Σύνδεση

View Full Version : slow down week

cityfly
24/01/2007, 13:33
μάλλον μου το έστειλαν αργά
ετούτο δω (http://www.adbusters.org/media/flash/slow_down_week/)
αλλά έχει διαχρονική αξία

(αν και το τρίτο κομμάτι το γλιτώνουμε)

:lol:

el_hymador
24/01/2007, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μάλλον μου το έστειλαν αργά
ετούτο δω (http://www.adbusters.org/media/flash/slow_down_week/)
αλλά έχει διαχρονική αξία

(αν και το τρίτο κομμάτι το γλιτώνουμε)

:lol:

work : 9 hours.....:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: που ?? που ?? να παω και εγω!!!

makis206
24/01/2007, 13:39
Κοίτα να δεις που αν δεν είχε μαλλιά το παλικάρι θ'άρχιζα να ψάχνω για κρυφές κάμερες !

:lol: :rotflmao: :lol:

villy
24/01/2007, 13:44
Πολύ αληθινό!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

el_hymador
24/01/2007, 13:48
αν και καλα τα λεει .... θα καταληξουμε στο τελος νευρωτικοι δουλοι , σε χαμογελαστη αφασια απο το prozac

αν κατσει κανεις να ιεραρχισει τις -πραγματικες- του αναγκες θα διαπιστωσει ποσο ματαιο ειναι να τρεχεις για ολα τα υπολοιπα...

...για μενα η λυση ειναι επαρχια...ελπιζω να μορεσω να παω και το σχεδιαζω καιρο τωρα...:wave2:

makis206
24/01/2007, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αν και καλα τα λεει .... θα καταληξουμε στο τελος νευρωτικοι δουλοι , σε χαμογελαστη αφασια απο το prozac
αν κατσει κανεις να ιεραρχισει τις -πραγματικες- του αναγκες θα διαπιστωσει ποσο ματαιο ειναι να τρεχεις για ολα τα υπολοιπα...
...για μενα η λυση ειναι επαρχια...ελπιζω να μορεσω να παω και το σχεδιαζω καιρο τωρα...:wave2:

Αφού πάει στο σοβαρό η κουβέντα θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Κώστα, άλλο πράγμα η επαρχία, πραγματικά κοιτώντας τους ανθρώπους των μεγαλουπόλεων απορώ με τη δύναμη που έχουν να στέκονται όρθιοι σ'αυτούς τους ρυθμούς ζωής.

Κι εμείς τα επαρχιωτάκια περνάμε στιγμές που βαριόμαστε ακόμα και μύγες να σκοτώσουμε απ'τη βαρεμάρα και την καθημερινότητα, είναι μέρες που δεν έχουμε τι να κάνουμε για να τις γεμίσουμε, για να περάσουμε την ώρα μας έστω και μη σας φανεί περίεργο, δεν είναι ωραίες αυτές οι στιγμές.
Όταν όμως πάει το μυαλό μας στο πόσο διαφορετική είναι η ζωή στις μεγαλουπόλεις όλο και κάποια μυγούλα θα βρεθεί μπροστά μας και κατά μια θεότρελη σύμπτωση, θα κρατάμε και τη μυγοσκοτώστρα στο χέρι !:lol:

Πέρα απ'το αστείο καταλαβαίνω απόλυτα πόση ψυχική δύναμη χρειάζεται για να ανταπεξέλθει κάποιος σε τόσο γρήγορους ρυθμούς κι απ'την άλλη να έχει ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό του κοιτώντας κατάματα τη ζωή.

Εύχομαι μόνο να βρίσκεται αυτή η δύναμη σε όλους, αξίζει σε κάθε άνθρωπο να ζει τη ζωή του και να μην την αφήνει να περνάει όπως τους δείκτες εκείνου το ρολογιού που είδαμε στο λινκ του Μανώλη.

:beer:

SPORAKIAS
24/01/2007, 14:21
ξενερα.....:(

el_hymador
24/01/2007, 14:23
φιλε makis , στο μυαλο μας ειναι ολα .... εχουμε περισοοτερες επιλογες για διασκεδαση κ.τ.λ. αλλα καθολου χρονο η ορεξη για να τις αξιοποιησουμε.....

αν αρεσε η Αθηνα θα πηγαιναμε εκδρομες στην Ομονοια και στο Συνταγμα....ολοι στην φυση προτιμουν να πανε ομως....

ειστε πολυ τυχεροι φιλε , δεν μπορεις να φανταστεις -παρα μονο αν το βιωσεις- ποσο μου λειπει αυτη η ηρεμια και η γαληνη της επαρχιας...

makis206
24/01/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειστε πολυ τυχεροι φιλε , δεν μπορεις να φανταστεις -παρα μονο αν το βιωσεις- ποσο μου λειπει αυτη η ηρεμια και η γαληνη της επαρχιας...

Έχει να κάνει και με τη καθαρότητα που υπάρχει στο μυαλό του ανθρώπου και καταλαβαίνω απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί όταν αυτό το μυαλό έχει γεμίσει με τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Το παν είναι να καταφέρνεις να πατήσεις και το κουμπάκι που γράφει πάνω του delete όταν έρχεται η στιγμή της ημέρας ν'αφοσιωθείς στον εαυτό σου, στην περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η στιγμή στην καθημερινότητα κάποιου τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα γι'αυτόν..

Συμφωνώ, είμαστε πολύ τυχεροί, παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος εδώ που θέλει περισσότερη ένταση και διαφορετικότητα στη ζωή του, θα τα άφηνε όλα για να ζήσει σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη είτε γιατί δεν τον γεμίζει η φύση, είτε γιατί η ψυχική γαλήνη που μπορεί ν'αποκομήσει στην επαρχία του είναι εντελώς αδιάφορη.

Μακάρι να μπορούσε ο καθένας μας να προσαρμοστεί απόλυτα σ'αυτό που λέγεται "σπίτι του"..
Και μακάρι να μπορούσαν όλοι να γευτούν στη ζωή τους ακριβώς αυτό που ονειρεύονται.:sad:

Χωρίς τα δύσκολα όμως δεν θα υπήρχαν και τα εύκολα.
Χωρίς τα δυσσάρεστα τι θά'ταν τα ευχάριστα ;
Χωρίς τα άσχημα τι θά'τανε τα όμορφα ;

Μια ισορροπία χρειάζεται που εύχομαι να τη βρούμε όλοι μας

:beer: :beer:

project.breeze
24/01/2007, 15:56
Παιδιά επειδή έχω ζήσει και Αθήνα (λόγω του ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε εκεί και οι περισσότεροι συγγενείς είναι εκεί) αλλά και στη επαρχία (Λάρισα) όπου ζω τώρα μπορώ να κάνω μια απευθείας σύγκριση.Έχοντας ζήσει τόσα χρόνια στην Λάρισα δεν νομίζω πως θα μπορούσα να ζήσω στην Αθήνα ξανά,προτιμώ την ψυχική μου υγεία και ισορροπία παρά τις 10-15 διαφορετικές επιλογές που έχω σε περίπτωση που θελήσω να βγω.Χαρακτηριστικό παράδειγμα,ήμουν τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου (Καματερό) και ήθελα να βρεθώ με κάποιους φίλους μου εκ των οποίων κάποιοι ήταν στην Αγ.Παρασκευή,κάποιοι στο Παγκράτι και κάποιοι στην Γλυφάδα.Όταν έμαθα την διαδρομή που θα έπρεπε να κάνω και τις συγκοινωνίες που θα έπρεπε να αλλάξω για να πάω σε κάποια από αυτές τις περιοχές άλλαξα γνώμη και έκατσα σπιτάκι μου.Εδώ στη Λάρισα μπορώ και βλέπω όλα τα φιλαράκια μου και μία και δύο φορές την μέρα,όποτε θέλω...Οι δυνατές κοινωνικές σχέσεις που υπάρχουν στην επαρχία είναι για μένα πιο σημαντικές από τις παραπάνω δυνατότητες εξόδου που θα έιχα στην Αθήνα...