View Full Version : ebay και παλι ebay
πηρα το shoei diabolic 2 απο αμερικη,τον γνωστο σε πολλους Flyin brian και μου κοστισε
με μεταφορικα,με μαυρη ζελατινα,με το μυτακι και για τον αερα ενα αξεσουαρ(δεν ενθυμουμαι ονομα:p) 350 ευρω!!
εγραψε πανω gift,δεν ξερω λοιπον με σιγουρια αν ηταν τυχαιο οτι δεν πληρωσα τελωνειο...
παντως το αθροιμα ολων αυτων Ελλαδα μπορειτε να το κανετε...:D
:wave2:
75348
Ζηλεύω και πάω για του Vermeulen....
με γίσο βγαίνει...??? ;) Απαιχτη αγορά! ;) :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
το αθροιμα
το ποιό ...??? :confused:
Υ.Γ.
Φοβερά διακριτικό και καλόγουστο το κρανάκι....
(τελικά, αυτοί οι "ακτιβιστές" είναι φοβερά ψώνια !! Συνέχεια θέλουν να τραβάνε την προσοχή !!!) :wave2:
:beer: :beer: :beer:
αν αποφασίσεται αγορά εκτός ευρώπης ζητήστε να σας το στείλουν με απλό ταχυδρομείο... και σε καμία περίπτωση με fedex, μια λεπτομέρεια που την ήξερα αλλά δυστυχώς την παρέβλεψα την τελευταία φορά (180 ευρά μου στοίχισε)
τι εννοεις με απλο ταχυδρομειο?μεσω ελτα το παρελαβα!
δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αν ηταν fedex η οχι,εγω βρηκα γνωστο τελωνειακο που παρακαλουσε να το ειχα στειλει με fedex για να το περασει ετσι...
μηπως απλα σταθηκες ατυχος?:)
oldman το αθροιμα καλε!:p
ακτιβιστες?:a13:
tropeas με το καλο να ερθει :winka:
fantacid
23/01/2007, 22:20
εννοειτε
ebay RULEZZZZZZZ!!!
ενα εχω να σας πω!
ξεπεραστε τις e-φοβιες σας κ δε θα χασετε!!!
o_gavros
24/01/2007, 00:31
καλορίζικο και αχρείαστο να'ναι.δεν είναι τυχαίο για το gift.πήρα περυσι το ίδιο απο τον ίδιο και έγιναν όλα ετσι οπως τα λες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ζηλεύω και πάω για του Vermeulen....
με γίσο βγαίνει...??? ;) Απαιχτη αγορά! ;) :wave2: :beer:
αν δεν κάνω λάθος,του Vermeulen δεν είναι το X-spirit?του φίλου το Diabolic ειναι το XR1000.
μήπως να κοίταζες καλύτερα το j-helmet.com?η τιμή του απο εκεί είναι στα 430(περίπου)? και χωρίς έξτρα μεταφορικά!!!
pissaman
24/01/2007, 09:04
έψαξα και δεν βρήκα το ονομα αυτό.
Μπορείς να μου δώσεις το λινκ για τον πωλητή?
:beer:
o_gavros
24/01/2007, 12:22
κοίτα αυτό το θέμα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34140) το είχα βάλει κι εκεί.
Καλές αγορές :wave2:
:) o_gauros με προλαβε :winka:
Ευχαριστωωωω :beer: :winka: