View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
spyrakos35
19/02/2007, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
κοιτα να δεις...αμα εσενα μπορει να σε διωξει ενας προεδρος μακρια απο την αγαπημενη σου ομαδα....τι να πω .....παω πασο....
+1000000000000000000000000000000000000000000
SPORAKIAS
19/02/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
ποιον πληρωμένο στρατό ανέφερα????
γραψε λαθος...καποιος αλλος το ελεγε....
δεν ανέφερα ποτέ οτι ξέρω τι έγινε στο σπτι του ντέμη... ήταν όμως η αρχή του τέλους του πουράκια... εσυ που ξέρεις τι έγινε (μιας και ήσουνα εκεί) για πες μας και εμάς να ξεστραβωθούμε....
το λεω επειδη ειπες καποια ''καλα'' πραματα που εκανε ο ντεμης και τον εχεις ψηλα....και σου λεω αν ξερεις τι εκανε και με τον πουρακια....επειδη εγω ξερω ....--δεν ημουνα εκει αλλα το ξερω απο ατομο μεσα απο την δοιηκηση σας--..... ουτε να τον φτυσεις δεν θα ηθελες.....
παρεπιπτόντως μόλις γύρισα από το οακα που τον ήπια από τον βάζελο.... ενδεχομένως να με δεις στις φωτο να είμαι ο μοναδικός χωρίς κουκούλα κόντρα στους θρασυδειλους πιωμένους πρεζάκηδες κουκουλοφόρους που αγαπάνε την ομάδα τους..... δεν είμαι μάγκας.... ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
σε αυτο μπραβο σου....
η διαμάχη στους κόλπους της αεκ είναι εσωτερική.... η όποια παρέμβαση απο τυχον οπαδούς άλλης ομάδας για μένα δεν είναι αποδεκτή.... εγώ δεν ασχολούμαι με την ομάδα σου....
συζητηση κανουμε.....
SPORAKIAS
19/02/2007, 12:33
οσο για τον paco 64...αν νομιζεις οτι με τον να φυγουν οι φιλαθλοι-οπαδοι απο τα γηπεδα θα αλλαξουν τα πραματα στο ελληνικο ποδοσφαιρο...παλι παω πασο...:rolleyes:
σε ολα τα πρωταθληματα δεν χρειαστηκαν να φυγει κανεις ....:nono:
αλλαξαν καποια αλλα βασικα πραματα...βλεπε αγγλια....:winka:
mats8282
19/02/2007, 13:03
Ναι αλλαξαν μερικα πολυ βασικα πραγματα ωστε να φυγουν οι χουλιγκανς απο την Premiership και να κατεβουν 2-3 κατηγοριες ωστε να μην εχουν δημοσιοτητα τα καφριλικια...Οι βλακες ειναι αηττητοι....
SPORAKIAS
19/02/2007, 16:09
τωρα δηλαδη τι λες...???
οτι γινονται καφριλικια μεσα στα γηπεδα στις πιο χαμηλες κατηγοριες..??:confused: :rolleyes:
που το ειδες αυτο..??:confused: :rolleyes:
blueblack
19/02/2007, 16:24
δεν μιλάμε για θέατρο εδώ..... δεν μιλάμε για εφήμερη χαρά ή παράσταση..... μιλάμε για την ομάδα που αγαπάμε αν δεν κατάλαβες..... δεν θα παω να δω θεατρο με καποιον ηθοποιο που δεν γουστάρω.... αλλά θα παω να δω την ομάδα μου και ας με πληγώνει γιατί την αγαπάω.... ειδικά τώρα θα πάω στα δύσκολα.... εσύ κανε αποχή.... μεγάλη, ειδοποιός διαφορά.....
για πες μου λοιπον στην αγγλία..... οι φαν της λιβερπουλ τα σπάσανε μετά το διπλο χαστουκι απο την αρσεναλ μέσα σε τεσσερις (ή τρεις) μέρες??? και γιατί???
ξέρουμε να μιλάμε μόνο για νοοτροπίες ποδοσφαιριστών αλλά όχι για νοοτροπίες οπαδών (αγρίμια τους λες εσύ, μεθυσμένους πρεζακηδες τους λέω εγώ... καμμια 20αριά ήταν ολοι και όλοι με πολύ μπλα μπλα και καθόλου μυαλό)....
κουλτουρα και παιδεία..... την είδα την κουλτουρα.... κοκκινα μάτια, κρασίλα και κουκούλα.... τα βάλανε με τις κοπέλες των σεκιούριτι και όταν τους έλεγα να βγάλουν τις κουκούλες μου απανταγανε για φωτογραφίες.... ναι ρε μουνακια ντρεπεστε ή δεν είσαστε ξυρισμένα???
πες μου τι κέρδος είχε και ποιος απο τα χτεσινά....
πες μου δηλαδή ποιος θα αναλάβει την αεκ.... η ορίτζιναλ??? εσύ??? ποιος???
αααα.... εμφανίστηκε και ο τίγρης εχτές.... όταν μιλας για τον λύκο βλέπεις την ουρά του λένε οι φίλοι μας οι γαλλοι...
ΣΠΥΡΑΚΟ.................ΑΝ ΕΙΣΑΙ 35.........ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ...........
Κάτι θά έχεις άκούσει γιά Πομώνη , Βεντούρη, Σκευοφύλακα, Σοφιανίδη Νικολαίδη,Σεραφείδη,Παπαιωάννου, Νεστορίδη, Σταθόπουλο, ..........κ.λ.π...............κ.λ.π.
κ.λ.π.........καί άς μέ συγχωρέσουν πολλοί ....πάρα πολλοί..........
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ,................
καί τελευταίοι νάμασταν έγώ άκολουθούσα .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιά αύτούς όμως πού μού πωλούν ΑΕΚΟΣΥΝΗ.................
ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.........................μετά άπό τρία χρόνια άναστολή.......!!!!!!!!!!!!
Γιατί σήμερα ή ΑΕΚ είναι μπακάλικο φίλε....!!!ούτε κάν σούπερ μάρκετ....!!!!!
Τώρα αύτοί θά δώσουν έξετάσεις..................ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΔΩΣΑΜΕ...............
ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε πρόεδρος θέλω νά γίνω ούτε νά προτείνω κάποιον.......!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΜΠΟΡΩ......?????????????
Δέν θά τά χώνω, χωρίς νά έχω άποψη........!!!!!!!!!!!!!!
Παντού σέ όλο τόν κόσμο καί σέ όλα τά πράμματα.................
ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΡΓΟ......................ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ........!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ................ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ.................γιατί άγαπάμε τήν ΑΕΚ όπως είπες
ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ......................ΠΑΡΑΜΥΘΙ................
Άφού λοιπόν περάσαμε στήν έποχή τού κάθε ....ΤΙΓΡΗ.............άς έρθει αύτός μέ τά μισά
πετρέλαια τής Μεσογείου.................μπάς καί δούμε θέαμα άπό τήν όμάδα μας....!!!!!!!!!!!!
Μπάς καί δούμε τόν κάθε Μπριάκο νά μάς σέβεται, μπάς καί δούμε κανά παίκτη στήν ΑΕΚ
Γιατί τότε πού λές, ή μισή καί παραπάνω Έθνική ΑΕΚ ήτανε....!!!!!!!!!!!!!!
Πρίν άπαντήσεις ,διάβαζε με καλά, γιατί γράφεις πράμματα πού δέν εύσταθούν σέ σχέση μέ τά
γραφόμενα μου.....!!!!!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Άφού λοιπόν περάσαμε στήν έποχή τού κάθε ....ΤΙΓΡΗ.............άς έρθει αύτός μέ τά μισά
πετρέλαια τής Μεσογείου.................μπάς καί δούμε θέαμα άπό τήν όμάδα μας....!!!!!!!!!!!!
ΧΤΕς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΑΜΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ????????????
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑΑΑΑΑ..................(Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ?????????)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oiko1979
19/02/2007, 18:45
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Η ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ...
ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...:rotflmao:
ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΚΙ Ο ΜΙΝΙ-ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ...:rotflmao:
ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥΘΕΝΟΑΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ FORUM...
ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...:lol: :rotflmao: :lol:
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ :lol: :rotflmao:
ΤΑΛΕΝΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ...:yuck:
ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑ....
ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ...
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ...
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ...
ΣΤΟ ΠΑΤΟ...
ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΠΟΥΘΕΝΑΔΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΣΑΣ...
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!
ΑΝΤΕ ΚΛΑΦΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ....
Α ΚΑΙ +13 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!
:wave2: :wave2: :
blueblack
19/02/2007, 18:46
TΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΓΑΥΡΟΥ..............
Πού χώνεται έκεί πού δέν τόν σπέρνουν.........!!!!!!!!!!
TΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΓΑΥΡΟΥ..............
Πού χώνεται έκεί πού δέν τόν σπέρνουν.........!!!!!!!!!!
μαθημα <<εμεις και ο κοσμος>> 5η δημοτικου!!!
ο γαυρος ειναι ψαρι και τα ψαρια δεν τα σπερνουν!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
spyrakos35
19/02/2007, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΧΤΕς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΑΜΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ????????????
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑΑΑΑΑ..................(Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ?????????)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειχε το ίδιο θέαμα που εχεις εσύ στην ευρώπη......
οσο για τον paco 64...αν νομιζεις οτι με τον να φυγουν οι φιλαθλοι-οπαδοι απο τα γηπεδα θα αλλαξουν τα πραματα στο ελληνικο ποδοσφαιρο...παλι παω πασο...:rolleyes:
σε ολα τα πρωταθληματα δεν χρειαστηκαν να φυγει κανεις ....:nono:
αλλαξαν καποια αλλα βασικα πραματα...βλεπε αγγλια....:winka:
Σε μία εξιδανικευμένη κατάσταση,πές την φανταστική,ναι τα πράγματα θα άλλαζαν.Για τον απλούστατο λόγο τού ότι,όταν ένα εμπόρευμα δεν πουλάει πρέπει να αλλαχτεί ώστε να πουλήσει.΄
Γι αυτό "ρώτησα"πώς θα αισθανόταν ο Κόκκαλης,βλέποντας την επιχείρησή του να παίζει σε άδειο γήπεδο.Θα 'επρεπε κάτι να κάνει,έτσι;
Αντίθετα,όταν το γήπεδο γεμίζει-πράγμα που σημαίνει ότι το προϊόν αποδίδει-για ποιό λόγο να ρίξει λεφτά;
Τού χρόνου λοιπόν που θα ανανεώσεις το διαρκείας σου για να μπορεις να βρίζεις,αισθανόμενος κερατάς,θα έχεις πάλι μπροστά σου τον Ριβάλντο και τα άλλα παιδιά.
Σε ανθρώπους σαν και σένα ποντάρει ό κάθε Κόκκαλης.Στην αγάπη για την ομάδα,που γι αυτόν σημαίνει χρήμα.Χρήμα και τίποτ' άλλο!!
Αντε λοιπόν να ξαναδείς τον Ρίμπο,που ανανέωσε το συμβόλαιό του,και το χειμώνα ετοίμαζε τούς κορνέδες για την καινούργια τρανή πορεία στο C.L.
Και μην συγκρίνεις σε παρακαλώ πράγματα ανόμοια.
Στην Αγγλία υπάρχει κράτος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από paco 64
Σε μία εξιδανικευμένη κατάσταση,πές την φανταστική,ναι τα πράγματα θα άλλαζαν.Για τον απλούστατο λόγο τού ότι,όταν ένα εμπόρευμα δεν πουλάει πρέπει να αλλαχτεί ώστε να πουλήσει.΄
Γι αυτό "ρώτησα"πώς θα αισθανόταν ο Κόκκαλης,βλέποντας την επιχείρησή του να παίζει σε άδειο γήπεδο.Θα 'επρεπε κάτι να κάνει,έτσι;
Αντίθετα,όταν το γήπεδο γεμίζει-πράγμα που σημαίνει ότι το προϊόν αποδίδει-για ποιό λόγο να ρίξει λεφτά;
Τού χρόνου λοιπόν που θα ανανεώσεις το διαρκείας σου για να μπορεις να βρίζεις,αισθανόμενος κερατάς,θα έχεις πάλι μπροστά σου τον Ριβάλντο και τα άλλα παιδιά.
Σε ανθρώπους σαν και σένα ποντάρει ό κάθε Κόκκαλης.Στην αγάπη για την ομάδα,που γι αυτόν σημαίνει χρήμα.Χρήμα και τίποτ' άλλο!!
Αντε λοιπόν να ξαναδείς τον Ρίμπο,που ανανέωσε το συμβόλαιό του,και το χειμώνα ετοίμαζε τούς κορνέδες για την καινούργια τρανή πορεία στο C.L.
Γιατι βρε Βαγγελη......
Τα 20000 διαρκειας της ΑΕΚ που πληρωσαν φετος για να ακουσουν εναν προεδρο να τους λεει οτι φυλαει παιχτες ( και γραφει στα αρχ.... του το ουεφα ) για το παιχνιδι με τον παο, εχουν καμμια διαφορα με τους αλλους που πληρωσαν να βλεπουν τον γεροριβαλντο και κορνεδοπορειες στο τσου-λου????
SPORAKIAS
19/02/2007, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από paco 64
αυτο εννοω οταν λεω βασικα πραματα....το ιδιο το κρατος....:winka: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι βρε Βαγγελη......
Τα 20000 διαρκειας της ΑΕΚ που πληρωσαν φετος για να ακουσουν εναν προεδρο να τους λεει οτι φυλαει παιχτες ( και γραφει στα αρχ.... του το ουεφα ) για το παιχνιδι με τον παο, εχουν καμμια διαφορα με τους αλλους που πληρωσαν να βλεπουν τον γεροριβαλντο και κορνεδοπορειες στο τσου-λου????
Για να μην παρεξηγηθώ...
Λέω, ο ΚΑΘΕ Κόκκαλης.
Αναφερόμενος στον SPORAKIAS,γαύρος ων,ανέφερα Ριβάλντο και κορνέδες.
Προσωπικά πιστεύω ότι Νικολαΐδης,Κόκκαλης,Βαρδινογιάννης κλπ,είναι επιχειρηματίες που βασίζονται στη μαλακία τη δικιά σου και τη δικιά μου,για να κάνουν τα λεφτά και το κομμάτι τους.Εκεί βρίσκεται και η διαφωνία μου με τον SPORAKIAS.
Πιστεύω πως είμαστε μαλάκες που πάμε στο γήπεδο,έστω κι από αγάπη για την ομάδα μας,για να δούμε αυτό το θέαμα.
Αγαπώ την ΑΕΚ και καταλαβαίνω την αγάπη σου για τον Ολυμπιακό.
Επειδή όμως αγαπώ και το πόδόσφαιρο,δεν μπορώ ρε φίλε να βλέπω αυτά τα σούργελα,τους άμπαλους, να φοράνε αυτές τις φανέλλες και να ταυτίζομαι κι εγώ μαζί τους επειδή εκπροσωπούν την ομάδα που αγαπώ.
Ο Γεωργέας;Ο Σέζαρ;Ο Καμπάνταης;
Ο Πάντος;Ο Ντομί;Ο Μπόρχα; Και τόσοι άλλοι...
Είναι ποδοσφαιριστές αυτοί; Γαμώ το κερατό μου γαμώ!!!
Και λέμε μετά,θέλουμε να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη.Παπάρια λαδορίγανη θα κάνουμε.
Αν κοιτάξουμε ποιοί παίχτες αγωνίζονται στην Ευρώπη,μάς πιάνει κατάθλιψη κοιτώντας τούς δικούς μας παιχταράδες.
20,000 διαρκείας αυτή η ΑΕΚ;:eyepop: :eyepop:
Δηλαδή το 93 πόσα θα έπρεπε να είχε ρε πούστη μου;
Κατά τ' άλλα,φίλε SPORAKIAS,πράγματι λέμε το ίδιο πράγμα για Αγγλία.
Και επίσης....
ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ειχε το ίδιο θέαμα που εχεις εσύ στην ευρώπη......
μονο που το θεαμα που προσεφερα εγω τελειωσε....αντιθετως το δικο σας τσιρκο τωρα αρχιζει!!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
...κλανιες...
ρε πουθεναδα εσεις ΜΟΝΟ με Μπριακο και πηρατε Χ...
ειδες ο βαζελος μας εριξε 4 καθαρακαι κανενας δε μιλησε
αρα βλεπεις ποιοι ειναι πουθεναδες μια ζωη
αντε προσκυνα τον προεδρο σου τωρα ειναι ωρα προσευχης
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε πουθεναδα εσεις ΜΟΝΟ με Μπριακο και πηρατε Χ...
ειδες ο βαζελος μας εριξε 4 καθαρακαι κανενας δε μιλησε
αρα βλεπεις ποιοι ειναι πουθεναδες μια ζωη
αντε προσκυνα τον προεδρο σου τωρα ειναι ωρα προσευχης
εμ εγω τα χω ξαναπει οτι εισαστε οι γκομενες τους...πες τα και μονος σου!!!
:a013:
el_hymador
20/02/2007, 15:06
εμ εγω τα χω ξαναπει οτι εισαστε οι γκομενες τους...πες τα και μονος σου!!!
:a013:
ρε...αϊ στα διαλα....
(δεν βρηκα κατι πιο πρωτοτυπο να πω...:blush: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε...αϊ στα διαλα....
(δεν βρηκα κατι πιο πρωτοτυπο να πω...:blush: )
blueblack
20/02/2007, 15:49
ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ............ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.....?????
Άν είναι ένας λόγος πού μέ κρατάει στήν όμάδα είναι γιά νά πατάξω τή βία...
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ δέν τόν κρατάει δηλαδή.....?????????
Παρά πώς νά πάρει έκδίκηση στήν κόντρα μέ μερικά..........???????????
Άφήσαμε τήν ΑΕΚ καί πιάσαμε τήν προσωπική άντιπαράθεση......?????????
Μπάς καί πάει γιά πολιτικός........ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ....
Τό ζητούμενο τώρα είναι τό πότε θά πάνε μέσα μερικά τρελλαμένα.......
ή τό πώς θά σταθεί στά πόδια της ή όμάδα...????????????
Άπό τή μιά προκαλείς κύριε Ντέμη μέ τή ...ΧΛΙΔΑ........καί άπό τήν άλλη
παραμυθιάζεις παιδιά πού δίνουν τό ύστέρημα τους γιαυτή τήν όμάδα...
Παιδιά πού σέ είχαν Θεό τους..........
Τί περιμένεις..??????????
Άνέμους σπέρνεις............ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ........!!!!!!!!!!!
Ξέρετε πόσους Άεκτσήδες άκουσα πού είπαν ......ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ....???
Καί ξέρετε γιατί...........!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΙ........!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2:
ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΙ........!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2:
δευτεροι θα βγειτε....θα φροντισουμε εμεις για αυτο.:wave2:
blueblack
20/02/2007, 16:11
ΞΕΡΕΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ...............
Βγήκα καί είπα .........ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ.........
Τό παίζεις.........????????????
Άντε έχω ένα UVEX κάρμπον .............4,5 κατοσταρικάκια κάνει..............
Βάλε έσύ τά μισά........!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ.....................ΜΑΓΚΑ................
Άν έχεις κάκκαλα...................ΡΙΧΤΑ............!!!!!!!!!!!
Άλλιώς στήν κασέλλα σου..........στόν πάγο μή βρωμίσεις..........!!!!!!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ...............
Βγήκα καί είπα .........ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ.........
Τό παίζεις.........????????????
Άντε έχω ένα UVEX κάρμπον .............4,5 κατοσταρικάκια κάνει..............
Βάλε έσύ τά μισά........!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ.....................ΜΑΓΚΑ................
Άν έχεις κάκκαλα...................ΡΙΧΤΑ............!!!!!!!!!!!
Άλλιώς στήν κασέλλα σου..........στόν πάγο μή βρωμίσεις..........!!!!!!!!!!
εγω θα σου προτεινα να το σβησεις το ποστακι αυτο για να μην παμε μεσα για παρανομο τζογο και να μου πεις μεσω πμ για το συγκεκριμενο κρανος.:winka:
blueblack
20/02/2007, 16:24
εγω θα σου προτεινα να το σβησεις το ποστακι αυτο για να μην παμε μεσα για παρανομο τζογο και να μου πεις μεσω πμ για το συγκεκριμενο κρανος.:winka:
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλος κανείς....????????????????????
ML.........τό νούμερο τού κράνους....
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλος κανείς....????????????????????
μαλλον δεν καταλαβες...:wave2:
Εσείς θα πάρετε φόρα με την όπισθεν και θα μας "αερίσετε" (sic) τους μεγάλους και τρiχωτούς αναπαραγωγικούς αδένες μας, σε σκοπό χαρμόσυνο !!!!!!!!!!!!!
(δεν μπορείς να πεις ........ κρατάω το γλωσσικό επίπεδο ψηλά)
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εσείς θα πάρετε φόρα με την όπισθεν και θα μας "αερίσετε" (sic) τους μεγάλους και τρiχωτούς αναπαραγωγικούς αδένες μας, σε σκοπό χαρμόσυνο !!!!!!!!!!!!!
(δεν μπορείς να πεις ........ κρατάω το γλωσσικό επίπεδο ψηλά)
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:a16: :a16: :a16:
χροοοοοοοοοοονια τωρα!!!!
:a16: :a16: :a16:
χροοοοοοοοοοονια τωρα!!!!
Εξκιουζέ μουά, αλλά ήδη φάγατε την πρώτη για φέτος η δεύτερη έρχεται ........ :evil: :evil: :evil:
(ελπίζω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εξκιουζέ μουά, αλλά ήδη φάγατε την πρώτη για φέτος η δεύτερη έρχεται ........ :evil: :evil: :evil:
(ελπίζω)
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!
blueblack
21/02/2007, 05:50
H KOΡΥΦΗ............ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ..........
Γιά μένα είχε γίνει άπό καιρό..........τό ένδιαφέρον τελειωμένο γιά τά πάντα...
ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ............έτοιμαστείτε νά δείτε τί θά γίνει.........
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ....................ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ
ΠΟΙΟΙ........????????????
mats8282
21/02/2007, 12:38
Προσωπικα πιο πολυ τσαντιστηκα με την συμπεριφορα ορισμενων οι οποιοι οταν η ΑΕΚ ηταν στα δυσκολα και αντιμετωπιζε το ενδεχομενο να πεσει Δ κατηγορια ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ και δεν υπηρχαν πουθενα παρα με την 4αρα.Ειδα τα πρωτοσελιδα των Αεκτσιδικων εφημεριδων σημερα και μου ηρθε αναγουλα....Μαυρος,Μανωλας,Χρηστιδης(???) και ο υπερτατος ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ( :alien: ) να ζητανε τα ρεστα απο τον Ντεμη.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ....ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ?ΕΣΥ <<ΚΥΡΙΕ>> ΓΙΔΟΠΟΥΛΕ( :yuck: )
Edit--->Γραψτε λαθος :rolleyes: αν μπορει καποιος να το σβησει ας το κανει εμενα δεν με αφηνει :confused:....Περαστε στο παρακατω μυνημα...
mats8282
21/02/2007, 12:43
Προσωπικα πιο πολυ τσαντιστηκα με την συμπεριφορα ορισμενων οι οποιοι οταν η ΑΕΚ ηταν στα δυσκολα και αντιμετωπιζε το ενδεχομενο να πεσει Δ κατηγορια ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ και δεν υπηρχαν πουθενα παρα με την 4αρα.Ειδα τα πρωτοσελιδα των Αεκτσιδικων εφημεριδων σημερα και μου ηρθε αναγουλα....Μαυρος,Μανωλας,Χρηστιδης(???) και ο υπερτατος ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ( :alien: ) να ζητανε τα ρεστα απο τον Ντεμη.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ....ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ?ΕΣΥ <<ΚΥΡΙΕ>> ΓΙΔΟΠΟΥΛΕ( :yuck: ) ???
Τουλαχιστον ο κοντος ειχε το θαρρος να οργανωσει ολοκληρη ιστορια για να σωσει την ομαδα χωρις να εχει γνωσεις ή εμπειρια πως διοικεις μια ομαδα.Ουδεις αλανθαστος αλλα αμα δεν υπηρχε ο κοντος ΛΑΜΟΓΙΑ της original θα ειχατε αλλαξει ομαδα η θα τρεχατε στην Κατω Παναγια για ντερμπυ με την τοπικη ομαδα.
Προσωπικα παραμενω θεατης μεχρι να φτιαξει η κατασταση και θα πηγαινω να δω την ομαδα μου χωρις να μου πετανε δακρυγονα και χωρις να ακουω τον καφρο διπλα να βριζει μανες,πατερες,θεους και δαιμονες επειδη στραβοκλωτσησε ο Χ παιχτης.Μεχρι τοτε μου αρκει η τηλεοραση και η παρεα με τα σουβλακια,τις μπυρες κτλ...Αντε και κανα post στο φορουμ :rolleyes: :wave2:
εχει ο καιρος γυρισματα και οταν θα ερθει η ωρα θα τους φανει περίεργο που δε θα μπαίνουν στο γηπεδο μας γιατι θα τρωνε πορτα....
ο Ντεμης εχει κανει ΠΟΛΛΑ λαθη αλλα τα περισσότερα λογο απειρίας ισως και λογο υπερτίμησης μερικων πραγματων
το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι οι ανθρώποι που τον στελέχωσαν ειναι και αυτοι άπειροι
οσο υπαρχει ο Ντεμης στην ΑΕΚ δεν ανησυχώ...
θα ειναι προεδρος στην ΑΕΚ για ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ακομα και θα εχουμε καιρο να τα σχολιασουμε αυτα στο μέλλον....
εχει ο καιρος γυρισματα και οταν θα ερθει η ωρα θα τους φανει περίεργο που δε θα μπαίνουν στο γηπεδο μας γιατι θα τρωνε πορτα....
ο Ντεμης εχει κανει ΠΟΛΛΑ λαθη αλλα τα περισσότερα λογο απειρίας ισως και λογο υπερτίμησης μερικων πραγματων
το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι οι ανθρώποι που τον στελέχωσαν ειναι και αυτοι άπειροι
θα ειναι προεδρος στην ΑΕΚ για ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ακομα και θα εχουμε καιρο να τα σχολιασουμε αυτα στο μέλλον....
:a029:
mats8282
21/02/2007, 12:59
Μην γελας φιλε Trooper γιατι και εσυ τα ιδια τραβαγες πριν μερικα χρονια
Κοσκωτας,Σαλλιαρελης και κατι τετοιους τους ξεχασες ε?Η μηπως εχουν διαρκειας τωρα??
:rolleyes: :rotflmao: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ....ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ?ΕΣΥ <<ΚΥΡΙΕ>> ΓΙΔΟΠΟΥΛΕ( :yuck: ) ???
Τουλαχιστον ο κοντος ειχε το θαρρος να οργανωσει ολοκληρη ιστορια για να σωσει την ομαδα χωρις να εχει γνωσεις ή εμπειρια πως διοικεις μια ομαδα.Ουδεις αλανθαστος αλλα αμα δεν υπηρχε ο κοντος ΛΑΜΟΓΙΑ της original θα ειχατε αλλαξει ομαδα η θα τρεχατε στην Κατω Παναγια για ντερμπυ με την τοπικη ομαδα.
+1
Πολύ σωστός, φίλε!
Αχαριστία και αμνησία :yuck:
ΜΑΚΑΡΙ !!!!!! :rolleyes:
Μην γελας φιλε Trooper γιατι και εσυ τα ιδια τραβαγες πριν μερικα χρονια
Κοσκωτας,Σαλλιαρελης και κατι τετοιους τους ξεχασες ε?Η μηπως εχουν διαρκειας τωρα??
:rolleyes: :rotflmao: :rolleyes:
τους προτιμουσα απο τον κοκκαλη παντως!!!
α και δε γελουσα μαζι σου
mats8282
21/02/2007, 13:07
Δεν γελασα μαζι σου ρε φιλαρακι...Στην ιδεα να εχουν διαρκειας οι 2 τυποι που ανεφερα γελασα :rolleyes:
:beer:
Edit---->Εκτος και αν εννοεις οτι δεν επρεπε να ποσταρω/παρεμβω γιατι το :a029: πηγαινε στον idi.
Δεν γελασα μαζι σου ρε φιλαρακι...Στην ιδεα να εχουν διαρκειας οι 2 τυποι που ανεφερα γελασα :rolleyes:
:beer:
Edit---->Εκτος και αν εννοεις οτι δεν επρεπε να ποσταρω/παρεμβω γιατι το :a029: πηγαινε στον idi.
ξεκολα ρε συ...δεν παρεξηγουμαι!!!!:beer: :beer: :beer:
και δεν υπαρχει πρεπει η δεν πρεπει...απλα ξεκαθαρισα οτι αναφερομουν στον ιντι!!!:wave2:
blueblack
23/02/2007, 06:13
KAΛΑΜΑΡΙΑ................ΚΑΛΛΛΑΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
Έεεεεεεεεεεεεεεεέρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι...........
spyrakos35
24/02/2007, 06:51
KAΛΑΜΑΡΙΑ................ΚΑΛΛΛΑΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
Έεεεεεεεεεεεεεεεέρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι...........
ρε συ iriniaa δεν μπορώ να σε καταλαβω...... ουτε γαυρος να σουνα.....
συμπεριφέρεσαι σαν τους κουκεδες που ελπίζουν να αποτύχουν τα πάντα για να βγουν αληθινοί.....
ε οχι ρε φίλε, προτιμώ να βγω μαλακας και να παει καλά η ομάδα μου παρά αυτό που κάνεις εσύ....
απορώ αν πήγαινες γήπεδο..... θα φωναζες υπέρ της καλαμαριάς ή της αεκ???
ρε, μπας και είσαι ο χατζηχρήστος????
blueblack
24/02/2007, 23:15
ρε συ iriniaa δεν μπορώ να σε καταλαβω...... ουτε γαυρος να σουνα.....
συμπεριφέρεσαι σαν τους κουκεδες που ελπίζουν να αποτύχουν τα πάντα για να βγουν αληθινοί.....
ε οχι ρε φίλε, προτιμώ να βγω μαλακας και να παει καλά η ομάδα μου παρά αυτό που κάνεις εσύ....
απορώ αν πήγαινες γήπεδο..... θα φωναζες υπέρ της καλαμαριάς ή της αεκ???
ρε, μπας και είσαι ο χατζηχρήστος????
SPYRAKO..........ΤΑΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.......!!!!!!!!
Έδώ γράφω τό τί ..ΠΙΣΤΕΥΩ........ότι θά γίνει καί .....ΟΧΙ.........τό τί
έλπίζω καί παραμυθιάζομαι ότι θά γίνει.....!!!!!!!!!!
Ήμουν ΑΕΚ .....καμμιά εικοσαριά χρόνια πρίν γεννηθείς......!!!!!!!!!!!!!!!
Τό πώς συμπεριφέρομαι κάθε φορά πού χάνει ή ΑΕΚ............
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ.........!!!!!!!!!!!
Τό άν περιγράφω τή σκληρή πραγματικότητα είναι άλλο πράμμα.....
Νομίζω πώς είσαι σέ σύγχιση....!!!!!!!
Καλό βράδυ..........:wave2:
SPORAKIAS
25/02/2007, 17:12
απο μικρο και απο τρελο.....ετσι δε λενε....??? (http://www.youtube.com/watch?v=XGmOb3kiX6o&mode=related&search=) ....:winka:
ερχεται η σειρα σας.....:evil:
SPORAKIAS
25/02/2007, 17:18
εε...τσιτσι.....θαθα....σαςσας...τοτο...κακα...νουνου...μεμε.... (http://www.youtube.com/watch?v=L9F2H-VWfoA&mode=related&search=) ...
σουσου...ρωρω...τητη..ριρι....
:a25:
εκλασα στο γελιο......:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
oiko1979
26/02/2007, 09:10
ΩΧ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ....
Η δεύτερη θέση θα διεκδικηθεί από εμάς και τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι πετύχαμε. Έχουμε το μειονέκτημα των δύο βαθμών, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό τελικό σπριντ".
ΟΠΟΤΕ....
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
απο μικρο και απο τρελο.....ετσι δε λενε....??? (http://www.youtube.com/watch?v=XGmOb3kiX6o&mode=related&search=) ....:winka:
ερχεται η σειρα σας.....:evil:
Πιστεύεις στ' αλήθεια ότι αυτός που μιλάει στο τηλέφωνο είναι οπαδός του Παναθηναϊκού ;;;;;;;;;
Αν ναι τότε το σχολιάκι που έχει κάτω από το βιντεάκι αυτό αναφέρεται ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ........
firevagblade (2 days ago)
Many in greece ( in fact the majority) insist that tsoukalas is the living proof that human comes from the monkeys. They say that he could be better off on the trees where he belongs to.
:evil: :evil: :evil:
Έτσι για να διαβάζεις ΚΑΙ τα ψιλά γράμματα !!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΩΧ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ....
Η δεύτερη θέση θα διεκδικηθεί από εμάς και τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι πετύχαμε. Έχουμε το μειονέκτημα των δύο βαθμών, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό τελικό σπριντ".
ΟΠΟΤΕ....
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
μεγαλο κομπλεξ οι γαυροι! :smokin:
Να πανε να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ολοι οι οπαδοι και οι κωλοομαδες τους που εχει γινει το φορουμ τοπος για σχολιασμο της αθλητικης επικαιροτητας.
Εχω λεει 1000 μηνυματα σε μοτοφορουμ βριζοντας την ομαδα του αλλου.
ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
(ετσι για να αλλαξουμε και λιγο θεμα...):D
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να πανε να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ολοι οι οπαδοι και οι κωλοομαδες τους που εχει γινει το φορουμ τοπος για σχολιασμο της αθλητικης επικαιροτητας.
ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Πεστους τα... Πεστους τα !!!!!
:a013: :a013:
Και εγω τους τα λεω αλλα δεν με ακουνε.... :sad:
α γαμης εσυ ρε κρουκη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(κανα καφε θα τον πιουμε?)
(κανα καφε θα τον πιουμε?)
Aμε:smokin:
( σημερα Δελεαρ ειναι καλα; ) :D :smilea: :D
giobazolias
26/02/2007, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
δηλαδη τελος οι ανταλαγες αθλητικων αποψεων?
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
δηλαδη τελος οι ανταλαγες αθλητικων αποψεων?
ΟΧΙ ρε παιδια προς Θεου! :look:
Μια μαλακια ειπαμε να περασει η ωρα
blueblack
27/02/2007, 14:51
ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ..................
Τό ντέρμπυ μέ τήν Καλαμαριά..........καί λέω ντέρμπυ γιατί ή συμπεριφορά τών
παικτών τής ΑΕΚ στό τελευταίο τέταρτο ήταν σά νά παίζαν τελικό............
ΠΕΡΑΣΕ...............
Τώρα έρχεται νέο ντέρμπυ.............
Ό ένας γιά τή δόξα καί ό άλλος γιά τό χρήμα........!!!!!!!!!!!
Ό πρόεδρος έσπευσε νά κάνει δηλώσεις τού τύπου θέλουμε διαφορά......
Τά βαζελάκια στά άποδυτήρια έγραφαν οί βαζελοφυλλάδες...........έλεγαν
άσεμνα τραγουδάκια γιά τό λιμάνι καί ένας Άεκτσής φανατικός............
δήλωνε...............
Πρώτη φορά στή ζωή μου είμαι Όλυμπιακός..............
Αύτά άπό τόν τύπο.............
Γιά ποντάρετε παρακαλώ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έγώ λέω άσσο..........τό πολύ Χ..............
άλλά καί μέ άσσο βλέπω 101%τρίτη τήν ΑΕΚ.............
Έκείνο τό κράνος............μούρχεται μικρό..........!!!!!!!!!!
el_hymador
27/02/2007, 15:27
ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ..................
Τό ντέρμπυ μέ τήν Καλαμαριά..........καί λέω ντέρμπυ γιατί ή συμπεριφορά τών
παικτών τής ΑΕΚ στό τελευταίο τέταρτο ήταν σά νά παίζαν τελικό............
ΠΕΡΑΣΕ...............
Τώρα έρχεται νέο ντέρμπυ.............
Ό ένας γιά τή δόξα καί ό άλλος γιά τό χρήμα........!!!!!!!!!!!
Ό πρόεδρος έσπευσε νά κάνει δηλώσεις τού τύπου θέλουμε διαφορά......
Τά βαζελάκια στά άποδυτήρια έγραφαν οί βαζελοφυλλάδες...........έλεγαν
άσεμνα τραγουδάκια γιά τό λιμάνι καί ένας Άεκτσής φανατικός............
δήλωνε...............
Πρώτη φορά στή ζωή μου είμαι Όλυμπιακός..............
Αύτά άπό τόν τύπο.............
Γιά ποντάρετε παρακαλώ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έγώ λέω άσσο..........τό πολύ Χ..............
άλλά καί μέ άσσο βλέπω 101%τρίτη τήν ΑΕΚ.............
Έκείνο τό κράνος............μούρχεται μικρό..........!!!!!!!!!!
79473
blueblack
27/02/2007, 15:44
ΡΕ HYMADOR...................
Είπαμε νά γράψουμε τό τί πιστεύουμε............ΚΑΙ ΟΧΙ..........
ΤΟΥΣ............ΚΡΥΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΘΟΥΣ......:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
el_hymador
27/02/2007, 15:46
ΡΕ HYMADOR...................
Είπαμε νά γράψουμε τό τί πιστεύουμε............ΚΑΙ ΟΧΙ..........
ΤΟΥΣ............ΚΡΥΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΘΟΥΣ......:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:nono:
το πιστευω , ειναι διπλο το παιχνιδι...
blueblack
27/02/2007, 15:48
το πιστευω , ειναι διπλο το παιχνιδι...
ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΣΟ.....????
Τό Χ κανενός.........τό πάμε..???
el_hymador
27/02/2007, 15:52
ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΣΟ.....????
Τό Χ κανενός.........τό πάμε..???
καλα...και εσυ εδω θα εισαι και ο Θρουμπυ , και ολο το γαυρολοϊ....ξαναλεω...το παιχνιδι ειναι σταναταρακι ΔΙΠΛΟ!!!!
blueblack
27/02/2007, 16:04
καλα...και εσυ εδω θα εισαι και ο Θρουμπυ , και ολο το γαυρολοϊ....ξαναλεω...το παιχνιδι ειναι σταναταρακι ΔΙΠΛΟ!!!!
ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ...................ΑΛΛΑ...........
Αύτά είναι εύσεβείς πόθοι.......
Μέσα στό Καραισκάκη..???
Δέν έχετε όμάδα γιά τέτοιο διπλό....
Γιά κανά προκριματικό ch.l. ναί ..........άλλά μέχρι έκεί.......!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως άν έπιμένεις , ένα τραπέζι..........ΤΟ ΠΑΙΖΩ........!!!!!!!!
alximistis
27/02/2007, 16:10
Ένα ματς δεν βασίζεται μόνο στην πραγματική δυναμική των ομάδων. Η Μπάρτσα ως ομάδα σαφώς είναι ανώτερη από τη Λίβερπουλ αλλά το 2 το έκαναν οι Άγγλοι.
Και στην Ελλάδα, ο Ηρακλής είναι πολύ χειρότερος από την ΑΕΚ κι όμως το χ έγινε στο μεταξύ μας.
Εγώ προσωπικά αν και αεκτζής το βλέπω ως εξής.
60% Χ το παιχνίδι.
40% 2! Δεν κάνω πλάκα.
Και να το δείτε πως έτσι θα βγει.
Και εγώ Χ2 θα το έπαιζα, και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους;)
blueblack
27/02/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ένα ματς δεν βασίζεται μόνο στην πραγματική δυναμική των ομάδων. Η Μπάρτσα ως ομάδα σαφώς είναι ανώτερη από τη Λίβερπουλ αλλά το 2 το έκαναν οι Άγγλοι.
Και στην Ελλάδα, ο Ηρακλής είναι πολύ χειρότερος από την ΑΕΚ κι όμως το χ έγινε στο μεταξύ μας.
Εγώ προσωπικά αν και αεκτζής το βλέπω ως εξής.
60% Χ το παιχνίδι.
40% 2! Δεν κάνω πλάκα.
Και να το δείτε πως έτσι θα βγει.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.............
60%..............Χ τό παιχνίδι.......
30%...............1...................
10%................διπλό καί πολύ είπα...........!!!!!!!!!!!
alximistis
27/02/2007, 16:35
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.............
60%..............Χ τό παιχνίδι.......
30%...............1...................
10%................διπλό καί πολύ είπα...........!!!!!!!!!!!
Γιατί ωρέ είμαστε πονεμένες ψυχές; ΑΕΚτζής είμαι και κανονικά θέλω να κερδίσει ο γαύρος! Αυτό θέλω. Αλλά δεν σημαίνει πως το βλέπω να γίνεται κιόλας.
Α και είμαι και φόλα Λίβερπουλ. Μέχρι τρέλλας!!!
Αλλά τα σωστά να λέγονται.
blueblack
27/02/2007, 16:38
ΒΡΕ ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ...............
γιά πές μου σέ τί είναι άνώτερη ή Μπάρτσα .....
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ..............άπό τή Λίβερπουλ...???
Έκτός άπό ένα άστέρι, πού καί αύτό πού λάμπει όταν τού καπνίσει...???
Τό ποδόσφαιρο ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΝΙΣ...............καί ή μισή Ευρώπη
προχθές έπαιζε διπλό......!!!!!!!!!!!!
Γιατί ...???
Διότι ή Λίβερπουλ αύτή τήν έποχή .....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΑΔΑ....!!
alximistis
27/02/2007, 16:45
ΒΡΕ ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ...............
γιά πές μου σέ τί είναι άνώτερη ή Μπάρτσα .....
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ..............άπό τή Λίβερπουλ...???
Έκτός άπό ένα άστέρι, πού καί αύτό πού λάμπει όταν τού καπνίσει...???
Τό ποδόσφαιρο ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΝΙΣ...............καί ή μισή Ευρώπη
προχθές έπαιζε διπλό......!!!!!!!!!!!!
Γιατί ...???
Διότι ή Λίβερπουλ αύτή τήν έποχή .....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΑΔΑ....!!
Τι το έπαιζε;;;;; Διπλό;;;; Είδες τις αποδόσεις που έδινε;;;;; Δε νομίζω!
Αλλά τεσπα ακριβώς επειδή φίλε μου το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις γι αυτό λέω για διπλό του βάζελου ή Χ.
Είπαμε με το Χ το πλέον πιθανό.
blueblack
27/02/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι το έπαιζε;;;;; Διπλό;;;; Είδες τις αποδόσεις που έδινε;;;;; Δε νομίζω!
Αλλά τεσπα ακριβώς επειδή φίλε μου το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις γι αυτό λέω για διπλό του βάζελου ή Χ.
Είπαμε με το Χ το πλέον πιθανό.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ Ο ΠΑΟ....????????
Όσο γιά τή Λίβερπουλ......είπα τί παίζανε οί παίκτες, όταν κάτι βρωμάει ....όχι τί άποδόσεις
δίνανε οί μπούκ.....!!!!!
Αύτοί κρατάνε τά προσχήματα όταν πρόκειται γιά πρωταθλητές Εύρώπης....!!!
Αύτό ήθελα νά πώ.....
Τώρα πώς όλοι γίνατε τόσο αίσιόδοξοι ξαφνικά μέ τόν ΠΑΟ ΔΕΝ......σάς καταλαβαίνω......
Πέντε συνεχόμενα μάτς δύσκολα....
Σέ δύο τρία παιχνίδια νομίζω πώς ό ΠΑΟ θά θυμίζει ΑΕΚ...ένώ......τά πουρά τού θρύλου κάνουν
κούρα καί παίζουν όπότε θέλουν......!!!!!!!
Ένας Νίνης ....ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ..........τό παιδάκι ήδη έχει πρόβλημα άπό τό
δύσκολο πρόγραμμα πού μπήκε.....
Έγώ τό θέλω πολύ νά κερδίσει ό ΠΑΟ γιατί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άπό τόν Ίούλιο
ή ΑΕΚ δέν άντέχει......
Αύτή είναι ή διαφορά της αύτή τή στιγμή μέ ΠΑΟ, ή καταπόνιση άπό τό ch.l........
όλα τά άλλα είναι παραμύθια.......
Καί οί γαύροι γιαυτό είναι χαλαροί ,γιατί ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ
ούτε κάν μακρυμάνικα δηλαδή....
Ό μόνος πού άντέχει είναι ό Ντέμης όταν κάνει ταμείο.....:lol: :rotflmao:
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ Ο ΠΑΟ....????????
πολύ μεγάλη ευκαιρία για διπλό του Παναθηναικού...
ο Ολυμπιακός παίζει με τους θεωρητικά καλύτερους παίχτες του εκτός (Τζωρτζεβις, Καστιγιο και Κωνσταντίνου)...
αμα καταφέρουμε να φάμε γκολ απο τον Μπόρχα ή τον Οκκα τι να πω...
τον Ριβάλντο ο Μουνιοθ απέδειξε στον πρώτο γύρο οτι μπορεί αν τον εξουδετερώσει ....
αγωνιστικά η ομάδα ειναι σε καλή κατάσταση...μένει να δούμε αν θα το δείξουν στο γήπεδο...
αλλά τα ντέρμπι είναι 50% ψυχολογία....εκεί μένει να δούμε πως θα τα πάνε οι παίχτες...
και να πω την αλήθεια δεν έχω εμπιστοσύνη σε μερικούς απο αυτούς...
Υ.Γ. όλα αυτά με την προυπόθεση ότι θα υπαρχουν μπάλες να παίξουμε και ο Τσουκαλάς δεν θα βαράει εναλλάξ τα κόρνερ με τον Νίνη....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Υ.Γ. όλα αυτά με την προυπόθεση ότι θα υπαρχουν μπάλες να παίξουμε και ο Τσουκαλάς δεν θα βαράει εναλλάξ τα κόρνερ με τον Νίνη....
φετος ξεκιναει απο νωρις η κλαψα βλεπω...σε καλο δρομο εισαστε.θα εχετε παλι δικαιολογιες οταν τελειωσει το ματσακι...:winka:
φετος ξεκιναει απο νωρις η κλαψα βλεπω...σε καλο δρομο εισαστε.θα εχετε παλι δικαιολογιες οταν τελειωσει το ματσακι...:winka:
ε εμεις βρίσκουμε ολο και καμιά δικαιολογία καθώς μας δίνεται αφορμές....
εσείς ομως όταν τρώτε την π@@@πα όπως στον πρώτο γύρο ούτε δικαιολογίες δεν μπορείτε να βρείτε.....
αυτό ειναι το βασικό, να εχεις κερδίσει τον άλλο κ να έχει βάλει την ουρά κάτω απο τα σκέλια....να μην έχει να πει τίποτα...
όπως έγινε στον πρώτο γύρο με εσάς κ το δεύτερο με την ΑΕΚ.....;) :beer:
ε εμεις βρίσκουμε ολο και καμιά δικαιολογία καθώς μας δίνεται αφορμές....
εσείς ομως όταν τρώτε την π@@@πα όπως στον πρώτο γύρο ούτε δικαιολογίες δεν μπορείτε να βρείτε.....
αυτό ειναι το βασικό, να εχεις κερδίσει τον άλλο κ να έχει βάλει την ουρά κάτω απο τα σκέλια....να μην έχει να πει τίποτα...
όπως έγινε στον πρώτο γύρο με εσάς κ το δεύτερο με την ΑΕΚ.....;) :beer:
απλα ξερω να χανω zzr...αυτο ειναι ολο!εσεις δυστυχως ειστε και ανεπιδεκτοι μαθησεως!!!
:beer: :beer: :beer:
SPORAKIAS
28/02/2007, 13:51
απλα ξερω να χανω zzr...αυτο ειναι ολο!εσεις δυστυχως ειστε και ανεπιδεκτοι μαθησεως!!!
+10000.....
παλι τα ειπες ολα.....με δυο λεξεις.....:beer:
ναι εμείς και αλλες 14 ομάδες της Α Εθνικής...:lol: :lol: :lol:
blueblack
28/02/2007, 17:25
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.........ΚΟΤΖΑΜ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..................
ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.........!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ............μά όλοι ξενερώσατε...????
Ούτε παλμό, ούτε κίνηση ,ούτε τίποτε..........
ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ..........?????
Μετά θά μού βγείτε...???
Τώρα, όποιος έχει......ΚΩΛΟ.........!!!!!!!!!!!
Όχι μετά Χριστόν προφήτες....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: ...........Άντε γαυροβαζελάκια...........!!!!!!!!!!
el_hymador
28/02/2007, 17:42
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.........ΚΟΤΖΑΜ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..................
ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.........!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ............μά όλοι ξενερώσατε...????
Ούτε παλμό, ούτε κίνηση ,ούτε τίποτε..........
ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ..........?????
Μετά θά μού βγείτε...???
Τώρα, όποιος έχει......ΚΩΛΟ.........!!!!!!!!!!!
Όχι μετά Χριστόν προφήτες....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: ...........Άντε γαυροβαζελάκια...........!!!!!!!!!!
εγω εχω δηλωσει και επιμενω οτι το ματσακι ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΠΛΟ!!!!!! το λεω και το ξαναλεω....
τωρα αν αυτοι το νοιωθουν οτι θα τον πιουν και κρατανε χαμηλο προφιλ,εγω μια φορα το χρεος μου το εκανα...
και ειμαι σιγουρος οτι την επομενη θα βγουν και θα πουν οτι δεν επαιζε ο Τζολε , ο εκεινος , ο αλλος , οτι ο Ερμης ηταν αναδρομος , οτι ηταν επηρεασμενοι απο την εκρυθμη κατσταση που επικρατει στην Βιρμανια κτλ-κτλ
SPORAKIAS
28/02/2007, 17:50
ΚΑΙ ΜΕ ΟΚΤΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ....ΘΑ ΣΑΣ Γ@Μ@Σ@Υ@Ε...!!!! (τον παο...ετσι..)
ετσι...για να γινει καμια διαμαχη της προκοπης...μετα απο αιτημα του iriniaa.... :alien:
εγω εχω δηλωσει και επιμενω οτι το ματσακι ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΠΛΟ!!!!!! το λεω και το ξαναλεω....
τωρα αν αυτοι το νοιωθουν οτι θα τον πιουν και κρατανε χαμηλο προφιλ,εγω μια φορα το χρεος μου το εκανα...
και ειμαι σιγουρος οτι την επομενη θα βγουν και θα πουν οτι δεν επαιζε ο Τζολε , ο εκεινος , ο αλλος , οτι ο Ερμης ηταν αναδρομος , οτι ηταν επηρεασμενοι απο την εκρυθμη κατσταση που επικρατει στην Βιρμανια κτλ-κτλ
εγω πολύ φοβάμαι ότι αν δεν πάει το παιχνιδι για την μία ή την άλλη ομάδα πχ. όπως του πήγε του ΠΑΟ με την ΑΕΚ ....το ματσάκι θα τό πάνε κούτσου-κούτσου για Χ....
ελπίζω να διαψευστώ κ να δούμε μπάλα...
el_hymador
28/02/2007, 18:12
εγω πολύ φοβάμαι ότι αν δεν πάει το παιχνιδι για την μία ή την άλλη ομάδα πχ. όπως του πήγε του ΠΑΟ με την ΑΕΚ ....το ματσάκι θα τό πάνε κούτσου-κούτσου για Χ....
ελπίζω να διαψευστώ κ να δούμε μπάλα...
:mad: αισχος!!!
τι κουτσου - κουτσου για Χ??
ΠΟΥΤΣΟΥ - ΠΟΥΤΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ!!!
el_hymador
28/02/2007, 18:18
ΚΑΙ ΜΕ ΟΚΤΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ....ΘΑ ΣΑΣ Γ@Μ@Σ@Υ@Ε...!!!! (τον παο...ετσι..)
ετσι...για να γινει καμια διαμαχη της προκοπης...μετα απο αιτημα του iriniaa.... :alien:
ειναι δυνατον ποτε να βρεθει ενα τειχιο δομημενο απο ορχεις?
και αν ναι μπορει καποιος ανθρωπος να το ''αερισει'' καθ ολο το μηκος του?
ΝΑΙ!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΛΟΙΠΟΝ...
τι έγινε ρε παιδιά???
δεν έχει ποινές για τους παίχτες του Ολυμπιακου...??
θα παίξει το Νεράκι??
γιατί μωρέ καιγόστασταν τόσο να παίξει?....
δεν έχει 22 ισάξιους παίχτες ο Ολυμπιακός???:lol: :eyepop:
SPORAKIAS
28/02/2007, 20:02
τι έγινε ρε παιδιά???
θα παίξει το Νεράκι??
εσεις γιατι καιγοσασταν να ΜΗΝ παιξει....???
μηπως για να μην σας κανει τον λοκω ...γκροβερ....???:lol: :a021: :a01: :a09:
εσεις γιατι καιγοσασταν να ΜΗΝ παιξει....???
μηπως για να μην σας κανει τον λοκω ...γκροβερ....???:lol: :a021: :a01: :a09:
είπα μηπως ενδιαφερόσασταν έστω και λίγο για τους νόμους....αλλά μπα...δεν παίζουν νόμοι για τον μεγάλο σύλλογο του λιμανιού...:lol:
Υ.Γ. ναι όπως μας τον εκανε και στον πρώτο γύρο....έφαγε το παστέλι κ αυτός με τους άλλους ....:lol:
τι έγινε ρε παιδιά???
θα παίξει το Νεράκι??
Oxi !!! Δεν εχουμε ισαξιους παιχτες στο να σας ριχνουν τις φαπες σας !!!! :D
79571
ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΣ ΕΤΣΙ???
ΣΤΟ ΓΥΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ....ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ,,.....ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...:lol: :lol:
ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΣ ΕΤΣΙ???
ΣΤΟ ΓΥΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ....ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ,,.....ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...:lol: :lol:
ΑΕΚ ?? :confused:
Τι ειναι το ΑΕΚ ??? :confused: :confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SPORAKIAS
28/02/2007, 20:13
είπα μηπως ενδιαφερόσασταν έστω και λίγο για τους νόμους....αλλά μπα...δεν παίζουν νόμοι για τον μεγάλο σύλλογο του λιμανιού...:lol:
:evil: :rotflmao: :evil:
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΛΟΙΠΟΝ...
θα ειστε εκει ρε πουθεναδες???:lol: :lol: :lol:
ναι εμείς και αλλες 14 ομάδες της Α Εθνικής...:lol: :lol: :lol:
μια ειναι η ομαδα σας λαγουδακια....ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ !!!
παναθηναικος my ass και αρχιδια τουμπερλεκια....:alien:
el_hymador
01/03/2007, 00:01
θα ειστε εκει ρε πουθεναδες???:lol: :lol: :lol:
Γιατι εισασταν εσεις στον πρωτο γυρο ?
Θα μας τηλε-κλασετε τα @ρχιδι@ λοιπον...
Το ΤV Gayric εχει αρχισει τις ρετροσπεκτιβες...θα το ελεγα πλυση εγκεφαλου αλλα στην περιπτωση σας ειναι σκετο πλυση:lol:
Γιατι εισασταν εσεις στον πρωτο γυρο ?
Θα μας τηλε-κλασετε τα @ρχιδι@ λοιπον...
Το ΤV Gayric εχει αρχισει τις ρετροσπεκτιβες...θα το ελεγα πλυση εγκεφαλου αλλα στην περιπτωση σας ειναι σκετο πλυση:lol:
οχι ρε...ειχαμε φυγει ηδη με 15 βαθμους μπροστα απλα δεν το ξερατε!!!σιγα μην ειμασταν εκει...:winka:
blueblack
01/03/2007, 15:28
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ......????????
Μόνο μπινελίκια......??????????
Σκεπτικό ύπάρχει......?????????
17000 χιλιάδες μέλη έχει τό μπουρδέλλο τό ΜΟΤΟ FORUM..............
καί 5 άτομα μέ τό ζόρι.......μαλώνουμε........
ΠΑΕΙ............ΞΕΦΤΙΛΑ..........!!!!!!!!!!
Άφού ξενερώσαμε καί μεταξύ μας.............χέσε μέσα........:bigcry:
Τό μάτς θά μάς τό άναλύσει κανένας.....?????
Πώς τό βλέπει....????????
Ή μόνο γιά SEX..........θά μιλάτε....
Ό ένας θά γαμίσει , ό άλλος θά γαμίσει......!!!!!!!!
Γιά σιγά ρέ μάγκες.......ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ..........
Μού θυμίζει τό άνέκδοτο μέ τούς καλόγερους πού ό ένας πηδούσε τόν άλλον
κάνοντας τραινάκι καί ό τελευταίος έβαλε τίς φωνές.........
ΚΑΝΤΕ ΚΥΚΛΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!
el_hymador
01/03/2007, 15:37
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ......????????
Μόνο μπινελίκια......??????????
Σκεπτικό ύπάρχει......?????????
17000 χιλιάδες μέλη έχει τό μπουρδέλλο τό ΜΟΤΟ FORUM..............
καί 5 άτομα μέ τό ζόρι.......μαλώνουμε........
ΠΑΕΙ............ΞΕΦΤΙΛΑ..........!!!!!!!!!!
Άφού ξενερώσαμε καί μεταξύ μας.............χέσε μέσα........:bigcry:
Τό μάτς θά μάς τό άναλύσει κανένας.....?????
Πώς τό βλέπει....????????
Ή μόνο γιά SEX..........θά μιλάτε....
Ό ένας θά γαμίσει , ό άλλος θά γαμίσει......!!!!!!!!
Γιά σιγά ρέ μάγκες.......ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ..........
Μού θυμίζει τό άνέκδοτο μέ τούς καλόγερους πού ό ένας πηδούσε τόν άλλον
κάνοντας τραινάκι καί ό τελευταίος έβαλε τίς φωνές.........
ΚΑΝΤΕ ΚΥΚΛΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!
καλε μου ανθρωπΑ , derby ειναι και μαλιστα Ελληνικου ποδοσφαιρου...τι να σχολιασουμε δηλαδηΣ?
Το μοναδικο σχολιο ειναι οτι....
....ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!!!
blueblack
01/03/2007, 16:11
καλε μου ανθρωπΑ , derby ειναι και μαλιστα Ελληνικου ποδοσφαιρου...τι να σχολιασουμε δηλαδηΣ?
....ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!!!
ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ........ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ...????????
Σιγά μή στραβοψωλιάσετε μόνο...!!!!!!!!
:wave2: :rotflmao:
vangelis 64
01/03/2007, 16:20
Καλά σάς λέει.
Κατουρείστε και λίγο!!:lol: :lol:
el_hymador
01/03/2007, 16:28
Ω μην ανησυχεις ...δεν στραβοψωλιαζουμε ...μας τον εχετε ευθυγραμισει , γαλβανωσει και
στιλβωσει εσεις....ευχαριστουμε πολυ...:lol:
vangelis 64
01/03/2007, 16:38
Ω μην ανησυχεις ...δεν στραβοψωλιαζουμε ...μας τον εχετε ευθυγραμισει , γαλβανωσει και
στιλβωσει εσεις....ευχαριστουμε πολυ...:lol:
Προσοχή μην τον πατήσετε Κώστα:rotflmao: :rotflmao:
....ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!!!
:a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43:
http://www.youtube.com/watch?v=17vmwgCy3C8
-----------------------------------------------------------------------
el_hymador
02/03/2007, 07:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Προσοχή μην τον πατήσετε Κώστα:rotflmao: :rotflmao:
εχουμε παρει τα μετρα μας:rotflmao:
79722