PDA

View Full Version : Τηλεόραση για πέταμα

zireous
31/01/2007, 13:15
Πριν 3-4 μέρες έκανα το τραγικό λάθος να ανοίξω τη τηλεόραση και να ζαπάρω τις βραδυνές ειδήσεις -σπάνιο φαινόμενο. Επειδή δεν το ξαναείδα, το παρουσιάζω περιληπτικά σαν μέγιστο δείγμα ηλίθιας δημοσιογραφίας άξιας παραδειγματικής τιμωρίας -προσφέρω παπί για να δεθούν οι υπαίτιοι και να συρθούν για 20 γύρους σε κλειστή motocross πίστα της επιλογής σας.

Μου τράβηξε τη προσοχή θεματάκι special αφιέρωμα σε bluetooth συσκευές (τα ασύρματα ματζαφλάρια για το αυτί ντέ, για τα κινητά). Στο star channel (κάντε μου και κάμια μύνηση όσα νούμερα ρεπόρτερ του σταθμού το διαβάζετε αυτό, να δείτε γέλια).

Αφού άρχισε με ύφος να αναφέρει το ρεπορτάζ διάφορα τραγικά άρχισα να τα παίρνω όταν έδειξε έναν πιτσιρικά παπόβιο, με πουκαμισάκι, γυαλάκια, ξεκράνωτο αλλά το ματζαφλάρι να εξέχει από το αυτί.

Δείχνοντας το πιτσιρικά συνέχισε να αφηγείται το πως ο Έλλην πολίτης θα αντιδράσει στο κακό πρόσωπο του νόμου και θα μπορέσει να συνεχίσει αμέριμνος να μιλάει στο κινητό ενώ οδηγάει -μιας και η "κακή" νομοθεσία απαγορεύει το καλωδιωμένο handsfree-, και κατέληξε δείχνοντας έναν κουτάκια αμέριμνο να οδηγάει φορώντας ένα ματζαφλάρι, και λέγοντας έτσι θα γλιτώσετε το κατοστάρικο που είναι ο μόνος λόγος που άρχισε να ισχύει το μέτρο.

Ένα καλό μέτρο πάει να ισχύσει -που δεν θα εξαφανίσει το φαινόμενο των οδηγών που προσπαθούν έστω και κατά λάθος να πέσουν πάνω μου ενώ η προσοχή τους είναι στο να ΜΙΛΗΣΟΥΝ στο κινητό, απλά θα μειώσει ελάχιστα τον αριθμό τους-, και νά που κάποιοι στόκοι πάλι είδαν ότι γούσταραν. Και απέδειξαν ότι η τηλεόραση ακόμα όχι μόνο απευθύνεται σε ηλίθιους, αλλά αποτελείται και από ηλίθιους -άσε που αν της δώσεις λίγο χρόνο σε κάνει τάχυστα και σένα ηλίθιο -αμφιβολίες; κοίτα γύρω σου.

Το πρόβλημα δεν είναι το πως θα μιλήσεις στο κινητό, είναι η πράξη.

Το να μιλάς στο κινητό ενώ οδηγάς σημαίνει ότι μέρος της προσοχής σου πάει περίπατο, και όταν το κάνεις στη κίνηση σημαίνει ότι βάζεις τη ζωή κάποιων σε κίνδυνο.

Σημαίνει επίσης ότι άν μου ξανατύχει κοιμισμένος στόκος ενώ μιλάει στο κινητό να με κλείσει, έχω δικαίωμα να υποστηρίξω ότι είμουν σε νόμιμη άμυνα όταν αντέδρασα όπως αντέδρασα...

Σχόλια;

Cpt. Haddock
31/01/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Σχόλια;

το star channel δεν είναι τηλεόραση ρε :p

Nostra
31/01/2007, 13:18
Σημαίνει επίσης ότι άν μου ξανατύχει κοιμισμένος στόκος ενώ μιλάει στο κινητό να με κλείσει, έχω δικαίωμα να υποστηρίξω ότι είμουν σε νόμιμη άμυνα όταν αντέδρασα όπως αντέδρασα...

Σχόλια;

σκότωμα και μετά :a021:

ή

:a021: και μετά σκότωμα?

ιδού η απορία...

εναλλακτικά... follow my lead... πέτα την τηλεόραση...

:wave2: :wave2: :wave2:

dukeandthecity
31/01/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
σκότωμα και μετά :a021:

my nigga

που εισουν τοσο καιρο παλικαρι μου. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VANDA
31/01/2007, 14:47
Νομίζω ότι η προσοχή του οδηγού μπορεί να αποσπαστεί με διάφορους τρόπους που δεν απαγορεύονται, όπως με το να μιλάει με κάποιον συνεπιβάτη, με το να αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, να.. θαυμάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη κλπ κλπ... Το κινητό έχει ένα επιπλέον κακό, το ότι απασχολεί το χέρι καθ όλη τη διάρκεια συνομιλίας. Με το bluetooth αυτό αποφεύγεται, άρα δεν είναι περισσότερο επικίνδυνο από όλα τα άλλα. Λέω εγώ τώρα...

Αν έβλεπα πάντως το ρεπορτάζ στο Σταρ.. μάλλον σαν εσένα θα ένιωθα.

DUKASII
31/01/2007, 14:50
OI ξεβρακωτες ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ .

sonic22
31/01/2007, 15:45
afou i moni timoria gia to otidipote einai ENA iligiodes prostimo kala kanei o xazos kosmos kai skeutete etsi...

evale kaneis kanenan paravati na skeutei ti malakia ekane kai giati den prepei na to kanei?

to mono pou noiazei, kata ta fenomena, amfoterous einai to poso tha ponesei i tsepi!!

p.s. ma kai esi star evales na deis?

azanka
31/01/2007, 15:47
Σχόλια;

το καλύτερο το έχει πεί ένας ιταλός κομικός:
"η τηλεόραση είναι σαν την κουράδα, πρέπει να την κάνεις και όχι να την βλέπεις"

zireous
31/01/2007, 17:16
-σπάνιο φαινόμενο.

Είπα, δε βλέπω τηλεόραση. Μισή ώρα τη βδομάδα, DVD και ξερό ψωμί.

:a27:
(είδα όμως και κάποιους να τρώγονται για κάτι λέει "φραπελιές", στο τέλος οι γιαγιάδες εκεί που τρώγανε παλιά τις ελιές θα τις καταπίνουνε μαζί με τα κουκούτσια και θα τρέχουμε πανικόβλητοι να τις προλάβουμε.)

johnnyestia
31/01/2007, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Νομίζω ότι η προσοχή του οδηγού μπορεί να αποσπαστεί με διάφορους τρόπους που δεν απαγορεύονται, όπως με το να μιλάει με κάποιον συνεπιβάτη, με το να αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, να.. θαυμάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη κλπ κλπ... Το κινητό έχει ένα επιπλέον κακό, το ότι απασχολεί το χέρι καθ όλη τη διάρκεια συνομιλίας. Με το bluetooth αυτό αποφεύγεται, άρα δεν είναι περισσότερο επικίνδυνο από όλα τα άλλα. Λέω εγώ τώρα...

Συμφωνώ απόλυτα. Να προσθέσω επίσης και το τσιγάρο.

VanDiemen
01/02/2007, 13:35
Το θέμα είναι ότι είναι σωστό να μη μιλάμε στο κινητό ενώ οδηγούμε. Σύμφωνοι σ’ αυτό; Τώρα εφόσον το να γίνει αυτό κατανοητό και να το πιστέψει πραγματικά ο ξερόλας Έλληνας, είναι παντελώς ΑΔΥΝΑΤΟ (μιλάω για την πλειοψηφεία και όχι για το απόλυτο σύνολο), νομίζω ότι η καταστολή είναι η μόνη λύση. Και θα σας πω και μια προσωπική ιστορία, άσχετη μ' αυτά που υποστηρίζω. Πρόπερσι ήρθε ένας φίλος με τη μηχανή του από το γραφείο μου, όπου είχα πάει χωρίς κράνος (κακώς), επειδή είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και φύγαμε για μια βόλτα στην παραλία. Στο δρόμο με πετυχαίνει ένας ζητάς και σε χρόνο μηδέν έχει γυρίσει και με σταματάει. Του λέω είναι η πρώτη φορά που απομακρύνομαι πάνω από 1 χλμ. χωρίς κράνος και ο φίλος μου το επιβεβαιώνει! Σκεφτικός κι αυτός, μου λέει "θα σε γράψω για κινητό για να σου βγει γύρω στα 30 € αντί για τα 80+ € που θα σου έβγαινε για κράνος".
Και σκεφτόμουν μετά: Πως γίνεται να μιλούσα στο κινητό αλλά να φορούσα κράνος; Δε γυρεύω και τα ρέστα. Ο άνθρωπος να βοηθήσει ήθελε, αλλά αυτό ήταν το παράλογο στην υπόθεση και γι' αυτό το ανέφερα. Τώρα όχι μόνο δε μιλάω ποτέ στο κινητό χωρίς να σταματήσω, αλλά φοράω πάντα κράνος, ακόμη και για απόσταση 50 μέτρων, όχι επειδή έβαλα μυαλό από το παραπάνω περιστατικό, αλλά από ένα άλλο πολύ πιο σοβαρό.

Lupo
01/02/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
OI ξεβρακωτες ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ .

Γιατί?

:confused: :confused:

Θα τις βγάλουν σε bluetooth?

:confused: :confused:

Innersense
01/02/2007, 15:23
Πέραν του γεγονότος ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ το ν επιτρέπεται το Bluetooth (με την πρόφαση ότι είναι ασύρματο) και να απαγορεύεται το hands free (με την πρόφαση ότι είναι ενσύρματο) και μοιάζει σαν απόφαση που έχει επιχορηγηθεί αοι εταιρίες που παράγουν αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος νομημοποιήται ο έχων προτεραιότητα ΑΚΟΜΑ και αν μιλούσε με το bluetooth στο κινητό και χώριζε ξέρω γω εκείνη την στιγμή με την γυναίκα του και οδηγούσε σαν παλαβός;

Δυσκολα τα πράγματα παιδιά... έρχονται μαύρες μέρες...

vangelis 64
01/02/2007, 16:19

Και απέδειξαν ότι η τηλεόραση ακόμα όχι μόνο απευθύνεται σε ηλίθιους, αλλά αποτελείται και από ηλίθιους -άσε που αν της δώσεις λίγο χρόνο σε κάνει τάχυστα και σένα ηλίθιο -αμφιβολίες; κοίτα γύρω σου.

Ολο το ρεζουμέ εκεί είναι.Ουδέν σχόλιον...

FestoNero
01/02/2007, 17:58
Το προβλημα μαλλον ειναι οτι αυτοι που εκαναν το ρεπορταζ ειναι στουκας και δεν διαβασαν τον κωδικα..
Δεν ξερω αν με τον νεο κωδικα αλλαζει κατι, αλλα αμφιβαλλω αν αλλαζει προς το χειροτερο.

76581

FestoNero
01/02/2007, 18:04
Και γενικα για τους οδηγους..
:wave2:

76585

Nostra
01/02/2007, 18:07
Τηλεόραση για πέταμα

ρε zireous...

άμα είναι να την πετάξεις την τηλεόραση...

άσε να έρθω να την πάρω να την πάω δώρο στον κωλόγερα τον dOLDMAN μπας και στραβώνεται το πρωί με καμιά Μενεγάκη και σταματήσει να μας τα πρήζει εδώ μέσα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sonic22
01/02/2007, 20:03
emena ti tha mou parete? :D :D :D

an exw dikaiwma epilogis ena psp thelw!! :D

VanDiemen
02/02/2007, 11:15
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά επειδή κάτι έπιασε το αυτί μου σχετικά με το τι θα σου έπαιρναν, ήθελα να σου πω να μην τρέφεις ελπίδες για psp :(. Για να μην τους χαλάσω την έκπληξη, δε θα σου πω τι θα σου πάρουν, αλλά θα σου δώσω ένα hint. Προσανατολίζονται σε κάτι που συνήθως το τυλίγουν στο λαδόχαρτο. :rolleyes:

sonic22
02/02/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Προσανατολίζονται σε κάτι που συνήθως το τυλίγουν στο λαδόχαρτο. :rolleyes: alisida?:look:

project.breeze
02/02/2007, 16:14
Έγω πάντως όσες φορές κόντεψα να πέσω ήταν επειδή κάποιο πιπινάκι φορούσε μίνι φουστίτσα και κουνούσε επιδεικτικά το κ@#!#!@ρακι του.Πρέπει κάτι να γίνει,καλά κάνουνε στην Αραβία και τους φοράνε μπούργκα (έτσι νομίζω λέγεται).Είναι κρίμα να σκοτωθείς και να είναι ηθικός αυτουργός ένα ανυποψίαστο πιπινάκι...

Nostra
02/02/2007, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Έγω πάντως όσες φορές κόντεψα να πέσω ήταν επειδή κάποιο πιπινάκι φορούσε μίνι φουστίτσα και κουνούσε επιδεικτικά το κ@#!#!@ρακι του......Είναι κρίμα να σκοτωθείς και να είναι ηθικός αυτουργός ένα ανυποψίαστο πιπινάκι...

να βάζεις μπαρμπούνια στα μάτια σου... :wacko: :sick:

VanDiemen
02/02/2007, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
alisida?:look:

Έλα ρε.. Μια αλυσίδα στο λαδόχαρτο λέτε στο χωριό σου;

project.breeze
03/02/2007, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
να βάζεις μπαρμπούνια στα μάτια σου... :wacko: :sick:

Και αυτό πού ακριβώς θα με βοηθήσει φίλτατε Nostra;Θέλω τεκμηριωμένη άποψη...:rotflmao:

Nostra
04/02/2007, 13:31
Και αυτό πού ακριβώς θα με βοηθήσει φίλτατε Nostra;Θέλω τεκμηριωμένη άποψη...:rotflmao:

αν εφαρμόσεις το παρακάτω δε θα τρακάρεις λόγω πιπινακίων....

Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο....

:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

zireous
14/02/2007, 20:02
Το σκοτεινό σημείο του ποστ δεν είναι το ότι συμφωνείτε όλοι όσοι απαντήσατε, είναι τα νούμερα που παίρνει το κανάλι και που αντιστοιχούν σε ένα αριθμό οδηγών που κυκλοφορούν γύρω μας...

Άσε που άμα έχουνε pimped το ride τους είναι πιο πιθανό να χαζεύουν και κάνα DVD ενώ οδηγάνε και μιλάνε στο κινητό ταυτόχρονα...

TSIV
24/02/2007, 01:54
Έγω πάντως όσες φορές κόντεψα να πέσω ήταν επειδή κάποιο πιπινάκι φορούσε μίνι φουστίτσα και κουνούσε επιδεικτικά το κ@#!#!@ρακι του.Πρέπει κάτι να γίνει,καλά κάνουνε στην Αραβία και τους φοράνε μπούργκα (έτσι νομίζω λέγεται).Είναι κρίμα να σκοτωθείς και να είναι ηθικός αυτουργός ένα ανυποψίαστο πιπινάκι...

εγω παντως ψιλοσκοτωθηκα κοιταζοντας ενα γκομενακι (ημουν βεβαια μικρος 14 χρονων εν ετη 1984 και δι αυτο συγχωρουμε:rotflmao: :rotflmao: )

ΙΠΠΕΑΣ
24/02/2007, 10:10
Έχω την εντύπωση ότι από το καιρό που τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια φτιάξανε ψηφιακές πλατφόρμες με συνδρομή, διοχετεύουν εκεί τα καλύτερα προγράμματα και η τηλεοπτική σαβούρα συσωρεύτηκε στα ελεύθερα κανάλια. Εδώ και δύο τρία χρόνια οι εκπομπές που αξίζουν στην ελεύθερη πλατφόρμα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, παρότι τα κανάλια είναι πολλά. Ένα άλλο εξοργηστικό είναι ότι όποτε βάλουν κάποια - παλιά μεν αλλά καλή - ταινία συνήθως προβάλεται μετά τα μεσάνυχτα :mad: . Δηλαδή αν πέσει κάποιος για ύπνο στις 02.00, πότε στο καλό θα κοιμηθεί; Είναι κάτι που για εμένα γίνεται εσκεμένα και υποψιάζομαι κάποιους λόγους αλλά δεν είμαι ειδικός.

Το άσχημο είναι ότι ο μέσος μικρομεσαίος πολίτης δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώνει συνδρομές, οπότε πραγματικά τον αποβλακώνει το να βλέπει τηλεόραση .