View Full Version : Agv Gp1
Χαιρετω σας και καλη χρονια σε ολους!!!Μια ερωτηση:εχω κανει αναζητησεις στο συγκεκριμενο forum και δεν εχω βρει ολοκληρωμενες αποψεις για το μοντελο της AGV(GP1).Δεδομενου οτι οσον αφορα την μαρκα αλλα κυριως την τιμη ειναι αρκετα ελκυστικο,θα με ενδιεφερε να ακουσω γνωμες απο παιδια που το εχουν η εχουν προσωπικη εμπειρια απο το κρανος.Καθε αποψη θα βοηθησει στην επλογη μου...ευχαριστω προκαταβολικα...
κανενας?
μονο 2 πραγματα μπορω να υποθεσω...
1)ειμαι ο μονος που σκεφτεται να παρει το συγκεκριμενο κρανος
:alien:
2)η απαντηση που προκειται να μου δωσετε ειναι εντελως αποκαρδιωτικη:)
vassilis88
16/01/2007, 22:58
εγω το ειχα ,μου το εκλεψαν κ πηρα το αμεσως επομενο το k series.
η διαφορα ηταν μεγαλη κυριως ως προς το θορυβο
......αλλα ,αυτο συνεβει μαλλον επειδη το καινουριο το πηρα στο νουμερο μου ,medium ,ενω το gp1 ηταν large..
ομως γενικοτερα ειναι πολυ καλυτερο σαν αισθηση.
το κακο κ στα δυο ειναι η ζελατινα.θελει οπωσδηποτε αλλαγη με αντιθαμβωτικη!!
το μεγαλο δελεαρ για το GP1 ειναι τα 115e της τιμης του.το δοκιμασα και μου καθεται καλα.ισως λιγο σφιχτο στα μαγουλα,αλλα ειναι το μονο που δεν με προβληματιζει.οσο για την ζελατινα,μαλλον,εχεις δικιο.δε μου γεμισε πολυ το ματι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bandit4
το μεγαλο δελεαρ για το GP1 ειναι τα 115e της τιμης του.το δοκιμασα και μου καθεται καλα.ισως λιγο σφιχτο στα μαγουλα...
115 ευρα;
το υλικό είναι;
πολυκαρμπονάτο;
γιατί δεν κοιτάς σε φαϊμπεργκλας;
επίσης το σωστό νουμερο ειναι όταν:
"φιλάει" όλη η στεφάνη του μετώπου της κεφαλής στα μαξιλαράκια...
και να επιχειρήσεις να μασήσεις τσίχλα μέσα στο κράνος θα πρέπει να δαγκώνεις τα ούλα σου!
καλή αγορά!
:wave2:
adam_tsouk
17/01/2007, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και να επιχειρήσεις να μασήσεις τσίχλα μέσα στο κράνος θα πρέπει να δαγκώνεις τα ούλα σου!
πονεμενη ιστορια....
ειδικα στα πολυωρα ταξιδια....
και οχι, δεν μασαω τσιχλες...:rolleyes: αλλα ουτε να μιλησεις χωρις να δαγκωθεις δε γινεται!
για τις συνοδηγους θα το σκεφτηκαν!
:lol: :lol:
Το γραφω οπως αναφερεται και στο site : "Κέλυφος από βαμμένη HIR-TH ρητίνη"
Οπου ρητινη=resin.
Μπορω να πω οτι ηταν αρκετα σφιχτο στα μαγουλα(πολυ περισσοτερο απ'το παλιο μου nolan)και αγκαλιαζε ικανοποιητικα το κεφαλι χωρις να ειναι αποπνικτικο!!!
Οφειλω να αναφερω,παρολαυτα,τη διαφορα που εχει με ενα arai viper gt που ετυχε να δοκιμασω πρσφατα,αλλα η τιμη των 400e για μενα ειναι κομματακι απογορευτικη(τουλαχιστον τη δεδομενη στιγμη).Αλλη αισθηση το arai...εξου και η διαφορα των 280e περιπου...