View Full Version : Χελμός - Ζήρεια 13-14 ΙΑΝ
Χωμάτινος
02/01/2007, 19:01
Ραντεβου στην Καστανιά στις 15:00
η πεντάκλινη σουίτα συμπληρώθηκε και υπάρχει καβάτζα τρίκλινη :blush:
- Το αρχικό σημείο συνάντησης γιά τους "βρωμιάρηδες" είναι στο περίπτερο Χαιδαρίου, Σάββατο πρωί στις 8:30.
- Τα ραντεβού και τις διαδρομές των "ασφάλτινων" θα τις ορίσει ο Λάμπρος (Tropeas) μέσω τηλεφώνου.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
"Βρωμιάρηδες" :
- Μάνος (χωμάτινος)
- Γιάννης (Vstrommer71) μισός bold λόγω μονοήμερης συμμετοχής :lol: :beer:
- Σωτήρης (Taxydromos)
"Καθαροί" :
- Στέλιος (alhimistis)
- Λάμπρος (Tropeas)
- Z_armagedon μισός bold λόγω μονοήμερης συμμετοχής :)
- Γιώργος -aka- Κρούκης (gcrook)
- Αργύρης (akamarinos)
-Νίκος (npat)
- PanVas μισός bold λόγω μονοήμερης συμμετοχής :smilea:
Λοιπόν, κατόπιν προσφάτης επικοινωνίας μου με τις τοπικές αρχές έμαθα ότι η διαδρομή από
Τρίκαλα Κορινθίας μέχρι την Καστανιά ΔΕΝ έχει κλείσει απ' το χιόνι, οπότε ΒΟΥΟΥΟΥΡ.
Ο πρόγραμμας έχει ως εξής:
ΗΜΕΡΑ 1
ξεκινάμε όλοι μαζί κατά Πάτρα μεριά και στο Ξυλόκαστρο [124 χλμ από Αθήνα] ..
- οι μεν "χωμάτινοι" την κάνουν Νότια όπου ακολουθούν την διαδρομή
Τρίκαλα-διάσχιση Ζήρειας-Καστανιά [24 χλμ. άσφαλτος, 36 χλμ χώμα]
- οι δε "ασφάλτινοι" ακολουθούν τις επιταγές του Tropea
Στο εν λόγω χωριό θα συναντηθούμε νωρίς, οπότε θα έχουμε χρόνο να πάμε για ένα καφεδάκι
στην Στυμφαλία ή να κάνουμε ότι άλλο μας καπνίσει πριν επιστρέψουμε στην βάση.O ξενώνας του χωριού εκτός από δίκλινα διαθέτει και σουίτα 5 ατόμων :blush: (συνολικά 120 ευρώ με πρωινό).
ΗΜΕΡΑ 2
Ροβολάμε όλοι μαζί προς την λίμνη Δόξας [12.6 χλμ] και αφού απολάυσουμε όλοι μαζί το
τοπίο χωρίζουμε τα τσανάκια μας μέχρι να ξανασυναντηθούμε στα Καλάβρυτα ..
- οι μεν "χωμάτινοι" διασχίζουν τον Χελμό περνώντας δυτικά από την Ζαρούχλα
[36 χλμ χώμα, 12 χλμ άσφαλτος]
- οι δε "ασφάλτινοι" ξανα-ακολουθούν τις μαζοχιστικές επιθυμίες του Λαμπρούκου
.. ώσπου να συναντηθούμε γιά ένα τελευταίο "τσάι με βουτήματα" πριν επιστρέψουμε σπίτια μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1
Οι "ασφάλτινοι" παρακαλούνται να κάνουν υπομονή στα δύο σημεία συνάντησης γιάτι μπορεί να μας τύχουν απρόοπτα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2
Απ΄ότι μου είπαν δεν το έχει στρώσει με χιόνι, αυτό δεν αποκλείει την ύπαρξει πάγου στα ανήλιαγα σημεία της ασφάλτου. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.
taxydromos
02/01/2007, 19:05
υπαρχει η διαδρομη απο την αρχη(Ζηρεια) μεχρι το τελος(Χελμος)??
αν ναι βαλτη να δουμε..
Χωμάτινος
02/01/2007, 19:31
Οι χάρτες αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. Το σκεπτικό είναι ότι ακολουθούμε μία χαρτογραφημένη διαδρομή κι αν στην πορεία βρούμε "άλλα σταυροδρόμια", μπαίνουμε .. και βλέπουμε..
Χωμάτινε δώσε μια λίγο πιο αναλυτική περιγραφή...
εγω με το SV έρχομαι...??? ;) :p
DimChios
02/01/2007, 21:57
α) Το Africa υπάρχει ακόμα!!! (Το GS δεν έχει χωμάτινα άλλωστε ακόμη)
β) Η διάθεση είναι στο φούλ!!!
γ) ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ.... :D :D
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
πάρε το ΚΤΜ μου...
και κρατάω το SV, άλλωστε το σουζουκάκι σου όλο χαλάει, ταιριάζουμε σου λέω... σα να με φωνάζει... :lol:
αν ήταν άλλο ΣΚ θα ερχόμουν...
:wave2:
Χωμάτινος
02/01/2007, 21:58
Δικαίωμα ..
μέχρι αύριο το απόγευμα γιά να μελετήσω τσι χάρτες
.
.
.
.
.
.
.
.
.
τους οποίους θα αγοράσω αύριο το πρωί :lol: :beer:
siraxanz
02/01/2007, 22:47
Αυτόκλητος σας δίνω τα φώτα μου. Τα 2 βουνά τα ενώνει ο ορεινός κάμπος του Φενεού(Λιμνη Δόξας κλπ). Δηλ. γιά να κανετε και τα 2 βουνά ανεβείτε από Κιάτο προς Στυμφαλία και στη συνέχεια προς Γκούρα κατόπιν υπάρχουν 3 επιλογές από Γκούρα:
1)Προς Λυκούρια, Κλειτορία, Καλαβρυτα κλπ(καλός ασφάλτινος δρόμος με στροφιλίκι)
2)Πρός Λιμνη Δόξας Ζαρούχλα, Λίμνη Τσιβλός, Περιστέρα, Καλάβρυτα(Γιά on-off μηχανές μόνο)
3)Στενό, Ταρσός, Ευρωστίνα, Ροζενά κλπ προς Εθνική Κορίνθου-Πατρών και προσεγγιση Χελμού από Καλάβρυτα(Γιά on-off μηχανές μόνο)
Επίσης να ξέρετε ότι στο 157 τεύχος Δεκέμβριος 2006 των 2Τροχων έχει ένα συγκριτικό με BMW-KTM-Jeep και παρουσιάζει και πολλές τουριστικές πληροφορίες γιά την διαδρομή Ζήρεια-Χελμός
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ:)
Vstrommer71
03/01/2007, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Δικαίωμα ..
μέχρι αύριο το απόγευμα γιά να μελετήσω τσι χάρτες
.
.
.
.
.
.
.
.
.
τους οποίους θα αγοράσω αύριο το πρωί :lol: :beer:
Παρε την "Ανεξερευνητη Πελοποννησο'' του Ψημενου και θα βρεις ΠΟΛΛΕΣ διαδρομες.Χαρτες εχω,Χελμο-Βουραϊκο/Ζηρεια 1:50000 και Ζηρεια 1:25000 Αναβαση
Σε οτι κανονισετε ειμαι,κατα το δυνατον,εντος!
Κλασσικη ωραια διαδρομη Αιγειρα-Αρχαια Αιγειρα-Ταρσος-Φενεος-Λιμνη Δοξας-Διασελλο Κυνηγων-Πλανητερο(απο Ντουρντουβανα)
Αυτο που ΔΕΝ ξερω ειναι τι παιζει απο χιονι.Η διαδρομη ειναι βατη,καλο ειναι ομως να υπαρχουν χωματινα λαστιχα γιατι θα παιξει....λασπιτσα! :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
γιατι θα παιξει....λασπιτσα!
πολύ ομολογώ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
............................
Τα 2 βουνά τα ενώνει ο ορεινός κάμπος του Φενεού(Λιμνη Δόξας κλπ). Δηλ. γιά να κανετε και τα 2 βουνά ανεβείτε από Κιάτο προς Στυμφαλία και στη συνέχεια προς Γκούρα κατόπιν υπάρχουν 3 επιλογές από Γκούρα:
1)Προς Λυκούρια, Κλειτορία, Καλαβρυτα κλπ(καλός ασφάλτινος δρόμος με στροφιλίκι)
2)Πρός Λιμνη Δόξας Ζαρούχλα, Λίμνη Τσιβλός, Περιστέρα, Καλάβρυτα(Γιά on-off μηχανές μόνο)
3)Στενό, Ταρσός, Ευρωστίνα, Ροζενά κλπ προς Εθνική Κορίνθου-Πατρών και προσεγγιση Χελμού από Καλάβρυτα(Γιά on-off μηχανές μόνο)
...........................
Στην Ζήρια μπορουν ν' ανεβουν κι απ' τα Τρίκαλα κι αφου την ψαξουν διασχιζοντας την, να κατεβουν προς την Γκούρα (πανω στην Ζηρια ακομα) και να περασουν προς τον Φενεό κι απ' την Βορεια πλευρα της λιμνης της Δόξας, για να πιασουν τον χωματινο που ανεβαζει στο "διασελο του Κυνηγού" (αναμεσα σε Ντουρντουβάνα και Χελμό) κι απο 'κει να συνεχισουν την περιηγηση στον Χελμό, μιας κι η Ντουρντουβανα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ορειβατικο πεδιο ... :smokin:
Αν χρειαστειτε περισσοτερες λεπτομερειες ... Το απογευμα! :cool:
παιδιά παίζει και ροαντμπουκ...
ξεκιναει απο μεγαρα, πεφτει λουτρακι, απο τον παλιο μεχρι κιατο...
καβαλάει τρίκαλα κορινθίας και τα υπόλοιπα όπως τα λέει ο Μονόλυκος...
αν και πιό διασκεδαστικό έιναι με χάρτη! :beer:
alximistis
03/01/2007, 09:24
Μάνοοοοο... ο άλλος ρωτάει για το SV.
Εγώ με τον τίγρη;;; Και ίσως διπλός;
Cpt. Haddock
03/01/2007, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σκηνούλα έχουμε; :D
(και χειμερινό υπνόσακο για θερμοκρασίες κάτω του 0; :look: :uplate: )
τα πιάσατε τα λεφτά σας! :a01: :a01: :a01:
alximistis
03/01/2007, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τα πιάσατε τα λεφτά σας! :a01: :a01: :a01:
Δεν... αντελίφθην το χιούμορ! Επειδής δηλαδή κύριε δεν έχω κου του μου κι επειδής δεν κάνω χώμα μου απαγορεύεται η είσοδος;;;
Ναι καπετάνιε μου έχω σκηνή. Όχι σούπερ αλλά οκ θα την κάνει τη δουλειά της.
πολύ ομολογώ ... Φουλ θα έλεγα..
Δείτε και εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31709/)
Δεν... αντελίφθην το χιούμορ! Επειδής δηλαδή κύριε δεν έχω κου του μου κι επειδής δεν κάνω χώμα μου απαγορεύεται η είσοδος;;;
Ναι καπετάνιε μου έχω σκηνή. Όχι σούπερ αλλά οκ θα την κάνει τη δουλειά της.
μη το αντιλαμβάνεσαι... δε πειράζει! :a48:
ας σοβαρευτούμε...
ο Μάνος δε θα ξεκινήσει για φλαταδούρα στην Πάρνηθα, αλλά για μακρύ ταξιδάκι...
πέρασα απο πολλά σημεία τον Ιούνιο... τώρα που θα είναι νωπά , με λάσπη... πολλά κομμάτια θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή και φυσικά λάστιχα χωμάτινα!
έχεις 3 κατά σου...
1. δεν έχεις ιδιαίτερη έμπειρία στο χώμα (ποσα χιλιομετρα εχεις διανυσει; )
2. εχεις βαριά μοτοσυκλέτα που δισχαιρένει το απο πάνω...
3. θα είσαι δικάβαλο - που επιβαρύνει και τα δύο ανώτερα!
καλύτερα άστο για μια πιό κοντινή...
ή ενοικοίασε το ΚΤΜ μου, στην εξευτελιστική τιμή των 130 ευρώ ημερησίως :smokin:
μεταξύ αστείου και σοβαρού, μη το επιχειρήσεις τώρα... το καλοκαίρι, θα έρθει η ώρα που θα σε καλέσω εγώ ο ίδιος να μπείς... :beer:
................................
το καλοκαίρι, θα έρθει η ώρα που θα σε καλέσω εγώ ο ίδιος να μπείς... :beer:
Θα με "καλεσετε" κι εμενα το καλοκαιρι καλε κυριε? :( :look: :dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα με "καλεσετε" κι εμενα το καλοκαιρι καλε κυριε? :( :look: :dizzy:
όχι ! :nono:
έτσι όπως θα πάμε δε θα σ'αρέσει (θα'ναι με ροαντμπούκ)
είναι όμως η καλύτερη προπονησούλα για "νέους"
και μετά ακολουθεί 10ήμερο...
αλλά με το τέρας, θα έλεγα να το ξανασκεφτεί!
el_hymador
03/01/2007, 09:52
Η διαδρομη Λ.Δοξα - Ζαρουχλα ολα τα λεφτα....χωμα (αναλογα με τον καιρο , μπορει και πολυ δυσκολο)
Ψηνομαι και εγω για βολτα... να βγαλουμε μια εναλλακτικη διαδρομη οι ασφαλτινοι η να ακολουθησουμε οσο μπορουμε τους βρωμιαρηδες.
Παιζει super καβατζα για υπνο...στα πεδινα ομως (θα ξερω σιγουρα μεχρι την Παρασκευη)
Επισης ομορφη ειναι η πλευρα της Ζηριας στο οροπεδιο της ...ειναι απο την αλλη πλευρα της αλλα αξιζει τον κοπο.
όχι ! :nono:
Κακε!!! :mad: :sick: :sad:
:lol: :rotflmao: :lol:
έτσι όπως θα πάμε δε θα σ'αρέσει (θα'ναι με ροαντμπούκ)
είναι όμως η καλύτερη προπονησούλα για "νέους"
και μετά ακολουθεί 10ήμερο...
αλλά με το τέρας, θα έλεγα να το ξανασκεφτεί!
Σιγα μην πατε με roadbook ρε ...
Παρτε εκει τον χαρτη της Ζηριας και τον γενικο (1:250.000) της Πελοποννησου, απ' την Αναβαση κι αμοληθειτε ... :cool:
Οσο για τον Αλχιμαντρα, για το μονο που διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ ειναι για το δικαβαλο!
Για τα υπολοιπα ...
Οσο αντεχει ο κωλος του ... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...........................
Ψηνομαι και εγω για βολτα... να βγαλουμε μια εναλλακτικη διαδρομη οι ασφαλτινοι η να ακολουθησουμε οσο μπορουμε τους βρωμιαρηδες.
..........................
Για την διαδρομη που λενε τα παιδια, ειναι δυσκολο να βγει "εναλλακτικη" ασφαλτινη. :(
Εκτος κι αν θεωρουμε "εναλλακτικο" το να ΜΗΝ ειστε μαζι, ΟΛΗ την μερα (σχεδον) ... :sick:
el_hymador
03/01/2007, 09:56
εγω πιστευω οτι αν δεν εχει βρεξει / χιονισει , ακομα και με το cbf μεχρι την Ζαρουχλα θα φτασω:smokin:
el_hymador
03/01/2007, 10:00
Για την διαδρομη που λενε τα παιδια, ειναι δυσκολο να βγει "εναλλακτικη" ασφαλτινη. :(
Εκτος κι αν θεωρουμε "εναλλακτικο" το να ΜΗΝ ειστε μαζι, ΟΛΗ την μερα (σχεδον) ... :sick:
Αν περναει ο δρομος για Ζαρουχλα , κατεβαινουμε για Τσιβλου , εθνικη , Διακοφτο και μετα παλι πανω για Καλαβρυτα ....μλκ ακουγεται το ξερω αλλα δεν γνωριζω τις μετα διαδρομες προς Αχαϊα μερια αν περνανε δηλαδη...
alximistis
03/01/2007, 10:03
μη το αντιλαμβάνεσαι... δε πειράζει! :a48:
ας σοβαρευτούμε...
ο Μάνος δε θα ξεκινήσει για φλαταδούρα στην Πάρνηθα, αλλά για μακρύ ταξιδάκι...
πέρασα απο πολλά σημεία τον Ιούνιο... τώρα που θα είναι νωπά , με λάσπη... πολλά κομμάτια θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή και φυσικά λάστιχα χωμάτινα!
έχεις 3 κατά σου...
1. δεν έχεις ιδιαίτερη έμπειρία στο χώμα (ποσα χιλιομετρα εχεις διανυσει; )
2. εχεις βαριά μοτοσυκλέτα που δισχαιρένει το απο πάνω...
3. θα είσαι δικάβαλο - που επιβαρύνει και τα δύο ανώτερα!
καλύτερα άστο για μια πιό κοντινή...
ή ενοικοίασε το ΚΤΜ μου, στην εξευτελιστική τιμή των 130 ευρώ ημερησίως :smokin:
μεταξύ αστείου και σοβαρού, μη το επιχειρήσεις τώρα... το καλοκαίρι, θα έρθει η ώρα που θα σε καλέσω εγώ ο ίδιος να μπείς... :beer:
Φίλε Σταύρε σε ευχαριστώ. ΟΚ ακούω τους εμπειρότερους και μαθαίνω. Δεν θα ακολουθήσω τώρα.
Θα αναμένω ως το καλοκαιράκι.
Χρηστάκη το δικάβαλο δεν είναι σίγουρο, αν δηλαδή εκεί είναι το ζήτημα πάω και μονός. Εγώ προσωπικά μόνο το βάρος με το "τέρας" σκέφτομαι.
Τεσπα, ευχαριστώ και τους δυο σας. Θα περιμένω ως το καλοκαίρι.
εγω πιστευω οτι αν δεν εχει βρεξει / χιονισει , ακομα και με το cbf μεχρι την Ζαρουχλα θα φτασω:smokin:
Αν περναει ο δρομος για Ζαρουχλα
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Ξερω κι ενα καινουργιο μ' ενα Μπιθηκα κι ενα Κροκοδειλα ... :dizzy:
Σιγα μην πατε με roadbook ρε ...
Παρτε εκει τον χαρτη της Ζηριας και τον γενικο (1:250.000) της Πελοποννησου, απ' την Αναβαση κι αμοληθειτε ... :cool:
Οσο για τον Αλχιμαντρα, για το μονο που διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ ειναι για το δικαβαλο!
Για τα υπολοιπα ...
Οσο αντεχει ο κωλος του ... :D
ρε συ, γαμώ αυτο με τους χάρτες, προσωπικά δεν είμαι ακόμα σε θέση να διαβάσω, σχεδιάσω διαδρομή...
για αυτό πρότεινα μια όμορφη εκδρομή που διοργανώνεται (δεν την κάνω εγώ) και έχει και πλάτες η διοργάνωση (με βαν υποστήριξης που θα κουβαλαει τα μπαγαζια)
με διάβασμα ροαντμπουκ
και με ελεύθερη συμμετοχή (πληρώνεις μόνο το φαϊ, και το κάμπινγκ)
κατ'εμέ ότι πρέπει για ξεκίνημα!
θα ενημερώσω όταν θα είναι καιρός...
όσο για τον Αλχιμάντρα, ακόμα και μονος του, χρειάζεται τακούνια, και εξοπλισμό χωμάτινο!!!
επίσης όταν τα χιλιόμετρα είναι πολλά (όπως σχεδιαζει ο μανος) και έχουν σκοπό να διανυκτερευσουν κάπου συγκεκριμένα πρέπει να κρατήσουν ρυθμό...
επαναλαμβάνω, ας προπονηθεί πρώτα στην πάρνηθα!
γνώμη μου!
καλά να περάσετε οτι και να κάνετε! :wave2:
alximistis
03/01/2007, 10:06
Αν περναει ο δρομος για Ζαρουχλα , κατεβαινουμε για Τσιβλου , εθνικη , Διακοφτο και μετα παλι πανω για Καλαβρυτα ....μλκ ακουγεται το ξερω αλλα δεν γνωριζω τις μετα διαδρομες προς Αχαϊα μερια αν περνανε δηλαδη...
Από Αίγιο είμαι και νομίζω ότι ως ένα σημείο τουλάχιστον πρέπει να περνάει.
Αν βγει ασφάλτινη διαδρομή ή τεσπα κατά 90% ασφάλτινη πέστε το να δούμε τι θα κάνουμε.
el_hymador
03/01/2007, 10:13
ρε συ την εχω περασει την διαδρομη με το cbf ηταν ανοιξη βεβαια , αλλα την περασα ....τωρα σιγουρα μπορει να εχει απυθμενη λασπη κτλ-κτλ αλλα δεν τον ειδα και πολυ βροχερο τον φετεινο χειμωνα...μια υποθεση εκανα:wave2: :wacko:
ρε συ την εχω περασει την διαδρομη με το cbf ηταν ανοιξη βεβαια , αλλα την περασα ....τωρα σιγουρα μπορει να εχει απυθμενη λασπη κτλ-κτλ αλλα δεν τον ειδα και πολυ βροχερο τον φετεινο χειμωνα...μια υποθεση εκανα:wave2: :wacko:
Την Ανοιξη περναει το γκρέιντερ ή (και) η μπουλντοζα και καθαριζουν χιονια και μπαλωνουν λουκια ... :winka:
Η αληθεια παντως ειναι οτι δεν εχουν να κανουν τοσο τα μηχανακια, οσο το θαρρος (διαβαζεται και θρασος) και η αποφασιστηκοτητα του αναβατη ... :smokin:
Vstrommer71
03/01/2007, 11:35
Παντως το ηρωϊκο GSX400E....EIXE φτασει!!!!!(Απο χωμα ε?)
Παρανοησις (δικη μου) ... :(
Μιλαγα για τον δρομο που ανεβαινει στο "Διασελο του Κυνηγου" (κοκκινα βελη, χωριζει την Ντουρντουβάνα απ' τον Χελμό) και ΔΕΝ θυμηθηκα (στο γραφειο το πρωι) οτι ΔΕΝ ειναι αυτος που παει στην Ζαρούχλα (μπλε βελη), αλλα αυτος που παει για Πλανητέρο ... :sick:
Αυτος που λεω εγω ειναι οντως "κακης βατοτητας" (ακομα και το καλοκαιρι) ενω ο προς την Ζαρουχλα (που γυριζει στις ΒΑ παρειες του Χελμού) μπορει να συντηρειται καλυτερα ... :wacko:
Σορυ για τα πολλα "στοιχεια" που αναγκαστηκα να "φορτωσω" στον χαρτη, καθως και για την μεγαλη συμπιεση (για να χωρεσει) ... :(
.
73524
siraxanz
03/01/2007, 15:06
Παιδες ο δρόμος από Τρίκαλα-Ζήρεια-Στενό έχει χιόοοονι!!!
Ο δρόμος Φενεός-Λίμνη Δόξας-Ζαρύχλα κλπ αυτή την εποχή είναι μόνο γιά on-off.. πολύ λάσπη κλπ
Τώρα γιά Ντουρντουβάνα-Πλανητέρου κλπ δεν τον ξέρω πάντως
ξέρω ότι είναι χειρότερος από τους άλλους 2 που προανέφερα.
Η πιό cool διαδρομή αυτή την εποχή είναι περιμετρικά και όχι επάνω στα βουνα αυτά!
Καλά να περάσετε!!
el_hymador
03/01/2007, 16:10
Παρανοησις (δικη μου) ... :(
Μιλαγα για τον δρομο που ανεβαινει στο "Διασελο του Κυνηγου" (κοκκινα βελη, χωριζει την Ντουρντουβάνα απ' τον Χελμό) και ΔΕΝ θυμηθηκα (στο γραφειο το πρωι) οτι ΔΕΝ ειναι αυτος που παει στην Ζαρούχλα (μπλε βελη), αλλα αυτος που παει για Πλανητέρο ... :sick:
Αυτος που λεω εγω ειναι οντως "κακης βατοτητας" (ακομα και το καλοκαιρι) ενω ο προς την Ζαρουχλα (που γυριζει στις ΒΑ παρειες του Χελμού) μπορει να συντηρειται καλυτερα ... :wacko:
Σορυ για τα πολλα "στοιχεια" που αναγκαστηκα να "φορτωσω" στον χαρτη, καθως και για την μεγαλη συμπιεση (για να χωρεσει) ... :(
.
οχι ρε συ ...
απο εκει πανω με την καμια δεν περναει το cbf ...τον ειχα κανει με 4 Χ 4 περυσι και κλασαμε λιγο...
αυτος που λεω εγω (τα μπλε βελη που εχεις βαλει) αρχιζει στην ακρη του φραγματος της Δοξας ...σε γενικες γραμμες ειναι βατος , εχει δυσκολα περασματα ομως στο σημειο οπου συγκεντρωνουν τους κορμους οι ξυλοκοποι...εκει λασπωνει πολυ συχνα.
Ειναι απο τις αγαπημενες μου δασικες διαδρομες και με το ΚΤΜ πηγαινα πολυ συχνα.
Χωμάτινος
03/01/2007, 17:21
Έκατσε στραβή... :(
Ανεβαίνωντας σήμερα την Μεσογείων ένας τύπος από την αριστερή λωρίδα κόβει απότομα και απροειδοποίητα τέρμα δεξιά.Πέφτω στα φρένα και μετά από 2-3 ζεϊμπεκιές και μερικά ανάποδα καταφέρνω να το σώσω, αλλά φευ, στην τελευταία φιγούρα που επανέφερε την μηχανή στην πορεία της, το δεξί μαρσπιέ χτύπησε με δύναμη πάνω στην γάμπα μου η οποία τώρα έχει γίνει σαν του Swarzeneger. Η μπότα δεν κλείνει ούτε γι' αστείο.
Ως εκ τούτου, Χελμός-Ζήρια (γιά 'μένα τουλάχιστον) αναβάλονται γιά το επόμενο ΣΚ 13-14 ΙΑΝ
Υ.Γ.1 Το καλό είναι ότι θα έχω μπόλικο χρόνο να μελετήσω τους χάρτες και θα βγει μικτή διαδρομή ασφάλτινη-χωμάτινη. Θα ξεκινήσουμε από το σημείο Α, οι ασφάλτινοι θα πηγαίνουν περιφερειακά από επαρχιακούς δρόμους ενώ οι χωμάτινοι θα διασχίζουν το βουνό και θα ανταμώνουμε στο σημείο Β και πάει λέγοντας, μέχρι να καταλήξουμε κάπου το απόγευμα όλοι μαζί γιά τσιμπούσι με γέλια και χαρές :a33: :beer:
Υ.Γ.2 Θα παρακαλούσα κάποιον φφφφφφφανταστικό και κούκλο μοδεράτορα να αλλάξει τις ημερομηνίες στον τίτλο της συζήτησης από 6-7 σε 13-14
............................
Υ.Γ.2 Θα παρακαλούσα κάποιον φφφφφφφανταστικό και κούκλο μοδεράτορα να αλλάξει τις ημερομηνίες στον τίτλο της συζήτησης από 6-7 σε 13-14
Με τοσο γλυψιμο, ποιος θα μπορουσε να "αντισταθει"? :rolleyes: :blush:
Περαστικα σου BTW ... :sick:
χτύπησε με δύναμη πάνω στην γάμπα μου η οποία τώρα έχει γίνει σαν του Swarzeneger
περαστικά ρε μάνο...
γαμώτ... τελικά η επιθετική οδήγηση μάλλον σωζει! :sick:
taxydromos
03/01/2007, 18:35
:rotflmao: :rotflmao: αλλαξε ο Μανωλιος κ'εβαλε τα ρουχα του αλλοιως:rotflmao: :rotflmao:
Γιατί με έσφαξες ρε καριόλη κουτσέ ??? :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί με έσφαξες ρε καριόλη κουτσέ ??? :eyepop:
Σας μετακομισα διπλα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33375) ρε, αλλα ειστε και γληγοροι παναθεμα σας ... :sick:
el_hymador
03/01/2007, 21:40
Με μια προχειρη ματια στον χαρτη (τον οποιο δεν μπορω να ανεβασω...:( ) εβγαλα χοντρικα μια διαδρομη :
ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙ / ΧΩΜΑΤΕΡΟΙ
Αθηνα ---> Κιατο ---> Στυμφαλια
ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙ
Στυμφαλια ---> Φενεος(συναντηση με τους χωματινους) ---> Λ.Δοξα --->Λυκουρια--->Κλειτορια--->Σπηλαιο Λιμνων--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους χωματινους)
ΧΩΜΑΤΕΡΟΙ
Στυμφαλια--->Καλιανοι --->Μπουζι(αρχη χωματος)--->Περιμετρικα γυρος της Ζηριας (οροπεδιο , εποχιακη λιμνη Δασιου )--->Γκουρα(τελος χωματος)--->Φενεος(συναντηση με τους ασφαλτινους)--->Λ.Δοξα--->Ζαρουχλα(αρχη χωματος)--->Σολος---(τελος χωματος)--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους ασφαλτινους)
ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙ / ΧΩΜΑΤΕΡΟΙ
Καλαβρυτα--->Διακοφτο---Αθηνα
Το προβλημα ειναι οτι η διαδρομη για τους ασφαλτινους απο Στυμφαλια μεχρι Φενεο ειναι πολυ μικρη σε σχεση με τον γυρο της Ζηριας που πρεπει να κανουν οι χωματεροι...απο την Λ.Δοξα και μεχρι τα Καλαβρυτα ο χρονος και για τα δυο γκρουπ πιστευω οτι θα ειναι πανω κατω ο ιδιος...εναλλακτικα μπορει το ασφαλτινο γκρουπ να παει μετα την Στυμφαλια
--->Κανδηλα--->Λεβιδι--->Βλαχερνα--->Κλειτορια--->Σπηλαιο Λιμνων--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους χωματινους)ωστε να κανει μεγαλυτερο κυκλο οσο οι χωματινοι θα πηγαινουν απο χωμα...τοτε ομως δεν θα παιξει συαναντηση στην Λ.Δοξα (αμαρτια απο τον Θεο)....αλλα μονο στα Καλαβρυτα.
Ριξτε και εσεις καμια ιδεα , αυτο ειναι μια προχειρη προσεγγιση επι του θεματος ..θα επνελθω εντος των ημερω με πιο εμπεριστατωμενη αποψη (χιλιομετρα κ.τ.λ....)
Καβατζες για φαγητο και στασεις υπαρχουν αμετρητες...
.................................
Το προβλημα ειναι οτι η διαδρομη για τους ασφαλτινους απο Στυμφαλια μεχρι Φενεο ειναι πολυ μικρη σε σχεση με τον γυρο της Ζηριας που πρεπει να κανουν οι χωματεροι...απο την Λ.Δοξα και μεχρι τα Καλαβρυτα ο χρονος και για τα δυο γκρουπ πιστευω οτι θα ειναι πανω κατω ο ιδιος...εναλλακτικα μπορει το ασφαλτινο γκρουπ να παει μετα την Στυμφαλια
--->Κανδηλα--->Λεβιδι--->Βλαχερνα--->Κλειτορια--->Σπηλαιο Λιμνων--->Καλαβρυτα(συναντηση με τους χωματινους)ωστε να κανει μεγαλυτερο κυκλο οσο οι χωματινοι θα πηγαινουν απο χωμα...τοτε ομως δεν θα παιξει συαναντηση στην Λ.Δοξα (αμαρτια απο τον Θεο)....αλλα μονο στα Καλαβρυτα.
Ριξτε και εσεις καμια ιδεα , αυτο ειναι μια προχειρη προσεγγιση επι του θεματος ..θα επνελθω εντος των ημερω με πιο εμπεριστατωμενη αποψη (χιλιομετρα κ.τ.λ....)
.............................
Οταν λεω εγω οτι ΔΕΝ προσφερεται για "μικτη" διαδρομη η περιοχη, εσεις περι αλλων τυρβαζετε ... :sick:
el_hymador
03/01/2007, 22:31
Οταν λεω εγω οτι ΔΕΝ προσφερεται για "μικτη" διαδρομη η περιοχη, εσεις περι αλλων τυρβαζετε ... :sick:
ε καλα μωρε , αν δεν βγαινει ανεβαινουμε μαζι μεχρι Στυμφαλια και μετα παμε οι ασφαλτινοι μεχρι Δημητσανα, οι χωματεροι σε οποια ραχουλα και ποταμακι θελουν και μετα δινουμε ραντεβου αργα το απογευμα σε μια super ταβερνα που ξερω στο δρομο για το Διακοφτο...
γενικα οι μικτες διαδρομες ειναι ουτοπικες...θελουν εξαιρετικο σχεδιασμο αλλα και παλι το αγχος να προλλαβει το ασφαλτινο γκρουπ τους χωματινους (η το αντιθετο) ειναι λιγο σπαστικο...χαλαρα λοιπον , καφες στην αρχη, μασα στο τελος και γουστα για τον καθε ενα οπως θελει...:wave2:
el_hymador
03/01/2007, 22:33
εσεις περι αλλων τυρβαζετε ... :sick:
...α και εγω δεν σε εβρισα...οκ?
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναχώρηση θα είναι Σάββατο στις 8:00 από την AEGEAN μετά τα διόδια Αθηνών-Κορίνθου και ότι προορισμός θα είναι οι ορεινοί όγκοι Χελμού - Ζήρειας.
Χειμερινός υπνόσακος, αδιάβροχα και σκηνή κρίνονται απαραίτητα (μπορεί να βρούμε και κανένα ξωκλήσι αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
Υ.Γ. Τα φλασκιά με Brandy είναι καλοδεχούμενα.. :wave2:
α να χαθεις ρεεεεεεεεεε,πολυ παρεα μα συμοφεδες κανεις,υπερβολικη δοση πηρες μου φαινεται!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :beer: :beer:
Από Αίγιο είμαι και νομίζω ότι ως ένα σημείο τουλάχιστον πρέπει να περνάει.
Αν βγει ασφάλτινη διαδρομή ή τεσπα κατά 90% ασφάλτινη πέστε το να δούμε τι θα κάνουμε.
μη τρελενεσαι γιατι τελικα θα μπερδευτει ο μανος και αντι παρνηθα θα παει παρνωνα:rotflmao: :lol: :sad: :wave2: :beer:
...α και εγω δεν σε εβρισα...οκ?
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Σορυ ... :sad:
Και για να επανορθωσω ... :smilea:
Οσο οι χωματινοι θα παιζουν μεσα στις μπλε ελλειψεις ...
Οι ασφαλτινοι θα πρεπει να κανουν τρελους γυρους (με πρασινα ή με μωβ βελη)... :winka:
.
73551
Ναι αλλά επειδή τα έχω κάνει ,
είναι τρομερά όμορφα αυτά για ασφάλτινους και αξίζουν...
απλά θα τους φάνε ολόκληρη μέρα μόνο και μόνο αν είναι ήδη κοντά εκεί...:rolleyes:
el_hymador
04/01/2007, 07:26
Ναι αλλά επειδή τα έχω κάνει ,
είναι τρομερά όμορφα αυτά για ασφάλτινους και αξίζουν...
απλά θα τους φάνε ολόκληρη μέρα μόνο και μόνο αν είναι ήδη κοντά εκεί...:rolleyes:
+10!
Oντως , ειναι πολυ ομορφες διαδρομες , αλλα δεν ισχυει το ιδιο και για την ποιοτητας της ασφαλτου....
Ειπα και πιο πανω οτι αν ειναι ενα ασφαλτινο γκρουπ να στριφογυριζει προκειμενου να συναντηθει με το χωματινο δεν λεει...τουλαχιστον ας υπαρχουν δυο σημεια ...ενα που θα αποχωριστουν τα δυο γκρουπ και ενα που θα επανενωθουν....για ενδιαμεσες συναντησεις δεν παιζει .... θα πρεπει οι ασφαλτινοι να περιμενουν πολυ στην Λ.Δοξα -πραγμα το οποιο ειναι εφικτο αφου παιζουν καποιες ταβερνες και καφε- , και θα πρπει οι χωματινοι να πηγαινουν αεροπορεια στο χωμα ...επικινδυνο και στην τελικη δεν ειναι αυτοσκοπος μιας βολτας να συναντιεσαι με τους αλλους συνεχως...αν δεν γινεται , δεν χρειαζεται να το πιεσεις...
Cpt. Haddock
04/01/2007, 09:55
Έκατσε στραβή... :(
Ανεβαίνωντας σήμερα την Μεσογείων ένας τύπος από την αριστερή λωρίδα κόβει απότομα και απροειδοποίητα τέρμα δεξιά.Πέφτω στα φρένα και μετά από 2-3 ζεϊμπεκιές και μερικά ανάποδα καταφέρνω να το σώσω, αλλά φευ, στην τελευταία φιγούρα που επανέφερε την μηχανή στην πορεία της, το δεξί μαρσπιέ χτύπησε με δύναμη πάνω στην γάμπα μου η οποία τώρα έχει γίνει σαν του Swarzeneger. Η μπότα δεν κλείνει ούτε γι' αστείο.
Αμάν ρε Μάνο...
Πάλι ρε γμτ... περαστικά :sick:
:beer:
+10!
Oντως , ειναι πολυ ομορφες διαδρομες , αλλα δεν ισχυει το ιδιο και για την ποιοτητας της ασφαλτου....
Ειπα και πιο πανω οτι αν ειναι ενα ασφαλτινο γκρουπ να στριφογυριζει προκειμενου να συναντηθει με το χωματινο δεν λεει...τουλαχιστον ας υπαρχουν δυο σημεια ...ενα που θα αποχωριστουν τα δυο γκρουπ και ενα που θα επανενωθουν....για ενδιαμεσες συναντησεις δεν παιζει .... θα πρεπει οι ασφαλτινοι να περιμενουν πολυ στην Λ.Δοξα -πραγμα το οποιο ειναι εφικτο αφου παιζουν καποιες ταβερνες και καφε- , και θα πρπει οι χωματινοι να πηγαινουν αεροπορεια στο χωμα ...επικινδυνο και στην τελικη δεν ειναι αυτοσκοπος μιας βολτας να συναντιεσαι με τους αλλους συνεχως...αν δεν γινεται , δεν χρειαζεται να το πιεσεις...
Ακριβώς !
συμφωνώ απόλυτα!
μια , δυο, αντε 3 συναντήσεις...
αν και καλύτερα 2 και για να κάνουν ποιο άνετα και οι ασφάλτινοι τα 2 κομμάτια αντί των τριών...;)
Χωμάτινος
04/01/2007, 17:02
Υπομονή, όλα θα γίνουν όπως πρέπει :beer:
Ακριβώς !
συμφωνώ απόλυτα!
μια , δυο, αντε 3 συναντήσεις...
αν και καλύτερα 2 και για να κάνουν ποιο άνετα και οι ασφάλτινοι τα 2 κομμάτια αντί των τριών...;)
Υπομονή, όλα θα γίνουν όπως πρέπει :beer:
Καλα αυτοι ειναι ΝΤΙΠ ... :a24: :sick:
Τζαμπα σας βαζω χαρτες ρε? :mad:
ΔΕΝ γινεται μικτη διαδρομη στην συγκεκριμενη περιοχη λεμε !!! :cool:
Τι 'ν τουουουτοιοιοι ρεεεε ? :(
Vstrommer71
04/01/2007, 17:57
Καλα αυτοι ειναι ΝΤΙΠ ... :a24: :sick:
Τζαμπα σας βαζω χαρτες ρε? :mad:
ΔΕΝ γινεται μικτη διαδρομη στην συγκεκριμενη περιοχη λεμε !!! :cool:
Τι 'ν τουουουτοιοιοι ρεεεε ? :(
Πσσστ γκαρσον!!!!
Πιασε μια περιποιημενη "μικτη'' διαδρομη(δηλ χωμα-κροκαλα-λασπη-πιο πολλη λασπη-κι αλλη λασπη) να παμε περικαλω!
Και πες του χωματινου οτι το καλυτερο φρενο ΔΕΝ ειναι ο προφυλακτηρας του μπροστινου!Αμαν μ'αυτο το παιδι,το χαλασατε οι Συμφορεδες!:lol: :lol: :lol:
γίνεται!
γίνεται!!!
γίνεται!!!!!
Πσσστ γκαρσον!!!!
Πιασε μια περιποιημενη "μικτη'' διαδρομη(δηλ χωμα-κροκαλα-λασπη-πιο πολλη λασπη-κι αλλη λασπη) να παμε περικαλω!
Θα θελατε και λιγο χιονακι για γαρνιτουρα? :smilea:
Και καμμια παστουλα ισως? :blush: :mad:
γίνεται!
γίνεται!!!
γίνεται!!!!!
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ
:rotflmao: :sad: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
el_hymador
04/01/2007, 23:24
γιατι δεν κανουμε το αλλο? να πανε τα street απο χωμα και τα χωματερα απο ασφαλτο?
σημειο συναντησης στο group therapy που θα παμε ολοι μαζι απο εβδομαδα....
el_hymador
04/01/2007, 23:38
Για αυτο λεγω οτι ειναι στρατηγικης σημασιας η δυνατοτητα διαβαση των ασφαλτινων μοτοσυκλετων απο την Λ.Δοξα στην Ζαρουχλα ...αν αυτο καταστει δυνατο τοτε ειναι εφικτη η περρατωση μικτης διαδρομης ...αν οχι το μονο μικτο που θα δουμε θα ειναι το παγωτο μηχανης...
η διαδρομη εχει σημειωθει στον χαρτη με κιτρινη - φουξια γραμμη :wave2:
73652
taxydromos
05/01/2007, 20:04
κανα gps θα υπαρχει στην παρεα??
..μη παρουμε φορα και καταληξουμε Δημητσανα....οχι οτι θα μας χαλασει βεβαια....τους ασφαλτινους σκεφτομαι..
παντως για χιονι δεν το βλεπω μαλλον αντιλιακο θα χρειαστουμε...:smilea:
:sun: :sun: :sun:
el_hymador
06/01/2007, 10:16
εγω λεω οτι θα περναει:a30:
Ρε εχει καταλαβει κανεις οτι μιλατε για Διημερη με ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ στο υπαιθρο ??? :D
ΟΛΕ !
ΟΛΕ !!!
ΟΛΕ !!!!!:lol:
Χωμάτινος
06/01/2007, 17:26
Ρε εχει καταλαβει κανεις οτι μιλατε για Διημερη με ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ στο υπαιθρο ??? :D
Μη μου τους τρομάζεις :mad:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
Διημερη????
Και στην υπαιθρο???
Μην ξεχασω να παρω τις παντοφλες με τους ενσωματωμενους φακους (ναι αυτους για να μην αναβεις το φως νυχτιατικα) :lol:
ΥΓ. Περα απο την πλακα ο Χρηστος εχει δικιο
taxydromos
06/01/2007, 21:07
..ρε μην ψαρωνετε...παιζει ξενιας εοτ στην καστανια,δωματια σε ταβερνα πριν την καστανια και απειρα πανδοχεια στο καρτερι,τοπο προορισμου των απανταχου εκδρομεων...:beer:
....στο φως της ημερας παιζει να γινουν τα ωραιαααα:winka:
Χωμάτινος
06/01/2007, 21:57
Το αρχικό post ενημερώθηκε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=627768#post627768)
- οι μεν "χωμάτινοι" διασχίζουν τον Χελμό περνώντας δυτικά από την Ζαχλωρού
[36 χλμ χώμα, 12 χλμ άσφαλτος]
Ειτε θετε να πειτε "Ζαρούχλα", ειτε εχετε μπλεξει τα μπουτια σας κυριος ... :dizzy:
Το να συμβαινουν ταυτοχρονα και τα δυο, ΔΕΝ θεωρειται απιθανο ... :rolleyes:
Vstrommer71
06/01/2007, 22:08
O...official χαρτογραφος θα περασει κανα χαρτη ε?:a13:
O...official χαρτογραφος θα περασει κανα χαρτη ε?:a13:
Ξεμπλεξτε πρωτα τα μπουτια σας και μετα ευχαριστως ... :D
Εκτος αν θελετε κανα χαρτη την Σπαρτης ή της Νάξου ... :hypnotize
Vstrommer71
06/01/2007, 22:13
Ξεμπλεξτε πρωτα τα μπουτια σας και μετα ευχαριστως ... :D
Εκτος αν θελετε κανα χαρτη την Σπαρτης ή της Νάξου ... :hypnotize
Αμαν εσεις εκει στο Ατενς,θα καταφερετε να βγαλετε μια διαδρομη επιτελους ωρε?Υποτιθεται οτι το απογευμα ΤΑ συζητησατε.Μηπως πλακωσατε τα ''νερα'' και π@π@ριζατε ασυστολα?:confused: :lol:
Αμαν εσεις εκει στο Ατενς,θα καταφερετε να βγαλετε μια διαδρομη επιτελους ωρε?Υποτιθεται οτι το απογευμα ΤΑ συζητησατε.Μηπως πλακωσατε τα ''νερα'' και π@π@ριζατε ασυστολα?:confused: :lol:
Εχετε μπλεξει κι εσεις τα μπουτια σας κυριος μΕ φαινεται ... :wacko:
ΕΓΩ διαδρομη βγαζω μεσα σε 1 λεπτο το πολυ !!! :mad:
Απο 'κει και μετα, το τι θελει να κανει ο καθε ανεξαρτητος "οργανωτης" ειναι δικη του δουλεια ! :dizzy:
Vstrommer71
06/01/2007, 23:05
Εχετε μπλεξει κι εσεις τα μπουτια σας κυριος μΕ φαινεται ... :wacko:
ΕΓΩ διαδρομη βγαζω μεσα σε 1 λεπτο το πολυ !!! :mad:
Απο 'κει και μετα, το τι θελει να κανει ο καθε ανεξαρτητος "οργανωτης" ειναι δικη του δουλεια ! :dizzy:
Οποτε σχεδιασε κι εσυ μια εναλλακτικη χωματινη και θεσε την στο φιλοθεαμον χωματινο κοινο για ψηφοφορια!
Κι αυτο το παιδι ΕΝ' ακουει!Του ειπα να διαβασει την Πελοποννησο του Ψημενου να βγαλει διαδρομη αλλα...τρεις λαλουν και δυο χορευουν!:a24:
.............................
Κι αυτο το παιδι ΕΝ' ακουει!Του ειπα να διαβασει την Πελοποννησο του Ψημενου να βγαλει διαδρομη αλλα...τρεις λαλουν και δυο χορευουν!:a24:
Εχεις μεινει πολυ πισω μΕ φαινεται ... :cool:
Vstrommer71
06/01/2007, 23:14
Εχεις μεινει πολυ πισω μΕ φαινεται ... :cool:
Μπαρντον?:confused:
Μπαρντον?:confused:
Εχουν αρχισει (εδω και πολυ καιρο) να ειναι παρωχημενα τα βιβλια του, ειδικα η Πελοποννησος, μιας και το τοπιο (για διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος) ΑΛΛΑΖΕΙ συνεχεια ... :winka:
Vstrommer71
06/01/2007, 23:21
Εχουν αρχισει (εδω και πολυ καιρο) να ειναι παρωχημενα τα βιβλια του, ειδικα η Πελοποννησος, μιας και το τοπιο (για διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος) ΑΛΛΑΖΕΙ συνεχεια ... :winka:
Το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο αλλα αυτο το βιβλιο ειναι ενα ΚΑΛΟ σημειο να αρχισεις για να βγαζεις διαδρομες.Τεσπα,βγαλε κι εσυ μια προτεινομενη διαδρομη και το ξαναματαβλεπουμε.
Ελπιζω να μην εχουμε πολυ χιονι,για να πιασουμε καμμια καλη ταχυτητα ταξιδιου
Το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο αλλα αυτο το βιβλιο ειναι ενα ΚΑΛΟ σημειο να αρχισεις για να βγαζεις διαδρομες.Τεσπα,βγαλε κι εσυ μια προτεινομενη διαδρομη και το ξαναματαβλεπουμε.
Ελπιζω να μην εχουμε πολυ χιονι,για να πιασουμε καμμια καλη ταχυτητα ταξιδιου
Τετοια εποχη εγω ΔΕΝ βγαζω διαδρομη στην οποια ΔΕΝ θα παω, για να ΜΗΝ με διαολοστελνουν μετα ... :(
Αν πηγαινα κι εγω θα ηταν αλλιως γιατι θα ειχα κι εναλλακτικες μεσα στο μυαλο μου ... :wacko:
Vstrommer71
06/01/2007, 23:31
Τετοια εποχη εγω ΔΕΝ βγαζω διαδρομη στην οποια ΔΕΝ θα παω, για να ΜΗΝ με διαολοστελνουν μετα ... :(
Αν πηγαινα κι εγω θα ηταν αλλιως γιατι θα ειχα κι εναλλακτικες μεσα στο μυαλο μου ... :wacko:
OK,περιμενω να δω τι θα κατεβασει το κεφαλι του Μανου,Ιδωμεν!Παντως δεχομεθα και ανηθικες προτασεις του τυπου πηγαινετε απο εκεινον τον ''βατο'' χωματοδρομο κλπ κλπ:smokin:
Χωμάτινος
06/01/2007, 23:34
Ειτε θετε να πειτε "Ζαρούχλα", ειτε εχετε μπλεξει τα μπουτια σας κυριος ... :dizzy:
Το να συμβαινουν ταυτοχρονα και τα δυο, ΔΕΝ θεωρειται απιθανο ... :rolleyes:
Εντάξει καλέ κύριος, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα λαθάκι δηλαδής :rolleyes:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ξετσουτσουνεψαμε Σωτηρη? :wacko: :winka:
taxydromos
07/01/2007, 09:54
ειμαστε πουριτανοι Χρηστο?:smilea:
:lol:
τεσπα δηλωνω συμετοχη......adv950 με τακουνια,σε δυκλινο με τον Dimβρωμονερι αν γινεται.. :beer:
ps.θελω να παραγγειλω επισης 20 χ-τρα καθαρο χωμα αν ειναι εφικτο...:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
......................
Οχι ρε μ@λ@κα, αλλα να .... :wacko:
Καρφωνομαστε ... :( :blush:
taxydromos
07/01/2007, 10:14
Οχι ρε μ@λ@κα, αλλα να .... :wacko:
Καρφωνομαστε ... :( :blush:
...μεταξυ μας...:lol:
για δεν ερχεσαι στη βολτα.......αφου το θες και συ:look:
..εκτος και σε πειραζει το κρυο...:smilea:
DimChios
07/01/2007, 10:40
τεσπα δηλωνω συμετοχη......adv950 με τακουνια,σε δυκλινο με τον Dimβρωμονερι αν γινεται.. :beer:
ps.θελω να παραγγειλω επισης 20 χ-τρα καθαρο χωμα αν ειναι εφικτο...:)
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ήντα λέ ευτούνους ωρε??? :blush: :blush: :blush:
:lol: :lol: :lol:
taxydromos
07/01/2007, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ήντα λέ ευτούνους ωρε??? :blush: :blush: :blush:
:lol: :lol: :lol:
θελω να σου διηγουμαι ιστοριες για το πως παει το adv με τα continental tc80 στη λασπη!!:look: :look:
......γιατι στην διαρκεια της μερας δεν θα συναντιωμαστε αφου εσυ θασαι στη ζηρεια και εγω θαχω φτασει χελμο:eyepop: :wave2:
DimChios
07/01/2007, 15:53
θελω να σου διηγουμαι ιστοριες για το πως παει το adv με τα pirelli MT90 στη λασπη!!:look: :look:
......γιατι στην διαρκεια της μερας δεν θα συναντιωμαστε αφου εσυ θασαι στη ζηρεια και εγω θαχω φτασει χελμο:eyepop: :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????
:p :p :p
taxydromos
07/01/2007, 18:56
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????
:p :p :p
..οποτε εισαι μεσα?:beer:
Χωμάτινος
07/01/2007, 19:01
Όσοι θέλουν να κοιμηθούν ζεστά και μαλακά (δλδ στον ξενώνα), να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη γιά να κλείσουμε δωμάτιο.
akamarinos
07/01/2007, 20:42
αρχαριος σχετικα στο χωμα με ενα 950 με μτ90α/τ
να ερθω ή καθε 5 μετρα θα σας ενημερωνω τι γευση εχει το χωμα?:D
73908
DimChios
08/01/2007, 00:02
..οποτε εισαι μεσα?:beer:
Δεν ξέρω αγαπητέ μου ακόμη!
Εσύ όμως έχεις χρόνο να διαλέξεις μηχανάκι*.... :winka:
:smokin:
*Για σένα (το μεγάλο ή το μικρό στα σίγουρα) και για μένα ένα από τα δύο!
(μπάς και με βάλεις στη πρίζα για τα λάστιχα νωρίτερα απ ότι υπολογίζω) :rolleyes:
:beer: :beer: :beer: :beer:
orizontas
08/01/2007, 00:08
α) Το Africa υπάρχει ακόμα!!! (Το GS δεν έχει χωμάτινα άλλωστε ακόμη)
β) Η διάθεση είναι στο φούλ!!!
γ) ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ.... :D :D
:wave2: :wave2:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ....... ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .............:uplate: :uplate: :eyepop: :sun:
Χωμάτινος
08/01/2007, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
Α) να ερθω
Β) ή καθε 5 μετρα θα σας ενημερωνω τι γευση εχει το χωμα?:D
Καλύτερα το Β
Μπορεί να μην το έχει στρώσει με χιόνι αλλά δεν έχουμε ιδέα πόση λασπουριά θα βρούμε.
την κουρτίνα Β
Μπορεί να μην το έχει στρώσει με χιόνι αλλά δεν έχουμε ιδέα πόση λασπουριά θα βρούμε.
Με βάζεις σε σκέψεις :rolleyes: :evil:
Κορίτσια, δεν βάζετε και πιθανές συμμετόχες στην πρώτη σελίδα ? :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Κορίτσια, δεν βάζετε και πιθανές συμμετόχες στην πρώτη σελίδα ? :smokin:
Νάτα μας, τι έγινε ρε Νίκο.....δεεεεεεν έχουμε δουλίτσα???? :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Νάτα μας, τι έγινε ρε Νίκο.....δεεεεεεν έχουμε δουλίτσα???? :)
Έχουμε, έχουμε, προσπαθούμε μπας και την κάνουμε λίγο γιατί μας έχει φάει η σκουριά .... :mad:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !! :beer: :wave2:
δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά ακούγεται ενδιαφέρουσα η πρόταση... :rolleyes:
taxydromos
08/01/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
να ερθω ή καθε 5 μετρα θα σας ενημερωνω τι γευση εχει το χωμα?:D
εγω τελικα θα βαλω τα continental tc80(220ευρω),φιλαρακο τα συνιστω και σε σενα..
ειναι πολυ καλυτερα στο χωμα απο τα μτ90 και δεν λειωνουν γρηγορα οπως τα karoo...
..με τα μτ90 μην το επιχειρησεις καθολου σε λασπη,προσφυση 0!!! :wave2:
akamarinos
08/01/2007, 15:26
εγω τελικα θα βαλω τα continental tc80(220ευρω),φιλαρακο τα συνιστω και σε σενα..
ειναι πολυ καλυτερα στο χωμα απο τα μτ90 και δεν λειωνουν γρηγορα οπως τα caroo...
..με τα μτ90 μην το επιχειρησεις καθολου σε λασπη,προσφυση 0!!! :wave2:
αμα βαλω λαστιχα θα ειμαι οκ δηλαδη?
ή χρειαζονται και εμπειρα χερια???????