View Full Version : Akrapovic Hexagonal σε z750s ??
Καλησπέρα σε όλους.
Κάνοντας λίγο surf στο forum μας, πέτυχα την επισυναπτόμενη φωτογραφία, και από την οποία κατάλαβα ποια είναι η εξάτμιση των ονείρων μου!!
Την είχα δει πολύ πρόσφατα σε ένα TDM και σε ένα R1 και πραγματικά τη χάζευα...
Ψάχνοντας λίγο στο internet, δε βρήκα στοιχεία για τιμές, ούτε άλλες φώτο για τη συγκεκριμένη (Akrapovic Carbon Fibre Hexagonal) στο Z750. Ακόμα και στο επίσημο site της Akrapovic, δεν την έχει στους καταλόγους των προϊόντων, αλλά απλά το διαφημιστικό φυλλάδιο.
Γνωρίζει κανείς αν ταιριάζει σε z750s, τιμές κλπ.? Το thread από όπου βρήκα τη φώτο ήταν άσχετο με το θέμα, και δεν είχε επιπλέον πληροφορίες.
Ευχαριστώ
74419
MIKE_16V
13/01/2007, 20:22
Εχει ερθει Ελλαδα, παρε τηλ. τον Αντιπροσωπο:D
fantacid
13/01/2007, 20:23
Δε στελνεις πμ σε αυτον που την ποσταρε???
giannisman
19/01/2007, 15:33
το μπροστινο απο τι ειναι? 636 04?
Φιλαράκι...
Η συγκεκριμένη εξάτμιση ΔΕΝ βγαίνει για το Ζ750. Τουλάχιστον όχι ακόμα...
Ο τύπος του οποίου το μηχανάκι έχεις postάρει, την έχει κόψει (είναι μικρότερη σε μήκος από ότι «μαμά») και την έχει κουμπώσει στο μηχανάκι με πατέντα!!!!
ΌΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ!!!!!
:beer:
SPORAKIAS
19/01/2007, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Φιλαράκι...
Η συγκεκριμένη εξάτμιση ΔΕΝ βγαίνει για το Ζ750. Τουλάχιστον όχι ακόμα...
Ο τύπος του οποίου το μηχανάκι έχεις postάρει, την έχει κόψει (είναι μικρότερη σε μήκος από ότι «μαμά») και την έχει κουμπώσει στο μηχανάκι με πατέντα!!!!
ΌΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ!!!!!
:beer:
οντως ...πρεπει να ειναι το τελικο απο κανα ZX-10 '06..
και τα φρενα δεν ειναι απο 636...αμα προσεξεις ειναι εξαπιστονα...:eyepop:...μαλλον απο hayabusa...(99%) ...ολο το μπροστινο...
Τα τελικά είναι universal. Οι εταιρίες εξατμίσεων δεν βγάζουν ξεχωριστό τελικό για κάθε μοτοσυκλέτα.
Την περασμένη Παρασκευή σε φίλο μηχανικό ήταν ένα Z750 με τέτοιο τελικό. Αν θές μπορώ να σου δώσω το τηλ να σε βοηθήσει.
Εκπληκτική η φώτο του z.
Ολόκληρη εξάτμιση, ζάντες και δισκόπλακες PVM, μπροστικό απο gsxr1000k1/2 μάσκα απο 1000 και ψαλιδάρα κούκλα απο 636, πιθανότατα και ανάρτηση που δε φαίνεται.
Πραγματικά πολύ όμορφο με πολύ αλλά καλή δουλειά...
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
οντως ...πρεπει να ειναι το τελικο απο κανα ZX-10 '06..
και τα φρενα δεν ειναι απο 636...αμα προσεξεις ειναι εξαπιστονα...:eyepop:...μαλλον απο hayabusa...(99%) ...ολο το μπροστινο...
Σωστό. Απο busa είναι.
:beer: :beer:
DimST δεν ξέρω κατά πόσο τα τελικά είναι universal, αλλά πήρα την αντιπροσωπεία Akrapovic στην Ελλάδα και μου είπαν ότι αυτός ο τύπος (μόνο για το τελικό ρώτησα), δε βγαίνει για z750. Αν θες, στείλε μου ένα πμ με το τηλέφωνο του φίλου σου, να ρωτήσω πώς το έκανε. Ευχαριστώ!