View Full Version : Tι να ειναι??
Γεια σας παιδια και παλι...Σημερα το μεσημερι και ενω εβαλα το 650στρομακι μου εμπρος, το αφησα να ζεσταθει κανα 5λεπτο και μετα πηγα μια μεγαλη βολτα εως την Γλυφαδα...Στο γυρισμο μολις αφηνα το μοτορι στο ρελαντι αυτο δεν κρατιοταν με αποτελεσμα να σβηνει η μηχανη συνεχεια αν δεν μαρσαριζα...Μηπως ξερετε γιατι γινεται αυτο?Εβαλα και 5Ε βενζινα για φοβο μηπως ειχε νερο η υπαρχουσα στο τανκι αλλα και παλι μαρσαριζα μεχρι να φθασω στο σπιτι...Εχω στενοχωρηθει γιατι δεν ξερω τι συμβαινει...
Επισης εχω βαλει μονο φιλτρο ΚΝ η μηχανη δεν εχει βραχει με νερα, εχω κανει 22500χλμ και δεν εχω ρυθμισει βαλβιδες..
Οποιος ειχε το ιδιο προβλημα η γνωριζει τι συμβαινει ας βοηθησει...:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
Γεια σας παιδια και παλι...Σημερα το μεσημερι και ενω εβαλα το 650στρομακι μου εμπρος, το αφησα να ζεσταθει κανα 5λεπτο και μετα πηγα μια μεγαλη βολτα εως την Γλυφαδα...Στο γυρισμο μολις αφηνα το μοτορι στο ρελαντι αυτο δεν κρατιοταν με αποτελεσμα να σβηνει η μηχανη συνεχεια αν δεν μαρσαριζα...Μηπως ξερετε γιατι γινεται αυτο?Εβαλα και 5Ε βενζινα για φοβο μηπως ειχε νερο η υπαρχουσα στο τανκι αλλα και παλι μαρσαριζα μεχρι να φθασω στο σπιτι...Εχω στενοχωρηθει γιατι δεν ξερω τι συμβαινει...
Επισης εχω βαλει μονο φιλτρο ΚΝ η μηχανη δεν εχει βραχει με νερα, εχω κανει 22500χλμ και δεν εχω ρυθμισει βαλβιδες..
Οποιος ειχε το ιδιο προβλημα η γνωριζει τι συμβαινει ας βοηθησει...:bawl: Τίποτα δεν είναι. Έχουν τη τάση καμιά φορά να χάνουν το ρελαντί. Το ανεβάζεις και είσαι έτοιμος!
eisai sigouros oti ftaei to relanti???prin fygo gia na pao bolta den eixe pesmeno relanti...
eisai sigouros oti ftaei to relanti???prin fygo gia na pao bolta den eixe pesmeno relanti... Μηχανολογικά το γιατί δε το ξέρω για να μπορέσω να στο εξηγήσω όμως είναι κάτι που το παθαίνουν όλα κάποια στιγμή, έχει αναφερθεί ξανά αυτό το θέμα στο παρελθόν και ασφαλώς το έχω πάθει κι'εγώ. :)
(μεταξύ μας τώρα... εύχομαι να είναι αυτό :winka: )
eisai sigouros oti ftaei to relanti???prin fygo gia na pao bolta den eixe pesmeno relanti...
το ρελαντι στις ποσες στροφες ειναι?
costas81
22/01/2007, 10:40
ανεβασε το ρελαντι στις 1250 και δες τι γινετε!
ok Παω να ανεβασω το ρελαντι και θα σας πω...Τωρα που ειναι κρυο να το ανεβασω στις 1250??
athandim
22/01/2007, 16:18
ok Παω να ανεβασω το ρελαντι και θα σας πω...Τωρα που ειναι κρυο να το ανεβασω στις 1250??
Όχι, περίμενε να ανεβάσει θερμοκρασία πρώτα (3 παύλες).
Καλά, βιβλιαράκι δεν σου έδωσαν όταν την πήρες;;
Cpt. Haddock
22/01/2007, 16:24
πηγα μια μεγαλη βολτα εως την Γλυφαδα...
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
σόρυ παίδες... :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
σόρυ παίδες... :lol: :lol:
τι γελας ρε χαρχαλια? εσυ που πας μεχρι το παγκρατι? :a029: :a029: :a029:
1. μενω κοντα στην παρνηθα :D
2. διαβασα το εγχειριδιο και οντως λεει με ζεστη μηχανη ρυθμισε το idle μεταξυ 1250-1400 στροφες .ετσι και εκανα.προς το παρον δεν σβηνει..θα δουμε μολις ξαναπω καμμια πιο μεγαλη βολτα...:beer:
costas81
23/01/2007, 12:55
1. μενω κοντα στην παρνηθα :D
2. διαβασα το εγχειριδιο και οντως λεει με ζεστη μηχανη ρυθμισε το idle μεταξυ 1250-1400 στροφες .ετσι και εκανα.προς το παρον δεν σβηνει..θα δουμε μολις ξαναπω καμμια πιο μεγαλη βολτα...:beer:
:a18:
EYXARISTO FILARAKIA VSTROMADES.....:D
Μια απορια ρε παιδια...
Στο Κ7 (650), υπαρχει η βιδα ρυθμισης του ρελαντι για να το ρυθμιζουμε μονοι μας ή γινεται πλεον μονο μεσω CPU στο εξουσιοδοτημενο; Βιδα δε βλεπω στην αριστερη πλευρα, και το μανιουαλ λεει "αν πεσουν οι στροφες του ρελαντι απευθυνθειτε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο".
Οχι οτι χρειαζεται, αλλα ετσι εγκυκλοπεδικα που λεμε...
:D :beer: