PDA

View Full Version : videaki

tombell
05/01/2007, 10:25
http://www.dailymotion.com/visited/search/moto%2Bcrash/video/xgb2i_ducati-996-vs-bimota-sb8r

Είναι μεγάλο, αλλά αξίζει.

Οι τύποι είναι παλαβοί.

Φθηνά τη γλιτώσανε

ktm640lc4
05/01/2007, 11:11
Εχεις δικιο. Πολυ φτηνα την γλυτωσαν.
Πολυ ομως. Εγω λεω παει αντε γεια. Παλι καλα που μαλλον ηξεραν και απο πτωσεις και δεν παθαν τιποτα χειροτερο.

Χεραδες δεν λεω, αλλα...

crs-k
05/01/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
......................
Χεραδες δεν λεω, αλλα...

@ρχιδια ΜΠΛΕ !!!

Παραδειγμα (προς αποφυγην) κακιστης οδηγησης! :mad:

Απο τα πρωτα δευτερολεπτα ημουν σιγουρος οτι ΔΕΝ θα την εβγαζαν καθαρη! :sick:

loukasfilm
05/01/2007, 11:17
Όντως πολύ τυχεροί. Ευτυχώς τα σίδερα φτιάχνονται.

ktm640lc4
05/01/2007, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
@ρχιδια ΜΠΛΕ !!!

Παραδειγμα (προς αποφυγην) κακιστης οδηγησης! :mad:

Απο τα πρωτα δευτερολεπτα ημουν σιγουρος οτι ΔΕΝ θα την εβγαζαν καθαρη! :sick:

Θα συμφωνησω δεν λεω. Παραδειγμα προς αποφυγη ειναι. Φανηκε οτι το ειχαν ειδικα ο τυπος με το πισω μηχανακι απο την αρχη.

Αλλα μαλλον δεν το ειχε ο μπροστα. Ή και οι 2, ποιος ξερει...

tombell
05/01/2007, 11:29
Στα σχόλια που ακούγονται λίγο μετά την πτώση

λέει ότι ο πρώτος είχε σπάσει την πλάτη του, 2 μήνες πριν. :eek:

Τι να πω.....

megatim
05/01/2007, 11:30
Πάλι καλά που δεν τον πέταξε στον γκρεμό ... :look:

crs-k
05/01/2007, 11:30
Θα συμφωνησω δεν λεω. Παραδειγμα προς αποφυγη ειναι. Φανηκε οτι το ειχαν ειδικα ο τυπος με το πισω μηχανακι απο την αρχη.

Αλλα μαλλον δεν το ειχε ο μπροστα. Ή και οι 2, ποιος ξερει...

Ειδικα ο πισω "εχανε" ΠΟΛΥ περισσοτερες φορες τον δρομο!

"Χερας" εισαι οταν πας εσυ το μηχανακι και ΟΧΙ οταν σε παει αυτο!

taxydromos
05/01/2007, 11:32
ευτυχως που υπηρχε το τοιχειο και σταματησε την καθοδο στο γκρεμι..
παντως ο bimotas μπροστα δεν ηταν στο επιπεδο του ducatisti και πιεζοταν αρκετα..
ο ducatisti ειχε πιστευω καλυτερη γραμμη,ρυθμο και ο μπροστα τον "εκλεινε" συνεχως...

ktm640lc4
05/01/2007, 11:37
Ισως κανω και λαθος.

Παντως οντως παλι καλα που βρηκε στην ακρη και δεν εφυγε κατω. Πρεπει να του πηγε το σκατο στην καλτσα.

Παλι καλα.

dragonteo
05/01/2007, 11:43
:eyepop: :eyepop: :eyepop: καλο βιντεακι και σίγουρα πολυ τυχεροι!!!!εχουμε και εδω τετοιους παλαβους! μην το ξεχνατε.....

Lupo
05/01/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ευτυχως που υπηρχε το τοιχειο και σταματησε την καθοδο στο γκρεμι..
παντως ο bimotas μπροστα δεν ηταν στο επιπεδο του ducatisti και πιεζοταν αρκετα..
ο ducatisti ειχε πιστευω καλυτερη γραμμη,ρυθμο και ο μπροστα τον "εκλεινε" συνεχως...

Σαν να μην το είχε σε καποια σημεια το Bimota. Μάλλον τον πήγαινε αυτό όπως είπε κι ο crs-k. Τον πίεζε ο Ducatisti αλλά νόμιζε ότι ήταν σε πίστα!

Αμα σε θέλει όμως, εεεε!
Πάλι καλά που ήταν τυχεροί και υπήρχε το τοιχάκι και δεν χρειάζετε αναδάσωση όλη η πλαγιά

starfiretdm
05/01/2007, 12:18
καλημερα παιδες.

οντος καλο βιντεο.

αλλα...(παντα υπαρχει ενα αλλα)

χωρις να θελω να το παιξω παντογνωστης(ασχετος αν ειμαι!χε,χε)...

ρε μαγκες επιδαυρο κυριακες και πολλες φορες μεσοβδομαδα εχετε παει?

απορω για την απορια σας που ειδατε το στραβο?

μια χαρα τα πηγαιναν το μοτοριατοση ωρα απλα κατα την γνωμη μου επρεπε να ειχαν το μυαλο να χαλαρωναν και λιγο το ρυθμο τους.

ολοι στην παρεα τωρα τοσα χρονια ετσι τα παμε και δεν εχει ανοιξει μυτη.
βεβαια το κακο μια θα συμβει,απλα εμεις εχουμε και την συνεση αν δουμε τιποτα στραβα ή οτι δεν εχουμε το μυαλο την συγκεκριμενη μερα να πιεσουμε δεν πιεζουμε.

στο κατω κατω δεν ειμαστε και αγωνιζομενοι και χαλαρωνουμε τους ρυθμους μας αν δεν μας παιρνει...

για ελατε και καμια φορα απο αρτεμισιο να διτε πως σπανε τα 'blade,τα z750,
τα TDM900,τα 636...(ξεχασα μερικους αλλα δεν ειναι για παρεα...)

δεν τα λεω αυτα για νας πικαρω ή για να το παγξω καποιος΄....
τα λεω¨πρωτον για να ξορκισω το κακο
και δευτερον γιατι νομιζω οτι το απροοπτο θα συμβει εκει που δεν το περιμενεις γαμωτ,γαμωτ...

johnpan
05/01/2007, 12:46
είναι δύο από τους τυπους που είχαν γυρίσει το dvd με τις ωραιότερες διαδρομές για μηχανή στην Ευρώπη, είχε δοθεί με το powerBikes νομίζω. Είναι χεράδες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τι συνέβει σε αυτό το βίντεο, το λέει ο ίδιος ο οδηγός, τα πράγματα ξέφυγαν, έγινε πολύ ανταγωνιστική η βόλτα, και ο δρόμος όλο και στένευε γιατί ανέβαινε σε βουνό. Οταν αρχίζουν οι προσπεράσεις ο ένας στον άλλον, λέει ότι φαίνεται ότι το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει εδώ. Επίσης στην αρχή λέει πόσο αδικαιολόγητοι είναι, και πως back theese days το μόνο που μετρούσε είναι ποιος έχει τα @@.... ("χέρια" είπε, αλλά αυτό εννοούσε !!)

el_hymador
05/01/2007, 13:01
τρομερα επικινδυνο....

εντυπωσιακο και κ@υλ@ αλλα επικινδυνο...

το εντυπωσιακο ειναι πως κρατανε οι διαγραμμισεις στην ασφαλτο του εξωτερικου ...οι τυποι πλαγιαζαν αερα και περναγαν πανω απο διπλες διαχωριστικες:a53: χωρις να τρεχει τιποτα ....εδω θα ειχαν πεσει στην δευτερη - τριτη στροφη....

...για να ακριβολογουμε τετοια οδηγηση σε αντιστοιχο δικο μας επαρχιακο ειναι αυτοκτονια...

gixxerpap
05/01/2007, 13:02
μαλλον καποιοι δεν εχουν καταλαβει ακομη το ρυθμο που ειχαν πιασει οι τυποι....
στην επιδαυρο ναι μεν υπαρχουν γρηγοροι, αλλα τα χλμ ειναι πολυ λιγοτερα...

παντως ο πρωτος ηδη το ειχε χασει και αλλες δυο τρεις φορες στην διαρκεια του βιντεο, ενω το ducati ηταν αρκετα πιο χαλαρος....ισως ηταν και το γεγονος οτι ακολουθουσε....ποιος ξερει.....

το συμπερασμα οπως και να χει, ειναι ενα: αργα η γρηγορα, τετοιες βολτες εχουν αυτη την καταληξη.....κανεις δε γλιτωνει.....και οι τυποι στη συγκεκριμενη φαση ηταν πολυ τυχεροι!

φανταστειτε να το γλιτωνε σε αυτη τη στροφη, και να εσκαγε με ολα στην αμεσως επομενη, καθετα πανω στο τοιχειο!!! (γιατι αυτο ακριβως θα γινοτανε...)

ασχημο ε;;;

....τωρα φανταστειτε, οτι σε μια βολτα αντιστοιχη δικη σας, αυτο μπορει να συμβει στον κολλητο σας......

οπως πολυ σοφα υπογραφει και καποιο απο τα εξεχοντα μελη αυτου του φορουμ, ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ....

maron
05/01/2007, 13:08
giati lete oti anoikse troxia to bimota?
h epomeni tis aristeris itan deksia
ara eprepe na thn klisei.
apo kourasi?

Cpt. Haddock
05/01/2007, 13:16
Ο πίσω πάντως έβγαινε πολύ συχνά στο αντίθετο στις εξόδους των δεξιών στροφών

Επίσης τη στιγμή της πτώσης, απ' όσο μπορώ να καταλάβω, ο μπροστινός είδε οτι δεν τον παίρνει και το έριξε κατω για να μη φύγει στο γκρεμό.

Πάντως ασχέτως "χεράδων" , "κάγκουρων" κλπ, ο πλήρης εξπολισμος βοηθάει στις στραβές

:wave2:

ΥΓ. Ωραία διαδρομή

ktm640lc4
05/01/2007, 13:18
Δεν νομιζω οτι συμβαινει αυτο αργα ή γρηγορα, αν πας ταπα, παντα.

Ετυχε η στραβη απλως. Η οποία στραβη μεγαλωνει το ποσοστο επιτυχιας της αναλογα με την ταχυτητα που κινησε.

Το παρακαναν ομως, οπως και οι ιδιοι ειπαν.

zephyr1
05/01/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από starfiretdm
καλημερα παιδες.

οντος καλο βιντεο.

αλλα...(παντα υπαρχει ενα αλλα)

χωρις να θελω να το παιξω παντογνωστης(ασχετος αν ειμαι!χε,χε)...

ρε μαγκες επιδαυρο κυριακες και πολλες φορες μεσοβδομαδα εχετε παει?

απορω για την απορια σας που ειδατε το στραβο?

μια χαρα τα πηγαιναν το μοτοριατοση ωρα απλα κατα την γνωμη μου επρεπε να ειχαν το μυαλο να χαλαρωναν και λιγο το ρυθμο τους.

ολοι στην παρεα τωρα τοσα χρονια ετσι τα παμε και δεν εχει ανοιξει μυτη.
βεβαια το κακο μια θα συμβει,απλα εμεις εχουμε και την συνεση αν δουμε τιποτα στραβα ή οτι δεν εχουμε το μυαλο την συγκεκριμενη μερα να πιεσουμε δεν πιεζουμε.

στο κατω κατω δεν ειμαστε και αγωνιζομενοι και χαλαρωνουμε τους ρυθμους μας αν δεν μας παιρνει...

για ελατε και καμια φορα απο αρτεμισιο να διτε πως σπανε τα 'blade,τα z750,
τα TDM900,τα 636...(ξεχασα μερικους αλλα δεν ειναι για παρεα...)

δεν τα λεω αυτα για νας πικαρω ή για να το παγξω καποιος΄....
τα λεω¨πρωτον για να ξορκισω το κακο
και δευτερον γιατι νομιζω οτι το απροοπτο θα συμβει εκει που δεν το περιμενεις γαμωτ,γαμωτ...

Ευτυχως, να και καποιος που λεει τα πραγματα οπως ειναι.:a013:

Το πιο δυσκολο ειναι να εισαι μπροστα και να οδηγεις την κουρσα,ο μπροστα διαβαζει και ο πισω παιρνει ρυθμο,για αυτο παντα ο μπροστα την παταει.

Οποιος εχει παει επαρχιακο Ιταλια,θα δει απειρα μηχανακια να λυσσανε χωρις αυτην την καταληξη.
Ειδικα καθημερινες.

Ωραιο βιντεο!

a$wto$
05/01/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο πίσω πάντως έβγαινε πολύ συχνά στο αντίθετο στις εξόδους των δεξιών στροφών με προλαβες... :)

Αν κι εγω πολυ ασχετος ακομα,μ'εκανε πολυ ασχημη εντυπωση αυτο.Θα μπορουσε καλλιστα να γινει χαλκομανια σ'ενα μπαρπριζ ο καμεραμαν

latris mixanis
05/01/2007, 14:03
Πάλι καλά που δεν σκοτώθηκαν πιο νωρίς απο μόνοι τους.... υπήρχαν αρκετές στιγμές που πίστευα ότι θ έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλον.:sick:

Cpt. Haddock
05/01/2007, 14:12
Πάντως να ξέρετε οτι απο την κάμερα η ταχύτητα φαινεται πάντα περισσότερη απο όσο είναι

Το καλοκαίρι που πήγαμε Ολλανδία, είδα βιντεάκια απο περάσματα σε πόλεις που πηγαίναμε (υποχρεωτικά φυσικά) με 40-50 χλμ και φαινόταν πολύ πιο γρήγορα

kalant
05/01/2007, 14:32
πολυ επικινδυνο...

φανταστειτε στο αντιθετο ρευμα ή μπροστα τους να ηταν κανενας ποδηλατης...

τουλαχιστον κανουν μ@λ@κιες αλλα αυτοι φορανε και εξοπλισμο, οχι σαν κατι αλλους... :rolleyes:

H.A.Balafoutre
05/01/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
είναι δύο από τους τυπους που είχαν γυρίσει το dvd με τις ωραιότερες διαδρομές για μηχανή στην Ευρώπη, είχε δοθεί με το powerBikes νομίζω. Είναι χεράδες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τι συνέβει σε αυτό το βίντεο, το λέει ο ίδιος ο οδηγός, τα πράγματα ξέφυγαν, έγινε πολύ ανταγωνιστική η βόλτα, και ο δρόμος όλο και στένευε γιατί ανέβαινε σε βουνό. Οταν αρχίζουν οι προσπεράσεις ο ένας στον άλλον, λέει ότι φαίνεται ότι το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει εδώ. Επίσης στην αρχή λέει πόσο αδικαιολόγητοι είναι, και πως back theese days το μόνο που μετρούσε είναι ποιος έχει τα @@.... ("χέρια" είπε, αλλά αυτό εννοούσε !!)

Τα παλικαράκια (Αγγλάκια) αυτά είναι αν δεν κάνω λάθος, συντάκτες σε περιοδικό και αγωνιζόμενοι ή μαθαίνουν να οδηγάνε κάτι τέτοιο. Διότι έχουν ολόκληρο team υποστίριξης με φορτηγά και κάμερες.

Πέρα από τις διαδρομές που αναφαίρεις, γενικά πρέπει να πηγαίνουν στη Ιταλο-Γαλλική Ριβιέρα για δοκιμές με διαφορετικές μοτό. Τον δρόμο τον ξέρουν καλά. Την εν λόγω διαδρομή την έχουν βρεί για να κάνουν τα κόλπα τους.

Τους έχω και ένα άλλο βιντεάκι με 1 Ducati916, 1 TL1000R & και το honda (έλα ρε, το βρήκα, VTR1000) το 2 κύλινδρο, όχι το SP, το άλλο το απλό και τέλος πάντων γίνεται πάλι τις στροφής το κάγκελο. Φυσικά η όλη λήψη έχει 1 πτώση όλων μαζί (δεν φαίνεται από την κάμερα αλλά τα αποτελέσματα), και 1 με έναν να φεύγει μόνος του on camera αυτό.

Αλλά να κάνω μιαν ερώτηξη. ΟΚ είναι χεράδες-νερουλάδες-Αρτεμίσια-σούπες-μούπες......οι ποδηλάτες οι καημένοι τι φταίνε?

H.A.Balafoutre
05/01/2007, 14:50
Παίδες βρήκα το βιντεάκι αλλά είναι 293mb........:eek:

Και δεν έχω ιδές από video editing & encoding-decoding etc.:sad:

Φανταστικά βίντεο πάντως έκαναν τα παλικάρια.

Πάλι καλά που υπάρχουν ένα σωρό τέτοια βίντεα(:)) να τα βλέπω σε βίντεο και να μην τα κάνω εγώ......χαχαχαχα ντάξει ε όχι και να φάμε τα μούτρα μας στα γκρέμνα. Δεν την πήρα τη μηχανή γι'αυτό....

ktm640lc4
05/01/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάντως να ξέρετε οτι απο την κάμερα η ταχύτητα φαινεται πάντα περισσότερη απο όσο είναι

Το καλοκαίρι που πήγαμε Ολλανδία, είδα βιντεάκια απο περάσματα σε πόλεις που πηγαίναμε (υποχρεωτικά φυσικά) με 40-50 χλμ και φαινόταν πολύ πιο γρήγορα

Εμενα παντως κατι βιντεο που εχω τραβηξει απο καμερα σταθερη, εκτος μοτο δηλαδη, μου φαινοταν οτι πηγαινα με 50 ενω πηγαινα με 100. Δηλαδη πιο αργα.

Ισως πανω στην μηχανη να φαινεται οτι παει πιο γρηγορα.

tombell
05/01/2007, 15:17
Παίδες βρήκα το βιντεάκι αλλά είναι 293mb

Βάλε το link να το δούμε

Cpt. Haddock
05/01/2007, 15:18
Εμενα παντως κατι βιντεο που εχω τραβηξει απο καμερα σταθερη, εκτος μοτο δηλαδη, μου φαινοταν οτι πηγαινα με 50 ενω πηγαινα με 100. Δηλαδη πιο αργα.

Ισως πανω στην μηχανη να φαινεται οτι παει πιο γρηγορα.

Ναι, μιλάω για κάμερα πανω στη μηχανή.

ktm640lc4
05/01/2007, 15:20
Α οκ.

:D

H.A.Balafoutre
05/01/2007, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
Βάλε το link να το δούμε

Τώώώώώραααααα....μάλιστα.....πιο γρήγορα θα μάθω εγώ να στο ανεβάσω παρά να βρώ το link.....

Με το πρόγραμμα Super μπορώ να κάνω κάτι? Για όσους ξέρουν.....πλίζ....

kostom
05/01/2007, 21:43
Αυτό το video είναι από την σειρά Fast Bikes Show
αλλά τώρα δεν θυμάμαι σε ποιό είναι...νομίζω στο 2
Τέλως πάντων, αυτό είναι το τελευταίο μέρος μιάς
κόντρας τέστ που είχανε κάνει με 4 V-2
1) Bimota SB8R
2) Ducati 996 R
3) Aprilia RSV Mille R
4) Honda VTR 1000 SP1

Το πρώτο που έφαγε η μαρμάγκα ήταν το VTR αλλά με
λίγες ζημιές κυρίως στα πλαστικά..
Μετά σε άλλο κομμάτι ακολούθησε το Mille που κατά
περίεργο τρόπο χωρίς πτώση, του έμεινε το κλίπ όν
το αριστερό στο χέρι...απλά έσπασε από την έδραση
που είναι στο καλάμι....
Και φυσικά στην συνέχεια μέ έναν σμπάρο....δύο τρυγώνια
αλλά το 996 δεν έπαθε σχεδόν τίποτα και συνέχισε το
γύρισμα μόνο του...
Βασικά αυτοί είναι οδηγοί που τρέχουν στο Βρεττανικό
πρωτάθλημα και τα καλοκαίρια κατεβαίνουν στην Γαλλία
και γυρνάνε αυτές τις μπούρδες για λογαριασμό περιοδικών
και φυσικά της DUKE...(παραγωγός εταιρεία που καλύπτει τα
πρωταθλήματα μοτοσυκλετών και ΤΤ..)

Και φυσικά τα μηχανάκια δεν είναι δικά τους....

73708

FestoNero
05/01/2007, 22:04
Απο τα πρωτα δευτερολεπτα ημουν σιγουρος οτι ΔΕΝ θα την εβγαζαν καθαρη! :sick: Και γω!!!!
:mad: :mad: :mad:

Το ελεγε απο κατω..
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
moto bikes ducati bimota arsouille run camera embarquée crash

starfiretdm
05/01/2007, 23:21
φιλε gixxerap(η καπως ετσι?)

μαλλον δεν εχεις παει ποτε επιδαυρο(με μηχανη τουλαχιστον )για να λες οτι στην επιδαυρο τα χλμ ειναι λιγοτερα.συγνωμη κιολας αλλα μαλλον ειναι (πολυ) περισσοτερα.
και στο αποδεικνυω και θεωρητικα.
ο δρομος που φαινεται στο βιντεο ειναι τρομακτικα στενος και απο οτι φαινεται εχει και κινηση.
οποτε σχεδον απαγορευτικος για αναβατες σαν εμενα τουλαχιστον.απο την αλλη στην επιδαυρο ειναι τουλαχιστον διπλασιος και κατι ψιλα σε αρκετα σημεια και με μεγαλες καμπες οποτε προσφερει μια καποια αισθηση ασφαλειας για πολλα χλμ και χεραδες οπος λετε.
πρακτικα,οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να στο αποδειξω απο εδω,αλλα οποτε θες κανονιζουμε βολτα οπου θες να περασουμε καλα.και δεν εννοω οτι θα σου αποδειξω ποσο "χεραδες" ειμαστε στην παρεα,αλλα να δεις οτι και συ ταπα θα το πας.
αληθεια τη μηχανακι παιζει?

φιλε zephyr1 με συγχωρεις αλλα δεν σε πιανω οταν λες οτι τα λεω οπος ειναι .ελπιζω να μην ειρωνευεσαι παντος.

τεταρτη πριν τα χριστουγεννα οποιος ηταν αρτεμισιο μπορει και να ειδε ενα μαυρο blade 06,ενα μπλε μπλε-ιντ(χι,χι),ενα πορτοκαλι z750,ενα μαυρο TDM900 και ενα μαυρο 636 να περνανε πανω κατω κομματια και κοφτες...

Vstrommer71
05/01/2007, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
http://www.dailymotion.com/visited/search/moto%2Bcrash/video/xgb2i_ducati-996-vs-bimota-sb8r

Είναι μεγάλο, αλλά αξίζει.

Οι τύποι είναι παλαβοί.

Φθηνά τη γλιτώσανε FASTBIKES !! :beer: :beer: :beer:
Shayne Byrne,Rob Frost et al:winka: :smokin:

starfiretdm
06/01/2007, 00:10
παντος εδω που τα λεμε,(γιατι μου φαινεται οτι με αυτα που γραφω το παιζω λιγο εμπειρια και γληγορος, τρομαρα μ') και εμεις που τα παμε ετσι τα μοτορια μας δε λεω καλα περναμε αλλα...

(γαμω το "αλλα" μου γαμω σημερα...)

οχι οτι ειναι και σωστο αυτο που κανουμε...:D :D ;)

675
06/01/2007, 00:38
δε λες καλα που δε πεσανε απο κανα βουνο κατω...

ή σε κανα ποταμι...

ρε αυτοι ειναι τελειως καγκουρες!!!:eek:

zephyr1
06/01/2007, 10:09
φιλε gixxerap(η καπως ετσι?)

:lol: δεν ξερω αν εχει αρχισει να ραπαρει τωρα.:lol:

μαλλον δεν εχεις παει ποτε επιδαυρο(με μηχανη τουλαχιστον )για να λες οτι στην επιδαυρο τα χλμ ειναι λιγοτερα.συγνωμη κιολας αλλα μαλλον ειναι (πολυ) περισσοτερα.
και στο αποδεικνυω και θεωρητικα.
ο δρομος που φαινεται στο βιντεο ειναι τρομακτικα στενος και απο οτι φαινεται εχει και κινηση.
οποτε σχεδον απαγορευτικος για αναβατες σαν εμενα τουλαχιστον.απο την αλλη στην επιδαυρο ειναι τουλαχιστον διπλασιος και κατι ψιλα σε αρκετα σημεια και με μεγαλες καμπες οποτε προσφερει μια καποια αισθηση ασφαλειας για πολλα χλμ και χεραδες οπος λετε.
πρακτικα,οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να στο αποδειξω απο εδω,αλλα οποτε θες κανονιζουμε βολτα οπου θες να περασουμε καλα.και δεν εννοω οτι θα σου αποδειξω ποσο "χεραδες" ειμαστε στην παρεα,αλλα να δεις οτι και συ ταπα θα το πας.
αληθεια τη μηχανακι παιζει?

Λαθος ερωτηση:rolleyes: Καλυτερα να ρωταγες τι μηχανακι παιζει αυτη την στιγμη,γιατι σε 5λεπτα-5ωρες-5ημερες αντε 5 βδομαδες,θα παιζει κατι αλλο.:lol:

Εγω απλα θα παραθεσω ενα λινκ απο τον ραπερ(ειναι ο αγροτης):lol:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23821&perpage=15&pagenumber=2

φιλε zephyr1 με συγχωρεις αλλα δεν σε πιανω οταν λες οτι τα λεω οπος ειναι .ελπιζω να μην ειρωνευεσαι παντος.

Ειπα απλα οτι δεν εκραξες το σκηνικο και ειπες τα πραγματα οπως συμβαινουν στης γρηγορες βολτες.:winka:

τεταρτη πριν τα χριστουγεννα οποιος ηταν αρτεμισιο μπορει και να ειδε ενα μαυρο blade 06,ενα μπλε μπλε-ιντ(χι,χι),ενα πορτοκαλι z750,ενα μαυρο TDM900 και ενα μαυρο 636 να περνανε πανω κατω κομματια και κοφτες...

Αν ποσταρεις(ανακοινωσεις μεσα στο φορουμ)βολτα ,εγω παντως ειμαι μεσα.

ΑΑΑ , φιλε starfiretdm,καλως ηρθες.:beer:

SAM46
06/01/2007, 10:32
μου θυμιζει λιγο απο το βιντεο που ειχε βγαλει ο ''ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ'' δεν θυμαμαι ακριβως που!!!

taxydromos
06/01/2007, 11:17
παντος εδω που τα λεμε,(γιατι μου φαινεται οτι με αυτα που γραφω το παιζω λιγο εμπειρια και γληγορος, τρομαρα μ') και εμεις που τα παμε ετσι τα μοτορια μας δε λεω καλα περναμε αλλα...

(γαμω το "αλλα" μου γαμω σημερα...)

οχι οτι ειναι και σωστο αυτο που κανουμε...:D :D ;)

..τραβατε και κανα βιντεο,δεν ειναι τοσο δυσκολο...:winka:

TROOPER
06/01/2007, 12:46
ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ !!!!!!!!!!!!!!

υ.γ. ρε παιδια αυτον τον ποδηλατη ποσες φορες τον περασαν ??? :look:

zoropatra
06/01/2007, 12:50
καλημερα!!!

εμενα παντως το βιντεο μου αρεσε.........και οντως ειναι καλοι οδηγοι!!!!

μια ερωτηση σε αυτους που λενε οτι δεν οδηγουσαν καλα!!!

αν για παραδειγμα δεν ειχαν βαλει την πτωση δεν θα λεγαμε ολοι οτι ειναι πολυ καλοι οδηγοι?

π.χ το βιντεο με τον μιμικο.

TROOPER
06/01/2007, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
καλημερα!!!

εμενα παντως το βιντεο μου αρεσε.........και οντως ειναι καλοι οδηγοι!!!!

αν για παραδειγμα δεν ειχαν βαλει την πτωση δεν θα λεγαμε ολοι οτι ειναι πολυ καλοι οδηγοι?

π.χ το βιντεο με τον μιμικο.

το μονο που με κανει να πω οτι ηταν επικυνδινη η οδηγηση τους ηταν οι αποστασεις τους και το οτι οπως αποκνυεται σε πολλες φασεις ο πρωτος το παρακανε.ο δευτερος εχω την αισθηση οτι το χε πιο καλα αν και εκανε και αυτος πολλες φορες λαθη.

αυτα.

crs-k
06/01/2007, 13:02
........................

..........................

ΟΧΙ βεβαια!

ΔΕΝ θα λεγαμε!!! :sick:

kostom
06/01/2007, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
μου θυμιζει λιγο απο το βιντεο που ειχε βγαλει ο ''ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ'' δεν θυμαμαι ακριβως που!!!

Αϊ Γιάννη Ρώσσο...

73720

SPORAKIAS
06/01/2007, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..τραβατε και κανα βιντεο,δεν ειναι τοσο δυσκολο...:winka:

απο εδω και περα θα γινετε και αυτο....απο την μερια μου ....μετα την αγορα ψηφιακης στις γιορτες....:cool:

την βολτα να δουμε ποτε θα παμε....:(

zoropatra
06/01/2007, 14:30
ΟΧΙ βεβαια!

ΔΕΝ θα λεγαμε!!! :sick:

ρε χρηστο θελω ναπω για αυτους που τους αρεσει αυτη η οδηγηση!!!!!

δεν λεω για εσενα π.χ που σου αρεσει να πηγενεις νορμαλ.......

zoropatra
06/01/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
απο εδω και περα θα γινετε και αυτο....απο την μερια μου ....μετα την αγορα ψηφιακης στις γιορτες....:cool:

την βολτα να δουμε ποτε θα παμε....:(

εγω εχω βιντεο με την μηχανη μου και μαλιστα εχει καταγραψει και την πτωση μου πριν 2 χρονια στο γαλαξιδι με 148χλμ.αλλα περιμενω τον αχριστο τον αδερφο μου να μου πει πως
θα το ανεβασω σε netcafe ή σε καποιο παρομοιο!!!

Vstrommer71
06/01/2007, 14:40
εγω εχω βιντεο με την μηχανη μου και μαλιστα εχει καταγραψει και την πτωση μου πριν 2 χρονια στο γαλαξιδι με 148χλμ.αλλα περιμενω τον αχριστο τον αδερφο μου να μου πει πως
θα το ανεβασω σε netcafe ή σε καποιο παρομοιο!!!
Εισαι κι εσυ ρε χαμενε αχρηστος!Στειλτο στο youtube και ανεβασε το,λες κι ειναι και κατι δυσκολο!
Ανεβασε το να σε χαρει το πανελληνιο:lol:

zoropatra
06/01/2007, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εισαι κι εσυ ρε χαμενε αχρηστος!Στειλτο στο youtube και ανεβασε το,λες κι ειναι και κατι δυσκολο!
Ανεβασε το να σε χαρει το πανελληνιο:lol:

δεν ξερω απο αυτα ρε τιποτα......σε λιγο θα ρεθει ο αδερφος μου να το ανεβασει!!!

Vstrommer71
06/01/2007, 14:47
δεν ξερω απο αυτα ρε τιποτα......σε λιγο θα ρεθει ο αδερφος μου να το ανεβασει!!!
Mπες στο youtube.com ,κανε εγγραφη και ανεβασε το βιντεο που θες.Αν εισαι σκραπας στα Αγγλικα παρε αυτο (http://babelfish.altavista.com/) και μετεφρασε την σελιδα για να καταλαβεις.
Ρε τι ειναι αυτοι εδω Ρεεεεεεεεε!!!!!:D

zoropatra
06/01/2007, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Mπες στο youtube.com ,κανε εγγραφη και ανεβασε το βιντεο που θες.Αν εισαι σκραπας στα Αγγλικα παρε αυτο (http://babelfish.altavista.com/) και μετεφρασε την σελιδα για να καταλαβεις.
Ρε τι ειναι αυτοι εδω Ρεεεεεεεεε!!!!!:D

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33494)

crs-k
06/01/2007, 17:15

Καλος ή κακος οδηγος δεν εισαι με το τι σου αρεσει και τι οχι.

Μπορει να βγει στον δρομο ο Σουμαχερ (με αυτοκινητο) ή Ροσσι (με μηχανη) και ειναι ΚΑΚΙΣΤΟΙ οδηγοι !!!

Καλος οδηγος εισαι οταν ΣΕΒΕΣΑΙ τα ΠΑΝΤΑ γυρω σου και το Εαυτο σου.
Δηλαδη, τους αλλους που χρησημοποιουν τον ιδιο ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο, την κατασταση του δρομου και χιλια δυο αλλα ...

Οι συγκεκριμενοι ΔΕΝ σεβοντουσαν ΤΙΠΟΤΑ και καναν κι απο 5 ντουζινες λαθη ο ΚΑΘΕΝΑΣ!

Φαινοντουσαν σαν να τους "πηγαιναν" τα μηχανακια, κι ΟΧΙ να τα οδηγαν!

Πουθενα (σχεδον) ΔΕΝ ειχαν σωστες γραμμες.
Πουθενα ΔΕΝ σεβαστηκαν τα πιθανα χωματακια στις ακρες του δρομου.
Πουθενα ΔΕΝ σεβαστηκαν το αντιθετο ρευμα.
(Θα μπορουσα να γραφω ωρες, αλλα βαριεμαι)

Να σκεφτεις μονο, οτι ενω ο μπροστινος επεσε σε ΙΚΑΝΗ αποσταση πλαγια και μπροστα απ' τον καμεραμαν, ο δευτερος τον ΠΑΤΗΣΕ !!!

Ξερεις τι καλος οδηγος ειναι το "βλημα" απο Μαγκνουμ 45αρι?
ΣΦΑΙΡΑ παει !!!

Κι οι κασκαντερ "μαγκες" ειναι, αλλα στην καθημερινη τους ζωη με το ασανσερ κατεβαινουν και ΔΕΝ πηδανε απ' τον 10ο οροφο, απ' οσο ξερω ...

zoropatra
06/01/2007, 17:29
Καλος ή κακος οδηγος δεν εισαι με το τι σου αρεσει και τι οχι.

Μπορει να βγει στον δρομο ο Σουμαχερ (με αυτοκινητο) ή Ροσσι (με μηχανη) και ειναι ΚΑΚΙΣΤΟΙ οδηγοι !!!

Καλος οδηγος εισαι οταν ΣΕΒΕΣΑΙ τα ΠΑΝΤΑ γυρω σου και το Εαυτο σου.
Δηλαδη, τους αλλους που χρησημοποιουν τον ιδιο ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο, την κατασταση του δρομου και χιλια δυο αλλα ...

Οι συγκεκριμενοι ΔΕΝ σεβοντουσαν ΤΙΠΟΤΑ και καναν κι απο 5 ντουζινες λαθη ο ΚΑΘΕΝΑΣ!

Φαινοντουσαν σαν να τους "πηγαιναν" τα μηχανακια, κι ΟΧΙ να τα οδηγαν!

Πουθενα (σχεδον) ΔΕΝ ειχαν σωστες γραμμες.
Πουθενα ΔΕΝ σεβαστηκαν τα πιθανα χωματακια στις ακρες του δρομου.
Πουθενα ΔΕΝ σεβαστηκαν το αντιθετο ρευμα.
(Θα μπορουσα να γραφω ωρες, αλλα βαριεμαι)

Να σκεφτεις μονο, οτι ενω ο μπροστινος επεσε σε ΙΚΑΝΗ αποσταση πλαγια και μπροστα απ' τον καμεραμαν, ο δευτερος τον ΠΑΤΗΣΕ !!!

Ξερεις τι καλος οδηγος ειναι το "βλημα" απο Μαγκνουμ 45αρι?
ΣΦΑΙΡΑ παει !!!

Κι οι κασκαντερ "μαγκες" ειναι, αλλα στην καθημερινη τους ζωη με το ασανσερ κατεβαινουν και ΔΕΝ πηδανε απ' τον 10ο οροφο, απ' οσο ξερω ...

ΟΚ!εχεις δικιο αλλα εγω σκεφτομαι διαφορετικα και ετσι δεν μπορουμε να συνενοηθουμε.......

Respect
06/01/2007, 18:48
Ξέρω πολύ καλά πως ήταν επικύνδινο και απαράδεκτο αυτό που είδα να γίνεται στο video αλλά το γούσταρα τρελά από την άλλη.. :look: :a2:

Υ.Γ. Στο Αρτεμίσιο προσθέστε και ένα Vstrom..

Υ.Γ. Βαράτε τώρα.. :rolleyes:

vassilis88
07/01/2007, 19:36
δν ξερω ,αν κ φαινοταν οτι δν ειχε ορατοτητα ο συγκεκριμμενος , αλλα δν ειναι καλυτερα να χρησιμοποιουμε ολο το πλατος του δρομου οταν εχουμε ορατοτητα?

γιατι να μη μπεις στο αντιθετο αν δν ερχεται κανεις ,σε εντελως ερημο δρομο ας πουμε?

STOYBI
07/01/2007, 21:42
Το οτι οι συγκεκριμενοι οδηγοι δεν σεβοντουσαν τιποτα και πηγαιναν ταυτοτητα για χαρη της καμερας το ασπαζομαι απολυτα !!!! :rolleyes:

Αλλα ποσοι απο σας που κρινατε τα λαθη τους εχετε παει με τοσα σε ενα μικρο επαρχιακο δρομο ωστε να κρινετε αν... Το ειχαν η δε το ειχαν ( το μηχανακι ) η αν τις ειχαν η δεν τις ειχαν ( τις γραμμες ) ??? :confused:

Η μηπως εχετε παει ολοι ?????????????? :confused: :confused:

:evil:

υγ Παντα ο δευτερος οδηγει με καθαροτερο μυαλο και λιγοτερο ανχος , μιας και την ανασφαλεια και το ανχος του το τι υπαρχει μετα την στροφη την εχει παντα ο πρωτος μιας και αποτελει στην ουσια την << δικλειδα ασφαλειας>> μεταξυ του ατυχηματος και των υπολοιπων που ακολουθουν απο πισω του !!!

a$wto$
08/01/2007, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι να μη μπεις στο αντιθετο αν δν ερχεται κανεις ,σε εντελως ερημο δρομο ας πουμε? επειδη μπορει καποιος αλλος στο αντιθετο ρευμα να κανει αυτην ακριβως την σκεψη... :lol:

starfiretdm
08/01/2007, 23:39
σωστοτατος ο stoubi ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
με χιλια σε παω δικε μου.:a19: :a19: :a19:
οσον αφορα την πτωση του πρωτου που τον ακολουθει ο δευτερος,δεν σημαινει απολυτος τιποτα.
ειναι καθαρα απωλεια οπτικου πεδιου και target fixation παιδες.
οπως συμβαινει αρκετες φορες και στους αγωνες.νομιζω?
εμενα παντος οι τυποι μου αρεσαν ασχετος σουπας(ψαροσουπας?)!
για βολτες εγω ειμαι ανοικτος και θα ενημερωσω οταν γινει.
οι δικοι μου κανονιζουν γιαννενα διημερο μεσα στο γεναρη!!!!:eyepop: :eyepop: :hypnotize :a24:
αν παμε θα δαγκωσουμε τα καβλια μας χιαστη μεχρι να φτασουμε!!!!!
ωραιος ο gixxeras παντος.

Anritsu
08/01/2007, 23:49
Για μένα αυτα ειναι απαράδεκτα .Και κυρίως για εξωτερικό που υποτίθεται έχουνε και περισσότερες πίστες . είδα κατι ποδηλάτες που σίγουρα και μόνο στο άκουσμα των μότο θα τους πήγε το σκατό στην κάλτσα .Δεν έχω δεί το τελος γιατί η γραμμή μου σέρνεται σήμερα ,αλλα απο ότι καταλαβα τα φαγανε τα μουτρα τους .Δεν θα ήταν πολύ κρίμα όμως απο το αντίθετο να περνουσα εγώ η οποιοσδήποτε άλλος απο εμάς . Και ΜΠΑΜ .

Κάπου διαβασα παραπάνω οτι τα ίδια συμβαίνουν Αρτεμισιο και Επιδαυρο . Και Σούνιο θα συμπληρώσω . Γι' αυτο και το σκέφτομαι εγώ και αλλοι να κοπιασουμε σ' αυτα τα μέρη .Οι Χεραδες που λέτε μάλλον στις πιστές φαίνονται . :wave2: :rotflmao:

starfiretdm
08/01/2007, 23:58
σωστο αυτο για τις πιστες φιλε anritsu.
σκεφτομαι εντονα τωρα τελευταια να παρω κανα εξακοσαρι ss τριετιας να το φτιαξω για track days(πολυεστερικα και τετοια ενοοω αμεσος ο νους σας στο κακο...) και να τραβιεμαι εκει.

παντος χανεις που δε πας.;)

Anritsu
09/01/2007, 00:45
σωστο αυτο για τις πιστες φιλε anritsu.
σκεφτομαι εντονα τωρα τελευταια να παρω κανα εξακοσαρι ss τριετιας να το φτιαξω για track days(πολυεστερικα και τετοια ενοοω αμεσος ο νους σας στο κακο...) και να τραβιεμαι εκει.

παντος χανεις που δε πας.;)

Re mpas kai eisai apo to loutraki ???? mpas ???

rsp
09/01/2007, 11:16
Ειδα το βιντεακι και μετα διαβασα ολες τις αποψεις. Παιδια οι 2 τυπαδες πηγαινουν εντυπωσιακα γρηγορα και με πολυ καλο στησιμο στο δρομο, συμφωνω με το Χρηστο οτι ισως παρα ειχε κοσμο ο δρομος για τις ταχυτητες που πηγαιναν και σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο! Οσο για Αρτεμισιο και λοιπα, μια εποχη που πηγαιναμε στο Μπραλο καθε μερα με μια ομαδα, καταλαβα ποσο μεσα στο παραμυθι ειναι..Εβλεπα κοσμο που περναγαμε με πχ 150 να λενε οτι ανεβαιναν με 200...και αλλα τετοια! Δεν λεω οτι ειναι καποιος απο εδω μεσα αλλα γινετε συχνα!

starfiretdm
11/01/2007, 12:18
nai loutraki.

rsp ta 150 se srtofi liga sou fenontai.

pantos ontos simveni auto pou anaferis.

rsp
11/01/2007, 12:34
Τα 150 ειναι πολυ λιγα...Και παρα πολλα!!

Αναλογα την στροφη...
:smokin:

Cpt. Haddock
11/01/2007, 12:45

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Respect
11/01/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
[B

γιατι να μη μπεις στο αντιθετο αν δν ερχεται κανεις ,σε εντελως ερημο δρομο ας πουμε? [/B] Διότι ενδέχεται πάντα να υπάρχει ένα πούστικο στενάκι ή μια πάρανομη είσοδος-έξοδος που δε φαίνεται και στα ξαφνικά μπορεί να δεις από ποδήλατο έως τρακτέρ.