PDA

View Full Version : ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σελίδες : 1 2 [3]

idi
05/02/2007, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
προς το φιλο idi,

νομιζω οτι θα πρεπει να τα δεις τα πραγματα λιγο πιο σφαιρικα.ξερω τι παει να πει αγανακτηση οταν ολοι συνομωτουν κατα της ομαδας σου σε ενα ντερμπυ αλλα το προβλημα δεν ειναι σε καποιες υποδειξεις που δεν εδωσε ο διαιτητης υπερ της ΑΕΚ.
παιξε μπαλα να κερδισεις...εκει ειναι ολη η ουσια ρε φιλε...
εχει η ΑΕΚ καλο υλικο;...εχει.
εχει ενα καλο προπονητη;...εχει.
βαλτε λοιπον κατω τη μπαλα και παιξτε το τοπι...σου φταιει ο ολυμπιακος ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα αν περιμενεις να κερδισεις με καποιο σφυριγμα υπερ σου;παιξε μπαλα να κερδισεις...βαλε οσα περισσοτερα γκολ μπορεις και ποιος τον γ@μ@ει τον μπριακο και τον κασναφερη...απο την αλλη θα μου πεις οτι ευνοουν τον ολυμπιακο οι διαιτησιες και αμα σου κοβουν φασεις τι μπορεις να κανεις...
...δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα μην ξεχνας οτι για τη παραγκα του ποδοσφαιρου ευθυνομαστε ολοι μας...οχι μονο οι παραγοντες του...
απο την αλλη αν χανεις απο το Χαίδαρι και εμεις απο τον ΠΑΣ κλαφτα idi...τα πρωταθληματα δεν παιζονται στα μεταξυ μας παιχνιδια μονο.
εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι πλεον με το ελληνικο πρωταθλημα επειδη η καταντια του εχει φτασει στο απροχωρητο.

θες να τσακωθουμε στο ταβλι;...σ'εχω λεμε :beer:

ΥΓ.πουθεναδες στην ευρωπη ειναι ολες οι ελληνικες ομαδες..δυστυχως.

ναι οκ

επειδη δε μπορω να μιλαω με παιδια της εφημεριδας "πρωταθλητης" και χειροκροτητές του Τσουκαλα..... (και του αφεντικου του Κόκαλη) θα σου υπεθυμισω οτι σε ντερμπυ ΑΕΚ ολυμπικαου ΠΑΝΤΑ μετραγαν οι λεπτομέρειες για το ποιος θα βγει νικητης

δε μπορει να εχεις πουθενα στο κεφαλι σου οτι μια ομαδα θα μπει μεσα να διαλύσει την αλλη....(μονο αμα βλεπεις με κοκκινα γυαλια...)

αυτες οι λεπτομεριες.... ΠΑΝΤΑ ευνοουν τον Ξεφτιλα σας και ποτε την ομαδα μου... αμα δε το βλεπεις βλεπεις αλλο αγωνα και οχι αυτον που εγινε...

καμια ομαδα δεν παρεταξες χθες να νικησει... εβαλες μεσα τα πτωματα με κοκκινες φανελες και εκανες καθυστεριση 90 λεπτα μπας και αρπαξεις ενα ποντο(και το πετυχες)

αμα δε το βλεπεις αυτο ξαναδες τον αγωνα (αλλα πριν βγαλε τα κοκκινα γυαλια)

δεν εχεις ομαδα να κερδισεις ΧΘΕΣ δεν εχει σχεση με το αν θα παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα ή οχι...δεν εχει ΚΑΜΙ ΣΧΕΣΗ με το οτι η ΑΕΚ επρεπε να κερδισει χθες για πολλους λογους και γιατι αξιζε να κερδισει! δεν αξιζε οσκαρ πρωτου λογου για το κατεγιστικο ποδοσφαιρο που επαιξε και να σου πω και κατι.... σιγα μη θες να παιξεις ΜΠΑΛΑΡΑ να κερδισεις ενα πτωμα που σερνεται!!!

απλα δεν την αφησαν να κερδισει!

οπως προ-ειπα δε με χαλαει που δε κερδισαμε για ελπιζα σε τιτλο, ουτε γιατι απαιξα μπαλαρα.... αλλα απλα.... γιατι ΑΞΙΖΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τιποτα παραπανω τιποτα περισσοτερο!

αμα σου μοιζει περιεργο αυτο που λεω ειναι γιατι εισαι γαυρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
05/02/2007, 15:12
αμαν ρε ιδι o καημος σας ο μεγαλος εινια να κερδισετε τον ολυμπιακο δε κανετε ετσι για αλλε ομαδες που σας κανουν κατι κηδειες καθε φορα (βλεπε scoda ξανθη) :rolleyes: αυτο και μονο το γεγονος με κανει και γελαω με οσα λενε κατι αεκτζιδες ασε τωρα .... οι 8 διαφορα (που θα επρεπε να ειναι 11) δεν κερδιθηκαν σε ενα παιχνιδι με εσας .μου λες για πιτσιρικαδες ...ναι ρε....θα εκανε καλα ο πλιατσικας τον τζορτζεβιτς μα με κοροιδευεις?ξερεις απο μπαλα μην ακουω σαχλαμαρες....υστερα αυτα περι πρωταθλητη και τσουκαλα ελεος ρε τι τα λες?

ετσι και παρω ποτε χονδα δλδ θα με δειρεις ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
05/02/2007, 15:18
ρε συ idi>.. ηρέμησε λίγο ρε φίλε...

Εντάξει... αίντε και πες οτι το πήραμε... θα ήσουν ευχαριστημένος; Έτσι όπως παίξαμε και έτσι όπως μπήκαν τα goal μας;... Γιατί μόνο το δεύτερο του Κωνσταντίνου ήταν υπό πίεση. Το πρώτο , έκανε "μαγικά τρύκ" ο Νικοπολίδης σαν εκείνο που είχε ρουφήξει απο την Αλβανία απο τα 50 μέτρα κοιτώντας το.

Ανεξάρτητα απο τους γαύρους ρε φίλε... Θα ήσουν ικανοποιημένος δηλαδή αν κερδίζαμε πες 3-2 ή 4-3; ή απλά το λες , μόνο και μόνο γιατί είναι οι γαύροι που συνήθως έχουν εύνοια απο τα κοράκια;.

Και αν κερδίζαμε έτσι τους κόκκινους, με τους Γάλλους στο UEFA, πως θα είχαμε το γνώθις αυτόν που έχουμε τώρα;...

Το έχω πεί εκατομμύρια φορές... αίντε και άλλη μια... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΧΩΡΙ ΡΕ!

Μπορούμε να παλεύουμε κάθε χρόνο για την 8αδα σε Ευρώπη , έστω και στο UEFA;... εκεί είναι ο καθρέφτης της ομάδος και οχι σε ενα ξεφτιλισμένο παιχνίδι σε κάποιο derby του κωλοχωρίου.

Δες και τις δηλώσεις Ριβάλντο παλαιότερα που αναρρωτιόταν αν κάνουν έτσι οι φίλαθλοι για ενα τοπικο...ΤΟΠΙΚΟ... ΤΟΠΙΚΟ!!! παιχνίδι, τι θα έκαναν αν ήταν σε προημιτελικά ή ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το επαναλαμβάνω λοιπόν... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ... δεν με καίει προσωπικά το ντόπιο κατσαρολικό. Γουστάρω όμως με χίλια, κάθε χρόνο να βγαίνω έξω και να χτυπάω στα ίσα ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη , σε υψηλό επίπεδο...

Και είναι η πρώτη φορά που έχουμε πραγματικά αυτή την ευκαιρία , με αυτό τον προπονητή , υπό την προϋπόθεση όμως οτι θα γίνουν επενδύσεις σε οργάνωση και παίκτες.

Και μια "ιεροσυλία" τώρα... Αν ο Φερέρ ήταν με την πλευρά των κόκκινων χθες και γενικά τον είχαν στην Ευρώπη , με το υλικό που έχουν (Μην γλυφεστε εσείς... σκουπίστε τα σάλια σας!) ξέρεις τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Θέλουμε παίκτες και αυτό είναι εμφανές.... και τα περί τίτλων και διαιτησίες , είναι τόσο κοντόφθαλμα που εμένα προσωπικά , ρε φίλε... δεν με αγγίζουν.

Και έχω δέι την Φιλαδέλφεια να καίγεται μετά απο τίτλους και με παιχνίδια με την Σπαρτάκ, με την Ρεάλ, με την Μπαρτσελόνα (όταν έπαιζε ο Ριβάλντο εκεί). Δεν είναι οτι δεν γνωρίζω πως είναι...

Αλλά θυμίσου την χαρά που είχες μετά την νίκη επί της Μίλαν και σύγκρινε την με αυτή που θα είχες αν κέρδιζες τον κόκκινο... και η απάντηση θα σου έρθει αυτόματα...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;... (το σχόλιο είναι υποτιμητικό , μόνο προς τη σημασία της νίκης σε σύγκριση.)

Gandalf

TROOPER
05/02/2007, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το αυτογκολ ειναι αυτογκολ. δηλ ο παιχτης σας πιεστηκε και εκανε λαθος FACT

δεν αλλαζεις την ουσια του ποδοσφαιρου οταν τρως αυτογκολ

τι να λεμε τωρα.... με αυτογκολ ΧΑΣΑΜΕ στο πρωτο παιχνιδι

σε καμια στρατοσφαιρα τα αυτογκολ δε μπορουν να συμψηφιστούν με ΜΗ καταλογισμό πεναλτυ!!!

αυτο λεει η λογικη, η ιστορια του ποδοσφαιρου και κυριως..... οι κανονες του παιχνιδιου...

να πατσισεις ΤΙ??? βαλε και την αποβολη του Πουστιγιο και την αποβολη του Ανατολακη και θελουμε αλλα 2 πεναλτυ να πατσισουμε!!!

τι ειδους παζαρια κανεις? μας περνας για Κωτσους???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΕΟΣ

γιωργη πιστευω ειλικρινα οτι αδικηθηκατε!!!!!
επρεπε να βγει με κοκκινη η αποστολη του ολυμπιακου (και ο φυσικοθεραπευτης γιατι εκανε λαθος μαλαξη στο δυτερο 6αμηνο της σχολης!!!)
επισης επρεπε να δωσουν υπερ σας τα 3 δευτερολεπτα των παιχτων μας στη περιοχη σας,να μετρησει το φαουλ του σεζαρ (του δικου σας) που εστειλε τη μπαλα και χτυπησε ενα μποινγκ 747 (αν παιζαμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο θα μετρουσε!!!!!ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!δε παιζουμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο!!!!!) και τελος πιστευω οτι θα επρεπε να τσιμπησετε τον οδηγο του πουλμαν της αποστολης του ολυμπιακου και να τον βαλετε να σας χτισει μονος του το γηπεδο σε οποια κοτετσοπεριοχη θελετε εσεις,μιας και ειχε το θρασος να φερει την αποστολη μας στο γηπεδο!!!!!!
ακομη θα επρεπε ο καμπανταης (τι κωλος ειναι αυτος μανα μου!!!!με στρινγκακι τον φαντασιωνομουν οποτε εδειχνε τη πλουσια κομη του), να κλωτσησει στα μουτρα τον ζεβλακοφ γιατι ειναι 1 αρχιδι και μισο (τουτεστιν εναμισι αρχιδι)και πηγε και ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ μπηκε μπροστα του για να παρει τη μπαλα!!!!!ο μπριακος πρεπει να κρεμαστει στο συνταγμα γιατι δε προεβλεψε οτι ο καμπανταης θα πεσει μεσα στη περιοχη και στη προσπαθεια του ο ανατολ να διωξει του κλωτσησε το κεφαλι,οποτε ο μπριακος επρεπε να φωναξει τον χαλκ χογκαν που φοραει και κιτρινα να του κανει κεφαλοκλειδωμα του ανατολ !!!!
ακομη θελω να καταγγειλω την αρση του απαρτχαιντ που επετρεψε στον σεζαρ (τον δικο μας) να φυγει απο τις βαμβακοφυτειες και ηρθε εδω να παιξει μπαλα στον ολυμπιακο!!!(αλλη μια τρανη αποδειξη οτι ο πρακτορας κοκκαλης τα χει κανει πλακακια με ξενες χωρες εις βαρος της ελλαδας και ειδικα με τον νελσον μαντελα)!!!!!!!!!
και τελος επρεπε να σας δωσουνε και το air condition ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ!!!!!!!!!!!

idi
05/02/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Εντάξει... αίντε και πες οτι το πήραμε... θα ήσουν ευχαριστημένος;

ναι!

idi
05/02/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επρεπε να βγει με κοκκινη η αποστολη του ολυμπιακου (και ο φυσικοθεραπευτης γιατι εκανε λαθος μαλαξη στο δυτερο 6αμηνο της σχολης!!!)
επισης επρεπε να δωσουν υπερ σας τα 3 δευτερολεπτα των παιχτων μας στη περιοχη σας,να μετρησει το φαουλ του σεζαρ (του δικου σας) που εστειλε τη μπαλα και χτυπησε ενα μποινγκ 747 (αν παιζαμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο θα μετρουσε!!!!!ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!δε παιζουμε στο αμερικανικο ποδοσφαιρο!!!!!) και τελος πιστευω οτι θα επρεπε να τσιμπησετε τον οδηγο του πουλμαν της αποστολης του ολυμπιακου και να τον βαλετε να σας χτισει μονος του το γηπεδο σε οποια κοτετσοπεριοχη θελετε εσεις,μιας και ειχε το θρασος να φερει την αποστολη μας στο γηπεδο!!!!!!
ακομη θα επρεπε ο καμπανταης (τι κωλος ειναι αυτος μανα μου!!!!με στρινγκακι τον φαντασιωνομουν οποτε εδειχνε τη πλουσια κομη του), να κλωτσησει στα μουτρα τον ζεβλακοφ γιατι ειναι 1 αρχιδι και μισο (τουτεστιν εναμισι αρχιδι)και πηγε και ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ μπηκε μπροστα του για να παρει τη μπαλα!!!!!ο μπριακος πρεπει να κρεμαστει στο συνταγμα γιατι δε προεβλεψε οτι ο καμπανταης θα πεσει μεσα στη περιοχη και στη προσπαθεια του ο ανατολ να διωξει του κλωτσησε το κεφαλι,οποτε ο μπριακος επρεπε να φωναξει τον χαλκ χογκαν που φοραει και κιτρινα να του κανει κεφαλοκλειδωμα του ανατολ !!!!
ακομη θελω να καταγγειλω την αρση του απαρτχαιντ που επετρεψε στον σεζαρ (τον δικο μας) να φυγει απο τις βαμβακοφυτειες και ηρθε εδω να παιξει μπαλα στον ολυμπιακο!!!(αλλη μια τρανη αποδειξη οτι ο πρακτορας κοκκαλης τα χει κανει πλακακια με ξενες χωρες εις βαρος της ελλαδας και ειδικα με τον νελσον μαντελα)!!!!!!!!!

εσυ εισαι δεξι χερι του Τσουκαλα και τι να λεμε.... :smokin:

TROOPER
05/02/2007, 15:31
εσυ εισαι δεξι χερι του Τσουκαλα και τι να λεμε.... :smokin:

Ε ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

EVI
05/02/2007, 15:31
σορυ που σπαμαρω καλα αυτα που λεμε αλλα

RE IDI ΘΑ ΕΡΘΕΙς ΝΑ ΦΑΣ ? θα κρυωσει αγαπη μου :blush: :)

τελος σπαμ

idi
05/02/2007, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αμαν ρε ιδι o καημος σας ο μεγαλος εινια να κερδισετε τον ολυμπιακο δε κανετε ετσι για αλλε ομαδες που σας κανουν κατι κηδειες καθε φορα (βλεπε scoda ξανθη) :rolleyes: αυτο και μονο το γεγονος με κανει και γελαω με οσα λενε κατι αεκτζιδες ασε τωρα .... οι 8 διαφορα (που θα επρεπε να ειναι 11) δεν κερδιθηκαν σε ενα παιχνιδι με εσας .μου λες για πιτσιρικαδες ...ναι ρε....θα εκανε καλα ο πλιατσικας τον τζορτζεβιτς μα με κοροιδευεις?ξερεις απο μπαλα μην ακουω σαχλαμαρες....υστερα αυτα περι πρωταθλητη και τσουκαλα ελεος ρε τι τα λες?
ετσι και παρω ποτε χονδα δλδ θα με δειρεις ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χθες επαιζε ΑΕΚ-Ξεφτιλας και οχι ΑΕΚ-Ξανθη...

δε μιλαμε γι αλλα παιχνιδια απλα οτι κανενας δε μπορει να κερδισει το πτωμα του Ξεφτιλα ακομα και οταν ειναι στις μαυρες του...

δεν εχει καμια σχεση αν θα επαιρνε τιτλο η ΑΕΚ μετα (δε θα επαιρνε αν θες να μαθεις τη γνωμη μου)

δεν εχει καμια σχεση αν αξιζαμε ή οχι το τιτλο

το θεμα ειναι οτι αξιζαμε τη νικη χθες! τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο

κατευηκατε τα κοκκινα πρτωματα και με τον Μπροακο πηρατε αυτο που θελατε... το Χ σαν μια μικρη ομαδα που εισαστε!!!

αλλα δεν αντεχω αλλο το σπρωξιμο του Ξεφτιλα! αμαν πια!

Gandalf dr685sm
05/02/2007, 15:33

Εντάξει... αίντε και πες οτι το πήραμε... θα ήσουν ευχαριστημένος;

ναι!

Εγώ μετά απο αυτό , σηκώνω τα χέρια ψηλά... αν σου φτάνει αυτό σαν ΑΕΚτζή δεν βρίσκω άλλο νόημα συζήτησης... αλλά μην παρεξηγήσαι όταν σου λένε οι άλλοι γαύροι και βάζελοι οτι συνήθως φέρεις παρωπίδες.

Δυστυχώς για μένα φίλε... αυτό το κοντόφθαλμο δεν με ικανοποιεί... ναι θέλω να παίρνω derby αλλά με φοβερές ποιότητες και ικανότητες.. και οχι σε μικρο-λεπτομέρειες που θα καθορίζονται απο τα κοράκια...

Gandalf

TROOPER
05/02/2007, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σορυ που σπαμαρω καλα αυτα που λεμε αλλα

RE IDI ΘΑ ΕΡΘΕΙς ΝΑ ΦΑΣ ? θα κρυωσει αγαπη μου :blush: :)

τελος σπαμ

ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΧΤΕΣ????????????????????

κρυο?3 μπαλακια?πικρα?

ε μη μας πεις οτι πειναει παλι!!!!!!!!!

idi φαε ενα αρχidi ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
05/02/2007, 15:34
Ε ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!!!!

στα μουτρα σου:wave2: :wave2: :wave2: και στα μουτρα του Θεωδωριδη και του Κοκκαλη

και πουσαι...

ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ!!! :beer: :beer: :beer:

EVI
05/02/2007, 15:35
ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΧΤΕΣ????????????????????

κρυο?3 μπαλακια?πικρα?

ε μη μας πεις οτι πειναει παλι!!!!!!!!!

idi φαε ενα αρχidi ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

ρε μαλακα αντρας μου ειναι εεε εχει ενα ελλατωμα αλλα τον αγαπαω και ετσι :) :p

TROOPER
05/02/2007, 15:39
στα μουτρα σου:wave2: :wave2: :wave2: και στα μουτρα του Θεωδωριδη και του Κοκκαλη

και πουσαι...

ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ!!! :beer: :beer: :beer:

παρτα πισω και 2πλα!!!!!!!!και κανω και καθρεφτακι!!!!!!μα τι μαλακας αντρας χριστε μου!!!!!

και που σαι..............

TSIRILO ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ !!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dodos_1
05/02/2007, 15:46
ναι οκ

επειδη δε μπορω να μιλαω με παιδια της εφημεριδας "πρωταθλητης" και χειροκροτητές του Τσουκαλα..... (και του αφεντικου του Κόκαλη) θα σου υπεθυμισω οτι σε ντερμπυ ΑΕΚ ολυμπικαου ΠΑΝΤΑ μετραγαν οι λεπτομέρειες για το ποιος θα βγει νικητης

δε μπορει να εχεις πουθενα στο κεφαλι σου οτι μια ομαδα θα μπει μεσα να διαλύσει την αλλη....(μονο αμα βλεπεις με κοκκινα γυαλια...)

αυτες οι λεπτομεριες.... ΠΑΝΤΑ ευνοουν τον Ξεφτιλα σας και ποτε την ομαδα μου... αμα δε το βλεπεις βλεπεις αλλο αγωνα και οχι αυτον που εγινε...

καμια ομαδα δεν παρεταξες χθες να νικησει... εβαλες μεσα τα πτωματα με κοκκινες φανελες και εκανες καθυστεριση 90 λεπτα μπας και αρπαξεις ενα ποντο(και το πετυχες)

αμα δε το βλεπεις αυτο ξαναδες τον αγωνα (αλλα πριν βγαλε τα κοκκινα γυαλια)

δεν εχεις ομαδα να κερδισεις ΧΘΕΣ δεν εχει σχεση με το αν θα παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα ή οχι...δεν εχει ΚΑΜΙ ΣΧΕΣΗ με το οτι η ΑΕΚ επρεπε να κερδισει χθες για πολλους λογους και γιατι αξιζε να κερδισει! δεν αξιζε οσκαρ πρωτου λογου για το κατεγιστικο ποδοσφαιρο που επαιξε και να σου πω και κατι.... σιγα μη θες να παιξεις ΜΠΑΛΑΡΑ να κερδισεις ενα πτωμα που σερνεται!!!

απλα δεν την αφησαν να κερδισει!

οπως προ-ειπα δε με χαλαει που δε κερδισαμε για ελπιζα σε τιτλο, ουτε γιατι απαιξα μπαλαρα.... αλλα απλα.... γιατι ΑΞΙΖΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τιποτα παραπανω τιποτα περισσοτερο!

αμα σου μοιζει περιεργο αυτο που λεω ειναι γιατι εισαι γαυρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επεδη τα εχουμε ξαναπει και σε αλλα ποστς να σου υπενθυμισω οτι δεν αγοραζω πρωταθλητες,δεν χειροκροτω τσουκαλαδες και δεν φοραω κοκκινα γυαλια...ξεκολλα!δεν ειμαστε ολοι οπαδοι της θυρας 7 και του Πρωταθλητη...ελεος!

...αλλα αφου εχεις αυτη την αποψη για το χθεσινο παιχνιδι θα σου πω κατι και κλεινω την κουβεντα εδω..."ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να νικανε και οι αλλοι να παν να γ@μηθουν"...σου θυμιζει κατι;...κατσε τωρα εσυ και βγαζε αφρους γιατι δεν σου εδωσε πεναλτυ ο μπριακος και επειδη αξιζες να κερδισεις ενα παιχνιδι...ειναι πολλα τα λεφτα idi!
:wave2:

oiko1979
05/02/2007, 15:52
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΩΝΕΣ...

ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ???

ΠΕΛΑΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΣΤΕ...

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ....

ΑΝΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ....

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕ???ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΗΔΕΣ...ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ???

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΘΙΚΙΤΗΣ???

Ο ΚΟΣ ΒΑΝΔΗΣ , Ο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΟΥΠΑ ΟΥΤΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ???

ΓΡΑΦΤΕ , ΚΛΑΨΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΠΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

alximistis
05/02/2007, 16:07
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
[B]ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ναι οίκο μου! Ειδικά εγώ δεν πήγα ούτε στη δουλειά ούτε εργάστηκα ούτε έκανα σεξ με τη γυναίκα μου! Από το πολύ κλάμα!!!

ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΩΝΕΣ...

ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ???

Ε έτσι είναι τα ντέρμπι υπάρχουν φωνές. Ντέρμπι άλλωστε. Την καραμέλα ε κοίτα να δεις φαντάζομαι ότι κάθε φορά παίρνουμε καινούργια. και με άλλη γεύση βεβαίως-βεβαίως.

ΠΕΛΑΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΣΤΕ...

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ....

ΑΝΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ....

Γράφουμε γράφουμε... απάντα και συ να γίνεται πανικός!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕ???ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΗΔΕΣ...ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ???

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΘΙΚΙΤΗΣ???

Εξαρτάται. Από τον ποιον προπονητή θα αντιμετωπίζει του χρόνου τέτοια εποχή. Γιατί βλέπεις όταν μία ομάδα έχει καλό χρήμα στρέφεται σε πολλαπλές αλλαγές προπονητή. να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος προπονητής του χρόνου και βλέπουμε.

Ο ΚΟΣ ΒΑΝΔΗΣ , Ο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΟΥΠΑ ΟΥΤΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ???

Α΄... φωνάζει το μικρούλι μωρέ;;;;;;;

ΓΡΑΦΤΕ , ΚΛΑΨΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΠΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Και από το τίποτα ε... τίποτα.
Μόνο για να γίνεται καλή φάση γράφε και συ κάτι καινούργιο ρε παιδάκι μου. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Βάλε και τίποτις άλλο να μιλάμε και σε καινούργια βάση...

blueblack
05/02/2007, 16:10
ΕΤΣΙ.............ΓΑΜΑΕΙ...............

Ο...........

Ο Λ Υ Μ Π Ρ Ι Α Κ Ο Σ...................

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

STOYBI
05/02/2007, 16:17
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Μπυρες για ολους. !!!!!!

Ποτε ειναι το επομενο παιχνιδι μεταξυ μας ??????

:evil: :evil: :evil:

:wave2: Δεν εχω εδω και την φωτο του τζολε με την κουπα... Ασε θα την βαλω το βραδυ !!!

alximistis
05/02/2007, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Μπυρες για ολους. !!!!!!

Ποτε ειναι το επομενο παιχνιδι μεταξυ μας ??????

:evil: :evil: :evil:

:wave2: Δεν εχω εδω και την φωτο του τζολε με την κουπα... Ασε θα την βαλω το βραδυ !!!

Μπράβο! Κράτα τη μην σου φύγει.

STOYBI
05/02/2007, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μπράβο! Κράτα τη μην σου φύγει.

Αστα... Καθε χρονο την πεταω , και καθε χρονο αυτος μου στελνει καινουργια !!

alximistis
05/02/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αστα... Καθε χρονο την πεταω , και καθε χρονο αυτος μου στελνει καινουργια !!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Γαύρικο αλλά καλό.
Ε κοίτα την επόμενη να είναι τελειωτική και σίγουρη.

SPORAKIAS
05/02/2007, 17:17
ολο ακουω για το πεναλτυ....

ναι ηταν πεναλτυ...

ακριβως πιο πριν ομως το κωλοχερο του που το βαζει στη μουρη του αλλου και ειναι επιθετικο φαουλ δεν το βλεπετε...???:confused:

οσο για το οφσαιντ....και πες πως ηταν.....1 χιλιοστο πιο μπροστα ....και δεν το εδωσε....σημαινει οτι μας σπρωξανε...:rolleyes: :confused: :a31:

ρε τι αλλο θα ακουσουμε....:rolleyes: :a023:

kalant
05/02/2007, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Λατρεύω αυτές τις συγκλονιστικές αναλύσεις!!! Έχετε κολλήσει στην κυριολεξία πίσω από ένα μικρή ομάδα και γράφετε ότι σας κατεβαίνει.
Η ΑΕΚ μικρή ομάδα ο βάζελος ανύπαρκτος... για όλους σας έχετε βρει και κάτι.
Για καθίστε ρε παλλικάρια. Μόνο στο πρωτάθλημα αν θυμάστε έχετε κάθε φορά να πείτε και κάτι.
Δηλαδή η ομάδα η οποία σπαταλά ένα κάρο χρήματα σε σχέση με μας τον βάζελο δεν τον μετράω και τίθεται εκτός Ευρώπης από υποδεέστερες ομάδες εκτός κυπέλλου από τα Γιάννινα πως λέγεται; Μεγάλη ομάδα;
Κι εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαιτησία. Διάβασε αν θες ότι έχω γράψει να δεις τι λέω.
Αλλά για να λες ότι είσαι μεγάλη ομάδα χρειάζεται και κάτι ακόμα.
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!!! Την οποία δεν την έχετε.
Και να σου το αποδείξω αμέσως.
Όταν κάθε χρόνο ως ομάδα δια στόματος προέδρου βάζετε πολύ συγκεκριμένους στόχους όπως έτσι έγινε και φέτος δημόσια και αποτυγχάνετε σχεδόν σε όλους τι μένει μετά; Να χαιρόσαστε που αξίζετε δεν λέω όχι το πρωτάθλημα. Και να ξεχνάτε όλα τα άλλα. Αυτό είναι εξίσου δείγμα μεγάλης ομάδας;
Και ειδικότερα για χτες για να τελειώνουμε:
Το αν μασήσαμε ή όχι σίδερα μην τα λες έτσι. Πέστα σε άλλους ή με συνάρωστους γαύρους που έχετε την ίδια γνώμη.
Διότι αν δεν μασούσαμε σίδερα όσο μπορούσαμε δεν θα κάναμε το 1-2 2-2 ούτε θα είχαμε δοκάρι ούτε το 2-3 3-3 ούτε για ένα δεκάλεπτο+ θα ήσασταν σχεδόν όλοι κάτω από την σέντρα!
Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...

συγνωμη ρε φιλε, δεν εχεις δει αυτογνωσια απο εμας? ολοι εχουμε παραδεχτει οτι στην ευρωπη ειμαστε για τα μπαζα...

αυτο δεν ειναι αυτογνωσια?

στην ελλαδα τι λεμε λαθος δηλαδη, ακομα και μονοι σας τα λετε, ο ολυμπιακος εχει καλες μοναδες και σταθερη αποδοση, στα περισσοτερα παιχνιδια τουλαχιστον...

οταν αποκλειστηκαμε απο τον ΠΑΣ ή χανουμε στην ελλαδα και στην ευρωπη δεν παρεχομαστε τις ηττες μας?

ειπε κανενας οτι ο οσφπ δεν εχει ευνοηθει απο την διαιτησια?

ποιος μπορει να πει το αντιθετο για την ομαδα του?

ακομα και στον εργοτελη τα οργια γινανε, η παραγκα φταιει γι'αυτο?

αντιθετως εμεις λεμε οτι μεσ'τα σκατα που ειναι το ελληνικο πρωταθλημα βουτηγμενο εμεις κατορθωνουμε και ειμαστε πρωτοι...

οποιος ομως λεει οτι λογο παραγκας και γκαγκατση και κοκκαλη γινεται αυτο, τοτε μαλλον αυτος δεν μπορει ή δεν θελει να εχει αυτογνωσια...

αντε μην λεμε τα ιδια συνεχεια, please...

οσο για χαρακτηρισμου τυπου "Η ΑΕΚ μικρή ομάδα ο βάζελος ανύπαρκτος... για όλους σας έχετε βρει και κάτι", αυτα σου θυμιζω οτι ειναι οπαδικα φιλε μου, μηπως εσεις δεν εχετε βγαλει για μας χαρακτηρισμους...

στις διαμαχες ειμαστε, ξεκολλα...

τελος για τις δηλωσεις του προεδρου και τους στοχους που βαζει, νομιζω ξερεις τι εχω πει γι'αυτες, τουλαχιστον σε μενα μην τα λες αυτα γιατι ξερεις οτι δεν τρωω κουτοχορτο οπως υποστηριζουν μερικοι μερικοι (για τους γαυρους εδω μεσα τουλαχιστον)...

στην τελικη ο κοκκαλης επιχειρηματιας ειναι και καλα κανει και τα λεει, τωρα μιλαμε μαζι ομως...

THRESH
05/02/2007, 17:35
THRESH,....

Σίγουρα δεν το πέταξαν όλοι... ΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ... αλλά πες μου τι να υποθέσω για τους υπόλοιπους που ούτε τον πέταξαν έξω (ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ), ούτε καν γιούχαραν ,... πόσο μάλλον όταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, τα αντικείμενα συνέχισαν να πέφτουν στο επόμενο ημίχρονο;

Ε ΡΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Αλλά με τα ξεπλύματα χρημάτων και τα συμφέροντα εδώ, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Gandalf

Δίκιο έχεις,έπρεπε να τον πετάξουν έξω,αλλά αν γινόταν αυτό δεν θα μιλούσαμε για Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά για Αγγλικό ή Ισπανικό.Αυτό που θέλω να πώ,είναι να μην χαρακτηρίζονται όλοι οι οπαδοί απο ένα περιστατικό.Τι ρατσισμός είναι αυτός??Ο Φίλαθλος την Κυριακή,χαρακτήριζε όλους του ΠΑΟΚτσήδες αλήτες.Αν είναι έτσι,και οι δημοσιογράφοι του Φίλαθλου είναι για τα μπάζα...

STOYBI
05/02/2007, 17:49
Gandalf dr685sm
Και μια "ιεροσυλία" τώρα... Αν ο Φερέρ ήταν με την πλευρά των κόκκινων χθες και γενικά τον είχαν στην Ευρώπη , με το υλικό που έχουν (Μην γλυφεστε εσείς... σκουπίστε τα σάλια σας!) ξέρεις τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Tο εχουμε σκεφθει και εμεις αυτο !!! :ninja:

Ασε θα το δουμε του χρονου που θα του σπασουμε το συμβολαιο!!!! :evil: :evil:

:a01: :a01:

oiko1979
05/02/2007, 17:51
Ντέμης Νικολαΐδης: "Κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ. Παίξαμε καλά. Εγώ είδα τρία καθαρά πέναλτι και δύο χτυπήματα εκτός φάσης! Καλό είναι να ασχολούμαστε με τα δικά μας, αλλά με αυτά που γίνονται... Δεν είμαι τρελός, έχω μάτια και βλέπω! Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος θα αραιώνει με όλα αυτά. Θέλω να κρατήσω τον Φερέρ για δέκα χρόνια, αλλά με αυτά που γίνονται δεν ξέρω αν μπορώ. Δεν ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη. Η φιλοξενία μας είναι πάντα άψογη σε αντίθεση με κάποιους άλλους... Από το 1996 που είμαι παίκτης, μέχρι τώρα που έγινα πρόεδρος, ο Ολυμπιακός ευνοείται. Στατιστικά κι αν το πάρει κανείς, θα έπρεπε να ευνοηθεί και η ΑΕΚ μια φορά."

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

STOYBI
05/02/2007, 17:57
Ντέμης Νικολαΐδης:
Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος θα αραιώνει με όλα αυτά. Θέλω να κρατήσω τον Φερέρ για δέκα χρόνια, αλλά με αυτά που γίνονται δεν ξέρω αν μπορώ.

Πως το εγραφαν χθες στο πανο ???

ΚΟΣΜΟ ΔΙΝΕΙΣ..... ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ?????

idi
05/02/2007, 18:14
ενα ηταν το πανο που τραβηξε ολα τα βλεματα...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΣΑΦΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΒ?

(σοβαρα το πανο αυτο υπηρχε χθες και ηταν τεραστιο):rotflmao: :rotflmao:

nktR
05/02/2007, 18:41
....ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ Βαλέ... :eek:

oiko1979
05/02/2007, 21:21
Απόσπασμα από δηλώσεις του TZOLE ξέρετε αυτόν που όποτε βρει τους τίποτα μπροστά του...τους περιποιείτε!!!!

Ηταν ο ΠΑΣ Γιάννινα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσατε στο Καραϊσκάκη για τις εγχώριες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια;

Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη ομάδα, θα σας πω όμως ότι με τον ΠΑΣ δυσκολευτήκαμε περισσότερο από ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ! Δεν το λέω για να μειώσω την ΑΕΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά σε καμία περίπτωση στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν νιώσαμε την πίεση που είχαμε στη ρεβάνς με τα Γιάννινα.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
05/02/2007, 23:50
ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΕΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΝ ΣΕΖΑΡ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟ ΚΟΛΩΠΑΙΔΟ ΜΕ 4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΛΑΨΕΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ? ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ Ε ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΙΜΕΝΟΥ. ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕGA ΚΑΙ Αlter KAI ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΙΠΛΕΥ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ 2 Η 3 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ :wave2: :wave2:

giobazolias
05/02/2007, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
Απόσπασμα από δηλώσεις του TZOLE ξέρετε αυτόν που όποτε βρει τους τίποτα μπροστά του...τους περιποιείτε!!!!

Ηταν ο ΠΑΣ Γιάννινα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσατε στο Καραϊσκάκη για τις εγχώριες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια;

Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη ομάδα, θα σας πω όμως ότι με τον ΠΑΣ δυσκολευτήκαμε περισσότερο από ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ! Δεν το λέω για να μειώσω την ΑΕΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά σε καμία περίπτωση στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν νιώσαμε την πίεση που είχαμε στη ρεβάνς με τα Γιάννινα.

και οποιος ειδε τον αγωνα Θρασυβουλος-Πας Γιαννενα την κυριακη, θα παρατηρησε οτι ο Πας δυσκολευτηκε περισσοτερο απο τον θρασυβουλο απ οτι απο τον ολυμπιακο!

ας παει καποιος να ενημερωσει τον κυριο τζορτζεβιτς γι αυτο!

kalant
05/02/2007, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΕΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΝ ΣΕΖΑΡ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟ ΚΟΛΩΠΑΙΔΟ ΜΕ 4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΛΑΨΕΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ? ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ Ε ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΙΜΕΝΟΥ. ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕGA ΚΑΙ Αlter KAI ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΙΠΛΕΥ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ 2 Η 3 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ :wave2: :wave2:

:rotflmao:

βαλε και κανενα σημειο στιξης να καταλαβουμε τι λες ρε φιλε...

SPORAKIAS
05/02/2007, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

εγω καταλαβα....και καλα τα λεει....:smokin:

καποιοι αλλοι δεν θελουν να καταλαβουν....:evil:

(δεν εννοω εσενα....πιστευω αυτο το καταλαβαινεις).....:lol: :winka: :wave2:

kalant
06/02/2007, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
και οποιος ειδε τον αγωνα Θρασυβουλος-Πας Γιαννενα την κυριακη, θα παρατηρησε οτι ο Πας δυσκολευτηκε περισσοτερο απο τον θρασυβουλο απ οτι απο τον ολυμπιακο!

ας παει καποιος να ενημερωσει τον κυριο τζορτζεβιτς γι αυτο!

πολυ καλος ο ΠΑΣ...

αλλα για πες και τα γνωστα να βγαλεις το αποθημενο σου κι εσυ γιατι εισαι -9 απο μενα...

παμε...

:a014:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/02/2007, 00:03
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ! ΡΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑΣ:rotflmao: ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΦΤΑΕΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΓΚΩΝΙΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!

kalant
06/02/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
εγω καταλαβα....και καλα τα λεει....:smokin:

καποιοι αλλοι δεν θελουν να καταλαβουν....:evil:

(δεν εννοω εσενα....πιστευω αυτο το καταλαβαινεις).....:lol: :winka: :wave2:

το καταλαβα φιλε, πλακιτσα εκανα...

ελα ντε...

αντι να ντρεπονται που δεν μπορουν να κερδισουν τους 35αρηδες του ολυμπιακου, στην εδρα τους, με τον κοσμο τους και με την διψα τους για να μας φτασουν, ο μπριακος τους μαρανε...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/02/2007, 00:09

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ

giobazolias
06/02/2007, 00:09
πολυ καλος ο ΠΑΣ...

αλλα για πες και τα γνωστα να βγαλεις το αποθημενο σου κι εσυ γιατι εισαι -9 απο μενα...

παμε...

τα γνωστα δεν θα τα πω εγω

.....με προλλαβαν οι ρεπορτερ του οσφπ χελακης, μυρισκλαβος, σαρελλακος κτλ,.............. που σχολιασαν τις λανθεσμενες υποδειξεις του μπριακου..........ξερεις............... αυτες που ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΟΣΦΠ!!!!

:lol:

giobazolias
06/02/2007, 00:10
ειναι σιγουρο πως απο δω και στο εξης η ελληνικη διαιτησια θα βελτιωθει!!!!!!!!!!!!!!

........................μιας και ο οσφπ πλεον, εχει αποσταση ασφαλειας!!!!!!!

:a46: :a46: :a46: :a46:

giobazolias
06/02/2007, 00:10
:beer: :beer: :beer:

γεια σου ρε μπριακο!!!!!!!!

kalant
06/02/2007, 00:18
τα γνωστα δεν θα τα πω εγω.....με προλλαβαν οι ρεπορτερ του οσφπ χελακης, μυρισκλαβος, σαρελλακος κτλ,.............. που σχολιασαν τις λανθεσμενες υποδειξεις του μπριακου..........ξερεις............... αυτες που ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΟΣΦΠ!!!!

:lol:

μαλιστα, οτι πεις...

για πες μου εσυ ρε παναθηναικε παναγιτσα, που δεν ξερετε τι σημαινει ευνοικη διαιτησια, ποιος δεν αδικειται στην ελλαδα? τα ξαναειπα και θα τα ξαναπω...

μεχρι και στις τελευταιες ομαδες της βαθμολογιας λαθη διαιτησιας υπαρχουν, και εκει ο κοκκαλης φταιει ή ευνοειται ο ολυμπιακος και τοτε? η διαιτησια ειναι μαπα και πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτους που εχουμε...

μεινετε στην μυζερια σας εσεις λοιπον και πειτε για διαιτησια, εγω δεν ασχολουμαι αλλο, οπως δεν εχω ασχολειθει και στην κατα μας διαιτησια...

σας εχει φαει η ελλειψη και δεν εχετε τιποτα αλλο να πειτε...

αντε πες μας τωρα για την ευρωπη τις πορειες και την 7αρα...

giobazolias
06/02/2007, 00:30
μαλιστα, οτι πεις...

για πες μου εσυ ρε παναθηναικε παναγιτσα, που δεν ξερετε τι σημαινει ευνοικη διαιτησια, ποιος δεν αδικειται στην ελλαδα? τα ξαναειπα και θα τα ξαναπω...

μεχρι και στις τελευταιες ομαδες της βαθμολογιας λαθη διαιτησιας υπαρχουν, και εκει ο κοκκαλης φταιει ή ευνοειται ο ολυμπιακος και τοτε? η διαιτησια ειναι μαπα και πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτους που εχουμε...

μεινετε στην μυζερια σας εσεις λοιπον και πειτε για διαιτησια, εγω δεν ασχολουμαι αλλο, οπως δεν εχω ασχολειθει και στην κατα μας διαιτησια...

σας εχει φαει η ελλειψη και δεν εχετε τιποτα αλλο να πειτε...

αντε πες μας τωρα για την ευρωπη τις πορειες και την 7αρα...

για διαιτησια τι να σου πω???
σου εξηγησα πως παει το πραμα σε αλλα ποστ!!!
και σου ξαναλεω........βρες 1 διαιτητη η εποπτη α,β,γ εθνικης να στα πει απο πρωτο χερι!!!(δεν θελεις)

εγω φετος δεν εχω ομαδα.......αλλα και να χα δεν θα αλλαζε τιποτα ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........γιατι παραεξω οταν εχω ομαδα :a19:

Η ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΜΑΔΑ!!!.............και καλυτερη απο τον οσφπ........αλλα να, τα αποτελεσματα!

αυτα για την ωρα!

kalant
06/02/2007, 00:37

και σου ξαναλεω........βρες 1 διαιτητη η εποπτη α,β,γ εθνικης να σου εξηγησει πως εχουν τα πραγματα!!!(δεν θελεις)

ναι δεν το'ξερα να ψαχνω τους εποπτες, εχω και πιο σοβαρες δουλειες να κανω...

εσυ για πες μου δεν εχεις ευνοηθει? τι θα μου πουν δηλαδη οι εποπτες? οτι ευνοειται ο ολυμπιακος? εσυ δεν βλεπεις αλλα λαθη διαιτησιας σε αλλους αγωνες?

ξερω ποναει πολυ η ελλειψη αλλα μην τα ριχνετε συνεχεια στην διαιτησια, κατανταει αηδια πια...

καλο βραδυ συμφορουμιτη...

Υ.Γ. για την 7αρα δεν εχεις πει ακομα ομως, θα σε μαλωσω ;)

Gandalf dr685sm
06/02/2007, 09:07
Ακόμα μαλώνετε ρε παιδιά για το αν ο διαιτητής έφταιγε;...

Ενα παιχνίδι ήταν στην τελική.... Αν δεν χάναμε τόσους και τόσους βαθμούς στο πρωτάθλημα σε άλλα παιχνίδια, δεν υπήρχε περίπτωση να λέγαμε ....και να λέγαμε.... και να λεγαμε...
Κάποιο παληκάρι το είπε πριν... μπορεί να χάσεις όλα τα derby αλλά να έχεις σταθερότητα στα υπόλοιπα και απλά να το σηκώσεις μετά.

Εκεί είναι το ζητούμενο για το κατσικοχώρι και την εγχώρια διοργάνωση του.

Το θέμα είναι και το επαναλαμβάνω πάλι... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩ;

Γιατί αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι... το τι σφυρίζουν εδώ και το πως συμπεριφέρονται εδώ , έχει να κάνει με το ΕΞΩ και τον "κορβανά" των εκατομυρίων euro που δίνουν για πρόκριση σε ομίλους και νίκες-ισοπαλίες εκεί. Ειδικά στο CH.L.

Ο ΟΣΦΠ θέλει δικαίωμα σε αυτά τα χρήματα και ΠΡΕΠΕΙ να είναι συνέχεια πρώτος.
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ , για αυτό παλεύουν... Μην ξεχνάτε οτι φέτος ειδικά η ΑΕΚ πήρε 11 εκατομύρια μετά απο την Ευρώπη και ακόμα συνεχίζει. (Η ερώτηση παραμένει ακόμα... πέρα απο τις υποχρεώσεις... δεν μπορούσε κάποιο ποσό απο αυτά να γίνει μεταγραφή; )

Εκεί είναι που θέλουν όλοι να μπουν και για αυτό γίνεται οτι γίνεται εδώ. Οι μικρότεροι σκοτώνονται (ειδικά φέτος) για το UEFA και οι άλλοι δύο-τρείς για το CH.L.
Εξού και θα δείτε τι έχει να γίνει για τον τελικό Κυπέλου , τώρα που ο ΠΑΟ , μάλλον είναι μια απο αυτές τις ομάδες. Ο συμμετέχων αποκτά θέση στο UEFA, μιας και ο ΠΑΟ ήδη έχει σιγουρέψει αυτό το πράγμα και κυνηγά το CH.L για να το πάρει απο την ΑΕΚ, με πάρα πολλές ελπίδες, αν κερδίσει τον ΟΣΦΠ (...αυτό βέβαια είναι άλλο σενάριο) και μετά την ΑΕΚ στην έδρα της , πάιρνοντας εκδίκηση απο τον πρώτο αγώνα..

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΒΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ... και οχι για τις κούπες και τα κατσαρολικά... που είναι κέρδος βέβαια , αλλά εκείνο που ενδιαφέρει είναι το αντίτιμο τους που οδηγεί απευθείας σε ομίλους.

Για την ομάδα μου, εύχομαι να βρεί γρήγορα τον εαυτό της , μιας και στα μέσα Φλεβάρη μας περιμένουν οι Γάλλοι με άγριες διαθέσεις.

Gandalf

idi
06/02/2007, 10:20
ρε αρχιδαρα πειραιωτη ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ υπαλληλε του κοκκαλη ελα να μας κλασεις το Μπουτσο!

μαγκα του internet !!!

alximistis
06/02/2007, 10:33
γεια σου ρε μάγε Γκάνταλφ με τα ωραία σου!!!!!!
Άντε ρε παλλουκάρια κουραστήκαμε πια.
Είπατε μία για το διαιτητή είπατε δύο, τρεις νισάφι πια!
Μην κάνουμε σαν χήρες στο κρεβάτι που αφού πήγαν μετά το θυμήθηκαν και κλαίνε!
Αμάν πια.

idi
06/02/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979

οικο εχεις πρόβλημα… πρεπει να σε κορόιδευαν τα αλλα παιδάκια στο σχολειο οταν ησουν μικρος....και σου έμεινε κομπλεξ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
06/02/2007, 10:35

re malaka ai gamisou...exw leiwsei sto gelio lemeeeeeeeeeeee :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tha me apolysoun re malakaaaaaaaa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
06/02/2007, 11:03
.

77003

DEMINIO
06/02/2007, 11:32
Μήνες και μήνες παρακολουθώ......
Όλα τα ποστ, όλες τις τοποθετήσεις......
Και τα παίρνω, αλλά δεν μιλάω......
Αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.......

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όλοι εσείς οι Ολυμπιακοί που μιλάτε.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ;;;;; :a28: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ;;;;;;; :nono: :nono:

Να ξέρουμε ποιος μας τη λέει ρε παιδί μου.... :a22: :a22: :a22:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/02/2007, 12:54
ρε αρχιδαρα πειραιωτη ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ υπαλληλε του κοκκαλη ελα να μας κλασεις το Μπουτσο!

μαγκα του internet !!!

Προσεχε τα λογια σου.

vangelis 64
06/02/2007, 12:56
Ηρεμα παιδιά!

Gandalf dr685sm
06/02/2007, 13:16
Μισό ρε... αν είναι καυγάς .... να το κάνουμε και american bar...(με προφορά Παπαγιαννόπουλου)

Pop-corn , πασατέμπο, coca-cola ...πάρε-πάρε-πάρε...

Gandalf

alximistis
06/02/2007, 13:20
έτσι μπράβο!!!
Για... σφαχτείτε. Ξέρετε τι καλά είναι από το διαδίκτυο και τι εύκολο;;;;;;
Αν είναι να το κάνετε κάντε το σωστά τουλάχιστον.

12 η ώρα το μεσημέρι... κάτω από τον ήλιο... πλάτη με πλάτη!
Θα στηθείτε θα απομακρυνθείτε 10 βήματα και ΜΠΑΜ!
όποιος φάει τον άλλον.
Φωνάξτε μας μόνο για θέαμα και να μαζέψουμε τα πτώματα.

idi
06/02/2007, 13:21
Προσεχε τα λογια σου.

χεστηκα πανω μου τωρα! :look:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/02/2007, 13:23
ΡΕ ΙDI ΨΑΧΝΕΣΑΙ?

DUKASII
06/02/2007, 13:24
χεστηκα πανω μου τωρα! :look: ρε μη τον κοιτάς λεμε...

βαρα τον παλιοφλωρο λεμε..

"προσεχε τα λόγια σου " λεει ο κοτοπουλακις ο γαυρακος...ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟ..ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙς..

ΔΕΝ ΕΙΔΕς ΠΡΙΝ ΜΠΕΙς ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ??ΣΚΙΑΧΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ?

ναι προσεχε ιντι μη σου αερίσει καναν ορχι...:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
06/02/2007, 13:25
θα με δειρεις?

Julius
06/02/2007, 13:27
Pantos ean apofasisete na to synexisete.... vazo 50 eyro ston Karaflo ekdikiti

alximistis
06/02/2007, 13:27
θα με δειρεις?

Μπορώ να βλέπω;;;;;;;;;;;;;;

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/02/2007, 13:29
θα με δειρεις?

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!

DUKASII
06/02/2007, 13:31
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!! μπορείς σε παρακαλω να ΄βάλεις μια φωτό σου ημίγυμνος ..

για να αποφασίσω σε ποιον θα ποντάρω??

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

idi
06/02/2007, 13:32
ρε να σε ρωτησω κατι?

εισαι βλακας? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/02/2007, 13:36
ρε να σε ρωτησω κατι?

εισαι βλακας? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΕΡΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΕΚΙΛΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ:beer:

alximistis
06/02/2007, 13:39
ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΕΡΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΕΚΙΛΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ:beer:

Είστε μαλάκες και οι δύο!!!
Χαλάσατε το θεαμα!!!

DUKASII
06/02/2007, 13:39
ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΕΡΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΕΚΙΛΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ:beer: α για ραντεβού εψαχνες τελικα ε?

δε το λεγες νωρίτερα...:lol: :rotflmao: :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/02/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
α για ραντεβού εψαχνες τελικα ε?

δε το λεγες νωρίτερα...:lol: :rotflmao: :lol: :D :D

ZETARAS
06/02/2007, 13:45
Επειδή χθες ήμουν εκτός ένα έχω να σας πω

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΨΑΣ

:wave2: :wave2:

idi