PDA

View Full Version : ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ......

gian_nykt
24/01/2007, 08:23
Ρε παιδιά......ήμαρτον με τις κλοπές πια......
απο αρχες του χρόνου εχουν ξασκιστει......
τι γινετε???....ουτε απο συναγερμούς καταλαβένουν, ούτε απο immobiliser, ούτε απο αλυσίδες.....δλδ τι πρέπει ρε γμτ να κάνουμε πιά....!!!!!!
Καμιά ενημέρωση εχει κανεις απο αστυνομικά δελτία??
Βλέπω των φίλων τα CBR πιο κάτω.......τι να πώ πιά......που θα πάει αυτη η κατάσταση, μια φορά κάνουν ντου και μαζευουν 2-3 μηχανάκια!!!!
Καμια λύση άλλη για περισσότερη προστασία(?) εκτός ασφάλεια κλοπής, που κοστίζει αρκετά και δεν ξερω σε περίπτωση κλοπής τι όροι υπάρχουν για να παρεις τα χρήματα της μηχανής σου πίσω, τι άλλο μεσο προστασιας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε?

villy
24/01/2007, 08:47
Δεν ξέρω για σας αλλά έχω την εντύπωση ότι όλες οι μηχανές που έχουν κλαπεί στο 2007, πόσες είναι 6-7, καμία τους δεν είχε συναγερμό!

Κάνω λάθος;

Για να μην ξαναπώ για την τηλεειδοποίηση...

Αν είναι από μόνοι μας να μην κάνουμε τα ελάχιστα που μπορούμε, τί να λέμε...

Άντε να κλαίμε όλοι μαζι και να κατεβάζουμε διαόλους...

:wave2:

Aleziel
24/01/2007, 08:54
ο συναγερμος εχει κ αυτος τα προβληματα του. εγω εχω συναγερμο, αλλα εκει που παρκαρω ενεργοποιειτε η προιδοποιηση κα8ε 30 λεπτα με καθε παπι που περναει και μου αδειαζει την μπαταρια στο 8ορο...

villy
24/01/2007, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
ο συναγερμος εχει κ αυτος τα προβληματα του. εγω εχω συναγερμο, αλλα εκει που παρκαρω ενεργοποιειτε η προιδοποιηση κα8ε 30 λεπτα με καθε παπι που περναει και μου αδειαζει την μπαταρια στο 8ορο...

Ρύθμισε την ευαισθησία χαμηλότερα :winka:

Respect
24/01/2007, 09:10
Κάτι ήξερε αυτός εδώ λοιπόν.

75613

gian_nykt
24/01/2007, 09:14
να σου πώ....και στην καφετέρια δίπλα πρεπει να την βάζουμε....

Δεν ξέρω αν αυτές που κλέβουν είχαν συναγερμό, πέταλο, immobiliser, κλειδαρία δισκόφρενου ή δεν ξέρω τι άλλο.....αλλά αμα θέλουν να στην πάρουν δεν τους σταματάει τπτ!!
Αν τα παιδιά έχουν το κουράγιο, ας απαντήσουν να ξέρουμε κι εμείς τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες κλάπηκαν!

villy
24/01/2007, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Κάτι ήξερε αυτός εδώ λοιπόν.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να την δέσεις σε Δέντρο,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
αρκεί να μην την ξεχάσεις...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

75614

Aleziel
24/01/2007, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Ρύθμισε την ευαισθησία χαμηλότερα :winka:

ειναι στο χαμηλοτερο η ευαισθησια, απλα ειναι ανηφορα στο κεντρο, και περνανε τα κουριερ χωρις εξατμισεις, και καννα δυο χαρλευαδες και βαραει.. ασε. εχω που εχω θεμα με την μπαταρια.. ολοκαινουρια και ειναι συνεχεια στο παρατσακ, μην κανω 2 μηζιες παραπανω..ψαχνω για κατηφορα!

villy
24/01/2007, 09:59
ειναι στο χαμηλοτερο η ευαισθησια, απλα ειναι ανηφορα στο κεντρο, και περνανε τα κουριερ χωρις εξατμισεις, και καννα δυο χαρλευαδες και βαραει.. ασε. εχω που εχω θεμα με την μπαταρια.. ολοκαινουρια και ειναι συνεχεια στο παρατσακ, μην κανω 2 μηζιες παραπανω..ψαχνω για κατηφορα!

:(

Τότε μήπως να την ανέβαζες πάνω στο πεζοδρόμιο ώστε αφενός μεν να αυξηθεί η απόσταση από τον δρόμο και αφετέρου να παρεμβάλονται τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

Δοκίμασε! :winka:

Aleziel
24/01/2007, 10:15
:(

Τότε μήπως να την ανέβαζες πάνω στο πεζοδρόμιο ώστε αφενός μεν να αυξηθεί η απόσταση από τον δρόμο και αφετέρου να παρεμβάλονται τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

Δοκίμασε! :winka:

τα εχω σκευτει ολα :sad:

εχω επιλογη
1 ) πεζοδρομιο που δεν περναει ψυχη απο κοσμο, αλλα βαραει ο συναγερμος
2) δρομος μπροστα απο καταστημα που ξερω τον ιδιοκτητη, κ εχει κινηση.

για να μην βαραει ο συναγερμος πρεπει να το βαλω σε σημειο που δεν το βλεπω και στην περιπτωση που ακουσω την προηδοπιιση δεν θα μπορω να δω τι γινετε.

επελεξα να το βαλο μπροστα απο το καταστημα που εχει κοσμο, χωρις συναγερμο..

νομιζω οτι ειναι σοφοτερο (κ βεβεα με cryptonite)

villy
24/01/2007, 10:31
τα εχω σκευτει ολα :sad:

εχω επιλογη
1 ) πεζοδρομιο που δεν περναει ψυχη απο κοσμο, αλλα βαραει ο συναγερμος
2) δρομος μπροστα απο καταστημα που ξερω τον ιδιοκτητη, κ εχει κινηση.

για να μην βαραει ο συναγερμος πρεπει να το βαλω σε σημειο που δεν το βλεπω και στην περιπτωση που ακουσω την προηδοπιιση δεν θα μπορω να δω τι γινετε.

επελεξα να το βαλο μπροστα απο το καταστημα που εχει κοσμο, χωρις συναγερμο..

νομιζω οτι ειναι σοφοτερο (κ βεβεα με cryptonite)

Συμφωνώ!

Αν έχεις και μία κουλόυρα να το δεσεις σε δέντρο ή κολώνα θα είσαι ακόμα καλύτερα! Δεν πρόκειτε να δοκιμάσουν κάτι για να την κόψουν μπροστά σε κόσμο. :winka:

(το βράδυ είναι άλλο πράγμα)

Aleziel
24/01/2007, 10:40
Συμφωνώ!

Αν έχεις και μία κουλόυρα να το δεσεις σε δέντρο ή κολώνα θα είσαι ακόμα καλύτερα! Δεν πρόκειτε να δοκιμάσουν κάτι για να την κόψουν μπροστά σε κόσμο. :winka:

(το βράδυ είναι άλλο πράγμα)

το βραδι ειναι οκευ

βεβαια. το προβλημα ειναι οταν χρησιμοποιεις τιν μηχανη για να πας για καννα καφε, σινεμα, εξοδο.. που με ολα που διαβαζουμε τα'χω παιξει.. :hypnotize

KaterinaX
24/01/2007, 10:41
αρχιστε να ψαχνετε για γειτονικα γκαραζ... με ενα μικρο ενοικιο ισως σας βρουν μια θεση για τη κουκλα σας....

Aleziel
24/01/2007, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX
αρχιστε να ψαχνετε για γειτονικα γκαραζ... με ενα μικρο ενοικιο ισως σας βρουν μια θεση για τη κουκλα σας....

γκαραζ εχω... αλλα δεν εχω κ οταν παω για καφε η σινεμα.. κοιμαμαι ηρεμος, αλλα ολη την υπολοιπη μερα ειμαι στον πανικο!:bawl:

villy
24/01/2007, 10:44
το προβλημα ειναι οταν χρησιμοποιεις τιν μηχανη για να πας για καννα καφε, σινεμα, εξοδο.. που με ολα που διαβαζουμε τα'χω παιξει.. :hypnotize

Tότε όλα μαζί:

cryptonite, κουλούρα σε σταθερό σημείο, συναγερμός..... και ο Θεός βοηθός...

KaterinaX
24/01/2007, 10:47
Tότε όλα μαζί:

cryptonite, κουλούρα σε σταθερό σημείο, συναγρμός..... και ο Θεός βοηθός...

τι να σου κανει κι ο θεος..? που να πρωτοπαει...?

Aleziel
24/01/2007, 10:52
Tότε όλα μαζί:

cryptonite, κουλούρα σε σταθερό σημείο, συναγρμός..... και ο Θεός βοηθός...

θα βαλω μπαγκαζιερα στο cbr600 για να κουβαλαω την κουλουρα... το συνιστω και για τα R1 και τα Hayabusa... ειναι πολυ trendy..

θα μου πειτε.. πολλα θες ρε φιλε.. κ ασφαλεια κ να μην κουβαλας τσαντα παντου.. αλλα εκει εχουμε φτασει? σε μια πολη τοσο εχθρικη? λες κ διαβαζουμε κομιξ για τη νεα Υορκη του 2050?

gian_nykt
24/01/2007, 13:13
ετσι ειναι δυστυχώς........πρέπει να αφιαιρώνεις 10 λεπτά στο δέσε κι αλλα τοσα στο λύσε κάθε φορά που σταματάς με την μοτο κάπου!!!
Συναγερμό, κλειδαριά δίσκου, κουλούρα.......
Βασικά επειδή τα SS δεν εχουν ιδιαίτερο χωρο για κουλούρες, 2 κλειδαριές δίσκων(εμπρός-πίσω) και συναγερμος λεω πως προσωρινά κατι γίνετε όπως και σε όλα τα μηχανάκια!!!Τωρα ΚΑΙ μια κουλούρα και ακόμα καλύτερα περασμένη απο σταθερό σημείο..καλό θα ναι......
Αντε να δουμε τι άλλο θα πρέπει να κάνουμε......

Gandalf dr685sm
24/01/2007, 14:53
παιδιά... διακόπτης ρεύματος....

ΤΟ είχε κάνει φίλος. Πήγε σε ηλεκτρολόγο και έβαλε διακοπτάκι ρεύματος στο μοτόρι του , σε κρυφό σημείο. Με ενα κλίκ, οτι και αν έκαναν δεν έπαιρνε μπρος η μηχανή.
Μόνο σηκωτή με γερανό μπορούσε να φύγει... και εκεί μπορεί να πάρουν και εσένα μαζί...

Μάλιστα την γλύτωσε μια φορά , μιας και προσπαθήσαν να την κλέψουν , αλλά όταν είδαν οτι δεν έπαιρνε μπρος, τότε, την άφησαν 300 μέτρα πιο πέρα που βαρέθηκαν να την σπρώχνουν.
Disk-lock, κουλούρα , λουκέτο, όλα σπασμένα και συναγερμός αχρηστευμένος. Τον έσωσε το διακοπτάκι.!!!!

Για την ιστορία ήταν ενα Κ5 1000.

Gandalf

blueblack
24/01/2007, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

ΤΟ είχε κάνει φίλος. Πήγε σε ηλεκτρολόγο και έβαλε διακοπτάκι ρεύματος στο μοτόρι του , σε κρυφό σημείο. Με ενα κλίκ, οτι και αν έκαναν δεν έπαιρνε μπρος η μηχανή.
Μόνο σηκωτή με γερανό μπορούσε να φύγει... και εκεί μπορεί να πάρουν και εσένα μαζί...

Μάλιστα την γλύτωσε μια φορά , μιας και προσπαθήσαν να την κλέψουν , αλλά όταν είδαν οτι δεν έπαιρνε μπρος, τότε, την άφησαν 300 μέτρα πιο πέρα που βαρέθηκαν να την σπρώχνουν.
Disk-lock, κουλούρα , λουκέτο, όλα σπασμένα και συναγερμός αχρηστευμένος. Τον έσωσε το διακοπτάκι.!!!!

Gandalf

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ....

Τού 1975-80...........

Τότε τό είχα περασμένο σέ όλα τά μηχανάκια μου..

Τώρα πιά ένας συναγερμός καλός....ΚΑΛΟΣ ΛΕΩ....νά μήν πώ πάλι μάρκες
ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ........
Άρα τί μένει ....???
Τό φορτηγό...
Γιαυτό όταν παρκάρετε...ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.....άπό σημείο πού έχει
πρόσβαση φορτηγάκι....
Αύτό γιά τούς κλέφτες σημαίνει μεγαλύτερη έκθεση στόν κίνδυνο....άρα
πάμε στό πιό εύκολο, στό έπόμενο....
Προσωπικά μαζί μέ τό συναγερμό έχω καί πλακέττα τηλεφώνου έπάνω...
Μόλις παραβιαστεί μέ καλεί στό τηλέφωνο..
Άν λοιπόν είμαι σέ άπόσταση 0,5-1 λεπτού μπορεί νά τό γλυτώσω...!!!!!!!!!!

Γιά τούς πολύ τρελλαμένους ύπάρχει καί GPS....sat

Ότι μπορούμε κάνουμε...

:wave2: :wave2:

VanDiemen
24/01/2007, 21:08
Θα έπρεπε να φτιάξουν ένα συναγερμό που να συνδέεται με τη μανέτα, η οποία θα άλλαζε και στη θέση της θα έμπαινε μια με μεταλλικό πλέγμα, ώστε σε περίπτωση κλοπής, να ήταν όλο το σύστημα σε σύνδεση με ένα καμουφλαρισμένο κινητό και το θύμα της κλοπής να μπορεί να στέλνει ένα μήνυμα σ' αυτό το κινητό και μόλις το παραλαμβάνει η μοτοσυκλέτα, από εκείνη τη στιγμή, μόλις πιάσει π.χ. τα 120 χλμ/ώρα, να διοχετεύεται ρεύμα στην παλάμη του κλέφτη ώστε να τον αιφνιδιάζει και να πέφτει, να σπάει την κεφάλα του. Αν δε γίνεται με το σύστημα του ηλεκτροσόκ, ίσως θα μπορούσε π.χ. να μπλοκάρει τελείως το μπροστινό τροχό.
Βέβαια τα κοπρόσκυλα θα έβρισκαν τρόπο να τον παρακάμπτουν σε ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, αλλά τουλάχιστον καμμιά 50αριά θα ξεσκάτωναν την Ελλάδα από την παρουσία τους.

karamela_lol
24/01/2007, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Θα έπρεπε να φτιάξουν ένα συναγερμό που να συνδέεται με τη μανέτα, η οποία θα άλλαζε και στη θέση της θα έμπαινε μια με μεταλλικό πλέγμα ώστε σε περίπτωση κλοπής, να ήταν όλο το σύστημα σε σύνδεση με ένα κινητό και το θύμα της κλοπής να μπορεί να στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό και μόλις παραλαμβάνει η μοτοσυκλέτα το μήνυμα, από εκείνη τη στιγμή, μόλις πιάσει π.χ. τα 120 χλμ/ώρα, να διοχετεύεται ρεύμα στην παλάμη του κλέφτη ώστε να τον αιφνιδιάζει και να πέφτει, να σπάει την κεφάλα του. Αν δε γίνεται με το σύστημα του ηλεκτροσόκ,ίσως θα μπορούσε να μπλοκάρει π.χ. τελείως το μπροστινό τροχό.
Βέβαια τα κοπρόσκυλα θα έβρισκαν τρόπο να τον παρακάμπτουν σε ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, αλλά τουλάχιστον καμμιά 50αριά θα ξεσκάτωναν την Ελλάδα από την παρουσία τους.

:look: :look: :look:
:a23:

gian_nykt
25/01/2007, 08:08
το καλύτερο αντικλεπτικό το ειχε σε μια Lotus αν θυμάμαι καλά ο James Bond που την πάρκαρε μεσα σε πολυόροφο πάρκινγκ και ειχε και νταμπελάκη στο τζάμι οτι ειχε αντικλεπτικό συστημα.....και με το που τραβάει μια ο τύπος στο τζάμι με εναν λοστό.....ΚΑΜΠΟΥΜ!!!!!!!
Τουλάχιστον να μην το πάρει κανείς και να τον παρει κι αυτον που πήγε να το κλέψει ο έξ'απο δώ!!!

Electra
25/01/2007, 08:57
Η λύση στο πρόβλημά μας!

75878

Aleziel
25/01/2007, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf

Ουσιαστικα το immobiliser προστατεβει απο το να οδηγησουν το μηχανακι σαν το διακοπτακι που λες, ετσι δεν ειναι? το θεμα ειναι να μην το παρουν τα φορτηγακια.

Chemical
25/01/2007, 18:50
Παιδια ότι και να βάλεις πάνω αν πουν ότι το κλέβουν είναι χαμένος κόπος.
Όποιο αντικλεπτικό και να βγει μέσα σε ένα μήνα το πολύ έχει βρεθεί το σύστημα για να παρακάμπτεται.

Εγώ θεωρώ ότι η λύση είναι μία,εκτός φυσικά και αν υπάρχει γκαράζ.Λοιπόν, κάνεις φίλο ένα μαγαζάτορα που είναι ανοιχτος 24 ώρες και την αφήνεις εκεί!!!!!
Αν το μαγαζί είναι ανοιχτό συνέχεια δεν ρισκάρουν και πάνε παραπέρα,μην σας πω πως δεν χρειάζεται ούτε καν για το δισκόφρενο κλειδαριά.

Ταξιδευτής
25/01/2007, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Θα έπρεπε να φτιάξουν ένα συναγερμό που να συνδέεται με τη μανέτα, η οποία θα άλλαζε και στη θέση της θα έμπαινε μια με μεταλλικό πλέγμα, ώστε σε περίπτωση κλοπής, να ήταν όλο το σύστημα σε σύνδεση με ένα καμουφλαρισμένο κινητό και το θύμα της κλοπής να μπορεί να στέλνει ένα μήνυμα σ' αυτό το κινητό και μόλις το παραλαμβάνει η μοτοσυκλέτα.

Αυτο το συστημα με το κινητο υπαρχει... :smilea:
Οσο για το τι μπορει να κανει κανεις πλεον... Για δειτε εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34487

gian_nykt
26/01/2007, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Η λύση στο πρόβλημά μας!

:eek: :rotflmao:

τωρα.....σώθηκες!!!!

που ειναι οι περιπολίες ολο το 24ωρο και κυρίως την νύκτα?
μα πεζές, μα με περιπολικά, μα με μηχανάκια, μα με πατίνια, μα με παραπέντε....δεν με ενδιαφέρει....όλα ειναι αφύλακτα....πάρκα, γειτονιές....χαμός.....κλέβουν απο δώ, βιάζουν απο κεί, ματάκιδες παραπέρα, απαγωγείς.......κι ΟΧΙ να βγένουν μια στις τόσες για κλήσης αλλά περιπολίες για την προστασία του πολίτη ως οφείλουν να κάνουν!!!
Ας βοηθήσει και η εκάστοτε Δημοτική Αστυνομία μπας και.........αν δεν εχει κόσμο η ΕΛ.ΑΣ.