PDA

View Full Version : Κυριακη γιορτη και σχολη....

hornet
15/01/2007, 09:24
σκεφτομασταν χτες το πρωι οταν ειμαστε στα mcdonnalds..!
Το σκεπτικο ηταν μια βολτα στο μπραλλο για λογους αναψυχης ,ψυχικης ισορροπιας και εσωτερικης αναζητησης.Ετσι το παλιο team του moto.gr μαζευτηκε με καποιες απουσιες φυσικα..ακους νικολακη?

στεφανος (dela) gsxr1000
βαλαντης (val barierino) cbr954
θανος (θανος) gsxr750
το χταποδατσι (νικος) R1
σταθης (hornet) vfr800

Καθημενος στο τραπεζακι και περιμενοντας τους λοιπους της ανωθι παρεας χαζευα τις παρεες που και αυτοι βρισκονταν για τον ιδιο σκοπο οπως και εγω...μια βολτα για να μεινουν πισω τα προβληματα και οι σκοτουρες .
Καθε λιγο σμηνη απο 6 με 10 μηχανες περναγαν δαιμονισμενα για να πιασουν την ανηφορα για μαλακασα...μιλαμε για κοσμο! Φανταστειτε οτι περασε παρεα με 4 vfr,πραγμα σπανιοτατο!!

Αφου ηρθαν και οι αλλοι ετοιμαζομαστε για τη μεγαλη φυγη και τσουπ να σου και ο μητσος1 με τον κατσαι πηγαιναν για Αι γιαννη ρωσο ,ελπιζω μητσο να περασετε καλα!!

Ε καιρος και μας to hit the road again.Η διαδρομη κυλησε ομαλα καθως και η βενζινη στα ντεποζιτα και στοπ πριν το μπραλο οι υπολοιποι για καυσιμα!Η βεφα ομως ως γνησιο τανκερ δεν χρειαζοταν ακομα αφου 14 λιτρα για τον μπραλο ειναι υπεραρκετα και αφηνουν και αλλα 8 για αβαντζο ουτε τα στρατιωτικα αποθεματα δεν χρησιμοποιησαμε!
Αναβαση στο μπραλο αλλα ειμαστε σφιγμενοι στα ανηλιαγα φοβουμενοι υγρασιες και τετοια ανατριχιαστικα..εγω αρκεστηκα στη τουρισταδικη οδηγηση χαζευοντας τα λαγκαδια και τους γκρεμους (μπρρρ!!!).
Σταση στο γνωστο βενζιναδικο για καφε και ..σπανακοπιτα αλλα ο καιρος ειναι φανταστικος και δεν λεει να κατσουμε ουτε μεσα (ξενερα) αλλα ουτε και σε σκια (κανει κρυοοο!!!) οποτε ο στεφανος ειχε μια καλη ιδεα...!!

Γιατι δεν βαζουμε το τραπεζι στον ηλιο και τελικα γιναμε κριτικη επιτροπη...βαλαμε το τραπεζι διπλα απο το δρομο!!!

εδω κατα την διαρκεια του εγχειρηματος

74553

hornet
15/01/2007, 09:25
και αφου το στησαμε το κολπο

74554

hornet
15/01/2007, 09:26
πηγαμε και για μια ανακουφιση στη φυση

74555

hornet
15/01/2007, 09:28
και επιστρεψαμε στη θεση μας περιμενοντας τους καφεδες και τις σπανακοπιτεεεεεςςς

Φωτο απο τις σπανακοπιτες δεν μπηκαν για την διατηρηση της δημοσιας αιδους!

74556

hornet
15/01/2007, 09:40
Αφου καθησαμε στον ηλιο μας επισκεφτηκε ο αυτοχθων στεφανος και αφου μας εκανε την καρδια περιβολι για τις διαφορες τουμπες και αλλες τετοιες αρλουμπες εσκασε και ενας γνησιος ντοπιος καγκουρας με δερματινο και φορμα γυμναστικης και κρανος ...καλυτερα ας μην το χαρακτηρισω!
Το καλυτερο ειναι οτι τρωει φλας ανεβαινει στο μηχανακι χωρις μπουφαν φευγει στη μια (μεχρι 3η) γυρναει καταβαση περναει σφαιρα μπροστα μας και μετα απο λιγο γυρναει και ξανακαθεται μαζι μας...μαλιστα?!?! γαμω:dizzy:

Ε αφου ακουσαμε τα απεριγραπτα !
Αποφασισαμε σιγα σιγα να την κανουμε για λειβαδια

Αποψη των αλογων

74559

hornet
15/01/2007, 09:42
και αλλη μια

74560

hornet
15/01/2007, 09:42
και μια τελευταια

74561

hornet
15/01/2007, 09:50
η καταβαση προς λειβαδια εγινε μεσω αμφικλειας ετσι για να δουμε και λιγο φυση και να χαζεψουμε και λιγο πρασινο.Φτασαμε και στη λειβαδια για να κανει τραμπα μηχανακι ο βαλαντακος και εκει ακουγεται το βαφτηστηρι του ...να να κοιτα το κοκκινο τι ωραια μηχανη....

Αμα το παιδι εχει σωστες βασεις απο μικρο ...δεν χρειαζεται τιποτε αλλο ρεεεε!!!
Ο μπαμπας γνωστο μελος του forum και γνωστος hondikos και κατοχος cbr1000rr

Φυγαμε και απο τη λειβαδια με κατευθυνση αθηνα απο εθνικη αλλα μαζι με εμας επεστρεφε και ολη η αθηνα και ετσι δεν γλυτωσαμε την κινηση ...με τα πολλα φτασαμε στο προορισμο μας και η βολτα μας εκλεισε σε γνωστο φαγοποτειο στου ψυρρη με τα των γυναικων και φιλου νικου sniper μεχρι το βραδυ!

Ετσι!

Να μαστε καλα παιδακια αντε και στην επομενη θα παρουμε και ταπερακι με κεφτεδακια!!

crs-k
15/01/2007, 09:51
Παντα τετοια για να ξεδινουμε λιγο ... :rolleyes:

:smokin: :beer: :wave2:

VAL-MPARIERINO
15/01/2007, 09:56
Παππουπαπαράτσι, πότε με αφωτογράφησες;;; Εσυ δεν πότιζες την φύση εκείνη την ώρα;; Ητανε φτιαχτό το ΄΄πάμε να ποτίσουμε΄΄ για να πουλήσεις φωτογραφίες μου στα περιοδικά σε στιγμές προσωπικής ικανοποίησης και ξαλάφρωσης;;:wacko:

Μετά απο καιρό ξαναμαζευτήκαμε μερικά μοτοσυκλετιστικά φαντάσματα και κάναμε μια κλασικαλ όμορφη βόλτα. Ειχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες όπως προείπε και ο Παππουπαπαράτσι (Deminio-swtos) αλλά την επόμενη φορα θα είμαστε όλοι μαζι πιστέυω!!

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Πήγα μόνος μου όπως είδατε όοοοολες τις καρέκλες για το τραπέζι.
2. Ο Στέφανος αντι για 2 γλυκούς και εναν μέτριο έφερε τα αντίθετα και μετά απο ένα ντριφτ στα σκαλιά ,ήπια εναν μισοχυμένο πικρομέτριο καφέ:uplate:
3.Το γλυκό καφέ τον ήπιε ο Παππούκας (ναι ναι απο σεβασμό στην ηλικία του το κάναμε)
4. Ο Στέφανος είπε ότι θα πάρουμε λεφτά που χύθηκαν οι καφέδες και ότι είναι γουρι.
5. Η αγάπη μου επαιξε ΤΖΟΚΕΡ εχθές, λέτε να συδιαστεί με τον χυμένο καφε;
:D
6. Με άρεσε που στον πηγαιμό έστριψαμεν λιγάκι στην Υλίκη με τον Αθανάσιο (όχι τον Διάκο ρε σεις) με τον Θάνο λέμε που τον είχα στους καθρέφτες μου να με κάνει παρέα:beer:
7. Με άρεσε η ανάβαση του Μπράλου που την κάναμε ναι μεν χαλαρά αλλά και πολύ διασκεδαστικά:beer:
8. Με άρεσαν οι προσωπικες αναζητησείς του Χταποδάκη του στυλ: Οι στροβιλισμοί στο κράνος και τα αποτελέσματα τους στην ψυχική και ψυχολογική κατάσταση του αναβάτη
9. Με άρεσε στην επιστροφή το παιχνίδι με τον Θάνο πάλι στην υλίκη (αν και είχε κίνηση) αλλά επειδή δεν εχει καθρέφτες γύριζε συνέχεια και κοιτούσε να δει που είμαι, τι που είμαι Θανε;; Πισω σου ειμαι και σε παρακολουθώ, δεν θέλω να σε περάσω, αν ήθελα με αυτο το πράμα που γύριζα ήταν πολύ εύκολο:smokin:
10. Ο παππούκας μπροστάρης σε επαρχιακές κλειστές διαδρομές είναι φιγούρα κλασική και αξία ανεκτίμητη, σε λίγο θα βγει και σε παππουmastercard
11.Ο κουμπάρος ο Σωτήρης έχει φτιάξει πάλι ένα μηχανάτσι γκαζιά και συγχώριο λεμε και ας μην έχει βάλει ακόμα κουμπάκια.

Ωραία ήταν όλα αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερα αν ήσουν κι εσύ μαζί μoυ :sun:

hornet
15/01/2007, 10:01
εδω βαλαντης ..εκει βαλαντης που ειναι ο βαλαντης οεο??

sniper
15/01/2007, 10:16
Έπρεπε να μας κλέψουν την μηχανή για να γίνει βόλτα της προκοπής.......

Μπράλο εεεεε Μπράβο παίδες :D

sniper will be back shortly :D

Cpt. Haddock
15/01/2007, 10:17
μπράβο παίδες!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

zephyr1
15/01/2007, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Το σκεπτικο ηταν μια βολτα στο μπραλλο για λογους αναψυχης ,ψυχικης ισορροπιας και εσωτερικης αναζητησης.

Για αυτους ακριβως τους λογους θα ηθελα να ημουν εκει.:mad:

Μπραβο παιδια.:beer:

makis206
15/01/2007, 11:26
Μπράβο ρε παίδες, τα καλύτερα είναι αυτά !

:beer: :beer: :beer:

Θάνος
15/01/2007, 13:31
Σπάνια ιστορική στιγμή η χθεσινή! Κάτι σαν την επανένωση των pink floyd.

Εκείνο που θυμάμαι από χθες ήταν ότι στρίβαμε χαλαρά στην Υλίκη πηγαίνοντας... κάτι στο 43% δηλαδή και μετά θυμάμαι τις σπανακόπιτες και το βραδινό γιαουρτλού.

DUKASII
15/01/2007, 13:44
να συμμετέχεις σε ένα φορουμ μοτοσυκλέτας και να εχεις φιλους απο κει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΑ..

αν εχεις πουλησει το μηχανακι σου...

και αν εχεις φιλο και τον ΤΣΟΥΛΙΟ να στο κοπανάει..:sad: :a35: :a35:

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ κορΊτσα..:uplate:

sniper
15/01/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
να συμμετέχεις σε ένα φορουμ μοτοσυκλέτας και να εχεις φιλους απο κει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΑ..

αν εχεις πουλησει το μηχανακι σου...

και αν εχεις φιλο και τον ΤΣΟΥΛΙΟ να στο κοπανάει..:sad: :a35: :a35:

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ κορΊτσα..:uplate:

+1 :yuck:

:lol: