PDA

View Full Version : Πλύσιμο cordura

VSTROMGS
09/01/2007, 15:06
Παιδιά την βοήθεια σας.:confused: :confused:

Έχω ένα μπουφάν spidi cordura και επειδή απο μαύρο έχει αλλάξει χρώμα από την βρωμιά θα

ήθελα να μου πείτε τον πιο ασφαλή τρόπο για πλύσιμο.Εγω σκέφτηκα καθαριστήριο με στεγνο

καθάρισμα.Είναι σωστό?Θα περιμένω τις συμβουλές σας:beer:

MikeG
09/01/2007, 15:11
Φίλε μου νομίζω ότι απαγορεύτεται το στεγνό καθάρισμα στις cordures.Ίσως με χλιαρό νερό και λίγο "ήπιο" σαπούνι.Γενικά όχι σκληρά απορρυπαντικά.Κάνε ένα search στη κατηγορία "Προστατευτικός Εξοπλισμός" & σίγουρα θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.Επίσης νομίζω ότι υπάρχουν και κάποια μαγαζιά που αναλαμβάνουν το πλύσιμο.

:wave2:

OldMan
09/01/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από VSTROMGS
Θα περιμένω τις συμβουλές σας:beer:

Δεν ρίχνεις μια ματιά στην ετικέτα που έχει ραμένη από μέσα ...???

Εκείνα τα συμβολάκια, κάτι σημαίνουν !!! :wave2:

phil929
09/01/2007, 18:25
Εγω το βαζω στο πλυντηριο και γινεται σαν καινουργιο

latris mixanis
10/01/2007, 09:36
Γεμίζεις την μπανιέρα χλιαρό νερό, ρίχνεις ελάχιστο υγρό σαπούνι και με ένα βουρτσάκι καθαρίζεις :D
Επίσης μπορείς να το πας σε κάποιο μαγαζι..

Infini
10/01/2007, 22:58
Καλύτερα να αποφύγεις το πλυντήριο γιατί ίσως να καταστρέψει την μεμβράνη αδιαβροχοποίησης. Καλύτερα να το βρέξεις στην ντουζιέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το υγρό απορρυπαντικό http://www.nikwax.com/en-gb/products/productdetail.php?productid=4&activityid=1&itemid=1&fabricid=-1 και να το τρίψεις με μια απαλή βούρτσα στα σημεία που είναι πολύ λερωμένο. Αν γνωρίζει κάποιος άλλη μάρκα υγρού σαπουνιού ας την γράψει αυτό που ανέφερα έχει γύρω στα 6 ευρώ.

pavlaras1
11/01/2007, 01:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από phil929
Εγω το βαζω στο πλυντηριο και γινεται σαν καινουργιο

και εγω μια απο τα ιδια κανω ειδικα οταν ειναι Full στην λασπη.

Εκτος αν δεν ειναι πολυ βρωμικο το βαζω σε μια μεγαλη λεκανη με απορυπαντικο και το αφηνω για καποιες ωρες μεχρι να καθαρισει.

motaba
11/01/2007, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν ρίχνεις μια ματιά στην ετικέτα που έχει ραμένη από μέσα ...???

Εκείνα τα συμβολάκια, κάτι σημαίνουν !!! :wave2:

:wave2:

74251

leros2004
14/01/2007, 14:05
Γεμίζεις τη μπανιερα με χλιαρό προς ζεστο νερό, σαπούνι για μάλλινα θα χρησιμοποιήσεις, το αφήνεις να στεγνώσει μόνο του!! όχι καλοριφέρ.
Γενικά του φέρεσαι σαν μια μάλλινη μπλούζα, για περισσότερα ρωτάς τη μητέρα σου...