PDA

View Full Version : Ta Zwdia! (Dirty Version!)

evvou
18/01/2007, 17:00
Κριός 21/3 - 20/4
Είστε συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι είστε χέστηδες και κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν σας καταπίεζε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί και γι/ αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.

Δίδυμοι 21/5 - 21/6
Είστε κλασσικοί διανοούμενοι. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Καρκίνος 22/6 - 22/7
Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τα τέλεια κοροΐδα. Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.

Λέων 23/7 - 23/8
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ με ζώα.

Παρθένος 24/8 - 22/9
Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνεστε όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής Στρωμάτων, Νταβατζής/Τσατσά. Αγαπημένο Σπορ: Το Ξυστό.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς.

Σκορπιός 23/10 - 22/11
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.

Τοξότης 23/11 - 21/12
Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι.

Υδροχόος 20/1 - 19/2
Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

Ιχθείς 20/2 - 20/3
Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι είστε αδερφές!Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι Κατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.

Akatanomastos
18/01/2007, 17:01
emena pantos me exei petixei 100 ta 100.
kai afto den me tima..

evvou
18/01/2007, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
emena pantos me exei petixei 100 ta 100.
kai afto den me tima..

:look: να ρωτησω τι ζωδιο εισαι? :look:

Nostra
18/01/2007, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark

Γρύπας

Καρδερίνι

Καρχαρίνι

Καβουρογαμόσαυρος ο αμμώδης

Γάισαυρος

:uplate:

ουπς...σόρυ ...λάθος thread ... :D

evvou
18/01/2007, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Γρύπας

Καρδερίνι

Καρχαρίνι

Καβουρογαμόσαυρος ο αμμώδης

Γάισαυρος

:uplate:

ουπς...σόρυ ...λάθος thread ... :D

:rolleyes:

perastikos
18/01/2007, 17:20
*perastikos σήμερα κάνει ασκήσεις μνήμης :p :lol:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=8365

evvou
18/01/2007, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos

:rolleyes: σκατουλες :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Akatanomastos
18/01/2007, 17:21

didimos, alla koitontas tora kai ta alla zodia, kala eimai kai ego:D

Nostra
18/01/2007, 17:23

εκεί ήθελα να καταλήξω κι εγώ... αλλά μπούρδες... :winka:

:D :D :D

:wave2: :wave2:

FestoNero
18/01/2007, 17:34
Ζυγός 23/9 - 22/10
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς.
:eyepop: :bawl:
Ψεμματα μου'λεγε δηλαδη η αλλη;
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψεμματα!! Συκοφαντιες!!
:mad: :mad: :mad:

Nostra
18/01/2007, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
:eyepop: :bawl:
Ψεμματα μου'λεγε δηλαδη η αλλη;
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψεμματα!! Συκοφαντιες!!
:mad: :mad: :mad:

αφού εσύ είσαι μονός ! ....

τι κοιτάς στα ζυγά ?

FestoNero
18/01/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
αφού εσύ είσαι μονός ! ....

τι κοιτάς στα ζυγά ? :look:
Οτι τι δηλαδη;
:look:

Nostra
18/01/2007, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Οτι τι δηλαδη;

α... εγώ δεν ανακατεύομαι άλλο...

Ταύρος είμαι ότι θέλω λέω...

:wave2:

Tropeas
18/01/2007, 17:55
:blush: εγω τσισάκια στον ύπνο μου εεεε?????
θα ζητήσω δίωξη λόγω αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων..... :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry:

SPORAKIAS
18/01/2007, 18:51
Κριός 21/3 - 20/4
Είστε συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι είστε χέστηδες και κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν σας καταπίεζε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε.

ευχαριστω ...

και εγω σ'αγαπαω....

:evil: :a17: :a57: :a36:

evvou
18/01/2007, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ευχαριστω ...

και εγω σ'αγαπαω....
:evil: :a17: :a57: :a36:

:look: don't shoot the messenger :look:
ενταξ...μη το παιρνετε προσωπικα :look: και για μενα τα χειροτερα λεει:lol: :lol:

SPORAKIAS
18/01/2007, 19:03
:look: don't shoot the messenger :look:
ενταξ...μη το παιρνετε προσωπικα :look: και για μενα τα χειροτερα λεει:lol: :lol:

ενταξει...σωπα...:a9: ..

και εγω πλακα εκανα....:a10: :wave2:

evvou
18/01/2007, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ενταξει...σωπα...:a9: ..

και εγω πλακα εκανα....:a10: :wave2:

:smilea: :beer: :wave2:

el_hymador
18/01/2007, 22:43
Για να δουμε βαση της περιγραφης τι οδηγαει το καθε ζωδιο...

Κριός 21/3 - 20/4

-->Οτιδηποτε από ΒΜW

Ταύρος 21/4 - 20/5
Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί και γι/ αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.

-->Οτιδηποτε από Honda

Δίδυμοι 21/5 - 21/6
Είστε κλασσικοί διανοούμενοι. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα.

-->Honda…όχι, οχι Suzuki ηθελα να πω…εε…μαλλον Yamaha….Kawasaki τελικα , αλλα γουσταρουν τα Ιταλικα…

Καρκίνος 22/6 - 22/7
Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τα τέλεια κοροΐδα. Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.

-->Suzuki με τα χιλια…

Λέων 23/7 - 23/8
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ με ζώα.

-->Kawasaki uber alles

Παρθένος 24/8 - 22/9
Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνεστε όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής Στρωμάτων, Νταβατζής/Τσατσά. Αγαπημένο Σπορ: Το Ξυστό.

-->bol d΄or και παλιες Γιαπωνεζικες μηχανες 1970-1980 που τις διατηρουν σε αριστη κατασταση

Ζυγός 23/9 - 22/10

-->Aprilia ,moto morini , guzzi κτλ

Σκορπιός 23/10 - 22/11
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.

-->κολο πειραγμενα καγκουρο naked

Τοξότης 23/11 - 21/12
Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.

-->Yamaha απκλειστικα

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι.

-->Varadero

Υδροχόος 20/1 - 19/2
Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

-->Ducati , ΚΤΜ…η δημιουργικοτητα και η φαντασια χρησιμευει στις επισκευες…

Ιχθείς 20/2 - 20/3
Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι είστε αδερφές!Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι Κατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.

-->Triumph , και restoring σε προπολεμικα (αυτηρα!!) μοντελα

TROOPER
19/01/2007, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Υδροχόος 20/1 - 19/2

-->Ducati , ΚΤΜ…η δημιουργικοτητα και η φαντασια χρησιμευει στις επισκευες…

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΧΟΥΡΜΑΔΟΡ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ-DUCATI ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ DUCATI..............:yuck: :yuck: :yuck:

el_hymador
19/01/2007, 07:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΧΟΥΡΜΑΔΟΡ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ-DUCATI ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ DUCATI..............:yuck: :yuck: :yuck:

κατι πρεπει να παιζει με τον ωροσκοπο σου τοτε...

TROOPER
19/01/2007, 07:33
κατι πρεπει να παιζει με τον ωροσκοπο σου τοτε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TI ΜΛΚΣ....!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

bartlal
19/01/2007, 10:56
*perastikos σήμερα κάνει ασκήσεις μνήμης

:a25: :a30: :a25: :a30: :a25: :a30: welcome 2 da club!!! :a25: :a30: :a25: :a30: :a25: :a30:

:beer: :beer:

airamhag
19/01/2007, 10:59
Τοξότης 23/11 - 21/12

μα δεν πινω!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Druuna
19/01/2007, 11:22
Εχμ!!!!Εγω παντως ως σκορπιος μιας και τους ξεφυγα και δεν με δολοφονησαν σε νεαρη ηλικια, καθε βραδυ παιρνω το κολοφτιαγμενο καγκουρο naked για να παω στο μαγαζι που δουλευω ως striper!!!!!! Απαπαπα!!! Σε ολα μεσα επεσε δεν το συζητω .....:winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
19/01/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Εχμ!!!!Εγω παντως ως σκορπιος μιας και τους ξεφυγα και δεν με δολοφονησαν σε νεαρη ηλικια, καθε βραδυ παιρνω το κολοφτιαγμενο καγκουρο naked για να παω στο μαγαζι που δουλευω ως striper!!!!!! Απαπαπα!!! Σε ολα μεσα επεσε δεν το συζητω .....:winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και εγω μια απο τα ιδια...το προβλημα που αντιμετωπιζο ειναι οτι καθε Πεμπτη στο μαγαζι που κανω στριπ -τιζ υποδυομε τον ταρζαν ...αποκαμωμενος το πρωϊ και αφου εχω προσφερει μερικα λεπτα ερωτικης εξαψης σε κυριες της μετακλιμακτηριακης φασης , καβαλαω το καγκουρο naked μου ... δυστυχως τα χερια μου γλυστρανε απο το baby-oil και δεν μπορω να κανω ενα endo της προκοπης....

...τι να κανω?

Πληγωμενο τριανταφυλλο

υ.γ. τις ημερες που κανω τον μπατσο η τον πυροσβεστη δεν αντιμετωπιζω προβλημα..

Druuna
19/01/2007, 12:09
... δυστυχως τα χερια μου γλυστρανε απο το baby-oil και δεν μπορω να κανω ενα endo της προκοπης....

...τι να κανω?

Πληγωμενο τριανταφυλλο

υ.γ. τις ημερες που κανω τον μπατσο η τον πυροσβεστη δεν αντιμετωπιζω προβλημα..

Ααααχ!!!!Πως με καταλαβαινεις για να εισαι ομοιοπαθης....Κι εγω μια απ τα ιδια, Endo της προκοπης γιοκ!! :sick: Γιατι και τα δικα μου χερια γλυστρανε, αν κι οχι απ το baby-oil :blush:

Προτεινω ως λυση να την κανουμε σιγα σιγα για εκεινο το υπεροχο νεφελωμα του Ωριωνα που εχεις στο αβαταρ εκει στο "ξιφος του ωριωνα" , και το ιδιο επαγγελμα να κανουμε, εχω την υποψια πως δεν θα γλυστραν τα χερια μας και τουλαχιστον θα απολαμβανουμε τα endo μας βρε αδερφε!!! Αλλωστε κοντα ειναι σε περιπτωση που αλλαξουμε γνωμη...Μονο 1500 ετη φωτος..
:p

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maniak.
19/01/2007, 17:27
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark

Τοξότης 23/11 - 21/12

:look: :look: :a33: :look: :look: ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ :confused: :a021: ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΕΣ
ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ :confused: :a33: :a028:

:a43:

74929

tifoefs
20/01/2007, 17:44
Eυτυχως που βγηκε αυτο το θρεντ για να καταλαβω τι τρεχει με μενα και το λαϊνουξ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
20/01/2007, 17:56
Κριός 21/3 - 20/4

-->Οτιδηποτε από ΒΜW

Ταύρος 21/4 - 20/5

-->Οτιδηποτε από Honda

Τελικα ειμαι πολυ δηχασμενη προσωπικοτητα!!!! :eyepop:

Αντε να βγαλεις ακρη τωρα..... Μπεμπα η Χοντα.... :hypnotize

Τελικα με βλεπω να περνω καμοια... Kawasaki!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

saratoga
20/01/2007, 18:00
ενδιαφερων post... :a09:

θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου παντως, για το αν η αστρολογια ειναι "επιστημη". Δηλαδη αν εχουν βαση τα οσα υποστηριζη...! :a1:
...