PDA

View Full Version : F 650gs - Προστατευτικό αλυσίδας.

MikeG
16/01/2007, 13:44
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να βάλω το παρακάτω προστατευτικό αλυσίδας της : Touratech (http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=23_44_48_79&products_id=178)
Αυτό που σκέφτομαι όμως είναι αν τυχόν θα πετάγονται νερά & λάσπες στο συνεπιβάτη ή ακόμα και στον οδηγό (όταν λείπει ο συνεπιβάτης :D ).Το πλαστικό που ήδη υπάρχει και λειτουργεί και ως λασποτήρας δε νομίζω να τη παλέψει για πολύ ακόμα μιας και συχνά ανεβαίνω βουνό.Εξάλου νομίζω ότι πρέπει να δίνει και πιο ωράιο look.Μήπως το έχει βάλει κανένας να πει άποψη..
Ευχαριστώ..

:beer: :beer:

Cpt. Haddock
16/01/2007, 13:47
Oldman & dirtbird, σας βλέπω..

:smokin:

MikeG
16/01/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Oldman & dirtbird, σας βλέπω..

:smokin:

Καλά έκανες Captain & τα προειδοποίησες τα ρεμάλια:D .Αν και στον ένα από τους 2 αποδεικνύω την αξία των σκληρών μηχανών μας..Είδες πόσος κόπος χρειάστηκε να φτιάξουμε το λεβιέ φρένου..
Anyway, περιμένω μια απάντηση γιατί είμαι πολύ κοντά να το παραγγείλω..

:beer:

Cpt. Haddock
16/01/2007, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
την αξία των σκληρών μηχανών μας..

πας γυρεύοντας κι εσύ :lol: :rotflmao:

Για το συγκεκριμένο εξάρτημα δεν ξέρω να σΕ πω

:look:

dirtbird
16/01/2007, 13:58
Μια στιγμή να καταλάβω...

Πετάει λάσπες η αλυσσίδα σου? :confused: :confused:

MikeG
16/01/2007, 14:17
Σοβαρευτείτε ρε...
Όχι δε πετάει λάσπη η αλυσίδα μου και ξέρω ότι δεν είναι αυτή που πετάει.Όμως αν βγει όλο αυτό το πλαστικό που υπάρχει είναι πιθανόν να πετάει λάσπη ο τροχός,μιας και έχει μαζί και λασποτήρα...αλλά αφού δε ξέρεις από μπεμπε, τι πετάγεσε κάθε τρεις και λίγο σα censored :D :D

p.s Αφήστε επιτέλους ένα post στη θέση του να προλάβω να γράψω τη μαλακία μου.:wave2:

dirtbird
16/01/2007, 14:20
Σοβαρευτείτε ρε...
Όχι δε πετάει λάσπη η αλυσίδα μου και ξέρω ότι δεν είναι αυτή που πετάει.Όμως αν βγει όλο αυτό το πλαστικό που υπάρχει είναι πιθανόν να πετάει λάσπη ο τροχός,μιας και έχει μαζί και λασποτήρα...αλλά αφού δε ξέρεις από μπεμπε, τι πετάγεσε κάθε τρεις και λίγο σα censored :D :D

p.s Αφήστε επιτέλους ένα post στη θέση του να προλάβω να γράψω τη μαλακία μου.:wave2:

Γιατί είσαι βιαστικό παιδί.......

Θα με πίστευες αν σου έλεγα ότι αντιμετωπίζω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα?

:lol: :lol: :lol:

74725

MikeG
16/01/2007, 14:37
Εντάξει..Δε παίζω άλλο.Έχετε καταλάβει πολύ καλά τι θέλω να πω & με κοροϊδεύεται..Φέρε ρε το ΚΤΜι σου να το σκίσω,να το τσαλαπατήσω...:mad:
Παρεπιμπτόντως η απόσταση του τροχού από το φτερό στο ΚΤΜι είναι μεγαλύτερη από ότι στο δικό μου μηχανάτσι.Εσύ αν έβαζες κάποιου τύπου προέκταση προς τα κάτω στη θέση της πινακίδας ίσως έλυνες το πρόβλημα σου..αν & εδώ μέσα όλοι έχουμε μεγάλα προβλήματα.Κουφάλες....
& εγώ είμαι γρήγορος αλλά δουλεύω κιόλας:D

:beer: :beer: :beer:

OldMan
16/01/2007, 14:44
Όλα τα ΚΤΜια,μικρά μεγάλα...:smokin:

μάλιστα....!!! :blush:

Επί του θέματος: Δεν θα σΕ πετάει τίποτε παραπάνω από αυτά που πετάει τώρα (δηλ. τίποτε !!!).

Γιατί όμως ξύνεσαι να "χώσεις" την 75άρα ???
(πάρε καλύτερα εφεδρικό λεβιέ ταχυτήτων:winka: )

MikeG
16/01/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Επί του θέματος: Δεν θα σΕ πετάει τίποτε παραπάνω από αυτά που πετάει τώρα (δηλ. τίποτε !!!).

Γιατί όμως ξύνεσαι να "χώσεις" την 75άρα ???
(πάρε καλύτερα εφεδρικό λεβιέ ταχυτήτων:winka: )

Γιατί το βλέπω έτοιμο να σπάσει...ίσα ίσα που προσπαθώ να μη χώσω φράγκα..Ο λεβιές είναι στο πρόγραμμα..

:winka: :beer:

dirtbird
16/01/2007, 14:48
Εντάξει..Δε παίζω άλλο.Έχετε καταλάβει πολύ καλά τι θέλω να πω & με κοροϊδεύεται..Φέρε ρε το ΚΤΜι σου να το σκίσω,να το τσαλαπατήσω...:mad:
Παρεπιμπτόντως η απόσταση του τροχού από το φτερό στο ΚΤΜι είναι μεγαλύτερη από ότι στο δικό μου μηχανάτσι.Εσύ αν έβαζες κάποιου τύπου προέκταση προς τα κάτω στη θέση της πινακίδας ίσως έλυνες το πρόβλημα σου..αν & εδώ μέσα όλοι έχουμε μεγάλα προβλήματα.Κουφάλες....
& εγώ είμαι γρήγορος αλλά δουλεύω κιόλας:D

:beer: :beer: :beer:

Δεν κοροιδεύουμε εσένα ούτε κανέναν, μόνο μηχανάκια. :lol: :lol:

Για αυτό που ρωτάς:
-αν αφαιρέσεις το υπάρχον προστατευτικό, σίγουρα δεν θα έχεις την ίδια προστασία από νερά.
-αν συνεχίσεις με αυτό πάνω τις βόλτες με τον old, αργά ή γρήγορα θα το σπάσεις (είτε σε πολύ λάσπη είτε με καμμιά πέτρα που πετάει ο πίσω τροχός).

Aποφασίζεις ανάλογα....

ΣΗΜ: να σου θυμίσω ότι όταν πέταξε η ΚΤΜ τα Rotax, τα πήρε η BMW :wave2: :wave2:

dirtbird
16/01/2007, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Aυτουνού. Του συνεπιβάτη όμως? (εντάξει όχι πολύ)

MikeG
16/01/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν κοροιδεύουμε εσένα ούτε κανέναν, μόνο μηχανάκια. :lol: :lol:

ΣΗΜ: να σου θυμίσω ότι όταν πέταξε η ΚΤΜ τα Rotax, τα πήρε η BMW :wave2: :wave2:

Το κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κορϊδία:D .Πλακίτσα προσπαθώ να κάνω και εγώ..
Όσο για το τελευταίο ξάπλωσε το κάτω το ΚΤΜι σου και αμα δε περάσω από πάνω του να το λιώσω θα έχω άδικο..:evil: :smokin:

OldMan
16/01/2007, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Του συνεπιβάτη όμως?

ΡΕ συ ξέρεις τι άχρηστος άντρας είναι ο Μάικ ???

Εδώ την κοπέλα την έχει χωρίς κράνος (της δίνει ένα σκουφάκι και καλά...) και θα σκοτιστεί αν λερωθεί το μπουφάν ??? :D

dirtbird
16/01/2007, 14:58
Το κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κορϊδία:D .Πλακίτσα προσπαθώ να κάνω και εγώ..
Όσο για το τελευταίο ξάπλωσε το κάτω το ΚΤΜι σου και αμα δε περάσω από πάνω του να το λιώσω θα έχω άδικο..:evil: :smokin:

οΚ.

Να υπενθυμίσω ότι για το νησί της μαστίχας έχω υποσχεθεί Blackbird με χωμάτινα λάστιχα :smokin: :smokin:

:lol: :lol: :beer: