Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

oiko1979
02/03/2007, 07:42
ΛΕΤΕ , ΛΕΤΕ , ΛΕΤΕ

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ , ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ , ΘΑ ΜΑΣ ,ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ

ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΠΑΡΕΣ...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ -11 ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΣΦΠ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ???

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΑ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ???

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ???ΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...

ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΛΑΓΟΥΔΙΑ....

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

el_hymador
02/03/2007, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΛΕΤΕ , ΛΕΤΕ , ΛΕΤΕ

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ , ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ , ΘΑ ΜΑΣ ,ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ

ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΠΑΡΕΣ...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ -11 ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΣΦΠ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ???

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΑ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ???

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ???ΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...

ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΛΑΓΟΥΔΙΑ....

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ρε εγκεφαλε αμοιβαδας , ποιος προεδρος επισκεφθηκε το προπονητικο κεντρο της ομαδας του ?(υποσχομενος και πριμ ισως..) ...ποιοι οπαδοι κατακλυζουν απο εχθες τις κερκιδες στις προπονησεις? εμεις??!!

Το οτι κατακτα τα πρωταθληματα Ελλαδος επι μια οκταετια μια ομαδα που δεν ειχε ποτε αγωνιστικη υπεροχη εναντι των αντιπλαων της , το κανεις γαργαρα ομως...

oiko1979
02/03/2007, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε εγκεφαλε αμοιβαδας , ποιος προεδρος επισκεφθηκε το προπονητικο κεντρο της ομαδας του ?(υποσχομενος και πριμ ισως..) ...ποιοι οπαδοι κατακλυζουν απο εχθες τις κερκιδες στις προπονησεις? εμεις??!!

Το οτι κατακτα τα πρωταθληματα Ελλαδος επι μια οκταετια μια ομαδα που δεν ειχε ποτε αγωνιστικη υπεροχη εναντι των αντιπλαων της , το κανεις γαργαρα ομως...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ...

ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ???

ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ???

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ???

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΦΑΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 + 1 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

el_hymador
02/03/2007, 08:26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ...

ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ???

ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ???

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ???

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΦΑΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 + 1 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Εχω την εντυπωση οτι ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο ως απαντηση σε αυτα που ρωταγες εσυ...

εσυ εχεις αρχισει τις γενικολογιες...

οταν τρωγατε ψωλιες επι χρονια (αυτα που προτιματε να ξεχαστε) δεν μιλαγατε απο το μπουκωμα , τωρα σας εχει πιασει πολυλογια...

ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ:

- ποιος προεδρος επισκεφθηκε το προπονητικο κεντρο της ομαδας του ?(υποσχομενος και πριμ ισως..)

-ποιοι οπαδοι κατακλυζουν απο εχθες τις κερκιδες στις προπονησεις? εμεις??!!

oiko1979
02/03/2007, 08:47
Εχω την εντυπωση οτι ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο ως απαντηση σε αυτα που ρωταγες εσυ...

οταν τρωγατε ψωλιες επι χρονια (αυτα που προτιματε να ξεχαστε) δεν μιλαγατε απο το μπουκωμα , τωρα σας εχει πιασει πολυλογια...

- ποιος προεδρος επισκεφθηκε το προπονητικο κεντρο της ομαδας του ?(υποσχομενος και πριμ ισως..)

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ , ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΩΣΗ , ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ , ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΙΖΕΡΙΑ , ΤΑΦΟΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ Η ΓΝΩΣΤΗ Μ_ΑΛΑΚΙΑ , ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΟΡΟΙ...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...

el_hymador
02/03/2007, 08:55
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ , ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΩΣΗ , ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ , ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΙΖΕΡΙΑ , ΤΑΦΟΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ Η ΓΝΩΣΤΗ Μ_ΑΛΑΚΙΑ , ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΟΡΟΙ...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...

Τελικα τι πιστευεις ρε μεγαλε ?

Ειναι αυτοσκοπος μας να κερδισουμε τον γαυρο?

Ειμαστε ταφος και πεθαμενοι και δεν κανουμε δηλωσεις?

Γιατι απο οτι βλεπω ...αλλοι εχουν την κολοσφιξουρα...

:nono: οχι εμεις...

arxaios
02/03/2007, 09:08
Τελικα τι πιστευεις ρε μεγαλε ?

Ειναι αυτοσκοπος μας να κερδισουμε τον γαυρο?

Ειμαστε ταφος και πεθαμενοι και δεν κανουμε δηλωσεις?

Γιατι απο οτι βλεπω ...αλλοι εχουν την κολοσφιξουρα...

:nono: οχι εμεις...
Άλλωστε ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΨΩΛΙΑ στον 1ο γύρο .........................
:evil: :evil: :evil:

el_hymador
02/03/2007, 11:15
http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos_Panathinaikos/144443.html

ριξτε μια ματια....

Ειναι που για τον Παναθηναϊκο ειναι αυτοσκοπος να κερδισει το derby , ενω οι γαυροι αδιαφορουν...

athandim
02/03/2007, 11:30
Μερικές σκέψεις για το ντέρμπυ...

1. Το γαύρο τον θέλω πλήρη...(και με Τζόρτζεβιτς και με Ριβάλντο και με Κωνσταντίνου, αν γίνεται). Δικαιολογίες και άλλοθι δεν γουστάρω.

2. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υφίσταται η λέξη ¨κούραση¨,ειδικά για το συγκεκριμένο ματς, στον Παναθηναϊκό. Όποιος δεν μπορεί να δώσει το 101% των δυνάμεων του, ας κάτσει σπίτι...

3. Αρχίζει και με κουράζει ο Βίκτορ Σάντσεθ με τις ¨ενοχλήσεις στο γόνατο¨. Χθες, πάλι εγκατέλειψε την προπόνηση. Νέος Σανμαρτεάν μας προέκυψε, αλλά θα μου πεις το ξέραμε το ρίσκο από πριν...

4. Ακούω στα ράδια για ¨ειδική υποδοχή¨ που επιφυλάσσουν στο Νίνη οι φίλοι μας οι ολυμπιακοί......δεν πειράζει..... καλό θα του κάνουν του μικρού.

Ελπίζω να δούμε καλή μπαλίτσα και να πάρουμε το διπλό...

el_hymador
02/03/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Μερικές σκέψεις για το ντέρμπυ...

1. Το γαύρο τον θέλω πλήρη...(και με Τζόρτζεβιτς και με Ριβάλντο και με Κωνσταντίνου, αν γίνεται). Δικαιολογίες και άλλοθι δεν γουστάρω.

2. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υφίσταται η λέξη ¨κούραση¨,ειδικά για το συγκεκριμένο ματς, στον Παναθηναϊκό. Όποιος δεν μπορεί να δώσει το 101% των δυνάμεων του, ας κάτσει σπίτι...

3. Αρχίζει και με κουράζει ο Βίκτορ Σάντσεθ με τις ¨ενοχλήσεις στο γόνατο¨. Χθες, πάλι εγκατέλειψε την προπόνηση. Νέος Σανμαρτεάν μας προέκυψε, αλλά θα μου πεις το ξέραμε το ρίσκο από πριν...

4. Ακούω στα ράδια για ¨ειδική υποδοχή¨ που επιφυλάσσουν στο Νίνη οι φίλοι μας οι ολυμπιακοί......δεν πειράζει..... καλό θα του κάνουν του μικρού.

Ελπίζω να δούμε καλή μπαλίτσα και να πάρουμε το διπλό...

συναδελφε κογιοτ ,

τι ειδους υποδοχη να κανουν δηλαδη στον Νινη?

Πρωτα απο΄ολα αν υποθει οτιδηποτε για την καταγωγη του , θα αποδειξουν αλλη μια φορα ποσο καφροι ειναι...ασε που η ΟΥΕΦΑ καραδοκει για κατι τετοια...

Μιλαμε για εναν παικτη που δεν εχει δημιουργησει κανενα προβλημα με την συμπεριφορα του...ισα - ισα ειναι πολυ προσγειωμενος και χαμηλων τονων , πραγμα εντυπωσιακο αν αναλογιστει κανεις την ηλικια του , αλλα και το ποσοι δυθυραμβοι εχουν γραφετει για την παρτη του τους τελευταιους μηνες....

Οποτε... μαλλον επικεντρωνουν εκει ,γιατι απλα....φοβουντε ....:winka:

Gandalf dr685sm
02/03/2007, 12:02
Το οτι τραβάει την προσοχή ο πιτσιρικάς είναι επομενο μετά απο τόση φασαρία απο τα ΜΜΕ αλλά και απο το οτι πέταξε 1 σε εμάς και έφτιαξε άλλο 1 , πριν ακόμα καταλάβουμε τι γίνεται.

Το μόνο που ξέρω , είναι πως ο ΟΣΦΠ, δύσκολα θα τον αντιμετωπίσει καθώς back half αμυντικό δεν έχει , τόσο ταχύ για να τον προλαβαίνει , ούτε με μεγάλη τεχνική κατάρτιση.

Τώρα για το αν θα εμφανιστεί καφρίλα, δεν θέλω να το πιστεύω,.... αν και δυστυχώς όλο και κάποιοι θα υπάρχουν που θα σπεύσουν να μας βγάλουν ψεύτες...ανεξαρτήτων χρωμάτων φανέλας.

Gandalf

TROOPER
02/03/2007, 12:18

ΧΟΥΡΜ...
οσο για τις ψωλιες που ξεχναμε...δες νικες ηττες ισοπαλιες πρωταθληματα κυπελα και ελα να μιλησουμε για ψωλιες...:wave2:

και η ααντηση στις ερωτησεις σου ειναι :

ο κοκκαλης

εμεις.

τι κερδιζω τωρα ρε μλκ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
02/03/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Άλλωστε ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΨΩΛΙΑ στον 1ο γύρο .........................
:evil: :evil: :evil:

ναι αλλα εμεις σκοραραμε παλι !!!!!!!!!:a36:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
02/03/2007, 12:20
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ :wave2: :wave2: ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ? ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΟPER. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ !!!!!

:beer: :rotflmao: :beer:

TROOPER
02/03/2007, 12:20
συναδελφε κογιοτ ,

τι ειδους υποδοχη να κανουν δηλαδη στον Νινη?

Πρωτα απο΄ολα αν υποθει οτιδηποτε για την καταγωγη του , θα αποδειξουν αλλη μια φορα ποσο καφροι ειναι...ασε που η ΟΥΕΦΑ καραδοκει για κατι τετοια...

Μιλαμε για εναν παικτη που δεν εχει δημιουργησει κανενα προβλημα με την συμπεριφορα του...ισα - ισα ειναι πολυ προσγειωμενος και χαμηλων τονων , πραγμα εντυπωσιακο αν αναλογιστει κανεις την ηλικια του , αλλα και το ποσοι δυθυραμβοι εχουν γραφετει για την παρτη του τους τελευταιους μηνες....

Οποτε... μαλλον επικεντρωνουν εκει ,γιατι απλα....φοβουντε ....:winka:

γιατι να συμπερηφερθουμε ασχημα σε εναν παιχτη που κανει το αγροτικο του σε εσας και θα κανει την καριερα του σε μας???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

arxaios
02/03/2007, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι αλλα εμεις σκοραραμε παλι !!!!!!!!!:a36:

Και πάλι πίσω είσαστε !!!!!!!!!
Εμείς έχουμε βάλει 5 σε μάτς μεταξύ μας 3-2 με 2 αυτογκόλ !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

TROOPER
02/03/2007, 12:23
Και πάλι πίσω είσαστε !!!!!!!!!
Εμείς έχουμε βάλει 5 σε μάτς μεταξύ μας 3-2 με 2 αυτογκόλ !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

:a46: :a46: :a46:

arxaios
02/03/2007, 12:27
Είδες για να είμαι σπίτι ..............
:( :( :(
Έχω βαρεθεί τη ζωή μου λέμεεεεεε .....

el_hymador
02/03/2007, 12:30
Aγαπητοι γαυροι σε λιγο αρχιζει η προπονηση της ομαδας (?) σας...παρακαλω οπως προσελθετε στο προπoνητικο κεντρο του tΡεντη προκειμενου να υπσοτηριξετε τους παικτες που κανου πους - απς και διατασεις...

θα ακολουθησει μπουρδελοτσαρκα οπου μετα απο κληρωση ενας τυχερος θα μπορεσει να γαμησει...επισης στους υπολοιπος θα διανεμηθουν πλουσια δωρα και δωρεαν ανανεωσεις της συνδρομης - μελους...

σπευσατε...

TROOPER
02/03/2007, 12:33
Aγαπητοι γαυροι σε λιγο αρχιζει η προπονηση της ομαδας (?) σας...παρακαλω οπως προσελθετε στο προπoνητικο κεντρο του tΡεντη προκειμενου να υπσοτηριξετε τους παικτες που κανου πους - απς και διατασεις...

θα ακολουθησει μπουρδελοτσαρκα οπου μετα απο κληρωση ενας τυχερος θα μπορεσει να γαμησει...επισης στους υπολοιπος θα διανεμηθουν πλουσια δωρα και δωρεαν ανανεωσεις της συνδρομης - μελους...

σπευσατε...

αφου ειναι για μπουρδελοτσαρκα....θα περασουμε απο λεωφορο...ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ !!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zzr2005
02/03/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ :wave2: :wave2: ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ? ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΟPER. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ...:lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ...:lol: :lol:

el_hymador
02/03/2007, 14:42

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ...:wave2:

blueblack
02/03/2007, 14:56

TO KΩ ...............ΜΕ ΩΜΕΓΑ...............!!!!!!!!

Έτσι.......????

:wave2:

el_hymador
02/03/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
TO KΩ ...............ΜΕ ΩΜΕΓΑ...............!!!!!!!!

Έτσι.......????

το Ο ειναι πιο συμβολικο....

Nostra
02/03/2007, 15:19
το Ο ειναι πιο συμβολικο....

άσε που από το Ωμεγα μπορεί να έχεις διαρροή... :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
02/03/2007, 15:41
ΣΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..............ΟΝΤΩΣ

Μέ πιάσατε άδιάβαστο...........!!!!!!!!!

:wave2: :lol: :rotflmao:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
02/03/2007, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ...:lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ...:lol: :lol:

ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΡΗΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ :nono: ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
02/03/2007, 16:24

ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. :beer: :wave2: :beer:

el_hymador
02/03/2007, 17:23
ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. :beer: :wave2: :beer:

Το θεμα ειναι να μην κρυβεσαι εσυ ανθρωπε ...εγω εδω θα ειμαι ...σε αντιθεση με πολλους απο εσας που κατα καιρους την κανετε (π.χ. Γιαννενα...:winka: )

στην προπονηση πηγες?

giobazolias
02/03/2007, 19:33
με κασναφερη χειρουργο...........ο καλυτερος χειρουργος οπως λεγεται στους κυκλους της ελληνικης διαιτησιας!

προσεξτε με ποση ευκολια θα δινει τις αμφισβητουμενες φασεις υπερ του οσφπ, οταν η μπαλλα ειναι κοντα στην περιοχη του παο!
αμφισβητουμενα υπερ του παο ......μονο στο κεντρο του γηπεδου, ετσι για τα ματια του κοσμου!

διαβαστε και το αρθρο του καρπετοπουλου που ειναι και γαυρος......και oποιος καταλαβε........καταλαβε!

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=76742

TROOPER
03/03/2007, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
με κασναφερη χειρουργο...........ο καλυτερος χειρουργος οπως λεγεται στους κυκλους της ελληνικης διαιτησιας!

προσεξτε με ποση ευκολια θα δινει τις αμφισβητουμενες φασεις υπερ του οσφπ, οταν η μπαλλα ειναι κοντα στην περιοχη του παο!
αμφισβητουμενα υπερ του παο ......μονο στο κεντρο του γηπεδου, ετσι για τα ματια του κοσμου!

διαβαστε και το αρθρο του καρπετοπουλου που ειναι και γαυρος......και oποιος καταλαβε........καταλαβε!

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=76742

ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ !!!!!!!

λιγη προσπαθεια θελει....συγγνωμη που δεν μπηκε διαιτητης ο δουρος !!!!!!!!!!

:yuck: :yuck: :yuck:

zzr2005
03/03/2007, 14:02
ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ !!!!!!!

λιγη προσπαθεια θελει....συγγνωμη που δεν μπηκε διαιτητης ο δουρος !!!!!!!!!!

:yuck: :yuck: :yuck:

σας παίζει μονο 60-40 ο Δουρος και ξενερώνετε ε? :lol:
αν δεν ειναι 90-10 δεν εχει μαγεία....:lol:

οσο για τον Καζναφέρη ειναι χειρούργος γιατί απλά είναι ο καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα....
αν θελει, θα γίνει ενα παιχνίδι χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις κ θα αφήσει να παιχτεί κ μπάλα....:wave2:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
03/03/2007, 14:10
ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΟΛΟΙ? ΕΛΕΟΣ!! ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ?

giobazolias
03/03/2007, 14:51
ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΟΛΟΙ? ΕΛΕΟΣ!! ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ?

γιατι το ξερουμε το παραμυθι
για λογους γοητρου ο οσφπ δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χασει στο καραισκακι!
και ο κασναφερης ειναι ο καταλληλος διαιτητης να κρατησει τον αγωνα μακρια απ το διπλο!

οπως ο μπριακος ειχε ΕΝΤΟΛΗ στον αγωνα με αεκ-οσφπ να ΜΗΝ ερθει ασσος!!!!!!

αλλοθι ειναι η καραμελα με γευση ψυχωσης για το πρωταθλημα, που μασατε εσεις εδω και 10 χρονια!

STOYBI
03/03/2007, 17:37
γιατι το ξερουμε το παραμυθι
για λογους γοητρου ο οσφπ δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χασει στο καραισκακι!
και ο κασναφερης ειναι ο καταλληλος διαιτητης να κρατησει τον αγωνα μακρια απ το διπλο!

οπως ο μπριακος ειχε ΕΝΤΟΛΗ στον αγωνα με αεκ-οσφπ να ΜΗΝ ερθει ασσος!!!!!!

αλλοθι ειναι η καραμελα με γευση ψυχωσης για το πρωταθλημα, που μασατε εσεις εδω και 10 χρονια!

Ναι... Ρε φιλε γουσταρω...... :D

ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ που κατεβενετε να παιξετε με τα στριγκακια κατω λογο της ανικανης διοικησης σου να πολεμησει την εκ των προτερων υπερ μας διαιτησιας !!! :smokin:

Φυσικα αμα κερδισετε ειδικα μην βγεις να μου την πεις εμενα γαιτι θα σου απανταω ολη την εβδομαδα με αυτα τα μηνυματα σου !!!!

Στον περασμενο αγωνα μας που κερδισατε τα ιδια λεγατε και δεν εισασταν και 10 βαθμους πισω... :rolleyes:

Κλαψε λοιπον και εσυ απο τωρα..... Γουσταρω λεμε...... Γαμωωω !!!!!!

:smokin:

giobazolias
03/03/2007, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ναι... Ρε φιλε γουσταρω...... :D

ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ που κατεβενετε να παιξετε με τα στριγκακια κατω λογο της ανικανης διοικησης σου να πολεμησει την εκ των προτερων υπερ μας διαιτησιας !!! :smokin:

Φυσικα αμα κερδισετε ειδικα μην βγεις να μου την πεις εμενα γαιτι θα σου απανταω ολη την εβδομαδα με αυτα τα μηνυματα σου !!!!

Στον περασμενο αγωνα μας που κερδισατε τα ιδια λεγατε και δεν εισασταν και 10 βαθμους πισω... :rolleyes:

Κλαψε λοιπον και εσυ απο τωρα..... Γουσταρω λεμε...... Γαμωωω !!!!!!

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!

μια διαφορα υπαρχει μονο!

οτι εσεις με το κουτοχορτο που τρωτε γουσταρετε να νικατε με τον οποιονδηποτε τροπο!

εμεις ομως εκτος απ τη νικη γουσταρουμε και το ποδοσφαιρο γιατι κουτοχορτο δε μασαμε!

εγω φιλε μου δεν κλαιω για την απωλεια ενος αναξιοπιστου θεσμου οπως ειναι το ελληνικο πρωταθλημα!
αλλωστε απο τις αρχες του 80 που παρακοιλουθω ΠΟΤΕ δεν επαθα ψυχωση με την κατακτηση του τιτλου!...ουτε καν στα 16 μου!!!!

εσυ γουσταρεις και τρελενεσαι γιατι ο πηχης για την ομαδα σου ειναι μεχρι εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πηγε ποτε ποιο πανω!!!!!!!!
1 προκριση σους 8 του τσουλου ΤΟ 98 εχεις!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

γουσταρε λοιπον........μεχρι να ερθει ο σεπτεμβρης και να ερθεις παλι στα ισια σου!

:beer:

STOYBI
03/03/2007, 18:39
giobazolias

Οχι φιλε μου.... Το ελληνικο πρωταθλημα και ολες οι ομαδες του ειναι για τα μπαζα !!!

Το μονο που δεν μπορεσατε να καταλαβετε ειναι , οτι χρονια τωρα ειμαστε πολυ καλλυτερο Μπαζο απο εσας !!! Εκει ειναι η διαφορα μας και δεν μπορειτε να το καταλαβετε !!!!

Τωρα για το ποιοι τρωνε κουτοχορτο το ειδαμε αυτο απο τα παραπανω μηνυματα σου περι διαιτησιας προτου καν γινει ο αγωνας !!!! Αφου δεν τρως κουτοχορτο οπως λες,Γυρνα λοιπον λιγο ποιο πισω να δεις απο ποιες ομαδες εχεις χασει τους 10 βαθμους που εχουμε διαφορα και ασε εμενα τα περι ποιοτικου ποδοσφαιρου και τα διαφορα τζιγγερικα που σας ταιζει το πλουσιοπαιδο..... :rolleyes:

Γεια μας !!!!!!!!!!

giobazolias
03/03/2007, 19:30
giobazolias

Οχι φιλε μου.... Το ελληνικο πρωταθλημα και ολες οι ομαδες του ειναι για τα μπαζα !!!

Το μονο που δεν μπορεσατε να καταλαβετε ειναι , οτι χρονια τωρα ειμαστε πολυ καλλυτερο Μπαζο απο εσας !!! Εκει ειναι η διαφορα μας και δεν μπορειτε να το καταλαβετε !!!!

Τωρα για το ποιοι τρωνε κουτοχορτο το ειδαμε αυτο απο τα παραπανω μηνυματα σου περι διαιτησιας προτου καν γινει ο αγωνας !!!! Αφου δεν τρως κουτοχορτο οπως λες,Γυρνα λοιπον λιγο ποιο πισω να δεις απο ποιες ομαδες εχεις χασει τους 10 βαθμους που εχουμε διαφορα και ασε εμενα τα περι ποιοτικου ποδοσφαιρου και τα διαφορα τζιγγερικα που σας ταιζει το πλουσιοπαιδο..... :rolleyes:

Γεια μας !!!!!!!!!!

το να γνωριζει καποιος οτι η διαιτησια ειναι ταγμενη στην ελλαδα, δεν σημαινει οτι τρωει κουτοχοτρο!υπαρχουν και στοιχεια γι αυτο!!!!!!!!

το οτι χρονια τωρα ειστε καλυτερο μπαζο εσεις.................. δεν καταλαβαινετε!!!
η ομαδα των γκουμομπασιναδων, παλτων, ριζουπολης, κυραστα, μαρκαριαν σε καμια περιπτωση δεν ηταν μπαζο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα οι ........διαιτησια, κοκκαλης,γκαγκατσης, ΜΜΕ σε συνδιασμο με τον λιγο ως προεδρο τζιγγερ, καναν τα παντα για να την απαξιωσουν!!!!!!!!!!

στην ελλλαδαρα ομως δεν προσπαθουμε να βελτιωνομαστε.........προσπαθουμε να φαμε το γειτονα!
παταμε να σε πατω να ανεβουμε το βουνο!!!

οι 10 βαθμοι διαφορα ακομα δεν εχετε καταλαβει ποιοι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι 10 βαθμοι διαφορα δεν ειναι οι απωλειες ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ο παο με οφι, κερκυρα, ιωνικο κτλ......
οι 10 βαθμοι διαφορα ειναι οι απωλειες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ο οσφπ 2 φορες με αεκ, αρη, ξανθη(πρωτη αγωνιστικη), αιγαλεο κτλ!!!!

το ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ δεν εγιναν αυτες οι απωλειες για τον οσφπ μπορουμε να το αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη!

πραγματικα δεν καταλαβαινω αν πολλοι φιλαθλοι ειναι αφελης η δεν πολυασχολουνται η κανουν απλα τα στραβα ματια!

ο κασναφερης ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να μην ερθει διπλο στον αγωνα!!!!!!
9/10 φορες που ο διαιτητης μπαινει στο γηπεδο με αυτη την προδιαθεση..........τα καταφερνει!!
μπορει και να μην τα κατεφερει....εχει συμβει(το 3-1 στον τελικο κυπελου 2004).......αλλα ειναι λιγες οι πιθανοτητες!

πως να το κανουμε δηλαδη???αφου ετσι ειναι!!!!!!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
04/03/2007, 00:01
το να γνωριζει καποιος οτι η διαιτησια ειναι ταγμενη στην ελλαδα, δεν σημαινει οτι τρωει κουτοχοτρο!υπαρχουν και στοιχεια γι αυτο!!!!!!!!

το οτι χρονια τωρα ειστε καλυτερο μπαζο εσεις.................. δεν καταλαβαινετε!!!
η ομαδα των γκουμομπασιναδων, παλτων, ριζουπολης, κυραστα, μαρκαριαν σε καμια περιπτωση δεν ηταν μπαζο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα οι ........διαιτησια, κοκκαλης,γκαγκατσης, ΜΜΕ σε συνδιασμο με τον λιγο ως προεδρο τζιγγερ, καναν τα παντα για να την απαξιωσουν!!!!!!!!!!

στην ελλλαδαρα ομως δεν προσπαθουμε να βελτιωνομαστε.........προσπαθουμε να φαμε το γειτονα!
παταμε να σε πατω να ανεβουμε το βουνο!!!

οι 10 βαθμοι διαφορα ακομα δεν εχετε καταλαβει ποιοι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι 10 βαθμοι διαφορα δεν ειναι οι απωλειες ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ο παο με οφι, κερκυρα, ιωνικο κτλ......
οι 10 βαθμοι διαφορα ειναι οι απωλειες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ο οσφπ 2 φορες με αεκ, αρη, ξανθη(πρωτη αγωνιστικη), αιγαλεο κτλ!!!!

το ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ δεν εγιναν αυτες οι απωλειες για τον οσφπ μπορουμε να το αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη!

πραγματικα δεν καταλαβαινω αν πολλοι φιλαθλοι ειναι αφελης η δεν πολυασχολουνται η κανουν απλα τα στραβα ματια!

ο κασναφερης ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να μην ερθει διπλο στον αγωνα!!!!!!
9/10 φορες που ο διαιτητης μπαινει στο γηπεδο με αυτη την προδιαθεση..........τα καταφερνει!!
μπορει και να μην τα κατεφερει....εχει συμβει(το 3-1 στον τελικο κυπελου 2004).......αλλα ειναι λιγες οι πιθανοτητες!

πως να το κανουμε δηλαδη???αφου ετσι ειναι!!!!!!

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ Η ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

giobazolias
04/03/2007, 00:58
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ Η ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

μα γιατι βαζετε λογια που ΠΟΤΕ δεν υποθηκαν!!!!
κανεις δεν μιλησε για μπαλλαρα τουλαχιστον τα τελευταια 3 χρονια!

ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..........ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωταθλημα στον ολυμπιακο............ με τον οποιονδηποτε τροπο για να εχουν την ευννοια του λαου
προπαγανδα,............ για να τρεφουν την ευννοια και να την πολλαπλασιαζουν
και να την χρησημοποιουν για να πουλανε απο μπρελοκ μεχρι πανακριβα τηλεοπτικα δικαιωματα και να ελενχουν απο ΜΜΕ μεχρι και την εκαστοτε κυβερνηση!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρησκουν πατημα σε σας τους γαυρους για να εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!!!!!!!(ευτυχως οχι ολοι)

που ηταν ολοι αυτοι οι διασημοι .........................
πολιτικοι,
ηθοποιοι,
καλιτεχνες,
δημοσιογραφοι
δημοσια προσωπα
να δηλωσουν δημοσια αρρωστοι ολυμπιακοι στα πετρινα χρονια της ομαδας σας οπως κανουν τωρα????????

η ομαδα σας ο ολυμπιακος εχει καταντυσει ενα προιον ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!!!!
μεχρι και η ποιο χαζοβιολα γκομενα της τηλεορασης μιλαει για οσφπ και ας μην ξερει που της παν τα 4
REALITY SHOW υψηλης ακροαματικοτητας εχει κανει την ομαδα σας ο προεδρος σας!

15 χρονια προεδρος και η ομαδα σας εχει 0 υποδομη!!!!!!!!!!!!!!!
τζορτζεβιτς
γεωργατος
γιαννακοπουλος
καστιγιο
ελευθεροπουλος
ειναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ αξιοι ποδοσφαιριστες που ανδρωθηκαν στον οσφπ τα τελευταια 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χωρις υποδομη δεν πας πουθενα............ πλην του διαπλεκομενου ελληνικου πρωταθληματος
εκτος και αν εχεις το μπατζετ της ρεαλ η της τσελσι να αγοραζεις παικταραδες ετοιμους στα 25 τους και οχι στα 33!

ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΩ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ!!!!!!!!!
αλλα δεν βαριεσαι..........σπασανε τον τσαμπουκα στους 15χρονους και τους νικησανε 2-1(μην τυχων και φανει οτι οι ακαδημιες του παο ειναι καλυτερες)

τοσο ΠΙΟΝΙΑ εχετε γινει!!!!!!!!!!
:a21:

idi
04/03/2007, 03:05
giobazolias

Γεια μας !!!!!!!!!!

το ιδιο μπαζο εισαστε και χειρότερο...

απλα εισαστε μπαζο της παραγκας...

δε πεθαινει στα δυσκολα (οταν δε μπαινει το τοπι μονο του...)

και δε ξεχναω ποτε οτι εχετε 3-4 κλεμενα πρωταθληματα απο την ΑΕΚ μεσα στα 10.... δεν ειμαι γαυρος να ξεχναω ...

oiko1979
04/03/2007, 13:31
ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΕΚ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ????

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΑΝΟ???

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ???

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ???

ΤΟΥΜΠΕΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΝΔΗΣ???

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΕΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ????

ΚΑΝΑ ΕΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

giobazolias
04/03/2007, 15:01

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

οταν 2 ανθρωποι τρεχουν και μπλεκουν τα ποδια τους αυτος που ειναι πισω ΛΟΓΙΚΑ θα απλωσει το χερι στην πλατη του αλλου!!!
ο σορεντινο ομως που ειναι τερματοφυλακας και κραταει τη μπαλλα
η θα αφηνε τη μπαλλα για να ελευθερωσει το χερι του!!!
η θα απλωνε τον αγκωνα!!!.....ο χι ομως για να χτυπησει τον αντιπαλο!!!!!!!
δεν υπαρχει προθεση!!!!.............εκτος και αν εσας τους γαυρους ΣΑς ΒΟΛΕΥΕΙ να το βλεπετε ως χτυπημα εκ προθεσεως!

και κατι αλλο!!!!
Η ΖΗΜΙΑ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!
μπορει και να δωθουν σφυριγματα για την αεκ.....ετσι για να χρυσωθει το χαπι και να βγει ο γαυρος ΚΥΡΙΟΣ!!!!

oiko1979
04/03/2007, 15:47
οταν 2 ανθρωποι τρεχουν και μπλεκουν τα ποδια τους αυτος που ειναι πισω ΛΟΓΙΚΑ θα απλωσει το χερι στην πλατη του αλλου!!!
δεν υπαρχει προθεση!!!!.............εκτος και αν εσας τους γαυρους ΣΑς ΒΟΛΕΥΕΙ να το βλεπετε ως χτυπημα εκ προθεσεως!

και κατι αλλο!!!!
μπορει και να δωθουν σφυριγματα για την αεκ.....ετσι για να χρυσωθει το χαπι και να βγει ο γαυρος ΚΥΡΙΟΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ....

:a31: :a31: :a31:

vangelis 64
04/03/2007, 16:10
Τον αγώνα δεν τον είδα,ούτε και την φάση με τον Σορεντίνο.

Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση ανατροπής μέσα στην περιοχή,δεν υπάρχει το θέμα "πρόθεση".

Η πρόθεση αφορά μόνο σε χέρι αλλά,οι ηλίθιοι και άσχετοι μαρκουτσοφόροι τών καναλιών,μάς έχουν κάνει μάτσο μ' αυτό το θέμα.
Για να ξεμπερδεύουμε λοιπόν...
Ανατροπή στην περιοχή=πέναλτι.
Χέρι στην περιοχή=στην κρίση τού διαιτητή. Τέρμα και τελείωσε! Αει στα διάλα πια!!!

Οσο για την παρατήρηση τού κυρίου γαύρου πιο πάνω,καλά τα λες ρε giobazolias αλλά ξεχνάς κάτι.....

Εμείς οι ΑΕΚτζήδες ,δεν ξέρω για σάς,είμαστε μόνο για να κλαίμε.Την αξιοπρέπεια την έχουν οι γαύροι,που με το σπαθί τους έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει.....

Στον ΚΩΛΟφώνα τής δόξας:lol: :lol: :lol:

giobazolias
04/03/2007, 23:23

και κατι αλλο!!!!

ειδα τη φαση του σορεντινο καλυτερα......και καταλαβα οτι εκανα λαθος !!!

ηταν αγκωνια με προθεση ........αρα κοκκινη και πεναλτυ!!

:confused:

TROOPER
04/03/2007, 23:27
ειδα τη φαση του σορεντινο καλυτερα......και καταλαβα οτι εκανα λαθος !!!

ηταν αγκωνια με προθεση ........αρα κοκκινη και πεναλτυ!!

:confused:

:a012: που εχεις το θαρος να παραδεχεσαι τα λαθη σου!

paris-3
05/03/2007, 01:49

και κατι αλλο!!!!
μπορει και να δωθουν σφυριγματα για την αεκ.....ετσι για να χρυσωθει το χαπι και να βγει ο γαυρος ΚΥΡΙΟΣ!!!! .........:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:bawl:ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
καιρο ειχα να γελασω τοσο..αχ ναι ρε και το πρώτο χέρι του Παπαδόπουλου ήταν το χέρι του που φύτρωσε στο στήθος...........

paris-3
05/03/2007, 01:54
Α sorry δν είδα ότι παραδέχτηκες το λάθος..νταξ πάντως πολύ προτότυπη δικαιολογία lol

idi
05/03/2007, 10:23

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

ρε τσουκαλα τον αγωνα τον ειδες? με 7 να παιζαμε θα κερδιζαμε! (ασε που ο Αρης επαιζε με 10...)

paris-3
05/03/2007, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το ιδιο μπαζο εισαστε και χειρότερο...

απλα εισαστε μπαζο της παραγκας...

δε πεθαινει στα δυσκολα (οταν δε μπαινει το τοπι μονο του...)

και δε ξεχναω ποτε οτι εχετε 3-4 κλεμενα πρωταθληματα απο την ΑΕΚ μεσα στα 10.... δεν ειμαι γαυρος να ξεχναω ... Πάντως έχει πολύ πλάκα που οι αεκτσίδες νομίζουν ότι βρίσκονται εκτός κατεστημένου και παράγκας...:rotflmao: ο προεδρός σας με τον γαύρο κλαιγότανε τώρα τσιμουδιά....σσσσσσσσσσ........Τα πράγματα είναι απλά, ο γαύρος πρέπει να βγει με κάθε ΤΡΟΠΟ 1ος και τις άλλες 2 θέσεις ΠΡΕΠΕΙ με κάθε τρόπο να τις πάρουν αεκ παο, μόνο που 8α σφαχτούν μεταξύ τους για την 2η θέση και ο γαύρος σας κοιτάει και γελάει...:wave2:

arxaios
05/03/2007, 11:16
Δε με λες εσύ η Παριζιάνα ..........
Quelle tabac Fume ???????
:lol: :rotflmao: :lol:

idi
05/03/2007, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Πάντως έχει πολύ πλάκα που οι αεκτσίδες νομίζουν ότι βρίσκονται εκτός κατεστημένου και παράγκας...:rotflmao: ο προεδρός σας με τον γαύρο κλαιγότανε τώρα τσιμουδιά....σσσσσσσσσσ........Τα πράγματα είναι απλά, ο γαύρος πρέπει να βγει με κάθε ΤΡΟΠΟ 1ος και τις άλλες 2 θέσεις ΠΡΕΠΕΙ με κάθε τρόπο να τις πάρουν αεκ παο, μόνο που 8α σφαχτούν μεταξύ τους για την 2η θέση και ο γαύρος σας κοιτάει και γελάει...:wave2:

ποια ΑΕΚ ειναι στη παραγκα? αυτη που εσφαξε ο Μπριακος και στο καπακι ο Βασσαρας για να μη κοιτα τη 2 θεση?

paris-3
05/03/2007, 13:57
Δε με λες εσύ η Παριζιάνα ..........
Quelle tabac Fume ???????
:lol: :rotflmao: :lol: Paris μπορεί να είναι και όνομα.................................................λέω εγώ τώρα...............................................:a21: :a21: :a21:

STOYBI
05/03/2007, 14:25
ποια ΑΕΚ ειναι στη παραγκα? αυτη που εσφαξε ο Μπριακος και στο καπακι ο Βασσαρας για να μη κοιτα τη 2 θεση?

Ρε idi .... Αλλαξε avatar ... :rolleyes:

Με επιασε πονοκεφαλος λεμε..... :(

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
05/03/2007, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Paris μπορεί να είναι και όνομα.................................................λέω εγώ τώρα...............................................:a21: :a21: :a21:
Όπως Paris Hilton ;;;;;;;; Ή όπως Πάρης ;;;;;;;;
Στην περίπτωση α) είναι θυληκό στην Β) αρσενικό και όπως το γράφεις στην κάρτα μέλλους (Παρις) είναι ουδέτερο .......
:confused: :confused: :confused:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:

blueblack
05/03/2007, 15:06
ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ............

Στό 90............καί νά καίει..........:a25: :a25: :a25: :a25:

:a22: :a22: :a22: :a22:

stradas
05/03/2007, 16:52

...γιατι δεν γραφεις στο αντιστοιχο θεμα???

...φοβασαι κατι? :lol: :lol:

el_hymador
05/03/2007, 17:03

ρε iriniaa φταινε μετα οι γαυροι που σας λενε διαφορα?

STOYBI
05/03/2007, 17:12
Αχ ρε φουστηηηη..... :smokin:

Να τους βγει στο τελος ο βαζελος με ενα βαθμο διαφορα ευρωπη !!!!! :smokin:

idi
06/03/2007, 00:05
χέστηκα να σου πω... αμα δε παρουμε το πρωταθλημα ΠΟΤΕ μη σώσουμε να βγουμε 2οι....

η 1οι ή δε με ενδιαφερει πλεον!!!! ετσι και ταξουν πριμ του χρονου για τη 2η θεση (οπως φετος) θα παω στο Ντεμη και θα του τα ψαλω ενα χερακι!!!

lampros_fazer
06/03/2007, 00:13
χέστηκα να σου πω... αμα δε παρουμε το πρωταθλημα ΠΟΤΕ μη σώσουμε να βγουμε 2οι....

η 1οι ή δε με ενδιαφερει πλεον!!!! ετσι και ταξουν πριμ του χρονου για τη 2η θεση (οπως φετος) θα παω στο Ντεμη και θα του τα ψαλω ενα χερακι!!!
Οπότε για τα επόμενα χρόνια παρακολούθα πυγμαχία..

blueblack
06/03/2007, 05:39
Αχ ρε φουστηηηη..... :smokin:

Να τους βγει στο τελος ο βαζελος με ενα βαθμο διαφορα ευρωπη !!!!! :smokin:

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... ......

:a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

:a22: :a22: :a22: :a22: :a22:

giobazolias
07/03/2007, 03:30
:a012: που εχεις το θαρος να παραδεχεσαι τα λαθη σου!

thanks!!!!

blueblack
07/03/2007, 18:15
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ.........!!!!!!!!!!

Ό πρόεδρος καί οί φίλαθλοι τού Όλυμπιακού έχουν..........

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.............ΟΠΑΔΟΥ..........!!!!!!!!!!

Όλοι μαλάκες καί κορόιδα είμαστε άλλά αύτοί .........έχουν πάρει τό CH.L.......:lol: :lol:

TROOPER
07/03/2007, 22:41
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ.........!!!!!!!!!!

Ό πρόεδρος καί οί φίλαθλοι τού Όλυμπιακού έχουν..........

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.............ΟΠΑΔΟΥ..........!!!!!!!!!!

Όλοι μαλάκες καί κορόιδα είμαστε άλλά αύτοί .........έχουν πάρει τό CH.L.......:lol: :lol:

μπραβο στον φιλαθλο που μιλησε για οπαδους !!!:evil:

STOYBI
07/03/2007, 22:46
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... ......

:a22: :a22: :a22: :a22: :a22:

Ti τον θες τοτε τον δικεφαλο στο avatar σου ????

Αφου στο εχω πει απο τα πρωτα μηνυματα σου εδω μεσα......... :D

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ................ ΑΕΚΤΖΗΣ !!!!!

:D :D

blueblack
08/03/2007, 17:06
Ti τον θες τοτε τον δικεφαλο στο avatar σου ????

Αφου στο εχω πει απο τα πρωτα μηνυματα σου εδω μεσα......... :D

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ................ ΑΕΚΤΖΗΣ !!!!!

:D :D

ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΡΕ.............!!!!!!!!!!!!!

Κρυφογαύρος είμαι......:a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

Μήπως είναι και κανείς άπό σάς Όλυμπιακός...???????

Όλοι γαύροι είστε.......:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

Άποκλείεται νά είστε Όλυμπιακοί έτσι πού καταντήσατε.......!!!!!!!!

TROOPER
09/03/2007, 09:36
ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΡΕ.............!!!!!!!!!!!!!

Κρυφογαύρος είμαι......:a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

Μήπως είναι και κανείς άπό σάς Όλυμπιακός...???????

Όλοι γαύροι είστε.......:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

Άποκλείεται νά είστε Όλυμπιακοί έτσι πού καταντήσατε.......!!!!!!!!

:a16: :a16: :a16:

blueblack
11/03/2007, 19:57
ΓΚΡΑΤΣΙΕ..........ERGOTELIS........!!!!!!!!!

Άν καί νομίζω ότι τρίτοι θά βγούμε....

blueblack
14/03/2007, 16:16
ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.........

Φθάσαμε στήν 26η άγωνιστική.............
Γιά τήν ΑΕΚ πιστεύω πώς τίποτε δέν θά άλλάξει άπό έδώ καί μπρός όσο
κυνηγάει τή δεύτερη θέση........
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ........μετά μπορεί νά τά πάρει εύκολα τά μάτς..
Τελευταία μέρα δέν ξέρω άν ό Πανιώνιος παίζει τήν Εύρώπη μόνο..........

Ό ΠΑΟ είναι πιό δύσκολα μέ δυό όμάδες πού παλεύουν παίζει έξω.......
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.......καί........ΛΑΡΙΣΣΑ.......
Πιό δύσκολα άπό μάς.....έχει καί τόν Άρη μέσα βέβαια..........ΑΛΛΑ....

Ή ΑΕΚ έχει Ίωνικό έξω.....τελειωμένη ίστορία Ξάνθη μέσα........αύτό μπορεί
άνετα.........καί Αίγάλεω μέσα........

ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.............τά κονόμησε πάλι ό Ντέμης.........
γιατί έμείς μέ τή γλύκα θά μείνουμε καί τό Φ.Π.Α. άπλήρωτο........!!!!!!!!

vangelis 64
14/03/2007, 16:26

ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.............τά κονόμησε πάλι ό Ντέμης.........
γιατί έμείς μέ τή γλύκα θά μείνουμε καί τό Φ.Π.Α. άπλήρωτο........!!!!!!!!

Και μ' ένα κράνος λιγώτερο:lol: :lol:

Εγώ,πάντως φίλε,δεν γουστάρω να βγούμε στο C.L.Θα ήθελα να μείνει ο Φερέρ 4-5 χρονάκια τουλάχιστον και,αν όλα πάνε καλά,να φτιάξει μια ομάδα που να την χαιρόμαστε.Οπως τότε με τον Μπάγεβιτς,που δεν τον γουστάρεις.
Τότε που όλη η Ελλάδα παραμίλαγε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ΑΕΚ.

Αυτό θέλω εγώ.Ο Ντέμης βέβαια θέλει τα λεφτά.Τι να κάνεις....Κανείς δεν είναι τέλειος!!!!

Εχεις κι ένα πμ:wave2:

blueblack
14/03/2007, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και μ' ένα κράνος λιγώτερο:lol: :lol:

Εγώ,πάντως φίλε,δεν γουστάρω να βγούμε στο C.L.Θα ήθελα να μείνει ο Φερέρ 4-5 χρονάκια τουλάχιστον και,αν όλα πάνε καλά,να φτιάξει μια ομάδα που να την χαιρόμαστε.Οπως τότε με τον Μπάγεβιτς,που δεν τον γουστάρεις.
Τότε που όλη η Ελλάδα παραμίλαγε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ΑΕΚ.

Αυτό θέλω εγώ.Ο Ντέμης βέβαια θέλει τα λεφτά.Τι να κάνεις....Κανείς δεν είναι τέλειος!!!!

Εχεις κι ένα πμ:wave2:

ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ............ΘΥΜΑΣΑΙ.........

Ποιοί παίζανε μέ τόν Σέρβο πού παρεπιπτόντως πάλι τήν κοπάνησε άπό
τό Βελιγράδι....?????????
Αύτούς άν τούς είχε ό Φερρέρ θά έσκιζε.........κολλημένος είσαι καί σύ μέ τόν
Σέρβο.........

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
14/03/2007, 17:27
ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ............ΘΥΜΑΣΑΙ.........

Ποιοί παίζανε μέ τόν Σέρβο πού παρεπιπτόντως πάλι τήν κοπάνησε άπό
τό Βελιγράδι....?????????
Αύτούς άν τούς είχε ό Φερρέρ θά έσκιζε.........κολλημένος είσαι καί σύ μέ τόν
Σέρβο.........

Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.

giobazolias
14/03/2007, 20:04
Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.

δεν μπορουμε να αποκλεισουμε και την ομαδα που..........
-του εδωσε τα 30 αργυρια για να την βγαλει απο τα πετρινα χρονια........(ας ειναι καλα η παραγκα)
-αλλα μετα του χρεωσε την ανυπαρξια στην ευρωπη.........
-μετα τον ξαναπηρε για να τη συμαζεψει.........
-του ξαναχρεωσε την ανυπαρξια της ευρωπης και τον εστειλε..........
-και τωρα μετανιωνει και τον αναπολλει!!!!!

ολα ειναι πιθανα με το ντουσαν

για 30 αργυρια μπορει να γινει και κροατης!

:beer:

STOYBI
14/03/2007, 20:17
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
-του εδωσε τα 30 αργυρια για να την βγαλει απο τα πετρινα χρονια........(ας ειναι καλα η παραγκα)

:beer: [/QUOT

Mπααα..... Μαλλον εσεις τον αναπολλειτε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

80910

vangelis 64
15/03/2007, 00:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

:beer: [/QUOT

Mπααα..... Μαλλον εσεις τον αναπολλειτε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ ξέρω κάποιον πρόεδρο που ήθελε να φτιάξει ομάδα και,σαν φορτωμένος που ήταν,πήγε και αγόρασε 2-3-4-5-6 παίχτες από την ΑΕΚ.
Το τραγικό εδώ είναι ότι ο άνθρωπος,για να νοιώθει πληρέστερος,ήθελε κι άλλους δυο.Πώς τούς λέγανε ρε γαμώτο...κάτσε να δεις....
Α!Λάκη και Νικολαΐδη!Κι αυτοί οι αχαΐρευτοι είπαν όχι!Ακούς εκεί;
Μετά,σαν ευφυής άνθρωπος που είναι,κατάλαβε πως πρέπει να πάρει και προπονητή.Και ο μόνος που τον βόλευε-κοίτα σύμπτωση φίλε μου-ήταν ο προπονητής τής ΑΕΚ.
Υστερα,σαν κάτι να τού έλειπε,είπε να πάρει και γιατρό.Γιατί ο δικός του,βλέπεις,σού έκανε διάγνωση οξείας αμυγδαλύτιδας ενώ είχες στραμπούληγμα.
Τι να κάνει ο άνθρωπος....πήρε τον γιατρό τής ΑΕΚ!

Ε, από τότε,αυτή η ομάδα ρε παιδιά..τι να πω....

Παίζει την πιο μεγάλη μπάλα,διαπρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη και,όπως λέει και ο Αϊνστάϊν πρόεδράς της....οι διαιτητές την παιζουν 50-50.

Λοιπόν,εσείς οι υπόλοιποι...

Μάς τα έχετε πρήξει με την κλάψα σας!Τι πάθατε δηλαδή ρε;Σαν τούς Ιρακινούς κάνετε που τούς πετάξανε εκεί πέρα 5-6 μπομπίτσες και το ρίξανε στην κλάψα.Σιγά τώρα!
Αντί να λένε "Ζήτω" που βρέθηκε ένας Χριστιανός να τούς απάλλάξει από τη μιζέρια τους,βρίζουνε κι από πάνω!

Αει στα διάλα αχάριστοι....πουθενάδες!!!

TROOPER
15/03/2007, 00:59
Εγώ ξέρω κάποιον πρόεδρο που ήθελε να φτιάξει ομάδα και,σαν φορτωμένος που ήταν,πήγε και αγόρασε 2-3-4-5-6 παίχτες από την ΑΕΚ.
Το τραγικό εδώ είναι ότι ο άνθρωπος,για να νοιώθει πληρέστερος,ήθελε κι άλλους δυο.Πώς τούς λέγανε ρε γαμώτο...κάτσε να δεις....
Α!Λάκη και Νικολαΐδη!Κι αυτοί οι αχαΐρευτοι είπαν όχι!Ακούς εκεί;
Μετά,σαν ευφυής άνθρωπος που είναι,κατάλαβε πως πρέπει να πάρει και προπονητή.Και ο μόνος που τον βόλευε-κοίτα σύμπτωση φίλε μου-ήταν ο προπονητής τής ΑΕΚ.
Υστερα,σαν κάτι να τού έλειπε,είπε να πάρει και γιατρό.Γιατί ο δικός του,βλέπεις,σού έκανε διάγνωση οξείας αμυγδαλύτιδας ενώ είχες στραμπούληγμα.
Τι να κάνει ο άνθρωπος....πήρε τον γιατρό τής ΑΕΚ!

Ε, από τότε,αυτή η ομάδα ρε παιδιά..τι να πω....

Παίζει την πιο μεγάλη μπάλα,διαπρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη και,όπως λέει και ο Αϊνστάϊν πρόεδράς της....οι διαιτητές την παιζουν 50-50.

Λοιπόν,εσείς οι υπόλοιποι...

Μάς τα έχετε πρήξει με την κλάψα σας!Τι πάθατε δηλαδή ρε;Σαν τούς Ιρακινούς κάνετε που τούς πετάξανε εκεί πέρα 5-6 μπομπίτσες και το ρίξανε στην κλάψα.Σιγά τώρα!
Αντί να λένε "Ζήτω" που βρέθηκε ένας Χριστιανός να τούς απάλλάξει από τη μιζέρια τους,βρίζουνε κι από πάνω!

Αει στα διάλα αχάριστοι....πουθενάδες!!!

ε παρτε τον εσεις παλι ;)

vangelis 64
15/03/2007, 01:13
ε παρτε τον εσεις παλι ;)

Τι λες.....Ο Συρτάκης είναι καλύτερος;Να ψήσουμε τον Ντέμη να τον πάρει.

Αει στο διάλο κι ο Φερέρ

:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
15/03/2007, 01:31
Τι λες.....Ο Συρτάκης είναι καλύτερος;Να ψήσουμε τον Ντέμη να τον πάρει.

Αει στο διάλο κι ο Φερέρ

:rotflmao: :rotflmao:

ferer my ass !!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
15/03/2007, 01:41
ferer my ass !!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Beware of your ass......October is close and your ass will be open:rotflmao:

arxaios
15/03/2007, 14:13
....repeatedly :evil: :evil: :evil:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
15/03/2007, 14:31
ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ........

TROOPER
16/03/2007, 01:49

APRES VOUS MONSIEUR!!!:D

vangelis 64
16/03/2007, 03:12
APRES VOUS MONSIEUR!!!:D

Εκτός από γαλλικά,παίζεις και πιάνο;:lol:

TROOPER
16/03/2007, 03:25
Εκτός από γαλλικά,παίζεις και πιάνο;:lol:

drums ου εχω πει !!!:smokin:

vangelis 64
16/03/2007, 03:31
drums ου εχω πει !!!:smokin:

Ναι...ξέχασα είσαι και wild:lol: :lol: Βάρα το τώρα που μπορείς,γιατί τον Οκτώβρη σε βλέπω με πνευστό!!

TROOPER
16/03/2007, 03:33
Ναι...ξέχασα είσαι και wild:lol: :lol: Βάρα το τώρα που μπορείς,γιατί τον Οκτώβρη σε βλέπω με πνευστό!!

κατσε να ζουμε μεχρι τοτε...:sick:

vangelis 64
16/03/2007, 03:36
κατσε να ζουμε μεχρι τοτε...:sick:

Ελα τώρα...μην το δραματοποιείς.Ο Ρίμπο,μάλλον θα ζει:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
16/03/2007, 03:37
Ελα τώρα...μην το δραματοποιείς.Ο Ρίμπο,μάλλον θα ζει:rotflmao: :rotflmao:

πες οτι δεν το ειπα βαγγο.:wave2:

vangelis 64
16/03/2007, 03:42
πες οτι δεν το ειπα βαγγο.:wave2:

Κάτι τέτοια μού κάνεις ρε μπαγάσα και δεν ξέρω τι να σού απαντήσω.

Αντε,καλό ξημέρωμα:wave2: :wave2:

TROOPER
16/03/2007, 03:49
Κάτι τέτοια μού κάνεις ρε μπαγάσα και δεν ξέρω τι να σού απαντήσω.

Αντε,καλό ξημέρωμα:wave2: :wave2:

:beer: :beer: :beer:

blueblack
16/03/2007, 15:51
KAI TΩΡΑ Η ΦΙΕΣΤΑ..............

Τά μάθατε...????

Ό Γιάννης πού κερνάει ,ρώτησε τό Γιάννη πού πίνει...???

ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...????

Θάχω έκεί καί όλο τό συρφετό....!!!!!!!!

Πέστε μου έσείς τώρα.........μπορεί ποτέ νά άρνηθεί ......???????????

Τόν Ίωνικό....???????????
Ποιός τόν ρωτάει....!!!!!!!
ΧΕΣΤΟΝ...........ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ..........!!!!!!!!!!!!!

Καί ή άρένα είναι έτοιμη,περιμένει τούς Ρωμαίους.............
Μά πρίν τελειώσει....??????????

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.........?????????????

ΚΑΛΑ.....................ΠΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.........???????????

Άπό τόν Αύγουστο τό ξέραμε............
ΟΥΧΑ.............ΧΑ......................ΧΑ.........................ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ

ΑΥΤΗ..............ΕΙΝΑΙ...................ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ...................δέν είναι παίξε γέλασε.........!!!!!!!!

ΚΑΙ..................ΜΠΑΝΑΝΕΣ...................ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩ........
Είναι δυνατόν.....????????
Μπανανία χωρίς μπανάνες.......????????

ΑΝΤΕ.........ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ............

:beer: :beer: :beer: :beer:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
16/03/2007, 17:29
KAI TΩΡΑ Η ΦΙΕΣΤΑ..............

Τά μάθατε...????

Ό Γιάννης πού κερνάει ,ρώτησε τό Γιάννη πού πίνει...???

ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...????

Θάχω έκεί καί όλο τό συρφετό....!!!!!!!!

Πέστε μου έσείς τώρα.........μπορεί ποτέ νά άρνηθεί ......???????????

Τόν Ίωνικό....???????????
Ποιός τόν ρωτάει....!!!!!!!
ΧΕΣΤΟΝ...........ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ..........!!!!!!!!!!!!!

Καί ή άρένα είναι έτοιμη,περιμένει τούς Ρωμαίους.............
Μά πρίν τελειώσει....??????????

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.........?????????????

ΚΑΛΑ.....................ΠΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.........???????????

Άπό τόν Αύγουστο τό ξέραμε............
ΟΥΧΑ.............ΧΑ......................ΧΑ.........................ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ

ΑΥΤΗ..............ΕΙΝΑΙ...................ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ...................δέν είναι παίξε γέλασε.........!!!!!!!!

ΚΑΙ..................ΜΠΑΝΑΝΕΣ...................ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩ........
Είναι δυνατόν.....????????
Μπανανία χωρίς μπανάνες.......????????

ΑΝΤΕ.........ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ............

:beer: :beer: :beer: :beer:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΔΙΚΙΑ :bawl: :bawl:

vangelis 64
17/03/2007, 02:11

Μάλλον....ΑΗΔΙΑ:yuck:

arxaios
17/03/2007, 07:53
Η περίπτωση των γαύρων είναι σαν των μεθυσμένων ένα πράμα ............
Τριγυρνάνε στις γειτονιές ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΦΑΛΤΣΑ, ο κόσμος διαμαρτύρεται και αυτοί νομίζουν ότι τους χειροκροτούν επειδή είναι καλλίφωνοι !!!!!!!!!!
:yuck: :evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κύριοι ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ !!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ !!!!!!!!!!!!!! (και όχι για να μην σας ματιάσουνε):lol: :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
17/03/2007, 09:51
Τριγυρνάνε στις γειτονιές ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΦΑΛΤΣΑ, ο κόσμος διαμαρτύρεται και αυτοί νομίζουν ότι τους χειροκροτούν επειδή είναι καλλίφωνοι !!!!!!!!!!

ΟΚ.ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ!!

giobazolias
17/03/2007, 11:17

βρεχει!!!!!!!!!!!

βρεχει ονοματα............

ρικελμε, ρομπερτΟΥ καρλΟΥς, σαβιολα, ντουντου, κρεσπο, τεβες, μιλιτο.............λες να τον φτυσουν ολοι αυτοι τελικα το θρυλο?

μαγκας ο κοκκαλης στο επικοινονιακο παιχνιδι! κραταει ακμαιους τους γαυρους με το μεταγραφολογικο κουρτοχορτο!
ετσι θα τους εχει στη φιεστα φτιαγμενους!

:lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
17/03/2007, 13:03
βρεχει!!!!!!!!!!!

βρεχει ονοματα............

ρικελμε, ρομπερτΟΥ καρλΟΥς, σαβιολα, ντουντου, κρεσπο, τεβες, μιλιτο.............λες να τον φτυσουν ολοι αυτοι τελικα το θρυλο?

μαγκας ο κοκκαλης στο επικοινονιακο παιχνιδι! κραταει ακμαιους τους γαυρους με το μεταγραφολογικο κουρτοχορτο!
ετσι θα τους εχει στη φιεστα φτιαγμενους!

:lol:
ΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ!!!

vangelis 64
17/03/2007, 14:15
ΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ!!!

Μάλλον, ο πρόεδρος ξέρει:lol: :lol:

81136