View Full Version : Οχι αλλο Νταλαρα(fzr)
Παιδια,δεν φανταζομουν να το πω εγω αυτο αλλα ρε σεις φτανει,γελασαμε ενα σαββατο βραδι,καναμε οικονομια απο το Βιντεο κλαμπ μερικες μερες,μαθαμε ποιοι εδω μεσα εχουνε καμερες,καταλαβαμε ολοι ποιος ειναι ο πιο γληγορος,φτιαξτε του και μια σελιδα στο δικτιο να τελιωνουμε και αντε απο δω...
Καμια πανελληνια συγκεντροση του φορουμ παιζει να κανουμε?
Aμα είναι να σκάσει και ο fzr εγώ μέσα είμαι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gixxerpap
09/01/2007, 19:43
ναι ρε παιδια, ελεος πια.....
αισθανομαι λιγο μαλακας να γραφω στο ιδιο φορουμ με τετοια ατομα, πως αλλιως να το πω δηλαδη....στειλτε τον καποιος απο κει που ΄ρθε, μην ανεβω πανω καμια ωρα και του το κανω βιδες να ησυχασουμε.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ναι ρε παιδια, ελεος πια.....
αισθανομαι λιγο μαλακας να γραφω στο ιδιο φορουμ με τετοια ατομα, πως αλλιως να το πω δηλαδη....στειλτε τον καποιος απο κει που ΄ρθε, μην ανεβω πανω καμια ωρα και του το κανω βιδες να ησυχασουμε.....
sorry κιολας αλλά στην τελική δεν φταίει ο φζρ.
Καθένας λέει τη μλκια του και καλά κάνει.
Αμα μετρήσεις τα ποστΣ του,θα δεις οτι είναι πολύ λίγα,μόνοι μας το τραβάμε,και οκ ίσως αυτός να είναι και ο σκοπός του
άλλα θρεαντς που κάποιος ζητάει μια γνώμη,πάνε άπατα.
εγω μηνες προσπαθω να τον εντοπισω σε ολη την πολη αλλα τιποτα,τελος παντων αφηστε τον αυτον.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
εγω μηνες προσπαθω να τον εντοπισω σε ολη την πολη αλλα τιποτα,τελος παντων αφηστε τον αυτον.....
Θες να σΕ πουμε και διευθυνση ή (και) καφετερεια που συχναζει ρε καρνταση? :evil: :D
Αστο, ΔΕΝ αξιζει ... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
sorry κιολας αλλά στην τελική δεν φταίει ο φζρ.
Καθένας λέει τη μλκια του και καλά κάνει.
Αμα μετρήσεις τα ποστΣ του,θα δεις οτι είναι πολύ λίγα,μόνοι μας το τραβάμε,και οκ ίσως αυτός να είναι και ο σκοπός του
άλλα θρεαντς που κάποιος ζητάει μια γνώμη,πάνε άπατα.
+1000
ασε που ο τυπος περα του οτι την εχει δει οπως την εχει δει δεν ενοχλει κανεναν
και ποιοι ειναι αυτοι οι σωστοι που θα κρινουν ποιος πρεπει να φυγει και ποιος οχι
Για πανελληνια μεσα αλλα καλοκαιρι
και με VFR με θελετε η πρεπει να βρω kawa για να ερθω:smilea:
Ναι καλα τα ειπαν οι αποπανω.
Βαρεθηκαμε τους μαλακες.
Οπως επισης βαρεθηκαμε με το ψυλλου πηδημα να ανοιγουμε μαλακιες τοπικ για να πουμε στους αλλους μαλακες ποσο μαλακια ειναι τα υπολοιπα τοπικ.
:a41:
Σε εμενα αναφερεσαι?
Τι εχεις σκοπο να κανεις ακριβως?
fantacid
09/01/2007, 20:19
εμεις τον καναμε μαγκα τον φζρ !
οταν πεταει μια μλκια κ εχει 200 απαντησεις μεσα σε 2 μερες, σημαινει οτι πουλαει ο μαγκακος.
πεταει μια πιπα κ μεις ψαρωνουμε,
εαν ειναι τοσο μλκς οσο λετε μη του δινετε σημασια, να δεις εαν ανοιξει αλλο θρεντ
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Σε εμενα αναφερεσαι?
Τι εχεις σκοπο να κανεις ακριβως?
Βασικα οτι εχουν σκοπο και οι υπολοιποι, ξερεις εκει που δεν βλεπει ηλιος και σαπουνι...
Ελα να μου τα πεις απο κοντα, δε σε καταλαβαινω.
adam_tsouk
09/01/2007, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Βασικα οτι εχουν σκοπο και οι υπολοιποι, ξερεις εκει που δεν βλεπει ηλιος και σαπουνι...
ε ρε χαρες που θα κανουμ μερικοι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μαγκες, εαν δεν σας αρεσει κατι μην ασχολειστε! ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ τα πραγματα!
μπαινω στο φορουμ, τσεκαρω τι παιζει, οπου δνε μου αρεσει δε μπαινω, δεν ασχολουμαι. :winka:
αλλα εδω μ'αρεσει!
Βασικα οτι εχουν σκοπο και οι υπολοιποι, ξερεις εκει που δεν βλεπει ηλιος και σαπουνι
Ποιοι ειναι οι υπολοιποι που συνεργουν? Για ονομασε τους.
adam_tsouk
09/01/2007, 20:32
Ποιοι ειναι οι υπολοιποι που συνεργουν? Για ονομασε τους.
φιλες, φιλες
Aνταμακο μου αρεσει που σου αρεσει!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Σου αρεσει που μου αρεσει που σου αρεσει....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να παρουμε σπαθια και ασπιδες, οχι καλυτερα μονοβολα οπλα!!
οχι οχι το βρηκα να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε!!
Να σου πω γληγορε, παιξε με το κουβαδακι σου και μην ασχολεισε μαζι μου, εισαι πολυ δυνατος, γληγορος και μαγκας για μενα δεν μπορω να τα βγαλω περα, αληθεια στο λεω αδυνατον!!
Απαντησε μου "rsp", υπαρχουν και λοιποι ως προς την κρυφη συνεργεια σας εις βαρος μου?
Γιατι δεν απαντας?
adam_tsouk
09/01/2007, 20:35
[B]
οχι οχι το βρηκα να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε!!
:blush:
ποιες?
εγω την πουλησα!
(ε ρε γλεντια, να σταματησουμε στις 12 ή στις 24 σελιδες? ) :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ημουν σαφης? Γιατι ρε γαμωτο???:confused: :cry: Δεν μπορω να τα βγαλω περα μαζι σου....:nono:
Ρε λακαμα Ανταμ, την νοικιαζουμε δεν την πουλαμε......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ημουν σαφης?
Ας απαντησουν "οι ολοι", τι θελουν να κανουν εκτος απο εσενα και τον αλλο που θελει να μου κανει την μηχανη βιδες.
Απαντησε μου "rsp", υπαρχουν και λοιποι ως προς την κρυφη συνεργεια σας εις βαρος μου?
Γιατι δεν απαντας?
Θα σου απαντησω εγω
ΕΙΣΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ ΦΙΛΕ
ο αληθινος COSMIC MASTER ειναι εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26432&perpage=40&pagenumber=9) και εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33645) για να σου κοψει τον κωλο:look:
adam_tsouk
09/01/2007, 20:45
Δεν ημουν σαφης? Γιατι ρε γαμωτο???:confused: :cry: Δεν μπορω να τα βγαλω περα μαζι σου....:nono:
Ρε λακαμα Ανταμ, την νοικιαζουμε δεν την πουλαμε......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τωρα το λες?
:mad:
:lol: :lol: :lol:
siokatas
09/01/2007, 20:47
....:a014:
μαχη βλεπω....
αρχισανε οι σκληρες μαχες των πληκτρολογιων...
Λυπαμαι, αλλα πρεπει να φυγω, φοβηθηκα τοσο πολυ που μαλλον λερωθηκα....:cry:
Καλο βραδυ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τωρα το λες?
:lol: :lol: :lol:
Βρε Τσουκ...
Να εγώ με όλη αυτή την πλοκή και την αναφορά σε τόσο σημαντικά θέματα, είμαι μπερδεμένος...:blush:
Λέω να... π... άρω.... ένα.... .
.
. .
. .
fzr.. . . . . . . 600 . . . . R ... . . . . . . . :look:
. και .. . να σε πείσω .. . . αν θέλεις μωρε τώρα. . . . . να δανηστείς . . . αυτό που έδω..σες
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ 2 ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ!!!!!!!
.
.
.
.
Μετα κερνάω βόλτα με τη monsterω....!!!
Τέλει;;;;:blush:
adam_tsouk
09/01/2007, 20:54
Λυπαμαι, αλλα πρεπει να φυγω, φοβηθηκα τοσο πολυ που μαλλον λερωθηκα....:cry:
Καλο βραδυ!!
:wave2:
και γω...
παω... να.... :look: ε, τεςπα
:lol:
gixxerpap
09/01/2007, 20:56
ναι, προσεξτε μη σκισετε κανα καλσον.....κλειστε το το γαμημενο το θρεντ και μην απαντατε να τελειωνουμε!!!!
φανταστειτε μονο να γραφει ο πανιβλακας και να μην του απανταει κανεις!!!!...μπαμ θα κανει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
09/01/2007, 20:56
Σε εμενα αναφερεσαι?
Τι εχεις σκοπο να κανεις ακριβως? Μην κάνεις ερωτήσεις στις οποίες δε θες να πάρεις απαντήσεις :rolleyes:
Μην κάνεις ερωτήσεις στις οποίες δε θες να πάρεις απαντήσεις
Εισαι και εσυ στο σχεδιο.
Εισαι και εσυ στο σχεδιο.
ναι,ειναι ολοκληρη συνωμοσια εναντιον σου
την επομενη φορα που θα ξανατραβηξεις βιντεο να προσεχεις μην στην πεσουν τπτ περιεργα παπακια
gixxerpap
09/01/2007, 21:00
μην του απαντησει κανεις!!!!
συνεχιστε μεταξυ σας, αλλα μην του απευθυνεστε....θα εχει γελιο η υποθεση!!!
Μαλιστα.
TI MALISTA?
DIATAKSTE LENE.....
:sad:
συνεχιστε μεταξυ σας, αλλα μην του απευθυνεστε....θα εχει γελιο η υποθεση!!!
Γιώργη τι λέει το μπεμπε;;;;
Να σου πώ οτι ήμουν στα πρόθυρα για K1200R... αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για FZR600R
Τι να κάνω, είμαι σε δύλιμα...:blush:
Λεωνίδας
09/01/2007, 21:12
Εισαι και εσυ στο σχεδιο. Δεν υπάρχει σχέδιο... τις συμπτώσεις να προσέχεις (τοίχο τοίχο μη σε πετύχω που λένε) :lol: :lol:
Λεωνίδας
09/01/2007, 21:13
συνεχιστε μεταξυ σας, αλλα μην του απευθυνεστε....θα εχει γελιο η υποθεση!!! Μ' εκείνα τα μαξιλαράκια θα κάνουμε κάτι; Έχω χάσει και το επιρρίνειο :( Shark RSF είναι
Τι φανταζεσαι θα γινει οταν με πετυχεις?
gixxerpap
09/01/2007, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Γιώργη τι λέει το μπεμπε;;;;
Να σου πώ οτι ήμουν στα πρόθυρα για K1200R... αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για FZR600R
Τι να κάνω, είμαι σε δύλιμα...:blush:
...οι εντυπωσεις μεχρι τωρα ειναι αριστες!!! ποτε δεν περιμενα οτι ενα bmw μπορει να στριβει ετσι!!!!
χθες για να καταλαβεις, εστριψα απο την φειδιπιδου αριστερα στην Β Σοφιας με 176.7 χλμ/ωρα ξυνοντας το μποξερ στην ασφαλτο, και η μηχανη ακλονητη!!!!!
βεβαια ενας κωλογερος πηγε και σταματησε στο φαναρι που ηταν κοκκινο πιο κατω και παραλιγο να με σκοτωσει ο ηλιθιος!!!! φθηνα τη γλιτωσα σου λεω......ακου να σταματανε σε κοκκινο φαναρι χωρις να υπολογιζουν τιποτα......
ειχα σκοπο να το γυρισω σε βιντεο, αλλα 100 μετρα πιο κατω με σταματησε η αστυνομια, και μου κοψε δικαστηριο για φθορα δημοσιας περιουσιας, και λεω να μη το ξανακανω.....
δεν ειμαστε για να πληρωνουμε ασφαλτοστρωση τωρα.........
gixxerpap
09/01/2007, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μ' εκείνα τα μαξιλαράκια θα κάνουμε κάτι; Έχω χάσει και το επιρρίνειο :( Shark RSF είναι δεν μπορουσαν να μουν τιμη γιατι ειχαν απογραφη! υπολογισουν γυρω στα €20 για μαξιλαρακια και περιπου €50 για ολοκληρο σετ (αν εχεις μοντελο που αλλαζουν ολα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
TI MALISTA?
DIATAKSTE LENE.....
:sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Apoliente de notres sanisimo el para tora.
Sanatimus pore dilo marente.
Cosmic Master
09/01/2007, 21:32
Τι φανταζεσαι θα γινει οταν με πετυχεις?
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
:mad: :mad: :mad: :mad:
gixxerpap
09/01/2007, 21:33
του κιτσου η μανα καθονταν, στην ακρη στο ποταμι....
Apoliente de notres sanisimo el para tora.
Sanatimus pore dilo marente.
Δε μου λές τωρα ειλικρινά...
Τον παίρνεις καμιά πάστα;;;;;:confused: :confused: :confused:
Αμα το μαστιγώνεις το δελφινάκι δεν πειράζει, όλοι έχουμε κουσουρια!!!... :look:
gixxerpap
09/01/2007, 21:42
ε ρε κοιλιακους απο τα γελια θα κανουμε σημερα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a42: :a42: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
3.....2......1.......... FIGHT
nickmonstro
09/01/2007, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Δε μου λές τωρα ειλικρινά...
Τον παίρνεις καμιά πάστα;;;;;:confused: :confused: :confused:
Αμα το μαστιγώνεις το δελφινάκι δεν πειράζει, όλοι έχουμε κουσουρια!!!... :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
09/01/2007, 21:51
δεν μπορουσαν να μουν τιμη γιατι ειχαν απογραφη! υπολογισουν γυρω στα €20 για μαξιλαρακια και περιπου €50 για ολοκληρο σετ (αν εχεις μοντελο που αλλαζουν ολα) όλα αλλάζουν :D όταν τελειώσουν την απογραφή ξαναρωτάς :rolleyes:
gixxerpap
09/01/2007, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όλα αλλάζουν :D όταν τελειώσουν την απογραφή ξαναρωτάς :rolleyes:
θα ξανακανω μια ερωτηση αυριο
el_hymador
09/01/2007, 22:05
ρεεεεεεε να μην φυγει ο ανθρωπος!!!
Δηλαδη γινεται το τουρλουμπουκι και μετα ουστ?
ντροπη...
αλλωστε ....
....τι θα κανουμε χωρις τους βαρβαρους?:winka:
SPORAKIAS
09/01/2007, 22:15
με τις :a31: σας παντως....εφτασε τις 4 σελιδες.... :rolleyes:
βγηκα απο το φορουμ στις 21,00(1 σελιδα τοτε)..... και μετα απο δυο ωρες να οι 4 σελιδες....
τοσο σας χαλαει.....:cool: :smokin: :confused:
ΡΕ
ΟΧΙ
ΑΛΛΟ
ΝΤΑΛΑΡΑ
Χεστε μας με το ποιος περναει ποιον,ποιος ειναι μαστορας στις κοντρες και ποιος βοηθος του μαστορα στις κοντρες
τιποτις αλλο δεν εχουμε να ασχοληθουμε?
Φζρ δεν τα βαζω αποκλειστικα με σενα ολοι μας εχουμε μεριδιο ευθηνης,τουλαχιστον την αλλη φορα βαλτο στα ανεκδοτα να τελειωνουμε...
Cosmic Master
09/01/2007, 23:20
ΜΟΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ FΑΖΕR ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΤΕΙ ????
vassilis88
09/01/2007, 23:33
ρεε το λεω γω....
φταιει που δν εχει αγωνες τωρα να ασχοληθουμε
κ μαλακιζομαστε με τετοια πραγματα.
υπομονη εχει δοκιμες οπου να ναι.
Cosmic Master
10/01/2007, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρεε το λεω γω....
φταιει που δν εχει αγωνες τωρα να ασχοληθουμε
κ μαλακιζομαστε με τετοια πραγματα.
υπομονη εχει δοκιμες οπου να ναι.
ΒΑΣΙΛΑΚΙΙΙΙΙ
ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΕΣΥ Ε ............ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ 125 - 5
Δε ξέρω εσείς τι λέτε, εγώ κονόμησα τσάμπα σουβλάκια στη Θεσσαλονίκη που τη γουστάρω κι ας έχω χρόνια να πάω -αυτό που δεν ξέρει o φούζουρας είναι ότι θα κεράσει κι άλλους...
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
τσάμπα σουβλάκια στη Θεσσαλονίκη
ston prasa?????:a14: