PDA

View Full Version : Προσέξτε από ποιον αγοράζετε!

nikonian
05/01/2007, 10:12
Έχω ένα κράνος jet της Driver και πήγα στο Mac στην Κύμης πριν από δυο μήνες να βρώ ζελατίνα. Βλέπω λοιπόν να πουλάνε το κράνος μου, αλλά με έκπληξή μου ακούω ότι το εργοστάσιο έκλεισε και δεν υπάρχουν πλέον ζελατίνες.
ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ;;;!!!

ΥΓ: Το συγκεκριμένο κράνος , όσο αντιπρόσωπος της DRiver ήταν η ΜΟΤΟΠΑΡΚ , έκανε 110 ευρώ και μόλις η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ανέλαβε την αντιπροσωπεία, η τιμή ανέβηκε στα 145 (σύμφωνα με τη διαφήμιση της Ελληνμότο).

145 ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ JET ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ;;;;;;!!!:eyepop: :mad:

latris mixanis
05/01/2007, 11:14
Μήπως θα έπρεπε να πεις καλύτερα ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ???
Ότι γενικά θα πρέπει να κάνουμε μια καλή έρευνα αγοράς??

nikonian
05/01/2007, 11:46
Όχι δεν φταίει το κράνος. Είναι από τα καλλίτερα jet της αγοράς.
Αλλά ποιος αντιπρόσωπος και ποιος έμπορος πουλάει ένα ακριβό κράνος , χωρίς να διαθέτει όχι ανταλλακτικά, αλλά ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, όπως οι ζελατίνες;
Κι όμως, να που το κάνουν.

latris mixanis
05/01/2007, 11:58
Aυτός που θέλει να το παίξει έξυπνος, που θέλει να βγάλει χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο, αυτός που δεν το ενδιαφέρει τι θα κάνεις εσύ αν σου χαλάσει κάτι....
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί έμποροι που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλος εκτός του κέρδους!!

Δεν είπα ότι δεν είναι καλό, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να κοιτάμε αν μπορούμε να βρούμε μετά ανταλλακτικά.

nikostz9
09/01/2007, 16:18
πω πω και ηθελα και γω να αλαξω ζελατινα σε ενα ανοιγομενο της driver που το ειχα παρει πριν 2,5 χρονια 220 ευρω.τωρα δηλαδη τι παπαλα δε βρισκουμε πουθενα ζελατινα για driver κρανοι?

bored
09/01/2007, 16:30
ψάχτε στο νετ