View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
vangelis 64
10/02/2007, 19:52
Ελα ρε Βασσάρα πάρ' το πάνω σου και μην ακούς τίποτα αγόρι μου!
Αντε συνΑΕΚτζήδες,ελάτε ν' αρχίσουμε όλοι μαζί την κλάψα για ν' αρχίσουν οι υπόλοιποι να λένε
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao:
Για το τι έγινε σήμερα και το τι θα γίνει αύριο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στα νενέ μου ............
:D :D :D
Τετάρτη και Πέμπτη με νοιάζει τι θα γίνει !!!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
vangelis 64
10/02/2007, 20:22
Και μένα με νοιάζει ρε φίλε το Ουέφα,αλλά με τέτοια κουτσουρεμένη ομάδα πολύ φοβάμαι πως θα τον πιούμε άσχημα.
Για σάς δεν ξέρω...είστε απρόβλεπτοι και ικανοί για το καλύτερο και για το χειρώτερο.
Στον σημερινό αγώνα πάντως ξαναείδαμε την γνωστή αηδία,που δεν μάς αφήνει περιθώρια,ως Ελλάδα,να δούμε προκοπή στη Ευρώπη.
Αν εξαιρέσεις τον Τόζερ, όλοι οι υπόλοποι ήταν...
Αν έχει ξεκουραστεί η γρια (Λυμπερόπουλος) και έχετε ψυχή όλα παίζουν ........
Σας εύχομαι πραγματικά την καλλίτερη τύχη που γίνεται να έχετε (κι αυτή παίζει).........
Όσο για μας όπως λέει και το τραγούδι ..............
Ο Νινης, ο Νινης, ο Νινης σέρνει καράβι ..............................
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Πλάκα, πλάκα το παιδάκι αυτό θα πάθει επαγγελματικό burnout πριν γίνει 18 !!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
0-0 Η ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ !!!!!!!!
:wave2:
ρε μλκ ακομα μιλας δε βλεπεις τι παιζει
????
και σε ειχα για λογικο ατομο....
ΒΑΣΑΡΑΣ ΡΟΥΛΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ:mad: :mad: :mad: :yuck: :yuck: :yuck:
oiko1979
10/02/2007, 23:14
ΠΑΛΙ Χ Η ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ...
ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ...
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ....:rotflmao:
ΓΙΑ ΠΡΩ(Κ)ΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ...
ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ...
ΤΡΙΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ...
Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ???
ΕΛΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΤΩΡΑ...
ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΙΝΕΟΥΣ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΟ ΣΚ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
77425
καλα ρε π@@στη μου χ φερατε παλι? ολοι εναντιον της αεκ ειναι πια...
σας εχουν βαλει στο ματι λεμε...
oiko1979
10/02/2007, 23:43
Λορένθο Φερέρ: "Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που οι αποφάσεις του διαιτητή επηρεάζουν τον αγώνα! Είναι αδιανόητο για διαιτητή αυτής της κλάσης να μην βλέπει ένα πέναλτι που έγινε μπροστά του. Με όσα βλέπω, όλα είναι προαποφασισμένα στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος μου ζήτησε πριν καιρό να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα. Εγώ επαναστατώ γι'αυτά που γίνονται και θα μείνω στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ολοι μαζί να διαμαρτυρηθούμε για το καλό του ποδοσφαίρου!"
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ :confused:
ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΛΕΣ???:rotflmao:
ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ...:D
ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΜΕΤΑ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
????
ΒΑΣΑΡΑΣ ΡΟΥΛΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ:mad: :mad: :mad: :yuck: :yuck: :yuck:
βλεπω....παιζει η αεκ το πουλι της
αιντε ρε μλκ που σου φταιει και ο βασσαρας τωρα.
α και που σαι...εκεινο το air condition δεν ειναι αναγκη ν γυρισετε ολη την ελλαδα για να το παρετε.καθηστε σπιτι και θα σας το φερω εγω.
χαχαχαχαχα
ε ρε γελιο οι κλαψοπουθεναδες!!!
:lol: :lol: :lol:
με αυτη την κ@λ@νοοτροπια που εχετε μην περιμενετε να φτιαξετε ομαδα...
μια ζωη στην κλαψα ειστε, οποιος σας κερδιζει στημενο ειναι...
εχετε τοσο μεγαλη πικρα που δεν ξερετε τι σας φταιει πλεον...
:smokin:
alximistis
11/02/2007, 05:34
????
ΒΑΣΑΡΑΣ ΡΟΥΛΣ
Ρε μλκ IDI έλεος δηλαδή! Έλεος!!!!!!!
Από ολόκληρο το παιχνίδι πας και ξεχωρίζεις μία ή δύο φάσεις!!!!!!
Την καλύτερη φάση σε όλο το παιχνίδι ο Εργοτέλης την είχε και μεις... ούτε μία!!!!!!!!!
Σταμάτα πια! Πότε θα καταλάβεις επιτέλους κάτι; Ότι όσο και να σε "σφάζουν" οι διαιτητές, όταν εσύ δεν μπαίνεις στο γήπεδο να "πατήσεις" την άλλη ομάδα τι περιμένεις;;;;;;;
Και οκ στο ντέρμπι πες ότι ήταν ντέρμπι δεν θα δοθούν πολλές ευκαιρίες αν σου χάλαει δύο ο διαιτητηής σε κρέμασε.
Αλλά με τον Εργοτέλη; Ενώ κυνηγάμε τη δεύτερη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη; Θα έπρεπε να τους πάιζουμε μονότερμα σε όλο το ματς. Κι εμείς δεν είχαμε ούτε μία ευκαιρία.
Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσεις ότι η ομάδα... έμεινε από μπαταρία;
Πως και πως περίμενα αυτό το ματς για να δω ανάκαμψη. Και είδα τα... αρχ..α μου!!!!!
Άσε μας πια με τη διατησία.
blueblack
11/02/2007, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για το τι έγινε σήμερα και το τι θα γίνει αύριο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στα νενέ μου ............
Τετάρτη και Πέμπτη με νοιάζει τι θα γίνει !!!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.............????????
Κανένα θαύμα......?????????????
ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ......!!!!!!!!!!!!!!
Δέ βλέπεις πού πετάμε καί οί δύο.....????
Έσύ πάρε άριθμητήριο καί γώ θά βρίζω τήν τύχη μου πού έχασα
τή μισή εύκαιρία....!!!!!!!!!!
Έτοιμάσου νά έκτεθούμε άμφότεροι.....!!!!!!!!!!
Οί πρωταθλητάρες ...ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ................όπως ....ΠΑΝΤΑ................
έχουν πάρει θέση στόν ......
ΚΑΝΑΠΕ.........τέτοια έποχή......:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ΥΓ. Άκόμα τό σκέφτεσαι γιά hayabusa..???Έτοιμάζεται καί ό vangelis.....άντε πάμε γιά
σύλλογο.............πουρω-haya....!!!!!
giobazolias
11/02/2007, 16:38
εγω θελω να πω την αποψη μου γενικα για τους ποδοσφαιρικους αγωνες!!!
ολες οι μεγαλες ομαδας κατα τη διαρκεια της χρονιας, θα κανουν γκελες και θα χασουν βαθμους απο τις αντιπαλους χαμηλοτερου βελινεκους!!!!
η πορτο, μπενφικα, ρεαλ, μπαρτσα,μιλαν, αιντχοβεν, αγιαξ,λυον(εκτος της ιντερ φετος)............. ΟΛΟΙ θα βρεθουν μερικες φορες σε κακη μερα και θα χασουν βαθμους απο κουλες ομαδες!!!!!!!!!!!!!ειναι στο προγραμμα η γκελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι φυσιολογικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οποιος εχει ασχοληθει με αθλητισμο, θα εχει καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αγωνιστικες μερες ιδιες................αλλες μερες ειναι στις καλες του, και αλλες στις κακες του!
το προβλημα στην ελλαδα, ειναι οτι, ο οσφπ μολις θα βρεθει σε κακη μερα, η εχει ντερμυ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.................ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ!!!!
Και οταν το αντιπαλο δεος γινει απειλητικο(φετος η αεκ)..............θα σφαχτει και σε αλλους αγωνες πλην του ντερμπυ!!!
ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!
για μενα ειναι λαθος, καποιες απωλειες με υποδεεστερους αντιπαλους να προκαλουν εσωτερικη γκρινια.............ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ <ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ>
αν η διαιτησια ηταν σωστη στην ελλαδα, η αεκ αυτη τη στιγμη θα ηταν πρωτη και δεν θα μιλαγε κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(σιγουρα με την προσθηκη 2/3 καλων πακτων, θα γινει ακομα καλυτερη)
επισης, οταν οι παικτες μιας ομαδας ξερουν οτι υπαρχει παρασκηνιο εναντιον τους........ειναι λογικο να μην ειναι απολυτα συγκεντρωμενοι στον αγωνα!!!!!!
αντιθετα οταν παιζουν γνωριζοντας οτι εχουν το παρασκηνιο με το μερος τους (βλεπε οσφπ) οι παικτες αισθανονται ποιο ασφαλης και παιζουν με μεγαλυτερη ηρεμια!
οταν ομως πανε στην ευρωπη και χανουν το ασυλο της διαιτησιας που ειναι συνηθησμενοι να εχουν, σπανε ολα τα αρνητικα ρεκορ!!!!!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εγω θελω να πω την αποψη μου γενικα για τους ποδοσφαιρικους αγωνες!!!
ολες οι μεγαλες ομαδας κατα τη διαρκεια της χρονιας, θα κανουν γκελες και θα χασουν βαθμους απο τις αντιπαλους χαμηλοτερου βελινεκους!!!!
η πορτο, μπενφικα, ρεαλ, μπαρτσα,μιλαν, αιντχοβεν, αγιαξ,λυον(εκτος της ιντερ φετος)............. ΟΛΟΙ θα βρεθουν μερικες φορες σε κακη μερα και θα χασουν βαθμους απο κουλες ομαδες!!!!!!!!!!!!!ειναι στο προγραμμα η γκελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι φυσιολογικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οποιος εχει ασχοληθει με αθλητισμο, θα εχει καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αγωνιστικες μερες ιδιες................αλλες μερες ειναι στις καλες του, και αλλες στις κακες του!
το προβλημα στην ελλαδα, ειναι οτι, ο οσφπ μολις θα βρεθει σε κακη μερα, η εχει ντερμυ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.................ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ!!!!
Και οταν το αντιπαλο δεος γινει απειλητικο(φετος η αεκ)..............θα σφαχτει και σε αλλους αγωνες πλην του ντερμπυ!!!
ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!
για μενα ειναι λαθος, καποιες απωλειες με υποδεεστερους αντιπαλους να προκαλουν εσωτερικη γκρινια.............ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ <ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ>
αν η διαιτησια ηταν σωστη στην ελλαδα, η αεκ αυτη τη στιγμη θα ηταν πρωτη και δεν θα μιλαγε κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(σιγουρα με την προσθηκη καποιων ακομα πακτων, θα γινει ακομα καλυτερη)
επισης, οταν οι παικτες μιας ομαδας ξερουν οτι υπαρχει παρασκηνιο εναντιον της........ειναι λογικο να μην ειναι απολυτα συγκεντρωμενοι στον αγωνα!!!!!!
αντιθετα οταν παιζουν γνωριζοντας οτι εχουν το παρασκηνιο με το μερος τους (βλεπε οσφπ) οι παικτες αισθανονται ποιο ασφαλης και παιζουν με μεγαλυτερη ηρεμια!
οταν ομως πανε στην ευρωπη και χανουν το ασυλο της διαιτησιας που ειναι συνηθησμενοι να εχουν, σπανε ολα τα αρνητικα ρεκορ!!!!!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!
ωραια φετα...
vangelis 64
11/02/2007, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ωραια φετα...
Και με λαδορίγανη,πιο ωραία.
Ανακάτατεψέ τη με τη σαλάτα,πάρε μπύρες και ψωμί για παπάρα και στήσου,όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή,στην τηλεόραση να δείς κανά παιχνιδάκι μεσοβδόμαδα.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και με λαδορίγανη,πιο ωραία.
Ανακάτατεψέ τη με τη σαλάτα,πάρε μπύρες και ψωμί για παπάρα και στήσου,όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή,στην τηλεόραση να δείς κανά παιχνιδάκι μεσοβδόμαδα.:smokin:
καθε χρονο τετοια εποχη βλεπω μπαλα απο την ομαδα σου δηλαδη?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νασαι καλα...
Υ.Γ. κανενα ch.l να δω ευχαριστως αλλα μην λεμε και μ@λ@κιες ομως...
vangelis 64
11/02/2007, 17:45
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
καθε χρονο τετοια εποχη βλεπω μπαλα απο την ομαδα σου δηλαδη?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νασαι καλα...
Υ.Γ. κανενα ch.l να δω ευχαριστως αλλα μην λεμε και μ@λ@κιες ομως... [/QUOTE
Απ' τη δικιά μου είχες καιρό να δείς και τώρα έχεις την ευκαιρία.
Απ' τη δικιά σου,αναλογικά με τις φορές που πάει έξω σαν πρωταθλήτρια:lol: τι έχεις δεί;
Γενικά πάντως.....ΒΛΕΠΕΙΣ τηλεορασούλα τους Φλεβάρηδες.
Αντε και τού χρόνου!
Απ' τη δικιά μου είχες καιρό να δείς και τώρα έχεις την ευκαιρία.
Απ' τη δικιά σου,αναλογικά με τις φορές που πάει έξω σαν πρωταθλήτρια:lol: τι έχεις δεί;
Γενικά πάντως.....ΒΛΕΠΕΙΣ τηλεορασούλα τους Φλεβάρηδες.
Αντε και τού χρόνου! [/B][/QUOTE]
δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι δεν θα δω την ομαδα σου ή οτι βλεπω την δικια μου αλλα οτι δεν βλεπω μπαλα...
γι'αυτο ανεφερα το ch.l
δεν παω να δω ταβλι καλυτερα, πιο πολυ θεαμα θα δω... :lol:
αντε και του χρονου δευτεροι...
blueblack
11/02/2007, 20:53
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ..................
Άπό τό 1980 είναι ή δεύτερη φορά πού ό Ο.Φ.Η. πάει νά στείλει τόν ΠΑΟ..
έκτός Εύρώπης....!!!!
Τήν προηγούμενη όπως θά θυμούνται οί φίλοι μου τά βαζελάκια....
ήταν τό 1-1 στήν Καλογρέζα πάλι.........τότε είχε βγεί Εύρώπη ό ΠΑΟΚ....!!!!
Τώρα βέβαια έχει πολύ δρόμο άκόμα......
Αύτός πού είχε βάλει τό γκόλ τής ίσοφάρισης τού Ο.Φ.Η. τότε έξαφανίστηκε
στήν Αύστρία............
Όποιος τόν βρεί........δώρο ένα ζευγάρι γάντια.....!!!!!!!!!!!!
Παιδιά ό Γκούμας στό τέλος πήγε νά πλακώσει τό Σηφάκη......!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ........??????????
Άλλά καί αύτός ό πούστης ρέ παιδί μου.........
ΕΠΙΑΣΕ.........ΕΠΙΑΣΕ..............ΕΠΙΑΣΕ.............
Καλά πού ύπήρχαν καί πέναλτυ........νομίζω πώς δέν δόθηκαν στόν ΠΑΟ
τουλάχιστον άλλα δύο.....!!!!!!!:lol: :rotflmao: :lol:
Ά καί κάτι άλλο...........τόν διερμηνέα τού ΠΑΟ άς τού πεί κάποιος ρέ παιδιά
ότι δέν λέγονται..........
3 όργανώσεις...........
άλλά 3 διοργανώσεις........αύτές πού παίζει ό ΠΑΟ...
Οί όργανώσεις είναι γιά ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Βρέ γαύροι ......ΦΤΑΝΕΙ.......ΦΤΑΝΕΙ 15 βαθμούς μπροστά είστε.....ΦΤΑΝΕΙ....
ΩΡΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ.......τό δέ δεύτερο γκόλ ποίημα.....
ΦΟΒΕΡΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ...........
ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.......!!!!!!!!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ..........τί κεκτημμένη ταχύτητα είναι αύτή..
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΥΓ. Βρέ γαύροι ......ΦΤΑΝΕΙ.......ΦΤΑΝΕΙ 15 βαθμούς μπροστά είστε.....ΦΤΑΝΕΙ....
ΩΡΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ.......τό δέ δεύτερο γκόλ ποίημα.....
ΦΟΒΕΡΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ...........
ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.......!!!!!!!!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ..........τί κεκτημμένη ταχύτητα είναι αύτή..
ρε συ ειλικρινα οπως εχεις δει δεν ασχολουμαι με τα ποστακια σου γιατι δεν ξερω ποτε μιλας σοβαρα και ποτε κανεις πλακα.αλλα εδω δεν μπορω.θα απαντησω.
νομιζω οτι πλεον η ηλικια σου επιβαλει να φορας γυαλια οταν βλεπεις τηλεοραση.
σορρυ κιολας ρε συ.δεν το λεω για να σε πικαρω αλλα μονο εσυ μπορεις και βλεπεις χερι του καστιγιο.αρα φορα γυαλια.οσο για την κοκκινη...ειναι απλα αγνοια του κανονισμου οποτε δικαιολογεισαι.
φιλικα :wave2:
ρε συ ειλικρινα οπως εχεις δει δεν ασχολουμαι με τα ποστακια σου γιατι δεν ξερω ποτε μιλας σοβαρα και ποτε κανεις πλακα.αλλα εδω δεν μπορω.θα απαντησω.
σορρυ κιολας ρε συ.δεν το λεω για να σε πικαρω αλλα μονο εσυ μπορεις και βλεπεις χερι του καστιγιο.αρα φορα γυαλια.οσο για την κοκκινη...ειναι απλα αγνοια του κανονισμου οποτε δικαιολογεισαι.
ΨΨΨΙΙΙΤΤΤ !!!!!!
Η κόκκινη ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ οντως ...........
ΑΝ όμως , λέω ΑΝ ήταν ο Νικοπολίδης θα την έβλεπε ;;;;;;;;;;;;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΨΨΨΙΙΙΤΤΤ !!!!!!
Η κόκκινη ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ οντως ...........
ΑΝ όμως , λέω ΑΝ ήταν ο Νικοπολίδης θα την έβλεπε ;;;;;;;;;;;;;;;;
κωστα....αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν θα ητανε πατινι???????
με αν δε κανουμε δουλεια.:wave2:
alximistis
11/02/2007, 23:23
να πω την παπαρίτσα μου μετά και τα σημερινά.
ΑΝ λέω Αν σχολίαζα το φετινό πρωτάθλημα αλλά και το περσινό νομίζω ότι πέρα από διαιτησίες σφαγές ομάδων κλπ. το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τριών ταχυτήτων!
Πρώτη ταχύτητα ο ΟΣΦΠ δεύτερη εμείς κι ο ΠΑΟ που χτυπιόμαστε για τη δεύτερη θέση κι από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από εκείνους που πάντε ντουγρού με το καλημέρα για υποβιβασμό.
Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Από κει και πέρα αφού είναι και φέτος έτσι τα πράγματα ευελπιστώ ότι έστω και με την ψυχή στο στόμα θα κρατήσουμε τη δεύτερη θέση για τσου-λου.
Τώρα γιατί έγινε αυτό και φέτος;
Για την ομάδα μου πιστεύω για τρεις βασικούς λόγους.
1). Υπεραισοδοξία-υπερβολική εμπιστοσύνη. Είχαμε και την σχετικά καλή εμφάνιση στην Ευρώπη και δεν είδαμε τα προβλήματα μας.
2). Ανυπαρξία μεταγραφών κατά τη δεύτερη περίοδο αλλά και λάθος μεταγραφές. Προσωπική άποψη.
3). Ψυχολογία! Τώρα που πέρασε και το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ και το βλέπω πιο απομακρυσμένα νομίζω ότι ο υπ αριθμόν ένα λόγος που δεν μπορέσαμε να καρδίσουμε το ματς ήταν λόγω ψυχολογίας. Θυμηθείτε ότι ο Λεμόνιας μας την έχει ξανακάνει με δέκα παίκτες όταν και πάλι δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε το ματς νομίζω ήταν στη Νέα Σμύρνη το παιχνίδι αν θυμάμαι καλά αλλά και στον α' γύρο όταν μέσα στο Καραϊσκάκη χάσαμε με αυτογκόλ αλλά επί της ουσίας... δεν κάναμε κάτι.
Το ανησυχητικό είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πάει να γίνει... Σκωτία και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για κανέναν.
Τεσπα, ελπίζω ότι με το βάζελο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα θα τα δώσουμε όλα για όλα θα σκιστούμε και δεν θα χάσουμε το πιο βασικό έτσι όπως έγινε η κατάσταση παιχνίδι της χρονιάς.
Sorry για το πρήξιμο.
alximisti πιστευω τον παναθηναικο θα τον κερδισετε, αφου δεν μπορεσε να κερδισει και τον οφη ειναι σε πολυ κακη κατασταση...
απο τις φασεις που ειδα επισης δωθηκαν τρεια οφσαιντ κατα του οφη που δεν ηταν, αρα και να χασει θα μπορουσε...
βεβαια δεν δοθηκε και ενα πεναλτι στο τελος στον παο (το σωστο να λεγεται)...
αν γυρισουν και οι τραυματιες σας πιστευω θα εχετε καλυτερη τυχη...
:beer:
oiko1979
11/02/2007, 23:40
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ...
ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ....
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ...
ΑΝΤΕ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ...
ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ???
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ-ΜΠΑΤΙΣΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ-ΣΕΦΤΣΕΝΚΟ???...
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...
ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ!!!
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
12/02/2007, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ...
ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ....
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ...
ΑΝΤΕ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ...
ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ???
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ-ΜΠΑΤΙΣΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ-ΣΕΦΤΣΕΝΚΟ???...
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...
ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ!!!
Ρε φιλαρακι ξεκκολα λιγο το δουλεμα στα παιδια ενταξει δεν κανει αλλο θα πουμε παλι λιγο την Τεταρτη και μετα την Πεμπτη.Οσο για την Κυριακη κρατα δυναμεις κρατα θα γελασουμε!
vangelis 64
12/02/2007, 00:30
Ε ψιτ...
Να μην ξεχνιόμαστε....
Την Τετάρτη έχει τηλεόραση!!!!!
Gandalf dr685sm
12/02/2007, 09:22
Για να μην γεμίζουμε τον τόπο με μηνύματα ,ας τα πούμε εδώ....
Για το Σ/Κ... το πρωτάθλημα απλά τελείωσε. Οτι και να λέμε τώρα , με +10 απο τον δεύτερο ο κόκκινος , δεν το χάνει , που να γίνει χαμός.
Η ΑΕΚ πέρα απο την ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ....δεν μοιάζει με τίποτα με την ομάδα που έπαιζε τον Νοέμβρη.
Τι πληρώνει;
Ας τα πάρουμε απο αυτά που λέγαμε τον Σεπτέμβρη και μπορείτε να τα δείτε αν ψάξετε τα μηνύματα μου.
- Προετοιμασία, για να βγεί στο CH.L. και να περάσει τον προκριματικό που ετοίμαζε τους παίκτες πολύ νωρίς. Συνέπεια σήμερα αυτού είναι οι συνεχείς τραυματισμοί και μια κούραση που φαίνεται έντονα.
- Λίγοι ισάξιοι παίκτες. Αυτό και αν το φωνάζαμε απο την αρχή της περιόδου. Δεν μπορεί μια 13 παικτών να παίζει όλο το πρωτάθλημα. Εξού και το rotation του Ferer , πού όπως είχα πεί σε μια Barca με το υλικό που έχει , θα έκανε θαύματα. Στην ΑΕΚ όμως με 13 καλούς και 8-9 μέτριους δύσκολα βγαίνει.
- Δυσκολία επένδυσης σε έμψυχο υλικό. Λίγα χρήματα διατείθενται και μόνο σε ευκαιρία-λαχείο ελπίζεις σε καλό παίκτη. Σορεντίνο (λαχειάρα) και Τσιρίλο είναι οι μοναδικοί...και αυτοί απο πέρισυ.
Ο Ζήκος είναι εγνωσμένης αξίας και δεν νοείται για λαχείο. Επίσης πέρα απο το οικονομικό , είναι ΑΕΚτζης όσο δεν φαντάζεστε , για αυτό και γύρισε. Παρόλα αυτά , δεν μπορεί μόνος του στο κέντρο.
Τι θα γίνει;...
Δύσκολα τα πράγματα την Τετάρτη... Για το πρωτάθλημα έχει το προβάδισμα για την δεύτερη θέση, καθώς ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ έχουν ντέρμπυ μεταξύ τους, και αν ο ΠΑΟ πετάει βαθμούς όπως χθές με τον ΟΦΗ, δεν έχει καμία τύχη. Φαίνεται πάντως οτι ο πάγκος της ΑΕΚ έχει "άστρο" μιας και ο Φερέρ και ο Σάντος , στην τρίχα παίρνανε το πάνω χέρι σε τέτοιες βαθμολογικές ρουλέτες.
Την Τετάρτη , λοιπόν.. είδα την Παρί με την Μονακό... έχει πάρει πολύ τα πάνω της. Αν δεν παίξει η ΑΕΚ όπως πρέπει προβλέπω απλά διασυρμό... α... και κάτι άλλο.... το ΟΑΚΑ, δεν θα έχει κόσμο... ζήτημα 30.000.
Για τον ΠΑΟ... ας τα πούν οι φίλαθλοι του που τα ξέρουν καλύτερα. Πάντως είναι μια του ύψους και μια του βάθους.
Gandalf
Εγω θα πω μην απαντάτε στους γαυρους δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο
Μιλαμε δεν εχουν αισθανθεί ποτε την αδικια και δε μπορούν να ξεχωρισουν το μαυρο απο το ασπρο..
ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΕΡΙ ΤΟΥ ROBERTO CARLOS" ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Η RΕΑL ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ 4 ΓΚΟΛ... ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ?
ΓΙΑ ΒΑΣΑΡΑ? ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ? ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΗ? ΓΙΑ ΜΠΡΙΑΚΟ?
Το πρωτάθλημα της Αλβανιας ειναι πιο αξιοπιστο απο τη GAYΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ...
Και εις ανωτερα GAY!!!! καλη τυχη στο CL του χρονου :rotflmao: :rotflmao:
ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΑΥΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ (ΚΛΑΝΙΕΣ)
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ..................
Άπό τό 1980 είναι ή δεύτερη φορά πού ό Ο.Φ.Η. πάει νά στείλει τόν ΠΑΟ..
έκτός Εύρώπης....!!!!
Τήν προηγούμενη όπως θά θυμούνται οί φίλοι μου τά βαζελάκια....
ήταν τό 1-1 στήν Καλογρέζα πάλι.........τότε είχε βγεί Εύρώπη ό ΠΑΟΚ....!!!!
Τώρα βέβεια έχει πολύ δρόμο άκόμα......
Αύτός πού είχε βάλει τό γκόλ τής ίσοφάρισης τού Ο.Φ.Η. τότε έξαφανίστηκε
στήν Αύστρία............
Όποιος τόν βρεί........δώρο ένα ζευγάρι γάντια.....!!!!!!!!!!!!
Παιδιά ό Γκούμας στό τέλος πήγε νά πλακώσει τό Σηφάκη......!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ........??????????
Άλλά καί αύτός ό πούστης ρέ παιδί μου.........
ΕΠΙΑΣΕ.........ΕΠΙΑΣΕ..............ΕΠΙΑΣΕ.............
Καλά πού ύπήρχαν καί πέναλτυ........νομίζω πώς δέν δόθηκαν στόν ΠΑΟ
τουλάχιστον άλλα δύο.....!!!!!!!:lol: :rotflmao: :lol:
Ά καί κάτι άλλο...........τόν διερμηνέα τού ΠΑΟ άς τού πεί κάποιος ρέ παιδιά
ότι δέν λέγονται..........
3 όργανώσεις...........
άλλά 3 διοργανώσεις........αύτές πού παίζει ό ΠΑΟ...
Οί όργανώσεις είναι γιά ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικά είναι παράρτημα ή όχι ρε παιδια???
ο Σηφάκης πήγε προκλητικά και έδειξε τη φανέλα του στους οπαδούς...
για αυτό έγινε η συμπλοκή....
προφανώς ο Σηφάκης θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και δίνει εξετάσεις....
εξ ου και τα δύο γκολ δώρο στον πρώτο γύρο με τον Ολυμπιακό....
αμα τα έδινε αυτά τα γκολ στον βάζελο....θα έλεγαν όλοι για το παράρτημα....
όσο για τις κόκκινες κτλ...
ρε παιδιά από πότε δίνεται κόκκινη εφόσον δοθεί πέναλντι....αυτό μόνο στην Ελλάδα το βλέπουμε...
που έχεται δει σε ευρωπαικό ματας να δοθεί πέναλντι και κόκκινη....
το πέναλντι είναι η εσχάτη τον ποινών και υποτίθεται ότι ο αμυντικός δεν έχει ποτέ πρόθεση να τη διαπράξει γιατί είναι μισό γκολ...
η κόκκινη στο παίχτη σε προφανή θέση για γκολ καθιερώθηκε για να σταματήσει τους αμυντικούς που σταματάγανε με φάουλ τους εποθετικούς έξω απο την περιοχή....
ειδικά σε τερματοφύλακα δεν δίνεται ποτέ κόκκινη αμα κάνει πέναλντι ......
με αυτή τη λογική μέσα στην περιοχή δεν θα πρέπει να μαρκάρουν οι μαυντικοί γιατί θα τρώνε απευθείας κόκκινη....
[b][COLOR=deeppink][SIZE=]
ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΕΡΙ ΤΟΥ ROBERTO CARLOS" ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Η RΕΑL ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ 4 ΓΚΟΛ... ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ?
Γ
ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 4 ΓΚΟΛ ΤΟΤΕΗ ΡΕΑΛ...:lol: :lol:
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 4-1
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 4 ΓΚΟΛ ΤΟΤΕΗ ΡΕΑΛ...:lol: :lol:
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 4-1
το χερι του roberto carlos φταιει!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το χερι του roberto carlos φταιει!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΡΟΦΑΝΏς ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
όταν έβαλε 1 έφαγε 4...
αμα έβαζε κ το δεύτερο το έβλεπα για κανα 8-2....:lol: :lol:
Εγω θα πω μην απαντάτε στους γαυρους δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο
Μιλαμε δεν εχουν αισθανθεί ποτε την αδικια και δε μπορούν να ξεχωρισουν το μαυρο απο το ασπρο..
ΓΙΑ ΒΑΣΑΡΑ? ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ? ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΗ? ΓΙΑ ΜΠΡΙΑΚΟ?
Το πρωτάθλημα της Αλβανιας ειναι πιο αξιοπιστο απο τη GAYΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ...
Και εις ανωτερα GAY!!!! καλη τυχη στο CL του χρονου :rotflmao:
ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ :rotflmao:
ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΑΥΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ (ΚΛΑΝΙΕΣ)
:rotflmao: :rotflmao:
εισαι μπαγλαμας τελικα!!!
ρε μλκ για πες μας τι ομαδα ειναι η γυναικα σου???
σε τετοια υπολυψη την εχεις???αρχιδακο η κολωτρυπιδα σου σταζει αιμα!!!η γυναικα σου ειναι καθως πρεπει αρα καμια σχεση δεν εχουμε οι γαυροι με τη κωλοτρυπιδα σου εκτος του οτι στη βιαζουμε που και που!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και παμε στο 2ο σκελος....
που εμαθες μπαλα ρε?μεταξυ κρεβατιου και τραπεζιου???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και σε τελικη...σπασε το ρεκορ σου!!!!
παενε να παιξεις στο αλβανικο πρωταθλημα που ειναι πιο αξιοπιστο!!!!!!ετσι θα εισαι η μοναδικη ομαδα παγκοσμιος που θα εχει παιξει σε 3ων χωρων τα πρωταθληματα!!!!!!!!
μετα αναρωτιεστε γιατι δεν εχετε γηπεδο....εδω δε μπορειτε να αποφασισετε σε ποιας χωρας το πρωταθλημα θα παιξετε...το γηπεδο σας μαρανε!!!!!πουθεναδες...ε πουθεναδες!!!!!!!
υ.γ.αντε ρε μαλακα να κανουμε καμια διαμαχη της προκοπης....:wave2:
εισαι μπαγλαμας τελικα!!!
ρε μλκ για πες μας τι ομαδα ειναι η γυναικα σου???
σε τετοια υπολυψη την εχεις???αρχιδακο η κολωτρυπιδα σου σταζει αιμα!!!η γυναικα σου ειναι καθως πρεπει αρα καμια σχεση δεν εχουμε οι γαυροι με τη κωλοτρυπιδα σου εκτος του οτι στη βιαζουμε που και που!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και παμε στο 2ο σκελος....
που εμαθες μπαλα ρε?μεταξυ κρεβατιου και τραπεζιου???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και σε τελικη...σπασε το ρεκορ σου!!!!
παενε να παιξεις στο αλβανικο πρωταθλημα που ειναι πιο αξιοπιστο!!!!!!ετσι θα εισαι η μοναδικη ομαδα παγκοσμιος που θα εχει παιξει σε 3ων χωρων τα πρωταθληματα!!!!!!!!
μετα αναρωτιεστε γιατι δεν εχετε γηπεδο....εδω δε μπορειτε να αποφασισετε σε ποιας χωρας το πρωταθλημα θα παιξετε...το γηπεδο σας μαρανε!!!!!πουθεναδες...ε πουθεναδες!!!!!!!
υ.γ.αντε ρε μαλακα να κανουμε καμια διαμαχη της προκοπης....:wave2:
77499
el_hymador
12/02/2007, 14:05
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
0 - 2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ....:D
Η ΟΠΟΙΑ ΑΕΚ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!! (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ...)
..αντε γιατι ειχα βαρεθει γιαλατζι διαμαχες...
:a9: :a9: :a9:
Goal (Ανδρέας Δημάτος): «Όταν ολόκληρη την εβδομάδα μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής έχεις σηκώσει λάβαρο της επανάστασης κατά διαιτησίας, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Super League, Γκαγκάτση και όλου του κόσμου και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι σου δεν σου δίνουν καθαρό πέναλτι στα 14 δεύτερα και δεν σου μετρούν πεντακάθαρο γκολ, τότε λογικά βγαίνεις στους δρόμου! (...) Έστω και αν από εκεί και πέρα υπήρξαν στιγμές στο ματς που ο Βασάρας προσπαθούσε εις μάτην να ρεφάρει αυτά τα δυο λάθη, ποιος μπορεί να πείσει σήμερα τον Νικολαΐδη ότι το χθεσινό ματς δεν ήταν παρά ένα μήνυμα μια νέας με ιδιόμορφη λειτουργία «παράγκας» ότι... «όσο φωνάζεις τόσο περισσότερες πιστολιές θα τρως μέχρι να... γονατίσεις;»
Goal (Βαγγέλης Μπραουδάκης): «Όπου φτωχός και η μοίρα του» δεν λένε; Ε, η «φτώχεια» της ΑΕΚ σε ετοιμοπόλεμο έμψυχο υλικό, κατάλληλο να βάλει δυο τρία γκολ στον Εργοτέλη και η «μοίρα» της να γίνονται καίρια λάθη από τους διαιτητές εναντίον της, οδήγησε στο 0-0 του Παγκρητίου. (...) Ταμείο; Αδικία και πλειοδοσία στους λαϊκισμούς και στις κραυγές περί «στησίματος», δρόμος που δεν βγάζει πουθενά, αδιέξοδο και ας λειτουργεί ως «παυσίπονο»στους οπαδούς!»
Sportday (Γιώργος Χελάκης): «(....) Στο Παγκρήτιο ο Βασσάρας εκτέθηκε για μια φορά ακόμα. (....) Το ότι είναι διεθνής δεν μπορεί να του δώσει συγχωροχάρτι. Όλοι πρέπει να έχουν συνέπειες για τα λάθη τους, των διεθνών διαιτητών μη εξαιρουμένων. (...) Η ΑΕΚ θα υποπέσει σε δεύτερο συνεχές λάθος αν ασχοληθεί με το Βασσάρα και υποβαθμίσει τη νέα κακή εμφάνιση. Ανεξαρτήτως των σφυριγμάτων, γίνεται πλέον φανερό ότι οι εμπνεύσεις του Φερέρ δεν πιάνουν και η ΑΕΚ βραχυκυκλώνει όλο και περισσότερο. Ο κίνδυνος να τα χάσει όλα σε μια εβδομάδα είναι ορατός».
Sportday (Χρήστος Σωτηρακόπουλος): «Όταν κάποιος έχει διάθεση για να κάνει δίαιτα, ακόμα κι όταν δε μπορεί να χάσει εύκολα κιλά, είναι εντελώς ανήθικο να του απαγορεύσεις να την ξεκινήσει. Η αναιμική ΑΕΚ του Ηρακλείου είχε φανερό πρόβλημα στο να τελειώσει τις φάσεις. Αυτό δεν δικαιολογεί ούτε δικαιοδοτεί κανέναν διαιτητή, πολύ περισσότερο τον κατά τεκμήριο μακράν καλύτερο Έλληνα, να μην της δώσει το δικαίωμα να επιχειρήσει να σκοράρει».
Sportday (Βασίλης Σαμπράκος): «Πάλι τα ίδια. Πάλι είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε περισσότερο με τη σημασία των λαθών των –υποτιθέμενων- κομπάρσων, σαν να έχουμε την κατάρα να μην ασχολούμαστε με όσα κάνουν ή δεν κάνουν οι πρωταγωνιστές (...) Ακόμα και αν κάποιος παραδεχθεί το παραμύθι ότι πρόκειται για... ανθρώπινο λάθος, επιτέλους ένας διαιτητής που στα παιχνίδια κάνει, όπως χθες, περισσότερα... ανθρώπινα λάθη από σωστές υποδείξεις, ας αποδείξει ότι αγαπά το άθλημα: ας καθίσει σπίτι του, ας απαλλάξει επιτέλους το πρωτάθλημα από τη γεμάτη μόνο... ανθρώπινα λάθη παρουσία του».
SCORE (Θοδωρής Καρβουνιάρης): «Ούτε τσίπα δεν υπάρχει πλέον! Ούτε τσίπα. Περίμενα πως μετά τη σφαγή από τον Μπριάκο και όσα είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη, ο Βασσάρας χθες θα μοίραζε και τα κουκούτσια. Τελικά ο άνθρωπος απέδειξε πως όχι μόνο δεν αξίζει να είναι διεθνής διαιτητής και να σφυρίζει παιχνίδια του Μουντιάλ και του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε και του τοπικού πρωταθλήματος! (...) Και το κορυφαίο όλων, που δείχνει τη νοοτροπία αυτού του διαιτητή, είναι κάτι ανύπαρκτα φάουλ που έδινε στην ΑΕΚ έξω από την περιοχή».
SCORE (Μαριάννα Αλεξοπούλου): «Είναι γνωστό το σενάριο. Θα αρχίσει η συζήτηση από το πέναλτι που δε δόθηκε, θα αναφερθούμε και λίγο στο ακυρωθέν γκολ, αλλά εκείνο που θα μείνει σε όλους είναι ένα. Η ΑΕΚ έπρεπε να παίξει καλύτερα και δεν δικαιούται να μιλάει. Άσε, που αν ήθελε να την αδικήσει ο Κύρος Βασσάρας θα είχε αποβάλλει τον Πλιάτσικα και δεν θα σφύριζε συνεχώς φάουλ υπέρ της».
ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ (Τάσος Τσατάλης): «Από καταβολής του ελληνικού πρωταθλήματος παίζεται το έργο που είδαμε χθες. Μέχρι το 1996 το... κυνηγητό έπεφτε από το σύστημα του Παναθηναϊκού, με σωρεία εγκλημάτων και εν ψυχρώ κλοπών νικών και πρωταθλημάτων από την ΑΕΚ. Από το 1996 και μετά, η «παράγκα» του Ολυμπιακού, έχει βασικό στόχο επίσης της ΑΕΚ. Μέσα σε αυτά τα βρώμικα και διεφθαρμένα συστήματα, κυκλώματα, όπως θέλετε πείτε τα, ευδοκιμούν «άνθη» όπως ο Κύρος Βασσάρας κι άλλοι πολλοί. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. (...) Ωστόσο η συντονισμένη επίθεση που δέχεται η ΑΕΚ ειδικά από το παιχνίδι της Τούμπας και μετά, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στην πολύπαθη ιστορία της».
ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ (Νίκος Συνοδινός): «Μετά τα όσα συνέβησαν χθες στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου, αναρωτιέται κανείς αν θα πρέπει η ΑΕΚ να συμμετέχει σε αυτό το πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι η μοίρα της «Ένωσης» έχει προδιαγραφεί σε άλλους χώρους. Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως θέλουν την ΑΕΚ τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς οι θέσεις που οδηγούν στο χρυσοφόρο Τσάμπιονς Λιγκ προσφέρονται στις... μεγάλες δυνάμεις».
ΦΩΣ (Γ. Γιαλυτάκης): «Στην αναμέτρηση του Παγκρητίου, εκεί όπου οι δυο αντίπαλοι μοιράστηκαν την υπεροχή και τις εντυπώσεις, εκείνος που κατάφερε να συγκεντρώσει τα πυρά και των δυο πλευρών, αλλά και όλων εκείνων που παρακολούθησαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση, ήταν ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο Κύρος Βασάρας. Ένας διαιτητής που μόνο... κύρος δεν έδωσε στην αναμέτρηση, ένας διαιτητής που διέπραξε ένα σωρό λάθη και έκανε... μαντάρα το παιχνίδι».
Αθλητική Ηχώ (Μιχάλης Φουστέρης): «(...) Ο διεθνής διαιτητής αδίκησε κατάφωρα την «Ένωση», κλείνοντας αρχικά τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι στο πρώτο λεπτό, ενώ δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Τσιρίλο στα μέσα της επανάληψης. Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ θα υποχωρήσει σήμερα στην τρίτη θέση και βλέπει έτσι τις ελπίδες της και για την έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ να ψαλιδίζονται».
Φίλαθλος (Κώστας Νεστορίδης): «Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ αδικήθηκε από την διαιτησία και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έφυγε χθες από την Κρήτη με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό ήταν ο Μπριάκος, τώρα ο Βασσάρας. Με τον συγκεκριμένο διαιτητή η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει ακόμα και αν απέναντί της βρίσκεται ομάδα Δ’ Εθνικής.
Ο Βασσάρας τα παιχνίδια που παίζει στην Ευρώπη τα παίζει καλά για να φαίνεται. Πρέπει κάποια στιγμή να ληφθούν δραστικά μέτρα, κάποιος να κάνει την αρχή, προκειμένου να μην έχουμε τέτοιες διαιτησίες στα ελληνικά γήπεδα και να φτιάξει το πρωτάθλημά μας. Έτσι δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά».
Sportime (Νίκος Μαρκάκης): «Δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, είχε το χθεσινό ματς στο Παγκρήτιο, το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0: τη διαιτησία του Κύρου Βασσάρα και την ΑΕΚ που σε ελάχιστες περιπτώσεις επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την έναρξη του αγώνα.
Ο διεθνής ρεφερί φρόντισε να δικαιώσει τις φωνές των «κιτρινόμαυρων» για τη διαιτησία, κλείνοντας τα μάτια σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι του Ζαπρόπουλου στον Κονέ στο 14ο λεπτό δευτερόλεπτο και σε ένα γκολ του Τσιρίλο στο 70’ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όλα αυτά όμως δε δικαιολογούν την κακή εμφάνιση των παικτών του Φερέρ ούτε ακυρώνουν τη μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια των Κρητικών, οι οποίοι έπαιξαν στα ίσια την Ένωση για 60 λεπτά, καθώς στη συνέχεια αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν προκειμένου να διασφαλίσουν το βαθμό της ισοπαλίας».
IDI (Γιωργος Speaking) Γαμω τη gay-σουφραλιγκα σας, το προεδρο, την ομαδα σας, τους διαιτητες σας και ολα τα ΚΑΛΠΙΚΑ πρωταθληματα σας...
ΑΕΚΑΡΑ :smokin:
el_hymador
12/02/2007, 14:48
Goal (Ανδρέας Δημάτος):
Goal (Βαγγέλης Μπραουδάκης):
Sportday (Χρήστος Σωτηρακόπουλος):
Sportday (Βασίλης Σαμπράκος):
SCORE (Θοδωρής Καρβουνιάρης):
SCORE (Μαριάννα Αλεξοπούλου):
ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ (Τάσος Τσατάλης): «Από καταβολής του ελληνικού πρωταθλήματος παίζεται το έργο που είδαμε χθες. Μέχρι το
ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ (Νίκος Συνοδινός):
ΦΩΣ (Γ. Γιαλυτάκης):
Αθλητική Ηχώ (Μιχάλης Φουστέρης):
Φίλαθλος (Κώστας Νεστορίδης):
Sportime (Νίκος Μαρκάκης):
o ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ δεν ειχε σχολιο?:confused:
Πάλι η παράγκα του Κόκκαλη φταίει ρε κλάψες???
Χθες αν δεν το καταλάβατε ήταν ο πόλεμος των δικών σας παραγκών!!!
Α και μαλακία που δεν έδωσε το πέναλτι που έκανε το παράρτημα στο 90φεύγα!!! Το μόνο κακό ήταν ότι ήταν πιασμένοι μόνο οι μισοί παίκτες του παραρτήματος ( βλέπε 2 πέναλτυ και ένα που δεν δόθηκε ). Για τα 500 οφσάιντ με τα οποία έκοψε τον ΟΦΗ δεν λέει καμία κωλοφυλλάδα σήμερα!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΛΑΨΕΣ!!!
:wave2: :wave2:
ρε παιδιά από πότε δίνεται κόκκινη εφόσον δοθεί πέναλντι....αυτό μόνο στην Ελλάδα το βλέπουμε...
το πέναλντι είναι η εσχάτη τον ποινών και υποτίθεται ότι ο αμυντικός δεν έχει ποτέ πρόθεση να τη διαπράξει γιατί είναι μισό γκολ...
η κόκκινη στο παίχτη σε προφανή θέση για γκολ καθιερώθηκε για να σταματήσει τους αμυντικούς που σταματάγανε με φάουλ τους εποθετικούς έξω απο την περιοχή....
με αυτή τη λογική μέσα στην περιοχή δεν θα πρέπει να μαρκάρουν οι μαυντικοί γιατί θα τρώνε απευθείας κόκκινη.... [/B]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γι' αυτό είσαστε συνέχεια αδικημένοι γιατί δεν ξέρετε που σας πάνε τα 4!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
12/02/2007, 15:27
ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΥΛΗ...............
Όντως φοράω γυαλιά , όπότε άμα δέ βλέπω καί καλά συγχώρα με....!!!!!!
Έσύ μάς είπες ότι ό Κωνσταντίνου πήρε τή μπάλλα κανονικά άπό τόν Τόλια....
τώρα θά δείς χέρι τού Μέξικαν-boy....??????????
Όσο γιά τόν κανονισμό ναί τόν άγνοώ.......γιαυτό κάθε φορά πού τερματοφύλακας
άπλώνει χέρια κάτω στό έδαφος γιά μπάλλα καί πάει έπιθετικός καί λυγίζει καί τά δυό
πόδια άπό στάση προσοχής καί βουτάει τό κοράκι δίνει ......ΠΕΝΑΛΤΥ.......καί άποβολή
Ίδιο μέ τού Βασσάρα στήν Κρήτη ήτανε...:lol:
Καί έκεί κόκκινη καί πέναλτυ ...ΕΔΩΣΕ...:lol: :lol: :rotflmao:
Στείλε μου ένα βιβλιαράκι μέ τούς κανονισμούς άμα σού περισσεύει........!!!!!!!!!
Ποτέ δέν είναι άργά γιά νά μάθει κανείς.............
Μήπως τήν προηγούμενη Κυριακή έγινε κανένα ....ΠΕΝΑΛΤΥ.........ΜΗΠΩΣ....??????
Έστώ σάν αύτό μέ τήν κόκκινη.....
Γιατί......ΑΝ........ή γιαγιά μου είχε καρούλια ...ΘΑ.......ήτανε τρεχούλι.....!!!!!!!!!
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ.........είδικά άπό σάς τούς νέους....τή γενιά τού φραπέ...!!!
Μή τό πάρεις πάλι προσωπικά ,άπλά στή γενιά σου άναφέρομαι........
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
o ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ δεν ειχε σχολιο?:confused:
ξερω γω... κατι σε "Με τετοια ομαδαρα και Ριμπο... δε το χανουμε το κυπελο UEFA. ΤΡΕΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !" θα εγραφε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
12/02/2007, 15:59
τελικά είναι παράρτημα ή όχι ρε παιδια???
ο Σηφάκης πήγε προκλητικά και έδειξε τη φανέλα του στους οπαδούς...
για αυτό έγινε η συμπλοκή....
προφανώς ο Σηφάκης θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και δίνει εξετάσεις....
εξ ου και τα δύο γκολ δώρο στον πρώτο γύρο με τον Ολυμπιακό....
αμα τα έδινε αυτά τα γκολ στον βάζελο....θα έλεγαν όλοι για το παράρτημα....
με αυτή τη λογική μέσα στην περιοχή δεν θα πρέπει να μαρκάρουν οι μαυντικοί γιατί θα τρώνε απευθείας κόκκινη....
Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.......
Έπειδή είχε λόγο άπό τόν πρώτο άγώνα πού τόν κράζανε.......ότι είναι πουλημένος....!!!!!
Ένεκα τά τρία γκόλ σέ 12 λεπτά....άντε καί τό τέταρτο στό τέλος....!!!!!!!!
Ό Γκούμας τί λόγο είχε....????
πού δέν έκατσε ό Σηφάκης...???
Τή φανέλλα του έδειξε μέ τά χέρια ό άνθρωπος, δέν έβρισε ούτε έκανε χειρονομίες.
Ίσως ήθελε νά δείξει ότι τιμάει τήν όμάδα του....γιά όλα όσα άκούγονται....
Οί πράσινοι τί πάθανε καί όρμήξανε...???
Τούς έτσουζε γιά τούς δυό βαθμούς, έπειδή ήταν άπό τόν Ο.Φ.Η......???
Γιατί καί μείς χάσαμε δυό βαθμούς στήν Κρήτη άλλά δέν τούς φάγαμε παρά τό ότι νιώθαμε
άδικημένοι καί φύγαμε άγκαλιασμένοι.....!!!!!!!!!!!
Τώρα γιά τόν κανονισμό περί ....ΠΕΝΑΛΤΥ........λές πολλά σωστά πράμματα.....
Άναφερόμενος σέ τρίτους θέλω νά πώ ......πώς σέ άνθρώπους πού βλέπουν άντί τόν άγώνα μόνο.....................
τίς φάσεις καί ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.........
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ........περί άποβολής τού τερματοφύλακα....ή καί
όποιουδήποτε άλλου παίκτη........
τό ΑΝ.........καί ........ΠΟΤΕ.........άποβάλλεται σάν τελευταίος άμυντικός.....!!!!!!!!!!
Άς μάς μοιράσει ......ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........ άπό ένα βιβλιαράκι κανονισμών .....
......ΓΑΥΡΟΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.....
........
ρε παπαρα και εσυ και οι αλλοι...δε σας εχω εξηγησει πως παιζεται το παιχνιδι...τι μου τα ζαλιζεται???
ο κοκκαλης (που να του καει) κανει κουμαντο και εσεις με τα βαζελοπουλα ερχεστε δευτεροτριτα,βγαινετε ευρωπη,περνετε κανα φραγκο και η ζωη κυλα.
με το που εγινε το ματς στα γιαννενα σας ειπα το σεναριο πως θα εξελιχθει.
τι καθεσαι και μου λες απο κει και περα????
σκασε,φτιαξε ομαδα,ομαδα ομως ε!!!οχι ανεμομαζεματα-διαολοσκορπισματα που εισαι τωρα,παιξε μπαλιτσα,φτιαξε και κανα γηπεδακι και θα δουμε πως θα κυλαει τοτε.
μεχρι τοτε (μην ξεχνιομαστε κιολας)
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!
Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.......
Έπειδή είχε λόγο άπό τόν πρώτο άγώνα πού τόν κράζανε.......ότι είναι πουλημένος....!!!!!
Ένεκα τά τρία γκόλ σέ 12 λεπτά....άντε καί τό τέταρτο στό τέλος....!!!!!!!!
Ό Γκούμας τί λόγο είχε....????
πού δέν έκατσε ό Σηφάκης...???
Τή φανέλλα του έδειξε μέ τά χέρια ό άνθρωπος, δέν έβρισε ούτε έκανε χειρονομίες.
Ίσως ήθελε νά δείξει ότι τιμάει τήν όμάδα του....γιά όλα όσα άκούγονται....
Οί πράσινοι τί πάθανε καί όρμήξανε...???
Τούς έτσουζε γιά τούς δυό βαθμούς, έπειδή ήταν άπό τόν Ο.Φ.Η......???
Γιατί καί μείς χάσαμε δυό βαθμούς στήν Κρήτη άλλά δέν τούς φάγαμε παρά τό ότι νιώθαμε
άδικημένοι καί φύγαμε άγκαλιασμένοι.....!!!!!!!!!!!
Ο Σηφάκης ήταν απο τους καλύτερους και στο ματς της Κρήτης....
αντίθετα με τον Ολυμπιακό έδινε ασιστ στους επιθετικούς...
απλά δεν βλέπω το λόγο να προκαλεί τους φιλάθλους σε μια περίοδο που η βία είναι συχνό φαινόμενο στα γήπεδα....σε ένα ματς που δεν εχει παρατράγουδα και έχεις πάρει αυτό πο ήθελες προκαλείς επεισόδια...ποιος ο λόγος???
πήρες το αποτέλεσμα που ήθελες και απέδειξες ό,τι ήθελες να αποδείξεις...γιατί να προκαλέσεις τους αντίπαλους φιλάθλους και να γίνουν επεισόδια...
εκτός αν θέλεις να δείξεις καλή διαγωγή σε κάποιον τρίτο....
οι παίχτες του παναθηναικού αντέδρασαν γιατί είδαν μια προβοκατόρικη ενέργεια εκ μέρους του Σηφάκη...φυσικά παίξανε ρόλο και τα νεύρα απο την απώλεια των βαθμων....και ειδικά ο Γκούμας που ήταν απο τους χειρότερους στο παιχνίδι είχε κάθε λόγο να έχει νεύρα ....με τον ευατό του....
το παράδειγμα που λες με τον αγώνα σας δεν είναι ισότιμο γιατί δεν υπήρξε προκλητική συμπεριφορά απο παίχτες του Εργοτέλη...
ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΥΛΗ...............
Όντως φοράω γυαλιά , όπότε άμα δέ βλέπω καί καλά συγχώρα με....!!!!!!
ΝΑΙ...ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ!!!!!!
ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
blueblack
12/02/2007, 18:46
Ο Σηφάκης ήταν απο τους καλύτερους και στο ματς της Κρήτης....
αντίθετα με τον Ολυμπιακό έδινε ασιστ στους επιθετικούς...
απλά δεν βλέπω το λόγο να προκαλεί τους φιλάθλους σε μια περίοδο που η βία είναι συχνό φαινόμενο στα γήπεδα....σε ένα ματς που δεν εχει παρατράγουδα και έχεις πάρει αυτό πο ήθελες προκαλείς επεισόδια...ποιος ο λόγος???
πήρες το αποτέλεσμα που ήθελες και απέδειξες ό,τι ήθελες να αποδείξεις...γιατί να προκαλέσεις τους αντίπαλους φιλάθλους και να γίνουν επεισόδια...
εκτός αν θέλεις να δείξεις καλή διαγωγή σε κάποιον τρίτο....
οι παίχτες του παναθηναικού αντέδρασαν γιατί είδαν μια προβοκατόρικη ενέργεια εκ μέρους του Σηφάκη...φυσικά παίξανε ρόλο και τα νεύρα απο την απώλεια των βαθμων....και ειδικά ο Γκούμας που ήταν απο τους χειρότερους στο παιχνίδι είχε κάθε λόγο να έχει νεύρα ....με τον ευατό του....
το παράδειγμα που λες με τον αγώνα σας δεν είναι ισότιμο γιατί δεν υπήρξε προκλητική συμπεριφορά απο παίχτες του Εργοτέλη...
EIXA ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ............
Νά άντιδρούν μέ τόσα νεύρα.....
Έδώ σέ μεταξύ μας παιχνίδια καί φεύγουν άγκαλιασμένοι........
Ίσως νά συνειδητοποίησαν ότι έχασαν τό πλεονέκτημα τής Εύρώπης καί μάλιστα
μέ αύτόν τόν άντίπαλο γιά τόν όποίον όλοι λένε πολλά.........!!!!!!!!!
Ό δέ Γκούμας μήπως είναι ό πιό φανατικός έκπρόσωπος τής .........
Παναθηναικοφροσύνης..........!!!!!!!!!!!!
Περισσότερο καί άπό όπαδός....??????
Δέν είναι ή πρώτη φορά πού τό κάνει.......!!!!!!!!!!!!
Έπειδή έδειξε τή φανέλλα του στούς όπαδούς ένας παίκτης πού στόν
πρώτο γύρο,κακώς δέν τό θυμάσαι έφαγε τρία γκόλ σέ χρόνο ρεκόρ, θεωρείς
ότι προκάλεσε...????
Τί νά πούν οί Παοκτσήδες στήν Τούμπα μέ κάποιο τσογλάνι.....!!!!!!!
Δέν τού όρμηξε όμως κανένας.....!!!!!!!!!!!!!
Πανηγύρισε τήν έμφάνιση του λέγοντας έγώ δέν είμαι κόττα...........
Αύτή νομίζω ήταν ή άπάντηση του καί δικαιολογημένη..........
Τώρα γιά τό κόκκινο σενάριο............
ΒΛΕΠΟΥΜΕ...........
EIXA ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ............
Νά άντιδρούν μέ τόσα νεύρα.....
Έδώ σέ μεταξύ μας παιχνίδια καί φεύγουν άγκαλιασμένοι........
Ίσως νά συνειδητοποίησαν ότι έχασαν τό πλεονέκτημα τής Εύρώπης καί μάλιστα
μέ αύτόν τόν άντίπαλο γιά τόν όποίον όλοι λένε πολλά.........!!!!!!!!!
Ό δέ Γκούμας μήπως είναι ό πιό φανατικός έκπρόσωπος τής .........
Παναθηναικοφροσύνης..........!!!!!!!!!!!!
Περισσότερο καί άπό όπαδός....??????
Δέν είναι ή πρώτη φορά πού τό κάνει.......!!!!!!!!!!!!
Έπειδή έδειξε τή φανέλλα του στούς όπαδούς ένας παίκτης πού στόν
πρώτο γύρο,κακώς δέν τό θυμάσαι έφαγε τρία γκόλ σέ χρόνο ρεκόρ, θεωρείς
ότι προκάλεσε...????
Τί νά πούν οί Παοκτσήδες στήν Τούμπα μέ κάποιο τσογλάνι.....!!!!!!!
Δέν τού όρμηξε όμως κανένας.....!!!!!!!!!!!!!
Πανηγύρισε τήν έμφάνιση του λέγοντας έγώ δέν είμαι κόττα...........
Αύτή νομίζω ήταν ή άπάντηση του καί δικαιολογημένη..........
Τώρα γιά τό κόκκινο σενάριο............
ΒΛΕΠΟΥΜΕ...........
για τον Γκούμα πιστεύω καθαρά ότι τα νεύρα του οφείλονται στο ότι ήταν κατα μεγάλο μέρος υπεύθυνος για την ισοπαλία...
όταν σου φταίει ο ευατός σου δεν ξέρει που να ξεσπάσεις....είναι το χειρότερο πράγμα...
το ίδιο προβοκατόρικη ήταν και η χειρονομία του Καστίγιο....αν την έκανε μετά το τέλος του ματς όμως είμαι σίγουρος ότι θα άρπαζε πολλές σφαλιάρες απο παίχτες του ΠΑΟΚ.....φαντάσου να λήγει ο αγώνας και να πηγαίνει ο Καστίγιο στους οργανωμένους και να δείχνει τη φανέλα...τι πιστεύεις ότι θα γινόταν??
μέσα στον αγώνα δεν είναι ευκολο αυτό καθώς δεν είναι τίποτα τετελεσμένο κ φοβάσαι μην αποβληθείς...
oiko1979
12/02/2007, 22:53
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ???
ΛΑΧΑΝΑΔΕΣ????
1 Ολυμπιακός 53 21
2 Α.Ε.Κ. 43 21
3 Παναθηναϊκός 42 21
4 Άρης 30 21
5 Π.Α.Ο.Κ. 29 21
6 Ο.Φ.Η. 27 21
7 Ατρόμητος 27 21
8 Πανιώνιος 26 21
9 Κέρκυρα 25 21
10 Απ. Καλαμαριάς 25 21
11 Λάρισα 25 21
12 Ξάνθη 25 21
13 Εργοτέλης 24 21
14 Αιγάλεω 23 21
15 Ηρακλής 22 21
16 Ιωνικός 4 21
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
giobazolias
12/02/2007, 23:34
1 Γκαγκατσης 53 21
2 Α.Ε.Κ. 43 21
3 Παναθηναϊκός 42 21
4 Άρης 30 21
5 Π.Α.Ο.Κ. 29 21
6 Ο.Φ.Η. 27 21
7 Ατρόμητος 27 21
8 Πανιώνιος 26 21
9 Κέρκυρα 25 21
10 Απ. Καλαμαριάς 25 21
11 Λάρισα 25 21
12 Ξάνθη 25 21
13 Εργοτέλης 24 21
14 Αιγάλεω 23 21
15 Ηρακλής 22 21
16 Ιωνικός 4 21
:a46: :a46:
blueblack
13/02/2007, 22:25
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ............!!!!!!!!!!!!
Γιά προσέξτε φίλοι..........καί γαύροι......!!!!!!!!!
Προχθές ό θρύνος σέ ένα μάτς πρωταθλήματος μέ μιά ίστορική όμάδα τόν
Ήρακλή, καί ένώ είναι άγκαλιά μέ τόν τίτλο καί οί όπαδοί του θά έπρεπε
νά γεμίσουν τίγκα τό Καραισκάκη καί.............
ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ...................
αύτοί πήγαν μόνο 15000 κόσμος.........
Ξέρουμε ότι ό θρύλος έχει 19000 διαρκείας, μή τό σχολιάσω αύτό.....
Ξεφτίλα νά περνάει τόν γιά 10 χρόνια πρωταθλητή τό Άεκάκι.........στά
διαρκείας, τέλος πάντων....!!!!!!!!
Προχθές λοιπόν διάβασα στίς έφημερίδες ότι στό Καραισκάκη κόπηκαν 7000....είσιτήρια
ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ...............
Καί θά δείτε άμέσως πώς πήγαν στό γήπεδο ....ΜΟΝΟ 8000 διαρκείας.....!!!!
11000 άνθρωποι πού πλήρωσαν είσιτήριο.........
ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...........!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.....??????????
Νά ζείτε ίστορικές στιγμές καί τά 2/3 τών φανατικών νά μήν πηγαίνουν
στό γήπεδο...?????????
Ή τά έχετε πουλημένα στόν Καναδά...:lol: ???????
Ρέ μπάς καί μερικοί ξύπνησαν καί ξενέρωσαν....?????????
Μέ τόν sir takis...????????????????????????????????????
Mέ τόν αίώνιο πρωταθλητή..???????????????????????????
Μέ τό γουέστερν πού ξέρουνε τό τέλος..?????????????????
Μέ τό φιάσκο τής Εύρώπης κάθε χρόνο..?????????????????
ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..?????????????????????????
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ..????????????????????????
Άντε καλή τηλεθέαση ....
ΤΕΤΑΡΤΗ---ΠΕΜΠΤΗ....!!!!!!!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
vangelis 64
13/02/2007, 22:37
Πώς τα βλέπεις τα πράγματα αύριο ρε καρντάσι με τούς πουρκουάδες;
Είναι και η μέρα τών ερωτευμένων,γιορτάζει κι ο TROOPER :lol: κι εγώ θα δουλεύω γαμώτη μου!
Τούς πηδάμε ή τον πίνουμε και τουμπεκιάζουμε;
11000 άνθρωποι πού πλήρωσαν είσιτήριο.........
ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...........!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.....??????????
ναι μας λεει...εβρεχε καρεκλες το πρωταθλημα το χουμε καθαρισει απο τον πρωτο γυρο και ειπε ο κοσμος να μη βγει απο τα σπιτια του με τα zodiac να παει γηπεδο.επιστημονας πρεπει να σαι για να το σκεφτεις???
επισης η αεκ λεει εχει περισσοτερα διαρκειας!!!ουαου!!!!!αφου ρε παλουκαρια παιζετε σε γηπεδο 75000 θεσεων,εεε εχετε και πιο πολλα διαρκειας !!!δλδ μιλαμε τωρα οτι πρεπει να χεις διαβασει νιτσε μπακουνιν και μαρξ για να βγαλεις συμπερασματα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είναι και η μέρα τών ερωτευμένων,γιορτάζει κι ο TROOPER :lol: κι εγώ θα δουλεύω γαμώτη μου!
:a26:
blueblack
14/02/2007, 04:21
ναι μας λεει...εβρεχε καρεκλες το πρωταθλημα το χουμε καθαρισει απο τον πρωτο γυρο και ειπε ο κοσμος να μη βγει απο τα σπιτια του με τα zodiac να παει γηπεδο.επιστημονας πρεπει να σαι για να το σκεφτεις???
επισης η αεκ λεει εχει περισσοτερα διαρκειας!!!ουαου!!!!!αφου ρε παλουκαρια παιζετε σε γηπεδο 75000 θεσεων,εεε εχετε και πιο πολλα διαρκειας !!!δλδ μιλαμε τωρα οτι πρεπει να χεις διαβασει νιτσε μπακουνιν και μαρξ για να βγαλεις συμπερασματα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
META EΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ....????
Αύτό γιά τή βροχή μού άρεσε..........ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....:rotflmao: :rotflmao:
Άλλά καί τό δεύτερο..............ΘΑΝΑΤΟΣ.............
Δέ σάς χωράει τό σύμπαν........
Θές καμμιά δεκαριά όμάδες ,πού έχουν έδρα τό μισό γήπεδο άπό ΑΕΚ καί
έχουν τά διπλάσια διαρκείας.....?????????????????
Τόν καημένο τόν Μπακούνιν τί τόν θές τώρα...??????????????????????
Μού άρέσει πάντως πού νιώθεις ύποχρεωμένος νά άπαντήσεις καί νά
καλύψεις τά πάντα.......
Ούτε έπικεφαλής τού τμήματος δημοσίων σχέσεων τού προέδρου νά ήσουν...
Έκείνον στή Γιουγκοσλάβία μού θυμίζεις...........
Πού πέφτανε οί βόμβες σκοτώνανε καμμιά 50αριά άθώους άπό αύτούς
πού πήγαιναν νά σώσουν καί άπαντούσε ό Άγγλος....
Τό καθήκον μας κάναμε............ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ.....!!!!!!!!!!
ΥΓ. Τόσα λεφτά τόσα έξοδα κρίμα, έπρεπε νά γίνει σκεπαστό τό Καραισκάκη....
άλλά πού νά προβλέψει ό πρόεδρος 10 σερί πρωταθλήματα......τόση άνία
Μέχρι καί οί θεοί κουράζονται....:lol: :rotflmao:
ΥΓ. Άντε νά παρακαλάμε μή βρέξει τώρα, έκτός άν δώσουμε σασπένς στό πρωτάθλημα
όπως πέρυσι......γιά νάχει ένδιαφέρον.....!!!!!!!!
Είδες τί σού είναι τό νάχεις όμαδάρα.....Νά καί ή Μάντσεστερ τά ίδια έπαθε.........
μόλις πήρε τή διαφορά.........ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ........
Είδες τί παθαίνεις άμα έχεις όμαδάρα...???
Καί δέν έχει καί Λειβαδιά φέτος ρέ παιδάκι μου, ούτε sir takis....
Άλλά, όλο καί καμμιά ........... θά βρεθεί....!!!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
14/02/2007, 08:47
Trooper...ειδικά για τα διαρκείας... άστο...έχουμε δεί εποχές που παίζατε και εσείς στο ΟΑΚΑ και είχατε προβλήματα με το κατεστημένο του ΠΑΟ, όπως και η ΑΕΚ με το δικό σας τώρα...
Ούτε στο όνειρο σας τα 22.000
Άστο φίλε...
Για τα υπόλοιπα που μιλάμε με τον iriniaa...δεν ανακατεύομαι.
Gandalf
blueblack
14/02/2007, 16:27
ΛΟΙΠΟΝ ΑΕΚΑΡΕΣ ΜΟΥ.........ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ............
Είμαι πολύ άπογοητευμένος μέ τόν τρόπο πού ή ...ΜΙΚΡΗ ΑΕΚ.........τό λέω καί τό
τονίζω άντιμετωπίζει τό μάτς μέ τήν Παρί.....
Μάς δείχνει ό Ντέμης καί κατ΄έντολήν καί ό Φερρέρ πώς ότι κάναμε - κάναμε
στήν Εύρώπη καί σήμερα συντήρηση γιά νά χτυπήσουμε τό μάτς τής Κυριακής..!!!
Γιατί..????
Διότι έκεί είναι τό ....ΜΠΑΓΙΩΚΟ.......
Ύποτιμούν πρόεδρος καί προπονητής τίς όποιες τρελλές φιλοδοξίες ένός όλόκληρου
λαού στό βωμό τού χρήματος.....
Αύτό μού δείχνει έμένα ή σημερινή σύνθεση.....καί άν κάποια στιγμή έπιασε αύτό τό
κόλπο, δέ μπορεί νά είμαστε πάντα τυχεροί.....
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ......!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ......!!!!!!!!!!!!
Είμαστε έμείς καί αύτοί πού θά παίξουν ένδεκάδα....
Τό μάτς έκλεισε στό στοίχημα,κλείδωσε καί σταμάτησε στό 3,20 τό διπλό......!!!!!!!!!!!
Άν ξανανοίξει θά είναι ίσως κοντά στό 2,5.....!!!!!!!!!!!
Έχουμε κανέναν άπό τό έφηβικό γιά σήμερα.....?????
Άν μέ ρώταγε κανείς άπό τούς διοικούντες θά τού έλεγα.........ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.........
στά μάτια τού όπαδού, τού διψασμένου Άεκτσή δέν άλλάζει μέ όλα τά βρωμοπρωταθλήματα...
Καί άν ή καθιέρωση μας περνάει μέσα άπό ένα ....ΚΛΑΡΙΝΟ άπό τήν άδιάφορη Παρί,
γιατί καί αύτοί τό μόνο πού τούς νοιάζει είναι νά σωθούν .....ΤΟΤΕ......ΤΟΤΕ......
ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.........................
Γιατί έγώ ........ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ........ούτε έπενδύω,ούτε ρεφάρω,ούτε
δανείζω,ούτε τοκίζω............ΤΙΠΟΤΕ............
Όλα αύτά τά κάνετε έσείς.......
Καί μένα πέρα άπό κάθε λογική μέ ένδιαφέρει.........ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.........άγώνας μέχρις
έσχάτων καί όχι τσιρλιπιπί...........!!!!!!!!!!
Μέ τούς καλύτερους πού έχεις......ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ........
Τώρα βρήκε νά ξεκουραστεί ό Λύμπε...????? ΤΩΡΑ....???????
Ούτε μέ τό Χαιδάρι δέν ξεκουράστηκε τώρα σάς ήρθε τό αύγό στόν κώλο...?????
Τόν στίψατε καλά-καλά καί τώρα βγάλτον μπάς καί παίξει τήν Κυριακή....
Στήν Κρήτη πού σερνότανε δέν μπορούσατε νά τόν ξεκουράσετε..???
Όμως ότι καί νά κάνετε έσείς έγώ πάντα ΑΕΚΑΡΑ θά είμαι....!!!!!!!!!!!!
Καί πρίν άπό σάς ΑΕΚ ήμουνα καί μετά άπό σάς πάλι ΑΕΚ θά είμαι όσο ζώ.....!!!!!!!!!!
Καί λεφτά δέν έβγαλα ποτέ..............μόνο έδινα.....ΠΑΝΤΑ........
ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ.................
Ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vangelis 64
14/02/2007, 16:56
Κάποτε,αγαπητέ iriniaa,το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό και η "φανέλλα" έπαιζε πολύ στους παίχτες.Τα ντέρμπι δηλαδή είχαν αγωνία,όχι μόνο για τούς οπαδούς όπως εμείς,αλλά και γι αυτούς.Κι ας τα έπαιρναν αδρά από τούς προέδρους.
Τώρα,καλώς ή κακώς,ο αγοράζων επιβιώνει και πάει μπροστά.Τρανό παράδειγμα όλες οι μεγάλες ομάδες τής Ευρώπης.Σπαταλάνε δις για γήπεδα,παίχτες,προπονητές,γιατρούς,διαιτολόγους, ψυχολόγους(ναι,ψυχολόγους!)κλπ και οι διαφορές τους κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Στον αντίποδα φέτος η Bayern,η αγαπημένη μου ομάδα,που δεν τά 'σπρωξε και πάει για διασυρμό.
Τί να κοιτάξει λοιπόν ο Ντέμης;Το οικονομικό του συμφέρον θα κοιτάξει.Κι εγώ,όπως όλοι μας,θα ήθελα να θυμάται τον δικέφαλο που χάραξε στο μπράτσο ή που πανηγύριζε σκαρφαλώνοντας τα συρματοπλέγματα τής σκεπαστής.Γίνεται;Δεν γίνεται και το ξέρουμε.Το μόνο που μάς μένει είναι να βρισκόμαστε εδώ στις διαμάχες και να δουλευόμαστε αλλήλοις,που έλεγε κι ο Ζαμπέτας!
Γιατί αυτοί το έχουν γυρίσει στο μετρητό κι εμείς είμαστε ακόμα ερασιτέχνες!
ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.........................
Γιατί έγώ ........ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ........ούτε έπενδύω,ούτε ρεφάρω,ούτε
Συμφωνώ και επαυξάνω:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Trooper...ειδικά για τα διαρκείας... άστο...έχουμε δεί εποχές που παίζατε και εσείς στο ΟΑΚΑ και είχατε προβλήματα με το κατεστημένο του ΠΑΟ, όπως και η ΑΕΚ με το δικό σας τώρα...
Ούτε στο όνειρο σας τα 22.000
Άστο φίλε...
Για τα υπόλοιπα που μιλάμε με τον iriniaa...δεν ανακατεύομαι.
Gandalf
καλα το ειπες μαγε...μονο που τις εποχες που παιζαμε οακα...τα διαρκειας ηταν απλα μια ιδεα στα γενοφασκια της!!!
:D
και σε τελικη αναλυση...ο θεσμος του διαρκειας 1ον δε μου λεει τπτ γιατι μπορω να το αγορασω και να μη πατησω ποτε και 2ον απαγορευει ουσιαστικα τους φιλαθλους της επαρχιας η του χαμηλου εισοδηματος απο το γηπεδο.
META EΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ....????
Αύτό γιά τή βροχή μού άρεσε..........ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....:rotflmao: :rotflmao:
Άλλά καί τό δεύτερο..............ΘΑΝΑΤΟΣ.............
Δέ σάς χωράει τό σύμπαν........
Θές καμμιά δεκαριά όμάδες ,πού έχουν έδρα τό μισό γήπεδο άπό ΑΕΚ καί
έχουν τά διπλάσια διαρκείας.....?????????????????
Τόν καημένο τόν Μπακούνιν τί τόν θές τώρα...??????????????????????
Μού άρέσει πάντως πού νιώθεις ύποχρεωμένος νά άπαντήσεις καί νά
καλύψεις τά πάντα.......
Ούτε έπικεφαλής τού τμήματος δημοσίων σχέσεων τού προέδρου νά ήσουν...
Έκείνον στή Γιουγκοσλάβία μού θυμίζεις...........
Πού πέφτανε οί βόμβες σκοτώνανε καμμιά 50αριά άθώους άπό αύτούς
πού πήγαιναν νά σώσουν καί άπαντούσε ό Άγγλος....
Τό καθήκον μας κάναμε............ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ.....!!!!!!!!!!
ΥΓ. Τόσα λεφτά τόσα έξοδα κρίμα, έπρεπε νά γίνει σκεπαστό τό Καραισκάκη....
άλλά πού νά προβλέψει ό πρόεδρος 10 σερί πρωταθλήματα......τόση άνία
Μέχρι καί οί θεοί κουράζονται....:lol: :rotflmao:
ΥΓ. Άντε νά παρακαλάμε μή βρέξει τώρα, έκτός άν δώσουμε σασπένς στό πρωτάθλημα
όπως πέρυσι......γιά νάχει ένδιαφέρον.....!!!!!!!!
Είδες τί σού είναι τό νάχεις όμαδάρα.....Νά καί ή Μάντσεστερ τά ίδια έπαθε.........
μόλις πήρε τή διαφορά.........ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ........
Είδες τί παθαίνεις άμα έχεις όμαδάρα...???
Καί δέν έχει καί Λειβαδιά φέτος ρέ παιδάκι μου, ούτε sir takis....
Άλλά, όλο καί καμμιά ........... θά βρεθεί....!!!!!!!!!!!
ξερεις τι γινεται ρε συ?
δε μπορω να διακρινω πραγματικα το χιουμορ σου.πχ...να σου απαντησω θελω σε ολα αλλα με προσβαλει αυτο που λες οτι σου θυμιζω.διαρκως καταφερεσαι προσωπικα με χαρακτηρισμους και οχι απεναντι στα επιχηρηματα μου.αν παλι ειναι χιουμορ αυτο...παω πασο.εστω οτι εγω δε το καταλαβαινω.εσυ συνεχιζεις να το κανεις και δεν αντιλαμβανεσαι οτι αν μη τι αλλο εκτιθεσαι!!!!προτιμω pure βρισιδι!!!!
αυτα.
:alien: :alien: :alien:
blueblack
14/02/2007, 23:16
ξερεις τι γινεται ρε συ?
δε μπορω να διακρινω πραγματικα το χιουμορ σου.πχ...να σου απαντησω θελω σε ολα αλλα με προσβαλει αυτο που λες οτι σου θυμιζω.διαρκως καταφερεσαι προσωπικα με χαρακτηρισμους και οχι απεναντι στα επιχηρηματα μου.αν παλι ειναι χιουμορ αυτο...παω πασο.εστω οτι εγω δε το καταλαβαινω.εσυ συνεχιζεις να το κανεις και δεν αντιλαμβανεσαι οτι αν μη τι αλλο εκτιθεσαι!!!!προτιμω pure βρισιδι!!!!
αυτα.
:alien: :alien: :alien:
KAΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.............
Είμαστε δυό άνθρωποι μέ διαφορετική κουλτούρα.........έπόμενο λοιπόν είναι
νά έχουμε ίσως καί διαφορετική άποψη γιά τό τί σημαίνει......ΧΙΟΥΜΟΡ.......
Μήν ξεχνάς ότι έχω καί τά διπλά χρόνια άπό σένα......άλλο στύλ, άλλη παιδεία...
πονεμένες έποχές,στερημένοι άνθρωποι, όχι σάν καί σάς πού τάχετε όλα....
ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..............γιά νά τάχετε έσείς..........
ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.............ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ..........
καί σάς κακομάθαμε.....!!!!!!!!!!!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ............ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ.......!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ..........άν θές καί τόχεις άνάγκη γιά τό πρεστίζ σου, γιά τό image σου βρέ παιδί μου
πού λέτε έσείς οί νέοι νά σού ζητήσω καί ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.........άφού δέν σέ κάλυψε
τό κατ΄ίδίαν.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλά μή μού ζητάς σέ παρακαλώ νά άπαντήσω στά έπιχειρήματα σου όπως λές.........
Πολλές φορές, πάντα κατά τήν άποψη μου ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.........όπότε
τί νά κάνω ό καημένος τό ρίχνω στήν πλάκα........
Έξάλλου έσείς μέ συμβουλεύσατε νά χαλαρώσω......!!!!!!!!!!!!!
Άμα μιλάμε γιά μηχανές, γιά πολιτική, κ.λ.π. νά κάνουμε σοβαρή κουβέντα.........
Όταν μιλάμε γιά ποδόσφαιρο.........τί νά πούμε.....????????????
Μήπως είδες κανέναν σοβαρό σέ αύτό τό χώρο.....????????????
Έχω τήν έντύπωση πώς έδώ .....ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ...................
Τί νά άπαντούσα δηλαδή στό iriniaa μονομαχούμε..??????
Άφού μέ βλέπουν οί δικοί μου μπροστά στόν ύπολογιστή νά χαζογελάω καί τρελλαίνονται...!!!!
Πές μου τό ναί καί δέν θά σέ ξαναενοχλήσω...........ΑΛΛΑ........άν μέ δέχεσαι μή
μού ζητάς ........ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΥΛ...........μέ σκοτώνεις.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άσε με τώρα είμαι καί πονεμένος.......ήθελα νάξερα ρέ πούστη πού πήγαν αύτά τά 16 μύρρια
μή βάλω καί τά σημερινά......!!!!!!!!!
Λοιπόν άπό σήμερα ΑΕΚ τής καρδιάς............έρασιτεχνική πυγμαχία καί ποδηλασία.....!!!!!!!!!
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ........
ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.........
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ.........
ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.......!!!!!!!!!!!
Καλό βράδυ.....:wave2:
KAΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.............
Είμαστε δυό άνθρωποι μέ διαφορετική κουλτούρα.........έπόμενο λοιπόν είναι
νά έχουμε ίσως καί διαφορετική άποψη γιά τό τί σημαίνει......ΧΙΟΥΜΟΡ.......
Μήν ξεχνάς ότι έχω καί τά διπλά χρόνια άπό σένα......άλλο στύλ, άλλη παιδεία...
πονεμένες έποχές,στερημένοι άνθρωποι, όχι σάν καί σάς πού τάχετε όλα....
ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..............γιά νά τάχετε έσείς..........
ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.............ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ..........
καί σάς κακομάθαμε.....!!!!!!!!!!!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ............ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ.......!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ..........άν θές καί τόχεις άνάγκη γιά τό πρεστίζ σου, γιά τό image σου βρέ παιδί μου
πού λέτε έσείς οί νέοι νά σού ζητήσω καί ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.........άφού δέν σέ κάλυψε
τό κατ΄ίδίαν.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλά μή μού ζητάς σέ παρακαλώ νά άπαντήσω στά έπιχειρήματα σου όπως λές.........
Πολλές φορές, πάντα κατά τήν άποψη μου ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.........όπότε
τί νά κάνω ό καημένος τό ρίχνω στήν πλάκα........
Έξάλλου έσείς μέ συμβουλεύσατε νά χαλαρώσω......!!!!!!!!!!!!!
Άμα μιλάμε γιά μηχανές, γιά πολιτική, κ.λ.π. νά κάνουμε σοβαρή κουβέντα.........
Όταν μιλάμε γιά ποδόσφαιρο.........τί νά πούμε.....????????????
Μήπως είδες κανέναν σοβαρό σέ αύτό τό χώρο.....????????????
Έχω τήν έντύπωση πώς έδώ .....ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ...................
Τί νά άπαντούσα δηλαδή στό iriniaa μονομαχούμε..??????
Άφού μέ βλέπουν οί δικοί μου μπροστά στόν ύπολογιστή νά χαζογελάω καί τρελλαίνονται...!!!!
Πές μου τό ναί καί δέν θά σέ ξαναενοχλήσω...........ΑΛΛΑ........άν μέ δέχεσαι μή
μού ζητάς ........ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΥΛ...........μέ σκοτώνεις.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άσε με τώρα είμαι καί πονεμένος.......ήθελα νάξερα ρέ πούστη πού πήγαν αύτά τά 16 μύρρια
μή βάλω καί τά σημερινά......!!!!!!!!!
Λοιπόν άπό σήμερα ΑΕΚ τής καρδιάς............έρασιτεχνική πυγμαχία καί ποδηλασία.....!!!!!!!!!
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ........
ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.........
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ.........
ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.......!!!!!!!!!!!
Καλό βράδυ.....:wave2:
δε θα ξαναμπω σε αντιπαραθεση για τη γενια μου και τη γενια σου....οπως δεν εβγαζες και εσυ ακρη με τη γενια του πατερα σου ετσι δε θα βγαλω και εγω μαζι σου.τουλαχιστον οχι απο εδω.
κατα τα αλλα...
δε κουραστηκες ρε παιδι μου να τα γραφεις ολα αυτα εδω???
αρκουσε να μου πεις κανω πλακα ρε!και θα τελειωνε.
τελος παντων.
εγω αυτο που σου ειπα μαλλον δεν το καταλαβες:sick:
να το ξαναπω λοιπον...
προτιμω να μου πεις για τον ολυμπιακο μου και τον πειραια μου παρα να με χαρακτηρισεις ως μικρο μπους,κλιντον,παπαδοπουλο κλπ....δε σου λεω να αλλαξεις στυλ!!!!σου λεω να μη προσωποποιεις τη διαμαχη γιατι εφοσον προσωποποιεις το πραγμα (εστω στην πλακα...μεσω φορουμ δεν γινεται απολυτα αντιληπτο) θα ανασυρω το θρεντακι μονομαχουμε ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!
κατα τα αλλα φαε μια παστα σοκολατινα να πανε κατω τα φαρμακια!!!:lol: :lol: :lol:
υγ:δεν τιθετε θεμα πρεστιζ!!!
υγ2:δεν γαμιεται μωρε.............σας συγχωρουμε.σκατα τα κανατε αλλα σας αγαπαμε.
blueblack
15/02/2007, 17:58
δε θα ξαναμπω σε αντιπαραθεση για τη γενια μου και τη γενια σου....οπως δεν εβγαζες και εσυ ακρη με τη γενια του πατερα σου ετσι δε θα βγαλω και εγω μαζι σου.τουλαχιστον οχι απο εδω.
κατα τα αλλα...
δε κουραστηκες ρε παιδι μου να τα γραφεις ολα αυτα εδω???
αρκουσε να μου πεις κανω πλακα ρε!και θα τελειωνε.
τελος παντων.
εγω αυτο που σου ειπα μαλλον δεν το καταλαβες:sick:
να το ξαναπω λοιπον...
προτιμω να μου πεις για τον ολυμπιακο μου και τον πειραια μου παρα να με χαρακτηρισεις ως μικρο μπους,κλιντον,παπαδοπουλο κλπ....δε σου λεω να αλλαξεις στυλ!!!!σου λεω να μη προσωποποιεις τη διαμαχη γιατι εφοσον προσωποποιεις το πραγμα (εστω στην πλακα...μεσω φορουμ δεν γινεται απολυτα αντιληπτο) θα ανασυρω το θρεντακι μονομαχουμε ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!
κατα τα αλλα φαε μια παστα σοκολατινα να πανε κατω τα φαρμακια!!!:lol: :lol: :lol:
υγ:δεν τιθετε θεμα πρεστιζ!!!
υγ2:δεν γαμιεται μωρε.............σας συγχωρουμε.σκατα τα κανατε αλλα σας αγαπαμε.
TEΛΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ................Η.....................ΟΧΙ...????
Άντε καί σάς παραδίδουμε τήν Έλλάδα νά τή σώσετε ..............μιά καί τά κάναμε έμείς σκατά...!!!
Έτσι κι άλλιώς κουρασμένα παλικάρια είμαστε πιά.....!!!!!!!!!!
Άλλος κουράστηκε,άλλος βαρέθηκε, άλλος τά .....ΑΡΠΑΞΕ....[πολλοί πουλήθηκαν πολύ φτηνά]....
τί σημασία έχει .........
Γιά ένα όμως σάς κλαίω..................
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.............έστω νά παλέψετε γιά άξίες καί ίδανικά...
ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δέν είστε μόνο ή γενιά τού φραπέ καί τού .....ΠΟΥΡΚΟΥΑ.......άλλά είστε σπόροι τού καφέ
πού άλλέθεστε......!!!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι τά παιδιά σας καί τά έγγόνια μου νά μή ζήσουν ήμέρες....ΟΡΓΟΥΕΛ.......
ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ......
Άλλά πάλι άν δέν έχεις φάει γιαρμά μέ χνούδι, πού νά ξέρεις πώς ήταν, καί πώς νά συγκρίνεις..??
Γιαυτό καβάλλα τό fazer καί όσο είναι άκόμα καιρός.............ΖΗΣΕ........
TEΛΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ................Η.....................ΟΧΙ...????
Άντε καί σάς παραδίδουμε τήν Έλλάδα νά τή σώσετε ..............μιά καί τά κάναμε έμείς σκατά...!!!
Έτσι κι άλλιώς κουρασμένα παλικάρια είμαστε πιά.....!!!!!!!!!!
Άλλος κουράστηκε,άλλος βαρέθηκε, άλλος τά .....ΑΡΠΑΞΕ....[πολλοί πουλήθηκαν πολύ φτηνά]....
τί σημασία έχει .........
Γιά ένα όμως σάς κλαίω..................
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.............έστω νά παλέψετε γιά άξίες καί ίδανικά...
ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δέν είστε μόνο ή γενιά τού φραπέ καί τού .....ΠΟΥΡΚΟΥΑ.......άλλά είστε σπόροι τού καφέ
πού άλλέθεστε......!!!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι τά παιδιά σας καί τά έγγόνια μου νά μή ζήσουν ήμέρες....ΟΡΓΟΥΕΛ.......
ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ......
Άλλά πάλι άν δέν έχεις φάει γιαρμά μέ χνούδι, πού νά ξέρεις πώς ήταν, καί πώς νά συγκρίνεις..??
Γιαυτό καβάλλα τό fazer καί όσο είναι άκόμα καιρός.............ΖΗΣΕ........
ρε θα με στειλει στο φρενοκομειο αυτος!!!!!!!!!!
:smokin:
blueblack
17/02/2007, 05:29
KAI TΩΡΑ..............Ο........ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ........!!!!!!!!
Ότι καί νά γίνει σέ αύτό τό ντέρμπυ,ή ΑΕΚ.............έδειξε ότι είναι...........
ΝΑΙ.............μικρή όμάδα.......!!!!!!!!!!!!!!!
Καί δυστυχώς ό Νικολαίδης ήταν ..........ΤΡΑΓΙΚΟΣ..........στήν συνέντευξη
καί δέν ξέρω .....ΤΙ......βγήκε νά μπαλλώσει δύο μέρες πρίν τό ντέρμπυ....!!!!!!!!
Νά μάς τά ξαναπάρει θέλησε...???
Νά μαζέψει κορόιδα θέλησε..????
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.............πολύ πιό άξιοπρεπής στήν Εύρώπη.....!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ........!!!!!!!!!!!!
Άκουσα τούς δημοσιογράφους νά τόν στριμώχνουν καί τά αύτάκια μου
πήραν άπίθανες άπαντήσεις.........!!!!!!!!!!!
Γιά άνθρώπους πού κάνουν τό κέφι τους,καί ....ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ......
νά κερδίσουν άπό τήν ΑΕΚ,πού άγαπάνε αύτό πού κάνουν........!!!!!!!!
Καί πώς όλα τά λεφτά πού βγάζουν πώς θά τά έπενδύουν στήν όμάδα.....!!!!!!!
7,2 έκατομμύρια είπε πώς ήταν τά συμβόλαια τών παικτών φέτος.....!!!!!!!!!
Καί όταν τού ζητήθηκαν λεπτομέρειες είπε........ό προυπολογισμός μας
είναι όλόκληρο βιβλίο καί δέν είναι τής στιγμής.....!!!!!!!!!!!!!!!
Δήλωσε πώς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.........ένα κύπελλο Ούέφα ούτε μέ 10 τίτλους
στήν Έλλάδα.....!!!!!!!!!!
ΑΝΕΚΔΟΤΟ........?????????????????????????????????????????????
Γιαυτό έμεινε ή μισή όμάδα έξω...??????????????????????????????
Γιαυτό πήγαμε μέ κατεβασμένα χέρια τήν Τετάρτη..????????????????????
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΝΤΕΜΗ..................................
ΟΥΤΕ ΓΙΝΑΜΕ...................ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ....................ΓΑΥΡΟΙ...........
ΠΟΤΕ....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΕΖΩ...............καί τό ντέρμπυ καί τή 2η θέση.................
Καί δέν μέ νοιάζει.................τό άν θά ξαναεπενδύσετε..............ΕΣΕΙΣ..........
τά έπόμενα 16 μύρρια............
ΟΠΩΣ.........ΦΕΤΟΣ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2:
giobazolias
17/02/2007, 10:04
η σταση πολλων φιλων της αεκ μου θυμηζει τη σταση πολλων δικων μας επι εποχης ΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΩΝΝ LOOSERS...........μια ομαδα ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ που λογο της αμφισβητησης διαλυθηκε πολυ πριν της ωρας της!!!!!!!!!!!!!!!!!
που ηταν η αεκ πριν 3 χρονια και που ειναι τωρα?εχει κανει αλματα μπροστα?????????εχει η δεν εχει, ανοδικη πορεια?????
μα καλα!!! υπαρχει ανθρωπος που πιστευει πως ο ντεμης βαζει το χρημα πανω απ την ομαδα?????
ξεχνατε οτι ο ντεμης προτημησε να παει στην αεκ με πολυ λιγοτερα αντι στο γαυρο??????
ξεχνατε οτι απ τα 23 του χρονια αρνηθηκε ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ για χαρη της αεκ?????
αν δεν αγαπουσε τοσο την αεκ ο ντεμης, θα μπορουσε να εχει βγαλει τα 10πλασια χρηματα απ οτι εβγαλε στην αεκ!!!!!!!!
ο ανθρωπος ακομα κλεινει τρυπες!!!!!!!!!!!!
ντε και καλα να φερει παικτη ακριβο, και να του βγει κανας ντανυ, μπισκαν, κονσεισαο και μετα παλι φτου και απ την αρχη!!!!!θα παρει παικτη οταν βρει σε τιμη/αξια αναλογη του μπατζετ!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ δεν ειναι υποχρεωμενος να αναλυσει τον προυπολογισμο της ομαδας στους δημοσιογραφους.........δεν ειναι αλλωστε και λογιστης.......μηπως το εκανε ποτε καποιος αλλος προεδρος?
ΟΥΕΦΑ θελει περισσοτερο απο πρωταθλημα απλα η ομαδα ΔΕΝ ειναι ακομα ετοιμη για κατακτηση ευρωπαικου τιτλου........και σου λεει, ας παω για δευτερη θεση, να βελτιωσω ακομα περισσοτερο τα οικονομικα........και σιγα σιγα να ανεβουμε περισσοτερο ως ομαδα!(αν και με την παρι η αεκ επρεπε να δωσει περισσοτερη βαση στο παιχνιδι)
φταιει αυτος για το γηπεδο, οταν οι ιδιοι οι φιλαδελφειοτες στηριζουν δημαρχους που ειναι κατα του γηπεδου??????????????
ο κοντος που ειναι δημαρχος τωρα, προεκλογικα ειχε ως σημαια ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!μην τυχων και φυγει η πιατσα απο τα μαγαζια της δεκελειας!!!!!
μηπως ο μελλισανιδης δεν ειναι λαμογιο????αυτος και αν παει για τα λεφτα!!!!!!!!!!
πριν μερικα χρονια, ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ σκεφτοταν να πουλησει τον ερασιτεχνη ΠΑΟ και ο ΑΕΚΤΖΗΣ μελλισανιδης ηταν ο πρωτος που ενδιαφερθηκε!!!!
ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ ομως, του ειπε πως δεν δινει την ΚΑΕ ΠΑΟ σε μη παναθηναικο!!!
βγαζει γλωσσα και η ερασιτεχνης ΑΕΚ τωρα!!!!!που ηταν η ερασιτεχης ΑΕΚ οταν ΕΡΙΧΝΕ ο γρανιτσας το γηπεδο?????????????
ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ....................
τωρα ηρθε ενας ανθρωπος ικανος που πραγματικα αγαπαει την ομαδα {Ο ΝΤΕΜΗΣ}............... και πανε να τον ριξουν!!!!
ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!
μα καλα!!! υπαρχει ανθρωπος που πιστευει πως ο ντεμης βαζει το χρημα πανω απ την ομαδα?????
ξεχνατε οτι ο ντεμης προτημησε να παει στην αεκ με πολυ λιγοτερα αντι στο γαυρο??????
ξεχνατε οτι απ τα 23 του χρονια αρνηθηκε ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ για χαρη της αεκ?????
αν δεν αγαπουσε τοσο την αεκ ο ντεμης, θα μπορουσε να εχει βγαλει τα 10πλασια χρηματα απ οτι εβγαλε στην αεκ!!!!!!!!
μη ξεχνας ομως οτι ο ντεμης ενω συμπορευονταν με την original απο τοτε που επιασε τον παπα απο τα @@ (προεδριλικι εννοω), με τη σταση του προδωσε αυτους με τους οποιους ηταν καποτε μαζι!!!
θελω να πω οτι τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον.αν ημουνα αεκτζης θα ημουνα με τη πλευρα της original, οπως τωρα που ειμαι γαυρος ειμαι εναντια στις τακτικες του κοκκαλη.
giobazolias
17/02/2007, 17:10
μη ξεχνας ομως οτι ο ντεμης ενω συμπορευονταν με την original απο τοτε που επιασε τον παπα απο τα @@ (προεδριλικι εννοω), με τη σταση του προδωσε αυτους με τους οποιους ηταν καποτε μαζι!!!
θελω να πω οτι τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον.αν ημουνα αεκτζης θα ημουνα με τη πλευρα της original, οπως τωρα που ειμαι γαυρος ειμαι εναντια στις τακτικες του κοκκαλη.
σωστα
τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον........και ο ντεμης επελεξε το συμφερον της ΑΕΚ!!!!!
γι αυτο δεν εκανε τους original αυληκους!
το μοντελο ομαδας του ντεμη δυστηχως αντιτιθεται στη βια........τι να κανουμε???γι αυτο κοβει και καμια 20.000 διαρκειας.
μην ξεχνας και συ καλε φιλε trooper οτι πολλοι οργανωμενοι φευγουν απ το γηπεδο χωρις να ξερουν το τελικο αποτελεσμα!!!!!
σαν πολυ, μας εχουν ζαλησει Τ ΑΡΧΙΔΙΑ οι οργανωμενοι ΠΟΛΛΩΝ ομαδων με τα καπριτσια τους!!!!
κ εγω καποτε οργανωμενος ημουν, αλλα πλεον αγαπαω μονο το ποδοσφαιρο!
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
και
ΕΛΕΙΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!
υ.γ: και φυσικα....... nothink personal my friend
SPORAKIAS
17/02/2007, 17:20
σωστα
τα πραγματα αλλαζουν αναλογα με το συμφερον........και ο ντεμης επελεξε το συμφερον της ΑΕΚ!!!!!
το μοντελο ομαδας του ντεμη δυστηχως αντιτιθεται στη βια........τι να κανουμε???γι αυτο κοβει και καμια 20.000 διαρκειας.
και
ναι βρε αγορινα....
οταν ο ντεμης ηταν παικτης και ηταν ''ορκιζμενος orginal'' δεν ηξερε περι οργανομενων στρατων και hooligans...
τωρα που εγινε προεδρος τους ανακαλυψε.... :rolleyes:
για το τελευταιο +1....:wave2:
giobazolias
17/02/2007, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ναι βρε αγορινα....
οταν ο ντεμης ηταν παικτης και ηταν ''ορκιζμενος orginal'' δεν ηξερε περι οργανομενων στρατων και hooligans...
τωρα που εγινε προεδρος τους ανακαλυψε.... :rolleyes:
για το τελευταιο +1....:wave2:
βρε αγορινα, (οπως λες)
και ο κωνσταντινου oρκισμενος βαζελος ηταν!
τελος παντων
ο ντεμης εξηγησε στους original..........παιδια ειμαι μαζι σας αλλα οχι επισοδεια, για να φερουμε τον κοσμο ΟΛΟ στο γηπεδο για το καλο της ομαδας!
οι original ομως (οπως ολοι οι οργανωμενοι) αποδιοργανωνονται οταν ΠΙΝΟΥΝ, και κανουν και μαλακιες.......και με τις μαλακιες βλαπτουν την ομαδα!
ο ντεμης περιμενε μεγαλυτερη στηριξη απο τους οργανωμενους!
δεν φταιει αυτος για αυτη τη ρηξη!
σωστα
μην ξεχνας και συ καλε φιλε trooper οτι πολλοι οργανωμενοι φευγουν απ το γηπεδο χωρις να ξερουν το τελικο αποτελεσμα!!!!!
σαν πολυ, μας εχουν ζαλησει Τ ΑΡΧΙΔΙΑ οι οργανωμενοι ΠΟΛΛΩΝ ομαδων με τα καπριτσια τους!!!!
κ εγω καποτε οργανωμενος ημουν, αλλα πλεον αγαπαω μονο το ποδοσφαιρο!
και
οτι ειχα να πω το ειπε ο σπορακιας.
συμφωνω ρε συ αλλα σαμπως αργα να θυμηθηκε οτι δε χρειαζεται τα χουλιγκανια της original.
να λεμε του στραβου το δικιο...ο τυπος το παιξε εξυπνα πανω στις πλατες των αρρωστων αεκτσιδων.βγηκε επανω και τους εκοψε τα αρχιδια.
δλδ σε κανω παρεα μεχρι να αποκομισω αυτο που θελω και μετα σε πεταω σα στημενη λεμονοκουπα και δινω και στους μπατσους αυτους που παλια ετρεχα να πανυγυρισω μαζι τους στα καγκελα και ενω τοτε ο τροχανας και οποιος αλλος ητανε αρχιδι και ηθελε το κακο της αεκ οι οριτζιναλ επρεπε να εχουνε λογο στα της αεκ.τωρα ...φιμωμα και ειμαι ο θεος!!!
οχι φιλε!!!δε παει ετσι!!!
giobazolias
17/02/2007, 18:08
οτι ειχα να πω το ειπε ο σπορακιας.
συμφωνω ρε συ αλλα σαμπως αργα να θυμηθηκε οτι δε χρειαζεται τα χουλιγκανια της original.
να λεμε του στραβου το δικιο...ο τυπος το παιξε εξυπνα πανω στις πλατες των αρρωστων αεκτσιδων.βγηκε επανω και τους εκοψε τα αρχιδια.
δλδ σε κανω παρεα μεχρι να αποκομισω αυτο που θελω και μετα σε πεταω σα στημενη λεμονοκουπα και δινω και στους μπατσους αυτους που παλια ετρεχα να πανυγυρισω μαζι τους στα καγκελα και ενω τοτε ο τροχανας και οποιος αλλος ητανε αρχιδι και ηθελε το κακο της αεκ οι οριτζιναλ επρεπε να εχουνε λογο στα της αεκ.τωρα ...φιμωμα και ειμαι ο θεος!!!
οχι φιλε!!!δε παει ετσι!!!
οχι ρε trooper!!!!!!!!
με κανεις παρεα
παιρνεις αυτο που εχω τη δυναμη να σου προσφερω
αναλλαμβανεις της ευθυνες και αξιωματα που σε βοηθησα να παρεις
οταν εγω ομως παω να γαμησω αυτο που εσυ δημιουργεις
με προειδοποιεις
και αν εγω συνεχισω να κανω μαλακιες
με γραφεις στ αρχιδια σου
αυτο εκανε ο ντεμης!!!
τι πρεπει να γινει δηλαδη???
επηδη τον στηριξαν πρεπει να τους αφησει να κανουν οτι γουσταρουν?????
αν η original αγαπαει την ΑΕΚ και θελει γηπεδο στην φιλαδελφεια ας παει να αντιτεθει στους φιλαδελφειοτες που ΔΕΝ στηριζουν την ΑΕΚ.......αντι να δημιουργει τριβες στην ομαδα!!!!
οχι ρε trooper!!!!!!!!
με κανεις παρεα
παιρνεις αυτο που εχω τη δυναμη να σου προσφερω
αναλλαμβανεις της ευθυνες και αξιωματα που σε βοηθησα να παρεις
οταν εγω ομως παω να γαμησω αυτο που εσυ δημιουργεις
με προειδοποιεις
και αν εγω συνεχισω να κανω μαλακιες
με γραφεις στ αρχιδια σου
αυτο εκανε ο ντεμης!!!
τι πρεπει να γινει δηλαδη???
επηδη τον στηριξαν πρεπει να τους αφησει να κανουν οτι γουσταρουν?????
αν η original αγαπαει την ΑΕΚ και θελει γηπεδο στην φιλαδελφεια ας παει να αντιτεθει στους φιλαδελφειοτες που ΔΕΝ στηριζουν την ΑΕΚ.......αντι να δημιουργει τριβες στην ομαδα!!!!
δεν ειναι ετσι φιλε μου...καποτε ητανε ενθερμος και τωρα ειναι χαρτογιακας ο μαλακας τους.ε αυτο ειναι προδοσια.
οπως και να χει και επειδη ειμαστε στις διαμαχες.......................
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!!!!
giobazolias
17/02/2007, 18:22
δεν ειναι ετσι φιλε μου...καποτε ητανε ενθερμος και τωρα ειναι χαρτογιακας ο μαλακας τους.ε αυτο ειναι προδοσια.
οπως και να χει και επειδη ειμαστε στις διαμαχες.......................
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ!!!!
SPORAKIAS
17/02/2007, 18:39
βρε αγορινα, (οπως λες)
και ο κωνσταντινου oρκισμενος βαζελος ηταν!
τελος παντων
ο ντεμης εξηγησε στους original..........παιδια ειμαι μαζι σας αλλα οχι επισοδεια, για να φερουμε τον κοσμο ΟΛΟ στο γηπεδο για το καλο της ομαδας!
οι original ομως (οπως ολοι οι οργανωμενοι) αποδιοργανωνονται οταν ΠΙΝΟΥΝ, και κανουν και μαλακιες.......και με τις μαλακιες βλαπτουν την ομαδα!
ο ντεμης περιμενε μεγαλυτερη στηριξη απο τους οργανωμενους!
δεν φταιει αυτος για αυτη τη ρηξη!
εγω δεν ειμαι υπερ των hooligan...
αν και ειμαι οργανωμενος και ο ιδιος απο μικρος σε εναν απο τον πιο ''καλο'' συνδεσμο του ολυμπιακου οταν κανουν ''χοντραδες'' τα μαλακισμενα τους τα χωνω αγρια....
εγω ναι ειμαι υπερ των οργανωμενων αλλα μεχρι ενα σημειο....πες μου ποιος απο τους καναπεδακηδες και λαικους θα παει εκτος να υποστηριξει την ομαδα...???
που ηταν ολοι αυτοι με τον πουθεναικο με βροχη στο κυπελο στην πρωτη φαση...εεε..??σπιτια τους ηταν ...μονο οι οργανωμενοι ηταν στο γηπεδο....
αντε οι παλιο σκατο μαλακες ...τους πειραξαν οι οργανωμενοι...:yuck:
τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης.....
το θεμα ειναι οτι ο ντεμης οταν ηταν παικτης δεν ηταν και τοσο εναντιον των hooligans ... μη πω οτι ηταν και υπερ τους....
...π.χ .....ο ντεμης εξηγησε στους original..........παιδια ειμαι μαζι σας αλλα οχι επισοδεια, για να φερουμε τον κοσμο ΟΛΟ στο γηπεδο για το καλο της ομαδας!..... αυτα δεν τα ελεγε οταν ηταν παικτης...τοτε δεν ηθελε το καλο της ΑΕΚ..??? ....φαινεται ο ανθρωπας κοιταει μονο την παρτυ του και μονο....
οπως και ο δικος μας ...ετσι για να μην παρεξηγηθω....:wave2:
blueblack
17/02/2007, 20:58
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ........??????????????
Δύο γαύροι καί ένας βάζελος...........έχουν άποψη γιά τόν Ντέμη......!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καί οί τρείς είστε στόν κόσμο σας....!!!!!!!!!!!
Ξέρετε ρέ τί είπε χθές ό άνθρωπος....???????????????????????????????????
Ότι έπένδυσε 16 μύρρια φέτος στήν ΑΕΚ,
ότι πληρώνουν γιατί τούς άρέσει,καί ότι κάνουν τό κέφι τους καί δέν παίρνουν
φράγκο άπό τήν ΑΕΚ.......... :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Τό άκούτε...........γαύρους μάς καταντήσανε...............!!!!!!!!!!
Κι άν δέ βγήκε νά δώσει έξηγήσεις γιατί βγήκε γιά νά μάς δείξει τό κορμί του..???
Ή γιά νά μάς ξαναμαζέψει, γιά τήν Κυριακή..??????????
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.........
Καί είναι πρώτος....!!!!!!!!!!!!
Άλλά μέχρι έδώ.........ήλίθιοι δέν είμαστε......!!!!!!!!!!
Ξέρουμε καί προπαίδεια.........ξέρουμε καί νά μετράμε.....!!!!!!!!!!!
ΑΣΥΛΙΑ..............ΤΕΛΟΣ............!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι πάρτε διαρκείας ή φεύγω.......!!!!!!!
Όχι έγώ ή τά τάνκς........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι θά κάνουμε μεταγραφές........τό Γενάρη .....τό καλοκαίρι.......τό Γενάρη......
τό καλοκαίρι.........άμα περάσουμε ch.l., άμα δούμε τόν άντίπαλο στά
προκριματικά, άμα περάσουμε σέ όμίλους........ξανά τό Γενάρη......τώρα πάλι
τό καλοκαίρι..............καί νά μάς λένε ότι στό τέλος μάς κάνουν καί χάρη
πού κυβερνούν τήν ΑΕΚ..............
ότι κάνουν τό κέφι τους καί ότι δέ βγάζουν μία.........
ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΡΕ...........???
ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...........................................????????????
Κανένας δέν έχασε στήν ΑΕΚ...........μόνο ό θείος Λουκάς.......τού τά φάγανε
ΟΛΑ.............
ΑΘΑΝΑΤΟΣ.........!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ........??????????????
Δύο γαύροι καί ένας βάζελος...........έχουν άποψη γιά τόν Ντέμη......!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καί οί τρείς είστε στόν κόσμο σας....!!!!!!!!!!!
απαγορευεται κε συνταγματαρχα??????????
:confused: :confused: :confused:
ναι ναι πειτε μας να μας ξεστραβωσετε ποιο ειναι το καλο της ΑΕΚ(να διωξουμε το σωτηρα μας) ρε γαυροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καμενοι !
προσκυνητές του Κροκους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
idi speaking παλι
αυτη η ευη δε λεει να κανει ενα logout ποτε απο το Pc Μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
78622
blueblack
18/02/2007, 06:08
απαγορευεται κε συνταγματαρχα??????????
:confused: :confused: :confused:
ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.............
Καί προσωπικές έμπειρίες μέ τούς συνταγματάρχες...........
τούς νεοφιλελεύθερους όπως τούς λέτε τώρα έσείς οί νέοι..............
ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ........δέν θά άπαντήσω.....!!!!!!!!!!!
Έχουν άποψη οι χρηματοδοτούμενοι της θύρας7 και οι ανύπαρκτοι της θύρας13 για τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ?
όπως είπε και ο iriniaa ασυλία τέλος. το διαρκείας μου αν ανανεωθεί θα ανανεωθεί τελευταία στιγμή κυριολεκτικά και εφόσον έχουν γίνει κινήσεις που να αξιοποιούν την επένδυση αυτή. Πήγα Κρήτη να δω την ΑΕΚ να φέρνει Χ και γύρισα άρρωστος να τρέξω να πάω να την δω να παίζει φιλικό με την Παρί. Γιατί? (ρητορική η ερώτηση δεν θέλω απάντηση)
Και σήμερα θα πάω να την δω να παίζει με την σέξυ βαζέλα. Ωραία και? Είπαμε....ΑΕΚάρα είμαι χάλια...βλέπω έναν αετό με 2 κεφάλια...
spyrakos35
18/02/2007, 10:02
μαλιστα.......
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.... ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ.....
1. σαν παικτης.....
α. πήγε στην αεκ αντί για τον ολυμπιακό...
β. απέρριψε προτάσεις απο το εξωτερικό για να παραμείνει...
γ. κράτησε ουδέτερη σταση με τον ντουσαν για να μην γίνει της πόπης.... αν τότε ο ντέμης καταφερόταν κατά του ντούσαν τι θα γινόταν λέτε???
δ. εδιωξε τον ψωμιάδη....
ε. όταν η κατάσταση πια ήταν ανεξέλεγκτη, πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό και μπήκαν κάποια λεφτα στο ταμείο.... (μην με ρωτάτε τι γίνανε)....
2. σαν πρόεδρος...
α. εσωσε την αεκ από την οικονομικη κατστροφή...
β. έσωσε την αεκ απο την αγωνιστική καταστροφή (δ εθνική - ήθελα να δω οι οριτζιναλίστες πού και πόσοι θα ήταν αν παίζαμε δ εθνική)...
γ. έφερε προπονητές ευρωπαικού κύρους στην αεκ (οχι λαμόγια τύπου μπιγκον κλπ)...
δ. κάνει σωστή οικονομική διαχείριση όσον αφορά τα χρέη και τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών...
ΕΝΩ, οι άλλοι οι αγαπησιάρηδες, οι άλλες οι σημαίες μας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
που είναι ο ΚΑΣΑΠΗΣ
που είναι ο ΜΑΝΩΛΑΣ
που είναι ο ΜΑΥΡΟΣ
ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ γιατί δεν συμμετέχει στους χρηματοδότες της ΑΕΚ??? μήπως γιατι δεν θα βγάλει αυτη τη φορά??? επειδή κατα πώς λετε, ο ντεμακος και η παρέα του τα αρπάζουν και μετά κάνουν την πάπια, λέτε ο τίγρης να πιάστηκε μαλακας και να μην συμμετέχει??? τον δύστυχο....
η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν θα γίνονται επεισόδια??? - το μόνο που έχει ζητήσει ο ντέμης
ΤΙ προτιμάτε γήπεδο τελικού champions league ή γηπεδάκι στην Νέα Φιλαδέλφεια με 30000 θέσεις και να παίρνουμε πιπες να βρούμε εισητήριο για την Μίλαν???
ΠΟΙΟΣ άλλος έχει κάνει αυτά που κανει ο ντέμης σε πανευρωπαικό επίπεδο???
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.... ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ - τι δουλειά κάνει αυτός και ποιο το ποθεν εσχες του??)....
Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ......
giobazolias
18/02/2007, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
μαλιστα.......
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.... ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ.....
1. σαν παικτης.....
γ. κράτησε ουδέτερη σταση με τον ντουσαν για να μην γίνει της πόπης.... αν τότε ο ντέμης καταφερόταν κατά του ντούσαν τι θα γινόταν λέτε???
ε. όταν η κατάσταση πια ήταν ανεξέλεγκτη, πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό και μπήκαν κάποια λεφτα στο ταμείο.... (μην με ρωτάτε τι γίνανε)....
2. σαν πρόεδρος...
β. έσωσε την αεκ απο την αγωνιστική καταστροφή (δ εθνική - ήθελα να δω οι οριτζιναλίστες πού και πόσοι θα ήταν αν παίζαμε δ εθνική)...
γ. έφερε προπονητές ευρωπαικού κύρους στην αεκ (οχι λαμόγια τύπου μπιγκον κλπ)...
δ. κάνει σωστή οικονομική διαχείριση όσον αφορά τα χρέη και τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών...
που είναι ο ΚΑΣΑΠΗΣ
που είναι ο ΜΑΝΩΛΑΣ
που είναι ο ΜΑΥΡΟΣ
ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ γιατί δεν συμμετέχει στους χρηματοδότες της ΑΕΚ??? μήπως γιατι δεν θα βγάλει αυτη τη φορά??? επειδή κατα πώς λετε, ο ντεμακος και η παρέα του τα αρπάζουν και μετά κάνουν την πάπια, λέτε ο τίγρης να πιάστηκε μαλακας και να μην συμμετέχει??? τον δύστυχο....
η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν θα γίνονται επεισόδια??? - το μόνο που έχει ζητήσει ο ντέμης
ΤΙ προτιμάτε γήπεδο τελικού champions league ή γηπεδάκι στην Νέα Φιλαδέλφεια με 30000 θέσεις και να παίρνουμε πιπες να βρούμε εισητήριο για την Μίλαν???
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.... ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ - τι δουλειά κάνει αυτός και ποιο το ποθεν εσχες του??)....
Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ......
+1000
και να συμπληρωσω για τον ντεμη............
ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.............
Καί προσωπικές έμπειρίες μέ τούς συνταγματάρχες...........
τούς νεοφιλελεύθερους όπως τούς λέτε τώρα έσείς οί νέοι..............
ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ........δέν θά άπαντήσω.....!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΤΑΞΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a47:
blueblack
18/02/2007, 16:01
μαλιστα.......
1. σαν παικτης.....
2. σαν πρόεδρος...
που είναι ο ΚΑΣΑΠΗΣ
που είναι ο ΜΑΝΩΛΑΣ
που είναι ο ΜΑΥΡΟΣ
Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ......
ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...............
ΕΙΠΑΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ............κατάλαβες..................ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ...................
Όλα όσα γράφεις δέν άγγίζουν τούς άγνούς Άεκτσήδες...........
Καί γώ φίλε μου είμαι θύρα 21 πολύ πρίν τόν κάθε Ντέμη καί τόν κάθε Χατζηχρήστο.........
Καί μετά άπό αύτούς πάλι ΑΕΚΑΡΑ θά είμαι...............
Αύτά γιά νά ξεκαθαρίσουμε τό πράμμα..............!!!!!!!!!!!
Τά τρία χρόνια πέρασαν............κι άν είμασταν στήν 4η Έθνική ή φέτος ή τού χρόνου πάλι
έδώ θά παίζαμε.........!!!!!!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ.............δέ μπορεί τόσοι μαλάκες είμαστε , κάποιος θά τόπαιρνε
τό καράβι....!!!!!!!!!!!
Ή ίστορία μας μάς έσωσε καί κανένας Ντέμης................!!!!!!!!!!!!!!!
Έγώ έκείνον τόν τύπο μέ τό ξυρισμένο κεφάλι .....ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ...........
Όλο μασημένα λόγια καί άπειλές τού ή παίρνετε διαρκείας ή φεύγω άκούω........
Άς έβγαινε καί άς έλεγε............ΘΕΛΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ.............δέν θά ζητάτε τίποτε, μόνο θά δίνετε...
ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ...............
Όχι τώρα πάμε γιά τίτλο, τώρα πάμε γιά 2η θέση καί παπαριές τού είδους προτιμώ τήν
Εύρώπη καί μού άφήνει έξω τούς 3 καλύτερους παίκτες.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πού είναι ό τύπος πού είπε................ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.........καί παρέσυρε καί
τούς ύπόλοιπους τής ΑΕΚ όταν μάς πήδαγε ή σφυρίχτρα....????????
Δέν έχω ούτε τό κουράγιο νά φωνάξω μέ αύτά πού βλέπω τίς δυό - τρείς Κυριακές...
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ.....?????????????
Άπό φτωχόπαιδο μπήκε στό club........???????????????
ΕΜΑΘΕ ΠΩς ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ....???????????????????????
Όχι φιλαράκο..........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..............
έμείς φτωχοί είμασταν,.............φτωχοί μείναμε καί τό ύστέρημα μας πάει καί στήν
ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ......................
ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ...................
καί κάνουν πάρτυ στήν Έλούντα........................
Καί έπειδή δίνουμε τόν όβολόν μας γιά τήν όμαδάρα μας ..........ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.......
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.............
Γιατί ή ΑΕΚ είναι δική μας καί κανενός Ντέμη.........!!!!!!!!!
Ξέρει πόσους Ντέμηδες θυμάμαι άπό τό 1960....?????????
Όλοι όμως πέρασαν καί έμείς, ό κιτρινόμαυρος κόσμος, μαζί μέ τήν ΑΕΚ είμαστε ....
καί θά είμαστε....ΕΔΩ.............ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ.......άν πρέπει.............
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..........
ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ..............
ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.........
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΩΘΩ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GeorgeFZR
18/02/2007, 16:31
η σταση πολλων φιλων της αεκ μου θυμηζει τη σταση πολλων δικων μας επι εποχης ΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΩΝΝ LOOSERS...........μια ομαδα ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ που λογο της αμφισβητησης διαλυθηκε πολυ πριν της ωρας της!!!!!!!!!!!!!!!!!
που ηταν η αεκ πριν 3 χρονια και που ειναι τωρα?εχει κανει αλματα μπροστα?????????εχει η δεν εχει, ανοδικη πορεια?????
ο ανθρωπος ακομα κλεινει τρυπες!!!!!!!!!!!!
ντε και καλα να φερει παικτη ακριβο, και να του βγει κανας ντανυ, μπισκαν, κονσεισαο και μετα παλι φτου και απ την αρχη!!!!!θα παρει παικτη οταν βρει σε τιμη/αξια αναλογη του μπατζετ!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ δεν ειναι υποχρεωμενος να αναλυσει τον προυπολογισμο της ομαδας στους δημοσιογραφους.........δεν ειναι αλλωστε και λογιστης.......μηπως το εκανε ποτε καποιος αλλος προεδρος?
ΟΥΕΦΑ θελει περισσοτερο απο πρωταθλημα απλα η ομαδα ΔΕΝ ειναι ακομα ετοιμη για κατακτηση ευρωπαικου τιτλου........και σου λεει, ας παω για δευτερη θεση, να βελτιωσω ακομα περισσοτερο τα οικονομικα........και σιγα σιγα να ανεβουμε περισσοτερο ως ομαδα!(αν και με την παρι η αεκ επρεπε να δωσει περισσοτερη βαση στο παιχνιδι)
φταιει αυτος για το γηπεδο, οταν οι ιδιοι οι φιλαδελφειοτες στηριζουν δημαρχους που ειναι κατα του γηπεδου??????????????
ο κοντος που ειναι δημαρχος τωρα, προεκλογικα ειχε ως σημαια ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!μην τυχων και φυγει η πιατσα απο τα μαγαζια της δεκελειας!!!!!
μηπως ο μελλισανιδης δεν ειναι λαμογιο????αυτος και αν παει για τα λεφτα!!!!!!!!!!
πριν μερικα χρονια, ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ σκεφτοταν να πουλησει τον ερασιτεχνη ΠΑΟ και ο ΑΕΚΤΖΗΣ μελλισανιδης ηταν ο πρωτος που ενδιαφερθηκε!!!!
ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ ομως, του ειπε πως δεν δινει την ΚΑΕ ΠΑΟ σε μη παναθηναικο!!!
βγαζει γλωσσα και η ερασιτεχνης ΑΕΚ τωρα!!!!!που ηταν η ερασιτεχης ΑΕΚ οταν ΕΡΙΧΝΕ ο γρανιτσας το γηπεδο?????????????
ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ....................
τωρα ηρθε ενας ανθρωπος ικανος που πραγματικα αγαπαει την ομαδα {Ο ΝΤΕΜΗΣ}............... και πανε να τον ριξουν!!!!
ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!
+100000000000000000000000000000000000000\
"oλοι οι ΑΕΚτζήδες έχουμε κοινό σκοπό, αλλά κουβαλάμε και κατάλοιπα από το παρελθόν. Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό και όλοι να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Ιστορικά, όμως, εμείς οι ΑΕΚτζήδες πρέπει μόνοι μας να βάζουμε εμπόδια..."
blueblack
18/02/2007, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
+100000000000000000000000000000000000000\
"oλοι οι ΑΕΚτζήδες έχουμε κοινό σκοπό, αλλά κουβαλάμε και κατάλοιπα από το παρελθόν. Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό και όλοι να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Ιστορικά, όμως, εμείς οι ΑΕΚτζήδες πρέπει μόνοι μας να βάζουμε εμπόδια..."
ΛΕΣ??....ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ............
Νά λαχταράς έσύ πιό πολύ άπό μένα .........ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ...???????
SPORAKIAS
18/02/2007, 17:11
μαλιστα.......
1. σαν παικτης.....
2. σαν πρόεδρος...
που είναι ο ΚΑΣΑΠΗΣ
που είναι ο ΜΑΝΩΛΑΣ
που είναι ο ΜΑΥΡΟΣ
Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ......
ωραια τα λες....
αλλα δεν μας ειπες τι εγινε με τον Πουρακια και τον Ντεμη...
τοτε που πηγε σπιτι του και του βαραγε τις πορτες...
αφου τα ξερεις ολα .....εκει τι εγινε..... ξερεις..??
γιατι το παραμυθι που βγαλαν προς τα εξω ειχε ενα φιδι.....ΝΑ ....:a01:
οσο για τον πληρωμενο στρατο που λες....ναι του χρονου εγω θα ξαναπαρω διαρκειας ....για τον ολυμπιακο......και οχι για τον κοκαλλη....ωστε να μπαινω στο καραισκακη και να τον βριζω.....και για μενα η ασυλια τελος.......
ο iriniaa εχει ενα δικιο....ξυπνηστε και οι υπολοιποι.....:wave2:
[
ο iriniaa εχει ενα δικιο....ξυπνηστε και οι υπολοιποι.....:wave2: του χρονου εγω θα ξαναπαρω διαρκειας ....για τον ολυμπιακο......και οχι για τον κοκαλλη....
Τι είπες ρε φίλε;Ποιός να ξυπνήσει:
Θα πάς να τα δώσεις και τού χρόνου στον θείο για να βρίζεις;:lol: :lol: :lol:
Αμα είναι έτσι,μακάρι και το δικό μου μαγαζί να είναι γεμάτο κάθε βράδυ και,αντί να χειροκροτάνε,να λένε
"Τι μαλακία φαγητό είναι αυτό που έχεις" "Τι μαλακίες τραγούδια παίζεις"....
και μετά να πηγαίνω στο ταμείο και να λέω "Ρε τι μαλάκας είμαι!"
SPORAKIAS
18/02/2007, 19:18
κοιτα να δεις...αμα εσενα μπορει να σε διωξει ενας προεδρος μακρια απο την αγαπημενη σου ομαδα....τι να πω .....παω πασο....
Την ομάδα μου την αγαπάω χωρί να την πληρώνω.Το γήπεδο δεν μού έχει κόψει κανένας πρόεδρος,αλλά η ιδιοσυγκρασία μου.
Δεν γουστάρω αυτό που γίνεται στο θέμα "ελληνικό ποδόσφαιρο" και το αίσθημα αυτό προτιμώ να το δείχνω λάμποντας διά τής απουσίας μου.
Τι θα σκέφτεται ο Κόκκαλης και ο κάθε Κόκκαλης όταν το γήπεδο είναι γεμάτο,βρέξει χιονίσει;
Και τι θα σκέφτεται όταν δεν πατάει ψυχή;
Είναι σαν να μού λές να ψηφίσει κάθε Ελληνας ΝΔ,για παράδειγμα,για να μπορεί να βρίζει όταν τον πηδάνε!!
Οξύμωρο,δεν είναι;
SPORAKIAS
18/02/2007, 19:37
εγω δεν ειπα για να την πληρωνω....αλλα για να πηγαινω να τη βλεπω...και για να πηγαινω να τη βλεπω πρεπει να πληρωσω....απλο....:rolleyes:
το προεδρο μιας ομαδας δεν τον ψηφιζουμε ομως...λιγο ατυχο το π.χ σου....
Στο γήπεδο πάς για να δείς την αγαπημένη σου ομάδα.Σωστό.
Τον πρόεδρο τον ψηφίζει κάποιο ΔΣ.Σωστό.
Απλά,όταν εσύ πάς στο γήπεδο,δίνεις και χρήμα και ψήφο στον πρόεδρο.
spyrakos35
18/02/2007, 21:11
ωραια τα λες....
αλλα δεν μας ειπες τι εγινε με τον Πουρακια και τον Ντεμη...
τοτε που πηγε σπιτι του και του βαραγε τις πορτες...
αφου τα ξερεις ολα .....εκει τι εγινε..... ξερεις..??
γιατι το παραμυθι που βγαλαν προς τα εξω ειχε ενα φιδι.....ΝΑ ....:a01:
οσο για τον πληρωμενο στρατο που λες....ναι του χρονου εγω θα ξαναπαρω διαρκειας ....για τον ολυμπιακο......και οχι για τον κοκαλλη....ωστε να μπαινω στο καραισκακη και να τον βριζω.....και για μενα η ασυλια τελος.......
ο iriniaa εχει ενα δικιο....ξυπνηστε και οι υπολοιποι.....:wave2:
ποιον πληρωμένο στρατό ανέφερα????
δεν ανέφερα ποτέ οτι ξέρω τι έγινε στο σπτι του ντέμη... ήταν όμως η αρχή του τέλους του πουράκια... εσυ που ξέρεις τι έγινε (μιας και ήσουνα εκεί) για πες μας και εμάς να ξεστραβωθούμε....
παρεπιπτόντως μόλις γύρισα από το οακα που τον ήπια από τον βάζελο.... ενδεχομένως να με δεις στις φωτο να είμαι ο μοναδικός χωρίς κουκούλα κόντρα στους θρασυδειλους πιωμένους πρεζάκηδες κουκουλοφόρους που αγαπάνε την ομάδα τους..... δεν είμαι μάγκας.... ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
η διαμάχη στους κόλπους της αεκ είναι εσωτερική.... η όποια παρέμβαση απο τυχον οπαδούς άλλης ομάδας για μένα δεν είναι αποδεκτή.... εγώ δεν ασχολούμαι με την ομάδα σου....
η διαμάχη στους κόλπους της αεκ είναι εσωτερική.... η όποια παρέμβαση απο τυχον οπαδούς άλλης ομάδας για μένα δεν είναι αποδεκτή.... εγώ δεν ασχολούμαι με την ομάδα σου....
κανε μας μυνηση !!!!!!!!!
blueblack
19/02/2007, 08:12
ποιον πληρωμένο στρατό ανέφερα????
δεν ανέφερα ποτέ οτι ξέρω τι έγινε στο σπτι του ντέμη... ήταν όμως η αρχή του τέλους του πουράκια... εσυ που ξέρεις τι έγινε (μιας και ήσουνα εκεί) για πες μας και εμάς να ξεστραβωθούμε....
παρεπιπτόντως μόλις γύρισα από το οακα που τον ήπια από τον βάζελο.... ενδεχομένως να με δεις στις φωτο να είμαι ο μοναδικός χωρίς κουκούλα κόντρα στους θρασυδειλους πιωμένους πρεζάκηδες κουκουλοφόρους που αγαπάνε την ομάδα τους..... δεν είμαι μάγκας.... ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
KATΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ..........ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.........
Άσυλία τέλος.....???????????????????????
Μετά άπό τρία χρόνια πάλι στό μηδέν είμαστε................άπλά κάποιοι
γίναν πλουσιότεροι, κάνανε μπίζνες καί έπενδύσεις...............!!!!!!!!!!!
Καί μείς τί κάναμε....?????
Πίκρες καί πάλι πίκρες.......
Ή ΑΕΚ φέτος ..............ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...................!!!!!!!!!!!!!!!!
Τόσο άντεξε γιατί είχε τήν Εύρώπη......
Έμείς τό καταλάβαμε καί τό έπαληθεύσαμε όριστικά στό Καυταντζόγλειο....
έκεί πού πέρασε ή μισή Έλλάδα καί δέν πέρασε ό έπίδοξος πρωταθλητής
κατά έναν τραγικό τρόπο................
Όλοι τό βλέπαμε άλλά ......ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ...........
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ όπως μάς είπε
ό πρόεδρος .....................................................
ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ................................????????????????????????????
Γιαυτό φίλε μου .........ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.............!!!!!!!!!
Καί πρέπει νά τό δείχνεις μέ τό μοναδικό όπλο πού έχεις στά χέρια σου
ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ............!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι τελείως βλακώδες καί ήλίθιο νά μπαίνεις στό γήπεδο νά πληρώνεις
γιά νά βρίσεις, νά πλακώνεσαι ,νά χαλιέσαι......καί νά χαραμάς καί τά λεφτά σου..
Άμα δέ σού γουστάρει ό ήθοποιός είναι δυνατόν νά πάς στό θέατρο νά
κράζεις.....???????????
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ........
Καί όταν άνεβεί ό άλλος θίασος μέ τούς καλύτερους ήθοποιούς πάς καί τό
βλέπεις...........
Η ΠΡΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.................
Άλλά άς παρουσίαζαν θέαμα............τί νά δώ ό καλύτερος μας Σέζαρ έβαζε
τό κεφάλι κάτω σάν τόν ταύρο καί έκανε τρείς σέντρες στό πέταλο.....!!!!
Μού βάζει τόν καημένο τόν Γεωργέα πρίν τήν ώρα του γιατί ......
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ...........καί τόν στέλνει ξανά δυό μήνες έξω......!!!!!!!!!!!
Άπό πού νά άρχίσω καί πού νά τελειώσω.......!!!!!!!!!!!
Κι ή Σεβίλλη δέν πήρε τίτλο .....ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΑΛΛΑΡΑ..............
καί ή Άτλέτικο.........δυό όμάδες μέ παικταράδες.............!!!!!!!!!!!
Καί ή Βαλένθια δέν πήρε τίτλο άλλά....ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...........καί μέ τά
δεύτερα άμα λάχει,κάποιοι τό ξέρουν καλά........
Καί στήν Άγγλία ένας παίρνει τόν τίτλο............άλλά βλέπεις άπό τό 1ο.....λεπτό
μέχρι τό 90ο.........ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!
10 μάτς άντεξε ή ΑΕΚ όλα κι όλα μαζί μέ τά Εύρωπαικά ..............
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ......................!!!!!!!!!!!!
ΙΣΑ--ΙΣΑ.............νά πάρουμε τό πακέττο δηλαδή............!!!!!!!!!!!
Ε ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.................
Θά κάνω λοιπόν κριτική καί θά παρακάνω..............
Καί ό καθένας τήν κάνει σύμφωνα μέ τήν κουλτούρα του καί τήν παιδεία του...
Όταν αύτά τά άγρίμια τά παραμυθιάσεις....................
νά τό άποτέλεσμα...........
ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ................
Γιατί...???
γιατί τό ποδόσφαιρο ήταν άνέκαθεν ......χώρος έκτόνωσης πολιτικοκοινωνικών
καταστάσεων.........
Σάν λαικό σπόρ ........ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ.........
γιά ίδιους σκοπούς.............
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΕ........:nono:
Γιαυτό άς χαλαρώσουμε καί .........ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..................
καί άν δώ τό θίασο καλό θά τό σκεφθώ πολύ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΑ..!!!
:wave2: :beer:
spyrakos35
19/02/2007, 10:03
KATΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ..........ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.........
Άσυλία τέλος.....???????????????????????
Μετά άπό τρία χρόνια πάλι στό μηδέν είμαστε................άπλά κάποιοι
γίναν πλουσιότεροι, κάνανε μπίζνες καί έπενδύσεις...............!!!!!!!!!!!
Καί μείς τί κάναμε....?????
Πίκρες καί πάλι πίκρες.......
Ή ΑΕΚ φέτος ..............ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...................!!!!!!!!!!!!!!!!
Τόσο άντεξε γιατί είχε τήν Εύρώπη......
Έμείς τό καταλάβαμε καί τό έπαληθεύσαμε όριστικά στό Καυταντζόγλειο....
έκεί πού πέρασε ή μισή Έλλάδα καί δέν πέρασε ό έπίδοξος πρωταθλητής
κατά έναν τραγικό τρόπο................
Όλοι τό βλέπαμε άλλά ......ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ...........
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ όπως μάς είπε
ό πρόεδρος .....................................................
ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ................................????????????????????????????
Γιαυτό φίλε μου .........ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.............!!!!!!!!!
Καί πρέπει νά τό δείχνεις μέ τό μοναδικό όπλο πού έχεις στά χέρια σου
ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ............!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι τελείως βλακώδες καί ήλίθιο νά μπαίνεις στό γήπεδο νά πληρώνεις
γιά νά βρίσεις, νά πλακώνεσαι ,νά χαλιέσαι......καί νά χαραμάς καί τά λεφτά σου..
Άμα δέ σού γουστάρει ό ήθοποιός είναι δυνατόν νά πάς στό θέατρο νά
κράζεις.....???????????
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ........
Καί όταν άνεβεί ό άλλος θίασος μέ τούς καλύτερους ήθοποιούς πάς καί τό
βλέπεις...........
Η ΠΡΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.................
Άλλά άς παρουσίαζαν θέαμα............τί νά δώ ό καλύτερος μας Σέζαρ έβαζε
τό κεφάλι κάτω σάν τόν ταύρο καί έκανε τρείς σέντρες στό πέταλο.....!!!!
Μού βάζει τόν καημένο τόν Γεωργέα πρίν τήν ώρα του γιατί ......
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ...........καί τόν στέλνει ξανά δυό μήνες έξω......!!!!!!!!!!!
Άπό πού νά άρχίσω καί πού νά τελειώσω.......!!!!!!!!!!!
Κι ή Σεβίλλη δέν πήρε τίτλο .....ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΑΛΛΑΡΑ..............
καί ή Άτλέτικο.........δυό όμάδες μέ παικταράδες.............!!!!!!!!!!!
Καί ή Βαλένθια δέν πήρε τίτλο άλλά....ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...........καί μέ τά
δεύτερα άμα λάχει,κάποιοι τό ξέρουν καλά........
Καί στήν Άγγλία ένας παίρνει τόν τίτλο............άλλά βλέπεις άπό τό 1ο.....λεπτό
μέχρι τό 90ο.........ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!
10 μάτς άντεξε ή ΑΕΚ όλα κι όλα μαζί μέ τά Εύρωπαικά ..............
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ......................!!!!!!!!!!!!
ΙΣΑ--ΙΣΑ.............νά πάρουμε τό πακέττο δηλαδή............!!!!!!!!!!!
Ε ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.................
Θά κάνω λοιπόν κριτική καί θά παρακάνω..............
Καί ό καθένας τήν κάνει σύμφωνα μέ τήν κουλτούρα του καί τήν παιδεία του...
Όταν αύτά τά άγρίμια τά παραμυθιάσεις....................
νά τό άποτέλεσμα...........
ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ................
Γιατί...???
γιατί τό ποδόσφαιρο ήταν άνέκαθεν ......χώρος έκτόνωσης πολιτικοκοινωνικών
καταστάσεων.........
Σάν λαικό σπόρ ........ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ.........
γιά ίδιους σκοπούς.............
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΕ........:nono:
Γιαυτό άς χαλαρώσουμε καί .........ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..................
καί άν δώ τό θίασο καλό θά τό σκεφθώ πολύ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΑ..!!!
:wave2: :beer:
δεν μιλάμε για θέατρο εδώ..... δεν μιλάμε για εφήμερη χαρά ή παράσταση..... μιλάμε για την ομάδα που αγαπάμε αν δεν κατάλαβες..... δεν θα παω να δω θεατρο με καποιον ηθοποιο που δεν γουστάρω.... αλλά θα παω να δω την ομάδα μου και ας με πληγώνει γιατί την αγαπάω.... ειδικά τώρα θα πάω στα δύσκολα.... εσύ κανε αποχή.... μεγάλη, ειδοποιός διαφορά.....
για πες μου λοιπον στην αγγλία..... οι φαν της λιβερπουλ τα σπάσανε μετά το διπλο χαστουκι απο την αρσεναλ μέσα σε τεσσερις (ή τρεις) μέρες??? και γιατί???
ξέρουμε να μιλάμε μόνο για νοοτροπίες ποδοσφαιριστών αλλά όχι για νοοτροπίες οπαδών (αγρίμια τους λες εσύ, μεθυσμένους πρεζακηδες τους λέω εγώ... καμμια 20αριά ήταν ολοι και όλοι με πολύ μπλα μπλα και καθόλου μυαλό)....
κουλτουρα και παιδεία..... την είδα την κουλτουρα.... κοκκινα μάτια, κρασίλα και κουκούλα.... τα βάλανε με τις κοπέλες των σεκιούριτι και όταν τους έλεγα να βγάλουν τις κουκούλες μου απανταγανε για φωτογραφίες.... ναι ρε μουνακια ντρεπεστε ή δεν είσαστε ξυρισμένα???
πες μου τι κέρδος είχε και ποιος απο τα χτεσινά....
πες μου δηλαδή ποιος θα αναλάβει την αεκ.... η ορίτζιναλ??? εσύ??? ποιος???
αααα.... εμφανίστηκε και ο τίγρης εχτές.... όταν μιλας για τον λύκο βλέπεις την ουρά του λένε οι φίλοι μας οι γαλλοι...