PDA

View Full Version : Σε περίπτωση κόντρας ..........

Σελίδες : 1 [2]

dirtbird
10/01/2007, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:lol: :lol: :lol:

Εγω μπορω... Ο Στεφανος ρωτησε....

:cool:

ααααααααααα μάλιστα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :cool: :cool:

akamarinos
10/01/2007, 22:59
Ειχαμε αυτή την διαφωνία και παλαιοτερα με τον dimchios
Εχω την εντυπωση πως δεν εχει οδηγησει με καθαρα ασφαλτινο λαστιχο να καταλαβει τι παει να πει κρατημα.

Α και υπ οψιν το αφρικα δεν εχει το γκαζι και τις αναρτησεις για πολλα πολλα

Με το bmw που θα αρχιζεις να πιεζεις θελω να δω τι θα λες για τα χωματινα

Btw καλορίζικο

dirtbird
10/01/2007, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
να δω τι θα λες για τα χωματινα

19άρια??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stefanos
Ναι εγώ ρώτησα πάντως μου φαίνεται λίγο παράξενο.
Αν το XR θέλει κάθε 3 μήνες καινούργιο Τ63 πίσω το άφρικα θέλει κάθε βδομάδα περίπου?

DimChios
Ας πουμε οτι ειναι καλη η ασφαλτος....

Αλλο το πας γρηγορα μονος σου...

Αλλο το θα πας οριακα για να περασεις καποιον αλλο !!! :winka:

:beer: :beer:

:wave2: \

Σού είπα γενικά....μπορεί να λέω και μ@λακίες! :sad:

Δεν είμαι ο πλέον σχετικός και δεν τοι παιζω και κάτι σε κανένα!

Ίσως όσες απο τις περιπτώσεις που οδηγούσα οριακά για να περάσω κάποιον σε μορφή "φιλικής κόντρας" να έπεσα σε "κουλούς" αλλά δεν το νομίζω! :rolleyes:

Σε κάποιες απαντήσεις μας κάνουμε πλάκα, όπως κι εγώ άλλωστε.... τώρα, στην παρούσα φάση, μαθαίνω από όλους! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

dirtbird
10/01/2007, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αν το XR θέλει κάθε 3 μήνες καινούργιο Τ63 πίσω το άφρικα θέλει κάθε βδομάδα περίπου?

Για λάστιχα με χρονοδιακόπτη φθοράς πρώτη φορα ακούω... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

stefanos
10/01/2007, 23:06
Χμ........ ναι εγώ έχω πλαφόν στα χιλιόμετρα.
Να πώ 3000 για να καταλαβαινόμαστε.

DimChios
10/01/2007, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
Ειχαμε αυτή την διαφωνία και παλαιοτερα με τον dimchios
Εχω την εντυπωση πως δεν εχει οδηγησει με καθαρα ασφαλτινο λαστιχο να καταλαβει τι παει να πει κρατημα.

Α και υπ οψιν το αφρικα δεν εχει το γκαζι και τις αναρτησεις για πολλα πολλα

Με το bmw που θα αρχιζεις να πιεζεις θελω να δω τι θα λες για τα χωματινα

Btw καλορίζικο

Δεν ήταν διαφωνία αγαπητέ! :D Συζήτηση κάναμε! :D

Έχω οδηγήσει με καθαρά ασφάλτινο λάστιχο! ΑΝΑΚΕΕ π.χ...

Για το Αφρικα το ξέρω αυτό που λές και το επιβεβαιώνω καθημερινά πλέον με το θηρίο!

Πραγματικά το σκέφτομαι πώς θα είναι το BMW με τα χωμάτινα, αν και έχω πάρει φίλου για λίγο, μιάς και έχει δύναμη (όπως είπες κι εσύ) που στους δρόμους μας κάνει ντρίφτ για πλάκα!

Βρήκα βέβαια τον τρόπο να καταλαβαίνω πότε είναι καλός ο δρόμος! Με 2α χωρίς συμπλέκτη ανοίγω...αν ντριφτάρει πάω "κότα" άν όμως σουζάρει.... :winka: :lol: :lol:

Θένξ για τα καλορίζικα!

:wave2: :wave2:

dirtbird
10/01/2007, 23:08
Χμ........ ναι εγώ έχω πλαφόν στα χιλιόμετρα.
Να πώ 3000 για να καταλαβαινόμαστε.

Να τα φουσκώνεις με καλύτερα ρεύματα (αέρηδων).

Πλάκα έχει να μας πεις ότι τρώει λάστιχα σα το Blackbird... :smilea: :smilea:

DimChios
10/01/2007, 23:09

Εγώ κάθε 5-6.000 χλμ άνετα και δεν είμαι και ο πλεον ήρεμος οδηγός!

Ξέρεις άλλωστε, στην άσφαλτο τα γ@μ@ς όταν ξεκινάς τσίτα πάντα και παΕνεις κοντά στην τελική της μοτό!

:D

STOYBI
10/01/2007, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
\

Σού είπα γενικά....μπορεί να λέω και μ@λακίες! :sad:

Δεν είμαι ο πλέον σχετικός και δεν τοι παιζω και κάτι σε κανένα!

Ίσως όσες απο τις περιπτώσεις που οδηγούσα οριακά για να περάσω κάποιον σε μορφή "φιλικής κόντρας" να έπεσα σε "κουλούς" αλλά δεν το νομίζω! :rolleyes:

Σε κάποιες απαντήσεις μας κάνουμε πλάκα, όπως κι εγώ άλλωστε.... τώρα, στην παρούσα φάση, μαθαίνω από όλους! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Απλα ηθελα να πω οτι .....Λογικο δεν ειναι καποιος οδηγος πανω κατω ιδιων δυνατοτητων με σενα αλλα με σχεδον ασφαλτινα λαστιχα να εχει καλλυτερο κρατημα ,καλλυτερα φρενα, και καλλυτερη προσφυση στην εξοδο της στροφης απο εσενα βρε Dim ??? :confused:

stefanos
10/01/2007, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Πλάκα έχει να μου πείς οτι εσύ τα κράταγες παραπάνω.
Και για να σε προλάβω οχι στον ΧΧ στο XR τα τ63.

STOYBI
10/01/2007, 23:14

Ασχετο.. Ποσα χιλμ υπολογιζεις να σου βγαλει το πισω του 300σαριου ?? Και ποιο ειναι ??

DimChios
10/01/2007, 23:16
Απλα ηθελα να πω οτι .....Λογικο δεν ειναι καποιος οδηγος πανω κατω ιδιων δυνατοτητων με σενα αλλα με σχεδον ασφαλτινα λαστιχα να εχει καλλυτερο κρατημα ,καλλυτερα φρενα, και καλλυτερη προσφυση στην εξοδο της στροφης απο εσενα βρε Dim ??? :confused:

Βρε, δεν "στράβωσα"!!! :D :beer: :beer:

Ναι, λογικό είναι αλλά ρε γμτ, δεν μου το έχει αποδειξει κανείς και τίποτα αυτό μέχρι τώρα... :confused:

Πάλι μ@λακίες λέω μου φαίνεται! :rolleyes: :lol: :lol:

dirtbird
10/01/2007, 23:20

Nα σου υπενθυμίσω ότι εγκεκριμένα για άσφαλτο ημιχωμάτινα (Μichelin T 63, Pirelli MT21) έχουν καλύτερες επιδόσεις στην άσφαλτο όσον αφορά την πρόσφυση κατά την επιτάχυνση αλλά και στις στροφές από τα διάφορα Saharoειδή. Εκεί που χάνουν είναι στο φρενάρισμα, φυσικά στο βρεγμένο και βέβαια στην ποιότητα κύλισης και στη φθορά.

Τα παραπάνω τα έχω διαπιστώσει με το Xr όσο και με το DT παλαιότερα. Για βαριές μηχανές τύπου Africa μπορεί τα πράγματα να αλλάζουν.

Να σημειώσω ότι με τα μαμά IRC (ακόμα πιο μαλακή γόμμα από τα πραπάνω 'ίσως και χωμάτινα'), το ΧR σε στεγνή άσφαλτο -όχι ιδιαίτερης πρόσφυσης αλλά ούτε και γυαλί- ήταν ένα κλικ πριν βρούνε τα τιμόνια κάτω...... :eyepop: :winka: :beer:

DimChios
10/01/2007, 23:22
Nα σου υπενθυμίσω ότι εγκεκριμένα για άσφαλτο ημιχωμάτινα (Μichelin T 63, Pirelli MT21) έχουν καλύτερες επιδόσεις στην άσφαλτο όσον αφορά την πρόσφυση κατά την επιτάχυνση αλλά και στις στροφές από τα διάφορα Saharoειδή. Εκεί που χάνουν είναι στο φρενάρισμα, φυσικά στο βρεγμένο και βέβαια στην ποιότητα κύλισης και στη φθορά.

Τα παραπάνω τα έχω διαπιστώσει με το Xr όσο και με το DT παλαιότερα. Για βαριές μηχανές τύπου Africa μπορεί τα πράγματα να αλλάζουν.

Να σημειώσω ότι με τα μαμά IRC (ακόμα πιο μαλακή γόμμα από τα πραπάνω 'ίσως και χωμάτινα'), το ΧR σε στεγνή άσφαλτο -όχι ιδιαίτερης πρόσφυσης αλλά ούτε και γυαλί- ήταν ένα κλικ πριν βρούνε τα τιμόνια κάτω...... :eyepop: :winka: :beer:

:rolleyes: Κατά τα δικά σου λεγόμενα λοιπόν σαν να έχω λίγο δίκιο....ε? :rolleyes: :confused:

dirtbird
10/01/2007, 23:24
Ασχετο.. Ποσα χιλμ υπολογιζεις να σου βγαλει το πισω του 300σαριου ?? Και ποιο ειναι ??

Τα μαμά τα έβγαλα και έβαλα κάτι Bridgestone που είχα ελαφρά χρησιμοποιημένα από το 500 (τρόπος του λέγειν).

Πάντως ΔΕΝ δείχνει 'λαίμαργο' (καμμία μάλλον σχέση με τα 250 του παρελθόντος) αν και είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω άποψη (4 τεπόζιτα.....:blush: :blush: ....)

stefanos
10/01/2007, 23:26

ειδικά τα sahara είναι για γέλια.
Και ειδικά τα τ63 είναι απίστευτα στην άσφαλτο.

johnpan
10/01/2007, 23:27
Ρε μην αλλάζουμε θέμα:

Το Versys έχει όλα τα on-off μεσσαίου κυβισμού και όλα τα 600 4κ, πάει τελείωσε!!:a3:

(Για την κόντρα που συζητάμε έτσι? ):a9:

STOYBI
10/01/2007, 23:27

Ανατροπες !!! Παω πασο μιας και πανε χρονια που εχω να παω οριακα οφφ μηχανακι στην ασφαλτο !!! :D Ενα dt 200 του 88 ηταν τελευταια φορα με τα προτοεμφανιζομενα τοτε avon gripster αν τα θυμαμαι και τα γραφω καλα..

dirtbird
10/01/2007, 23:28
:rolleyes: Κατά τα δικά σου λεγόμενα λοιπόν σαν να έχω λίγο δίκιο....ε? :rolleyes: :confused:

Μάλλον ναι, ΑΛΛΑ -και αυτο στο γράφω φιλικά και μόνο- νομίζω ότι έχεις πάρει λάθος κατεύθυνση

(εν συντομία, ψάξου off-road με κάτι φιλικό και ΕΛΑΦΡΥ, μετά κάθε Δευτέρα -Τρίτη ΔΕΝ θα πιστεύεις τι κάνεις ...)

STOYBI
10/01/2007, 23:31
Τα μαμά τα έβγαλα και έβαλα κάτι Bridgestone που είχα ελαφρά χρησιμοποιημένα από το 500 (τρόπος του λέγειν).

Πάντως ΔΕΝ δείχνει 'λαίμαργο' (καμμία μάλλον σχέση με τα 250 του παρελθόντος) αν και είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω άποψη (4 τεπόζιτα.....:blush: :blush: ....)

500 με 600 μαξιμουν το Ντανλοπ... :( Γενικα παντως οταν δουλευα και γω τα διχρονα ηταν πιο οικονομικα στα λαστιχα... Το γιατι ?? Απλα σηκωνω τα χερια ψηλα !! :look:

stefanos
10/01/2007, 23:32
Μάλλον ναι, ΑΛΛΑ -και αυτο στο γράφω φιλικά και μόνο- νομίζω ότι έχεις πάρει λάθος κατεύθυνση

(εν συντομία, ψάξου off-road με κάτι φιλικό και ΕΛΑΦΡΥ, μετά κάθε Δευτέρα -Τρίτη ΔΕΝ θα πιστεύεις τι κάνεις ...)

Η σωστή κατεύθυνση δηλαδή είναι να προπονείται το ΣΚ για να τους πατάει όλους τη Δευτέρα πηγαίνοντας για δουλεια.:lol: :lol: :lol:

dirtbird
10/01/2007, 23:33
Ανατροπες !!! Παω πασο μιας και πανε χρονια που εχω να παω οριακα οφφ μηχανακι στην ασφαλτο !!! :D Ενα dt 200 του 88 ηταν τελευταια φορα με τα προτοεμφανιζομενα τοτε avon gripster αν τα θυμαμαι και τα γραφω καλα..

Τα είχα βάλει στο 2ο DT μου(89) και ήταν για τον!@#τσο (εκτός φρένων).

Με πιέσεις για DT ,το κακόμοιρο πήγαινε λες και ήταν πάνω σε gel, με ασφάλτινες (28-30) δεν κούναγε στις στροφές αλλά χοροπήδαγε σαν κατσίκι.....

Το μόνο 'ωραίο' που είχαν...
όταν απραγιάριζες πρώτη, πρώτα σπινιάριζε ουρλιάζοντας και μετά σηκωνόταν... είχα ψαρώσει μεγάλα street της εποχής....:rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
10/01/2007, 23:34
Η σωστή κατεύθυνση δηλαδή είναι να προπονείται το ΣΚ για να τους πατάει όλους τη Δευτέρα πηγαίνοντας για δουλεια.:lol: :lol: :lol:

Το κάνω κάθε μέρα ..... απροπόνητος :winka:

γέρος άνθρΩπας, έχει πέσει νωρίς για ύπνο.... :rolleyes:

stefanos
10/01/2007, 23:38
Το κάνω κάθε μέρα ..... απροπόνητος :winka:

γέρος άνθρΩπας, έχει πέσει νωρίς για ύπνο.... :rolleyes:

Τι απροπόνητος ρε που γυρνάς όλο το βράδυ με τα ποδήλατα στους δρόμους.:smokin:

DimChios
10/01/2007, 23:38

Δεκτό το "φιλικά" αλλά 'ασχετο με το θέμα μας!

Τσάκο την απάντησή σου όμως! Και μια μπύρα... :beer: :D

Καιρό τώρα ψάχνομαι ΄για κάτι τέτοιο και μάλιστα τώρα που πήρα τη "βυζαρού" και το Αφρικά είναι πρός πώληση μάλλον θα πάρω και ένα τέτοιο...απωθημένο θα μου μείνει και ΔΕΝ θέλω! :rolleyes: :lol: :lol:

Είδες και σε αγγελίες ότι την ψάχνω για καμμιά ανταλλαγή! Όμως πρώτα να φύγει το Αφρικα, δεν μπορώ και 3ο μηχανάκι!

Άλλη χάρη όμως το "ζώο" ακόμα και στο χώμα και άλλη το εντουράκι-καθαρό κτλ... :winka:

Άν και, επειδή με έχω κόψει για άτομο που δυστυχώς την έχω δεί "κάπως" άγρια με το χώμα, ΨΙΛΟ-φοβάμαι μιας και η δουλειά μου ΔΕΝ επιτρέπει (ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ) ατυχήματα ειδικά στα χέρια! :sad:

Για πές....

:smokin:

dirtbird
10/01/2007, 23:40
Δεκτό το "φιλικά" αλλά 'ασχετο με το θέμα μας!

Τσάκο την απάντησή σου όμως! Και μια μπύρα... :beer: :D

Καιρό τώρα ψάχνομαι ΄για κάτι τέτοιο και μάλιστα τώρα που πήρα τη "βυζαρού" και το Αφρικά είναι πρός πώληση μάλλον θα πάρω και ένα τέτοιο...απωθημένο θα μου μείνει και ΔΕΝ θέλω! :rolleyes: :lol: :lol:

Είδες και σε αγγελίες ότι την ψάχνω για καμμιά ανταλλαγή! Όμως πρώτα να φύγει το Αφρικα, δεν μπορώ και 3ο μηχανάκι!

Άλλη χάρη όμως το "ζώο" ακόμα και στο χώμα και άλλη το εντουράκι-καθαρό κτλ... :winka:

Άν και, επειδή με έχω κόψει για άτομο που δυστυχώς την έχω δεί "κάπως" άγρια με το χώμα, ΨΙΛΟ-φοβάμαι μιας και η δουλειά μου ΔΕΝ επιτρέπει (ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ) ατυχήματα ειδικά στα χέρια! :sad:

Για πές....

:smokin:

Kάτσε να πιω λίγο νεράκι..

DimChios
10/01/2007, 23:41

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ....

έχω δεί τεράστια βελτίωση στην οδήγηση και τον τρόπο-τεχνική που οδηγώ μετά την ενασχόληση μου με το χώμα!

Δεν φοβάμαι....τόσο αν θές.... στρίβω καλύτερα, και κουμαντάρω μεγάλα μηχανάκια σαφώς καλύτερα!

Γενικώς, δεν με φοβίζει το βάρος και ούτε είναι πλέον ανασταλτικός παράγων για οτιδήποτε!

STOYBI
10/01/2007, 23:43
DimChios
Για πές....

ΩΧ... :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οτι βρεις πορτοκαλι πανω απο 01 μοντ. σε τετραχρονο και πανω απο 02 σε διχρονο !!!!

Καληνυχτα μαγκες !!!!!

:wave2:

DimChios
10/01/2007, 23:45
DimChios

ΩΧ... :look:

Οτι βρεις πορτοκαλι πανω απο 01 μοντ. σε τετραχρονο και πανω απο 02 σε διχρονο !!!!

Καληνυχτα μαγκες !!!!!

:wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εμείς τα έχουμε πεί έτσι κι αλλιώς! Σε έχω πρήξει αρκετές φορές!

Άσε να δούμε... :rolleyes: :lol:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

stefanos
10/01/2007, 23:48
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ....

έχω δεί τεράστια βελτίωση στην οδήγηση και τον τρόπο-τεχνική που οδηγώ μετά την ενασχόληση μου με το χώμα!

Δεν φοβάμαι....τόσο αν θές.... στρίβω καλύτερα, και κουμαντάρω μεγάλα μηχανάκια σαφώς καλύτερα!

Γενικώς, δεν με φοβίζει το βάρος και ούτε είναι πλέον ανασταλτικός παράγων για οτιδήποτε!

Πάντως τα μαστόδοντα δεν είναι οτι καλύτερο για το χώμα.
Και ειδικά αν δεν μπορείς να ρισκάρεις τραυματισμούς.
Και πάρε και ένα ποδήλατο.

Καληνύχτα :wave2: :wave2:

dirtbird
10/01/2007, 23:50
Λοιπόν....

το χω δει ότι το περιτρυγυρίζεις και για αυτό στο 'πέταξα'.

Πιστεύω ότι με τα 'ζώα' διατρέχεις μεγαλύτερους κινδύνους όπως φυσικά περιορίζεις και το 'εύρος' σου. Τα DT-WR και τα KDX ήταν μια χαρά για γενική χρήση enduro αλλά ποια είναι μάλλον πολύ κουρασμένα. Το συγχρονο αντίστοιχο τους είναι μάλλον το KTM200. Όπως και να'χει θα σου πρότεινα να βρεις κάποιο δίχρονο 200-250 το πολύ τριετίας και να αρχίσεις το σοβαρό παιχνίδι.
Η οδηγική σου ικανότητα θα ανέβει κατακόρυφα (ασχέτως που είναι τώρα) και ........

τεσπα, νομίζω ότι αυτά τα έχεις αντιληφθεί δεν τα έχεις εξερευνήσει πολύ λόγω των μοτό που είχες. :wave2:

dirtbird
10/01/2007, 23:52
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ....

Καλό αυτό, αλλά επιμένω..

βρες κάτι ελαφρύ (για αυτό και δίχρονο πέραν του ευκολοσυντήρητου). :wave2:

dirtbird
10/01/2007, 23:55
Να στο πω κι αλλιώς....

Δεν μορείς να μου παίζεις αρπεζ με έβδομες χωρίς να έχεις περάσει από ντο ματζόρε...:lol: :lol: :wave2:

DimChios
10/01/2007, 23:59
Πάντως τα μαστόδοντα δεν είναι οτι καλύτερο για το χώμα.
Και ειδικά αν δεν μπορείς να ρισκάρεις τραυματισμούς.
Και πάρε και ένα ποδήλατο.

Καληνύχτα :wave2: :wave2:

Μπορείς όμως να κάνεις χωμάτινα ταξίδια άνετα! Άν μάλιστα είσαι και λίγο μ@λάκας-τρελός-μπριζωμένος ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, τότε καταφέρνεις και κάνεις κόλπα που σε διασκεδάζουν και γιατί όχι, "Ψαρώνεις" και λίγο κόσμο! Χεχε, ε είμαι λίγο ψώνιο, τί να κάνω?!
Για τους τραυματισμούς καλά τα λές....ευτυχώς δεν έχω φάει ούτε μία μέχρι τώρα αν εξαιρέσεις πτώσεις με 0 σε λάσπολακούβες!
Ποδήλατο πάντως... το βαριέμαι....είχα άλλωστε!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Λοιπόν....

το χω δει ότι το περιτρυγυρίζεις και για αυτό στο 'πέταξα'.

Πιστεύω ότι με τα 'ζώα' διατρέχεις μεγαλύτερους κινδύνους όπως φυσικά περιορίζεις και το 'εύρος' σου. Τα DT-WR και τα KDX ήταν μια χαρά για γενική χρήση enduro αλλά ποια είναι μάλλον πολύ κουρασμένα. Το συγχρονο αντίστοιχο τους είναι μάλλον το KTM200. Όπως και να'χει θα σου πρότεινα να βρεις κάποιο δίχρονο 200-250 το πολύ τριετίας και να αρχίσεις το σοβαρό παιχνίδι.
Η οδηγική σου ικανότητα θα ανέβει κατακόρυφα (ασχέτως που είναι τώρα) και ........

τεσπα, νομίζω ότι αυτά τα έχεις αντιληφθεί δεν τα έχεις εξερευνήσει πολύ λόγω των μοτό που είχες. :wave2:

Οι ίδιες πάνω-κάτω απαντήσεις με του Στέφανου! :D

Και δεν τις είχα τις μοτό....τις έχω ακόμα! :D :beer: :beer:

DimChios
11/01/2007, 00:00
Να στο πω κι αλλιώς....

Δεν μορείς να μου παίζεις αρπεζ με έβδομες χωρίς να έχεις περάσει από ντο ματζόρε...:lol: :lol: :wave2:

:beer: :beer: :beer:

dirtbird
11/01/2007, 00:03
[

Οι ίδιες πάνω-κάτω απαντήσεις με του Στέφανου! :D

[/B]

Ναι αλλά άλλο να τα λες εκ πείρας κι άλλο εξ αντιγραφής....:rotflmao: :rotflmao:

καληνύχτα σας :wave2: :wave2: :ZZZ: :ZZZ:

DimChios
11/01/2007, 00:11
Ναι αλλά άλλο να τα λες εκ πείρας κι άλλο εξ αντιγραφής....:rotflmao: :rotflmao:

καληνύχτα σας :wave2: :wave2: :ZZZ: :ZZZ:

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ!!!

:beer: :beer: :beer:

Με ποιούς έχω μπλέξει γιατρέ μου? :confused: :lol:

makis206
11/01/2007, 00:20
Με ποιούς έχω μπλέξει γιατρέ μου? :confused: :lol:

Κοίταξε να δεις παιδί μου..

Αν τους ακούς θα πας μπροστά, αν όχι, κακό του κεφαλιού σου. Για να σου λένε και να επιμένουν, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

55 ευρώ με απόδειξη η 40 χωρίς για την επίσκεψη, πως προτιμάτε να μ'εξοφλήσετε ;:D

DimChios
11/01/2007, 01:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίταξε να δεις παιδί μου..

Αν τους ακούς θα πας μπροστά, αν όχι, κακό του κεφαλιού σου. Για να σου λένε και να επιμένουν, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

55 ευρώ με απόδειξη η 40 χωρίς για την επίσκεψη, πως προτιμάτε να μ'εξοφλήσετε ;:D

Mισό να κοιτάξω τί έχω πρόχειρο γιατί από φράγκα....

:look: :look:

Να, τσάκο μια μεγάλη μπύρα!

74234

zireous
12/01/2007, 13:07
Κάπου είχα δει μια καλή βολτίτσα σε βίντεο ενός KTM και ενός ss κολλητά με κάμποσα χιλλιόμετρα...

Σαφώς οι αναβάτες κάνουν τη διαφορά (και όσους κουλούς να περάσω ακόμα και με το παπί αυτό δε σημαίνει ότι το παπί είναι πιο γρήγορο από το κ7...).

Διαφωνώ μέγιστα με την κλινική εικόνα που έχουν οι χωμάτινοι για το αντικείμενο του θρεντακίου.

Όσο εύκολα βάζει ασφάλτινα ένα χωμάτινο (άντε και πειράζει και αναρτήσεις), τόσο εύκολα αλλάζει γρανάζωμα και ένα στριτ και με σωστή χρήση συμπλέκτη αφήνει το χωμάτινο πίσω (και 20 μέτρα να είναι μόνο οι ενδιάμεσες ευθείες, αρκεί).

Για χωμάτινο vs ss, άστο. Άν έδειχνα το γυροσκοπικό στη γιαγιά μου θα σου έλεγε και αυτή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στρίψει κάτι πιο γρήγορα από ss -στην ευθεία θα κατάπινε επίσης το χωμάτινο, και στα φρένα δεν συζητάμε καν.

Άντε μη πάρω το παπί με τα σλικς και αρχίσω και σας κυνηγάω παλιοκάγκουρες.
:rotflmao:

ktm640lc4
12/01/2007, 14:12
Εχει ξαναμπει αλλα θα το γραψω.

Ενα DVD στον αγιο. Μιμικος και λοιποι καγκουρες...

Δειτε το, και SS εχει και σουπερμουσταρδ...

Λυνει αποριες:beer:

GIXXERAKIAS
12/01/2007, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

Λυνει αποριες:beer: +10000 Ηθελα να το γραψω και γω,το εχω σε dvd και ειναι σουπερ ο τροπος που τους(οχι μονο)ακολουθει αλλα τους ζπρωχνει κιολας σε μερικα πολυ κλειστα κομματια:beer: :wave2:

DimChios
12/01/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

Λυνει αποριες:beer:

κανένα λίνκ έχουμε? :look: :look:

ktm640lc4
12/01/2007, 14:57
Oχι λινκ δεν εχω.

Εχω το διβιδι ομως.

Αν θες...:beer: :beer:

H.A.Balafoutre
12/01/2007, 15:34
Βρε παιδιά, αυτά κυκλοφορούν εδώ και κάτι χρόνια.....να τα links:

Highlights:http://www.youtube.com/watch?v=GQF6L4qvAsE

Part1 (Start):http://www.youtube.com/watch?v=xrnbt-6fsBM

Part2:http://www.youtube.com/watch?v=ZtM9grPU6Jc

Μα είναι δυνατόν να μην τα έχετε? Anyway, είναι καλύτερα από τα άλλα με τα αγγλάκια. Οι δικοί μας είναι κύριοι.

Και κάτι άλλο. Αν βιντεάκια με κόντρες δεν είναι αυτού του στύλ παρακάτω, οδηγικού και εσώκλειστου, γούστο δεν έχει.

Husaberg:http://www.youtube.com/watch?v=JE7b3mNgqRo (τo πιο απολαυστικό-χωρταστικά βίντεο στο νετ, δεν κουράζεσε να το βλέπεις ποτέ)

honda:http://www.youtube.com/watch?v=4kUy0n6cKdo

Παρατηρώ πως ο χοντάκιας υιοθετεί στύλ SS, γόνατο κάτω σε motard?

idi
12/01/2007, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
+10000 Ηθελα να το γραψω και γω,το εχω σε dvd και ειναι σουπερ ο τροπος που τους(οχι μονο)ακολουθει αλλα τους ζπρωχνει κιολας σε μερικα πολυ κλειστα κομματια:beer: :wave2:

Ζμπρωχνει τον Μιμικο με το 749?????? WTF!!!! δεν το εχεις δει καλα ..... ο τυπος παει ταπα! .... σε μερικα σημεια το κοντερ δειχνει περισσοτερο απο 50 χλμ ΠΑΝΩ απο την τελικη των SM....

sniper
12/01/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ζμπρωχνει τον Μιμικο με το 749?????? WTF!!!! δεν το εχεις δει καλα ..... ο τυπος παει ταπα! .... σε μερικα σημεια το κοντερ δειχνει περισσοτερο απο 50 χλμ ΠΑΝΩ απο την τελικη των SM....

Να μου τα πεις εμένα αυτά όταν θα σε περνάω απο πάνω με το πορτοκαλί σουπερ SM :D

GIXXERAKIAS
13/01/2007, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ζμπρωχνει τον Μιμικο με το 749?????? WTF!!!! δεν το εχεις δει καλα ..... ο τυπος παει ταπα! .... σε μερικα σημεια το κοντερ δειχνει περισσοτερο απο 50 χλμ ΠΑΝΩ απο την τελικη των SM.... Βρε Γιωργη σε μερικα πολυ κλειστα κομματια ειπα!Εννοειται οτι στις ευθειες μεχρι την τελικη του το μοταρντ ακολουθει καλα αλλα μετα.....Παντως ολο στα φρενα πεφτει ο τυπας με το μοταρντ για να μην τους περασει απο πανω στα κλειστα κομματια!!Ιδεα μου ειναι οτι παει μαμιοντας το παληκαρι και τους εχει κολλητα απο πισω?:confused:

FZR600R
13/01/2007, 12:39
Balafoutre... ωρε πιλοταρες! Οι καλυτεροι, καραγουσταρα.

project.breeze
13/01/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

Τους έχεις,πάρτο πανω σου!

GIXXERAKIAS
13/01/2007, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Τους έχεις,πάρτο πανω σου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

H.A.Balafoutre
13/01/2007, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

Ποιό, 1 (ένα) μόνον εμότικον, από αυτά στα αριστερά όταν γράφεις στο Forum θα τέροιαζε περισσότερο στα βιντεάκια με τις πιλοτάρες? Αυστηρά 1 (ένα) όμως.

GIXXERAKIAS
13/01/2007, 23:27
:eek: :eek: :eek:

:D :D :D

Α καλο ε?:smokin:

Τι κερδιζω?:dizzy:

H.A.Balafoutre
13/01/2007, 23:45
:eek: :eek: :eek:

:D :D :D

Α καλο ε?:smokin:

Τι κερδιζω?:dizzy:

Εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού διότι.....έχεις μηχανή κατασκευασμένη μετά το 1996.

GIXXERAKIAS
13/01/2007, 23:58
:( :( :( :(
Ρε θα την πουλησω και θα παρω FZR και τοτε θα δειτε ολοι τι θα παθετε!!:mad: :mad:

X_NR750
14/01/2007, 00:02
:( :( :( :(
Ρε θα την πουλησω και θα παρω FZR και τοτε θα δειτε ολοι τι θα παθετε!!:mad: :mad:

Οτι και να παρεις αν σε πετυχει θα πιεις lipton

κατι ακουσα οτι σε ρωταει πρωτα τι γευση θελεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ktm640lc4
15/01/2007, 08:51
Πολυ αγχωτικο αβαταρ εχεις........

:lol: :lol: