View Full Version : ΚΛΟΠΗ Cbr954rr
cbanthropos
05/01/2007, 10:30
τους κεραταδες. Τους πουστηδες! Ευχομαι να το μετανιωσουν πικρα!
κουραγιο ρε Νικο. Λυπαμαι πολυ.
Και λουκετα, και πεζοδρομιο.. καταστροφη...
ετσι γινεσε παρανοικος.. τετοια ευκολια.. δηλαδη..
δυστιχος ειναι μεσα στην ζωη ολα, χαρες ,λυπες, υγεια,αρρωστια, τυχη,ατυχια.
περαστικα σου , γρηγορα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε πούστη μου δεν μου φεύγει από το μυαλό αυτή η περίπτωση! :sad: :sad:
:mad:
Εχτες εβγαλα το R1 και πηγαινα καθε 10 λεπτα και το κοιταγα,εχω σοκαριστει.
Νικο δειξε δυναμη,να το βρουν μπροστα τους τα γαμιδια,παντως θα εχω το νου μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εχτες εβγαλα το R1 και πηγαινα καθε 10 λεπτα και το κοιταγα,εχω σοκαριστει.
Νικο δειξε δυναμη,να το βρουν μπροστα τους τα γαμιδια,παντως θα εχω το νου μου.
Κι εγώ κάθε 10 λεπτά το κοίταζα....
Δεν παίζει να είσαι κάπου και να μην το βλέπεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!
Σε 1' (και πολύ λέω) στο έχουν σηκώσει.... αν δε είναι και σε μέρος εύκολα προσβάσιμο.... στο σήκωσαν στα 10".... :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι εγώ κάθε 10 λεπτά το κοίταζα....
Δεν παίζει να είσαι κάπου και να μην το βλέπεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!
Σε 1' (και πολύ λέω) στο έχουν σηκώσει.... αν δε είναι και σε μέρος εύκολα προσβάσιμο.... στο σήκωσαν στα 10".... :mad:
Χτ600 89 περιπου το 1995 το αραζω το κλειδωνο,ανεβαινω σε ενα σπιτι στον 1ο οροφο παω στο μπαλκονι να δω το μηχανακι.......................αφαντο,το ειχαν σηκωσει ακριβως στο 1 λεπτο που λες.:(
υπαρχει καποιος που να μην του εχουν κλεψει μηχανακι?:confused: .......απο το 02 εχω διαβασει πολλες κλοπες απο μελη + αυτες που εγιναν παλιοτερα και αναφερονται σε ασχετα ποστ.......μονο εδω ........
και λεμε οτι αν τον πιασουμε θα τον τσακισουμε.........και διαβαζω ενα ποστ σε αλλο φορουμ ,οτι τον τσακωσε επι τοπου ......αλλα τον αφησε να φυγει
:confused: ......μια χαρα ,αυτος αυριο θα παει να κλεψει αλλουνου το μηχανακι και παλι θα κλαιμε ομαδικως και θα τσαντιζομαστε........ρε αντε στο διαολο παλιομαλακες
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
υπαρχει καποιος που να μην του εχουν κλεψει μηχανακι?:confused: .......απο το 02 εχω διαβασει πολλες κλοπες απο μελη + αυτες που εγιναν παλιοτερα και αναφερονται σε ασχετα ποστ.......μονο εδω ........
και λεμε οτι αν τον πιασουμε θα τον τσακισουμε.........και διαβαζω ενα ποστ σε αλλο φορουμ ,οτι τον τσακωσε επι τοπου ......αλλα τον αφησε να φυγει
:confused: ......μια χαρα ,αυτος αυριο θα παει να κλεψει αλλουνου το μηχανακι και παλι θα κλαιμε ομαδικως και θα τσαντιζομαστε........ρε αντε στο διαολο παλιομαλακες
Γεια σου ρε Zolo,και εγω το διαβασα και στην αρχη αναρωτηθηκα γιατι δεν του εσπασε τα μουτρα,αλλα αν ειδες το σκηνικο εγινε εξω απο το μαγαζι του,οποτε αν τον εσπαγε στο ξυλο ,μετα θα εκλαιγε την βιτρινα του για κανα μηνα καθημερινα,χωρια δεν ξερω και γω τι αλλο.:(
ξερεις τι μπορει να γινει τωρα?? θα προσπαθησει να το ξανακανει κι ας ειναι μεσα απο την βιτρινα.......
Και γω συμφωνώ με τους προηγούμενους που πρότειναν στικοποίηση τέτοιων ποστ.
Άν και θα ήταν λίγο περίεργο όποιο "καινούριο" 954 έβλεπα να έψαχνα το VIN του (και με κίνδυνο να μου τη πει νόμιμος ιδιοκτήτης του), είμαι σίγουρος ότι αν του έλεγα "Φίλε έχει κλαπεί ένα πρόσφατα, γι΄αυτό το κοιτάω", θα καταλάβαινε τη φάση.
Τοσες παρέες παίζουνε στην Αθήνα, αν η μηχανή έχει παραμείνει εκεί κάτι μπορεί κάτι να γίνει αν ακουστεί αρκετά.
Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα sniper.
mourgakos
05/01/2007, 14:55
αμα τους δεις επιτοπου ,δεν μπορεις να κανεις και πολλα,ειδα την εξατμιση μου λαιμους τελικο κλπ σε αλλο μηχανακι,σταματημενο,εβαζε βενζινη.κανω σαματα ,φωναζω το 100 ,αλλα 10 ατομα κοιταζαν απαθεστατα,σκανε αλλοι 2 ,με αρχιζουν στις γρηγορες,καβαλαει ο αλλος το σκαει,με αφηνουν οι αλλοι 2 ,την κοπανανε τρεχοντας,καβαλαω ,τον κυνηγαω,ειχε γινει λαγος.τα νουμερα τα ειχα δει,αλλα απο ζητα γνωστο,μαθαινω οτι ουτε καν υπαρχουν.παω αστυνομια για καταγγελια,βαριεστημενα μου λενε ,μπορεις να αποδειξεις οτι η συγκεκριμενη ειναι δικη σου? λεω για τα σημαδια της,και γελανε...στο δικαστηριο που θα σου κανει για συκοφαντικη δυσφημιση να δεις τι σημαδια θα σου πει ο προεδρος.....αντε και............
VegasKitty
05/01/2007, 16:53
Ε οχι βρε συ sniper!!!! :sad:
Tο μονο που μπορω να πω ειναι υπομονη και πολυ τυχη μπας και το βρεις. Η μαλλον θα επρεπε να πω "βρουμε", γιατι ποιο πιθανο ειναι να εχουμε ολοι τα ματια μας ανοιχτα να το δουμε καπου, παρα αμα περιμενεις απο την αστυνομια!!! :mad:
Παντος ευχομαι να το βρεις συντομα οπως σου το πηραν
(και τα βρισιδια & καταρες προς το π@π@ρα που το πηρε:mad: )
Ταξιδευτής
05/01/2007, 16:58
:mad: :mad: Γμτ.... Κ εμενα δεν μου καθεται με ΤΙΠΟΤΑ αυτη η κλοπη και το εχω παρει πολυ προσωπικα.... :(
Νικολα, εχω το νου μου αδερφε καθε μερα, και αν δω οτιδηποτε θα το αναφερω αμεσως. Προχθες μαλιστα κατεβηκα απο το λεοφωρειο γιατι απεναντι ειδα μαγαζι με μεταχειρ κ ειχε ενα κιτρινο CBR με κιτρινες ριγες στις ζαντες, αλλα αποδειχτηκε το 600αρι.
Παντως, συγνωμη αλλα πρεπει να το πω προς ολους οσους αναφερουν το ποσο γρηγορα "φευγει" μια μηχανη: τον συναγερμο τον αποκλειετε εντελως σαν μεσο αποφυγης κλοπης;
Εμενα εχει χτυπησει 2 φορες στον ενα χρονο ζωης της μηχανης μου, και ΔΕΝ ειναι συναγερμος που θα βαραγε στο ασχετο. Την μηχανη πρεπει να την κουνησεις η να πας να την σηκωσεις απο το σταντ.
Την μια εξω απο καφετερια και την αλλη στην πυλωτη του σπιτιου μου.
Μαλιστα την πρωτη φορα ειδα και δαχτυλιες και αποτυπωματα παλαμης στο ντεποζιτο (ηταν πλυμενη κ εκανε μπαμ)! :eyepop:
Αν το δικο σου ειχε συναγερμο κ χτυπαγε δεν θα εφευγαν οι κλεφτες;
Θα μου πεις θα βραχυκυκλωναν το συναγερμο. Ναι, αλλα δεν φαινεται με τη μια οτι καποια μηχανη εχει συναγερμο!
Εστω και ΛΙΓΟ να βαραγε θα ειχε αποτρεψει την κλοπη.... Σωστα; Η κανω λαθος εδω;;
Προσωπικα παντως πιστευω οτι συναγερμος και ασφαλεια κλοπης ειναι τα καλυτερα μετρα προστασιας...
Ειδικα ο συναγερμος νοιωθω οτι με εσωσε απο κλοπη αυτες τις δυο φορες...
Ο συναγερμός είναι περίπου μέσο αποτροπής....
Συνήθως ξέρουν τα τζιμάνια που μπαίνει και σου ανοιγουν την μηχανή (σιγά το δύσκολο) σου καλυπτουν την σειρήνα με πολυουρεθάνη (αφρός που πήζει γρήγορα) κι ακούς παπάρια μετά (δεν παίρνει πολύ ώρα αυτή η διαδικασία - μερικά δευτερόλεπτα).
Η ασφάλεια κλοπής νομίζω είναι ο μόνος τρόπος να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....
dirtbird
05/01/2007, 20:36
Συνήθως ξέρουν τα τζιμάνια που μπαίνει και σου ανοιγουν την μηχανή (σιγά το δύσκολο) σου καλυπτουν την σειρήνα με πολυουρεθάνη (αφρός που πήζει γρήγορα) κι ακούς παπάρια μετά (δεν παίρνει πολύ ώρα αυτή η διαδικασία - μερικά δευτερόλεπτα).
Ναι αλλά ποιές ασφαλιστικές παρέχουν τέτοια κάλυψη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ναι αλλά ποιές ασφαλιστικές παρέχουν τέτοια κάλυψη?
Εγώ ξέρω μόνο την Interamerican.
Υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης.....
Έχουμε και λέμε :
Πισω λάστιχο 230
Φτερό τροχού (κάποιος παπάρας στην δουλειά μετακίνησε την μηχανή και το ABUS ράγισε το φτερό) 120
Αλυσιδα/γρανάζια 200
Μούτρο/φαιρινγκ (μαλακία πτώση) 800
σέρβις (ήταν να γίνει την άλλη βδομάδα) 150
Σταμπιλάιζερ : 450
Σύνολο : 1950Ε
Γλυτώσαμε 1950Ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τι λέμε για να διασκεδάζουμε..... σκέψου να τα είχα δώσει όμως..... ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
DimChios
05/01/2007, 20:56
Έχουμε και λέμε :
Πισω λάστιχο 230
Φτερό τροχού (κάποιος παπάρας στην δουλειά μετακίνησε την μηχανή και το ABUS ράγισε το φτερό) 120
Αλυσιδα/γρανάζια 200
Ρε τι λέμε για να διασκεδάζουμε..... σκέψου να τα είχα δώσει όμως..... ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
Χαρά στο κουράγιο και το χιούμορ σου ρε Νίκο πάντως!
ΜΠΡΑΒΟ!!!
:sick:
Χαρά στο κουράγιο και το χιούμορ σου ρε Νίκο πάντως!
ΜΠΡΑΒΟ!!!
:sick:
Τι να κάνεις ρε DimΚρήτη.... :lol:
Δεν θα πεθάνουμε.... ΟΚ με πείραξε (και με πειράζει ακόμα) πολύ αλλά..... θα πάρουμε άλλη αν δεν βρεθεί σύντομα....
Ποιος μαλάκας είπε το "Κάθε εμπόδιο για καλό"; να πάει να γ@μηθεί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
05/01/2007, 21:04
Τι να κάνεις ρε DimΚρήτη.... :lol:
Δεν θα πεθάνουμε.... ΟΚ με πείραξε (και με πειράζει ακόμα) πολύ αλλά..... θα πάρουμε άλλη αν δεν βρεθεί σύντομα....
Ποιος μαλάκας είπε το "Κάθε εμπόδιο για καλό"; να πάει να γ@μηθεί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ρε φίλε, εννοείται πως δεν θα πεθάνουμε αλλά.... :mad:
ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ ΣΥ!!!
ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!!!
Καλά να είμαστε όμως! :beer: :beer: :beer:
Εκείνος ο καριόλης ο FZR600 που διάολο είναι όταν τον θες, να τους ρίξει αρνητική ενέργεια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GeorgeFZR
05/01/2007, 21:53
Prospa8ei na psisei to Kawasakia na ta stisoune:p
Εγώ βρε καριόλη!!! Τι έχουμε τώρα, τσαμπουκά ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχουμε και λέμε :
Πισω λάστιχο 230
Αλυσιδα/γρανάζια 200
...........................
θα πάρουμε άλλη αν δεν βρεθεί σύντομα....
..........................
Με καθε κλοπη εεε... αγορα ηθελα να πω, νεας μοτοσυκλετας, ΔΩΡΟ 1950 Ευρω !!! :wacko:
:lol: :rotflmao: :lol:
Ταξιδευτής
06/01/2007, 10:16
Εκείνος ο καριόλης ο FZR600 που διάολο είναι όταν τον θες, να τους ρίξει αρνητική ενέργεια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LOOOOOLLLLLLLL :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Ρε τι μλκ!!!!! :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FZR που σαι ρεεεεε! Ελα να τους ριξεις στη μαυρη τρυπαααααααα!!!! :lol: :lol:
gregorgeous89
06/01/2007, 12:24
Εχτές είδα στην Αριστοτέλους ένα κόκηνο φρεσκουαμένο vfr και πλησίασα μήπος και είναι το δηκό μου...μπααα.Ρε παιδία έχο την εντύπωση ότι πηγένουν έξω. Απο αστηνόμο φήλο (ναι υπάρχουν κ τέτιοι) έμαθα ότι κανονήζουν να περάσουν τα σύνορα όταν έχουν δηκούς τους φύλακες!
Τόρα που η Βουλγαρία μπήκε στην Ευρωπαική Ένωση να φοβώμαστε περησότερο η ληγότερο?
μπράβο φήλε έτσι.Ρε μήπως να κάνουμε ένα club θυμάτων κλοπής?
Κάτι σαν "ανώνιμοι μοτομανείς" :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Kαλα ρε γμτ, συγνωμη, να πω κατι; ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ 200 ΚΙΛΩΝ Σ Η Κ Ω Τ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ/ΚΑΡΟΤΣΑ/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ/ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ;;;; :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Μιλαμε σοβαρα γμω την π@@τανα μου;;;;;;;;;;;;;
Νικολα, τετοια ωρα τετοια λογια, αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω: συναγερμο ειχε η μηχανη επανω;
Έτσι τις κλέβουν εδώ και μερικά χρόνια οπότε ο συναγερμός είναι άχρηστος, αφού για να καλυφθεί η σειρήνα του γίνεται χρήση κουβέρτας και ας χτυπάει.Ποιός να ασχοληθεί ρε παιδιά πλέον, πλάκα κάνουμε;Πόσοι απο εμάς όταν ακούμε συναγερμό το βράδυ βγαίνουμε στο μπαλκόνι να κοιτάξουμε;Τέσπα!
Κρίμα για τη μηχανή όμως αλλά ποιό πολύ για την ψυχολογία του Νίκου.:mad:
Μόλις επέστρεψα και μπήκα να χαζέψω λίγο το φόρουμ και βλέπω αυτό......
Νίκο λυπάμαι πάρα πολύ. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί φίλε. :mad:
adam_tsouk
06/01/2007, 20:02
Μακαρι να βρεθει ρε φιλαρακι..... :mad:
Νίκο τι να πεις με τους καριόλιδες :a018: Μακάρι να την ξαναβρείς και πότε μη σου ξανασυμβεί.
Την άλλη εβδομάδα παίρνω καινούργια μηχανή και είμαι πολύ προβληματισμένος.
Μάλλον θα την κλείσω σε φυλασσόμενο γκαράζ και θα την κυκλοφορώ μόνο εκτός Αθηνών και θα συνεχίσω να μετακινούμαι με το παπί.
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Ταξιδευτή για τον συναγερμό!
Και για να είμαι πιο ακριβής, θα σου πρότεινα να βάλεις με τηλεειδοποίηση. Μπορέι να είνα πιο ακριβός αλλά αν διαθέτεις τόσα για μία CBR954rr και την βελτίωσή της, δεν θα σου είναι πρόβλημα!
Στη δική σου περίπτωση μπορεί να μην προλάβαιναν να τον απενεργοποιήσουν μπροστά σε κόσμο...
Βέβαια μπορεί να μην χτύπαγε λόγω αφρού ή οτιδήποτε, αλλά όταν θα το έπαιρνες χαμπάρι, με το κινητό σου θα ήξερες ανά πάσα στιγμή ΠΟΥ βρίσκεται! Ακριβή στοιχεία και όχι Μ@λ@κίες! Οδό ή διασταύρωση οδών και ταχύτητα κίνησης! Τηλεφωνείς στην αστυνομία και τους δίνεις το στίγμα ανα πάσα στιγμή!
Εμένα μου βρήκε το αμάξι βρισκόμενος σε χωριό της ορεινής ναυπακτίας που με τα βίας πιάνει κινητό και τηλεόραση και όλοι οι δρόμοι είναι χωματόδρομοι!
Αν αργούσες πολύ να το καταλάβεις λογικά θα επενεργοποιούσαν κι αυτό. Πάντως στην περίπτωσή σου μάλλον θα το έσωνες!
Ξέρω ότι σε στεναχωρώ αλλά σκέψου το για την επόμενη!
Φιλικά!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Multijohn
08/01/2007, 08:32
Κρίμα φίλαράκι.Πολύ στεναχωρέθηκα πρωί πρωί.Το έχω δεί κι απο κοντά το μηχανάκι.:(
ρε συ Νικο τωρα το ειδα
και να σκεφτεισ χτες πρωι Κυριακη στν Λ. Αλεξανδρας ειδα ενα κιτρινο 954 και σε θυμηθηκα
μαλιστα κοιταξα να δω αν θα εισαι εσυ αλλα δε προσεξα πινακιδες μιας και δε το ηξερα
βεβαια αφου λες οτι ηταν χτυπημενο το δικο σου δε παιζει μιας και αυτο ηταν οκ
τι να πω ρε συ Νικο, υπομονη
:(
DimChios
08/01/2007, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ρε συ Νικο τωρα το ειδα
και να σκεφτεισ χτες πρωι Κυριακη στν Λ. Αλεξανδρας ειδα ενα κιτρινο 954 και σε θυμηθηκα
μαλιστα κοιταξα να δω αν θα εισαι εσυ αλλα δε προσεξα πινακιδες μιας και δε το ηξερα
βεβαια αφου λες οτι ηταν χτυπημενο το δικο σου δε παιζει μιας και αυτο ηταν οκ
τι να πω ρε συ Νικο, υπομονη
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ "ΚΑΡΑΜΠΑΜ" ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ???
ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ???
:confused: :confused:
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ "ΚΑΡΑΜΠΑΜ" ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!
πράγματι... το γδάρσιμο πρέπει να το ψάξει κανείς...
πιό χαρακτηριστικό είναι η αφτερ μάρκετ εξάτμιση και τα αυτοκόλλητα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πράγματι... το γδάρσιμο πρέπει να το ψάξει κανείς...
Καλό είναι να έχουμε όλοι τον νού μας. Κίτρινο 954 έχω δεί 1-2 φορές. Alert guys !!!
VegasKitty
08/01/2007, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Καλό είναι να έχουμε όλοι τον νού μας. Κίτρινο 954 έχω δεί 1-2 φορές. Alert guys !!!
Βρε πλεον κυκλοφορω με τευτερι με τις μηχανες κτλ στοιχεια που εχουν κλαπει τελευταια για να εχω το νου μου!!! :look:
Κοιτα ρε που εχουμε καταντησει!!! :mad:
Ρε παιδια καντε μια κατηγορια εκει Στο Moto.gr μαζι με το "Προτάσεις και Σχόλια"
αλληλοβοηθεια ρε παιδια:wave2:
zoropatra
09/01/2007, 16:08
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
KaterinaX
11/01/2007, 12:43
ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ..... ελπιζω να μην σου ξανασυμβει ποτε για τιποτα!
hereticous
12/01/2007, 13:50
ΟΜΠΟ φίλε...Τρέλα...Να είσαι δίπλα και να στο σηκώνουνε ! Έλεος...Πουθενά δε θα είμαστε ασφαλείς δηλαδή ???
Κούκλα πάντως το δικό σου ! Ελπίζω να το ξαναβρεις !!!
Ρε παιδιά, πόσο πάει το χρόνο η ασφάλεια κλοπής ?
Αυτό με την τηλεειδοποίηση δεν παίζει ?
Κανα σύστημα που να ενεργοποιείται όταν σηκώνεται η μηχανή ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από hereticous
ΟΜΠΟ φίλε...Τρέλα...Να είσαι δίπλα και να στο σηκώνουνε ! Έλεος...Πουθενά δε θα είμαστε ασφαλείς δηλαδή ???
Κούκλα πάντως το δικό σου ! Ελπίζω να το ξαναβρεις !!!
Ρε παιδιά, πόσο πάει το χρόνο η ασφάλεια κλοπής ?
Αυτό με την τηλεειδοποίηση δεν παίζει ?
Κανα σύστημα που να ενεργοποιείται όταν σηκώνεται η μηχανή ?
έχεις τίποτα άλλο να ρωτήσεις? :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
έχεις τίποτα άλλο να ρωτήσεις? :confused: :confused: :confused:
Καλα σε κατι μηνες δεν θα την παλευεις με αυτους τους ρυθμους εσυ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα σε κατι μηνες δεν θα την παλευεις με αυτους τους ρυθμους εσυ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καιρο ΠΡΙΝ δεν την παλευει ο Τασουλης μας, αλλα δεν λεει να το καταλαβει... :sad:
tassosrr
15/01/2007, 10:46
pou na pethanoun me ton poio basanistiko tropo ta mounop@n@.....
filaraki sou euxome na tin breis.....kai an kai makria tha exoume to nou mas giati pote den ksereis!!!!!
afrotwin
15/01/2007, 15:26
re papara sniper
pes leptomeries ti ora tin pirane
akouses tipota
an den katalave kanis xristo oute esi
exi pai gia antalaktika ke ine apo epagkelmaties
an iparxoun simadia klopis kapios akouse kati
vale agkelia oti stin klepsane ke tin psaxnis tipota kolopeda ine ke 8a tin vris
ama ine apo epagkelmaties pare svarna ta magazia me antalaktika metaxirismenon ke zita ena antalaktiko pou ixe kapio simadi ke to ikseres
ke an to vris kapou 8a kanonisoume mia sinantisi merikoi ke 8a pari piso kenouria mixani
arki na vris kati...
lipame re file makari na tous vroume ke efxaristos na tous ksekiliaso gia parti sou
stavrogin
15/01/2007, 18:38
Σ'αυτο που λεει ο afro να προσθεσω οτι απο πιο σπανια μηχανακια,αμα πας και ζητησεις κατι απο ενα μαγαζι και δεν το εχει θα ψαξει σε αλλα μεταχειρησμεναδικα και θα στο φερει.Ενα μηχανακι το διανεμουν πολλοι.Τσεκαροντας εναν, τσεκαρεις κι αλλους.Τωρα βεβαια θα μου φαινοταν πολυ προχειρο το να διαλυσουν κλεμενη αθηναικη μοτο και να την ξαναπουλησουν στην Αθηνα
Ταξιδευτής
15/01/2007, 21:40
Παιδια, κατα την αποψη μου η μηχανη ηταν "παραγγελια"και με το που κλαπηκε θα ηταν σε φορτηγακι που κατευθυνοταν για συνορα.... :( :(
johnpagr
18/01/2007, 17:04
ti na pw.....
efxome oti kalytero kai suntomotero na vre8ei ...
costas81
22/02/2007, 16:17
κανα νεοτερο για την μηχανη εχουμε?
Όχι ρε φιλαράκι τίποτα ακόμα! Αρχίζω και απελπίζομαι! Δεν μπορώ να δουλέψω πλέον. Τα μάτια μου έχουν γίνει φωτογραφική μηχανή στους δρόμους!! Ψάχνω κάθε δρόμο και κάθε στενό. Ξέρω ότι μπορεί να είναι ήδη στο εξωτερικό αλλά.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
κανα νεοτερο για την μηχανη εχουμε?
Ναι....
Ειναι ακομα κλεμμενη...
....ρε γαμωτο ρε παιδια αμα δεν εχετε κατι να πειτε.....:sad:
VanDiemen
23/02/2007, 17:54
Από την αρχή της χρονιάς έχουμε έξαρση κλοπών κι εδώ στην Αλεξανδρούπολη! Σε μια πόλη που άφηνες το όχημά σου με αναμένη τη μηχανή, για να κάνεις τη δουλειά σου, άμα λάχει. Γίνεται χαμός! Έχουν διαρήξει δεκάδες αυτοκίνητα (για μοτοσυκλέτες δεν έχω ακούσει κάτι, για να είμαι ειλικρινής) μεταξύ των οποίων και του αδερφού μου. Και όλο αυτό γιατί; Επειδή έβαλαν τους τριτοκοσμικούς τους %$#$%@#Βούλγαρους στην Ευρώπη! Λες και της Ευρώπης δεν της έφτανε ένα τσιμπούρι (Ελλάδα).. Ήθελαν να της κολλήσουν και κανα 2 ακόμα να έρθει στα ίσια της..