Σύνδεση

View Full Version : Ισοθερμικά...

villy
19/01/2007, 07:50
Φανελάκια κοντομάνικα ή λεπτά μπλουζάκια με μανίκι που μπορώ να βρώ;

(Απλά πράγματα, αντί απλής φανέλας)

Σε μαγαζιά εξοπλισμού μηχανής - αναβάτη;

Σε μαγαζιά εξοπλισμού σκι;

Σε μαγαζιά εσωρούχων;

motaba
19/01/2007, 08:08
Villy, κοίτα για κάτι γήινο (από πλευράς τιμής) στα Intersport, μετά αν θέλεις κάτι λίγο πιο ακριβό πήγαινε από το μαγαζί Οδύσσεια στη Μπενάκη νομίζω..

:wave2:

Respect
19/01/2007, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy

Σε μαγαζιά εσωρούχων; Στα δύο πρώτα σημεία πιστεύω πως θα βρεις σίγουρα.

villy
19/01/2007, 08:23
Δεν θέλω εξεζητημένα πράγματα, άρα με βλέπω για intersport!

Ευχαριστώ παίδες!!!

:beer: :beer: :beer:

villy
22/01/2007, 11:35
Λοιπόν...

Ισοθερμικά μπλουζάκια με μακρύ μανίκι στο Ιntersport: περίπου 35 Ευρώ

Ισοθερμικά μπλουζάκια με μακρύ μανίκι σε μαγαζί εξοπλισμού μηχανής - αναβάτη: 70 Ευρώ :eek: :eek: :eek:

gloum
22/01/2007, 11:37

Σε μαγαζιά εσωρούχων;

Και σε μαγαζιά με ορειβατικά ήδη.Πάντως τα ιντερσπορτ αν έχουν είναι πολύ καλή λύση.Κατά καιρούς βγάζουν και τα lidl:wave2:

villy
22/01/2007, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Και σε μαγαζιά με ορειβατικά ήδη.Πάντως τα ιντερσπορτ αν έχουν είναι πολύ καλή λύση.Κατά καιρούς βγάζουν και τα lidl:wave2:

Μόλις ψώνισα... :D

Από Intersport... :D

gloum
22/01/2007, 11:44

Από Intersport... :D

Καλοφόρετα....αν με τον καιρό αυτό...ουφ..πολύ ζέστη ρε παιδάκι μου..με μηχανάκι χωρίς χούφτες 22 γενάρη και κυκλοφορώ με γάντια Motocross...

odt
22/01/2007, 13:20
Πάντως, πολύ φτηνά (από 15? μακρυμάνικα ) έχουν και τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη, τα είχα πάρει για το στρατό και ακόμη κάνουν δουλειά, για ψάχτε...

Konti
22/01/2007, 13:39
Η Columbia (τα γνωστά ρούχα για ορειβάτες και όχι μόνο) έχουν πολύ καλά ισοθερμικά μπλουζάκια και σε λογική τιμή, σε σχέση με τα μοτο-μάγαζα, τώρα βέβαια και με τις εκπτώσεις (σήμερα νομίζω αρχίζουν) μια χαρά! Πέρσι με είχαν σώσει (γιατί φέτος πότε να τα χρησιμοποιήσω?):D :D :D !

Respect
22/01/2007, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Η Columbia (τα γνωστά ρούχα για ορειβάτες και όχι μόνο) έχουν πολύ καλά ισοθερμικά μπλουζάκια και σε λογική τιμή, σε σχέση με τα μοτο-μάγαζα, τώρα βέβαια και με τις εκπτώσεις (σήμερα νομίζω αρχίζουν) μια χαρά! Πέρσι με είχαν σώσει (γιατί φέτος πότε να τα χρησιμοποιήσω?):D :D :D ! +1000. Ό,τι έχω πάρει Columbia απλά είναι τέλειο και στη ποιότητα αλλά και στη πάροδο του χρόνου!!! :a013:

BELZEBOYLIS
22/01/2007, 20:21

Σε μαγαζιά εσωρούχων;

O Dirty moto wash , moy poylise , mia malakia gia eso8ermiko asta na pane !!!
Na fantasteis Dekembri mhna , bradi sthn e8niki kai na idroneis !!! :lol: :lol:
Milame exei zesta to 8ema ....des to !!!! :wave2:

Respect
31/01/2007, 08:27

Από Intersport... :D villy πως το είδες τελικά γιατί πήρα χθες και εγώ ένα, 35.10€ αυτό με τη ρίγα στα μανίκια.
Θα κάνει τίποτα;

Brolas
26/02/2007, 20:05
Επειδή παίζουν πολλές τιμές,η καλύτερη που βρήκα εγώ προσωπικά στα ισοθερμικά είναι 25 ευρώ μπλούζα και 25 ευρώ παντελόνι της colori σε ένα μαγαζί στη μιχαλακοπούλου.

iokozel
26/02/2007, 20:28
Αγαπητέ, ασχολούμαι χρόνια με ορειβασία. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Ισοθερμικά της LOW-ALPINE, DAMART, άλλο απο το μάλλινο, δεν υπάρχει. Αν δεν διαθέτεις το "μαλλί"!!! για τα κορυφαία μάλλινα της DEVOLD OF NORWAY, τότε φανελλάκι ολόμαλλο(ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ 100%), από το παζάρι. 20€ με 25€ και ξένοιασες απο ιδρώτα και κρυολόγημα.
Η DEVOLD, σου τα στέλνει απο Νορβηγία εάν καταθέσεις στο λογ/σμό της (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ), το αντίτιμο που θα σου πούν, με όλα τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβανομένων.:beer:

Tropeas
26/02/2007, 23:12
Τα καλύτερα ισοθερμικα (και τα πιο ακριβά) είναι τα full season...
αυτά δηλαδή που σε ζεσταίνουν χωρίς ιδρώτα το χειμώνα ,
και σε δροσίζουν (πάλι χωρίς ιδρώτα) το καλοκαίρι... μιλάμε για κόστη της τάξης των 75-100? το σετ...

villy
27/02/2007, 06:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
villy πως το είδες τελικά γιατί πήρα χθες και εγώ ένα, 35.10€ αυτό με τη ρίγα στα μανίκια.
Θα κάνει τίποτα;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος!

:beer: :beer: :beer:

Trans
01/03/2007, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τα καλύτερα ισοθερμικα (και τα πιο ακριβά) είναι τα full season...
αυτά δηλαδή που σε ζεσταίνουν χωρίς ιδρώτα το χειμώνα ,
και σε δροσίζουν (πάλι χωρίς ιδρώτα) το καλοκαίρι...

Εγώ αφήνω ...τρίχα :D:D (και πιο οικονομική)

Alpine Lowe νομίζω είναι μια καλή λύση (σετ πάνω κάτω που πήρα μου για το χωριό -ορεινό-βγήκε στα 90 ευρά)

Δες στα μαγαζιά με ορειβατικά (NAzca κτλ). Έχει και η Dainese αν θες για μοτό αλλά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά γιατί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!

MAG/FMX
28/10/2009, 01:52
Για κοντομανικο ισοθερμικο για ζεστη τι προτεινετε?Ελπιζω ναστε καλα 2χρονια περασαν.

LOUKILOUK
29/10/2009, 13:27
Για ισοθερμικα γενικα καλες τιμες και καλη ποιοτητα εχω βρει στα καταστηματα του factory outlet στην Πειραιως, columbia, north face, helyhansen σε τιμες -50% και παραπανω καμια φορα...απλα ειναι θεμα τυχης να σου κατσει η εκπτωση και το νουμερο μαζι αλλα μπορειται να κανεται μια βολτα...
Προς MAG/FMX... κοντομανικο ισοθερμικο north face πολυ καλο αλλα δεν εχω και αλλη εμπειρια... Γενικα σε ολα αυτα τα "τεχνικα" ρουχα υπαρχουν πολλες λεπτομερειες που καμια φορα ειναι σημαντικες, αλλοτε οχι... Θελει παντως λιγο μελετη πριν τις αγορες γενικως για να μην πεταμε φραγκα για πραγματα που τελικα δεν ειναι αυτα που πραγματικα χρειαζομαστε...
:beer: :wave2:

MAG/FMX
29/10/2009, 13:49
Εχω διαβασει παρα πολυ:a02:
Αλλα σαν την εμπειρια του καταναλωτη δεν βαζω τιποτα :beer:

jp79
29/10/2009, 14:20
Ισοθερμικά υπάρχουν και σε μαγαζί με στρατιωτικά στο μοναστιράκι!

bentouza
30/10/2009, 01:24
ριξε μια ματια στα subzero. εχει κ καλοκαιρινα. τα χειμωνιατικα παντως που εχει αμα φορεθουν σε συνδυασμο (εχει ενα για πανω στο δερμα κ ενα λιγο πιο χοντρο για αποπανω σαν φλισακι) ειναι φουρνος. δινει κ ενα περιεργο αριθμο για τη μονωτικη τους συμπεριφορα (TOG). πολυ καλη εντυπωση κ σαν ποιοτητα μου δωσανε.

EVI
30/10/2009, 02:37
εμενα παντως τα ισοθερμικα δεν με ζεστενουν....μονο εν κινηση και πανω στη μοτοσυκλετα δεν περπαταω

MAG/FMX
30/10/2009, 11:28
Για ισοθερμικο κοντομανικο για καλοκαιρι κ μεσα απτο zentex μποuφαν που ειναι διατρητο εχω αποφασισει της exteonto που εχει μπροστα windstoper k piso coolmax .Για μακριμανικο ειμαι αναμεσα σε alpine k odlo .

mreth
30/10/2009, 11:36
Γενικά υπάρχουν πολλά είδη ισοθερμικών εσωρούχων, ανάλογα για τη χρήση τα θέλει κανείς. Για τη μηχανή, που γενικά τα φοράμε το χειμώνα και δεν κάνουμε και πολλές κινήσεις (ώστε να ιδρώνουμε) κατάλληλα είναι τα warm ισοθερμικά (σε αντίθεση με τα dry που είναι σχεδιασμένα για να σε κρατάνε κυρίως στεγνό και χρησιμοποιούνται από ποδοσφαιριστές κ.τ.λ.). Τα warm μπορεί να είναι βαμβακερά, μάλλινα ή από συνθετικά υφάσματα. Τα βαμβακερά δεν θα τα συνιστούσα, μιας και δεν είναι και τόσο ζεστά και σε περίπτωση που ιδρώσεις όταν το φοράς σε εσωτερικό χώρο μουσκεύουν και στεγνώνουν πάνω στο σώμα σου. Τα συνθετικά κάνουν πολύ καλή δουλειά, έχουν περισσότερη ενίσχυση στα σημεία του σώματος που θερμαίνονται δυσκολότερα και λιγότερη π.χ. στις μασχάλες και απορροφούν τον ιδρώτα (έχω ένα της lowe alpine, το είχα αγοράσει από ένα κατάστημα με είδη ορειβασίας σε μια στοά μεταξύ Ιπποκράτους και Χαρ. Τρικούπη, όπως πηγαίνουμε προς Ομόνοια δεξιά) αλλά θέλουν συχνό πλύσιμο, ιδίως για όποιον έχει πρόβλημα με τον ιδρώτα του (μιλάω για όταν κατεβείς από τη μηχανή και κινηθείς σε εσωτερικό χώρο που αναγκαστικά δεν μπορείς να το βγάλεις). Τα μάλλινα επίσης είναι πολύ ζεστά αλλά προσοχή η σύνθεσή τους να είναι από merino wool (μαλλί προβάτου που υπάρχει σε Αυστραλία-Ν. Ζηλανδία), διαφορετικά "τσιμπάνε" το δέρμα και δεν είναι άνετο αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και σε άλλες εταιρείες, εγώ έχω ένα σετ της Helen Hansen. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικά ισοθερμικά για ποδηλάτες, που έχουν στο στήθος και wind-stoper, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν είναι τα ενδεδειγμένα για αναβάτες μηχανής, καθώς οι ποδηλάτες κάνουν σωματική άσκηση που θερμαίνει το σώμα και ιδρώνουν.

Σε κάθε περίπτωση, προσοχή το ισοθερμικό να φοριέται απευθείας πάνω στο σώμα (όχι πάνω από φανελάκια κ.τ.λ.) και να είναι εφαρμοστό (διαφορετικά μπορεί να περνάει ο αέρας).

Ελπίζω να βοήθησα!

bentouza
30/10/2009, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εμενα παντως τα ισοθερμικα δεν με ζεστενουν....μονο εν κινηση και πανω στη μοτοσυκλετα δεν περπαταω

τα ισοθερμικα κακως τα λεμε ετσι. στα αγγλικα λεγονται base layer και αυτη ειναι η δουλεια τους.τα φορας κατασαρκα κ μεταφερουν την υγρασια του δερματος στο επομενο στρωμα κατακραντωντας την ελαχιστη δυνατη. απο πανω φορας τα κυριως μονωτικα ρουχα(φλις και μαλλινα).
μπες σε μια εταιρεια με τετοια ειδη κ θα βρεις συμβουλες για το πως κ τι φορας.

κ μην ξεχναμε οτι αν ειμαστε για ωρα πανω στο μηχανακι η θερμοτητα που παραγει το σωμα μειονεται.επισης αν καβαλησουμε "κρυοι" δεν προκειται να ζεσταθουμε...

Tpap
30/10/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
τα ισοθερμικα κακως τα λεμε ετσι. στα αγγλικα λεγονται base layer και αυτη ειναι η δουλεια τους.τα φορας κατασαρκα κ μεταφερουν την υγρασια του δερματος στο επομενο στρωμα κατακραντωντας την ελαχιστη δυνατη. απο πανω φορας τα κυριως μονωτικα ρουχα(φλις και μαλλινα).
μπες σε μια εταιρεια με τετοια ειδη κ θα βρεις συμβουλες για το πως κ τι φορας.

κ μην ξεχναμε οτι αν ειμαστε για ωρα πανω στο μηχανακι η θερμοτητα που παραγει το σωμα μειονεται.επισης αν καβαλησουμε "κρυοι" δεν προκειται να ζεσταθουμε...

Σωστός ο βεντούζας...

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ο μηχανισμός είναι ο εξής:

1η στρώση -ισοθερμικά:
πρέπει να φοριούνται κατάσαρκα, έχουν τη ιδιότητα να διατηρούν σταθερή θερμοκρασία και να αποβάλλουν διαρκώς ποσά υγρασίας που προέρχονται από το σώμα. Ειδικός τρόπος ύφανσης, μαλακές ραφές, μαλακή και ευχάριστη υφή, αντιαλλεργικές συνθέσεις -συνήθως πολυεστέρα και μαλλιού. Το μαλλί πάντα στίς έξω στοιβάδες του εσώρουχου.

2η στρώση:
πάνω από την πρώτη, όχι πολύ εφαρμοστά, πρέπει να έιναι κάποιο ρούχο τύπου fleece απαλό και με την ιδιότητα να εξατμίζει εύκολα την υγρασία που μεταφέρει η 1η στρώση. Πρέπει να είναι απαλό και ευχάριστο στην υφή/αίσθηση και ταυτόχρονα μονωτικό από τις εξωτερικές συνθήκες.

3η στρώση -μπουφάν
Τα γνωστά. Μονόδρομες διαπνέουσες μεμβράνες για αποβολή υγρασίας, αδιάβροχα και μονωτικά ως πρός τις εξωτερικές συνθήκες και με προσθαφαιρούμενη εσωτερική θερμική επένδυση.

Αν φοράτε διαφορετικά τα ''ισοθερμικά'' από ότι πρέπει, δεν μπορείτε να έχετε βέλτιστα αποτελέσματα...

@EVI: δόκίμασε να χρησημοποιήσεις τον παραπάνω τρόπο και θα δείς...

EVI
30/10/2009, 15:05
:beer: ευχαριστω!

MAG/FMX
30/10/2009, 19:35
Εγω τα ξελω ολα αυτα , καμια μαρκα ζηταω που ναειναι καποιος happy.Το γεγονος οτι τα alpine μηριζουν ευκολα δεν ειναι καλο , γιατι θεορουντε απτα καλητερα.

bentouza
31/10/2009, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εγω τα ξελω ολα αυτα , καμια μαρκα ζηταω που ναειναι καποιος happy.Το γεγονος οτι τα alpine μηριζουν ευκολα δεν ειναι καλο , γιατι θεορουντε απτα καλητερα.

αν σου μυριζουν ευκολα τα συνθετικα δοκιμασε κατι σε μαλλινο(κραταει ομως λιγη παραπανω υγρασια κ στεγνωνει λιγο πιο αργα απτα συνθετικα). επισης τα subzero λεει η εταιρεια οτι εχουν μια επεξεργασια με ιοντα αργυρου κ τελικα μυριζουν πιο δυσκολα.δυστηχως δεν ξερω τον μηχανισμο στον οποιο στηριζεται( ισως τα μικροβια με τα ιοντια αργυρου εχουν ενα θεμα..) αλλα δεν τα εχω τεσταρει κ σε εντονες συνθηκες ακομα για να σου πω.

δες κ σε Gill ή Musto που εχουν θαλασσινα ρουχα κ καλο ονομα.

alexioannides
05/01/2010, 13:52
paides kalhspera!:beer:

ta iso8ermika ths woolpower ta kserete?
xrhrimopoiei kanenas tetoia?
tipota entyposeis exoume?

gia rixte kamia idea! arxhsa na krywnw.....
na krywnw poly!!!!! mprrrr...... :a14:

LOUKILOUK
05/01/2010, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides

Πρόσφατα αγόρασα από factory outlet ισοθερμικα της northface με 31ευρό και 40%-50% έκπτωση... Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω φορέσει ποτέ, τα έχω συναντήσει σπάνια σε μαγαζιά αλλά νομίζω έχουν καλό όνομα στην πιάτσα, εκτός και αν τα μπερδέυω με καμια άλλη μάρκα με παρόμοιο όνομα...:wave2:

MAG/FMX
05/01/2010, 20:31

Που ακριβως κρυωνεις , να ξερουμε κ γιατι?Δεν φορας εξοπλισμο?
Ρωταω γιατι υπαρχουν διαφορετικα ισοθερμικα για καθε περιπτωση.Π.χ εγω φοραω τα πιο ελαφρια ισοθερμικα , ισα ισα να αποροφανε τον υδρωτα , γιατι απο πανω εχω παντελονι κ μπουφαν μηχανης,
το ιδιο υσχυει κ για καλτσες.....:wave2:

MAG/FMX
05/01/2010, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Πρόσφατα αγόρασα από factory outlet ισοθερμικα της northface με 31ευρό και 40%-50% έκπτωση... Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω φορέσει ποτέ, τα έχω συναντήσει σπάνια σε μαγαζιά αλλά νομίζω έχουν καλό όνομα στην πιάτσα, εκτός και αν τα μπερδέυω με καμια άλλη μάρκα με παρόμοιο όνομα...:wave2:
Το ζευγαρι 31 ε η μονο το πανω?

VANDA
05/01/2010, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

1η στρώση -ισοθερμικά:
πρέπει να φοριούνται κατάσαρκα, έχουν τη ιδιότητα να διατηρούν σταθερή θερμοκρασία και να αποβάλλουν διαρκώς ποσά υγρασίας που προέρχονται από το σώμα. Ειδικός τρόπος ύφανσης, μαλακές ραφές, μαλακή και ευχάριστη υφή, αντιαλλεργικές συνθέσεις -συνήθως πολυεστέρα και μαλλιού. Το μαλλί πάντα στίς έξω στοιβάδες του εσώρουχου.

Επίσης, για να μας κρατήσουν ζεστούς πρέπει να τα φορέσουμε ενώ είμαστε ζεστοί. Αν κάποιος το έχει ήδη δαγκώσει και βάλει ισοθερμικό, δεν πρόκειται να ζεσταθεί ποτέ.

VANDA
05/01/2010, 20:42

Δεν έχω δοκιμάσει πολλά, αλλά από πέρσι έχω πάρει της tucano urbano (20-30 ευρώ το καθένα) και δεν έχω παράπονο.

alexioannides
05/01/2010, 20:44
egw foraw dermatinh stolh (diereth alpinestars) kai fysika to kryo pernaei kai apo mesa opote 8elw kati na me krataei zesto panw kai katw.
phga se ena magazi 8essaloniki kentro kai mou edeikse diafora iso8ermika alla meta apo perigrafh tou ti akribws 8elw mou proteine thn pio akribh ekdoxh ena set panw katw woolpower 200gr pou an 8mamai kala ebgaine to set 130 euro me mia mikrh ekptwsh.

http://www.woolpower.se/en/asp/produkter_1_7222.asp

SVX
05/01/2010, 20:49
:rolleyes: ισοθερμικα (http://www.forcefieldbodyarmour.com/product_selector.asp)

Edit : Ο Αλέξης γουστάρει βρακάκι μάλλινο , να τον τζουνάει !!! :blush: :wacko:

184823

MAG/FMX
05/01/2010, 21:26
egw foraw dermatinh stolh (diereth alpinestars) kai fysika to kryo pernaei kai apo mesa opote 8elw kati na me krataei zesto panw kai katw.
phga se ena magazi 8essaloniki kentro kai mou edeikse diafora iso8ermika alla meta apo perigrafh tou ti akribws 8elw mou proteine thn pio akribh ekdoxh ena set panw katw woolpower 200gr pou an 8mamai kala ebgaine to set 130 euro me mia mikrh ekptwsh.

http://www.woolpower.se/en/asp/produkter_1_7222.asp
Απο οτι ξερω τα μαλινα ειναι τα καλητερα, εγω εχω κατι πανακριβα αλλα δε τα φοραω γιατι τσιμπανε.
Για την περιπτωση σου πρωτεινω colori me wintex{antianemiko} 35ε το κοματι.Αν φοραγες cordura θa soy πρωτεινα αλλα........
Η στολη σου εχει επενδυσεις που να βγαινουν οπως στα μπουφαν τα δερματινα....?

MAG/FMX
05/01/2010, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes: ισοθερμικα (http://www.forcefieldbodyarmour.com/product_selector.asp)

Edit : Ο Αλέξης γουστάρει βρακάκι μάλλινο , να τον τζουνάει !!! :blush: :wacko:
Θελω τις επιγονατιδες της forcefield , υπαρχει καποιος να της παραγγειλουμε μαζι.......?????

MAG/FMX
05/01/2010, 21:37
Λοιπόν...

Ισοθερμικά μπλουζάκια με μακρύ μανίκι στο Ιntersport: περίπου 35 Ευρώ

Ισοθερμικά μπλουζάκια με μακρύ μανίκι σε μαγαζί εξοπλισμού μηχανής - αναβάτη: 70 Ευρώ :eek: :eek: :eek:

Ισοθερμικα μπλουζακια με μακρυ μανηκι σε μαγαζι για ειδη κυνηγιου 20ε :lol:
Πηρα ενα ζευγαρι κ ειμαι ευχαριστημενος.

Anritsu
05/01/2010, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Πήρα και εγώ απο έκει περύσι ενα ισοθέρμικο για τα πόδια , μια και θα πήγαινα Βερολίνο για Χριστουγέννα , κάπου 30 εβρώ νομίζω . Καλυτερα να αφηνα την πιτζάμα μου απο μέσα , σίγουρα λιγότερο θα κρύωνα . Τα Νορθ Φεις αν και τα είχα σε υπόληψη , το συγκεκριμένο ισοθερμίκο βγήκε εντελώς πάτατα , κρυώνεις στο κρύο και ιδρώνεις στην ζέστη ....

Αν θέλετε με το ζόρι μοτο-ισοθερμικά εχει κάμποσα παραπεταμένα μέσα σε κάτι κούτες στο Μπαζααρ κάτω στην Πέτρου Ράλλη . Νόμιζω πως είναι απο τα λίγα έιδη που βρήκα σε λόγικες για Μπαζααρ τιμές . Κάντε μία βόλτα .....

:winka:

MAG/FMX
05/01/2010, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Πήρα και εγώ απο έκει περύσι ενα ισοθέρμικο για τα πόδια , μια και θα πήγαινα Βερολίνο για Χριστουγέννα , κάπου 30 εβρώ νομίζω . Καλυτερα να αφηνα την πιτζάμα μου απο μέσα , σίγουρα λιγότερο θα κρύωνα . Τα Νορθ Φεις αν και τα είχα σε υπόληψη , το συγκεκριμένο ισοθερμίκο βγήκε εντελώς πάτατα , κρυώνεις στο κρύο και ιδρώνεις στην ζέστη ....

Αν θέλετε με το ζόρι μοτο-ισοθερμικά εχει κάμποσα παραπεταμένα μέσα σε κάτι κούτες στο Μπαζααρ κάτω στην Πέτρου Ράλλη . Νόμιζω πως είναι απο τα λίγα έιδη που βρήκα σε λόγικες για Μπαζααρ τιμές . Κάντε μία βόλτα .....

:winka:
Εκει που λες τα εχει ακριβως ιδιες τιμες με μαγαζια με την διαφορα οτι αυτος τα εχει πεταμενα κ οχι σε κουτι:yuck:
Colori me wιnτεχ gia osoys κρυωνουν 40e , μετα ODLO παλυ με wind stoper 55e k ta forcefield poy λεει ο SVX einai κορυφαια αλλα δεν ξερω ποσο εχουν....
Παπουτσι καλτσα τι φοραγες??????????

alexioannides
05/01/2010, 23:04
EGW PANTWS APOFASISA 8A DOKIMASW AYTA POU EXEI O SVX (NA TOU KANW KAI PODARIKO)

ANTE MEGEIA MOU!:beer:

MAG/FMX
06/01/2010, 10:51
Για μενα εκανες την καλητερη επιλογη.Αυτα που πηρες σε κρατανε ζεστο κ εχουν συστημα να σταματανε τον αερα που περναει απτη δερματινη στολη σου.
Αν επερνες τα μαλινα η οτιδηποτε αλλο που δεν εχει windstoper θα σε κρατανε παγωμενο.Οπως ο αλλος που ειπε καλητερα να φοραγα την πιτζαμα που ελεγε.Εγω εχω χωρις windstoper αλλα απο πανω εχω επενδυση του μπουφαν κ απο πανω cordura που ειναι αντιανεμικη.
Ειναι ολοκληρη επιστημη.Π.χ αυτα που αγορασες τωρα , πρεπει να τα βαλεις κατασαρκα , μην βαλεις φανελακι βαμβακερο απο μεσα,γιατι δεν θα δουλεψει το συστημα κ το βαμαβακι θα κρατησει σαν σφουγγαρι τον υδρωτα.
Εγω θα αγορασω τωρα το ειδικο φανελακι για απο μεσα.
Α επισης χτυπα κ μια ειδικη καλτσα αναλογα την περιπτωση σου κ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ:D

SVX
06/01/2010, 11:16
η διαφορα με καποια ισοθερμικα ειναι οτι μπορουν και αποβαλλουν τον ιδρωτα....Τα Forcefield π.χ. τα προτιμουν ακομα και ποδηλατες , Snowboarders κυνηγοι κλπ....που δεν ειναι οτι καλυτερο να ιδρωνεις με θερμοκρασιες κατω του 0 !

Και το αλλο καλο ειναι οτι μολις φτασεις στον προορισμο σου και κατσεις π.χ. για εναν καφε.....δε θα σκας απο τα ισοθερμικα..... αυτη ειναι η δουλεια τους

Σταθερη θερμοκρασια :cool:

LOUKILOUK
07/01/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Το ζευγαρι 31 ε η μονο το πανω?

Μιλάω μόνο για το από πάνω...(ήταν όμως 2 διαφορετικά μεταξύ τους με ψηλό λαιμό και φερμουαρ, το ένα με μανίκια για ποδηλασία)
Όταν οδηγάω ντύνομαι με τον τρόπο που περιέγραψε ο Tpap...ισοθερμικό - φλις - μπουφάν κορντούρα και όλα καλά... Για περισσότερη ζέστη σίγουρα αυτά με windstoper είναι κορυφαία αλλά και ακριβότερα... Τα ισοθερμικά τα χρησημοποιώ κυρίως κάνοντας αθλητισμό (τρέξιμο- ποδήλατο) οπότε προτιμώ κάτι ελαφρύτερο.
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και ποιότητες ισοθερμικών όπως προανέφερα και καλό είναι να ξέρουμε τι χρειαζόμαστε ανάλογα με την χρήση που θα κάνουμε...
:beer: :wave2:

lostmember
22/07/2010, 18:35
Απο Μαρτη καλοκαιρι κι απο αυγουστο χειμωνα;

ξερει καμμια κοπελια η νοικοκυρης μεταλας μηχανοβιος
πως καθαριζονται τα ισοθερμικα τυπου windtex (colori) ;

μη γελασει κανεις εχω αδεια κι κοιταω τον χειμωνιατικο εξοπλισμο πριν την κανω απο το μπου...λο κι αφου εχει εκπτωσεις
γιατι οταν γυρισω ΠΙΚΡΑ κι καθολου κουραγιο

αρκετα καλα για τα λεφτα τους
χρησιμοποιηθηκαν καμμια δεκαρια φορες φετος το χειμωνα οταν η θερμοκρασια επαιζε κοντα στο μηδεν
κι το γερικο κορμι μου αντεξε πολυ πιο ευκολα τις διαδρομες για το μεροκαματο

nic mor
22/07/2010, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember
Απο Μαρτη καλοκαιρι κι απο αυγουστο χειμωνα;

ξερει καμμια κοπελια η νοικοκυρης μεταλας μηχανοβιος
πως καθαριζονται τα ισοθερμικα τυπου windtex (colori) ;

ελα ρε μαστορα... εν ετη 2010 ειναι ερωτηση αυτη;:confused:
ταμπελακια δεν εχουν:confused:
το πιο απλο που μπορεις να κανεις (που δεν θα τα χαλασει οσο ευαισθητα και αν ειναι)
ειναι να τα βουτιξεις σε ενα λεκανακι με σοφλαν
τριφτα και λιγο,αντε περνα τα και ενα χερι ακομα και τελος:wave2: :wave2:

πς εγω που ειμαι ρειβας μηχανοβιος πειραζει:smokin:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

lostmember
22/07/2010, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
ελα ρε μαστορα... εν ετη 2010 ειναι ερωτηση αυτη;:confused:
ταμπελακια δεν εχουν:confused:
το πιο απλο που μπορεις να κανεις (που δεν θα τα χαλασει οσο ευαισθητα και αν ειναι)
ειναι να τα βουτιξεις σε ενα λεκανακι με σοφλαν
τριφτα και λιγο,αντε περνα τα και ενα χερι ακομα και τελος:wave2: :wave2:

πς εγω που ειμαι ρειβας μηχανοβιος πειραζει:smokin:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

κι ομως δεν εχουν εσωτερικα
googlara κι δε βρηκα κατι

ευχαριστω πολυ
κι οι ρειβαδες καλα παιδια ειναι τελικα , εχω κι φιλους
:beer:

edit tvra poy to skeftomai prepei na eixan kapoio xarti me odigies alla o m..kas to petaxa

MAG/FMX
22/07/2010, 20:04
Στο χερι με λιγο υγρο για μαλλινα .......... κ γενικα ετσι οποιο ρουχο σου αρεσει κ δε θεσ να χαλασει.......... :p

fz6man
08/09/2010, 19:17
τι εννοεις ισοθερμικό - φλις - μπουφάν κορντούρα ρε φίλε 2 μπουφαν φοράς η εννοεις το φλις καποιο ελαφρυ μπλουζακι ? επισεις τα ισοθερμικα απο οτι ξερω τα φορανε ορειβάτες
και για να κανουν δουλεια πρεπει να σώμα να κινειτε, ποτε δεν καταλαβα αν κανουν δουλειά πάνω σε μηχανακι αν και δεν εχω φορεσει ακομη

Tedvj23
15/06/2011, 14:36
Εγω πηρα αυτο το ισοθερμικο της dainese (http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=519&cat=218) στο 100αρικο απο γερμανια...:beer:
Και ειναι για ολο το χρονο...;)

bentouza
17/06/2011, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από karavidas
Εγω πηρα αυτο το ισοθερμικο της dainese (http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=519&cat=218) στο 100αρικο απο γερμανια...:beer:
Και ειναι για ολο το χρονο...;)

ολα ταισοθερμικα ειναι γενικα για ολο το χρονο εκτος απο αυτα που λενε τα παιδια πιο πανω τα οποια εχουν και μεμβρανη η οποια κοβει τον αερα.
υπαρχουν βεβαια και πιο εξειδικευμενα λιγο πιο χοντρα η λιγο πιο λεπτα για συγκεκριμενη χρηση.

Για το πλυσιμο!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!

αν εχει μεμβρανη το ρουχο σας(αδιαβροχη-αντιανεμικη) ΔΕΝ βαζουμε ουτε σταγονα μαλακτικο ρουχων-χαλαει τη μεμβρανη.
επισης δεν τα αφηνουμε αποθηκευμενα με αλατια-ιδρωτες και τα τσαλακωνουμε-πιεζουμε-τσακιζουμε (ειδικα τις αδιαβροχες μεμρανες)