View Full Version : Διαγραφη ΠΟΣΤ...
Πατρινός
02/02/2007, 14:57
Οταν διεγραφη ενα ποστ μου απο το subforum "Αγγελιες",οπως και μια αγγελια που ειχα βαλει και επωληθη...μηπως θα ηταν καπως ευγενικο να ενημερωνομουν σχετικως;...Αναρωτιεμαι απλα.Διοτι δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να μπαινεις σε ενα χωρο αρκετο(μα αρκετο...)καιρο και να συμβαινουν "ξαφνικα" καποια πραγματα... Σας ευχαριστω:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πατρινός
Οταν διεγραφη ενα ποστ μου απο το subforum "Αγγελιες",οπως και μια αγγελια που ειχα βαλει και επωληθη...μηπως θα ηταν καπως ευγενικο να ενημερωνομουν σχετικως;...Αναρωτιεμαι απλα.Διοτι δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να μπαινεις σε ενα χωρο αρκετο(μα αρκετο...)καιρο και να συμβαινουν "ξαφνικα" καποια πραγματα... Σας ευχαριστω:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal 19-09-2006 15:16
ΥΓ#1: ups, downs, οτιδηποτε για να ερθει στην επιφανεια η αγγελια χωρις να εχει να προστεθει κατι διαφορετικο, εμεσες και αμεσες κριτικες, επισυναψεις και κοντρα επισυναψεις με οοοολες τις φωτο που εχετε βγαλει με το αντικειμενο, θα ξυριζονται χωρις ΟΥΤΕ μια προειδοποιηση προκειμενου να μενει καθαρη η αγγελια με το αντικειμενο.
ΥΓ#2: ακολουθηστε οσο το δυνατον περισσοτερο τα 7 + 1 tips για αγγελιες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21729) για να βοηθηθουμε ολοι!
ΥΓ#3: προσωπικες αποριες του στυλ: που σου φανηκε η αφρικα μετα απο 230.000 χλμ χρηση, γιατι το πουλας πιο φθηνα/ακριβα απο τον κουμπαρο μου, κριμα που δεν το πουλησες ακομα, εισαι ατυχος που δεν προλαβες κλπ, μπορουν να λυθουν μεσω του συστηματος των π.μ.ς! ΑΝ υπαρξει προβλημα, ε, τοτε επικοινωνειτε με mods για να λαβουμε γνωση.
ΥΓ#4: ΟΣΟΙ γραφουν στις αγγελιες ΜΟΝΟ για να γραφουν, προτεινοντας στον αγγελιογραφο να βαλει φωτος/περιοχη/τιμη/χρονια/γενικοτερα σχολια, χωρις στην πραγματικοτητα να ενδιαφερονται να το αγορασουν οι ιδιοι ή για τους πλησιους των, αλλα το κανουν απλα για το "καλο" της αγγελιας, παρακαλουνται να ΜΗΝ το κανουν. Ο καθε αγγελιογραφος ας παρει το παραπανω ΥΓ (#2) υποψιν του. αν δεν το παρει, ειναι δικαιωμα και επιλογη του η μορφη της αγγελιας του. τσολιαδες στις αγγελιες ΔΕΝ χρειαζονται, οσο καλοπροαιρετοι και αν ειναι/ειμαστε.
ΥΓ#5: εκεινο το link που γραφει "Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή" μπορειτε να το χρησιμοποιειτε για να μας προειδοποιητε οταν η αγγελια σας περνει ανεπιθυμητη τροπη...
ΥΓ#6: οταν πραγματοποιειται η συναλλαγη (αναλογα: αγορα ή πωληση) γραψτε σε ποστ οτι οκ, για να παρει το δρομο του σκοταδιου η αγγελια για μην υπαρξουν... ετεροχρονισμενες "ενοχλησεις" προς τα εσας!
:wave2: [/B]
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πατρινός
μπορεις να διαβασεις το sticky (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28365) και δωσε κυριο βαρος στο ΥΓ#6, για την συγκεκριμενη σου ερωτηση.
:wave2:
edit: με προλαβανε!
ΥΓ#1: επιπλεον, η διαγραφη του ποστ σου σε αυτη την αγγελια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34251), δεν προσφερε τιποτα στην πληροφορηση του εν δυναμει αγοραστη, παρα μονο προσωπικο σου σχολιο * για την ΗΔΗ πουλημενη σου μηχανη!
ΥΓ#2: το οτι εχουμε να μπουμε αρκετο καιρο, δεν μας απαλλασει απο την υποχρεωση να διαβασουμε καποια sticky θεματα για να μην βρισκομαστε εξ απροοπτου και νευριαζουμε χωρις λογο οταν εχει διεξοδικα εξηγηθει στο παρελθον, την περιοδο που δεν μπαιναμε στο φορουμ!:winka:
*το ποστ σου: Θα σου εδινα το δικο μου...ειναι πραγματικα ΑΨΟΓΟ.... αλλά ΕΠΩΛΗΘΗ...σε καποιον που κατ'εμε ειναι ΤΥΧΕΡΟΣ νεος ιδιοκτητης...Γιατι καποιες μοτο ΑΞΙΖΟΥΝ
Πατρινός
04/02/2007, 18:57
Mαλιστα...:) Ακολουθειται διαφορετικη διαδικασια.Οκ.Νο problem...Ευχαριστω:beer: