PDA

View Full Version : Προτοτυπος αγωνας εντουρο απο την Motor & Nature

STOYBI
30/01/2007, 21:47
Εφέτος θα εγκαινιάσουμε ένα ακόμη event, το Attika Twins, όπου θα κληθείτε να συμμετάσχετε ανά ζεύγη. Όχι με την συνήθη συνεργασία των partners, αλλά χωριστά. Φανταστείτε μια κυκλική, σηματοδοτημένη διαδρομή, μήκους περίπου 25χλμ, το φιλέτο ενός αγώνα enduro, χωρίς ουρές και βαρετές φλαταδούρες. Το κάθε δίδυμο που θα δηλώσει συμμετοχή, θα αποκτήσει κοινό νούμερο ανά μοτοσικλέτα π.χ. 135α, 135β και κάθε αγωνιζόμενος θα μάχεται μόνος του, αλλά η τελική βαθμολόγηση θα είναι ομαδική. Μια πρωτότυπη σκυταλοδρομία, όπου θα περιλαμβάνει εναλλαγή αναβάτη / μοτοσικλέτας ανά γύρο, σε χρονική διάρκεια έξι (6) ωρών! Stay Tuned! :D

Λευκογοβου..... Εχει και Κονιστρες μεσα..... :evil:

:smokin:

KaTaNaS
30/01/2007, 21:50
:a8:

OldMan
30/01/2007, 21:51
Μπερδεμένα μας τα λες ρε Κώστα...:confused:

OldMan
30/01/2007, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Αρκούδε, είσαι ..??? :blush:

STOYBI
30/01/2007, 21:52

Εσυ να κοιταξεις να παρεις αυτο που λεγαμε και μετα να σου τρεχουν τα σαλια !!! :mad:

:lol: :lol:

:beer: :beer:

:wave2:

OldMan
30/01/2007, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αρκούδε, είσαι ..??? :blush:

Λέγε ρε...

(αλλιώς θα πάω με τον Βρωμόπουλο...) :alien:

STOYBI
30/01/2007, 21:56
Μπερδεμένα μας τα λες ρε Κώστα...:confused:

Δεν εβγαλαν λεπτομερειες ακομα.. Αλλα ωραιο ακουγετε...:blush:

Πιθανον το κοβω μοιρασμενο το 6αωρο στα δυο με συνολο βαθμους ποινης στο ζευγος !! :rolleyes:

STOYBI
30/01/2007, 22:10
Λέγε ρε...

(αλλιώς θα πάω με τον Βρωμόπουλο...) :alien:

Kαι εγω που νομιζα οτι τους ειχες αφορισει ( τους αγωνες... ) :blush:

KaTaNaS
30/01/2007, 22:12
Dolman λές;

να χτυπήσουμε το δίδυμο τζουλ-στουμπ;

ο Βρωμόπουλος με ποιόν θα ζευγαρώσει; με τον Χωμάτινο; ή με τον Αφρο; :lol: :rotflmao:

σας είπα;

βρηκα ευκαιρία...

δε θα το βρειτε...

KaTaNaS
30/01/2007, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

χαχαχα , δε πρόσεξες;

δε το πρότεινε σ'όποιον κι όποιον! αλλά στον αγκαλίτσα! :lol: :rotflmao:

STOYBI
30/01/2007, 22:14
Dolman λές;

ο Βρωμόπουλος με ποιόν θα ζευγαρώσει; με τον Χωμάτινο; ή με τον Αφρο; :lol: :rotflmao:

σας είπα;

βρηκα ευκαιρία...

δε θα το βρειτε...

Κανονισε να σε κυνηγαω.... Πες... Τι ?? Ειναι πορτοκαλι ???

:smokin: :smokin:

:smokin:

OldMan
30/01/2007, 22:16

Τους έχω αφορίσει (όντως...), αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να ελαττώσω το τσιγάρο...:winka:
(για κανα τρίωρο...)

OldMan
30/01/2007, 22:19
Dolman λές;

Έλα ρε Σταυρή...
(εκκλησίες θα κλέβουμε..???):D

ο Βρωμόπουλος με ποιόν θα ζευγαρώσει;
Κάτσε να δούμε, γιατί αυτός είναι και περίεργος (φταίει το έτος γεννήσεως...):sad:

dirtbird
30/01/2007, 22:20
Dolman λές;

...

:confused: :confused: meaning ? :smokin: :smokin:

STOYBI
30/01/2007, 22:20
Τους έχω αφορίσει (όντως...), αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να ελαττώσω το τσιγάρο...:winka:
(για κανα τρίωρο...)

Παντως αν << παιξεις >> τελικα θα εχεις οτι βοηθεια χρειαστεις απο εμας !!!!

:beer: :beer:

KaTaNaS
30/01/2007, 22:24
Κανονισε να σε κυνηγαω.... Πες... Τι ?? Ειναι πορτοκαλι ???

γκουχουWR426γκούχου :a13:

θέλω και κάποιον να μου το βαζει μπρός! :lol: :rotflmao:

STOYBI
30/01/2007, 22:29
γκουχουWR426γκούχου :a13:

θέλω και κάποιον να μου το βαζει μπρός! :lol: :rotflmao:

:a011:

Δεν παιρνει μπρος καλε μου αυτο αμα πεισμωσει ( και πεισμωνει συχνα )..... :(

Ρωτα και τον Γιωργη (που ειχαμε παρεα στην Ελευσινα αν θυμασαι ) τι εχουμε τραβηξει με αυτο το μπ@υρδελ@... :(

dirtbird
30/01/2007, 22:33
:a011:

Δεν παιρνει μπρος καλε μου αυτο αμα πεισμωσει ( και πεισμωνει συχνα )..... :(

Ρωτα και τον Γιωργη (που ειχαμε παρεα στην Ελευσινα αν θυμασαι ) τι εχουμε τραβηξει με αυτο το μπ@υρδελ@... :(

Eμένα κάτι πήρε το αυτί μου ότι δεν παίρνουν και τα 300σάρια (αν δεν είναι κούτες) :winka:

STOYBI
30/01/2007, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Eμένα κάτι πήρε το αυτί μου ότι δεν παίρνουν και τα 300σάρια (αν δεν είναι κούτες) :winka:

Τα 300σαρια παιρνουν ( και κουτες να μην ειναι ...) :rolleyes: \

Αλλα πρεπει να εχουν και βενζινη τα ατιμα... :p

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
30/01/2007, 22:37
Σταυροοοο.... Με μιλαςςςς ????? :D

dirtbird
30/01/2007, 22:41
Τα 300σαρια παιρνουν ( και κουτες να μην ειναι ...) :rolleyes: \

Αλλα πρεπει να εχουν και βενζινη τα ατιμα... :p

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ακριβώς..... :smilea: :smilea:

Δεν με λΕς ρε stou....

Στα μονοπάτια τι θα γίνεται (αν υποθέσουμε ότι είναι μία ENDURO διαδρομή 25-30 χλμ πρέπει να έχει και από δαύτα) γιατί φαντάζομαι ότι η εκκίνηση θα είναι αλα-scramble.:confused: :confused:

KaTaNaS
30/01/2007, 22:45
426 ειναι του Γιώργου;

που θα γίνονται οι αγωνες Κώστα;

STOYBI
30/01/2007, 22:47
Ακριβώς..... :smilea: :smilea:

Δεν με λΕς ρε stou....

Στα μονοπάτια τι θα γίνεται (αν υποθέσουμε ότι είναι μία ENDURO διαδρομή 25-30 χλμ πρέπει να έχει και από δαύτα) γιατί φαντάζομαι ότι η εκκίνηση θα είναι αλα-scramble.:confused: :confused:

Στα μονοπατια ( και μαλλον αμα μιλαει για φιλετα μονο τετοια θα υπαρχουν ) ... Μαλλον δεν την γλυτωνουν τα αυτοκολητα !!! Και εκκινηση αλλα scramble δεν υπαρχει περιπτωση !!! Θα στουμπωσουν ολοι με την μια στα μονοπατια !!! :lol: :lol:

STOYBI
30/01/2007, 22:49
426 ειναι του Γιώργου;

που θα γίνονται οι αγωνες Κώστα;

Αναμενουμε το προγραμα !!!!

:)

dirtbird
30/01/2007, 22:49
Στα μονοπατια ( και μαλλον αμα μιλαει για φιλετα μονο τετοια θα υπαρχουν ) ... Μαλλον δεν την γλυτωνουν τα αυτοκολητα !!! Και εκκινηση αλλα scramble δεν υπαρχει περιπτωση !!! Θα στουμπωσουν ολοι με την μια στα μονοπατια !!! :lol: :lol:

Ακριβώς ...

Ενώ αν φεύγουν ανά 30sec ή λεπτό νομίζεις ότι δε θα στουμπώσουν? :confused: :confused:

STOYBI
30/01/2007, 22:55
Ακριβώς ...

Ενώ αν φεύγουν ανά 30sec ή λεπτό νομίζεις ότι δε θα στουμπώσουν? :confused: :confused:

Οχι !! :D

τουλαχιστον οι μισοι θα την γλυτωσουν !! :look:

:D

dirtbird
30/01/2007, 23:00
Αναμενουμε το προγραμα !!!!

:)

Με τι λισάνς? :confused:

STOYBI
30/01/2007, 23:04
Με τι λισάνς? :confused:

Θα πρεπει να γινεις αθλητης !!!!

ΑΜΟΤΟΕ !!! :rolleyes: Εμεις προλαβαινουμε ακομα τα καρδιογραφηματα ( Αλλοι δεν τα γλυτωνουν ) ....:winka: Οταν ερθει η ωρα θα σου πω πως !!

:beer:

dirtbird
30/01/2007, 23:10
Θα πρεπει να γινεις αθλητης !!!!

ΑΜΟΤΟΕ !!! :rolleyes: Εμεις προλαβαινουμε ακομα τα καρδιογραφηματα ( Αλλοι δεν τα γλυτωνουν ) ....:winka: Οταν ερθει η ωρα θα σου πω πως !!

Θα δούμε...

α, και θα το ξέχναγα,

κοντός λασπωτήρας is on :winka:

mpiou
21/03/2007, 18:55
Εχει και Κονιστρες μεσα..... :evil:
[/B]

Πιθανότατα θα είμαι δίπλα, στην Κύμη εκείνες τις ημέρες (29/4 δεν είναι; ). Λέω να έρθω θεατής να σας καμαρώσω :D.

Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να πει σε μας τους άσχετους που ανακοινώνονται λεπτομέρειες, όπως ώρα, ακριβής τοποθεσία κλπ; :wave2:

dirtbird
21/03/2007, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpiou
Πιθανότατα θα είμαι δίπλα, στην Κύμη εκείνες τις ημέρες (29/4 δεν είναι; ). Λέω να έρθω θεατής να σας καμαρώσω :D.

Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να πει σε μας τους άσχετους που ανακοινώνονται λεπτομέρειες, όπως ώρα, ακριβής τοποθεσία κλπ; :wave2:

Πληροφορίες θα βρεις εδώ (http://www.attika-enduro.gr/) , 2 περίπου εβδομάδες πριν τον αγώνα.:wave2: :wave2:

mpiou
24/03/2007, 13:13
Πληροφορίες θα βρεις εδώ (http://www.attika-enduro.gr/) , 2 περίπου εβδομάδες πριν τον αγώνα.:wave2: :wave2:

Ελπίζω να καταφέρω να έρθω!

KaTaNaS
02/04/2007, 08:43
αντιγραφω από αττικα -εντουρο

Στην προσπάθεια μας να εξερευνήσουμε διαφορετικούς τρόπους συναγωνισμού με τις αγαπημένες μας μοτοσικλέτες στο βουνό, χρειάζεται όρεξη για δημιουργία και αφοσίωση στην λεπτομέρεια.
Κατά καιρούς διεξάγονται αγώνες αντοχής με ζευγάρια αναβατών (partners) και στο εξωτερικό δύο αναβάτες συμμετέχουν με μία μοτοσικλέτα σε πολύωρους αγώνες!. Η ιδέα της αντοχής αναβάτη και μηχανής μαζί για τον τερματισμό, σε όλο της το μεγαλείο. Κάτι τέτοιο όμως θα δημιουργούσε ανυπέρβλητα προβλήματα στους αθλητές και έτσι σκεφτήκαμε να ζευγαρώσουμε τα δύο παραπάνω είδη αγώνα και να πως προέκυψαν τα Attika Twins.

Έτσι μετά το καλοκαίρι θα εγκαινιάσουμε ένα ακόμα event, τα Attika Twins, όπου θα κληθείτε να συμμετάσχετε ανά ζεύγη. Όχι με την συνήθη συνεργασία των partners, αλλά χωριστά. Δηλαδή οι συμμετοχές θα δηλώνονται ανά ζεύγος με κοινό νούμερο συμμετοχής και τα διακριτικά Α-Β δίπλα στα νούμερα. Επίσης οι αναβάτες θα φέρουν σαλιάρα χρώματος ανάλογο του γράμματος που έχουν (π.χ οι Α με κόκκινη σαλιάρα). Όμως τα ίδια νούμερα δεν θα είναι ποτέ μαζί στην διαδρομή μιας και η συμπλήρωση κύκλου για τον ένα θα είναι η εκκίνηση του άλλου και ανάποδα. Η διαδρομή θα είναι των 25 χλμ περίπου και θα χρειάζεται τουλάχιστον είκοσι λεπτά για να καλυφθεί. Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να επιστρέψει το ταίρι μας μπορούμε να μένουμε ζεστοί σε παρακείμενη ειδική διαδρομή (χωρίς χρόνο).

Οι αγώνες θα είναι γίνονται σε κυκλικής φοράς enduro διαδρομές μέτριας δυσκολίας, σε μονοπάτια κυρίως και δασικούς δρόμους, σηματοδοτημένες και χωρίς ΣΕΧ. Κατά το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου διέλευσης (ΣΕΔ) χωρίς υποχρέωση στάσης. Ολόκληρη η διαδρομή σαν ατελείωτη ειδική χωρίς σταμάτημα (αν μπορείτε).

Οι μοτοσικλέτες θα εξοπλίζονται με σένσορες και οι χρόνοι θα υπολογίζονται βάση γυρολογίου όπως στα scramble, και κατά αναβάτη και άνα ζεύγος. Για την βαθμολογία θα μετράει ο συνολικός χρόνος του ζευγαριού. Μια πρωτότυπη σκυταλοδρομία, όπου θα περιλαμβάνει εναλλαγή αναβάτη/μοτοσικλέτας ανά γύρο, σε χρονική διάρκεια έξι (6) ωρών! Stay Tuned!

KaTaNaS
02/04/2007, 08:43
και ο αγώνας αυτος 18 οκτώβρη!