View Full Version : Και πάνω που έλεγα να γίνω παράνομος!
project.breeze
16/01/2007, 22:43
Απλά δείτε το...
Αμάν Αμάν (http://youtube.com/watch?v=gViQOBaXXuk&mode=related&search=)
Αψογοι στο κοντρολ οι γιαπωνεζοι !!! :eyepop:
Παντως παρε και μια φωτο απο Ιταλια στην περιπτωση που σου περασε απο το μυαλο να παρανομησεις και εκει περα .....:look:
74755
αν δεν επεφταν 2-3 προς το τελος θα νομιζες οτι ηταν ρομποτ
:wacko:
FestoNero
16/01/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αψογοι στο κοντρολ οι γιαπωνεζοι !!! :eyepop:
Παντως παρε και μια φωτο απο Ιταλια στην περιπτωση που σου περασε απο το μυαλο να παρανομησεις και εκει περα .....:look: Γερμανια.. Polizei γαρ
:rolleyes:
Ναι, ας τα κάνουνε αυτά στη Θηβών και θα σου πω εγώ κοντρόλ οι Γιαπωνέζοι, θα φαγωθούν τόσο πολύ τα κάγκελα από τις σούπες που θα αρχίσει να ακουμπάει και το καπάκι κάτω...
Πω-πω :eek:
Εκπληκτικοί!!!
:beer: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
17/01/2007, 12:35
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Μπατσοι καμικαζι!!!
:D :D
Μπραβο παντως,τρελος εκεγχος μοτοσυκλετας,ουτε το παπι δεν μπορουν μερικοι να πανε ετσι!!:uplate: :uplate:
road spirit
17/01/2007, 12:44
πολύ καλοί οι τύποι !!
πάντως προσέξατε κάτι κάγκελα τεράστια μπρος πισω? Δεν πέφτει ετσι το μηχανάκι.... Χμφφ... :winka: ένα άγχος λιγότερο λοιπόν, και αμα δεν έχεις άγχος, κάνεις πιο πολλά πράγματα πάνω στη μηχανή (όχι οτι αυτό μειώνει τις ικανότητες τους, δεν λέω κατι τέτοιο)
Cpt. Haddock
17/01/2007, 12:56
Τωρα αν εγω πω οτι δε θα έβλαπτε να περνάμε αντίστοιχα/ανάλογα τεστ δεξιότητας για ναπάρουμε δίπλωμα, μάλλον αιθεροβατώ ε;
:rolleyes: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τωρα αν εγω πω οτι δε θα έβλαπτε να περνάμε αντίστοιχα/ανάλογα τεστ δεξιότητας για ναπάρουμε δίπλωμα, μάλλον αιθεροβατώ ε;
Δεν θα ήταν άσχημα, αλλά αν τα κάνεις αυτά ρε Κάπτεν με gsxr1000 k7 σε τι θα σε βοηθήσουν όταν αλλάζεις από 1η->2α με 160; :rolleyes:
Εκτός απο τον καλό χειρισμό του δεξιού καρπού και ισορροπίας...
Cpt. Haddock
17/01/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν θα ήταν άσχημα, αλλά αν τα κάνεις αυτά ρε Κάπτεν με gsxr1000 k7 σε τι θα σε βοηθήσουν όταν αλάζεις από 1η->2α με 160; :rolleyes:
απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι τα "τεστ δεξιότητας" που κάνουμε τώρα για το δίπλωμα είναι επειικώς γτπκ... :sick:
κάποιος που έχει φτάσει να ελέγχει τη μοτοσυκλέτα του όπως οι ιάπωνες τροχόμπατσοι στο βιντεάκι δε θα έχει σχέση με ό,τι κυκλοφορεί σήμερα στους ελληνικούς δρόμους
ουτοπία θα μΕ πεις... και θα ΄χεις και δίκιο :sad:
(gsxr1000 ? :evil: )
:wave2: :beer:
υ.γ. κατα τις 7? :winka:
MIKE_16V
17/01/2007, 13:17
Ωραιοι οι Ιαπωνες!!!
Και οι Αγγλοι που εχω δει στην τv κατι αντιστοιχα κανουν, οπως και ολη η υπολοιπη ευρωπη.
Οι δικοι μας:look:
"τεστ δεξιότητας" που κάνουμε τώρα για το δίπλωμα
Υπάρχουν και τέτοια?Α ναι..τα 8αρια και η βραδυπορεία....κασκαντερ μας κάνουν..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
......
υ.γ. κατα τις 7? :winka:
Αξονική.... :mad:
Cpt. Haddock
17/01/2007, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αξονική.... :mad:
οκ... all the best :sad:
και με τίνος μηχανή θα μάθαινες να τα κάνεις αυτά? Με του δάσκαλου?!!!???
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
adam_tsouk
17/01/2007, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
και με τίνος μηχανή θα μάθαινες να τα κάνεις αυτά? Με του δάσκαλου?!!!???
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
ελα ντε...
και σε τι θα σε βοηθουσαν?
να αποφευγεις τον μλκα που θα περναγε με κοκκινο?
:mad:
μλκιες εγω λεω.....