View Full Version : Σαββατο 20.01.2007
και καλα θελαμε βενζίνα! Ας μην ηταν @ουναρος το μικρο και θα βαζαμε στην πατρα:evil: :rotflmao: :rotflmao:
74994
[b]EEEEEEE ΒΟΣΚΕ!
MΠΡΡΡΡΡΡ!!!!
ΤΙΒ ΤΙΒ ΤΙΒ ΤΣΑΠ ΤΣΑΠ ΤΣΑΠ
Τις ιδιες φωτο τριπλοποσταρεις ρε Χρηστο!!!
[b]
:look: :look: :hypnotize :look: :look:
Α γεια σου!:rotflmao: :rotflmao:
:a17: :a43: :a43: :a17:
και οι βαρκες:lol: :lol:
75006
panagiotispapa
20/01/2007, 20:34
Πολύ ωραία η βόλτα. Ειδικά στην επιστροφή, η δύση του ηλίου ήταν τέλεια. Καλή ξεκούραση σε όλους.
(Από την Μαλακάσα και μετα, είχε τρελό ψ@λόκρυο :sick: )
:sun: :sun: :sun:
Super!
:wave2:
Ωραία μέρα, πολύ καλή διαδρομή, μια χάρα η παρέα
Πολύ καλή βόλτα και πετυχημένη αν εξαιρέσεις την πτώση
Να το ξανα κάνουμε :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GN_AZ
πτώση
όλα καλά φαντάζομαι! :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
όλα καλά φαντάζομαι! :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ο Βασίλης εκτος απο μελανιές δεν έχει τιποτα απ'οτι λεει ο doktor.
Το Ζ θα τον πονέσει πολύ.:sick:
Κάποιο παιδί απ΄το Kawasaki bikers προφανώς. Εύχομαι όλα καλά να είναι :sad:
MIKE_16V
20/01/2007, 22:02
Ολα Ζουπερ:smokin:
75009
Eυτυχως που εσταζε το κορμακι μου:lol: μεχρι τις 11:30 και δεν σας προλαβα.
Παλι re-la-dee:blush: (sic) θα με πηγαινανε τα χρεπια σας.:look:
adam_tsouk
20/01/2007, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Κάποιο παιδί απ΄το Kawasaki bikers προφανώς. Εύχομαι όλα καλά να είναι :sad:
ενα φιλαρακι του doctorΣ οπου δυστυχως ερχοταν πρωτη φορα μας και του γλιστρισε το μηχανακι...
παιδες, κατα τ'αλλα η εκδρομουλα ηταν σουπερ...
:beer: :beer: :beer:
μονο που μαζι σας χρειαστηκα μονο καμμια 50ρια αλογα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
καλα την αλλη φορα θα βαλουμε και δευτερα :wave2: :wave2:
adam_tsouk
20/01/2007, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
21/01/2007, 05:35
και καλα θελαμε βενζίνα! Ας μην ηταν @ουναρος το μικρο και θα βαζαμε στην πατρα:evil: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΓΜΤ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΟ ΜΠΕΖΙΝΑ? :hypnotize :sick: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και οι βαρκες:lol: :lol:
Κουνιούνται, κουνιούνται? :confused:
:lol: :lol: :lol:
DimChios
21/01/2007, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Eυτυχως που εσταζε το κορμακι μου:lol: μεχρι τις 11:30 και δεν σας προλαβα.
Παλι re-la-dee:blush: (sic) θα με πηγαινανε τα χρεπια σας.:look:
Καλά, καλά.... :evil:
Επιφυλάσομαι!!! :cool: :smokin:
DimChios
21/01/2007, 05:37
Άντε, εσένα στη χαρίζω και δεν στη "λέω" γιατί έχεις BMW!!! :smokin:
DimChios
21/01/2007, 05:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer
Δέν τη δέχεται πάντα το κιβώτιο σας, ε? :rolleyes:
Σε καταλαβαίνω ρε φίλε, κι ένας άλλος γνωστός μου το έχει πάθει με ένα ίδιο μηχανάκι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΓΜΤ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΟ ΜΠΕΖΙΝΑ? :hypnotize :sick: :bigcry:
ΕΔΩ :lol: :lol:
75019
adam_tsouk
21/01/2007, 10:16
ΕΔΩ :lol: :lol:
την εκαιγε ασκοπως!
:lol: :lol:
ο φίλος μου ο βασιλάκης όλα καλά...........ένα απλό υπεξάρθρημα (που το διέγνωσα σχεδόν μόνος μου αφού το νοσοκομείο της Λειβαδιάς είναι ''άρτια'' εξιπλισμένο με ''εξειδικευμένο'' προσωπικό.......
μετά πό πολλά ευτράπελα (καλά που ήμουν μαζί) φύγαμε από το νοσοκομείο πήγαμε στην εξπρές σέρβις κανονίσαμε τη μεταφορά της μηχανής και πηγαμε και χτυπήσαμε κάτι κοψίδια.......ααααααα από γιατρους μπορεί να μην πάνε καλά αλλα από κρεατικά ζουπερ.............και γυρίσαμε
το κακό είναι ότι το μηχανακι το είχε 2 μέρες και ηταν η πρώτη του βόλτα μ'αυτό....δυστυχώς έμαθε με άσχημο τρόπο ότι πρέπει να ξερουμε καλά το μηχανάκι μας πριν το πιέσουμε...πάλι καλά που ήταν ντυμένος σωστά, γι'αυτό και τη γλυτώσαμε φτηνά.......
αυτά.......τα υπόλοιπα από κοντά....
:beer: :beer: :beer: :beer:
SPORAKIAS
21/01/2007, 13:36
μπραβο παλληκαρια.....:beer:
περαστικα στο φιλο.....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
ο φίλος μου ο βασιλάκης όλα καλά...........ένα απλό υπεξάρθρημα (που το διέγνωσα σχεδόν μόνος μου αφού το νοσοκομείο της Λειβαδιάς είναι ''άρτια'' εξιπλισμένο με ''εξειδικευμένο'' προσωπικό.......
μετά πό πολλά ευτράπελα (καλά που ήμουν μαζί) φύγαμε από το νοσοκομείο πήγαμε στην εξπρές σέρβις κανονίσαμε τη μεταφορά της μηχανής και πηγαμε και χτυπήσαμε κάτι κοψίδια.......ααααααα από γιατρους μπορεί να μην πάνε καλά αλλα από κρεατικά ζουπερ.............και γυρίσαμε
το κακό είναι ότι το μηχανακι το είχε 2 μέρες και ηταν η πρώτη του βόλτα μ'αυτό....δυστυχώς έμαθε με άσχημο τρόπο ότι πρέπει να ξερουμε καλά το μηχανάκι μας πριν το πιέσουμε...πάλι καλά που ήταν ντυμένος σωστά, γι'αυτό και τη γλυτώσαμε φτηνά.......
αυτά.......τα υπόλοιπα από κοντά....
:beer: :beer: :beer: :beer:
ακρωμιοκλειδικής ελπίζω....
όλα καλά το λοιπόν!
αλλά για πολλοστή φορά βλέπουμε ακόμη μια φορά πως...
στις βολτες μας πέφτει πάντα ο καινούργιος!
ο "νέος" αναβάτης...
ίσως έιναι καλύτερα πλέον να συζητάμε σοβαρά ποιος ειναι σε θέση να ακολουθήσει... και ποιός καλυτερα να "προπονηθει" με κανα κολλητο για 2-3 μηνες...
οι ντροπές περέπει να λείπουν..
και εφόσων και εάν ακολουθήσει να είναι στη μέση και να προσέχεται ιδιαιτέρως αποεναν εμπειρότερο που τον ακολουθει και τον κοβει στα επικινδυνα!
ή ας οργανώσουμε εκπαιδευτευτικές εκδρομές...
μοιραστειται την εμπειρια σας απο το 0-300...
ας οργανωθουμε λίγο...
θεωρία την παρασκευή ,βόλτα την κυριακή!
και ξανά μανά...
Λεωνίδας
21/01/2007, 19:00
Να σχολιάσω κάτι πάνω στην τοποθέτηση του Σταύρου...
Στην πρώτη μου βόλτα με το moto.gr (Απρίλιος 2006 προς Αγ. Ιωάννη, Εύβοια) δεν το "είχα" καθόλου. Πήγα όμως με το σκεπτικό ότι θα είναι κι άλλα CBF250 και θα μπορώ να τα ακολουθήσω. Αμ δε :rolleyes:
Για να μην τα πολυλογούμε, στην ανάβαση δεν ξέρω αν θα έφτανα αν δε μ' έβαζε η Έλενα (latris_mixanis) μπροστά να πηγαίνουμε με το ρυθμό (χελώνας) μου. Στο γυρισμό ξέμεινα με bartlal & George123 οι οποίοι με έβαλαν ανάμεσα και με γύρισαν ΧΑΛΑΡΑ μέχρι και την Αθήνα (ήρωες, μία Africa και ένα 1200GS να περιμένει τον κουλό).
Τώρα χωρίς να ξέρω την περίπτωση του φίλου που είχε την άτυχη στιγμή, δεν ξέρω και αν η παρέα έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει... Καλό είναι να έχουμε πρώτα στο μυαλό μας να φτάσουμε και όχι να φτάσουμε γρήγορα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
...
Λεωνίδα σε όσες άτυχες βόλτες έχω λάβει μέρος... ο αναβάτης που χτυπά απο δικό του λάθος είναι ο νέος...
Πάντα όμως! :sad:
και πάρα πολύ φοβάμαι πως δεν είναι καθόλου τυχαίο! :sad:
πρέπει να οργανωθούμε...
5 πράγματα, 5 μυστικά , 5 τιπάκια που σε μεταμορφώνουν!
μεταδώστε τα!
MIKE_16V
21/01/2007, 19:13
Λεωνίδα σε όσες άτυχες βόλτες έχω λάβει μέρος... ο αναβάτης που χτυπά απο δικό του λάθος είναι ο νέος...
πρέπει να οργανωθούμε...
μεταδώστε τα!
Πιστευεις οτι με τα 5 πραγματα που λες γινετε κατι:confused:
Δεν νομιζω....εμπειρια λεγετε και ερχετε με τον καιρο.
Σε αυτο που ειπε ο Λεωνιδας, τα 2 παιδια με το ΧΤ και το Τρανσαλπ, που ηταν η πρωτη τους βολτα, τους ειχαν "αναμεσα" ενα 1200 και δυο 750, στο θεμα του παιδιου που επεσε, δεν μπορω να ξερω, δεν το ειδα καν, και δεν μπορω να πω.
Αν δεν καταλάβουμε όλοι, οτι ο πιο καλός ρυθμος ταξιδιου ειναι ο δικός μας, και να μην προσπαθούμε να πιάσουμε (απο εγωισμό) τους γρηγορότερους, ή να παρασερνωμαστε σε ρυθμό που δέν τον ''έχουμε'', θα έχουμε πάντα πτώσεις.
Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ οτι ΠΡΕΠΕΙ να πάμε με τον δικό μας ρυθμό και οι άλλοι ας περιμένουν πιο κατω.
Οσοι δεν έπεσαν, το έμαθαν απο κάποια στροφή, με τα φόβου.Οι πεσόντες το έμαθαν με τον κακό τρόπο.
Κάντε το με τον εύκολο τρόπο. Με υπομονή καί μετά απο πολλά χλμ εμπειρίας:a024:
Θα συμφωνήσω με το "θείο" :lol: από πάνω...
Καθένας με το δικό του ρυθμό και αν νομίζει πως θα μείνει πίσω, ας πει στους γρηγορότερους να... του παραγγείλουν!
adam_tsouk
21/01/2007, 20:02
πρέπει να οργανωθούμε...
μεταδώστε τα!
εχεις απολυτο δικιο...
ΑΛΛΑ για να μην λεμε ο,τι να'ναι υπηρχαν και αλλα παιδια με μικροτερες μηχανες απο το Ζ του φιλου τους οποιους προσεχαμε γιατι ηταν τελευταιοι (μαζι μου). εαν καποιος θελει να τρεξει κανεις δεν τον εμποδιζει... καπως ετσι το βλεπω εγω...
traveller79
21/01/2007, 23:09
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ tai.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΡΓΟΥ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ Η ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
DimChios
21/01/2007, 23:15
Σωστά λίγο-πολύ μιλάτε όλοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ όμως (έτσι νομίζω τουλάχιστον) δεν ήξερε πως ήταν πρώτη βόλτα του Βασίλη!
ΕΓΩ τουλάχιστον ΔΕΝ το ήξερα! ΑΝ το ήξερα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα τον προσπέρναγα στη συγκεκριμένη στροφή, παρασύροντάς τον ΙΣΩΣ και κάνοντάς τον αντί να κοιτά το δρόμο και τη γραμμή του, να κοιτάει εμένα!
Σταύρο, και μαζί σου συμφωνώ και ξέρεις πολύ καλά πως είμαι από εκείνους (όπως κι εσύ με κάποιον παρόμοιο τρόπο) που σου "σπάνε" λίγο τα @@δια να πούν 3-4 πράγματα που ΙΣΩΣ να ξέρουμε παραπάνω!
Γενικώς δεν απολογούμαι, ούτε προσπαθώ να "χρυσώσω το χάπι"!
Απλά εξηγώ τη δική μου στάση-θέση πάνω στο συγκεκριμένο ατύχημα!
Τέλος, σε ΟΛΟΥΣ μας μπορεί να τύχει η στραβή! Απλώς ο έμπειρος έχει λιγότερες πιθανότητες να κάνει μαλακία και άν αυτή τύχει έχει περισσότερες να το "σώσει"!
ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν ήταν τελικά κάτι σοβαρό (εξαιρουμένης της μοτό) και είναι καλά ο Βασίλης!
DimChios
21/01/2007, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από traveller79
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ tai.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΡΓΟΥ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ Η ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
Διαφωνώ Μήτσο! :nono:
Μπορούν να γίνονται γκρούπ και αυτο για πολλούς λόγους!
π.χ α)Θές γιατί κάποιοι κουράζονται...
β) γιατί να στερήσεις την όποια καλώς ή κακώς "απόλαυση" από τον άλλο?
Και στην τελική φαντάσου το μηχανάκι σου που μπορεί ΑΝΕΤΑ να πηγαίνει με 140, να είναι στο ίδιο γκρούπ με ένα 250.... :rolleyes:
Ε?
Στη συγκεκριμένη βόλτα είχε δηλωθεί ότι ο καθένας θα πηγαίνει με το ρυθμό του, και θα είχαμε σημεία συγκέντρωσης.
Το σκεφτόμουν πολύ αν θα έπρεπε να πάω, λόγω μηχανής (ΧΤ) και απειρίας, αλλά διαβάζοντας περι χαλαρής βόλτας χωρίς υποχρέωση ομαδικής πορείας σκέφτηκα ότι δε θα "έχωνα" κανέναν, θα πήγαινα όπως ήθελα.
Και κάπως έτσι έγινε. Ήμασταν πολλές μηχανές και τα δύο on-off της παρέας, έγω με τον panagiotispapa, πηγαίναμε με το δικό μας ρυθμό, απολαμβάνωντας τη διαδρομή!!! ;) :cool: :sun:
Αν ο φίλος ήθελε να κόψει ρυθμό, υπήρχαν μηχανές να τον συνοδεψουν.
Στα δύσκολά σημεία της διαδρομής πάντως (το πρωί στην εθνική με τον δυνατό άνεμο και ειδικά στη βραδινή διαδρομή της επιστροφής) δεν ήμασταν μόνοι και ευχαριστώ θερμά τον adam και τα άλλα παιδια που ήταν μαζί μας. :beer: :a51:
traveller79
22/01/2007, 00:22
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΗΤΣΑΡΑ!
ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΡΟΣΤΑ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΑΡΓΟΙ Η ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΤΩΣΗ.
Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΩ ΜΗΤΣΑΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Πιστευεις οτι με τα 5 πραγματα που λες γινετε κατι
Δεν νομιζω....εμπειρια λεγετε και ερχετε με τον καιρο.
.
an μάθεις λάθος ή δε μαθεις καθόλου απλά θα γράφεις χιλιόμετρα, τυχαία όρθιος!
και θα είσαι ένας έμπειρος τυχερός...
η βάση είναι η θεωρία...
και αφομειώνεται και γινεται κτημα με την επαναληψη και με την άσκηση...
1, γυροσκοπικό
2, μετατόπιση σώματος
3,φρένα , πώς και γιατί πριν τη στροφή
4, επιταχυνόμενη πορεία κατα την στροφή-ομαλα ανοιγωμενο γκάζι-τεντωμένη αλυσίδα
5,σημάδια στη στροφή, κοιταμε μονο εκει που θέλουμε να πάμε... ανθυποβολή της ματιάς μας...
6, γραμμές μεσα στη στροφη σε δημοσιους δρομους
και είναι και άλλα... τα οποία καλό θα είναι να υπενθυμιζουμε ο ένας στον άλλον
Vstrommer71
22/01/2007, 00:49
an μάθεις λάθος ή δε μαθεις καθόλου απλά θα γράφεις χιλιόμετρα, τυχαία όρθιος!
και θα είσαι ένας έμπειρος τυχερός...
η βάση είναι η θεωρία...
και αφομειώνεται και γινεται κτημα με την επαναληψη και με την άσκηση...
1, γυροσκοπικό
2, μετατόπιση σώματος
3,φρένα , πώς και γιατί πριν τη στροφή
4, επιταχυνόμενη πορεία κατα την στροφή-ομαλα ανοιγωμενο γκάζι-τεντωμένη αλυσίδα
5,σημάδια στη στροφή, κοιταμε μονο εκει που θέλουμε να πάμε... ανθυποβολή της ματιάς μας...
6, γραμμές μεσα στη στροφη σε δημοσιους δρομους
και είναι και άλλα... τα οποία καλό θα είναι να υπενθυμιζουμε ο ένας στον άλλον
Katanas Superbike School!:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Τώρα που γύρισε η συζήτηση, αμα ανεβάσω τις φωτό θα θεωρηθεί spam??
Tις ανεβάζω: :D
1.
75048
και 16 :wacko: :wacko: :wacko: :ninja:
75063
Τα βιντεάκια με τις καγκουριές δεν παίρνουν και όσκαρ σκηνοθεσίας, και θέλουν λίγο edit, αλλά βαριέμαι.
Αν κάποιος τα θέλει, ας μου πει να δούμε τι θα κάνουμε...
:beer:
kost rider
22/01/2007, 03:34
Οσοι δεν ηρθανε χασανε!Ενα μπουγιο απο 17 μηχανες,εκατονταδες αλογα και λιτρα!χαρηκα πολυ γιατι ητανε η πρωτη μου βολτα μαζι σας.ολοι ηταν αψογοι και με ''μυαλομενη'' οδήγηση!κριμα για το παιδι που επεσε αλλα ας μη βιαζομαστε ολοι να το παιξουμε δασκαλοι(με την καλη εννοια).για να πεσει καποιος πρεπει να συντελεσουνε πολλες καταστασεις μαζι.ολοι μας ξερουμε οτι οση εμπειρια και ναχεις,καπου θα ξεπερασεις τα ορια τα δικα σου και της μηχανης και θα την παθεις.εγω το πρωτο πραγμα που εμαθα σε μηχανακι(στα12) μετα την ισοροπια ηταν το παντιλικι κι ομως εφτασα στα 22 για να πεσω πρωτη μου φορα(ελπιζω και τελευταια)απο αυτο το πραγμα.κ φυσικα οπως οι περισσοτεροι νομιζα πως δε θα πεσω ποτε απο μ@λ@κι@ δικια μου.Εγω προτινω,οι πιο παλιοι που συνηθως ειναι και οι διοργανωτες της παρεας,οταν συναντιομαστε να λενε 5 πραγματα σαν υπενθιμηση για καινουργιους,απειρους και οχι μονο και απο κει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του.κανεναν δε μπορουμε να τον παρουμε απτο χερι(απτο γκαζι)και να του πουμε μην τρεχει.ηταν πολυ σωστο που χωριστηκαμε σε γκρουπ αργους-γρηγορους,με σημεια συναντησης.τα extra μαθηματα φανταζομαι πως θαταν πολυ καλα εκτος βολτας.Ουφ λαχανιασα!παρτε και μερικες φωτο απο μενα..
kost rider
22/01/2007, 04:16
Aδερφιααα!ασ μου εξηγησει καποιος πως στελνω φωτο!ο κωδικας img μου λεει οτι ειναι off.τι κανω?
και τολεγε η γιαγια μου..αυτο το πραμα ειναι του διαβολου!:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
αλλα ας μη βιαζομαστε ολοι να το παιξουμε δασκαλοι(με την καλη εννοια).για να πεσει καποιος πρεπει να συντελεσουνε πολλες καταστασεις μαζι.ολοι μας ξερουμε οτι οση εμπειρια και ναχεις,καπου θα ξεπερασεις τα ορια τα δικα σου και της μηχανης και θα την παθεις.
δυστηχώς δεν είναι τόσες πολλές οι καταστασεις που πρέπει να συντελέσουν...
αν ξεπερασεις τα ορια τα δικά σου σε χώρους μή ελεγχώμενης κατάστασης σημαινει πως δεν ε΄χεις εμπειρία, πόσο μάλλον "κακή εμπειρία" :sad:
Εγω προτινω,οι πιο παλιοι που συνηθως ειναι και οι διοργανωτες της παρεας,οταν συναντιομαστε να λενε 5 πραγματα σαν υπενθιμηση για καινουργιους,απειρους και οχι μονο και απο κει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του.κανεναν δε μπορουμε να τον παρουμε απτο χερι(απτο γκαζι)και να του πουμε μην τρεχει.ηταν πολυ σωστο που χωριστηκαμε σε γκρουπ αργους-γρηγορους,με σημεια συναντησης.τα extra μαθηματα φανταζομαι πως θαταν πολυ καλα εκτος βολτας..
μπράβο μαθητούδι μου... καλά τα λές! :D
ο Δάσκαλος σου! :p
πόσο θα ήθελα να μη χρειάζεται να φάινομαι σπαστικός ή ξερόλας...
πόσο θα ήθελα να μη περιμένουμε ποτέ ασθενοφόρο στις βόλτες μας...
:sad:
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
MIKE_16V
22/01/2007, 09:05
Aδερφιααα!ασ μου εξηγησει καποιος πως στελνω φωτο!ο κωδικας img μου λεει οτι ειναι off.τι κανω?
Επισυναψη αρχειου....browse........
Επισυναξη αρχειου....
Άντε να συναχτουμε αδελφια για να επισυναψουμε μια φωτογραφια ... :dizzy:
:lol: :rotflmao: :lol:
MIKE_16V
22/01/2007, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Άντε να συναχτουμε αδελφια για να επισυναψουμε μια φωτογραφια ... :dizzy:
:lol: :rotflmao: :lol:
:blush: :sick: :p :lol: :lol:
Alki_Viades
22/01/2007, 10:59
Α, ωστε εσύ είσαι ο Alki_Viades ε? :rolleyes:
Δεν σε ρώτησα, είδες?! :cool:
Μιλάγαμε, μιλάγαμε.....μ@λ@κίες δηλαδή λέγαμε,οκ.... αλλά να μη ξέρω με ποιόν τις λέω?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ε, δεν εχουμε κι ολοι μπλουζακια με το διακριτικο μας! (ακομα :winka: )
Στα πλαισια της συζητησης για νεους, γκρουπ, οργανωση, κτλ, οι εντυπωσεις μου μεχρι στιγμης ειναι πως οταν μαζευεται μια ομαδα ανθρωπων χωρις καποιον/ους συγκεκριμενους να εχουν αναλαβει την οργανωση, ειναι δυσκολο να συμφωνηθουν πραγματα οπως:
- αν θα ταξιδευουν ολοι μαζι ή σε ομαδες (πχ αργοι/γρηγοροι ή νεοι/εμπειροι)
- ποιοι θα αναλαβουν (αν χρειαζεται :confused: ) οδηγοι και σκουπες στα γκρουπ
- ποσες στασεις για βενζινη/ξεμουδιασμα/τσιγαρο/κατουρημα θα γινουν και που
- ποια διαδρομη θα ακολουθηθει ή ακομα και ποιος θα εναι ο προορισμος! (βλ. καφες στην Αραχωβα vs καφε στο Γαλαξιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Γενικα τα πραγματα γινονται συνηθως οπως κατσει και επαφειεται στους παλιοτερους και προθυμοτερους να αναλαβουν καποια απο τα παραπανω.
Αν λοιπον θελουμε να αποφευγουμε παρατραγουδα, η μονη εφαρμοσιμη λυση που βλεπω ειναι καποια στοιχειωδη οργανωση απο τα πρωτα ποστ, πχ αυτος που προτεινει τη βολτα να κανει μια προσπαθεια να βρει "οργανωτες" ή να το αναλαμβανει ο ιδιος, ή....?
MIKE_16V
22/01/2007, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
- ποια διαδρομη θα ακολουθηθει ή ακομα και ποιος θα εναι ο προορισμος! (βλ. καφες στην Αραχωβα vs καφε στο Γαλαξιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
[:wave2:
:look: :look:
Πριν την Θηβα που σταματησα στην διασταυρωση και σας ειπα προχωρηστε χαθηκαμε, γιατι γυρισα πισω να δω που ειναι οι αλλοι!:rolleyes:
Και δεν κατσαμε στην Αραχωβα, αλλα στους Δελφους.....με θέα:smokin:
Alki_Viades
22/01/2007, 12:07
Κωστα δοκιμασε να ανεβασεις τις φωτο πριν ξημερωσει, τη νυχτα προφανως εισαι πιο νηφαλιος :a22:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Τα βιντεάκια με τις καγκουριές δεν παίρνουν και όσκαρ σκηνοθεσίας, και θέλουν λίγο edit, αλλά βαριέμαι.
Αν κάποιος τα θέλει, ας μου πει να δούμε τι θα κάνουμε...
:beer:
Για οποιον δεν εχει ή δεν θελει να χρησιμοποιησει τους δικους του, εφτιαξα τους παρακατω κοινοχρηστους λογαριασμους :
motogrstuff@gmail.com , username: motogrstuff, pwd: motogr123
με το οποιο εκανα εγγραφη στο:
http://www.youtube.com/, username: motogrstuff, pwd: motogr123
Επισης στο http://www.rapidshare.com/ δεν χρειαζεται καν εγγραφη για να ανεβασετε οτιδηποτε
Οποιος θελει ας χρησιμοποησει τα παραπανω για οτιδηποτε σχετικο με moto
alximistis
22/01/2007, 12:42
Να μαι κι εγώ...
καλή βόλτα πολύ καλό οδικό μάθημα και εκπαίδευση και ως τέτοια βόλτα την εκλαμβάνω.
Γρήγοροι έως πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί κάποιες φορές απίθανα στροφιλίκια και παιχνιδάκι.
ΟΚ για το ατυχές περιστατικό το αφήνω στην άκρη. Έγινε ευτυχώς το παιδί είναι καλά και τελείωσε. Επίσης ευτυχώς αυτό που νόμισα στην αρχή για βγάλσιμο ώμου ήταν εντελώς λάθος.
Όλα καλά λοιπόν και όμορφα.
Έχω κάποιες ελάχιστες φωτό... θα μπουν μάλλον αύριο.
Τα λέμε...
Τι οργάνωση και σκούπες και μαθήματα και συμβουλές ρε παιδιά. Μια βόλτα πήγαμε στην οποία περιμέναμε 5 μηχανές και τελικά μας βγήκαν 15
Συγνώμη αλλά εγώ δεν έκανα 500 χλμ για να χαζεύω το τοπίο. Εγώ πήγα για να το διασκεδάσω. Δεν πιέστηκε κανείς από κανέναν. Ο καθένας πήγαινε όπως ήθελε. Γι'αυτό φυσικά και γίναμε 5-6 γκρουπάκια και στο τέλος χαθήκαμε. Δεν είναι κακό όμως αυτό. Σκοπός ήταν να φτάσουμε στον προορισμό μας να φάμε και να γυρίσουμε όπως και έγινε
Δεν τα λέω με κακία όλα αυτά και φυσικά δεν είμαι και ο Doohan αλλά δεν θέλω να κόβω την χαρά του άλλου επειδή δεν μπορώ να τον ακολουθήσω. Θα τον βρω στην επόμενη στάση
:wacko:
adam_tsouk
22/01/2007, 14:38
ας μην το συνεχιζουμε χωρις λογο...
εγω να πω την αληεθια... "ντρεπομαι" να κανω υποδειξεις...
δεν θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο οδηγο με τρελη πειρα κτλ και γιαυτο το αποφευγω...
μαλλον κανω λαθος και πρεπει να λεμε δυο πραγμνατακια για να βοηθιομαστε ολοι...
καλα να'μαστε και την επομενη φορα θα παμε πιο μακρυα... δνε προλαβαιμε να ζεσταθουμε οι bmw -δακηδες!
περιμενω τις υπολοιπες φωτος...
DimChios
22/01/2007, 14:44
ας μην το συνεχιζουμε χωρις λογο...
εγω να πω την αληεθια... "ντρεπομαι" να κανω υποδειξεις...
δεν θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο οδηγο με τρελη πειρα κτλ και γιαυτο το αποφευγω...
μαλλον κανω λαθος και πρεπει να λεμε δυο πραγμνατακια για να βοηθιομαστε ολοι...
καλα να'μαστε και την επομενη φορα θα παμε πιο μακρυα... δνε προλαβαιμε να ζεσταθουμε οι bmw -δακηδες!
περιμενω τις υπολοιπες φωτος...
+1000 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ!!! :beer: :beer:
ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΕΓΩ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΩ ΛΙΓΗ ΖΕΣΤΗ!!!
:smokin:
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΗ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΜΟΥ!
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ Κ@ΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 6η ΚΑΙ 5.000 σ.α.λ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΠ....200 χλμ/ω!!!!!!! :eyepop:
ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ Κ@ΥΛΩΤΙΚΑ!!!
ΑΝΤΕΕΕ :wave2:
to Adam
:)
because black is beautifull .....λέμε !!!
75119
adam_tsouk
22/01/2007, 19:56
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ Κ@ΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 6η ΚΑΙ 5.000 σ.α.λ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΠ....200 χλμ/ω!!!!!!! :eyepop:
πω πωωωω.. ναι ρε φιλε!
αλλα εκει που λες 200 βαλε 260+
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
22/01/2007, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
to Adam
because black is beautifull .....λέμε !!!
απλα πανεμορφο ρε Νασο...
μιλαω με ενα παληκαρι που παλευει με ενα καρμπον project πολυ μουρατο!
Sorry ρε παίδες αν σας ξενέρωσα! :sad:
MIKE_16V
22/01/2007, 21:40
Ναι ρε Σταυρο:wacko: Μας ξενερωσες......τοσο πολυ που σκεφτομαστε ποτε θα ειναι η επομενη:D
adam_tsouk
22/01/2007, 22:13
Ναι ρε Σταυρο:wacko: Μας ξενερωσες......τοσο πολυ που σκεφτομαστε ποτε θα ειναι η επομενη:D
και ΠΟΥ!!!!!
:D
Zouzouniara
22/01/2007, 22:17
ρε παιδιααααα
ασχετοοο ξερωωω ...αλλα αμα πατε καμια βολτα σχετικα κοντινη
(για να μην ειμαι βαρος :sad: )
παρτε με και μεναααα που δεν εχω μηχανη σνιφ
ουτε κρανος δε εχω πλεον!:(
(Καποια που εχει πεθυμησει βολτες μηχανης με παρεουλα)
Καντε σημα στειλε μηνυμα κατι..
Αντε παω καλο μας βραδυ :)
Καλησπερα σε ολους :) Ελπιζω το 1ο μου post να μην ειναι σαν την 1η μου Σαββατιατικη βολτα κ πεσω κ εδω... :o Τεσπα,η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη μου (101%) γιατι χωρις να ξερω το μηχανακι μου ξεπερασα τα ορια, τα οποια ουτε ηξερα ποια ειναι,οποτε διπλο το κακο!!!
Ευτυχως τα παιδια που εμειναν μαζι μου,τα οποια ΘΕΡΜΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, εκτος απο το οτι με βοηθησαν, περιμεναν κ την express service να παραλαβει το μηχανακι.
Ελπιζω να μην σας χαλασα την διαθεση που ειχατε,αν κ εκεινη την ωρα σκεφτομουν μονο το μηχανακι κ τους υπολοιπους!!!
Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο,περα την εξαρθρωση του ωμου μου κ για αυτο τωρα που το σκεφτομαι καθαροτερα ειμαι ευχαριστημενος.
THANKS στα παιδια που βοηθησαν κ ....
HELLO σε ολους
:) :) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Badou
...
περαστικά και ποτέ ξανά! :wave2:
DimChios
22/01/2007, 23:09
ΑΣΕ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!! :wacko:
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....
:beer: :beer:
DimChios
22/01/2007, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Badou
Καλησπερα σε ολους :) Ελπιζω το 1ο μου post να μην ειναι σαν την 1η μου Σαββατιατικη βολτα κ πεσω κ εδω... Τεσπα,η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη μου (101%) γιατι χωρις να ξερω το μηχανακι μου ξεπερασα τα ορια, τα οποια ουτε ηξερα ποια ειναι,οποτε διπλο το κακο!!!
Ευτυχως τα παιδια που εμειναν μαζι μου,τα οποια ΘΕΡΜΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, εκτος απο το οτι με βοηθησαν, περιμεναν κ την express service να παραλαβει το μηχανακι.
Ελπιζω να μην σας χαλασα την διαθεση που ειχατε,αν κ εκεινη την ωρα σκεφτομουν μονο το μηχανακι κ τους υπολοιπους!!!
Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο,περα την εξαρθρωση του ωμου μου κ για αυτο τωρα που το σκεφτομαι καθαροτερα ειμαι ευχαριστημενος.
THANKS στα παιδια που βοηθησαν κ ....
HELLO σε ολους
Καλως ήρθες Βασίλη! :wave2: :wave2:
Ευτυχώς που αυτή σου την εμπειρία την πέρασες έτσι, με μιά εξάρθωση!
Θυμάσαι ρε το χαβαλέ που κάναμε ενώ εσύ ήσουν τ'ανασκελα? :rotflmao: :rotflmao:
Κεφάλ'.... στου χαντάκ'! :lol: :lol:
Εκείνη τη στιγμή σιγουρεύτηκα πως είσαι κομπλέ!
Ευτυχώς σε τέτοιες στιγμές κρατάω την ψυχραιμία μου κάτι το οποίο έχω μάθει κι εγω από άλλους και συνειδητοποιώ πως είναι το καλύτερο απ όλα!
Παρεπιτώντως, έχω και τον ένα καθρέφτη σου ο οποίος όμως είναι άχρηστος! :rolleyes:
Τον θές ή να τον πετάξω? :look:
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΕ ΑΠΟ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ! :alien: :hypnotize
:blush:
:beer: :wave2:
αχαχαχαχ...ναι οντως ,περα τον πονο ειχε πλακα :lol: εγω γελασα περισσοτερο με τον τυπο που μας ειδε με τα κυαλια!!!!τι στο διαολο,μπανιστηρι εκανε?!?!
Οσο για τον καθρεπτη,πετα τον γιατι θα μπει αλλος :sick:
Θα το εχω υποψιν μου man ;)
kost rider
23/01/2007, 01:45
πρωτη μουρη ο γερμανος!
75181
kost rider
23/01/2007, 01:48
ΟΥΠΣΣΣ!!!παρα ητανε μεγαλη!
..ή ετσι τα βλεπω εγω...?
:look:
kost rider
23/01/2007, 01:59
οποιος ξερει διαστασεις ας μου πει..(αμαν αυτος ο νεος με τις αποριες του..!)
ταχω κανει μανταρα.μονο την ποιοτητα πειραξα για να χωρεσει και τελικα εχει βγει εξω απτην οθονη!:D
DimChios
23/01/2007, 10:03
οποιος ξερει διαστασεις ας μου πει..(αμαν αυτος ο νεος με τις αποριες του..!)
ταχω κανει μανταρα.μονο την ποιοτητα πειραξα για να χωρεσει και τελικα εχει βγει εξω απτην οθονη!:D
Μή μασάς ωρέ! Έτσι κι αλλιώς είναι πολλά τα άλογα και που να χωρέσουν! :winka:
:lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
23/01/2007, 10:15
πρωτη μουρη ο γερμανος!
ζωγραφικη σε καμβα με το στομα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
23/01/2007, 10:17
Βασιλη, καλως ηρθες κ εδω και περαστικα....
:wave2: :wave2: :wave2:
MIKE_16V
23/01/2007, 10:17
;)
75261
απλα πανεμορφο ρε Νασο...
μιλαω με ενα παληκαρι που παλευει με ενα καρμπον project πολυ μουρατο!
μπα-μπα
ακομα δε το πειραμε και κανουμε και παρεουλα με BMW-ακηδες !!!!!!!!!!
adam_tsouk
23/01/2007, 15:01
μπα-μπα
καναμε απο πριν γαμωτ.....:lol: :lol:
DimChios
23/01/2007, 15:47
μπα-μπα
:a27: :mad:
adam_tsouk
24/01/2007, 21:29
:a27: :mad:
Μητσε, παμε να τους πατησουμε?
Τελεια περασατε αληταμπουρες !!
Γυιεεεεεεεεε μαζωχτους ουλους κι ανεβασε τους σαπαν ναχουμε σχολιο να λεμε !!
Αντε εχω μαζεψει πλαματα και θαματα σαδωθε !!
:beer: :beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αντε εχω μαζεψει πλαματα και θαματα σαδωθε !!
ρε απατεωνα της ξενιτιας, ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΛΙ ψεματα λες? μεχρι ποτε νομιζεις οτι θα σε πιστευουν οι αδαεις? :mad: :mad: :mad: