View Full Version : ποια κρανοι κανουν θορυβο?
γεια σας παιδια, το θεμα μας την τωρινη στιγμη ειναι ποια κρανοι κανουν θορυβο και ποια οχι, ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια βολτα που ειχα χθες στο αεροδρομιο με το agv μου το οποιο ειναι ανοιγομενο (μεγα λαθος για στρεετ) και επειδη περασα πολυ καλα θελω να παρω αλλο
θελω να ποσταρεται εδω ποια κρανοι εχεται και αν κανουν θορυβο η οχι, ειδικα ενδιαφερομαι για το shoei xr 1000 αλλα και αλλα καθως και την τιμη αγορας τους
ευχαριστω
Airoh matisse. Τιμή Ιουλίου 2006 170€.
Δεν είναι ff οπότε κατ'επέκτασιν..
Θόρυβος,θόρυβος,θόρυβος...
:a27: αλλά για καλό σκοπό! :wave2:
b_bong12
24/01/2007, 08:04
λογω του οτι εχω δοκιμασει μονο ενα κρανος δεν μπορω να συγκρινω ποια ειναι θορυβωδη και ποια οχι.
Οταν εψαχνα ομως μου ειχαν πει οτι τα shoei ειναι απο τα 'ησυχα'.Βεβαια μετα διαπιστωσα πως αν το shoei ειναι,οπως λενε, ησυχο τοτε τα αλλα πρπει να σε γαμανε κανονικα γιατι τον θορυβο του τον κανει.
Επισης τα shoei ειναι καταλληλα για γυμνες μηχανες.
Εχω ena xr1000 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Α ξεχασα.
Τιμη αν εισαι πολυυυυ τυχερος απο 300 και φτανει μεχρι 500 και ακομα περισσοτερο για τα καινουργια μοντελα.
makis206
24/01/2007, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
θελω να ποσταρεται εδω ποια κρανοι εχεται και αν κανουν θορυβο η οχι, ειδικα ενδιαφερομαι για το shoei xr 1000 αλλα και αλλα καθως και την τιμη αγορας τους
Αφού το ενδιαφέρον σου έφτασε στο XR-1000 σου προτείνω να το πάρεις με κλειστά τα μάτια !
Μετά το XR-1000 που είχα, πήρα το Χ-Spirit που αν και είναι το κορυφαίο κράνος της Shoei είναι λίγο πιο θορυβώδες λόγω περισσότερων αεραγωγών.
Κι αν πάρεις και το whisper kit για το XR-1000 τότε θα έχεις ένα απ'τα καλύτερα από άποψης θορύβου κράνη !
:beer: :beer:
Δέν κοιτάς και την κατηγορία "Προστατευτικός εξοπλισμός"? πιό πολλά πράγματα θα βρείς εκεί για κράνη κλπ....και σίγουρα θα σου απαντήσουν περισσότεροι στο ανάλογο section παρά απο ότι στα μοντέλα.
Έλα ο mod να κάνει την σκάντζαααα...
:a55:
ASTRAKITCAR
24/01/2007, 09:06
λιγο ασχετο τα SHOEI που εχετε,πως πλενονται μεσα αφου δεν βγαινει η επενδυση?
Οσο αφορα το θορυβο ενα κρανος ειναι πραγματικα αθορυβο και με μεγαλη διαφορα απο τα αλλα Shubert S1, απλα δεν ακους θορυβο! Και με πολυ καλη ποιοτητα γενικα!!!:wave2:
makis206
24/01/2007, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
λιγο ασχετο τα SHOEI που εχετε,πως πλενονται μεσα αφου δεν βγαινει η επενδυση?
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32407) !:winka:
:beer:
Alki_Viades
24/01/2007, 10:02
Εχω 2 κρανΗ:
To Shoei XR1000 κανει τρελο σαματα πανω απο τα 160, απο 180+ με πονανε τα αυτια μου. Ειμαι σιγουρος με το whisper kit θα βελτιωνεται πολυ η κατασταση.
---->ASTRAKITCAR: Πλενω τα πλαινα μαξιλαρακια ξεχωριστα και βαζω το κρανος ολοκληρο μεσα σε κουβα με σοφλαν, οτι δηλαδη λεει και η shoei
To AGV Ti-Tech ειναι σαφως πιο αθορυβο, για μεχρι 1 ωρα εθνικη δεν χρειαζομαι ωτασπιδες.
Εχε υποψη πως για πολυωρο ταξιδι με υψηλες ταχυτητες θα χρειαστεις ωτασπιδες ΟΤΙ κρανος κι αν εχεις.
τι ειναι ακριβως το whisper kit και ποσο παει το μαλλι?
makis206
24/01/2007, 10:26
τι ειναι ακριβως το whisper kit και ποσο παει το μαλλι?
Κάντε κανένα search (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32378) ρε !:lol:
Τιμή δεν γνωρίζω..:blush:
:beer:
το βρηκα λολ, ενα κολαρο για το λαιμο ειναι για να μην περναει απο εκει ο αερας και κανει θορυβο, καλη φαση φαινεται τωρα θα δειξει
makis206
24/01/2007, 10:36
το βρηκα λολ, ενα κολαρο για το λαιμο ειναι για να μην περναει απο εκει ο αερας και κανει θορυβο, καλη φαση φαινεται τωρα θα δειξει
Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που κάνει, ας πουν περισσότερα οι κατέχοντες !
:beer: :beer: :wave2:
symvoulos
24/01/2007, 12:05
ΕΧΩ ΤΟ UVEX SUPERSONIC ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΘΟΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ NOLAN
ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ 250 euro ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΗΦΑΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ:wave2:
ASTRAKITCAR
24/01/2007, 12:12
ενα PREMIER που ειχα carbon-kevlar ειχε ολα τα εξτρα μεσα στην συσκευασια.
και για την μυτη,το σαγονι και το κολαρο που λετε..
κατι μεγαλες μαρκες που ψαχνω τωρα τελευταια τα εχουν στα εξτρα...
ή μηπως τα σαινια τα πουλανε ως εξτρα?
namoumaidas
24/01/2007, 16:18
Θορυβο... η.... ασφαλεια?ΓΙΑΤΙ τα arai και τα suomy ειναι απο τα πιο θορυβωδη κρανη?
Τι θα επιλεξης αναμεσα σε ασφαλεια και ησυχια ενος κρανους?
Τι ειδους εξαερισμο εχει ενα κρανος των 800 euro για το καλοκαιρι που ειναι απαγορευτηκος τον χειμωνα?
Γιατι ιδρωνη το κεφαλακι μας το καλοκαιρι χωρις W.K?
Που πουλανε κρανη αθορυβα,100% ασφαλη,πληρως αεριζομενα,με αισθητικη που μπαινει στο ματι,δεν θολωνουν οι ζελατινες τους μπλα....μπλα...μπλα
να παμε να καταθεσουμε τον πενιχρο μισθο μας?
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16:
γεια σας παιδια, το θεμα μας την τωρινη στιγμη ειναι ποια κρανοι κανουν θορυβο και ποια οχι, ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια βολτα που ειχα χθες στο αεροδρομιο με το agv μου το οποιο ειναι ανοιγομενο (μεγα λαθος για στρεετ) και επειδη περασα πολυ καλα θελω να παρω αλλο
ευχαριστω
Όλα τα κράνη κάνουν θόρυβο, άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο...Στην κίνηση της πόλης ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το πόσο θορυβώδες είναι το κράνος μου (χαμηλές ταχύτητες). Για πιο ανοιχτές διαδρομές (Αττική Οδό, Εθνική Οδό ή Χαλκίδα για καφέ) υποφέρεται ο θόρυβος γιατί η διαδρομή είναι μικρή. Για ταξίδια και τέτοια υπάρχουν ωτοασπίδες, που ούτως ή άλλως θα χρειαστείς,γιατί όσο αθόρυβο και να είναι το κράνος μετά τα 120 θα έχει χράτσα χρούτσα, ειδικά άμα τραβήξεις καμιά 400άρα χλμ με τη μία, με το χόρνετ (το οποίο έχω κι εγώ).
Αυτά :wacko: