PDA

View Full Version : Άτιμο πράγμα τα σημεία στίξης ...!!!

OldMan
30/01/2007, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
και το δοχειο υπερπληρωσης το ξερω οτι θελει υπομονη εγω οταν το ειχα κανει περιμενα ποση ωρα μεχρι να ανεβασει θερμοκρασια η μηχανη για να τραβηξει το παραφλου να κανει κυκλωμα και μετα να συμπληρωσω αυτο το λιγο που θελει απο τι θυμαμαι φυρω στα τρια λιτρα συνολο θελει καπου εκει

Ααα ρε π@ύστη Κέρουακ, μας έφαγες τα καλύτερα παιδιά...:sad:
(καμιά τελεία- έστω και άνω, κανένα κόμμα - έστω και κόλον, τπτς ...???):look:

power hornet
31/01/2007, 08:44
χασιμο χρονου ειανι οι τελειες και τα κοματα οποιος καταλαβαινει καλος οποιος δεν,πολυ που με νοιαζει σιγα μην βαζω τελειες στο σχολειο ειμαστε?

OldMan
31/01/2007, 11:09
χασιμο χρονου ειανι οι τελειες και τα κοματα οποιος καταλαβαινει καλος οποιος δεν,πολυ που με νοιαζει σιγα μην βαζω τελειες στο σχολειο ειμαστε?

Οχιφυσικακαιδενειμαστεστοσχολειοουτεπουθενααλλουαλ λαναμηνπαραπονιεσαιμεταοτανσεγραφουμεστααρχιδιαμας καιδεναπανταμεστιςπιθανεςσουερωτησειςεπειδηδενκατα λαβανουμεπουτελειωνειημιαπροτασηκαιπουαρχιζειηεπομ ενη !!! :D

Cpt. Haddock
31/01/2007, 11:13

τι λε ρε πούστη μου...

δε μΕ το είπε κανένας και 20 χρόνια τώρα συνεχίζω και βαζω γμτ :mad: :a018:

power hornet
31/01/2007, 13:15
δεν με ενδιαφερει αμα εσυ δεν καταλαβαινεις.να ημουν μονο εγω που δεν βαζω κοματα και τελειες,θα ελεγα ενταξει,αλλα αμα κοιταξεις ειναι αλλοι τοσοι,αλλα να σου πω κατι,στα αρχιδια μου οπως εσυ απαντησες,γιατι δεν προκειτε να σε ρωτησω και να παρω απαντηση απο εσενα.φαινεται οτι εχεις προβλημα με την παρτη μου απο τοτε με θεμα τις βενζινες.μαλλον δεν εχεις τιποτα να κανεις και ασχολησε με τον καθενα.

fantacid
01/02/2007, 01:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ααα ρε π@ύστη Κέρουακ, μας έφαγες τα καλύτερα παιδιά...:sad:
(καμιά τελεία- έστω και άνω, κανένα κόμμα - έστω και κόλον, τπτς ...???):look:

γεια σου παλιανθρωπα βρωμο-μπητνικ αλητοβιε κ τσιπουρολαγνε!

odt
01/02/2007, 09:29

βλέπω όμως πως κόμματα κι ερωτηματικά βάζεις....:rotflmao:

sniper
01/02/2007, 09:56
Καλό θα ήταν να να τα χρησιμοποιούμε για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας.

Ειναι κρίμα να μην σε διαβάζει κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι μονο και μόνο επειδή δεν μπάινει στην διαδικασία να καταλάβει τι λες όταν δεν χρησιμοποιείς σημεία στίξης.

Και στο κάτω κάτω δεν είναι και έγκλημα να ξέρουμε την γλώσσα μας....

OldMan
01/02/2007, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
γεια σου παλιανθρωπα βρωμο-μπητνικ αλητοβιε κ τσιπουρολαγνε!

Να σε πάρω σε κανένα προξενειό μαζί ρε Άλεξ, να πεις τα καλύτερα λόγια ...!!!:D

power hornet
01/02/2007, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλό θα ήταν να να τα χρησιμοποιούμε για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας.

Ειναι κρίμα να μην σε διαβάζει κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι μονο και μόνο επειδή δεν μπάινει στην διαδικασία να καταλάβει τι λες όταν δεν χρησιμοποιείς σημεία στίξης.

Και στο κάτω κάτω δεν είναι και έγκλημα να ξέρουμε την γλώσσα μας.... SNIPER συμφωνο απολυτος μαζι σου.αλλα καμια φορα δεν σου εχει τυχει εκει που σκεφτεσε τι να γραψεις απο την βιασυνη σου να ξεχασεις κοματα και τελειες?εμενα παντος μου συμβαινει.τωρα που ειπα πιο πανω οποιος με καταλαβαινει επειδη δεν βαζω τελειες και κοματα,η οποιος δεν με καταλαβαινει λιγο με νοιαζει το ειπα πανω στο εκνευρισμο μου,γιατι ο μιστερ oldman πρεπει να εχει καποιο προβλημα με την παρτη μου.ειναι προχτες ενα θεμα που λενε καποια παιδια σχετικα με βενζινη και λενε γιατ την απλη,την σουπερ δηλαδη και την αμολυβδη.εμενα παρολου που λεει ο κατασκευστης οτι παιρνει αμολυβδη,αλλα επειδη δεν εχει καταλυτη πρεπει να βαζω σουπερ και λεω εγω και σουπερ να θελει,η μηχανη μου ειναι δευτερου σταδιου και χρειαζετε κατι καλυτερο απο απλη σουπερ και δεν καταλαβε ουτε αυτο που ειπα,μου γραφει προσπαθψ να σε πιασω αλλα δεν αμα θυμαμε καλα.πιοπ κατω κατω απανταει ενας και του λεει τι δεν καταλαβαινεις βρε oldman?ο φιλος λεει ειναι φτιαγμενο δευτερου σταδιου η μηχανη.αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,το θεμα ειναι εχει στραβωσει με την παρτη μου με ενα θεμα παλιο σχετικα με βενζινες 100αρες καο απλες αμολυβδες,εγω επεμεινα οτι η 100αρα σου δινει ενα αλογο και κανει δουλεια και ο μιστερ oldman οτι δεν κανει δουλεια.μετα ακουλουθησε μια διαμαχη.αλλα εγω δεν ειμαι κολημενος και να παρατηρω σαν διαχειρηστης αμα κανει λαθος ο power hornet60 στξν εκφραση η κατι αλο αμεσως να του την πω,το να κανω παρατηρηση αλο ειναι και το δεχομαι,αλλα συνεχεια να του την λεω.τεσοσπαντον εγω τελειωνω εδω ποτε δεν ενοχλησα κανεναν και δεν ασχοληθηκα με καπιον.φιλικα power hornet 60

Cpt. Haddock
01/02/2007, 10:59
SNIPER συμφωνο απολυτος μαζι σου.αλλα καμια φορα δεν σου εχει τυχει εκει που σκεφτεσε τι να γραψεις απο την βιασυνη σου να ξεχασεις κοματα και τελειες?εμενα παντος μου συμβαινει.τωρα που ειπα πιο πανω οποιος με καταλαβαινει επειδη δεν βαζω τελειες και κοματα,η οποιος δεν με καταλαβαινει λιγο με νοιαζει το ειπα πανω στο εκνευρισμο μου,γιατι ο μιστερ oldman πρεπει να εχει καποιο προβλημα με την παρτη μου.ειναι προχτες ενα θεμα που λενε καποια παιδια σχετικα με βενζινη και λενε γιατ την απλη,την σουπερ δηλαδη και την αμολυβδη.εμενα παρολου που λεει ο κατασκευστης οτι παιρνει αμολυβδη,αλλα επειδη δεν εχει καταλυτη πρεπει να βαζω σουπερ και λεω εγω και σουπερ να θελει,η μηχανη μου ειναι δευτερου σταδιου και χρειαζετε κατι καλυτερο απο απλη σουπερ και δεν καταλαβε ουτε αυτο που ειπα,μου γραφει προσπαθψ να σε πιασω αλλα δεν αμα θυμαμε καλα.πιοπ κατω κατω απανταει ενας και του λεει τι δεν καταλαβαινεις βρε oldman?ο φιλος λεει ειναι φτιαγμενο δευτερου σταδιου η μηχανη.αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,το θεμα ειναι εχει στραβωσει με την παρτη μου με ενα θεμα παλιο σχετικα με βενζινες 100αρες καο απλες αμολυβδες,εγω επεμεινα οτι η 100αρα σου δινει ενα αλογο και κανει δουλεια και ο μιστερ oldman οτι δεν κανει δουλεια.μετα ακουλουθησε μια διαμαχη.αλλα εγω δεν ειμαι κολημενος και να παρατηρω σαν διαχειρηστης αμα κανει λαθος ο power hornet60 στξν εκφραση η κατι αλο αμεσως να του την πω,το να κανω παρατηρηση αλο ειναι και το δεχομαι,αλλα συνεχεια να του την λεω.τεσοσπαντον εγω τελειωνω εδω ποτε δεν ενοχλησα κανεναν και δεν ασχοληθηκα με καπιον.φιλικα power hornet 60

:eyepop: :uplate: :hypnotize

δε διαβάζεται αδερφέ το κείμενο...

να ήσουν ο Μάρκες να έλεγα...

:sad: :sick:

sniper
01/02/2007, 11:01
SNIPER συμφωνο απολυτος μαζι σου.αλλα καμια φορα δεν σου εχει τυχει εκει που σκεφτεσε τι να γραψεις απο την βιασυνη σου να ξεχασεις κοματα και τελειες?εμενα παντος μου συμβαινει.τωρα που ειπα πιο πανω οποιος με καταλαβαινει επειδη δεν βαζω τελειες και κοματα,η οποιος δεν με καταλαβαινει λιγο με νοιαζει το ειπα πανω στο εκνευρισμο μου,γιατι ο μιστερ oldman πρεπει να εχει καποιο προβλημα με την παρτη μου.ειναι προχτες ενα θεμα που λενε καποια παιδια σχετικα με βενζινη και λενε γιατ την απλη,την σουπερ δηλαδη και την αμολυβδη.εμενα παρολου που λεει ο κατασκευστης οτι παιρνει αμολυβδη,αλλα επειδη δεν εχει καταλυτη πρεπει να βαζω σουπερ και λεω εγω και σουπερ να θελει,η μηχανη μου ειναι δευτερου σταδιου και χρειαζετε κατι καλυτερο απο απλη σουπερ και δεν καταλαβε ουτε αυτο που ειπα,μου γραφει προσπαθψ να σε πιασω αλλα δεν αμα θυμαμε καλα.πιοπ κατω κατω απανταει ενας και του λεει τι δεν καταλαβαινεις βρε oldman?ο φιλος λεει ειναι φτιαγμενο δευτερου σταδιου η μηχανη.αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,το θεμα ειναι εχει στραβωσει με την παρτη μου με ενα θεμα παλιο σχετικα με βενζινες 100αρες καο απλες αμολυβδες,εγω επεμεινα οτι η 100αρα σου δινει ενα αλογο και κανει δουλεια και ο μιστερ oldman οτι δεν κανει δουλεια.μετα ακουλουθησε μια διαμαχη.αλλα εγω δεν ειμαι κολημενος και να παρατηρω σαν διαχειρηστης αμα κανει λαθος ο power hornet60 στξν εκφραση η κατι αλο αμεσως να του την πω,το να κανω παρατηρηση αλο ειναι και το δεχομαι,αλλα συνεχεια να του την λεω.τεσοσπαντον εγω τελειωνω εδω ποτε δεν ενοχλησα κανεναν και δεν ασχοληθηκα με καπιον.φιλικα power hornet 60

Προσπάθησα να σε διαβάσω, αλλά απο την δευτερη σειρά τα παράτησα κιόλας... Κουράστηκε και το μυαλό μου και τα μάτια μου...

Σόρρυ αλλά δεν διαβάζεσαι... Και στο λέω εγώ που δεν έχω απολύτως κανένα προβλημα μαζί σου.

power hornet
01/02/2007, 11:06
ε παιδια ξερω οτι ειναι ολοκληρο κατεβατο,αλλα εχω βαλει και κοματα και τελειες,τι να κανουμε δεν ειμαστε ολλοι δυνατοι στην εκφραση,να με συγχωριετε

OldMan
01/02/2007, 11:07
..........φιλικα power hornet 60

Αν κατάλαβα καλά (και ΟΝΤΩΣ προσπάθησα..) εννοείς ότι έχω "προηγούμενα" μαζί σου ??? :confused:

Αν θυμάμαι καλά, αυτή η συζήτηση που αναφέρεσαι έχει πάνω από χρόνο...
Λες να στην είχα στημμένη, πότε θα γράψεις κάτι και δεν θα βάλεις τελείες ???

Αν ήταν να θυμόμουνα κάθε φορά με ποιον έχω διαφωνήσει, πάνω σε ποιο θέμα και τι μαλακίες (κατά την δική μου γνώμη, φυσικά) έλεγε αυτός...:eyepop:

power hornet
01/02/2007, 11:20
βρε oldman συνεχεια μου την λες,δηαδη το βρισκεις περιεργο ολο σε εμενα να τυγχαινουν?αμα οντος κανω λαθος ζηταω δημοσια συγνωμη σε ολους.μπορει να εχουμε σπουδασει αλα εγω ειχα ενα τρομερο προβλημα στην εκφραση.δεν χρειαζετε να του λες στα αρχιδια μας αμα δεν σου απανταμε επειδη δεν σε καταλαβαινουμε.εγω αυτα ειχα να πω.οποιος με καταλαβαινει οταν ρωτω κατι ας μου απανταει εγω θα προσπαθησω να βελτιωσω την εκφραση μου

LIBYKOS
01/02/2007, 11:21
Ειρήνη ημίν!!!

Οι διαμάχες και οι διαφωνίες είναι το βασικό χαρακτηριστικό των συζητήσεων αλλά δεν είναι ανάγκη να σκαλίζουμε και τα παλιά.

Οσον αφορά το θέμα αυτής της συζήτησης, καλό είναι να θυμούνται όσοι γράφουν "περίεργα", ότι δεν γράφουν μόνο για πάρτη τους, αλλά ότι απευθύνονται και σε κάποιους άλλους. Και όσο πιο κατανοητό ένα κείμενο, τόσο το καλύτερο για όλους.

OldMan
01/02/2007, 11:24
.δεν χρειαζετε να του λες στα αρχιδια μας αμα δεν σου απανταμε επειδη δεν σε καταλαβαινουμε.
τι να κάνω τώρα...??? :confused:

Άμα πω ότι δεν κατάλαβα -> Το κάνω γιατί δεν τον χωνεύω..

Άμα πω ότι κατάλαβα -> Πρέπει να απαντήσω (αλλά σε ΤΙ ??) ...

Nostra
01/02/2007, 11:30
τι να κάνω τώρα...??? :confused:

η καλύτερη λύση είναι να πας να γα.....

...ζώσεις καμιά σαλοπέτα γιατί οσονούπω αρχίζει και η ski season...

:a22: :a22: :a22:

power hornet
01/02/2007, 11:30
αυτο στο εγραψα επιδη το αναφερες,μπορει να ηταν και λαθος μου μπορει να σταματησει η διαμαχη και να ξεχαστουν?

sniper
01/02/2007, 11:32
αυτο στο εγραψα επιδη το αναφερες,μπορει να ηταν και λαθος μου μπορει να σταματησει η διαμαχη και να ξεχαστουν?

It takes two to tango :winka:

Cpt. Haddock
01/02/2007, 11:39
It takes two to tango :winka:

Άτιμε άντρα πως τα λες... :wacko:

OldMan
01/02/2007, 11:41
μπορει να σταματησει η διαμαχη και να ξεχαστουν?

Ποια διαμάχη ..???

Τι να ξεχαστεί ...???

:confused: :look: :confused:

OldMan
01/02/2007, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
η καλύτερη λύση είναι να πας να γα.....
...ζώσεις καμιά σαλοπέτα γιατί οσονούπω αρχίζει και η ski season...
:a22: :a22: :a22:
Σε 'χουνε τσακίσει και σένα αυτές οι λευκές νύχτες, εεε...???:sad:

Nostra
01/02/2007, 11:44
Σε 'χουνε τσακίσει και σένα αυτές οι λευκές νύχτες, εεε...???:sad:

άσε.... είμαι μεταξύ ονείρωξης και Ιμαλαΐων...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
01/02/2007, 12:02
άσε.... είμαι μεταξύ ονείρωξης και Ιμαλαΐων...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τις μαλάξεις να αποφευγεις μόνο..... των μορίων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
01/02/2007, 12:33
Χριστό δεν καταλαβα ... :(

Αλλα μ' αρεσει ! :D :a014:

FestoNero
01/02/2007, 12:46
SLIPER συμφωνω απολυτως μαζι σου.
Αλλα καμια φορα δεν σου εχει τυχει εκει που σκεφτεσαι τι να γραψεις, απο την βιασυνη σου, να ξεχασεις κοματα και τελειες;
Εμενα παντως μου συμβαινει.
Τωρα που ειπα πιο πανω:
"οποιος με καταλαβαινει επειδη δεν βαζω τελειες και κοματα, η οποιος δεν με καταλαβαινει λιγο με νοιαζει" το ειπα πανω στο εκνευρισμο μου, γιατι ο μιστερ ντoλman πρεπει να εχει καποιο προβλημα με την παρτη μου.
Ειναι προχτες ενα θεμα που λενε καποια παιδια σχετικα με βενζινη και λενε για την απλη, την σουπερ δηλαδη και την αμολυβδη.
Εμενα παρολου που λεει ο κατασκευστης οτι παιρνει αμολυβδη, αλλα επειδη δεν εχει καταλυτη πρεπει να βαζω σουπερ και λεω εγω και σουπερ να θελει, η μηχανη μου ειναι δευτερου σταδιου και χρειαζεται κατι καλυτερο απο απλη σουπερ και δεν καταλαβε ουτε αυτο που ειπα, μου γραφει προσπαθω να σε πιασω αλλα δεν αμα θυμαμαι καλα.
Πιο κατω απανταει ενας και του λεει "τι δεν καταλαβαινεις βρε oldman; Ο φιλος λεει ειναι φτιαγμενο δευτερου σταδιου η μηχανη".
Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι οτι εχει στραβωσει με την παρτη μου με ενα θεμα παλιο σχετικα με βενζινες 100αρες και απλες αμολυβδες.
Εγω επεμεινα οτι η 100αρα σου δινει ενα αλογο και κανει δουλεια και ο μιστερ ντoλman οτι δεν κανει δουλεια.
Μετα ακουλουθησε μια διαμαχη, αλλα εγω δεν ειμαι κολημενος και να παρατηρω σαν διαχειρηστης αμα κανει λαθος ο power hornet 60 στην εκφραση η κατι αλλο αμεσως να του την πω, το να κανω παρατηρηση αλλο ειναι και το δεχομαι,αλλα συνεχεια να του την λεω..
τεσοσπαντων, εγω τελειωνω εδω ποτε δεν ενοχλησα κανεναν και δεν ασχοληθηκα με καποιον.
Φιλικα power hornet 60
:wave2:
(Νταξ, στη τελευταια παραγραφο ειναι λιγο πιο δυσκολη η αναγνωση, αλλα θα επρεπε να προσθεσω λεξεις για να γινει πιο ευκολο..)
:beer:

zephyr1
01/02/2007, 12:55
Ποια διαμάχη ..???

Τι να ξεχαστεί ...???

:confused: :look: :confused:

Ποιος το εβαλε στις διαμαχες και ποιος το εκανε θεμα?:rolleyes:

Επηδει βλεπω οτι το συγκεκριμενο θεμα παιζει γενικως,εγω θα πω απλα δεν εχω προβλημα με κανεναν στο πως γραφει(θα προτιμουσα μονο τα ελληνικα).

Κυριοι μοτοσυκλετιστες ειμαστε και οχι τελειοφητη πανεπιστιμιου.

Με αγαπη Πανος σερλεμενομπουλονοκλειδος.

crs-k
01/02/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
............................
Επηδει βλεπω οτι το συγκεκριμενο θεμα παιζει γενικως,εγω θα πω απλα δεν εχω προβλημα με κανεναν στο πως γραφει(θα προτιμουσα μονο τα ελληνικα).

Κυριοι μοτοσυκλετιστες ειμαστε και οχι τελειοφητη πανεπιστιμιου.
.........................

Δεν μιλαει κανεις για "αψογη" γραφη ...

Ζηταν μονο ενα κειμενο με προτασεις, παραγραφους και οτιδηποτε τελος παντων απλο, που θα το κανει λιγο αναγνωσιμο ... :(

Ειναι τοσο δυσκολο (π.χ.) στο τελος της προτασης σου, να πατησεις ενα "Enter" και ν' αλλαξεις γραμμη? :sick:

Nostra
01/02/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειναι τοσο δυσκολο (π.χ.) στο τελος της προτασης σου, να πατησεις ενα "Enter" και ν' αλλαξεις γραμμη? :sick:

προσοχή μόνο όταν αλλάζεις γραμμή ... να μη μπερδευτείς με το καλαμάκι... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol:

OldMan
01/02/2007, 13:33
προσοχή μόνο όταν αλλάζεις γραμμή ... να μη μπερδευτείς με το καλαμάκι... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:rolleyes: Ορεξάτος είσαι σήμερα, γλυκέ μου...:D

(για πάμε να "σιγοτραγουδήσουμε" λίγο...) :D

Και μια που το θυμήθηκα..
Εσύ με έσφαξες προχθές ή ο Ugly Webmaster ??? :smokin:

Nostra
01/02/2007, 13:35
Εσύ με έσφαξες προχθές ή ο Ugly Webmaster ??? :smokin:

μόνο εγώ δεν ήμουν, οι άλλοι δε ξέρουνε...

:hypnotize :eyepop: :uplate:

:lol: :lol: :lol:

crs-k
01/02/2007, 13:43
..............................
(για πάμε να "σιγοτραγουδήσουμε" λίγο...) :D
.............................

Ειν' αρρωστια τα τραγουδια που αγαπας να λεω
αναμμενο καρβουνακι που κρατω και κλαιω

Ειν' αρρωστια τα τραγουδια τι θαρρεις
βρες αγαπες αλλου κοσμου να χαρεις
Τα τραγουδια που εχουν αιμα και καρδια
ειν' αρρωστια που δε γινεται καλαααα ... :o

Cpt. Haddock
01/02/2007, 13:44
:a47:

Druuna
01/02/2007, 13:50
Αντε Καπετανιο ν΄αναψω κι εγω ενα να σε κανω παρεουλα με, τσακισε παλι με το ασμα του ο φιλος σου....

:smokin:

OldMan
01/02/2007, 13:53
Όχιιιιιιι εδώ ρε σεις ....

Υπάρχουν οι Προβληματισμοί με το αντίστοιχο thread (και τον γλυκούτσικο διαχειριστή...) :beer:

fantacid
01/02/2007, 14:00
φιλε hornet

επειδη το φορα βασιζετε πανω στο γραπτο λογο οφειλεις, εσυ,εγω κ ο καθενας να προσπαθουμε να δινουμε κατανοητα ποστ.

σε αυτο θα βοηθησει εαν πριν πατησεις το κουστη [Αποστολη] να ξαναδαιβασεις το κειμενο σου, (δε θα σου παρει πανω απο μισο λεπτο), κ να διορθωσεις τυχον εκφραστηκα ή κ ορθογραφικα λαθη που θα εντοπισεις με την αναγνωση του ΔΙΚΟΥ σου ποστ!

τα κομματα κ οι τελιες βοηθαν στη κατανοηση.
οι παραγραφοι βοηθαν (κυριως στο νετ κ την οθονη του καθενος) στην αναγνωση.
τα εμοτικονς βοηθαν στο "χρωματισμο" της φωνης.

α κ να μη ξεχασω.....
αυτος ο ολντμαν ειναι μεγαλο καθικι!!!!
την εχει στημενη οχι μονο σε σενα αλλα κ σε μενα!!!!
ΟΛΗ την ωρα σε καποιον την λεει ο παλιογερας!!
αλλα που θα μου παει δε θα τον πετυχω σε κανα κλειστο χωματινο..... θα του αφησω ολα μου τα τακουνια στο μετωπο, για να θυμαται καθε σποντα που πεταξε σε ολους τους μικρους κ κατατρεγμενους μηχανοβιους που αναζητησαμε θαλπωρη στη αγκαλια του μοτο.γρ!!!

VIVA la revolutione!

p.s.ε πλακα κανω για τον oldman ε!!
k μη σε ψαρωνει το νικ του, στα αληθεια ειναι ενας 20αρης φερελπις νεος που εχει παρει ενα πορτοκαλι ματρακα κ χαιρετε.....................
.......κατα τα αλλα ειναι κ *γαμω τα παλικαρια!!!!

*με τη καλη εννοια!!!

OldMan
01/02/2007, 14:04
δε θα τον πετυχω σε κανα κλειστο χωματινο..... θα του αφησω ολα μου τα τακουνια στο μετωπο

Το Σαββάτο, κατά τις 11, κάνεις τίποτε ...??? :smokin:

MikeG
01/02/2007, 14:07

Οσμίζομαι βρωμοδουλειά?:smokin:

crs-k
01/02/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Αφου δεν ρωτησε "τι κανεις την Παρασκευη κατα τις 3", ενταξει εισαι ... :wacko:

Ορθιος θα φυγεις !!! :D

fantacid
01/02/2007, 14:14

ναι!

ντελιβερι κατι τακουνια!!!!

:lol: :lol: :lol:

ok μυνημα εληφθη over!!

OldMan
01/02/2007, 14:23

Εσύ που βρέθηκες εδώ, οσμισιάρη ??? :look:

(θα το σπάσεις τελέιως το BMW !!!):smokin:

fantacid
01/02/2007, 14:28

σε περιπτωση που......ξες εσυ......

κρατα μαζι σου μια βαριοπουλα.....δε ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι θα μας χρειαστει!!!

μπορω να σου πω κ ποτε........μολλις δεις δυο βαρκες!!!

:lol: :lol:

MikeG
01/02/2007, 14:29
Εσύ που βρέθηκες εδώ, οσμισιάρη ??? :look:

(θα το σπάσεις τελέιως το BMW !!!):smokin:

Έχεις στοιχεία που να το επαλυθεύουν?Γιατί μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει πάθει..ΤΖΙΤΖΙ είναι!:ninja:

MikeG
01/02/2007, 14:31
σε περιπτωση που......ξες εσυ......

κρατα μαζι σου μια βαριοπουλα.....δε ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι θα μας χρειαστει!!!

μπορω να σου πω κ ποτε........μολλις δεις δυο βαρκες!!!

:lol: :lol:

Έλα ρε τώρα εκεί στις 2 βάρκες το έχω κάνει εθνική..:smokin:

FestoNero
01/02/2007, 14:36
το φορα βασιζετε πανω στο γραπτο λογο οφειλεις, εσυ,εγω κ ο καθενας να προσπαθουμε να δινουμε κατανοητα ποστ.

σε αυτο θα βοηθησει εαν πριν πατησεις το κουστη [Αποστολη] να ξαναδαιβασεις το κειμενο σου, (δε θα σου παρει πανω απο μισο λεπτο), κ να διορθωσεις τυχον εκφραστηκα ή κ ορθογραφικα λαθη που θα εντοπισεις με την αναγνωση του ΔΙΚΟΥ σου ποστ!
...

O και καλα δινω συμβουλες που δε τηρω ο ιδιοοοοοοοοος
:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

fantacid
01/02/2007, 14:37
Έλα ρε τώρα εκεί στις 2 βάρκες το έχω κάνει εθνική..:smokin:

χαχαχαχαχα

δυο φορες ακομα κ εχει γινει διπλης κατευθηνσης!!!!

:lol:

fantacid
01/02/2007, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
O και καλα δινω συμβουλες που δε τηρω ο ιδιοοοοοοοοος
:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

βασικα εγω κανω το αλλο....
ποστα κ μετα το διαβαζω......
κ αν δε διαβαζω κανω [επεξεργασια]!!!

στη περιπτωση το θεωρησα αμελητεα.....

VegasKitty
01/02/2007, 14:59
Εγω το μονο που εχω να πω.....

Ειναι οτι παραλιγο να παρεξηγιθω (πω πω το εσφαξα το ξερω) με τον κ. Ολντμαν, αλλα μετα τον εγραψα και δε του εδωσα συμασια, γιατι μπορει να μην ξερω καλη ορθογραφια, αλλα το λαχιστον βαζω , . κτλ, κτλ.... :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε να δω τωρα ποσες διορθωσεις θα πεσουν στα λεγομενα μου..... :look:

bartlal
01/02/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Εγω το μονο που εχω να πω.....

Ειναι οτι παραλιγο να παρεξηγιθω (πω πω το εσφαξα το ξερω) με τον κ. Ολντμαν, αλλα μετα τον εγραψα και δε του εδωσα συμασια...

νομιζεις οτι εισαι η μονη που δεν του δινεις σημασια? :winka:

πακταιν, τωρα αναλαμβανεις εσυ τα ορθογραφικα! :lol: :lol: :lol:

crs-k
01/02/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
παρεξηγιθω ... δε ... συμασια ... το λαχιστον
παρεξηγηθω ... δεν ... σημασια ... τουλαχιστον

αντε να δω τωρα ποσες διορθωσεις θα πεσουν στα λεγομενα μου..... :look:

Οχι πολλες ... :D :lol:

Cpt. Haddock
01/02/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πακταιν, τωρα αναλαμβανεις εσυ τα ορθογραφικα! :lol: :lol: :lol:

:nono: :nono: :nono:

sniper
01/02/2007, 15:14
Οχι πολλες ... :D :lol:

Είσαι ανώμαλος... ή αργόσχολος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
01/02/2007, 15:18
Είσαι ανώμαλος... ή αργόσχολος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μηπως θα μπορουσαμε να βαζαμε "και" ? :( :sick: :sad:

sniper
01/02/2007, 15:20
Μηπως θα μπορουσαμε να βαζαμε "και" ? :( :sick: :sad:

Είσαι ανώμαλος... και αργόσχολος....

crs-k
01/02/2007, 15:22
Είσαι ανώμαλος... και αργόσχολος....

Τωρα μιλας ομορφα !!! :D

sonic22
01/02/2007, 15:22
Αν ήταν να θυμόμουνα κάθε φορά με ποιον έχω διαφωνήσει, πάνω σε ποιο θέμα και τι μαλακίες (κατά την δική μου γνώμη, φυσικά) έλεγε αυτός...:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
anef sxoliwn....:p

OldMan
01/02/2007, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
anef sxoliwn....:p

Όχι βρε αγορίνα μου...:nono:
(αυτό ισχύει για τους "άλλους" !!!)