PDA

View Full Version : Mhn ToyΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.....

tati
30/01/2007, 09:48
σορρυ αν δε ταιριάζει στις γενικές....

αλλά ρε γμτ......αν ειναι πιωμενος ο άλλος μην τους αφηνετε να καβαλησει, να οδηγησει

και ας θυμωσει...ας απειλεισει...ας λεει οτι ειναι καλα..

παρτε του τα κλειδιά και πηγαινε τον σπιτι το φιλο σας, βαλτε τον σε ενα ταξι

χαμενη ζωη ετσι απλά ρε γμτ για το τιποτα

(σορρυ παιδιά αλλα δε μπορω να το χωνεψω.........

μη βαζετε θλιμμενες φατσουλες κτλ κτλ απλά εχετε κατα νου αν μπορειτε να σταματησετε το φιλο σας απο το να οδηγησει πιωμενος, να επιμεινετε)

adam_tsouk
30/01/2007, 09:50
ποτε δεν αφηνουμε το μυαλο μας να δεχτει οτι κατι κακο μπορει να συμβει...

οποτε ποτε δεν πραττουμε αποφασιστικα για να προστατευσουμε φιλους.....

tati
30/01/2007, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ποτε δεν αφηνουμε το μυαλο μας να δεχτει οτι κατι κακο μπορει να συμβει...

οποτε ποτε δεν πραττουμε αποφασιστικα για να προστατευσουμε φιλους.....

ναι και οταν ερθει η ωρα εκεινη και εμεις οι ιδιοι θα πουμε οχι μπορω καλα ειμαι θα παω μεχρι το σπιτι....

το ξερω εκεινη την ωρα λες δε θα συμβει τιποτα..

τι να πω ρε γμτ...........

δεν ξερω

Cpt. Haddock
30/01/2007, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
τι να πω ρε γμτ...........

τίποτα

Απλά άλλο ένα πάθημα που ίσως κάποτε για καποιους άλλους γίνει μάθημα.

kalesin
30/01/2007, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τίποτα

Απλά άλλο ένα πάθημα που ίσως κάποτε για καποιους άλλους γίνει μάθημα.

δυστυχως ομως καπετανιο μου, γινεται μαθημα μονο σε αυτους που εχουν παθει..
θα πρεπει δηλαδη να χαθουν οι μισοι για να μαθουν οι αλλοι μισοι ρε γαμωτο;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΞΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

tati
30/01/2007, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΞΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

μοναχα ηλία μου δε νομίζω οτι το κανει κανεις ιδιαίτερα για μαγκιά, απλά υπερκτίμηση ικανοτήτων...και αν εισαι και "φορτωμενος" συναισθηματικά και ..και ,,,και

για αυτο αν καποιος ειναι πιο "ξεκαθαρος" εκεινη τη στιγμη να αναλαβει να τον σταματησει

dukeandthecity
30/01/2007, 10:21
λοιπόν ..... πρόσφατα καλώ ταξι για να "μαζεψει" φιλο μου μοτοσικλετιστή απο βραδινή εξοδο που είναι χώμα και νερο = λάσπη. Με τα χίλια ζόρια τον βαζω μέσα, πληρώνω τον ταριφμαν και του λέω την οδο για να τον παει. Κανει αναστροφή ο ταξιτζής, τσουλαει 5 μέτρα και ανηγει την πορτα του συνοδηγού και βλέπω τον φίλο μου να απωθείται βιαίως εξω απο το αυτοκίνητο μετα μπινελικίων για στενα συγγενικά προσωπα α' βαθμου. Για να μην τα πολυλογώ ο σουρωμένος δεν περνει απο λόγια. Το μονο που μπορουσα να κανω ήταν να πηγαίνει αυτος μπροστά και εγω με το κουτι απο πίσω μεχρι το σπίτι του. Οταν φτασαμε σπιτι του, σταματησε κανονικα αλλα δεν εβαλε ποδι κατω και ετσι σωριάστηκε μαζι με την μηχανή. :sun:

KaterinaX
30/01/2007, 10:25
κριμα..
Ας δωσουμε μεγαλυτερη αξια στη ΖΩΗ!

tati
30/01/2007, 10:26
παιδιά τα ίδια πραγματα θα συνεχίζονται να γίνονται οτι και να πουμε............απλά αγανάκτησα και επρεπε να μιλήσω καπου...

ισως αν ξερουμε οτι θα βγουμε να πιουμε να μην περνουμε τη μηχανή μας

τιποτα...τα ιδια θα συνεχίζονται..

airamhag
30/01/2007, 10:32
εχω μπει πολλες φορες μετα απο παρτι εξοδο κλπ σε αυτοκινητο που ο οδηγος οχι μονο εχει πιει
αλλα εχει παρα πιει ...

κ πολλες φορες στην παρεα μου εχει χαλασει το κεφι γιατι ο πιωμενος οδηγος επεμενε να οδηγησει ( ξερο κεφαλι!)

δεν ειναι ωραιο ουτε καν σαν θεαμα...

καποτε μου ειχαν στειλει εναν μαιλ μιας κοπελας που την χτυπησε πιωμενος οδηγος.

εν ολιγοις ηκοπελα επεζησε , καηκε παντου..παραμορφωθηκε κ ζει πλεον μονο με τις γαζες...κ αυτο μετα απο πολλες επεμβασεις...

Λεωνίδας
30/01/2007, 10:57
σορρυ αν δε ταιριάζει στις γενικές....

αλλά ρε γμτ......αν ειναι πιωμενος ο άλλος μην τους αφηνετε να καβαλησει, να οδηγησει στο Δέλεαρ εσύ πόσους αφήνεις κάθε Δευτέρα :rolleyes:
edit: χωρίς ίχνος ειρωνείας / κακίας

Nefeli
30/01/2007, 10:59
Αν δω κάποιον ξένο να πίνει αναρωτιέμαι τι θέλει να ξεχάσει αυτός ο άνθρωπος και τι θέλει να θυμηθεί, πόση μοναξιά δεν μπορεί να αντέξει …. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι.

Σημασία δεν έχει να βοηθήσουμε το φίλο μας όταν είναι μεθυσμένος αλλά να τον βοηθήσουμε να μην μεθύσει.

Αν γνωρίζω ένα φίλο που πίνει, μπαίνω στην έγνοια του και προσπαθώ να ακούσω την ιστορία του και να καταλάβω τι είναι αυτό που του δημιουργεί τέτοια μειωμένη αυτοεκτίμηση ώστε να θέλει να την ενισχύσει πίνοντας (γιατί αυτό σημαίνει η τάση για κατανάλωση ποτού) αυτός νομίζω είναι ο τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν που αγαπάμε και που έχει την τάση για ποτό και μεθύσι. Και επίσης αν τα τσούζει μαζί μας είναι ένας τρόπος του να μας ζητήσει ένα χέρι βοηθείας.
Σημασία δεν έχει να βοηθήσουμε το φίλο μας όταν είναι μεθυσμένος αλλά να τον βοηθήσουμε να μην μεθύσει.

Το να προσπαθήσεις να εμποδίσεις κάποιον να οδηγήσει όταν είναι μεθυσμένος είναι κάτι που δεν θα το καταφέρεις γιατί δεν λειτουργεί …να το πω λίγο χαζά ούτε αντανακλαστικά το μυαλό του και το πιο πιθανό είναι να γίνει φασαρία
Νομίζω πως το μόνο που μένει να κάνουμε αν ενδιαφερόμαστε, είναι να αφήσουμε ότι άλλες υποχρεώσεις έχουμε και αν παρατείνουμε την παρεούλα, με καφεδάκι και νεράκι, κουβέντα χαλαρή, δόσιμο στοργής τρυφερότητας και αγάπης.

Τώρα για όλα τα παραπάνω μπορεί να κάνω και λάθος.

:sun:

tati
30/01/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
στο Δέλεαρ εσύ πόσους αφήνεις κάθε Δευτέρα :rolleyes:
edit: χωρίς ίχνος ειρωνείας / κακίας

.............

Λεωνίδας
30/01/2007, 11:06
............. έτσι είναι δυστυχώς και θα χτυπάμε το κεφάλι μας αν γίνει η στραβή... το έχουμε ξαναθίξει το θέμα (o SF συγκεκριμένα) αλλά δε βλέπω να μειώνονται οι μπύρες
μόνο καλή τύχη έχω να ευχηθώ :sick:

bartlal
30/01/2007, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli

ακαρδη και ασπλαχνη, γιατι εμενα ουτε λιγη τρυφεροτητα δεν με εχεις προσφερει που με βλεπεις να κατεβαζω το νερο σαν coca cola?

:(

:sad:

airamhag
30/01/2007, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli

Τώρα για όλα τα παραπάνω μπορεί να κάνω και λάθος.

συμφωνω 100% μαζι σου.

αλλωστε ( αλλαζουμε θεμα ) εαν πινεις συστηματικα οταν εισαι ψυχολογικα πεσμενος οδηγησαι νομιζω κοντα στον αλκοολισμο...

αλλα ολα αυτα ειναι η μια περιπτωση .το ατομο που πινει για να ξεχασει.
υπαρχει κ η περιπτωση που πινεις για να διασκεδασεις ( αλλο θεμα ...)

οκ..πιες ενα δυο ποτα..αλλα μην το παρακανουμε...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι μπορουμε μετα να οδηγησουμε ...

Alki_Viades
30/01/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
λοιπόν ..... πρόσφατα καλώ ταξι για να "μαζεψει" φιλο μου μοτοσικλετιστή απο βραδινή εξοδο που είναι χώμα και νερο = λάσπη. Με τα χίλια ζόρια τον βαζω μέσα, πληρώνω τον ταριφμαν και του λέω την οδο για να τον παει. Κανει αναστροφή ο ταξιτζής, τσουλαει 5 μέτρα και ανηγει την πορτα του συνοδηγού και βλέπω τον φίλο μου να απωθείται βιαίως εξω απο το αυτοκίνητο μετα μπινελικίων για στενα συγγενικά προσωπα α' βαθμου. Για να μην τα πολυλογώ ο σουρωμένος δεν περνει απο λόγια. Το μονο που μπορουσα να κανω ήταν να πηγαίνει αυτος μπροστά και εγω με το κουτι απο πίσω μεχρι το σπίτι του. Οταν φτασαμε σπιτι του, σταματησε κανονικα αλλα δεν εβαλε ποδι κατω και ετσι σωριάστηκε μαζι με την μηχανή. :sun:

Νομιζω ειναι λιγοτερο δυσκολο να σταματησεις καποιον που ξερεις πως θα οδηγησει πριν γινει σκνιπα παρα να προσπαθεις μετα να τον μαζευεις. Σε μια παρεα ο ενας πρεπει να εχει το νου του για τον αλλο....

Λεωνίδας
30/01/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Νομιζω ειναι λιγοτερο δυσκολο να σταματησεις καποιον που ξερεις πως θα οδηγησει πριν γινει σκνιπα παρα να προσπαθεις μετα να τον μαζευεις. Σε μια παρεα ο ενας πρεπει να εχει το νου του για τον αλλο.... μπορείς επίσης (όσο κι αν ακουστεί κωμικό) αφού φτάσει σε κατάσταση να μην μπορεί να οδηγήσει να τον φέρεις σε κατάσταση να μην μπορεί να περπατήσει / σταθεί
έτσι θα αντιδράσει λιγότερο όταν τον 'φορτώσεις' για το σπίτι

DUKASII
30/01/2007, 11:56
ξερετε καποιον που πίνει για να ξεχάσει να του πείτε οτι αμα παρει φόρα και κοπανήσει σε ενα τοιχο με το κεφάλι..θα ξεχασει πιο γρήγορα ..και πιο οικονομικά... ασε δε που η μαστουρα μετα κρατάει κοντα 2 μήνες.

οποιος πίνει γιατι διασκεδάζει ...μάλλον εννοεί οτι θέλει βοήθεια για να διασκεδάζει με οσους τον βλεπουν αφού πιει.

οσοι γουστάρουν να πινουν και να οδηγούν....:wave2: :wave2:

airamhag
30/01/2007, 11:57
μπορείς επίσης (όσο κι αν ακουστεί κωμικό) αφού φτάσει σε κατάσταση να μην μπορεί να οδηγήσει να τον φέρεις σε κατάσταση να μην μπορεί να περπατήσει / σταθεί

αυτο ειναι πολυ επικυνδινο ...δεν ειναι ?

δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει ενας οργανισμος εστω κ σε ενα ακομα ποτηρακι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ξερετε καποιον που πίνει για να ξεχάσει να του πείτε οτι αμα παρει φόρα και κοπανήσει σε ενα τοιχο με το κεφάλι..θα ξεχασει πιο γρήγορα ..και πιο οικονομικά... ασε δε που η μαστουρα μετα κρατάει κοντα 2 μήνες.

οποιος πίνει γιατι διασκεδάζει ...μάλλον εννοεί οτι θέλει βοήθεια για να διασκεδάζει με οσους τον βλεπουν αφού πιει.

οσοι γουστάρουν να πινουν και να οδηγούν....:wave2: :wave2:

:a10: :a19: :a19: :a19:

ανετα το εβαζα υπογραφη.

Λεωνίδας
30/01/2007, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
αυτο ειναι πολυ επικυνδινο ...δεν ειναι ?

δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει ενας οργανισμος εστω κ σε ενα ακομα ποτηρακι... ναι δεν έχεις κ άδικο

dukeandthecity
30/01/2007, 12:04
μπορείς επίσης (όσο κι αν ακουστεί κωμικό) αφού φτάσει σε κατάσταση να μην μπορεί να οδηγήσει να τον φέρεις σε κατάσταση να μην μπορεί να περπατήσει / σταθεί

και πως θα γινει αυτο ρε Λεωνίδα ???? Θα του κανω ενδοφλεβιες ρετσίνας ??? Για να πιει ο αλλος θα πρεπει να πιω και εγω. Η μηπως θα γεμιζω το ποτηρι μου, θα τσουγκραμε και θα το πεταω στην γλάστρα ???

Και μετα τι ? θα πρεπει να μαλωνω με τον σουρεμενακια ???

evvou
30/01/2007, 12:46
αλλά ρε γμτ......αν ειναι πιωμενος ο άλλος μην τους αφηνετε να καβαλησει, να οδηγησει

και ας θυμωσει...ας απειλεισει...ας λεει οτι ειναι καλα..

παρτε του τα κλειδιά και πηγαινε τον σπιτι το φιλο σας, βαλτε τον σε ενα ταξι

+1000000000 alla distixos polloi ligoi to kanoume afto...

egine kati? :look:

zephyr1
30/01/2007, 12:46
:smilea: :lol: :beer:

airamhag
30/01/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:smilea: :lol: :beer:

τι γελα?

παλι σφηνακια επινες ?:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol:

tati
30/01/2007, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
+1000000000 alla distixos polloi ligoi to kanoume afto...

egine kati? :look:

nai den εβαλα το ποστ γιατι ηθελα να κανω θεμα μη πινετε και οδηγειτε..ολοι το ξερουμε αυτο

χασαμε ενα φιλο ....ετσι απλα
σε λιγο ειναι η κηδεια εχω φρικαρει

airamhag
30/01/2007, 13:13
nai den εβαλα το ποστ γιατι ηθελα να κανω θεμα μη πινετε και οδηγειτε..ολοι το ξερουμε αυτο

κουραγιο...

:sad:

tati
30/01/2007, 13:16
ψέμματα...ήθελα και να σας πω αυτά που ειπα πριν...να μη πινετε και να οδηγείτε και να μην αφηνετε τους φίλους σας να φευγουν πιωμενοι

Λεωνίδας
30/01/2007, 13:19
Δεν είναι ανάγκη να είναι ή το ένα ή το άλλο
Ας είναι και τα δύο :(

Κουράγιο Τάνια :(

zephyr1
30/01/2007, 13:23
τι γελα?
παλι σφηνακια επινες ?:rolleyes:

Με αφησατε και εφυγα ομως.:rolleyes:

:lol: :rotflmao:

airamhag
30/01/2007, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με αφησατε και εφυγα ομως.:rolleyes:

:lol: :rotflmao:

:nono:

εγω σου εθεσα τον προβληματισμο διακριτικα..αν θυμασαι καλα...

κ εσυ μου ειπες " οπως εχει συνιθισει ο καθενας ,κ αμα εχεις μαθει , κλπ κλπ "

εγω παντως σαν συνεπιβατης τα σφηνακια δεν τα ηπια.....ολα.:D

zephyr1
30/01/2007, 13:34
:nono:

Ευτυχως.:D

VegasKitty
30/01/2007, 13:50
Παιδες το θεμα πινουμε και οδηγαμε δεν ειναι για πλακα!!! :nono:

Εγω στο παρελθον εχω τσακοθει απειρες φορες με φιλους μου που βγαιναμε, γινοντουσαν κομματια και μετα ηθελαν να οδηγησουν!!!

Μπορει εκεινη τη στιγμη να τσαντιστουν, να κανουν, να ρανουν, αλλα την επομενη μερα θα λενε και ευχαριστω που δεν τσακιστηκαν στο δρομο!!

Και να μην που τπτ, και να ειναι ακομα θυμομενοι μαζι σου, καλυτερα θυμομενοι παρα να μην ειναι πλεον μαζι μας!!!

evvou
30/01/2007, 14:18

καλη δυναμη κοριτσαρα :(

σκατα

ειναι πολυ αδικο ρε γμτ να χανουμε τους φιλους μας και τους ανθρωπους που αγαπαμε για μερικα ποτα παραπανω...:(

evvou
30/01/2007, 14:21

και συναπιβατης (αν μιλαμε για μηχανη) δεν πρεπει να πιει...
τι θα γινει αν ζαλιστεις και φυγεις απο το μηχανακι? και δε το λεω προσωπικα σε σενα...γενικα το λεω.

εγω παντως το εχω ξαναπει...εχω κοψει το αλκοολ. και επειδη συνηθως εγω οδηγο αν παμε καπου με τους κολλητους, αλλα και επειδη δεν εχει τ-ι-π-ο-τ-α απολυτως να μου προσφερει...

dukeandthecity
30/01/2007, 14:28
η κουβέντα εχει ξαναγινει και στο παρελθον και εχουν ειπωθει ολων των ειδων οι αποψεις.

Κριμα για το παλικαρι που εφυγε.

airamhag
30/01/2007, 14:30
και συναπιβατης (αν μιλαμε για μηχανη) δεν πρεπει να πιει...
τι θα γινει αν ζαλιστεις και φυγεις απο το μηχανακι? και δε το λεω προσωπικα σε σενα...γενικα το λεω.

εγω παντως το εχω ξαναπει...εχω κοψει το αλκοολ. και επειδη συνηθως εγω οδηγο αν παμε καπου με τους κολλητους, αλλα και επειδη δεν εχει τ-ι-π-ο-τ-α απολυτως να μου προσφερει...

+1000000

Zid
30/01/2007, 14:45
Ανάλογα και τα κιλά!!!!Λεώνιδα!!!!!:winka: :winka: :p

zephyr1
30/01/2007, 15:37
καλη δυναμη κοριτσαρα :(

σκατα

ειναι πολυ αδικο ρε γμτ να χανουμε τους φιλους μας και τους ανθρωπους που αγαπαμε για μερικα ποτα παραπανω...:(

+1

ernti
30/01/2007, 21:23
Οσο για τις περιπτωσεις ατυχηματων ΔΕ φταινε οι οδηγοι!!
Οπως ολοι γνωριζουν καλα,εμεις (ΟΛΟΙ),ειμαστε μαγκες τσιφτηδες και καραμπουζουκληδες.
Αυτη η πουτανα η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ φταιει κι αυτο το κωλοπαιδο ο ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.:dizzy:

adam_tsouk
30/01/2007, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Οσο για τις περιπτωσεις ατυχηματων ΔΕ φταινε οι οδηγοι!!
Οπως ολοι γνωριζουν καλα,εμεις (ΟΛΟΙ),ειμαστε μαγκες τσιφτηδες και καραμπουζουκληδες.
Αυτη η πουτανα η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ φταιει κι αυτο το κωλοπαιδο ο ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.:dizzy:

ε οχι και δεν φταιω εαν εχω πιει μιση καβα!

οποτε πινω (πολυ ή λιγο) στανταρ καποια μλκια θα κανω...:sick:

warlord
30/01/2007, 23:03
εγω δεν οδηγαω μεθυσμενος,εχω παρκαρει το αμαξι και την μηχανη απειρες φορες εξω απο μαγαζια και καμια 10αρια φορες ειμουν τοσο κοκκαλο που κοιμηθηκα μεσα στο αμαξι
...πριν 1 μηνα ομως ημουν στο μπαρ ενως φιλου με αλλους φιλους,ηπια τοσο πολυ που το ξεχασα οτι ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΩ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ και ηταν η πρωτη φορα που πηρα την μηχανη να γυρισω σπιτι,με τα πολλα σηκωνομε το πρωι και τρομαξα γιατι δεν θυμομουνα απο που γυρισα σπιτι,παω κατω στην μηχανη και βλεπω το καρτερ σπασμενο.....να τα μας λεω και μετα εκραξα τους φιλους εναν εναν που με αφησαν να οδηγησω πως ημουν και τους ταλαιπορισα :smokin: για να πανε να μου φτιαξουν αυτοι το καρτερ οσο δεν παει.....
Α το καρτερ εμαθα οτι εσπασε πριν βαλω μπρος την μηχανη οταν επεσα μαζι της κατω
Σκατα ημουν...
Δωστε εντολες στους φιλους σας πως να αντιδρουν σε τετοιες καταστασεις και αμα γινετε κοιταχτε να μην ερχεστε ποτε σε τετοιες καταστασεις
Κριμα το παλικαρι

hdbiker
31/01/2007, 00:05
Δωστε εντολες στους φιλους σας πως να αντιδρουν σε τετοιες καταστασεις και αμα γινετε κοιταχτε να μην ερχεστε ποτε σε τετοιες καταστασειςΠολυ σωστα!!Μαγκια ειναι να μην πινεις σαν νεροφιδα,να ξερεις τι κανεις κ πως συμπεριφερεσαι.Οταν οδηγας δεν πρεπει να πινεις πολυ κ να γινεσαι λιωμα.Αν παλι θες να τα πιεις,πολυ καλα θα κανεις να αφησεις αμαξι η μηχανη,να παρεις ενα ταξακι κ να γινεις ετσι λιαρδα.Καποτε επινα ενα μπουκαλι Ιακωβο μονος.Περασαν χρονια αλλα κ φιλοι χαθηκαν για παντα.Τωρα ενα ποτηρακι Ιακωβο,με αργες γεματες γουλιες απολαυσης.....Δεν το παιζω δασκαλος, αλλα οταν δεις φιλαρακια να χανοντε σε νεαρη ηλικια απο το ποτο,αρχιζει κ πηζει το ρημαδι για κεφαλι.
Κ εαν καποιος θελει να τα πιει ας αφησει το τιμονι κ να παρει ενα ταξι.Μαγκια ειναι η ζωη,παιδια.Κ φορατε παντα κ το ρημαδι το κρανος,για αυτο το αγορασαμε!
Κριμα για το παληκαρι!

PriestBecause
31/01/2007, 00:57
Mια καλη λυση να πατε καποιον σπιτι οταν εχει πιει ειναι να κανετε αυτο που εκανα εγω.Παω να συναντησω ενα φιλο μου σε ενα κλαμπ.Το παιδι μολις ειχε αγορασει το παπι του.Μου λεει το αλλο το παλικαρι πως ο αλλος ειχε πιει τις πουτανας και να μη τον αφησω να οδηγησει.Πεταγομαστε λοιπον απεναντι απο το μαγαζι για φαι και του λεω καποια βλακεια για να μου δωσει τα κλειδια να τα κραταω εγω.Οταν μου ζητησε τα κλειδια του λεω το εξης:η θα σε παω εγω η θα πας με τα ποδια τελειωσε!!!Τελικα μου ειπε οκ κ πηγα πρωτα τον εναν κ μετα τον αλλον.Βεβαια τη πατησα εγω γιατι με σταματησαν κατι στρουμφακια και δεν ειχα διπλωμα:a13: αλλα ευτυχως ηταν γνωστοι του πατερα μου κ τη γλυτωσα...:D

KaterinaX
31/01/2007, 01:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από PriestBecause
Mια καλη λυση να πατε καποιον σπιτι οταν εχει πιει ειναι να κανετε αυτο που εκανα εγω.Παω να συναντησω ενα φιλο μου σε ενα κλαμπ.Το παιδι μολις ειχε αγορασει το παπι του.Μου λεει το αλλο το παλικαρι πως ο αλλος ειχε πιει τις πουτανας και να μη τον αφησω να οδηγησει.Πεταγομαστε λοιπον απεναντι απο το μαγαζι για φαι και του λεω καποια βλακεια για να μου δωσει τα κλειδια να τα κραταω εγω.Οταν μου ζητησε τα κλειδια του λεω το εξης:η θα σε παω εγω η θα πας με τα ποδια τελειωσε!!!Τελικα μου ειπε οκ κ πηγα πρωτα τον εναν κ μετα τον αλλον.Βεβαια τη πατησα εγω γιατι με σταματησαν κατι στρουμφακια και δεν ειχα διπλωμα:a13: αλλα ευτυχως ηταν γνωστοι του πατερα μου κ τη γλυτωσα...:D

τυχερος! να μην το ξανακανεις ομως...

Vstrommer71
31/01/2007, 01:13
Οποτε φιλοι μου καλοι,κανοντας μια ρητορικη ερωτηση,ειμαστε τοσο εθισμενοι που εξαρτωμαστε απο τα ξιδια?
Δηλαδη αν βγουμε και ΔΕΝ πιουμε απαραιτητα αλκοολ αποτελει αμαρτια?
Μου φαινεται οτι καπου εχουμε χασει την μπαλα:confused:
Αφου τα ξιδια ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ωφελουν,ποιος ο λογος δηλαδη να κανουμε ολοκληρο χαμο για το τι θα κανουμε αμα βγουμε?
Πολυ απλα ΔΕΝ πινουμε,τελεια και παυλα.-

KaterinaX
31/01/2007, 01:16
ποσοι σκεφτονται ομως σαν εσενα....?

Vstrommer71
31/01/2007, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX
ποσοι σκεφτονται ομως σαν εσενα....?
So what?
Εγω αυτα πιστευω αλλα σε λιγο τεινω να πειστω οτι μαλλον ειμαι απο αλλον...πλανητη!:lol:

KaterinaX
31/01/2007, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
So what?
Εγω αυτα πιστευω αλλα σε λιγο τεινω να πειστω οτι μαλλον ειμαι απο αλλον...πλανητη!:lol:
so..that....το σημερινο ! δεν εισαι απο αλλο πλανητη, σωστα μιλας, αλλα συλλογιζομαι ποσοι να σκεπτονται κ να πρατουν ετσι...

H.A.Balafoutre
31/01/2007, 02:36
Την πρώτη φορά που μέθυσα ήταν όταν είχα παπί. Όλοι οι άλλοι φίλοι μου είχαν πείρα στο μεθύσι....ήμουν βλέπετε ο μικρός στην παρέα και παρατηρούσα τις χαριτωμενιές τους συχνά.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν ήπια τον άμπακο και με πήγε σπίτι ένας φίλος, διότι το είχαμε συμφωνήσει έτσι από το απόγευμα. Φυσικά σαν εικόνες θυμάμαι την τουαλέτα να ξερνάω....πάγια και παραδοσιακά αποτελεσματική πρακτική για γρηγορότερα αποτελέσματα στο ξεσούρωμα, μια που ξύπνησα πάνω στην πάπια στην πίσω θέση να κρατιέμαι γερά να μην πέσω και μια στο σπίτι να με βάζει στο κρεβάτι η μάνα μου.

Από τότε ήταν δεδομένο πως τα καφριλίκια με το ποτό τα κάνουν οι παλικαρο-επαναστάτο-αισθηματο-βλέπε με να μεθάω "μεγάλοι" και προσπάθησα να κάνω πράξη να μην κάνω τους γύρο μου να δυσφορούν από το δικό μου μεθύσι όπως αισθανόμουνα εγώ ως ο μικρός της παρέας.

Από τότε φυσικά έχω μεθύσει πολλές φορές και σίγουρα έχω προκαλέσει δυσφορία στους γύρο μου.

Αλλά μόνον μια φορά, όταν ήμουν φαντάρος, πραγματικά αισθάνθηκα πως παρέβηκα τον κανόνα ενώ ταυτόχρονα οδηγούσα με άλλους στο αμάξι, καθαρά από βλακεία. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, πήρα βαθιές ανάσες, προσπάθησα να ξεράσω, έριξα απίστευτα δυνατές και πολλές σφαλιάρες στον εαυτό μου και σιγά σιγά με τα μάτια γουρλωμένα στο δρόμο πήγα ασφαλής σπίτι.

Όλες τις άλλες φορές, είτε πήγα με τα πόδια γιατί ήξερα πως πάω για πιώμα και πήγα στον τόπο του πιώματος με τα πόδια, είτε παράτησα ότι οδηγούσα και την επόμενη μέρα προσπαθούσα να θυμηθώ που το είχα παρκάρει, είτε με πήγαν άλλοι.

Βλέπετε, όταν ήξερα πως θα πάω έξω για πολύ ποτό έκανα ένα απλό σχέδιο για να μην χρειάζεται να τραγικοποιώ τα πράγματα μετά. Τόσο απλό. Ίσως το ότι όταν πίνω δεν γίνομαι παλικαράς και θυμάμαι την ποτάνα την κενωνία ή άλλα τέτοια χαρούμενα.....αλλά θέλω να κάτσω κάπου ήσυχα να ηρεμήσω ή και να κοιμηθώ χωρίς να ενοχλώ κανέναν πέραν του εαυτού μου.

Αλλά σε καμία των περιτπώσεων δεν οδηγάω πιωμένος, με τίποτα. Και για όλα φταίει το απλό σχέδιο στο μυαλό μου πρίν πιω, να τα φέρω έτσι ώστε να μην τραγικοποιώ το μετά.....και φυσικά δεν περνάει από το μυαλό μου να οδηγήσω.

Αφού έτσι κι αλλιώς το πιώμα φέρνει τον εαυτό μας σε μια ντροπιαστικά ελλεϊνή κατάσταση πιο το νόημα να με βλέπει άνθρωπος έτσι και φυσικά ποιό το νόημα να οδηγώ.

Αρκεί να σας πω, πως μια φορά που τράκαρα, πολύ πρίν πάω φαντάρος, με έναν που πετάχτηκε από στόπ ξυμερώματα Κυριακής κι αφού είχα κάνει σινιάλο με τα φώτα, φορούσα ζώνη, έκοψα ταχύτητα, μόνον κόρνα δεν πάτησα, ήμουν όλο το βράδυ σε κλάμπ με φίλους, με δικό μου μπάρμαν για free ποτά όσα ήθελα και το μόνο που ήπια ήταν νερό tonic.......μιλάμε για ειρωνία ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑ.......ούτε καν ο πατέρας μου που με ρωτούσε το πρωί πού είναι το αμάξι και το ποιός έφταιγε...........διότι αν και νεαρός στο τιμόνι και στην ηλικία, οι άλλοι, οι μεγάλοι (ούτε αυτοί είχαν πιεί, απλώς τα έκανα σαλάτα με τα σήματα) και πιο έμπειροι έκαναν το λάθος. Ήταν μια εμπειρία που πραγματικά μου απέδειξε πως είμαι στο σωστό δρόμο από πολλές απόψεις. Το να προλαμβάνεις κι όχι να αντιδράς.

Γενικά στην παρέα μου σε αυτό το θέμα είμαστε όλοι κάθετοι και δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για το ποιός θα οδηγήσει μετά από πιώμα....πάμε με τα πόδια.

H.A.Balafoutre
31/01/2007, 02:50
Ελπίζω να μην κούρασα με το παραπάνω πόστ, αν και πραγματικά οι εμπειρίες σε αυτό το θέμα είναι άπειρες (λιγότερες δικιές μου, πολλές περισσότερες που έχω ακούσει-δει), διότι χρονικά δεν έθεσα σωστά τις παραγράφους, αλλά το νόημα το καταλαβαίνετε φαντάζομαι.

Ένα λαθάκι, παρά τον πρότερο έντιμο βίο, που δεν κόστισε στους άλλους και σε μένα και που φυσικά δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί.

PriestBecause
31/01/2007, 03:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX
τυχερος! να μην το ξανακανεις ομως...

τωρα πια εχω διπλωμα.Το πολυ πολυ να με γραψουν για υπερκυβισμο αν εχω το μοτερ κανενος φιλου μου..:smilea: