στα πρινου και πληρωνεις 50 ευρω για να δεις μπαλα στην οποια κατα κυριο λογο πας για να βρισεις, να; εκτονωθεις και να σπασεις και κανα κεφαλι!!!εχουμε βγαλει τρομερους ανθρωπους κατα τη διαρκεια της ιστοριας μας αλλα για πες μου...ποσοι ελληνες που διαμενουν στην αθηνα εχουνε παει στην ακροπολη???????ποσοι εχουνε παει στο σουνειο να επισκεφτουνε τον ιστορικο τοπο??????μηπως ξερουνε την ιστορια των τειχων του πειραια???εχουνε παει στο ναυπλιο να δουνε που φυλακιστικε ο κολοκωτρονης????θελω να πω εν ολιγοις οτι ολα τα εχουμε γραμενα στα @@ μας ητε μας αστυνομευουνε ειτε μας αφηνουνε λασκα....
μετα απο αυτη τη συγκριση εγω ζηλευω τους αυστριακους για την οργανωση τους.για τον σεβασμο προς τον συνανθρωπο τους.για την παιδεια τους(ξαναλεω 300 μουσεια και πωληση κονσερτων σε εξεφτελιστηκες τιμες)
οι δε αυστριακοι ζηλευουνε εμας γιατι εχουμε μια λαμπρη ιστορια(την οποια δεν γνωριζουμε)και γιατι ερχομενοι εδω βλεπουνε οτι ισως θα μπορουσανε να ειναι πιο χαλαροι ισως...αλλα αν μεινουνε για παντα εδω η θα τους πατησει αμαξι η θα πανε στο τρελαδικο γιατι η κατασταση που επικρατει ειναι περα για περα τρελη!!!!!!!
οσο για τα αγγλακια...
ειναι ενας περιεργος λαος!απο τη μια δεν τους παω μια αλλα απο την αλλη εχουνε στοιχεια τα οποια δε μπορεις να μη τα εκτιμησεις!!!
πχ.εσυ μου ειπες για τα κακα της ανθρωποτητας...και εγω σου λεω οτι οταν εστησε η υφιλιος κωλο στους ναζι ητανε οι μοναδικοι που με νυχια και με δοντια αντισταθηκαν ουσιαστικα!!!!
δεν διαφωνω οτι ειναι σκαταδες....μαζι σου και εγω!!!!!!!αλλα η περηφανεια τους ειναι μοναδικη!!!!!!πριν γινει η γεφυρα της μαγχης η αγγλια ενωνοταν με την κεντρικη ευρωπη με καραβια....οταν λοιπον επιαναν μποφορ και τα καραβια δενανε οι αγγλοι λεγανε την εξης ατακα:<<ΠΑΛΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ>>!!!!!!!!!!!!!!!!
μιλαμε για τρομερη επαρση!!!!!!!!!!!
δεν μπορω λοιπον να μην εκτιμησω το οτι ειναι ενας λαος που σκιζεται για τη χωρα του ενω εμεις ενας λαος που σκιζουμε τη δικια μας...!!!
αυτα τα ολιγα...:wave2:
θα ανεβω επανω αργα η γρηγορα και θα κανονισουμε τις :beer: :beer: :beer:
Θά τά πώ γιά όλους μαζί........
Ή Έλλάδα λεβέντες μου δέν πρόκειται νά γίνει ποτέ Άγγλία.....!!!!!!
Γιά νάχεις καλούς δρόμους πρέπει νά έχεις ρουφήξει τό μεδούλι τής μισής γής
καμμιά πεντακοσαριά χρόνια.....
Τά τσάγια καί οί μπριζόλες γιά όσους δέν τό άντελήφθησαν είχαν παραβολική
σημασία.........
ZZR......παιδί μου ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ........ΑΛΛΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ....όταν 1 έκατομμύριο
στούς δρόμους ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....έσύ πού ήσουν..??
Στή βουλή μέ τόν κύριο YES SIR..??
Nταβάδες καί πετρώνους γιά τούς Παρθενώνες μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ....!!!!!!
Ούτε λόρδους νά τούς κόβουν μέ τά πριόνια....!!!!!
Άπό μιά χώρα πού καί τό κλάσιμο βιντεοσκοπείται........ΕΓΩ.....
ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ....!!!!!!!!
Κί άν ήταν νά διαλέξω 100 φορές τό ίδιο θά έκανα.....
θά προτιμούσα ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......άπό όλες τίς σκατοχώρες τής Εύρώπης....
Καί άν ύποψιαζόμουν τό παραμικρό,πώς γιά νά πάρω κάτι πού λαχταρώ
νά δώ καί έδώ σωστό,θά είχε σάν άντάλλαγμα τήν παραμικρή ύποχώρηση
σέ ότι άφορά τίς άτομικές μου έλευθερίες,......ΤΟΤΕ.....
ΑΝΑΘΕΜΑ....τούς δρόμους καί ότι άλλο....!!!!!
Άν έπρόκειτο λοιπόν ποτέ νά διαλέξω.......
ΖΗΤΩ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ.........!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....!!!!!!!!!
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...!!!!!
Γιά νά τό κάνω λοιπόν πιό άπλοικό τό πράμμα θά σάς ρωτήσω όλους έσάς πού μέ κράξατε...
άφού πρώτα πώ σέ όσους .....ΔΕΝ τό άντελήφθησαν ότι καί γώ θά ήθελα τήν Έλλάδα μας
καλύτερη,...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...,
τί θά προτιμούσατε άν σάς έβαζαν στό δίλλημα νά διαλέξετε....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......μέ τά κακώς κείμμενα του
Η............
αύτή τήν όποιαδήποτε Άγγλία μέ τούς ώραίους δρόμους,τούς φοβερούς πολίτες κ.λ.π....κ.λ.π...
γιά νά μήν έπεναλαμβάνω τίς όμορφιές τους.... ??????????????????
Έγώ λοιπόν....ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...πού κανείς δέν μού άπαγορεύει νά
όνειρεύομαι καλύτερη......
ΕΣΕΙΣ...????
Όπως λοιπόν βλέπετε ή διαφωνία μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....μέ τό άν θέλω ή δέν θέλω
καλύτερα πεζοδρόμια....ΑΛΛΑ.....
μέ τί άντίτιμο θά τά άποκτήσω....!!!!
Άν είναι μέ τήν ..ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ......
ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....!!!!!!
Δέν είμαι Έλληναράς....άλλά ούτε καί ΕύρωΠΕΟΣ....!!!!!
Ούτε είς Παρισίους μεγάλωσα ούτε είς τάς Βρυξέλλας...!!!!!!!!!!!
Είμαι άπό τό χωριό τού Κουφοντίνα καί μού άρέσει πολύ ή Θεσσαλονίκη πού ζώ,......
μέ τούς κωλόδρομους της, μέ τίς ρεμούλες της, μέ τήν κωλοδημόσια διοίκηση της,.......
ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ...!!!!!!!!!!!
Πάντα θά ψάχνω τό καλύτερο,..........ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.....!!!!!!!!
Γιατί αύτοί είναι......ΣΚΕΤΟΙ ΠΕΗ.....!!!!!!!!!
Άν είναι νάχω 500 κάμερες άπό τό σπίτι μέχρι τό σούπερ-μάρκετ καί γώ ΚΟΤΤΑ θά είμαι,
όχι όμως άπό παιδεία άλλά άπό ...ΦΟΒΟ...!!!
Έν πάσει περιπτώσει φίλοι μου θεωρώ πώς ή Έλλάδα μας έχει πολύ περισσότερα νά έπιδείξει
άπό τό νά ζηλέψει άπό όλη τήν Εύρώπη........
Γιατί έμείς δρόμους κάποτε μπορεί νά κάνουμε καί παιδεία οδηγική μέ τό έτσι ή τό άλλιώς
νά παρουσιάσουμε..............ΑΛΛΑ......
Αύτές είναι οί άπόψεις μου.....
Τώρα σάς άκούω....
φίλε μου όσον αφορά εμένα την παραβολική σημασία των γραφομένων σου την αντιλήφθηκα και οι απαντήσεις μου ήταν σε αντίστοιχο επίπεδο ....παραβολικές και αυτές και όχι κυριολεκτικές...με έμμεσο νόημα, το τι ανεχόμαστε εδώ στην Ελλάδα και το κάνουμε γαργάρα....
όσον αφορά τις πορείες ενάντια στον πόλεμο κτλ....αυτός που συμμετείχε σε πορεία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική (γιατί η διευκόλυνση των επιθετικών ενεργειών των συμμάχων ήταν πολιτική επιλογή) και μετά ψήφισε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ΄είναι με απλά λόγια ζώο και η παρουσία του σε οποιαδήποτε διαδήλωση δεν σημαίνει τίποτα...είναι ενας αριβίστας κ επαναστατικός σαλτιμπάγκος του κ@@λου....
και η επαναστατικότητα πουλάει πολύ στην Ελλάδα....
όσον αφορά εμένα φυσικά και συμμετείχα σε πολλές από αυτές...αλλα και μετέπειτα τήρησα συνεπή στάση...δεν έγλειψα αυτούς που έφτηνα....
όσο για το΄τίμημα που λες....το τίμημα το πληρώνει και ο Έλληνας ...
κάμερες υπάρχουν και εδώ...ίσως λιγότερες από το Λονδίνο ...αλλά δόξα το θεό γέμισε ο τόπος από κάμερες....
και γέμισε ο τόπος γιατί όταν κάποιοι διαμαρτύτονταν για την τοποθέτησή σου, και τις κατέβαζαν μερικοί τους έλεγαν τρομοκράτες και γνωστούς - άγνωστους....
και θεωρούσαν τις κάμερες μέσω καταπολέμησης της τρομοκρατίας....ΈΛΕΟΟΣΣΣΣ
ή μήπως ξεχάσαμε τις υποκλοπές....???
όσο για τους αστυνομικούς που λες , τα νούμερα λένε ότι η Ελλάδα έχει τους περισότερους αστυνομικούς ανά κάτοικο στην ΕΕ....άρα μάλλον είναι περισσότεροι οι δικοί μας μπάτσοι....απλά πολλοί απο αυτούς είναι σε καφενεία και σε γραφεία κ δεν φαίνονται...
υ.γ. ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ PC...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ...
Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ....
οσο για τα αγγλακια...
ειναι ενας περιεργος λαος!απο τη μια δεν τους παω μια αλλα απο την αλλη εχουνε στοιχεια τα οποια δε μπορεις να μη τα εκτιμησεις!!!
πχ.εσυ μου ειπες για τα κακα της ανθρωποτητας...και εγω σου λεω οτι οταν εστησε η υφιλιος κωλο στους ναζι ητανε οι μοναδικοι που με νυχια και με δοντια αντισταθηκαν ουσιαστικα!!!!
εδώ είσαι φάουλ....όχι και ο μοναδικός λαός που αντιστάθηκε.....και αυτοί που αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν σίγουρα δεν στήσανε κ@λο....
Αν η Αγγλία δεν ήταν νησί θα την είχαν καταλάβει οι Γερμανοί σε μια εβδομάδα....όπως όλοι την άλλη Ευρώπη πλην Ρωσίας....
blueblack
29/12/2006, 21:30
TΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.....
Όταν όλοι μας , βάζουμε κάτω τόν έγωισμό καί συζητάμε... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....
γιά τήν κουβέντα καί όχι γιά τό άπρόσωπο ίντερνετικό έγώ μας ,τότε
νομίζω πώς ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ....πιό σοφοί άπό τήν κουβέντα.
Έγώ παιδιά μου έχω ένα έλάττωμα έδώ....
Μού άρέσει νά προκαλώ γιά νά ξυπνήσουνε τά αίματα,όχι όμως νά προσβάλω
χαρακτηρίζοντας....
Ίσως λίγο τσίγγλισμα...!!!!
Ευχαριστώ τούς φίλους πού μέ άντιλήφθησαν καί ένώ άνεβάζουμε τούς τόνους
στήν συζήτηση......ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΜΕΘΑ......!!!!!!!!
Γιατί είλικρινά όταν σέ μιά τέτοια κουβέντα τό ύφος είναι γιά ..ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ....
τότε καταντάμε όλοι γιά γέλια....!!!!
Άλλο τό χαβαλέ μέ τίς ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ....!!!!!!!!
Δέν έχω νά πώ καί πολλά πράμματα σέ αύτά πού είπαν TROOPER ZZR....καί
DIRTBIRD............
Όντως οί δημόσιοι ύπάλληλοι στήν Έλλάδα είναι ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.....,
δέν θά μπορούσαν λοιπόν νά έξαιρεθούν καί οί μπάτσοι,γιά συντομία τό γράφω
έτσι,........
Μόνο πού έδώ άλλού είναι τό πρόβλημα....
Έκεί πού θέλει 5 είναι 50, καί έκεί πού χρειάζονται 50 είναι μόνο 5.....!!!!!!!!
ZZR...πρόσεχε.......ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ.....!!!!! :lol:
TROOPER.......νομίζω πώς περιέγραψες τήν Έλληνική πραγματικότητα
σχεδόν τέλεια, ίσως μέ λίγη ύπερβολή....!!!!
Γιά τής Αύστρίας δέν έχω πλήρη άποψη, λαμβάνω ώς δεδομένα αύτά πού λές
άν καί προσωπικά έχω δεί καί άλλα, παράδειγμα μπορεί νά έχουν φοβερή τάξη
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.....
πάνω στά βουνά ,μή κόψετε αύτό τό λουλουδάκι γιατί έχει αύστηρό πρόστιμο...
Ή άπαγορεύεται τό έντούρο.....
Άμα σέ πιάσουν σέ χώμα μέ μηχανή σού κόβουνε τόν κώλο....!!!!!!!
Ίδού λοιπόν τό έρώτημα...........
Αύτή ή Αύστρία......ή
Αύτή ή Έλλάδα...??????
Τώρα αύτό γιά τόν πόλεμο τί τόθελες.....?????????
Όταν ή Γερμανία ξεκίνησε τίς μαμουνιές σέ Πολωνία κ.λ.π. ξέρεις μέ ποιούς
είχε ύπογράψει σύμφωνο μή έπίθεσης...????..Στάλιν Τσώρτσιλ...!!!!
Άλλο πώς πήγε μετά τό πράμμα
Πάνω άπο μισό έκατομμύριο Έλληνες έμειναν χωρίς ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ....
χώρια τούς νεκρούς.
Μή τά λές αύτά γιατί θά τρίζουν τά κόκκαλα,είδικά μερικών έκεί πάνω στήν
Άλβανία, στό Ρούπελ καί στήν Κρήτη....!!!!!!!!
Όταν έφθασε στό σημείο αύτός ό χοντρούλης νά πεί....
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.....!!!!!!
Άπαντήστε τώρα μέ είλικρίνεια.....
Πού θά θέλατε νά όδηγάτε μηχανάκι..????
Σέ αύτό τό μπουρδέλλο πού ζούμε ή στήν Αύστρία..???
Άν μού πείτε Αύστρία μένω παξιμάδι...!!!!!!!!
Γιατί ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ....!!!!!!
Προσωπικά άν ζούσα έκεί .....
ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ....:lol: ....!!!!!!!!!!
ΥΓ. Ρέ Τrooper δέν πάμε άλλού νά άνοίξουμε καμμιά σοβαρή κουβέντα γιά τό νέο αίμα τού
θρύλου,....Λεμονή , Τοροσίδη, Σίκωφ.......άντε έρχεται καί ντέρμπυ στήν Ξάνθη, μόνο
κοίτα μή μπερδευτεί ό Sir Takis.....καί πάει σέ λάθος πάγκο...:rotflmao:
:wave2: :lol:
Sferopetadhn
30/12/2006, 02:25
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΓΓΛΙΑ :eyepop:
Ας μην βάζανε την Αμερική στον πόλεμο και θα βλέπαμε τί θα παίρναν κι αυτοί... Ας μην είχαν οι Ρώσοι τα εκατομμύρια των νεκρών και θα μιλούσαμε γερμανικά τώρα.
Επίσης μάθετε ότι μετά από Ρωσία και Πολωνία (μπορεί και Γερμανία) η Ελλάδα είχε, αναλογικά με τον πληθυσμό της, το μεγαλύτερο αριθμό νεκρών (~15.000 στρατιώτες και ~400.000 άμαχοι σε πληθυσμό πολύ μικρότερο από σήμερα) όταν οι τεράστιες υπερδυνάμεις Γαλλία (που κατέρρευσε σε λίγες ημέρες και έστησε κώλο μετά) και Αγγλία είχαν πολύ λιγότερους. Επίσης οι "Άγγλοι" που πολέμησαν ήταν ως επί το πλείστον στρατεύματα από Ινδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (Κοινοπολιτεία γαρ).
Την Αμερική τη βάλανε στον πόλεμο και δεν μπήκε τυχαία λόγω Περλ Χάρμπορ. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι οι γιάνκηδες μπροστά στην πολιτική τους δεν υπολογίζουν ούτε τους δικούς τους. Παραδείγματα;
Πυρηνικές δοκιμές (που δεν είπαν τίποτα στους στρατιώτες τους για ραδιενέργεια).
Περλ Χάρμπορ (όπου γνώριζαν πολύ καλά για την επίθεση και την έπνιξαν).
Βιετνάμ (αν κι εκεί τους χάλασε η δουλειά).
Ιράκ (σύνδρομο του Κόλπου).
Ιράκ τώρα.
Δίδυμοι Πύργοι: αν δεν το έκανα από μέσα τουλάχιστον δεν το εμπόδισαν (δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήξεραν τίποτα και σε μία βδομάδα είχαν τα ονόματα των δραστών και όλων των διασυνδεσεών τους).
Έζησα 1 χρόνο σ'αυτούς (UK) και ομολογώ ότι ζήλεψα πολλές πτυχές της ζωής τους (δρόμοι, πιο ωραίες πόλεις, πάρκα, λιγότερο ψευτο-άγχος κλπ), αλλά είδα και πράγματα τραγικά που εύχομαι να μην βρουν έδαφος εδώ ποτέ, όπως οι μισοί και πλέον γονείς των συμφοιτητών είναι χωρισμένοι, η έννοια της οικογένειας είναι τόσο χαλαρή που τα παιδιά παίρνουν δάνεια για να σπουδάσουν και τα ξοφλάνε μόλις βρουν δουλειά, άντρες γυναίκες πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν υφίσταται η έννοια της παρέας που θα πας για ένα καφέ και θα μιλήσεις από τη μεγαλύτερη μαλακία του αιώνα μέχρι και τα πλέον σοβαρά σου προβλήματα.
Δεν είναι όλα τόσο όμορφα έξω όπως μας τα δείχνει η τηλεόραση παιδιά. Ούτε όμως αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να δούμε τί κάνουν καλά αυτοί και να το υιοθετήσουμε.
Απλώς εμείς διαλέγουμε να υιοθετούμε πάντα τις μαλακίες...
ΥΓ Ρε iriniaa απ'την Τσαρπίστα είσαι; :D
VanDiemen
30/12/2006, 02:27
Είσαι άκρως υποκειμενικός και προκειμένου να μην παραδεχτείς ότι η Ελλάδα υστερεί σε βασικούς τομείς έναντι άλλων κρατών, λες πράγματα που είναι επιεικώς απαράδεκτα!
Αναφέρεσαι στο ότι έχεις τρία κράνη και νιώθεις ελεύθερος να τα φοράς όποτε θες χωρίς να κινδυνεύεις να σου χώσουν πρόστιμο! Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα πρόστιμα για τη συγκεκριμένη παράβαση, εσύ υποστηρίζεις ότι είναι καλύτερο το καθεστώς της επιβολής αυτών των προστίμων κατά βούληση (όπως είναι η επικρατούσα κατάσταση), παρά το να ισχύει για όλους, το ίδιο ακριβώς.
Γιατί, για να κάνεις κατανοητή τη θέση σου όμως, αναφέρεσαι σε μια παράβαση, οι συνέπεις της οποίας θα επηρεάσουν αποκλειστικά το δικό σου το κεφάλι, και δεν αναφέρεσαι στην παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη; Αν σε έπιαναν να το παραβιάζεις επειδή έτσι γουστάρεις και σου έπαιρναν το δίπλωμα ισόβια, εγώ θα την επικροτούσα με τις μπάντες μια τέτοια ενέργεια (όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται)!
Τέλος, αυτή η συζήτηση ξεκίνησε από το σχόλιο που έκανε κάποιος για την σωστή οδηγική συμπεριφορά των ευρωπαίων σε σχέση με τους Έλληνες. Εσύ προσπαθείς να καταρρίψεις τη λογική του να παραδειγματιζόμαστε βλέποντας κάτι σωστό, αναφέροντας άσχετα αρνητικά στοιχεία (με το αντικείμενο που αφορούν τα παραδείγματα) του αναφερομένου ως σωστά πράττοντως.
Αναλογίσου λίγο και τις δικές μας μαύρες σελίδες στην ιστορία (η οποία δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με το θέμα συζήτησης) μήπως και μετριαστεί λίγο η αχαλίνωτη υπερεκτίμηση στον εαυτό σου ως Έλληνα.
Επίσης μη θεωρείς πολιτισμένο τον εαυτό σου επειδή τα μουσεία μας ξεχειλίζουν από καλλιτεχνικά λαξευμένες κοτρώνες που φτιάχτηκαν 5000 χρόνια πριν. Πολιτισμός είναι και το να κρατήσεις το σκουπίδι σου μέχρι να βρεις καλάθι των αχρήστων, αντί να το πετάξεις στο δρόμο, επειδή αυτό δεν θα έχει καμμιά οικονομική συνέπεια στη τσέπη σου.
Sferopetadhn
30/12/2006, 02:37
Είναι προτιμότερη η βεβαιότητα μίας μικρής τιμωρίας, παρά η πιθανότητα μίας μεγάλης!
Θα μας άρεσε αυτό;
blueblack
30/12/2006, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Είσαι άκρως υποκειμενικός και προκειμένου να μην παραδεχτείς ότι η Ελλάδα υστερεί σε βασικούς τομείς έναντι άλλων κρατών, λες πράγματα που είναι επιεικώς απαράδεκτα!
Αναφέρεσαι στο ότι έχεις τρία κράνη και νιώθεις ελεύθερος να τα φοράς όποτε θες χωρίς να κινδυνεύεις να σου χώσουν πρόστιμο! Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα πρόστιμα για τη συγκεκριμένη παράβαση, εσύ υποστηρίζεις ότι είναι καλύτερο το καθεστώς της επιβολής αυτών των προστίμων κατά βούληση (όπως είναι η επικρατούσα κατάσταση), παρά το να ισχύει για όλους, το ίδιο ακριβώς.
Γιατί, για να κάνεις κατανοητή τη θέση σου όμως, αναφέρεσαι σε μια παράβαση, οι συνέπεις της οποίας θα επηρεάσουν αποκλειστικά το δικό σου το κεφάλι, και δεν αναφέρεσαι στην παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη; Αν σε έπιαναν να το παραβιάζεις επειδή έτσι γουστάρεις και σου έπαιρναν το δίπλωμα ισόβια, εγώ θα την επικροτούσα με τις μπάντες μια τέτοια ενέργεια (όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται)!
Τέλος, αυτή η συζήτηση ξεκίνησε από το σχόλιο που έκανε κάποιος για την σωστή οδηγική συμπεριφορά των ευρωπαίων σε σχέση με τους Έλληνες. Εσύ προσπαθείς να καταρρίψεις τη λογική του να παραδειγματιζόμαστε βλέποντας κάτι σωστό, αναφέροντας άσχετα αρνητικά στοιχεία (με το αντικείμενο που αφορούν τα παραδείγματα) του αναφερομένου ως σωστά πράττοντως.
Αναλογίσου λίγο και τις δικές μας μαύρες σελίδες στην ιστορία (η οποία δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με το θέμα συζήτησης) μήπως και μετριαστεί λίγο η αχαλίνωτη υπερεκτίμηση στον εαυτό σου ως Έλληνα.
Επίσης μη θεωρείς πολιτισμένο τον εαυτό σου επειδή τα μουσεία μας ξεχειλίζουν από καλλιτεχνικά λαξευμένες κοτρώνες που φτιάχτηκαν 5000 χρόνια πριν. Πολιτισμός είναι και το να κρατήσεις το σκουπίδι σου μέχρι να βρεις καλάθι των αχρήστων, αντί να το πετάξεις στο δρόμο, επειδή αυτό δεν θα έχει καμμιά οικονομική συνέπεια στη τσέπη σου.
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ........Η
Λίαν έπιεικώς --ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ--.............
τά έρμηνεύεις όπως θέλεις ή όπως σέ βολεύει, μάλλον πολιτικά όρμώμενος....!!!!!!!!!
Ένα παραδειγματάκι.........όντως έχω τρία κράνη καί μάλιστα πανάκριβα, 2 Arai καί ένα
uvex carbon,.........ΑΛΛΑ.............αύτά μέ τό.....
ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ...........τί σχέση έχουν....?????
Μίλησα έγώ γιά παράβαση έρυθρού σηματοδότη..???????????????????????????????????
Αύτή ή ταύτιση, ή άφέλεια κρύβει, ή...ΔΟΛΟ....!!!!!!!!
Είδες τόν νέο κώδικα..???
Είδες τά πρόστιμα πού προτείνει...???
Είδες πόσο είναι τό πρόστιμο γιά άσκοπη χρήση φώτων ....????
Είδες πόσο είναι τό πρόστιμο γιά .....ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ..??
Καί σέ ρωτάω,........
Ποιό είναι τό πιό έπικίνδυνο γιά τή δημόσια ύγεία...?????????????
Τό νά φοράει ό κάθε μαλάκας κράνος,ή όχι, ή τό νά μπείς στό άντίθετο ρεύμα πού είναι ή πιό
συνήθης αίτία ...ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ...?????
Δέν ξέρω λεβέντη μου άν είσαι γιός κανενός βουλευτή τής κυβέρνησης........ΑΛΛΑ.....μήν
ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ......!!!!!!!!
Είσαι σέ λάθος δρόμο.......ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ............καί θά δείς ότι καί καλύτερη τήν Έλλάδα
τήν θέλω,καί προσπαθώ.........
Άλλά δέν καταδέχομαι νά πάρω τίποτε άπό τά κρέατα πού βασίζουν τήν σύγχρονη
ύπαρξη τους........ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ......!!!!!!!!!!
Καί ούτε μπαίνω στό λούκι τού προσχήματος,ότι γιά μιά δήθεν εύνομούμενη ΠΟΛΙΤΕΙΑ...
ΕΜΕΝΑ.....θά μέ γράφουν στό video....ΠΟΤΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.....!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ..............ΟΧΙ ΕΔΩ.....!!!!!!!!!
Νά βάζω τήν κάμερα ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.....καί μετά νά καταγράφω ποιός
πούστης είναι άντικαθεστωτικός ή ποιός διαμαρτύρεται γιατί παίρνει 25 εύρώ μεροκάμματο
Βλέπεις έμείς οί πλούσιοι,θέλουμε νά φυλάμε καί τόν κώλο μας......!!!!!!!!!!!
Νά ξέρουμε καί τί μάς γίνεται......!!!!
Σέγκεν λεβέντη μου....όλη ή Εύρώπη ...ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ......
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.....!!!!!!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν ...ΞΥΠΝΑ......μή δείς τήν Έλλαδίτσα μας, γιά χάρη τού βασιλικού....
ΑΓΓΛΙΑ.......ή ΑΥΣΤΡΙΑ.......κ.λ.π.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ.....!!!!!!!!!!!
ΥΓ.Sfero,έτσι θά σέ λέω γιά συντομία,γιά τό χωριό κοντά είσαι,είμαι άπό τό
μεγάλο χωριό ......:lol:
Αρχικά δημιουρθηκε από iriniaa
Είσαι σέ λάθος δρόμο.......ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ............καί θά δείς ότι καί καλύτερη τήν Έλλάδα
τήν θέλω,καί προσπαθώ.........
Άλλά δέν καταδέχομαι νά πάρω τίποτε άπό τά κρέατα πού βασίζουν τήν σύγχρονη
ύπαρξη τους........ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ......!!!!!!!!!!
Καί ούτε μπαίνω στό λούκι τού προσχήματος,ότι γιά μιά δήθεν εύνομούμενη ΠΟΛΙΤΕΙΑ...
πούστης είναι άντικαθεστωτικός ή ποιός διαμαρτύρεται γιατί παίρνει 25 εύρώ μεροκάμματο
Γιαυτό λοιπόν ...ΞΥΠΝΑ......μή δείς τήν Έλλαδίτσα μας, γιά χάρη τού βασιλικού....
και σου επεναλαμβάνω φίλε Ιριανα: στην Ελλάδα δεν ανθεί η κρατική τρομοκρατία???επειδή δεν πέρνουμε για παράδειγμα κλήσεις ή επειδή μπορούμε να πετάμε τα σκουπίδια μας όπου να ναι δεν υπάρχουν γιγαντωμένοι κατασταλτικοί μηχανισμοί??
οι χιλιάδες κάμερες που εγκαταστήθηκαν για τους Ολυμπιακούς απεγκταταστήθηκαν???ή μήπως
λειτουργούν????
δεν υπάρχουν κάμερες σε όλους τους δημόσιους χώρους??έστω και αν αυτές υποτίθεται ότι προστατεύουν κάποιο ιδιωτικό αγαθό????βλέπε τράπεζες, πολυκαταστήματα κτλ....
δεν παρακολουθούνται κινητά τηλέφωνα???
δεν μας ψάχνουν κ την κ@τρυπίδα στο αεροδρόμιο???
φίλε Ιριανα, στην Ελλάδα είμαστε ελεύθεροι εκεί που μας επιτρέπουν να είμαστε ελεύθεροι γιατί ξέρουν ότι δεν έχει κόστος για την εξουσία τους....
αντίθετα ο περιορισμός των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων είναι σε αντίστοιχο βαθμό με των ευρωπαίων πολιτών.....αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε επειδή μπορούμε ελεύθερα να περάσουμε με κόκκινο.....
και πιστεύουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ....:yuck:
το τιμημα το πληρώνουμε και εμείς καθημερινά....με υπόγειους τρόπους...τουλάχιστον στο εξωτερικό ξέρεις ότι σε παρακολουθούν και προστατεύεσαι....ΕΔΩ???
Υ.Γ σε ότι αφορά τα περί συμφωνίας του "πατερούλη" με τους Ναζί είναι πασίγνωστα αλλά έτερον εκάτερον....όταν μπήκε στον πόλεμο αναγκαστικά η Ρωσία πλήρωσε μεγάλο φόρο αίματος...
και ο δικός μας ο φασίστας εξάλλου έγλειφε τον κ@λο των Ναζί και προσπάθησε με χίλιους δυο τρόπους να μείνει ουδέτερος μιας και είχε τρομερή συμπάθεια στους Ναζί ως Γερμανοτραφής...
αυτό δεν αμαυρώνει τον αγώνα των Ελλήνων....
η διαφορά της Ελλάδος με τη Ρωσία είναι ότι ο φόρος τιμής αφορούσε κυρίως άμαχο πληθυσμό...ενώ στη Ρωσία ήταν στρατιώτες ....και αυτό πονάει ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα γιατί διαπράχτηκαν τρομερά εγκλήματα πολέμου...
VanDiemen
30/12/2006, 12:40
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ........Η
.............................
Σχετικά με τα σχόλιά σου ότι είμαι πολιτικά ορμώμενος, δεν έχω να πω τίποτα, γιατί από πουθενά
από αυτά που έγραψα, δεν προκύπτει η κλίση μου προς πράσινους, κόκκινους και μπλε-ρουά.
Αντίθετα από τα δικά σου μηνύματα, προκύπτει η συμπάθειά σου προς αντικαθεστωτικούς, αναρχικούς,
κομμουνιστές κ.λπ. Κι αν θέλεις, πες μου για να επισυνάψω αποσπάσματα από αυτά που είπες
μέχρι τώρα και κατά τη γνώμη μου επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό μου.
όμως γούστο και καπέλο σου! Ποιανού είναι η πιο δημοκρατική απάντηση; Η δική μου, για
η δική σου; Αν θέλεις να καταρρίψεις τις απόψεις κάποιου, μιλάς με επιχειρήματα πάνω στο υπό
συζήτηση θέμα και δεν κατηγορείς τον ίδιο τον συνομιλητή σου για τίποτα, ώστε να τον μειώσεις
και συνεπώς να αναβαθμίσεις μ' αυτό τον τρόπο τη δική σου άποψη.
Π.χ. αυτό που λες σε μένα:
Α, εσύ είσαι νεοδημοκράτης, τι να μας πεις κι εσύ τώρα; Εσύ θα έλεγες τα πάντα προκειμένου
να μη χάσεις την εξουσία. Πριν συνεχίσω, μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια!
Βρίζοντας και γενικά μιλώντας τόσο επιθετικά, δεν πείθεις κανέναν ο οποίος έχει αντίθετη με
τη δική σου άποψη ή για κάποιους λόγους δεν έχει ακόμη σχηματίσει άποψη για το θέμα που μιλάμε.
Το μόνο που επιτυγχάνεις είναι να κάνεις, αυτούς που έχουν ακριβώς την ίδια λογική με τη δική σου, να λένε:
"μα τι καλά που τα λέει!!".
Επίσης λες σε κάποιο σημείο:
"Συμβουλή,όταν συζητάς δέν είναι άπαραίτητο νά συμφωνήσεις ,γιαυτό έπάνω στήν κουβέντα
είπες,στίς μπανάνες....
ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΜΕ...???"
Εσύ αυτό που συμβουλεύεις τον άλλο να τηρεί, το εφαρμόζεις;
Σχετικά με το κράνος κι αυτό που λες στην αρχή ότι ή δεν καταλαβαίνω (άρα είμαι ηλίθιος--->
άρα είμαι λάθος---> άρα έχεις δίκιο) ή είμαι πολιτικά ορμώμενος (άρα κρύβεται κάποιο σκοτεινό
κίνητρο σ' αυτά που λέω---> άρα είμαι λάθος----> άρα έχεις δίκιο) ας δούμε ποιος δεν κατάλαβε ποιον, ή ποιος έκανε πως δεν κατάλαβε.
Καταρχήν δεν προσπαθώ να σε πείσω! Το ξέρω ότι αυτό είναι παντελώς αδύνατον! Απλώς με
ενδιαφέρει, αυτοί που θα διαβάσουν αυτά που γράφουμε, να έχουν τις ολοκληρωμένες τοποθετήσεις και των δυο, πριν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, σχετικά με το ποιος έχει δίκιο.
Πάμε λοιπόν στο κράνος.
Λες: "Ναί θέλω καί δρόμους καλύτερους,καί τρία κράνη έχω...!!!
ΑΛΛΑ τά φοράω ...ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....όχι γιατί μού λένε 1000 εύρώ καί θά μού κάνουν ντά...!!!!!!!"
Με τα παραπάνω αναρωτιέσαι στην ουσία, "γιατί να μου επιβάλει κάποιος να φοράω κράνος;". Το φοράω εγώ από μόνος μου όποτε γουστάρω και είμαι μάγκας και ευχαριστημένος!
Σου απαντώ ΕΓΩ: "Γιατί, για να κάνεις κατανοητή τη θέση σου, αναφέρεσαι σε μια παράβαση, οι συνέπεις της οποίας θα επηρεάσουν αποκλειστικά το δικό σου το κεφάλι, και δεν αναφέρεσαι στην παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη;"
Εκεί πρέπει ή δεν πρέπει να υπάρχουν πρόστιμα; Αν δεν πρέπει ποιος θα προστατεύσει εμένα που περνάω το πράσινό μου ήσυχα και όμορφα και έρχεσαι εσύ ο κάγκουρας επειδή έτσι σου τη βάρεσε και περνάς το κόκκινο; Αν πάλι πρέπει, εννοείς ότι το πρόστιμο για το κράνος είναι το όλο πρόβλημα και δεν κατακρίνεις την επιβολή της τάξης γενικότερα;
Αυτό το στόχο είχε το σχόλιο που έκανα για το κράνος και το φωτεινό σηματοδότη!
Λες τέλος:
"Ένα παραδειγματάκι.........όντως έχω τρία κράνη καί μάλιστα πανάκριβα, 2 Arai καί ένα
uvex carbon,.........ΑΛΛΑ.............αύτά μέ τό..... ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ...........τί σχέση έχουν....?????
Μίλησα έγώ γιά παράβαση έρυθρού σηματοδότη..???????????????????????????????????
Αύτή ή ταύτιση, ή άφέλεια κρύβει, ή...ΔΟΛΟ....!!!!!!!!"
Όχι δε μίλησες εσύ! Μίλησα ΕΓΩ!! Να επαναλάβω μήπως; Θα το καταλάβεις αυτή τη φορά;
Είπα γιατί δεν ανέφερες μια παράβαση της οποίας οι συνέπειες θα έχουν αντίκτυπο σε
άλλους ανθρώπους και όχι στο μόνο κεφάλι του ανθρώπου που επέλεξε να κάνει μια παράβαση
για να επιβεβαιώσει τον εαυτό του ότι είναι ελεύθερος να κάνει ότι κατεβάσει η γκλάβα του!
Εξήγησέ μου τώρα αναλυτικά, όπως εξήγησα κι εγώ: Που ακριβώς τα λεγόμενά μου, κρύβουν δόλο;
Αλλά αυτή τη φορά να απαντήσεις και να μην αρχίσεις να πετάς λόγια περί ανέμων και υδάτων, στολισμένα με αχρείαστη επιθετικότητα και μπόλικα κοσμητικά επίθετα! Σου επαναλαμβάνω ότι αυτά δε δίνουν περισσότερο κύρος σ' αυτά που λες (τουλάχιστο σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια)!
loukasfilm
30/12/2006, 13:27
ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ......!!!!!!!!!!
:wave2: [/B]
Irinia, θα ήθελα να μου πείς τι από αυτά που αναφέρεις δεν συμβαίνει και σήμερα στην Ελλάδα. Απλά σε μικρότερο βαθμό κατά την γνώμη μου, λόγω των αγώνων που έχει κάνει μέχρι σήμερα και συνεχίζει να κάνει ο Ελληνικός λαός.
Το λέω αυτό,γιατί διαβάζοντας κάποιος τα γραπτά σου,θα νομίζει ότι στην Ελλάδα έχουμε ΤΗΝ ελευθερία. Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει.
Οι κυβερνήσεις και του Πασόκ και της ΝΔ, και το Σέγκεν και όλες τις άλλες προτάσεις υπερψήφισαν. Το μόνο τους πρόβλημα σήμερα, είναι στην όσο πιο δυνατόν αναίμακτη, (γι' αυτούς), εφαρμογής τους.
Συμφωνώ με το ΞΥΠΝΑ που λές, για να μην τα δούμε να εφαρμόζονται σκληρότερα, και να τους αναγκάσουμε να τα πάρουνε και πίσω.
Το να ζηλεύεις τους δρόμους ενός κράτους, είναι ανθρώπινο, αλλά κατά την γνώμη μου όχι και το ουσιαστικό. Δεν θα ξεχάσω την περίφημη ρήση συμφουρίτη μας, ότι "την επταετία ναι μεν είχαμε χούντα, αλλά φτιάχτηκαν και δρόμοι στην Ελλάδα". Χάνουμε την ουσία εδώ νομίζω.
Όταν καταφέρουμε η χώρα που ζούμε να έχει σαν πρώτο της μέλημα τον Άνθρωπο, οι δρόμοι θα έρθουνε. Προς θεού να μην νομίζει κανείς ότι λέω, να μην διαμαρτυρόμαστε και να μην παλεύουμε καθημερινά, ενάντια σε ότι στραβό και ανάποδο βλέπουμε. Ίσα ίσα θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί, και να διεκδικούμε ακόμα πιο έντονα.
Καλή χρονιά να έχουμε μάγκες και πάντα να συζητάμε, έντονα και όμορφα.
:beer: :beer: :beer:
blueblack
30/12/2006, 19:49
ZZR.........ΚΑΙ............LOUKASFILM..........
Tί νά πώ ότι ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ...?????
Άλλά Άγγλία ρέ παιδιά....ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ....!!!!!!!!!
Μπορεί καί ή ψευδαίσθηση τού κόκκινου ,νά μού τήν δημιουργεί αύτή
τήν πουτάνα τήν αίσθηση τής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...!!!!!!
Άλλά όταν σέ σκίζουν φίλοι μου.....ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ,......είσαι νεκρός
χωρίς νά τό ξέρεις.......
Έξάλλου γιά αύτό παλεύουμε καί σείς, καί γώ......
Δέ γίναμε άκόμα Άγγλία ούτε Αύστρία...!!!!!!!!
Τώρα γιά σένα βρέ άγόρι μου, VanDiemen......τί νά πώ...???????
Τό μόνο πού σού είπα προσωπικά είναι τό ..ΞΥΠΝΑ....καί αύτό μέ μεταφορική
σημασία......ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ.........!!!!!!!!
Είμαι λίγο άντικαθεστωτικός, λίγο άριστερός καί..ΛΙΓΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.....!!!!!!!!!!
Δέν μπορώ λεβέντη μου νά σέ παρακολουθήσω,γιαυτό άν σέ πρόσβαλα συγχώρα με....
Θά κάνω μιά τελευταία προσπάθεια......
Πές μου γιατί τό πρόστιμο στό νέο κώδικα..........
τής είσόδου στό άντίθετο ρεύμα........
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ.....άπό αύτόν πού δέ φοράει κράνος καί........
γιατί τό πρόστιμο γιά τήν άσκοπη ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΩΝ...........είναι 3,5 φορές μεγαλύτερο άπό
τήν πιό πάνω παράβαση...........ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ....????????????
Άντε λεβέντη μου......ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....!!!!!!!!!!
Είναι ή άπάντηση μου στό φοράω τό ΚΡΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....!!!!!!!!!!!!!
vaskunito
30/12/2006, 20:25
]
Παίδες, σε αυτό θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Αν και το κεφάλι και το σώμα σου είναι δικό σου το να μην φοράς κράνος έχει και άλλες επιπτώσεις που ίσως δεν τους δίνεις τόση σημασία. Ας υποθέσουμε πως χωρίς κράνος βάζεις σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή σου και την υγεία σου (ανεξαρτήτου ταχύτητας κτλ κτλ). Όπως και ισχύει άλλωστε.
Οκ εσένα είπαμε δεν σε ενδιαφέρει αλλα, σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος οι πρώτοι που θα επηρεαστούν αρνητικά είναι η οικογένεια σου και οι φίλοι σου. Που όπως και να το κάνουμε ένας θάνατος ή μιά σοβαρή παράλυση δύσκολα ξεπερνιέται.
Μετά, βάλε και τα έξοδα νοσηλείας σου (προσωπικα, από ασφάλιση, δημόσιο) που θα πρέπει κάποιος να πληρώσει επειδή εσύ δεν θέλησες να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Που εντάξει σε προσωπικό επίπεδο ίσως να μην είναι μεγάλο ποσό, άλλα υπολόγισε πόσοι παθένουν σοβαρά ατυχήματα που γίνονται σοβαρότερα επειδή δεν φόραγαν την απαραίτητη προστασία. Οπότε και πόσο ανεβαίνει το κόστος νοσηλείας, χρόνος γιατρών, κρεβάτια σε νοσοκομεία κτλ κτλ. όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλο κόστος γιά το σύστημα υγείας.
Και επίσης. Επειδή αυξάνεται το ρίσκο σοβαρού ατυχήματος αυξάνεται και το ρίσκο κινδύνου πάνω σε μηχανή. Αυτό προσωπικά μπορεί να μην σε ενδιαφέρει, αλλά έχει αρηντικότατο αντίκτυπο στον κόσμο που ακούει συνεχώς για την επικυνδυνότητα των μηχανών. Περί ατυχημάτων, θανάτων κτλ κτλ. Ως αποτέλεσμα, το κράτος γιά να μειώσει τα ατυχήματα θα πέρνει συνεχώς μέτρα εναντίων των μηχανόβιων (π.χ. Α. Κορέα δεν μπορείς να βγεις εθνική με μηχανή, Ιαπωνία restricted στα 100 άλογα, Αγγλία λόμπυ εναντίων των μηχανών προσπαθεί να πείσει την κυβέρνηση πως οι μηχανές πρέπει να γίνουν παράνομες, Ελλάδα υπεραύξηση προστίμων).
Και να σου πω και το εξής. Πίστεψε το ή όχι δεν θέλει η ελληνική κυβέρνηση να πεθαίνουν τόσες χιλιάδες στους δρόμου (λιγότεροι ψηφοφόροι, λιγότεροι φόροι κτλ κτλ). Και επειδή μερικοί δεν σκαμπάζουν τίποτα (και δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από σωστή εκπεύδευση) προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν μερικούς οδηγούς βάζοντας πρόστιμα. Νομίζω η σχετικές αναλογίες μεταξύ προστίμων δεν είναι το θέμα (αντίθετο ρεύμα vs κράνος) και δεν είναι αντίκτυπο των σοβαροτήτων τους. Εντάξει κι εγώ συμφωνώ πως έχουν ένα κερδοσκοπικό και φοροεισπρακτικό χαρακτήρα, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. Γιατί πρέπει ρε παιδιά να έχουμε αστυνόμο πάνω από το κεφάλι μας για να φοράμε κράνος. Και 10000 ευρώ να το κάνουν το πρόστιμο εγώ θα το επικροτούσα. Και του κράνους και του αντίθετου ρεύματος. Γιατί τα πράγματα έχουν παραγίνει. Και δυστυχώς ως λαός δεν μαθαίνουμε με τίποτα παρά με τον βούρδουλα. Και αυτό νομίζω πρέπει να μείνει από όλη την συζήτηση. Όχι ποιοι ευρωπαίοι είναι καλύτεροι από μας ή άμα είμαστε ποιό μάγκες εμείς. Αλλά τι κάνουμε εμείς στην ίδια μας την χώρα, και πόσο σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους γύρω μας. Αυτή νομίζω είναι η σημασία του να είσαι λαός πολιτισμένος.
Ότι είχα να πω το είπα παίδες. Κάντε την αυτοκριτική σας.
blueblack
31/12/2006, 08:05
Παίδες, σε αυτό θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Αν και το κεφάλι και το σώμα σου είναι δικό σου το να μην φοράς κράνος έχει και άλλες επιπτώσεις που ίσως δεν τους δίνεις τόση σημασία. Ας υποθέσουμε πως χωρίς κράνος βάζεις σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή σου και την υγεία σου (ανεξαρτήτου ταχύτητας κτλ κτλ). Όπως και ισχύει άλλωστε.
Οκ εσένα είπαμε δεν σε ενδιαφέρει αλλα, σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος οι πρώτοι που θα επηρεαστούν αρνητικά είναι η οικογένεια σου και οι φίλοι σου. Που όπως και να το κάνουμε ένας θάνατος ή μιά σοβαρή παράλυση δύσκολα ξεπερνιέται.
Μετά, βάλε και τα έξοδα νοσηλείας σου (προσωπικα, από ασφάλιση, δημόσιο) που θα πρέπει κάποιος να πληρώσει επειδή εσύ δεν θέλησες να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Που εντάξει σε προσωπικό επίπεδο ίσως να μην είναι μεγάλο ποσό, άλλα υπολόγισε πόσοι παθένουν σοβαρά ατυχήματα που γίνονται σοβαρότερα επειδή δεν φόραγαν την απαραίτητη προστασία. Οπότε και πόσο ανεβαίνει το κόστος νοσηλείας, χρόνος γιατρών, κρεβάτια σε νοσοκομεία κτλ κτλ. όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλο κόστος γιά το σύστημα υγείας.
Και επίσης. Επειδή αυξάνεται το ρίσκο σοβαρού ατυχήματος αυξάνεται και το ρίσκο κινδύνου πάνω σε μηχανή. Αυτό προσωπικά μπορεί να μην σε ενδιαφέρει, αλλά έχει αρηντικότατο αντίκτυπο στον κόσμο που ακούει συνεχώς για την επικυνδυνότητα των μηχανών. Περί ατυχημάτων, θανάτων κτλ κτλ. Ως αποτέλεσμα, το κράτος γιά να μειώσει τα ατυχήματα θα πέρνει συνεχώς μέτρα εναντίων των μηχανόβιων (π.χ. Α. Κορέα δεν μπορείς να βγεις εθνική με μηχανή, Ιαπωνία restricted στα 100 άλογα, Αγγλία λόμπυ εναντίων των μηχανών προσπαθεί να πείσει την κυβέρνηση πως οι μηχανές πρέπει να γίνουν παράνομες, Ελλάδα υπεραύξηση προστίμων).
Και να σου πω και το εξής. Πίστεψε το ή όχι δεν θέλει η ελληνική κυβέρνηση να πεθαίνουν τόσες χιλιάδες στους δρόμου (λιγότεροι ψηφοφόροι, λιγότεροι φόροι κτλ κτλ). Και επειδή μερικοί δεν σκαμπάζουν τίποτα (και δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από σωστή εκπεύδευση) προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν μερικούς οδηγούς βάζοντας πρόστιμα. Νομίζω η σχετικές αναλογίες μεταξύ προστίμων δεν είναι το θέμα (αντίθετο ρεύμα vs κράνος) και δεν είναι αντίκτυπο των σοβαροτήτων τους. Εντάξει κι εγώ συμφωνώ πως έχουν ένα κερδοσκοπικό και φοροεισπρακτικό χαρακτήρα, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. Γιατί πρέπει ρε παιδιά να έχουμε αστυνόμο πάνω από το κεφάλι μας για να φοράμε κράνος. Και 10000 ευρώ να το κάνουν το πρόστιμο εγώ θα το επικροτούσα. Και του κράνους και του αντίθετου ρεύματος. Γιατί τα πράγματα έχουν παραγίνει. Και δυστυχώς ως λαός δεν μαθαίνουμε με τίποτα παρά με τον βούρδουλα. Και αυτό νομίζω πρέπει να μείνει από όλη την συζήτηση. Όχι ποιοι ευρωπαίοι είναι καλύτεροι από μας ή άμα είμαστε ποιό μάγκες εμείς. Αλλά τι κάνουμε εμείς στην ίδια μας την χώρα, και πόσο σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους γύρω μας. Αυτή νομίζω είναι η σημασία του να είσαι λαός πολιτισμένος.
Ότι είχα να πω το είπα παίδες. Κάντε την αυτοκριτική σας.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ VASKUNITO............
Ίσως φταίει τό άπρόσωπο τού πράγματος λόγω internet......
Άλλά είναι κουραστικό κάθε φορά τό νά έξηγείς τό αύτονόητο.
Άπάντησε μου ,τί είναι πιό εύκολο,τό νά κάθεσαι σέ μιά γωνία κρυμμένος καί νά περιμένεις
νά περάσει κανένα παπάκι νά τού χώσεις τά 350 ή............
νά είσαι στημμένος στίς Έθνικές καί έπαρχιακές όδούς καί νά βλέπεις ποιός πατάει διπλή γραμμή
καί νά τού κόβεις τόν κώλο.....????????????
Ή νά περιμένεις άπέναντι άπό τό μπλόκο νά πάρεις τό κεφάλι αύτού πού άναβοσβήνει τά
φώτα γιατί ένας μαλάκας σημαδεύει κρυμμένος πίσω άπό ένα θάμνο καί πίσω άπό μιά
ταμπέλλα άπό τό 1821 πού γράφει 50,άντι νά είναι μπροστά στο σταυροδρόμι νά τόν βλέπεις
γιατί........
ΑΛΛΟ ΠΡΟΛΗΨΗ.................ΑΛΛΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ....γιά τό δήμαρχο τού χωριού...??????????????
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ........?????
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ........
Νοιάζεται γιά νά έχει χέρια στήν παραγωγική διαδικασία,χαμάληδες,ζώα μέ 3,60 γιά νά
δουλεύουν οί καμινάδες καί νά παράγουν.....!!!!!!!!!
Άν νοιάζονταν γιά μάς θά μάς παρήχε καλύτερη ποιότητα ζωής,καλύτερες άμοιβές,καλύτερη
παιδεία,καλύτερη ύγεία.....
Έσύ μπορεί νά πήγες στήν Άγγλία,άλλά γιά ρώτα πώς είναι ή δημόσια εκπαίδευση..???
Πώς έχει καταντήσει....????
Πού βρίσκεται ή δημόσια ύγεία...????
Πεθαίνεις άν δέν έχεις μαλλί....????????
Γιά ποιά περίθαλψη μιλάς........
Γιά αύτόν πού πεθαίνει άπό καρκίνο καί τού κλείνουν ραντεβού γιά 6 μήνες μετά θάνατον....?????????
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ 1000 ΛΙΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.....!!!!!!!!!!!!
Καί άν ή ζωή μου έμμεσα τούς άνήκει ....ΑΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΩ ΕΓΩ...!!!!!!
ό καθένας μας μέ τούς δικούς του σίγουρα έχει ίσσοροπήσει καί δέν περιμένει....
ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ......νά τού βάλει τάξη στή ζωή του....!!!!!!!!!
Όποιος καβαλλάει μηχανάκι άν ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ...........είναι μέ τό ένα
πόδι στό γκρεμό......
Μέ τό αύτοκίνητο άπλά σπάς ένα φανάρι , μέ τό μηχανάκι μπορεί νά τελειώσει ή ζωή σου....!!!!
Δέν είναι κουβάδες τά μηχανάκια μέ 7 άερόσακκους....!!!!!
Έπεσες, τράκαρες..????
Είναι θέμα κωλοφαρδίας.....νά τή γλυτώσεις.....
Βεβαίως καί βοηθάει ό έξοπλισμός....!!!!!!!!!!
Ή ένσταση μου δέν είναι τό άν θά φοράω κράνος ή όχι..........
είναι........
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.........!!!!!!!!!!!
Έσύ μπορεί νά νομίζεις ότι δέν ύπάρχει θέμα άντιπαράθεσης στό ύψος τών προστίμων.
Έγώ νομίζω καί παρανομίζω ότι .....ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ.....!!!!!!!
Καί βεβαίως δέν τέθηκε θέμα τό ποιός είναι πιό μάγκας ,έμείς ή οί Εύρωπαίοι άν αύτό κατάλαβες
ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.........!!!!!!!
Άλλά άλλο ήταν τό θέμα ,τό τί έχω έγώ νά πάρω άπό αύτούς χωρίς νά άλλοιωθώ,
χωρίς νά στήσω κώλο,χωρίς νά γίνω ζωάκι,χωρίς νά ρομποτοποιηθώ,χωρίς,χωρίς.....
μέ τίμημα τήν καλύτερη άσφαλτο,καί τό πώς τήν άπέκτησα αύτή τήν Χ άσφαλτο,
ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...???????????
Τώρα όσον άφορά τό φαίνεσθαι τού μηχανόβιου καί τής μηχανής,κατά τό πόσο έξαρτάται άπό
τό look μας.........έ....έδώ ....φίλε ......αύτό ήταν .......ΠΑΝΤΑ.......τό άδύνατο σημείο μας....
Άκόμα καί αύτούς πού κυκλοφοράνε μέ τίς καμπαρντίνες καί τίς Σαμσονάιτ πάνω στά
βεσποειδή,άκόμα καί αύτούς μέ ένα μάτι τούς κοιτάζουν......
Πιστεύω πώς όταν τά μηχανάκια,άν ποτέ, ξεπεράσουν τά αύτοκίνητα σέ ποσότητα τότε
ίσως μας άποδεχτούν στά ίσια.....!!!!!!
Μέχρι τότε όσα arai καί νά φορέσω πάλι στραβά θά μέ βλέπουν...
Άσε πού τώρα στά 51 μου πιά όλοι μέ κράζουν........γέρο άνθρωπο.....!!!!!
Άντε καλή Πρωτοχρονιά...καί νάσαι σίγουρος ότι τήν αύτοκριτική μου πάντα προσπαθώ νά
τήν κάνω άλλά βλέπεις ό άνθρωπος είναι άτελές όν έχει και άδυναμίες.....!!!!
ΥΓ. Πάρε τούς λαούς καί ρώτα ποιόν άγαπούν ,ποιόν θαυμάζουν καί ποιόν σέβονται
περισσότερο έμάς ή τούς Άγγλους,τούς Γάλλους,τούς Γερμανούς...????
Αύτούς μόνο τούς φοβούνται.Γιά ρώτα ένας όλόκληρος Άραβικός κόσμος,τί γνώμη
έχει γιά αύτούς καί τόν πολιτισμό πού τούς ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ..?????
Γιά ρώτα στή Λατινική Άμερική ,μία όλόκληρη ήπειρος τί γνώμη έχει γιά αύτούς καί
ποιά γιά μάς.
Οί περισσότερες μας άντιπάθειες είναι μέσα στήν Εύρώπη....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..???
Μέχρι καί οί Έβραίοι μάς πάνε..!!!!!!!!!
Άκόμα καί ό λαός στήν Τουρκία μάς άγαπάει,άσε τούς στρατηγούς...!!!!
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......λοιπόν...ΓΑΜΩ......γιατί είμαστε ...
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.......!!!!!!!!!!
VanDiemen
31/12/2006, 10:57
ZZR.........ΚΑΙ............LOUKASFILM..........
Tί νά πώ ότι ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ...?????
Άλλά Άγγλία ρέ παιδιά....ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ....!!!!!!!!!
Μπορεί καί ή ψευδαίσθηση τού κόκκινου ,νά μού τήν δημιουργεί αύτή
τήν πουτάνα τήν αίσθηση τής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...!!!!!!
Άλλά όταν σέ σκίζουν φίλοι μου.....ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ,......είσαι νεκρός
χωρίς νά τό ξέρεις.......
Έξάλλου γιά αύτό παλεύουμε καί σείς, καί γώ......
Δέ γίναμε άκόμα Άγγλία ούτε Αύστρία...!!!!!!!!
γιατί τό πρόστιμο γιά τήν άσκοπη ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΩΝ...........είναι 3,5 φορές μεγαλύτερο άπό
τήν πιό πάνω παράβαση...........ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ....????????????
Άντε λεβέντη μου......ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....!!!!!!!!!!
Εγώ θα σου πω τι να πεις; Μη λες τίποτα!
Σε έβαλα αφύπνιση; Μίλα με επιχειρήματα επί του θέματος. Τα "ξύπνα" και "αφυπνίσου"
τα ανέθεσα στο ξυπνητήρι μου.
Περιμένεις τα εύσημα; Μπράβο! Αν μας έκανες και μια σύνδεση του θέματος που μιλάμε με τα
πολιτικά σου πιστεύω, δε νομίζεις ότι θα ήταν πιο κατανοητά αυτά που θες να πεις;
Αυτό είναι φανερό! Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις, δεν απαντάς σε απολύτως
τίποτα συγκεκριμένο αλλά... έχεις δίκιο! Έ; Αυτό δε λες στην ουσία;
Κοίτα να δεις.. Από τη μια λες: Ζήτω η Ελλάδα! Γιατί βάζω το κράνος μου όποτε γουστάρω και δε με γράφουν!
Άλλους πιο άτυχους τους γράφουν! Εσύ λες αυτό είναι που σου αρέσει! Το ότι κρίνονται
με δυο μέτρα και δυο σταθμά οι αναβάτες. Κι αυτό εξαρτάται από την τύχη τους! Εγώ λέω:
Να κόψουν τον τσαμπουκά που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια ορισμένων, γράφοντας τους πάντες!
Και τους νεοδημοκράτες και τους πασοκτζήδες, και τους αναρχικούς, και τα κομούνια και τις αδερφές και τις μύγες!
Αρχίζεις να παραληρείς για το ποιο καθεστώς θα σου άρεσε και μετά από ΠΟΛΛΕΣ σελίδες ανούσιου, από πλευράς σου, διαλόγου, καταλήγεις στο ότι το πρόβλημα είναι ότι το πρόστιμο του κράνους είναι μεγαλύτερο από αυτό της παραβίασης της διαχωριστικής λωρίδας! Κατ' αρχήν σου απαντώ για το ύψος του προστίμου:
ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!! Να το πενταπλασιάσουν! Δε με ενδιαφέρει! Και ξέρεις γιατί;
Γιατί εγώ συμμορφώνομαι με τους νόμους, οι οποίοι δεν είναι παράλογοι!
Ο νόμος λέει να φοράς κράνος! Για να προστατεύσεις το κεφάλι σου. Όλες οι μπούρδες
που λες, έρχονται μετά το κεφάλι σου! Τις υποθέτεις! Το μυαλουδάκι σου και η ιδεολογία σου, επιτάσσουν να πιστεύεις ότι όλοι είναι εναντίον σου, θέλουν το κακό σου, σου βάζουν πρόστιμα για να έχουν τζακούζι κι εσύ να τη βγάζεις με τη σόμπα. Άρα καλό να φοράμε κράνος, αλλά όχι επειδή το λέει η πολιτεία! Αφού το λέει αυτή, αντίδραση! Μη το φοράτε!!!
Τις συνέπεις που η πράξη σου έχει για το κράτος, σου τις λέει πιο πάνω ο vaskunito!
Ναι, προσωπικά για το δικό σου το κεφάλι δεν έχει βγει ο νόμος!
Έχει βγει και γι' αυτό, αλλά έχει βγει και για τις συνέπειες που θα έχει στο κοινωνικό σύνολο το να πας και να το σπάσεις!
Το ότι δεν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου το θεωρώ δεδομένο εκ προοιμίου!
Δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις! Είναι κατανητό. Το να το επαναλαμβάνεις συνεχώς
είναι σαν να το θεωρείς τόσο φυσιολογικό (το να υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα),
που πρέπει να το κάνεις σαφές ότι δεν ιχύει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι ορίζουν τα "πιστεύω" του αναρχικού, αλλά τα δικά μου "πιστεύω" σου δίνουν το ελεύθερο να έχεις τη γνώμη σου και να την εκφράζεις ελεύθερα.
Απάντησε συγκεκριμένα! Τίς αοριστίες του στυλ "ξύπνα" και "αφυπνίσου" τις ακούω βερεσέ. Μη γράφεις για εντυπωσιασμό! Επί του θέματος έχεις να πεις κάτι;
Ναι; Πέστο! Όχι; (πράξε κατά βούληση γιατί αν σου συστήσω εγώ να κάνεις το αυτονόητο, θα παρεξηγηθείς)
Κι αν δεν καταλαβαίνεις πάλι.. θα επιστρατεύσω το corel draw, τι να κάνω..
VanDiemen
31/12/2006, 11:25
................................
Καί άν ή ζωή μου έμμεσα τούς άνήκει ....ΑΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΩ ΕΓΩ...!!!!!!
ό καθένας μας μέ τούς δικούς του σίγουρα έχει ίσσοροπήσει καί δέν περιμένει....
ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ......νά τού βάλει τάξη στή ζωή του....!!!!!!!!!
................................
Ξέρεις γιατί διαφωνώ εδώ; Έχεις συμβόλαιο με το Θεό, ότι αν στουκάρεις θα πεθάνεις;
Για κόψε μια βόλτα σε ένα νοσοκομείο να δεις λίγο τι παίζει! Αυτά που λες δεν είναι πρωτάκουστα. Τα λένε πάρα πολλοί! Οι περισσότεροι! "Γιατί με έγραψαν" και "δική μου είναι η ζωή" και "εισπρακτικά μέτρα" και "κ%$#μπάτσοι γουρούνια" και χίλια δυο άλλα.
Όταν όμως γίνει το κακό΄, όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως έχουν και το άλλο cd, εκείνο που λέει:
Που είναι η αστυνομία; Που είναι το κράτος; Που είναι τα νοσοκομεία; Είναι αντιμετώπιση αυτή; Τους πληρώνουμε και δε βλέπουμε ανταπόδωση! Και άλλα χίλια τέτοια!
blueblack
31/12/2006, 12:03
Ξέρεις γιατί διαφωνώ εδώ; Έχεις συμβόλαιο με το Θεό, ότι αν στουκάρεις θα πεθάνεις;
Για κόψε μια βόλτα σε ένα νοσοκομείο να δεις λίγο τι παίζει! Αυτά που λες δεν είναι πρωτάκουστα. Τα λένε πάρα πολλοί! Οι περισσότεροι! "Γιατί με έγραψαν" και "δική μου είναι η ζωή" και "εισπρακτικά μέτρα" και "κ%$#μπάτσοι γουρούνια" και χίλια δυο άλλα.
Όταν όμως γίνει το κακό΄, όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως έχουν και το άλλο cd, εκείνο που λέει:
Που είναι η αστυνομία; Που είναι το κράτος; Που είναι τα νοσοκομεία; Είναι αντιμετώπιση αυτή; Τους πληρώνουμε και δε βλέπουμε ανταπόδωση! Και άλλα χίλια τέτοια!
EΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ............ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ....!!!!!!
Μού θυμίζεις τότε πιτσιρικάς φοιτητής πού πλακωνόμασταν γιά τό πώς καί τό ποιός
θά μιλήσει πρώτος καί όταν έρχόταν ή ώρα ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ....!!!!!!!
Όταν μάθεις νά διαβάζεις καί νά έρμηνεύεις αύτά πού διαβάζεις, τότε......
ίσως τά ξαναπούμε...!!!!!!
Πάντως δέν είναι ντροπή τό νά λές τίς πολιτικές σου πεποιθήσεις.....
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....:lol:
Κράτα έσύ τίς νεοφιλελεύθερες ίδέες σου καί άσε καί μένα στίς άριστεροαναρχικές μου
άπόψεις.....
Άπό ΛΑΟΣ μέχρι βασιλιά σέ κόβω ,μάλλον άπό οικογενειακή παράδοση....!!!!!!!
Πάντως οί έπαναστάσεις τελείωσαν......
Στό internet .....
ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ....!!!!!!
Άντε Καλή Χρονιά,είσαι μικρός καί θές κατανόηση.....
VanDiemen
31/12/2006, 13:50
EΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ............ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ....!!!!!!
Τι προσφέρει αυτό στη συζήτηση;
Μού θυμίζεις τότε πιτσιρικάς φοιτητής πού πλακωνόμασταν γιά τό πώς καί τό ποιός
θά μιλήσει πρώτος καί όταν έρχόταν ή ώρα ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ....!!!!!!!
Τι προσφέρουν οι αναμνήσεις σου στο θέμα για το οποίο μιλάμε; Κατά τη γνώμη σου υποβιβάζοντάς με, κάνεις τις απόψεις σου εγκυρότερες. Αυτό λέγεται επιχειρηματολογία ad hominem. Στρέφεσαι κατά του ατόμου με το οποίο συνομιλείς, ώστε μειώνοντάς το, νομίζεις ότι κάνεις τη δική σου άποψη πιο πιστευτή και έγκυρη.
Πάντως δέν είναι ντροπή τό νά λές τίς πολιτικές σου πεποιθήσεις.....
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....
Κράτα έσύ τίς νεοφιλελεύθερες ίδέες σου καί άσε καί μένα στίς άριστεροαναρχικές μου άπόψεις.....
Άπό ΛΑΟΣ μέχρι βασιλιά σέ κόβω ,μάλλον άπό οικογενειακή παράδοση....!!!!!!!
Πάλι οι πολιτικές μου πεποιθήσεις! (και της οικογένειάς μου αυτή τη φορά!!!)
Δεν είναι ντροπή, το ξέρω. Δε θα σου τις πω όμως, όσο κι αν χτυπιέσαι! Δεν έχουν καμμία σχέση με το υπο συζήτηση, θέμα μας.
Δε φοβάμαι τίποτα. Το φακέλωμα και οτιδήποτε άλλο σου εμφύτευσαν στο κεφάλι σου, ότι υφίσταται επειδή δεν είναι το κόμμα σου στην εξουσία (όλοι θέλουν το κακό σου, είναι πονηροί και καταχθόνιοι, θέλουν να περιορίσουν τις προσωπικές σου ελευθερίες κ.λπ. κ.λπ.) εγώ δεν το φοβάμαι! Εσύ αντίθετα δείχνεις ότι δε σκέφτεσαι τίποτα άλλο, παρά υποθέτεις ότι είσαι το κέντρο του σύμπαντος και τα πάντα κινούνται γύρω από σένα, γι’ αυτό και σε παρακολουθούν από παντού, θέλουν να σε βλέπουν όταν κάνεις έρωτα, να μάθουν πιο σαμπουάν χρησιμοποιείς, τι φαγητό θα φας αύριο και άλλα τέτοια. Εγώ δεν ανέφερα πουθενά τίποτα που να έχει σχέση με την πολιτική. Το μεγαλοφυές συμπέρασμά σου για το ότι είμαι χουντικός, βασιλικός και φιλελεύθερος κινείται στα πλαίσια του “δεν μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματα που μου θέτει... ας πάρω το φτυάρι να τον χώσω 2 μέτρα κάτω απ’τη γη, να μάθει άλλη φορά να μιλάει μετά από μένα – που σημειωτέον είμαι ο καλύτερος (μετά από μένα το χάος)” .
Πάντως οί έπαναστάσεις τελείωσαν......
Στό internet .....
ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ....!!!!!!
Αυτό δεν το ‘πιασα. Υποννοείς ότι είμαι ρουφιάνος; Μίλα ευθέως και όχι πλάγια.. Σαν άντρας (χρησιμοποιώ τη λανθασμένη έννοια που έχει ο όρος, του θαρραλέου, ευθύ και γενναίου ανθρώπου, που σε καμμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού απ’ότι διαπιστώνω τα χαρακτηριστικά αυτά, δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός φύλου)!
ρε ιρινιαα αφου εισαι φτιαγμενος μονο για διαμαχες και σε πολλες περιπτωσεις γουσταρεις και μπινελικια γιατι ρε παιδακι μου πας και γραφεις οπου να ναι???
σορρυ κιολας αλλα εσυ με προετρεψες να μην χαρακτηριζω...και απο κεινο το ποστ και μετα το μονο που κανεις ειναι να χαρακτηριζεις!
εγω σου ζητησα συγγνωμη.εσυ οξυνεις δειαρκως την κουβεντα!
και επειδη ειμαστε λιγο :a6: ξαναγυρναω και λεω....
το θεμα ητανε η κυκλοφοριακη μας αγωγη και εκει ακριβως ως λαος,εθνος,χωρα ειμαστε ΑΝΑΓΩΓΟΙ!!!!!!
και αυτο προκυπτει κατοπιν συγκρισεως με τους αλλους λαους της δυτικης ευρωπης.το ποιος ευθυνεται και το πως θα αλλαξει ειναι 1 αλλο κεφαλαιο!στην προκειμενη περιπτωση το αποτελεσμα μετραει και σιγουρα δεν ειναι dhi μια που πανε ολοι για μαλλι (ειμαι ο βαλεντινο ροσσι η ο μιχαελ σουμεχερ) και βγαινουν κουρεμενοι (κριμα το παιδι ειχε κανει css level 1,2,3,4,5,6,....και επεσε με 8 μαχ στις μπαριερες και δε φορουσε κρανος...πρωτη φορα ηπιε και οδηγησε και ητανε φανταστικος οδηγος κλπ...)
ερωτηση ασχετη....αν θες απαντας...πως ειναι δυνατον να δηλωνεις αναρχικος-κομουνιστης (δεν συμβαδιζουν αυτα τα 2) και να δειχνεις τετοια λατρεια προς το μπουρδελοκρατος στο οποιο ζουμε???
vaskunito
31/12/2006, 16:23
ρε ιρινιαα αφου εισαι φτιαγμενος μονο για διαμαχες και σε πολλες περιπτωσεις γουσταρεις και μπινελικια γιατι ρε παιδακι μου πας και γραφεις οπου να ναι???
Μην το ψάχνεις ρε trooper. Το άτομο έχει βγεί εντελός off topic. Μιλάμε γιά υποδομές, δρόμους, οδική συμπεριφορά, ασφάλεια και αυτός νομίζει πως το να βάζει κράνος του θίγονται οι προσωπικές του ελευθερίες. Βγάζεις ποτέ άκρη με τέτοια άτομα;
51 χρονών και ακόμα τέτοια μυαλά. Εντάξει όλοι μας υπήρξαμε επαναστάτες χωρίς αιτία, αλλά στα 20. Όχι στα 50.
Όσοι κατάλαβαν εδώ μέσα κατάλαβαν. Και είναι αρκετοί. Οι υπόλοιποι, ας φάνε το κεφάλι τους.
blueblack
31/12/2006, 18:39
σορρυ κιολας αλλα εσυ με προετρεψες να μην χαρακτηριζω...και απο κεινο το ποστ και μετα το μονο που κανεις ειναι να χαρακτηριζεις!
εγω σου ζητησα συγγνωμη.εσυ οξυνεις δειαρκως την κουβεντα!
και επειδη ειμαστε λιγο :a6: ξαναγυρναω και λεω....
το θεμα ητανε η κυκλοφοριακη μας αγωγη και εκει ακριβως ως λαος,εθνος,χωρα ειμαστε ΑΝΑΓΩΓΟΙ!!!!!!
και αυτο προκυπτει κατοπιν συγκρισεως με τους αλλους λαους της δυτικης ευρωπης.το ποιος ευθυνεται και το πως θα αλλαξει ειναι 1 αλλο κεφαλαιο!στην προκειμενη περιπτωση το αποτελεσμα μετραει και σιγουρα δεν ειναι dhi μια που πανε ολοι για μαλλι (ειμαι ο βαλεντινο ροσσι η ο μιχαελ σουμεχερ) και βγαινουν κουρεμενοι (κριμα το παιδι ειχε κανει css level 1,2,3,4,5,6,....και επεσε με 8 μαχ στις μπαριερες και δε φορουσε κρανος...πρωτη φορα ηπιε και οδηγησε και ητανε φανταστικος οδηγος κλπ...)
ερωτηση ασχετη....αν θες απαντας...πως ειναι δυνατον να δηλωνεις αναρχικος-κομουνιστης (δεν συμβαδιζουν αυτα τα 2) και να δειχνεις τετοια λατρεια προς το μπουρδελοκρατος στο οποιο ζουμε???
ΡΕ TROOPER...............
Tίς πολιτικές άποχρώσεις, ένδείξεις τού άτόμου χαρακτήρισα καί όχι τό παλικαράκι....
Καί αύτές δέν τίς χαρακτήρισα έγώ άλλά τά λεγόμενα του...!!!!!!
Τώρα άμα βγήκαμε καί έκτός θέματος, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ...!!!!!!!
Έπειτα έσύ τό βλέπεις έτσι,έγώ τά συνδέω αύτά τά πράμματα..
Σέ λίγα χρόνια όταν θά σού λένε......ΜΗΝ ΠΗΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ......
γιατί δέν θά άποδώσεις τή Δευτέρα......θά μέ θυμάσαι....!!!!!!
Τί λές τό ΜΑTRIX άργεί...????
Ξέρουν πώς σέ λένε ,πόσα έχεις,τί κάνεις ,πού βρίσκεσαι κάθε λεπτό μέ τό κινητό σου,πολύ
θέλει νά σέ τραβάνε καί τήν ώρα πού πηδάς..???
Αύτά τά στρατόπεδα στή Βόρειο Άφρική πού έκπαιδεύονται κάτι παλικαράκια όταν τά σημαδεύουν μέ τούς δορυφόρους , ξέρεις ότι ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ
ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ...????????
Καμμιά 40αριά χιλιόμετρα ψηλά είναι τά ματάκια τού θείου........!!!!!!!!!
Άπλά είμαστε πολύ άσήμαντοι γιά νά άσχοληθούν μαζί μας......!!!!
Σύμφωνα μέ τό θέμα ....άν όλοι οί Εύρωπαίοι ζούσαν στήν Έλλάδα έγώ λέω ότι.....
ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.............τό γιατί καί τό διότι τά είπα...!!!!!!
Ούτε κομμουνιστής , ούτε άναρχικός είμαι.......
ΑΠΛΑ......ΘΕΛΩ....
Καλύτερη παιδεία.....
Καλύτερη ύγεία........
Καλύτερη δημόσια διοίκηση........
Καλύτερη διανομή τού πλούτου,δημόσιου καί ιδιωτικού....!!!!!!!
ΟΧΙ..........ίδιωτική έκπαίδευση.......
ΟΧΙ...........δημόσια ρεμούλα.......
ΟΧΙ...........κράτος άδίκου.........
ΟΧΙ..........ίδιωτική ύγεία...........
Σέ αύτή τή γαμημένη τελευταία πενταετία τά βασικά ύλικά άγαθά πήραν άπό 150% καί πάνω,
πόσα πήραν μισθωτοί καί συνταξιούχοι..?? 3Χ5=15 καί πολλά είναι....
Μικρή διαφορά ε.......135%.....τί είναι.....???
ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΣΥ............ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΓΕ.....?????????
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΩ ΛΑΤΡΕΙΑ.............ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...........!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..............ΛΑΤΡΕΥΩ...............!!!!!!!!!!! μή μπερδεύεσαι......!!!!!!!!!!!
ΒΡΕ........VASKUNITO.............
Έσύ άπό τά κατεβατά μου αύτό τό συμπέρασμα έβγαλες...??????
ΟΤΙ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ...?????
Κι άλλος νεοφιλελεύθερος....???
Δέν είναι μακρυά λεβέντη μου......ΟΡΓΟΥΕΛ.........έρχεταααααιιιιιιιιιιιιιιιι......!!!!!!! !!!!!
Άντε TROOPER............πάμε στίς διαμάχες νά πλακωθούμε γιά τόν SIR TAKIS.... :lol:
γιατί έδώ ............ό καθένας,μηδενός έξαιρουμένου........
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ..............:yuck:
Καλή χρονιά σέ όλους......
Μικρούς ,μεγάλους, άντιπάλους, καί σέ σένα VanDiemen.........
Ό Χριστός είπε .....πρέπει νά μάθεις νά συγχωρείς πρίν στό ζητήσουν
TROOPER.........μάλλον γράφω πολλά καί βαριέσαι νά διαβάσεις ,άλλιώς δέν θά μέ
άδικούσες έτσι......ή τά έρμηνεύεις μέ τόν τρόπο σου...!!!!!!!
TROOPER.........μάλλον γράφω πολλά καί βαριέσαι νά διαβάσεις ,άλλιώς δέν θά μέ
άδικούσες έτσι......ή τά έρμηνεύεις μέ τόν τρόπο σου...!!!!!!!
τα διαβαζω ολα!!!σιγουρα τα ερμηνευω με τον τροπο μου....ε τι???με τον τροπο σου θα τα ερμηνευα???:lol:
παντως επιμενω οτι πρεπει να τα πουμε απο κοντα και εκει μαλλον θα δουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινοντε και επειδη εισαι και παπους και δε μπορεις να κατεβεις στο τρελοκομειο που εγω ζω...του χρονου (2007) θα ανηφορισω εγω!!! :lol:
το ωραιο ρε μαγκες εδω μεσα ξερετε πιο ειναι κατα τη γνωμη μου???
οτι σε μια διαφωνια μπορει να πεσουνε μπινελικια,προσβολες, καντηλια και παρ ολα αυτα υπαρχει η διαθεση να βγουμε για μπυρες και να τα πιουμε σαν φιλοι!!!
ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΡΕΛΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!
vaskunito
31/12/2006, 19:18
ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΡΕΛΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!
Ακριβώς. Και με αυτό ας κλείσουμε αυτό το θρέντ που πολλά έγραψε (το θρέντ) και τίποτα δεν είπε.
Τα υπόλοιπα.... του χρόνου :cool:
Καλή χρονιά.
VanDiemen
01/01/2007, 11:26
Κοίτα iriniaa, δεν ξέρω τι είδους ιδεολογία έχεις και ποια είναι τα πολιτικά σου πιστεύω, αλλά δεν πρόκειται να δεχτώ αναπάντητες προσβολές. (Αν και δεν είναι καθολου δύσκολο, με την εις άτοπο απαγωγή να καταλάβω--> Δεν είσαι κομμουνιστής, και δεν είσαι νεοδημοκράτης, αφού εξόφθαλμα με "κατηγορείς" ότι είμαι εγώ.. άρα; Τα συμπεράσματα, των αναγνωστών). Τις πολιτικές μου αποχρώσεις, που νομίζεις ότι κατάλαβες, να τις αφήσεις να τις κρίνουν αυτοί, στους οποίους, επιλέγω να τις δείξω. Εσύ κατάλαβες τι ψηφίζω από το γεγονός ότι λέω πέντε πράγματα, στα οποία δεν έχεις πει την παραμικρή σχετική κουβέντα, αλλά παραληρείς μέρες τώρα για το τι ψηφίζω, ποια είναι η ιδεολογία, η δική μου και της οικογένειάς μου και δεκάδες άλλες ανοησίες, προσπαθώντας να ξεφύγεις από το θέμα και να το γυρίσεις εκεί που νομίζεις εσύ, ότι θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Σου επαναλαμβάνω ότι τα πιστέυω μου, όσο αντικειμενικά λάθος (στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο δεν τα ξέρεις αλλά η κρίση σου για την ορθότητα αυτών που υποθέτεις ότι πιστεύω είναι τελείως υποκειμενική και αναπόδεικτη) κι αν είναι, δεν αποδεικνύουν ότι είμαι λάθος στα πάντα! Από το ειρωνικό σου στυλ, φαίνεται και η αντίληψή σου περί ελευθερίας της σκέψης και δημοκρατίας. "Μπορείς ελεύθερα να πιστεύεις ότι θέλεις! Αρκεί να το εγκρίνω εγώ!" Ε; Κάπως έτσι;
Εσένα ο θεός σου μπορεί να είναι μια πατάτα! Εγώ να ισχυρίζομαι ότι το χρώμα των λεμονιών είναι μπλε-ρουά κι εσύ να λες κίτρινα. Αν πω ότι... πςςςς τι να μας πεις κι εσύ τώρα.. εδώ εσύ πιστεύεις σε μια πατάτα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχω εγώ δίκιο; Ε αυτό ακριβώς κάνεις εδώ και μέρες τώρα (μόνο που στην περίπτωσή μας, την πατάτα τη γέννησε το μυαλουδάκι σου). Και έχω την εντύπωση ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις. Παρ' όλα αυτά κι εγώ εδώ είμαι και δεν είπα ποτέ ότι έχεις δίκιο ή ότι τα παρατάω.
blueblack
01/01/2007, 13:06
Κοίτα iriniaa, δεν ξέρω τι είδους ιδεολογία έχεις και ποια είναι τα πολιτικά σου πιστεύω, αλλά δεν πρόκειται να δεχτώ αναπάντητες προσβολές. (Αν και δεν είναι καθολου δύσκολο, με την εις άτοπο απαγωγή να καταλάβω--> Δεν είσαι κομμουνιστής, και δεν είσαι νεοδημοκράτης, αφού εξόφθαλμα με "κατηγορείς" ότι είμαι εγώ.. άρα; Τα συμπεράσματα, των αναγνωστών). Τις πολιτικές μου αποχρώσεις, που νομίζεις ότι κατάλαβες, να τις αφήσεις να τις κρίνουν αυτοί, στους οποίους, επιλέγω να τις δείξω. Εσύ κατάλαβες τι ψηφίζω από το γεγονός ότι λέω πέντε πράγματα, στα οποία δεν έχεις πει την παραμικρή σχετική κουβέντα, αλλά παραληρείς μέρες τώρα για το τι ψηφίζω, ποια είναι η ιδεολογία, η δική μου και της οικογένειάς μου και δεκάδες άλλες ανοησίες, προσπαθώντας να ξεφύγεις από το θέμα και να το γυρίσεις εκεί που νομίζεις εσύ, ότι θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Σου επαναλαμβάνω ότι τα πιστέυω μου, όσο αντικειμενικά λάθος (στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο δεν τα ξέρεις αλλά η κρίση σου για την ορθότητα αυτών που υποθέτεις ότι πιστεύω είναι τελείως υποκειμενική και αναπόδεικτη) κι αν είναι, δεν αποδεικνύουν ότι είμαι λάθος στα πάντα! Από το ειρωνικό σου στυλ, φαίνεται και η αντίληψή σου περί ελευθερίας της σκέψης και δημοκρατίας. "Μπορείς ελεύθερα να πιστεύεις ότι θέλεις! Αρκεί να το εγκρίνω εγώ!" Ε; Κάπως έτσι;
Εσένα ο θεός σου μπορεί να είναι μια πατάτα! Εγώ να ισχυρίζομαι ότι το χρώμα των λεμονιών είναι μπλε-ρουά κι εσύ να λες κίτρινα. Αν πω ότι... πςςςς τι να μας πεις κι εσύ τώρα.. εδώ εσύ πιστεύεις σε μια πατάτα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχω εγώ δίκιο; Ε αυτό ακριβώς κάνεις εδώ και μέρες τώρα (μόνο που στην περίπτωσή μας, την πατάτα τη γέννησε το μυαλουδάκι σου). Και έχω την εντύπωση ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις. Παρ' όλα αυτά κι εγώ εδώ είμαι και δεν είπα ποτέ ότι έχεις δίκιο ή ότι τα παρατάω.
BΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........
Τό ότι σέ προσφωνώ μικρό,...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ......μακάρι νάμουν καί γώ.....!!!!!!!
Κράτα τίς άπόψεις σου,έξάλλου έδώ ό καθένας τίς δικές του λέει......
Τώρα τό πόσο τόν άκούν οί άλλοι έξαρτάται άπό πολλά πράμματα,γιά παράδειγμα άπό τίς
πολιτικές του πεποιθήσεις.....
Άν αύτές συμβαδίζουν μέ τή τσέπη του έχει καλώς....ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ....
Άλλά άν είναι στό 85% πού φωνάζει ζήτω ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .....καί βλέπει τίς Μερσεντές
καί βαράει παλαμάκια περνώντας τή ζωή του μέ τρείς καί έξήντα.......ΤΟΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟΝ.............!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ...!!!!!!!!!!
Προσωπικά δέν είμαι άπό αύτούς πού τούς βάζανε πίσω άπό τά τείχη όπως αύτό τού Βερολίνου, καί τούς λέγανε,
δέν θέλουμε αύτοκίνητα έπειδή έχουμε λεωφορεία....!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ άλλιώς θά έβλεπες ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΩ ............μόνο λές τά δικά σου.......!!!!!!
Άν δέν τό πήρες είδηση ..........Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΞΕ........
ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΥΧΕΣ.......!!!!!!
Έσύ τό χαβά σου.........
Σού εύχήθηκα , σού ξαναευχήθηκα, σού ζήτησα συγνώμην.......έσύ τίποτε....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ???????................ΠΙΠΑ....????
Παίρνεις τήν τρίχα καί κάνεις τριχιά....!!!!!!!!
Πολύ άπλοική ή συλλογιστική σου,δέν άντέχει......ΚΡΙΤΙΚΗ.....τί ήλικία έχεις..??
Όταν τού λές τού άλλου ότι γράφει ..ΜΠΟΥΡΔΕΣ.....καί....ΑΝΟΗΣΙΕΣ....πώς θές νά σέ
άντιμετωπίσει...???
Τό λιγώτερο θά σέ βρίσει.....!!!!!!!!!Έγώ όπως βλέπεις λειτουργώ άλλιώς
Άντε καλή χρονιά καί πάλι.........μή γίνεσαι μικρόψυχος.....!!!!!!
ΥΓ. Μήπως είσαι τελικά στήν δεξιά πλευρά τού ΠΑΣΟΚ....????Παραπέρα άποκλείεται...!!!!!!!
Άν δέ μού πείς θά σκάσω.....!!!!!!!!
blueblack
01/01/2007, 13:27
τα διαβαζω ολα!!!σιγουρα τα ερμηνευω με τον τροπο μου....ε τι???με τον τροπο σου θα τα ερμηνευα???:lol:
παντως επιμενω οτι πρεπει να τα πουμε απο κοντα και εκει μαλλον θα δουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινοντε και επειδη εισαι και παπους και δε μπορεις να κατεβεις στο τρελοκομειο που εγω ζω...του χρονου (2007) θα ανηφορισω εγω!!! :lol:
ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ...........
Άλλά θά σέ πάω Χαλκιδική καί θά σέ πατήσω στό στροφιλίκι,δεύτερο πόδι.....
Οί δικοί μας ξέρουν...!!!!!!
Χειρότερα άπό τήν Έπίδαυρο, πιό κλειστές στροφές καί τίς ξέρω ...ΟΛΕΣ...
άπ'έξω.....!!!!!!!!
Μέ τό v-strom.........ή μέ τό παπάκι θές νά σέ σκίσω....???????
VanDiemen
01/01/2007, 15:54
Το “μικρός” δε με πείραξε.
Το “Tίς πολιτικές άποχρώσεις, ένδείξεις τού άτόμου χαρακτήρισα καί όχι τό παλικαράκι.... Καί αύτές δέν τίς χαρακτήρισα έγώ άλλά τά λεγόμενα του...!!!!!!” με πείραξε!
Σου έδωσα ποτέ το δικαίωμα να με αποκαλείς “παληκαράκι”, να αναφέρεις τελείως αυθαίρετα μια ιδεολογία, χωρίς να έχω εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις μου και να μου την “καταλογίζεις”;
Τώρα τό πόσο τόν άκούν οί άλλοι έξαρτάται άπό πολλά πράμματα,γιά παράδειγμα άπό τίς πολιτικές του πεποιθήσεις.....
Δηλαδή τα πάντα έχουν σχέση με την πολιτική; Τα πάντα;;; Δηλαδή θες να πεις ότι αν κάποιος έχει διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις από σένα, εκ προοιμίου είναι λάθος και επιλέγεις να μην τον ακούς! Σωστά; Μέχρι τώρα, ακόμα κι αν αυτό το λάθος που αρμόζει στην ηλικία των 12 χρονών, ήταν σωστό, εσύ έκανες το ακόμα χειρότερο να επιλέξεις να με κατατάξεις σε μια πολιτική ιδεολογία με την οποία διαφωνείς, χωρίς την παραμικρή ένδειξη από μέρους μου, επειδή είχα, σε ένα συγκεκριμένο θέμα, διαφορετική άποψη, για την οποία δεν είπες και συνεχίζεις να μη λες απολύτως τίποτα.
Άν αύτές συμβαδίζουν μέ τή τσέπη του έχει καλώς....ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ....
Άλλά άν είναι στό 85% πού φωνάζει ζήτω ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .....καί βλέπει τίς Μερσεντές καί βαράει παλαμάκια περνώντας τή ζωή του μέ τρείς καί έξήντα.......ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟΝ.............!!!!!!!!!!!!!!
Μπλα, μπλα, μπλα...
ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ άλλιώς θά έβλεπες ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΩ ............μόνο λές τά δικά σου.......!!!!!!
Εγώ λέω τα δικά μου;;; Τελικά με πείθεις, ολοένα και περισσότερο, ότι κάπου, καμμιά δεκαπενταριά άτομα με λευκές ποδιές, απόχες και δίχτυα, ψάχνουν επειγόντως να σε βρουν!
Άν δέν τό πήρες είδηση ..........Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΞΕ........
ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΥΧΕΣ.......!!!!!!
Έσύ τό χαβά σου.........
Σού εύχήθηκα , σού ξαναευχήθηκα, σού ζήτησα συγνώμην.......έσύ τίποτε....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ???????................ΠΙΠΑ....????
Έχει κανείς ανάγκη την ευχή μου; Εγώ τις ευχές μου δεν τις απευθύνω στους ανθρώπους και όταν το κάνω, γίνεται για καθαρά τυπικούς λόγους (όχι επειδή δεν θέλω το καλό των άλλων αλλά επειδή είναι μια τυπικότητα). Εσύ είπες ότι σταματάς τη συζήτηση αλλά τη συνέχισες. Αν η συγνώμη σου και οι ευχές σου δεν ακολουθούσαν το “ Tίς πολιτικές άποχρώσεις, ένδείξεις τού άτόμου χαρακτήρισα καί όχι τό παλικαράκι.... Καί αύτές δέν τίς χαρακτήρισα έγώ άλλά τά λεγόμενα του...!!!!!!” και “Έσύ άπό τά κατεβατά μου αύτό τό συμπέρασμα έβγαλες...??????
ΟΤΙ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ...????? Κι άλλος νεοφιλελεύθερος....???” κατά πάσα πιθανότητα θα τις ανταπέδιδα, για να τηρήσω κι εγώ τις τυπολατρικές συνήθειές μας.Εσύ γιατί ευχήθηκες όμως; Για να μην υπάρξει απάντηση στα “σοφά” λόγια σου;
Στην τελευταία ερώτηση.. Θέλω να απαντήσεις στις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που έκανα από τη στιγμή που αρχίσαμε να μιλάμε! Έχεις συνειδητοποιήσει, ότι δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα; Έκθεση δε γράφουμε, αλλά αυτά που γράφουμε πρέπει να έχουν ένα στοιχειώδες νόημα.Δε θέλω βαθυστόχαστο, αλληγορικό νόημα. Πες τα όπως ένα δεκαπεντάχρονο!
Όταν τού λές τού άλλου ότι γράφει ..ΜΠΟΥΡΔΕΣ.....καί....ΑΝΟΗΣΙΕΣ....πώς θές νά σέ
άντιμετωπίσει...???
Τό λιγώτερο θά σέ βρίσει.....!!!!!!!!!Έγώ όπως βλέπεις λειτουργώ άλλιώς
Για κοίτα λίγο τα πρώτα γράμματα που έστειλες στο συγκεκριμένο θέμα για το οποίο μιλάμε! Κοίταξέ τα! Όταν σε έκραξαν αρκετοί για το αδικαιολόγητο μπινελίκι, η τακτική σου άλλαξε! Αλλά όχι και να θέλεις να βγεις κι από πάνω;;;
ΥΓ. Μήπως είσαι τελικά στήν δεξιά πλευρά τού ΠΑΣΟΚ....????Παραπέρα άποκλείεται...!!!!!!!
Άν δέ μού πείς θά σκάσω.....!!!!!!!!
Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε πολιτικά!
Δεν είμαι μικρόψυχος. Αλλά χρειάζεται να σου το αποδείξω αυτό; Αν είμαι ή δεν είμαι, δε νομίζω ότι είσαι ο αρμόδιος για να το κρίνεις.
blueblack
01/01/2007, 16:15
VANDIEMEN............
Άν δέ μού πείς σέ ποιά τάξη πάς καί ποιά είναι τά πολιτικά σου πιστεύω..........
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....!!!!!!!!
VanDiemen
01/01/2007, 16:31
Μην σνησυχείς πάντως. Καθηγητής σου δεν είμαι. Θα την περάσεις πάλι την τάξη! Το ότι δε θα μου ξαναμιλήσεις επειδή δεν θα δηλώσω τα πολιτικά μου πιστεύω, το λες για να χαρώ ε; Μπα.. ούτε κρύο ούτε ζέστη.. Εξάλλου τι χουντοαναρχικός είσαι; Βάλε μια κάμερα, παρακολούθησε, ψάξε, βρες.. Πιάσε με απ'το λαιμό και ταρακούνα με! Έτσι εύκολα θα σου πω με το στανιό κάτι που είναι μεν άσχετο, σου κόλησε όμως να το μάθεις, ενώ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;
Μην σνησυχείς πάντως. Καθηγητής σου δεν είμαι. Θα την περάσεις πάλι την τάξη! Το ότι δε θα μου ξαναμιλήσεις επειδή δεν θα δηλώσω τα πολιτικά μου πιστεύω, το λες για να χαρώ ε; Μπα.. ούτε κρύο ούτε ζέστη.. Εξάλλου τι χουντοαναρχικός είσαι; Βάλε μια κάμερα, παρακολούθησε, ψάξε, βρες.. Πιάσε με απ'το λαιμό και ταρακούνα με! Έτσι εύκολα θα σου πω με το στανιό κάτι που είναι μεν άσχετο, σου κόλησε όμως να το μάθεις, ενώ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;
εεε πες του και εσύ να ησυχάσει και να πάει παράκάτω η κουβέντα....
:D
εμένα πάλι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβουν τις ιδεολογικές ή πολιτικές του πεποιθήσεις....(εφόσον έχουν καποιες εννοείται)
κατα την άποψή μου δύο πράγματα συμβαίνουν....ή ντρέπονται για αυτές ή δεν έχουν επιχειρήματα να τις υποστηρίξουν....
blueblack
01/01/2007, 17:45
εεε πες του και εσύ να ησυχάσει και να πάει παράκάτω η κουβέντα....
:D
εμένα πάλι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβουν τις ιδεολογικές ή πολιτικές του πεποιθήσεις....(εφόσον έχουν καποιες εννοείται)
κατα την άποψή μου δύο πράγματα συμβαίνουν....ή ντρέπονται για αυτές ή δεν έχουν επιχειρήματα να τις υποστηρίξουν....
NATO........NATO
Έχασες έπεισόδεια έσύ......!!!!!!!!
Πάνε παραπίσω νά βρείς κάτι γιά τά ζώα πού έλεγες....
VanDiemen
01/01/2007, 22:36
Ώστε κι εγώ, ή ντρέπομαι να πω ποιο κόμμα με αντιπροσωπεύει ή δεν έχω επιχειρήματα, έτσι; Δε μου λες zzr.. σε μια συζήτηση όπως η παραπάνω σε τι ακριβώς βοηθούν οι πολιτικές μου πεποιθήσεις; Αυτός δήλωσε ποιο κόμμα ψηφίζει;;; Εσύ; Τι κόμμα ψήφισες;;;
ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ...........
Άλλά θά σέ πάω Χαλκιδική καί θά σέ πατήσω στό στροφιλίκι,δεύτερο πόδι.....
Οί δικοί μας ξέρουν...!!!!!!
Χειρότερα άπό τήν Έπίδαυρο, πιό κλειστές στροφές καί τίς ξέρω ...ΟΛΕΣ...
άπ'έξω.....!!!!!!!!
Μέ τό v-strom.........ή μέ τό παπάκι θές νά σέ σκίσω....???????
:lol: :a23: :beer:
blueblack
02/01/2007, 08:35
Ώστε κι εγώ, ή ντρέπομαι να πω ποιο κόμμα με αντιπροσωπεύει ή δεν έχω επιχειρήματα, έτσι; Δε μου λες zzr.. σε μια συζήτηση όπως η παραπάνω σε τι ακριβώς βοηθούν οι πολιτικές μου πεποιθήσεις; Αυτός δήλωσε ποιο κόμμα ψηφίζει;;; Εσύ; Τι κόμμα ψήφισες;;;
ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥΛΑΣ..........
Πόσω χρονών είσαι...???? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...????
Όλο τό forum .....ΞΕΡΕΙ............καί έσύ ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...???
ΑΡΙΣΤΕΡΑ..........ΑΡΙΣΤΕΡΑ..........ΑΡΙΣΤΕΡΑ............ΑΡΙΣΤΕΡΑ.... ........ΑΡΙΣΤΕΡΑ.........ΑΡΙΣΤΕΡΑ......
Μέχρι καί βαθύ κόκκινο έχω ρίξει....!!!!!!
Τώρα τό κατάλαβες..????
Γιά πές μας καί σύ είσαι ....ΠΛΟΥΣΙΟΣ.......ή......ΦΤΩΧΟΣ......νεοφιλελεύθερος......????????
Ή δέν ψήφισες άκόμα...??
Γίνεται κουβέντα, μέ κάποιον πού ......
ΦΟΒΑΤΑΙ.........ΚΡΥΒΕΤΑΙ..........ή.......ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.......γιαυτό πού ψηφίζει....????
Μή φοβάσαι,δέν είσαι ό μοναδικός.......τά 3/4 τής Έλλάδας έτσι είναι....!!!!!!!!!!!!!!
Άλλος παίρνει 500 εύρώ τό μήνα καί άκόμα μέ τό βασιλιά είναι....!!!!!
Σέ βολεύει νά μήν έχει σημασία στήν κουβέντα τό πού βρισκόμαστε πολιτικά...????
Λυπάμαι μικρούλη άλλά δέν μπορώ νά σέ πάρω στά σοβαρά,άν ώριμάσεις,άν μεγαλώσεις ίσως....
Τότε ίσως καταλάβεις γιατί είναι άλλιώς ή άσφαλτος στήν Άγγλία άπό τήν Έλλάδα καί γιατί
είναι αύτή πού είναι ή οδηγική παιδεία τους στή χώρα τους πολύ διαφορετική άπό ότι έδώ
στήν Μπανανία όπως μάς θεωρούν......!!!!!!!!!
ΤΟΤΕ..............ΙΣΩΣ........
ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....!!!!!!!!!
VanDiemen
02/01/2007, 12:34
Δεν πρόκειται να σου πω!!! Επί βδομάδες μιλάμε για ένα θέμα και αγνοείς επιδεικτικά, οτιδήποτε κι αν σε ρώτησα. Τα λεγόμενά σου είναι, κατά γενική παραδοχή, τελείως άσχετα με το θέμα για το οποίο μιλάμε και ξαφνικά αρχίζεις να με ρωτάς για προσωπικές πληροφορίες που δεν έχουν καμμμία απολύτως σχέση με αυτά που λέμε! Το βάρος μου αν θες ίσως να μπορέσω να στο πω, αλλά, για οτιδήποτε άλλο, να μου εξηγήσεις λεπτομερώς, όπως έκανα εγώ μέχρι τώρα, για ποιο λόγο ρωτάς και αν με πείσεις ότι όντως θα βοηθήσει πάνω στο θέμα συζήτησης, εγώ θα απαντήσω. Το να φτάνεις στο σημείο, σχεδόν να παρακαλάς, δεν κάνει καλό ούτε στην εικόνα του κόμματός σου, ούτε στη δική σου.
Πόσο καλοί οδηγοί εντός των τειχών είμαστε μπορείτε πάντα να βλέπετε από τα στατιστικά των νεκρών ανά έτος.
Άμα δε ψήσεις τον Έλληνα οδηγό να μη πίνει όταν οδηγάει, να φοράει κράνος κλπ, και να συμπεριφέρεται στους κωλόδρομους τουλάχιστον αμυντικά και προσεκτικά, δεν μικραίνει το σκορ.
Και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει είτε σωστά είτε λάθος.
Το χωνεύεις, και κάνεις πιο πολλά χιλιόμετρα.
Αλλιώς φταίει η "κακιά η ώρα", οι "γιορτές" και τα αρ#ίδια μου στο μπρίκι.
πρώτον: μίλησα για πολιτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις...έχει σημασία αυτό...όχι μονο πολιτικές....(καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν συνδέουν την ιδεολογία με την πολιτική)...
δεύτερον: δεν έχει σημασία αν βοηθούν τη συγκεκριμενη συζητηση...δεν μπορώ να αντιληφθώ εφόσον σε προκαλεί κάποιος τόσο απροκάλυπτα να πεις τις ιδεολογικές σου τοποθετήσεις γιατί δεν τις λες.....
τρίτον: η πολιτική έχει να κάνει με όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής .....
τέταρτον: για να σου ληθεί η περιέργια στο παρελθόν έχω ψηφίσει διάφορα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά εδώ κ κάποια χρόνια εστερνίζομαι το ρητό "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάποια πράγματα θα ήταν απαγορευμένες"....
blueblack
02/01/2007, 21:15
πρώτον: μίλησα για πολιτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις...έχει σημασία αυτό...όχι μονο πολιτικές....(καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν συνδέουν την ιδεολογία με την πολιτική)...
δεύτερον: δεν έχει σημασία αν βοηθούν τη συγκεκριμενη συζητηση...δεν μπορώ να αντιληφθώ εφόσον σε προκαλεί κάποιος τόσο απροκάλυπτα να πεις τις ιδεολογικές σου τοποθετήσεις γιατί δεν τις λες.....
τρίτον: η πολιτική έχει να κάνει με όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής .....
τέταρτον: για να σου ληθεί η περιέργια στο παρελθόν έχω ψηφίσει διάφορα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά εδώ κ κάποια χρόνια εστερνίζομαι το ρητό "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάποια πράγματα θα ήταν απαγορευμένες"....
ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....!!!!!!!!!
Δέν τό είπα όπως τό ρητό πού άνέφερες άλλά......σίγουρα περισσότερο άπό ότι τά χρόνια
τού vandiemen........άκολουθώ αύτό τό ρητό.......!!!!!!!!!!
VANDIEMEN..........
Άν κάτσεις καί διαβάσεις ......
ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ....!!!!!!!!!
Τώρα έσύ βλέπε ότι θές....!!!!!!!!
Τουλάχιστον θά μάς πείς τί μηχανάκι έχεις...????
Ή καί αύτό είναι μυστικό.....?????:lol:
VanDiemen
02/01/2007, 21:59
Για σένα μπορεί να μην έχει σημασία. Έχει για μένα! Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Όταν εσύ μιλάς για το απορυπαντικό που χρησιμοποιεί η γυναίκα σου, μπορεί να δηλώνεις πρώτα ότι είσαι κομμουνιστής, κατά το "με λένε Γιακουμάκη και είμαι καθαρός πέντε μέρες".
Επειδή πιστεύεις εσύ, ότι είναι σωστό, δε σημαίνει ότι είναι σωστό για όλους! Η γνώμη του καθενός είναι προσωπική! Υποκειμενική! Πως το λένε; Κι αν το τίμημα, αν δεν κάνω δήλωση πολιτικών φρονημάτων είναι να "μη σου αρέσω".. ε τότε καλύτερα.. γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Μπορεί αν επεδίωκα να κάνω αρεστή την παρουσία μου εδώ, να είχα και άλλα..
Δεν είχα καμμία, μα καμμία απορία να μάθω τις πολιτικές επιλογές σου. Το ερώτημα ήταν ρητορικό για να δείξω ότι ενώ επιμένετε με τις μπάντες να μάθετε τι ψηφίζω, εσείς οι ίδιοι μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει τίποτα για τον εαυτό σας.
Ξέρω, ξέρω.. θα πεις ότι τώρα εσείς είπατε ε; Τώρα να πω κι εγώ! Ε όχι, που να σκάσετε!! Εγώ σε αντίθεση με κάποιους, όταν λέω κάτι, το τηρώ μέχρι να με πείσουν με λογικά επιχειρήματα για το αντίθετο. Αν δε γίνει αυτό, με παρακάλια δεν πείθομαι.
Για σένα iriniaa, με το να δηλώνεις ότι απάντησες, πιστεύεις ότι πείθεις κάποιον; Το μόνο ερώτημα στο οποίο απάντησες είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκεις και το οποίο ήταν ρητορικό. Βάλε ένα παράδειγμα ερώτησης (επί του θέματος) στην οποία να απάντησες. Σε προκαλώ.
blueblack
03/01/2007, 07:56
Για σένα μπορεί να μην έχει σημασία. Έχει για μένα! Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Όταν εσύ μιλάς για το απορυπαντικό που χρησιμοποιεί η γυναίκα σου, μπορεί να δηλώνεις πρώτα ότι είσαι κομμουνιστής, κατά το "με λένε Γιακουμάκη και είμαι καθαρός πέντε μέρες".
Επειδή πιστεύεις εσύ, ότι είναι σωστό, δε σημαίνει ότι είναι σωστό για όλους! Η γνώμη του καθενός είναι προσωπική! Υποκειμενική! Πως το λένε; Κι αν το τίμημα, αν δεν κάνω δήλωση πολιτικών φρονημάτων είναι να "μη σου αρέσω".. ε τότε καλύτερα.. γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Μπορεί
αν επεδίωκα να κάνω αρεστή την παρουσία μου εδώ, να είχα και άλλα..
Δεν είχα καμμία, μα καμμία απορία να μάθω τις πολιτικές επιλογές σου. Το ερώτημα ήταν ρητορικό για να δείξω ότι ενώ επιμένετε με τις μπάντες να μάθετε τι ψηφίζω, εσείς οι ίδιοι μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει τίποτα για τον εαυτό σας.
Ξέρω, ξέρω.. θα πεις ότι τώρα εσείς είπατε ε; Τώρα να πω κι εγώ! Ε, όχι που να σκάσετε!! Εγώ σε αντίθεση με κάποιους, όταν λέω κάτι, το τηρώ μέχρι να με πείσουν με λογικά επιχειρήματα για το αντίθετο. Αν δε γίνει αυτό, με παρακάλια δεν πείθομαι.
Για σένα iriniaa, με το να δηλώνεις ότι απάντησες, πιστεύεις ότι πείθεις κάποιον; Το μόνο ερώτημα στο οποίο απάντησες είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκεις και το οποίο ήταν ρητορικό. Βάλε ένα παράδειγμα ερώτησης (επί του θέματος) στην οποία να απάντησες. Σε προκαλώ.
ΛΟΙΠΟΝ VANDIEMEN...................
Ή έφηβος είσαι ή κορίτσι...........
Άπάντα μου σέ αύτό τουλάχιστον νά ξέρω μέ ποιόν μιλάω.......
Αύτό δέν είναι δίκαιο,έσύ τά ξέρεις όλα....!!!!!!!
Τό νά μή καβαλλάς μηχανή σέ ένα μοτοσυκλεττιστικό forum ...........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.......
Έδώ δέ μιλάνε μόνο όσοι έχουν χιλιάρια, άλλά.....ΟΛΟΙ.....!!!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ VANDIEMEN...................
Ή έφηβος είσαι ή κορίτσι...........
Άπάντα μου σέ αύτό τουλάχιστον νά ξέρω μέ ποιόν μιλάω.......
Αύτό δέν είναι δίκαιο,έσύ τά ξέρεις όλα....!!!!!!!
Τό νά μή καβαλλάς μηχανή σέ ένα μοτοσυκλεττιστικό forum ...........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.......
Έδώ δέ μιλάνε μόνο όσοι έχουν χιλιάρια, άλλά.....ΟΛΟΙ.....!!!!!!!!
ρε ιρινιαα πατα το προφιλ του ανθρωπου να δεις ονομα, επωνυμο, μηχανη κλπ....
dirtbird
03/01/2007, 08:38
Μάγκες το κουράσαμε ΠΑΑΑρα πολύ.
Irinia-man, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να αναφέρει ατομικά-προσωπικά στοιχεία.
Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σου - ειδικά εσύ (έστω και αν αντιλαμβάνομαι την διάθεση χιούμος που έχεις).
:beer: :wave2:
Anyway, χαλαρώστε..........
blueblack
03/01/2007, 09:16
Μάγκες το κουράσαμε ΠΑΑΑρα πολύ.
Irinia-man, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να αναφέρει ατομικά-προσωπικά στοιχεία.
Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σου - ειδικά εσύ (έστω και αν αντιλαμβάνομαι την διάθεση χιούμος που έχεις).
:beer: :wave2:
Anyway, χαλαρώστε..........
E AΦΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ............
Τί μέ μαλλώνεις.....??????
TROOPER.........
Tό δικό μου προφίλ τό είδες...???
Δέ γίνεται στό προφίλ νά βάλουμε καί τί κόμμα ψηφίζουμε...?????????!!!!!!!!!
VANDIEMEN.........άκόμα έλπίζω, ε...πές ρέ πεισματάρη καί σύ ένα.....Καλή Χρονιά...!!!
Μιά εύχούλα είναι αύτή,πές τήν κι άς πέσει χάμωωωωωωωωωωωωωω.......
Φεύγω παιδιά μου πάω νά δουλέψω γιατί θά μέ χωρίσει ή γυναίκα μου.......
καί σέ αύτές τίς ήλικίες είναι δύσκολα τά πράμματα,μόνο Ταμάρες καί Σβετλάνες κυκλοφοράνε.......!!!!!!!!!!
VanDiemen
03/01/2007, 10:56
Iriniaa το ποιος φέρεται σαν έφηβο κοριτσάκι έχω την εντύπωση ότι είναι οφθαλμοφανές. Τι είναι ποιο λογικό κατά τη γνώμη σου; Το να μιλάς για ένα θέμα, μη λέγοντας τίποτα σχετικό, παρά μόνο να λες άσχετες (ας μη χαρακτηρίσω! Συμπληρώστε κατά βούληση ................) και να λες κι από πάνω ότι έχεις δίκιο, ή ξάφνικα, επειδή σου ήρθε μια αναλαμπή και ζητάς τα προσωπικά δεδομένα του συνομιλητή σου, για λόγους τους οποίους δεν εξηγείς (σε τι θα σου χρειαστούν), να μη σου τα δίνει;
Πες μου τα πάντα για σένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμό ταυτότητας, Α.Φ.Μ., τηλέφωνο, αριθμό πινακίδας, αριθμό πιστωτικής κάρτας και ότι άλλο ξέχασα) και θα το σκεφτώ πολύ, αν θα σου πω το αγαπημένο μου χρώμα!
Όσο δε μιλάς και δεν απαντάς σε τίποτα απολύτως έτσι θα σου μιλάω και θα σου συμπεριφέρομαι. Το πως, συμπλήρωσέ το επίσης κατά βούληση: σαν ........................ που είσαι.
blueblack
03/01/2007, 15:15
Iriniaa το ποιος φέρεται σαν έφηβο κοριτσάκι έχω την εντύπωση ότι είναι οφθαλμοφανές. Τι είναι ποιο λογικό κατά τη γνώμη σου; Το να μιλάς για ένα θέμα, μη λέγοντας τίποτα σχετικό, παρά μόνο να λες άσχετες (ας μη χαρακτηρίσω! Συμπληρώστε κατά βούληση ................) και να λες κι από πάνω ότι έχεις δίκιο, ή ξάφνικα, επειδή σου ήρθε μια αναλαμπή και ζητάς τα προσωπικά δεδομένα του συνομιλητή σου, για λόγους τους οποίους δεν εξηγείς (σε τι θα σου χρειαστούν), να μη σου τα δίνει;
Πες μου τα πάντα για σένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμό ταυτότητας, Α.Φ.Μ., τηλέφωνο, αριθμό πινακίδας, αριθμό πιστωτικής κάρτας και ότι άλλο ξέχασα) και θα το σκεφτώ πολύ, αν θα σου πω το αγαπημένο μου χρώμα!
Όσο δε μιλάς και δεν απαντάς σε τίποτα απολύτως έτσι θα σου μιλάω και θα σου συμπεριφέρομαι. Το πως, συμπλήρωσέ το επίσης κατά βούληση: σαν ........................ που είσαι.
ΑΣΤΟ ΦΤΑΝΕΙ..............
Θά μάς πάρουν στό ψιλό........
VanDiemen
03/01/2007, 16:35
Οk.. λήξαν κι από μένα!
blueblack
03/01/2007, 17:44
Οk.. λήξαν κι από μένα!
ΔΕΣ ΤΟ Π.Μ. ΣΟΥ
ΑΑΑΜΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝΝΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!
to be continued..........εγω περιμενω την κοντρα χαλκιδικη..........και μετα βουτιες στο καλαμιτσι ..........εχει μελλον το ποστ
vaskunito
04/01/2007, 03:15
Ετυχώς τελείωσε. :winka:
7 σελίδες γιά το τίποτα. Και ήταν και εκτός θέματος.
ΤΕΛΟΣ
THE END
FIN
blueblack
04/01/2007, 07:03
ΚΑΙ ΤΩΡΑ...??? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΑΛΛΩΝΩ...???
Ό Ζοlotas έχει δίκαιο.........ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........
Θάθελα νά συζητήσουμε τά ντέρμπυ τής Κυριακής πύ έρχονται........
είδικά αύτό τής Ξάνθης....:rotflmao:
Όχι όμως έδώ, Trooper ξέρεις...
Ζοlota......τέρμα Βούλγαρη μένεις..??
Κοντά είσαι Κρικέλας...!!!!!!!
Ζοlota......τέρμα Βούλγαρη μένεις..??
μενω στο ΟΡΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ.......και εχω εξοχικο δυτικες συνοικιες........και δεν μενω ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
blueblack
04/01/2007, 09:42
μενω στο ΟΡΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ.......και εχω εξοχικο δυτικες συνοικιες........και δεν μενω ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
KAI TO ΕΞΟΧΙΚΟ.......
Πού είναι στήν ΕKO....ή στό Δεντροπόταμο...???:rotflmao:
Πάντως Βούλγαρη περνάς κάθε μέρα, έτσι δέν είπες....???
καί μή τό γράφεις έτσι τό Βούλγαροι γιατί πολύ δέ θέλουν οί άπό κάτω...!!!!!!!!!!
........και δεν μενω ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
:a029:
καί μή τό γράφεις έτσι τό Βούλγαροι γιατί πολύ δέ θέλουν οί άπό κάτω...!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι όμως έδώ, Trooper ξέρεις...
γιατι βρε παιδακι μου τρωγεσαι μαζι μου???
:a22: :a22: :a22: