View Full Version : Υπάρχουν μαγαζιά και μαγαζακια
Trickster
09/01/2007, 18:54
Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει εδώ η στα στραβά και στα ανάποδα.. το πιο λογικό είναι οτι ανήκει και στα δύο.. ειδού η ιστορία:
Αφού με κλέψαν χθες και επειδή με το χάρβαλο που έχω στο κεφάλι μου για κράνος δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής, είπα να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να αγοράσω κρανάκι.
Επιλογή arai και ήδη από παλιότερα το είχα ψάξει με τιμές και ήξερα που να πάω. Υποψιασμένος από αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26661) και αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29996) το post λέω ας το ψάξω λίγο παραπάνω.
Πάω στο εν λόγο μαγαζί (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) και ζητάω να το δω στο νουμεράκι μου. Κοιτάω και το κράνος έχει κλείσει 4ετία.
-Φίλε του λέω είναι παλιό.
-Ε και; (με υφάκι)
-Τα κρανάκια και δή τα arai έχω ακούσει οτι έχουν ημερομηνία λήξεως..
-Όχι ρε φίλε δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Εξάλλου είναι φυλαγμένα.
-Του λέω ok αλλά δεν θα ήθελα κάτι παλιό (δεν ξέρω πως τα φυλλάσει.. εντάξει έχω ψώνιο και θα δώσω κάτι λιγότερο από το μισό μου μηνιάτικο, άρα θέλω καινούργιο)
-(Μπαίνει σφήνα ένας φίλος που τα λέγαν την ώρα που μπήκα.. με υφάκι πάλι) φίλε έχω το τάδε μοντέλο παμπάλαιο.. τι θα έπρεπε; να το πετάξω;;
-Αποψή σου του λέω, έχω την δική μου..
-(Ο μαγαζάτορας πάλι φανερά πειραγμένος) όχι φίλε.. υπάρχει μια άποψη και αυτή είναι η σωστή.
-Δικαιωμά μου να έχω την αποψή μου λάθος η σωστή..
...αφού συνεχίζει να προσπαθεί με επιχειρήματα άκυρα και με καθόλου ήρεμο τρόπο να υποστηρίζει την αποψή του και ταυτόχρονα με νοήματα με το φιλαράκι του να χαζογελάνε μου πετάει το φοβερό..
-Φίλε το μπουφανάκι σου που το έχεις πάρει;; (for the record έχω αγοράσει ένα d-dry της dainese)
-Του λέω από μια αποθήκη με stock
-Αγία Βαρβάρα;;
-Όχι μεγάλε.. Ηλιούπολη (στην γνωστή αποθήκη)
-Κουνάνε το κεφάλι.. μαιμού είναι φίλε..
-Του λέω που το κατάλαβες;;;;
-Είναι ραμμένο στραβά το σήμα στο μπράτσο!! :hypnotize :hypnotize
Ήθελα να γελάσω γιατί μερικοί νομίζουν πως με τέτοια μπορούν να βγουν απο πάνω.. αντί αυτού του πήρα κάτι ωραία γαντάκια και την έκανα..
Τα σχόλια δικά σας.. το δικό μου είναι α ρε τρελοί εμπόροι που γίναν όλοι... :lol: :lol:
Καλα τα γαντια γιατι τα πηρες?:confused:
Trickster
09/01/2007, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλα τα γαντια γιατι τα πηρες?:confused:
Γιατί μου αρέσαν :lol: :lol:
SeNNinhA
09/01/2007, 19:14
Καλά έκανες
Όταν αγοράζεις και μάλιστα στην κανονική τιμή του ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι δικαίωμά σου καθώς και υποχρέωση του πωλητή να σου δώσει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και όχι κάτι που έχει ΣΤΟΚ στην αποθήκη χρόνια.
Αλλιώς γι αυτό υπάρχουν τα μαγαζιά ΣΤΟΚ και οι προσφορές για να διώχνεις ότι σου μένει με αντάλλαγμα την χαμηλή τιμή.
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ με όλη την σημασία της λέξης.
Γι αυτό και βλέπετε τιμές έξω τόσο χαμηλές. Τα καινούργια έχουν όσο περίπου εδώ ενώ οτιδήποτε παλαιώτερο από 1 χρόνο βγαίνει σε προσφορά.
pissaman
09/01/2007, 19:23
καλά έκανες και την έκανες, όμως να σου πω κάτι
τα Arai έχουν διάρκεια ζωής και όχι ημερομηνία λήξεως.
Αν θα δεις ένα arai, γράφει στο λουράκι του ότι: Η διάρκεια του είναι 5-7 χρόνια (ανάλογα με το μοντέλο) από την ημέρα πρώτης χρήσης.
Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί την συμπεριφορά του εν λόγω "πωλητή".
Θα σου πω μολις βρω χρονο ενα μαγαζι να πας να δοκιμασεις κρανακια και αν θες να παρεις.
Επαθα πλακα με την εξυπηρετηση τους.Δοκιμασα καμια 10ρια κρανη και μετα εφυγα κιολας.
Αλλα αυτες της μερες θα παω να χτυπησω ενα Agv γιατι τα παιδια ηταν τοσο αψογα που με κερδισαν.
Το βραδυ ή αυριο θα σου πω.:winka:
καλα μερικοι δεν εχουν και τροπους ,........τι να πεις.
πηγα και γω μια βολτα σε ενα μαγαζι και ο τυπος ελεγε μακρυα απο στοκ γιατι τα δερματα χαλανε με τον καιρο(δεν φοριουνται με τιποτα) και dainese με spidi ειναι μερα με την νυχτα.και μπλα μπλα μπλα .........οκ,καλο βραδυ (λεω) ..........περιμενε ,θα σου κοψω 100Ε(λεει):D
pissaman
10/01/2007, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Θα σου πω μολις βρω χρονο ενα μαγαζι να πας να δοκιμασεις κρανακια και αν θες να παρεις.
Επαθα πλακα με την εξυπηρετηση τους.Δοκιμασα καμια 10ρια κρανη και μετα εφυγα κιολας.
Αλλα αυτες της μερες θα παω να χτυπησω ενα Agv γιατι τα παιδια ηταν τοσο αψογα που με κερδισαν.
Το βραδυ ή αυριο θα σου πω.:winka:
πες μου ότι λες για το PRS :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Γι αυτό και βλέπετε τιμές έξω τόσο χαμηλές. Τα καινούργια έχουν όσο περίπου εδώ ενώ οτιδήποτε παλαιώτερο από 1 χρόνο βγαίνει σε προσφορά.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που λες.......
ΑΠΛΑ είναι πιό φτηνά και τέλος
Το ARAI το έφερα από Αγγλία (Ιντερνετ) και έχει ημ. κατασκευής ΙΟΥΝΙΟ 2006 (06/06)
:nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
καλά έκανες και την έκανες, όμως να σου πω κάτι
τα Arai έχουν διάρκεια ζωής και όχι ημερομηνία λήξεως.
Αν θα δεις ένα arai, γράφει στο λουράκι του ότι: Η διάρκεια του είναι 5-7 χρόνια (ανάλογα με το μοντέλο) από την ημέρα πρώτης χρήσης.
Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί την συμπεριφορά του εν λόγω "πωλητή".
ΛΑΘΟΣ με βάση το site της ARAI αλλά και της SHOEI τα κράνη έχουν διάρκεια ζωής 7 χρόνια από την ημέρα κατασκευής ή 5 χρόνια από την στιγμή που θα χρησιμοποιηθεί - φορεθεί - εκτεθεί στον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες .......
:wave2:
pissaman
10/01/2007, 10:18
Δεν έχω μπει στο site για να δω.
Όμως στο λουράκι δεν γράφει τίποτα για την ημερομηνία παραγωγής!
schumacher_
10/01/2007, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που λες.......
ΑΠΛΑ είναι πιό φτηνά και τέλος
Το ARAI το έφερα από Αγγλία (Ιντερνετ) και έχει ημ. κατασκευής ΙΟΥΝΙΟ 2006 (06/06)
:nono:
Την ημερομηνία κατασκευής πού ακριβώς την είδες? Εγώ είχα ψάξει όλο το κουτί και το κράνος και δεν είχα βρει τίποτα...
Trickster
10/01/2007, 10:25
Δεν έχω μπει στο site για να δω.
Όμως στο λουράκι δεν γράφει τίποτα για την ημερομηνία παραγωγής!
Ψάχτο λίγο.. παλιότερα μοντέλα το έχουν στο λουράκι στο δέρμα πρεσσαρισμένο ενώ τα νέα το έχουν γαζωμένο στο λουράκι σε δικό του tag.
Όταν υπάρχουν ακόμα μαγαζιά με είδη μοτοσυκλέτας(προσοχή όχι μαγαζιά που πουλάνε τα πάντα) που σου πουλάνε ακόμα κράνη NOVA και παρόμοια τι να πεις...Και έχουν το θράσος να σου λένε ότι είναι και καλά.Αν τους πεις ότι δεν έχου πιστοποιήσεις κλπ σου αρχίζουν τα παραμύθια "Ναι αλλά θα στο αφήσω πιο φτήνο και η τροχαία δεν θα σε γράφει.."...ΕΛΕΟΣ πια:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Την ημερομηνία κατασκευής πού ακριβώς την είδες? Εγώ είχα ψάξει όλο το κουτί και το κράνος και δεν είχα βρει τίποτα...
Μέσα από το πορτοκαλί ετικκετάκι στο λουρί, έχει και ένα δεύτερο άσπρο χρώμα και λίγο πιό μικρό.
Πρέπει να ανασηκώσεις το πορτοκαλί ετικεττάκι ............
Αν δεν το βρίσκεις πες το να σου στείλω φωτό ....:wave2:
Πρώτα 2 νούμερα ο μήνας / επόμενα 2 νούμερα το έτος κατασκευής
PortisHead
10/01/2007, 12:03
Μα για ποιο άλλο να λεει :confused:
Οι μόνοι επαγγελματίες που σε κερδίζουν αμέσως.
Και ο Χρηστος και ο Λαμπρος σε βλέπουν πρωτα ανθρωπο...και μετα Πελάτη.
Στην αρχή ειχα παει 3-4 φορές...προβαρα τα πάντα...δεν αγορασα τιποτα...τα παιδια πάντα με το χαμογελο και πάντα κάναμε κουβεντουλα γυρω απο μηχανες και τα σχετικα....σα να μην νοιαζονταν που δεν αγορασα κατι.
Αποτέλεσμα ???
Ολη η παρέα (και ειμαστε αρκετοι) ψωνίζουμε πλέον μόνο απο κει οτι αφορα τη μοτοσυκλέτα.
Ακομα και τις εξατμίσεις μου μεσω των παιδιών τις πήρα...αν και δεν εφερναν τη συγκεκριμένη μάρκα.
Αμα εισαι σωστος ανθρωπος και επαγγελματιας η πελατεία ερχεται απο μόνη της.
Μπράβο τους !!!
Ταξιδευτής
10/01/2007, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει εδώ η στα στραβά και στα ανάποδα.. το πιο λογικό είναι οτι ανήκει και στα δύο.. ειδού η ιστορία:
Αφού με κλέψαν χθες και επειδή με το χάρβαλο που έχω στο κεφάλι μου για κράνος δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής, είπα να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να αγοράσω κρανάκι.
Επιλογή arai και ήδη από παλιότερα το είχα ψάξει με τιμές και ήξερα που να πάω. Υποψιασμένος από αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26661) και αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29996) το post λέω ας το ψάξω λίγο παραπάνω.
Πάω στο εν λόγο μαγαζί (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) και ζητάω να το δω στο νουμεράκι μου. Κοιτάω και το κράνος έχει κλείσει 4ετία.
-Φίλε του λέω είναι παλιό.
-Ε και; (με υφάκι)
-Τα κρανάκια και δή τα arai έχω ακούσει οτι έχουν ημερομηνία λήξεως..
-Όχι ρε φίλε δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Εξάλλου είναι φυλαγμένα.
-Του λέω ok αλλά δεν θα ήθελα κάτι παλιό (δεν ξέρω πως τα φυλλάσει.. εντάξει έχω ψώνιο και θα δώσω κάτι λιγότερο από το μισό μου μηνιάτικο, άρα θέλω καινούργιο)
-(Μπαίνει σφήνα ένας φίλος που τα λέγαν την ώρα που μπήκα.. με υφάκι πάλι) φίλε έχω το τάδε μοντέλο παμπάλαιο.. τι θα έπρεπε; να το πετάξω;;
-Αποψή σου του λέω, έχω την δική μου..
-(Ο μαγαζάτορας πάλι φανερά πειραγμένος) όχι φίλε.. υπάρχει μια άποψη και αυτή είναι η σωστή.
-Δικαιωμά μου να έχω την αποψή μου λάθος η σωστή..
...αφού συνεχίζει να προσπαθεί με επιχειρήματα άκυρα και με καθόλου ήρεμο τρόπο να υποστηρίζει την αποψή του και ταυτόχρονα με νοήματα με το φιλαράκι του να χαζογελάνε μου πετάει το φοβερό..
-Φίλε το μπουφανάκι σου που το έχεις πάρει;; (for the record έχω αγοράσει ένα d-dry της dainese)
-Του λέω από μια αποθήκη με stock
-Αγία Βαρβάρα;;
-Όχι μεγάλε.. Ηλιούπολη (στην γνωστή αποθήκη)
-Κουνάνε το κεφάλι.. μαιμού είναι φίλε..
-Του λέω που το κατάλαβες;;;;
-Είναι ραμμένο στραβά το σήμα στο μπράτσο!! :hypnotize :hypnotize
Ήθελα να γελάσω γιατί μερικοί νομίζουν πως με τέτοια μπορούν να βγουν απο πάνω.. αντί αυτού του πήρα κάτι ωραία γαντάκια και την έκανα..
Τα σχόλια δικά σας.. το δικό μου είναι α ρε τρελοί εμπόροι που γίναν όλοι... :lol: :lol:
Καλα ρε συ τι ειπες τωρα! :eyepop:
Ειναι συμπεριφορα αυτη;;;; :mad: Αυτος σε χλευαζε κανονικα! Ακου να βγαλει κ το μπουφαν σου μαιμου! :mad: Εγω θα του ειχα κανει τη μουρη κρεας με την μια! :mad: (δεν εχω και την καλυτερη διαθεση τον τελευταιο καιρο, οποτε...)
Και να σου πω και κατι αλλο; ΓΙΑΤΙ δεν βαζεις δημοσια το ονομα και διευθυνση του καραγκιοζη;;;
Οπως επιβραβευουμε τους καλους και τους διαφημιζουμε δημοσια, δεν θα επρεπε να βγαζουμε στην φορα και τετοιους κ@φρους;;;; :mad:
Στην τελικη ας γινει κοινοποιηση του μηνυματος στον εν λογω ...κυριο και ας δουμε ΤΙ εχει να μας πει για δικαιολογια!
Α στο δι@ολο πια! Δεν φτανει που πληρωνουμε ΧΡΥΣΑ τα κρανη κλπ που πουλανε, θα μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ και θα μας ειρωνευονται και απο πανω;;;; :mad: :mad: :mad:
Αλητες!!!
pissaman
10/01/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μα για ποιο άλλο να λεει :confused:
Οι μόνοι επαγγελματίες που σε κερδίζουν αμέσως.
Και ο Χρηστος και ο Λαμπρος σε βλέπουν πρωτα ανθρωπο...και μετα Πελάτη.
Στην αρχή ειχα παει 3-4 φορές...προβαρα τα πάντα...δεν αγορασα τιποτα...τα παιδια πάντα με το χαμογελο και πάντα κάναμε κουβεντουλα γυρω απο μηχανες και τα σχετικα....σα να μην νοιαζονταν που δεν αγορασα κατι.
Αποτέλεσμα ???
Ολη η παρέα (και ειμαστε αρκετοι) ψωνίζουμε πλέον μόνο απο κει οτι αφορα τη μοτοσυκλέτα.
Ακομα και τις εξατμίσεις μου μεσω των παιδιών τις πήρα...αν και δεν εφερναν τη συγκεκριμένη μάρκα.
Αμα εισαι σωστος ανθρωπος και επαγγελματιας η πελατεία ερχεται απο μόνη της.
Μπράβο τους !!!
Ο χρήστος έφυγε αλλά παραμένει ο λάμπρος :beer: :beer: :beer: :beer: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
(δεν εχω και την καλυτερη διαθεση τον τελευταιο καιρο, οποτε...)
Μηπως φταει ο FZR?:rolleyes:
:lol:
Οσο για την αναγγελια του μαγαζιου και εγω ειμαι συμφωνος με σενα αλλα σεβομαι αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28026) .
:beer: :wave2:
Trickster
10/01/2007, 13:34
Δεν γουστάρω να δυσφημίσω κανένα.. το όλο θέμα ήταν να φέρω ένα παράδειγμα κακού επαγγελματία και να επιστήσω την προσοχή και σε άλλα παιδιά που ψάχνονται σαν εμένα πως καλό είναι να την ψυλλιάζονται διαρκώς..
Εξάλλου πιστεύεις πως θα αποκτήσει ποτέ την ίδια πελατεία με τον άλλον που λένε τα παιδιά παραπάνω;; :winka: :winka:
Πείτε και σε μας πού είναι το PRS:beer:
Και κανένα website αν υπάρχει γιατί ο γούγλης μου βγάζει μόνο για τις κιθάρες prs (που παρεπιπτόντως είναι φοβερές)
PortisHead
10/01/2007, 14:37
PRS
Μεσογειων 3 Αθήνα
210 7474480
Ειναι απεναντι απο τον Πυργο των Αθηνων....μικρούλη.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Και κανένα website αν υπάρχει γιατί ο γούγλης μου βγάζει μόνο για τις κιθάρες prs (που παρεπιπτόντως είναι φοβερές)
μα!!! .... γι' αυτές μιλάμε...
και τα μπουζούκια τους καλά είναι....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μα!!! .... γι' αυτές μιλάμε...
και τα μπουζούκια τους καλά είναι....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ θα επιμείνω στα cort και τα ibanez...:D
Οχι.:smokin:
Moto AREA accessories.
Λ.Μεσογειων 64
Αμπελοκηποι Τηλ/Φαχ 210-7470004
Παιδια ημουν απ'εξω και ελεγα να μπω να μην μπω ,ε μπηκα και ο τυπος με κουφανε.
Αφου ειδα 10 κρανη(τα δοκιμαζα κιολας)αισθανομουνα ασχημα και ημουν ετοιμος να παρω.Αλλα επηδει ηταν το πρωτο μαγαζι που ειχα παει,λεω δεν μαμιετε θα του πω αυτο που σκεφτομαι και για να δουμε πως θα με αντιμετωπισει.
Εεε θελω να βαλω και καποιο Arai.(δεν ειχε Arai.)
Πωλ.Φιλε μου το Arai ειναι αλλο κρανος δεν εχει καμια σχεση μ'αυτα,ειναι το μονο κρανος που καθεται καλα και στα πιο δυσκολα κεφαλια.Πηγαινε να δοκιμασεις ,κανε μια ερευνα αγορας και βλεπεις.
Κουφαθηκα.:eyepop:
Θα δοκιμασω και το PRS,αλλα αν ειναι ο δρομο σας ή ενδιαφερεστε για κρανος περαστε μια βολτα απο κει.
Thx για το καταστημα.
:beer: :wave2:
SeNNinhA
10/01/2007, 15:32
PRS
Συμφωνώ ότι τα παιδιά είναι φοβερά σε εξυπηρέτηση και έχουν και αρκετά καλές τιμές
chris1980
10/01/2007, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
PRS
Συμφωνώ ότι τα παιδιά είναι φοβερά σε εξυπηρέτηση και έχουν και αρκετά καλές τιμές
+1000.εχω παρει απο τον λαμπρο δυο κρανη.πολυ καλη εξυπηρετηση