PDA

View Full Version : Ενα τραγουδακι και για σενα φιλε Βαζελε !!!

STOYBI
02/02/2007, 22:45
:D

http://www.youtube.com/watch?v=5ivAF7GqNnU

:smokin:

giobazolias
03/02/2007, 00:19
χααχχαχαχαχα

για τις πορειες σας στο champions league ποιος πρεπει να τραγουδισει?

ο ΒΟΥ GEORGE????

:lol:

TROOPER
03/02/2007, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
χααχχαχαχαχα

για τις πορειες σας στο champions league ποιος πρεπει να τραγουδισει?

ο ΒΟΥ GEORGE????

:lol:

συναδελφος σου ο κυριος????:lol: :lol: :lol: :lol:

giobazolias
03/02/2007, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συναδελφος σου ο κυριος????:lol: :lol: :lol: :lol:

οχι!

λατρης της ευρωπαικης σου πορειας!

:a18:

TROOPER
03/02/2007, 00:31
οχι!

λατρης της ευρωπαικης σου πορειας!

:a18:

λυπαμαι που δεν τον γνωριζω....αλλα προτιμω αυτον μαλλον να τραγουδαει παρα να εχω στην ιδια κερκιδα κωστετσο,ρουβα,ηλιοπουλο.:lol: :lol: :lol: :lol:

giobazolias
03/02/2007, 00:34
δεν πειραζει
εχεις ανατολακη στην ενδεκαδα!

:a24:

TROOPER
03/02/2007, 00:35
δεν πειραζει
εχεις ανατολακη στην ενδεκαδα!

:a24:

:a021:

kalant
03/02/2007, 00:36
giobazolia εχεις μπει δυναμικα στο χωρο, 64 μηνυματα και ολα στις διαμαχες...

αντε να τα 1000ασεις...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giobazolias
03/02/2007, 00:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
giobazolia εχεις μπει δυναμικα στο χωρο, 64 μηνυματα και ολα στις διαμαχες...

αντε να τα 1000ασεις...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

thanks kalant

εισαι ομως υπερβολικος.........οχι δα και ολα.........εχω επισης 1 μηνυμα στα σαιτ για αγορες, και 1 στον προστατευτικο εξοπλισμο!

να μαστε καλα να λεμε και καμια μαλακια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

TROOPER
03/02/2007, 00:46
thanks kalant

εισαι ομως υπερβολικος.........οχι δα και ολα.........εχω επισης 1 μηνυμα στα σαιτ για αγορες, και 1 στον προστατευτικο εξοπλισμο!

να μαστε καλα να λεμε και καμια μαλακια :wave2:

:a013:

kalant
03/02/2007, 00:49
thanks kalant

να μαστε καλα να λεμε και καμια μαλακια

σωστος...

σαν τον oiko ενα πραγμα, κλικ κατευθειαν στις διαμαχες μιλαμε...

παρωπιδες, δεν παει αλλου το ματι...

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

giobazolias
03/02/2007, 01:10
σωστος...

σαν τον oiko ενα πραγμα, κλικ κατευθειαν στις διαμαχες μιλαμε...

παρωπιδες, δεν παει αλλου το ματι...

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

ποιος? εγω παρωπιδες? :eyepop:

εεεε τωρα παρεξηγηθηκα.....παω να συμμετασχω και σε αλλα θεματα!

:cry:

kalant
03/02/2007, 01:12
ποιος? εγω παρωπιδες? :eyepop:

εεεε τωρα παρεξηγηθηκα.....παω να συμμετασχω και σε αλλα θεματα!

:cry:

μη μπερδευτεις και ανοιξεις διαμαχη μονο παλι...

:rotflmao:

χαιρετω :wave2:

giobazolias
03/02/2007, 01:17
μη μπερδευτεις και ανοιξεις διαμαχη μονο παλι...

χαιρετω :wave2:

:a5:

οκ φιλε

:wave2:

arxaios
03/02/2007, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:D

http://www.youtube.com/watch?v=5ivAF7GqNnU

:smokin:
ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ φίλε μου εσάς σας τραγουδά ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ η Ευρώπη ................ :evil: :evil: :evil:
Στα δανέζικα, στα ουγγαρέζικα και σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες ................. :evil: :evil: :evil:
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ....................

ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΩΩΩΩΠΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΑΑΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!

Και πρόσεξε γιατί έχω και άλλα όπως..............
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΑΑΑΑΡΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΑΑΑΑΑΑΑΡΟΣ, ΕΕΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝΑ ΒΑΑΑΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Χώρια που αν θυμάμαι καλά το τσιμπουκάκι εσείς το φάγατε φέτος ...........
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙΑ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΣ GAY ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

TROOPER
03/02/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ φίλε μου εσάς σας τραγουδά ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ η Ευρώπη ................ :evil: :evil: :evil:
Στα δανέζικα, στα ουγγαρέζικα και σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες ................. :evil: :evil: :evil:

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΑΑΑΑΡΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΑΑΑΑΑΑΑΡΟΣ, ΕΕΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝΑ ΒΑΑΑΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

αυτο το πραμα ρε παιδι μου να χαιρεστε ολοι οι ευνουχισμενοι επειδη αλλος γαμαει μα να μη μπορω να το καταλαβω με τπτ λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!

kalant
03/02/2007, 14:32
αυτο το πραμα ρε παιδι μου να χαιρεστε ολοι οι ευνουχισμενοι επειδη αλλος γαμαει μα να μη μπορω να το καταλαβω με τπτ λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ειναι φυσικο επομενο, οσο τους γ@μ@με εμεις, θα παρακαλανε να μας γ@μ@ει η ευρωπη...

δεν εχεις παρατηρησει πως οποτε κανουμε διαμαχη για τα μεταξυ μας το γυρνανε στην ευρωπη και στην 7αρα...

ειναι οι μοναδικοι φιλαθλοι στον κοσμο που αλλαζουν τοσο συχνα ομαδα, ποτε ειναι γιουβεντους, ποτε ρομα, ποτε βαλενθια και παει λεγοντας...

arxaios
03/02/2007, 14:41

Βρε 'σεις πάλι επιλεκτικά ότι σας άφησαν οι γαυροπαρωπίδες σας είδατε .....................
Αυτό το σχολιάκι ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;;;;;

Το εντός των συνόρων είναι από εμάς βρε καημενούλια μυωπικά ψαράκια !!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:

giobazolias
03/02/2007, 16:08
αυτο ειναι φυσικο επομενο, οσο τους γ@μ@με εμεις, θα παρακαλανε να μας γ@μ@ει η ευρωπη...

δεν εχεις παρατηρησει πως οποτε κανουμε διαμαχη για τα μεταξυ μας το γυρνανε στην ευρωπη και στην 7αρα...

ειναι οι μοναδικοι φιλαθλοι στον κοσμο που αλλαζουν τοσο συχνα ομαδα, ποτε ειναι γιουβεντους, ποτε ρομα, ποτε βαλενθια και παει λεγοντας...

και φυσικα γυρναμε στην ευρωπη!!!!!................γιατι εκει δεν εχει παραγκα και ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ!!!!!

0-7-31 ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!

ειστε η μονη ομαδα που για 3 συνεχομενα χρονια δεν βαλατε εκτος εδρας γκολ στο champions league!!!!!!

μην ξεχνας πως οταν αποκλειστηκαμε στον ημιτελικο του τσαμπιονς λιγκ το 1996 απο τον ΑΓΙΑΞ (οχι της ηπειρου)......... ξεχυθηκατε στους δρομους και αγορασατε και μπλουζακια του ΑΓΙΑΞ...............ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΟΥΞΕ!!!!!!!

εδω στην ελλαδα ο γκαγκατσης σας δινει το φαγητο στο στομα!!!.......και οταν βγαινετε παραεξω στην ευρωπη, γελαει ολος ο κοσμος μαζι σας!!!!

μεχρι και στην ιταλικη αθλητικη εκπομπη CONTRO CAMPO στο καναλι ITALIA1 στις 23/24 δεκεμβρη ............εγινε αναφορα και συγκριση της ελληνικης παραγκας του ολυμπιακου, και του calciopoli της juventus!!!!

ο KOSMOS
το χει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι!!!!

Γαυροι, τελικα σας αρεσει να σας φτυνουν και να λετε οτι βρεχει!!!!!!!!!!!

ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!:a025: :a025: :a025:

kalant
03/02/2007, 17:00
και φυσικα γυρναμε στην ευρωπη!!!!!................γιατι εκει δεν εχει παραγκα και ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ!!!!!

0-7-31 ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!

ειστε η μονη ομαδα που για 3 συνεχομενα χρονια δεν βαλατε εκτος εδρας γκολ στο champions league!!!!!!

μην ξεχνας πως οταν αποκλειστηκαμε στον ημιτελικο του τσαμπιονς λιγκ το 1996 απο τον ΑΓΙΑΞ (οχι της ηπειρου)......... ξεχυθηκατε στους δρομους και αγορασατε και μπλουζακια του ΑΓΙΑΞ...............ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΟΥΞΕ!!!!!!!

εδω στην ελλαδα ο γκαγκατσης σας δινει το φαγητο στο στομα!!!.......και οταν βγαινετε παραεξω στην ευρωπη, γελαει ολος ο κοσμος μαζι σας!!!!

μεχρι και στην ιταλικη αθλητικη εκπομπη CONTRO CAMPO στο καναλι ITALIA1 στις 23/24 δεκεμβρη ............εγινε αναφορα και συγκριση της ελληνικης παραγκας του ολυμπιακου, και του calciopoli της juventus!!!!

ο KOSMOS
το χει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι!!!!

Γαυροι, τελικα σας αρεσει να σας φτυνουν και να λετε οτι βρεχει!!!!!!!!!!!

ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!:a025: :a025: :a025:

απ'οτι φαινεται η παραγκα εχει μετακομισει στην ευρωπη αφου εχετε τσιμπησει 5αρες τελευταια :lol:

οσο για τα γκολ εσεις το εχετε το αρνητικο ρεκορ με 16 γκολ (αν δεν κανω λαθος) κατα σας σε μια μονο φαση ομιλων...

αντε να τα εκατοστησετε...

οσο για τα μπλουζακια και με τετοιου ειδους συμπεριφορες λειτουργει η μειοψηφια των ολυμπιακων...

ενω στην ευρωπη και στην παραγκα της ελλαδας το γυρνατε ολοι ομως και πιστεψε με οτι δεν το πιστευετε, απλα δεν εχετε να μας την πειτε για κατι αλλο μιας και τοσα χρονια ειστε απο κατω...

γιατι δεν υπαρχουν αραγε αποδειξεις περι παραγκων κλπ κλπ?

και μην αρχισουμε παλι τα ιδια περι κολλητων σου διαιτητων που το παραδεχονται γιατι κι εγω εχω κολλητο των παπα αμα το παμε ετσι...

Υ.Γ. μεγαλυτερο γελιο εχει οτι το παραδεχομαστε πως δεν ειμαστε για ευρωπη και παρολα αυτα συνεχιζετε να μας την λετε γι'αυτο...

στην τελικη 1) θα δεχομουνα να κανω διαμαχη για ευρωπη αν ειχε τυχει να συναντηθουμε καποτε και να με εχετε ξεφτυλισει και 2) αν ειχατε κατακτησει τροπεα...

οποτε ρε μαγκες αλλαξτε τροπαριο, πειτε για τον ΠΑΣ στην τελικη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
03/02/2007, 17:28

:lol: :lol: :lol: :lol:

Και προσεχε οταν σιδερωνεις....

Με την STIRELLA !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
03/02/2007, 17:35
kalant
οποτε ρε μαγκες αλλαξτε τροπαριο, πειτε για τον ΠΑΣ στην τελικη

Και τι.... Να μη μας λενε για την Γιουβε ??? :(

Ασχετο.....

ΦΙΛΟΙ ΣΥΓΑΥΡΟΙ..... Αφου σας το εχω ξαναπει και το εχουμε ξεχασει , το τελευταιο χρονο που εγιναν ανυπαρκτοι....

Αυτοι εχουν πιο πολυ πλακα απο τις μυξοκλαιουσες τους πουθεναδες !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

giobazolias
04/02/2007, 00:50
απ'οτι φαινεται η παραγκα εχει μετακομισει στην ευρωπη αφου εχετε τσιμπησει 5αρες τελευταια :lol:

οσο για τα γκολ εσεις το εχετε το αρνητικο ρεκορ με 16 γκολ (αν δεν κανω λαθος) κατα σας σε μια μονο φαση ομιλων...

αντε να τα εκατοστησετε...

οσο για τα μπλουζακια και με τετοιου ειδους συμπεριφορες λειτουργει η μειοψηφια των ολυμπιακων...

ενω στην ευρωπη και στην παραγκα της ελλαδας το γυρνατε ολοι ομως και πιστεψε με οτι δεν το πιστευετε, απλα δεν εχετε να μας την πειτε για κατι αλλο μιας και τοσα χρονια ειστε απο κατω...

γιατι δεν υπαρχουν αραγε αποδειξεις περι παραγκων κλπ κλπ?

και μην αρχισουμε παλι τα ιδια περι κολλητων σου διαιτητων που το παραδεχονται γιατι κι εγω εχω κολλητο των παπα αμα το παμε ετσι...

Υ.Γ. μεγαλυτερο γελιο εχει οτι το παραδεχομαστε πως δεν ειμαστε για ευρωπη και παρολα αυτα συνεχιζετε να μας την λετε γι'αυτο...

στην τελικη 1) θα δεχομουνα να κανω διαμαχη για ευρωπη αν ειχε τυχει να συναντηθουμε καποτε και να με εχετε ξεφτυλισει και 2) αν ειχατε κατακτησει τροπεα...

οποτε ρε μαγκες αλλαξτε τροπαριο, πειτε για τον ΠΑΣ στην τελικη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για το ρεκορ στην ευρωπη κανεις λαθος!!!
εχεις 17αρες και 18αρες παθητικο σε γκολ!!!
πχ
με λεβερκουζεν 2 και 2
με μακαμπι 3 και 3 (οταν το αεκακι που το ειχες απο κατω, μετα απο 1 μηνα της πεταξε 4 και 4!!!!!!!!) :a19:
με μαντσεστερ 3 και 4
ολα αυτα σε 1 γυρω.........μετρα και βγαλε αθρησμα!

υπαρχουν και αλλα.....δεν θα τα γραψω ολα!

θες και αποδειξεις παραγκας?????
ασε τωρα ρε!!!!....ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πα να γαμηθουν!

τελος παντων
...........καλαντ, σου ευχομαι να γνωρισεις κανα εποπτη διαιτητη να μαθεις 5 πραγματακια για το ελληνικο ποδοσφαιρο!.......

πειτε και εσεις για τον παοκ μιας και στο μεταξυ μας οι δικοι σας τον ηπιαν στο ΟΑΚΑ

:a51: :a51:

kalant
04/02/2007, 01:14
για το ρεκορ στην ευρωπη κανεις λαθος!!!
εχεις 17αρες και 18αρες παθητικο σε γκολ!!!
πχ
με λεβερκουζεν 2 και 2
με μακαμπι 3 και 3
με μαντσεστερ 3 και 4
ολα αυτα σε 1 γυρω.........μετρα και βγαλε αθρησμα!

υπαρχουν και αλλα.....δεν θα τα γραψω ολα!

θες και αποδειξεις παραγκας?????
ασε τωρα ρε!!!!....ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πα να γαμηθουν!

τελος παντων
...........καλαντ, σου ευχομαι να γνωρισεις κανα εποπτη διαιτητη να μαθεις 5 πραγματακια για το ελληνικο ποδοσφαιρο!.......

πειτε και εσεις για τον παοκ μιας και στο μεταξυ μας οι δικοι σας τον ηπιαν στο ΟΑΚΑ

:a51: :a51:

ποιον ηπιαμε ρε κακομοιρηδες, μια φορα στα δεκα χρονια παιρνετε ενα ντερμπυ απο μας...

στην τελικη φιλε μου εμεις δεν ασχολουμαστε με τα παιχνιδια σας, αν παρακολουθησεις ποιοι ασχολουνται συνεχεια και με ποιους, θα καταλαβεις οτι σας γραφουμε στα @ρχιδι@ μας...

μονο μετα απο τα παιχνιδια του οσφπ βγαινετε ολοι σαν τις κατινες και αρχιζετε τα σχολια...

βεβαια ισως εχετε και ενα δικιο σε αυτο, για το παιχνιδι σας με τον παοκ τι συζητηση να ανοιγε, ετσι κι αλλιως δεν εχει κανενα ενδιαφερον...

αυριο να δεις τι θα γινει παλι απο ολους σας, ειτε μετα απο νικη μας, ειτε μετα απο ηττα μας, ολο και κατι θα σας φταιει παλι...

οσο για το ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν, εχεις ξεχασει μερικες ομαδες ακομα...

:lol: :wave2:

Υ.Γ. δεν θελω να γνωρισω εποπτες, να κανετε ομαδες θελω για να εχει ενδιαφερον το πρωταθληματακι...

oiko1979
04/02/2007, 01:26
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ....

ΑΡΡΩΣΤΙΑ...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

arxaios
04/02/2007, 10:07
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΙΛΚΟ87 ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που είσουνα ρε συ την ΠΕΜΠΤΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;
:lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil:

arxaios
04/02/2007, 10:10
ποιον ηπιαμε ρε κακομοιρηδες, μια φορα στα δεκα χρονια παιρνετε ενα ντερμπυ απο μας...

στην τελικη φιλε μου εμεις δεν ασχολουμαστε με τα παιχνιδια σας, αν παρακολουθησεις ποιοι ασχολουνται συνεχεια και με ποιους, θα καταλαβεις οτι σας γραφουμε στα @ρχιδι@ μας...

μονο μετα απο τα παιχνιδια του οσφπ βγαινετε ολοι σαν τις κατινες και αρχιζετε τα σχολια...

:lol: :wave2:

ΚΑΛΑΝΤ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙ.............

Επάνω σε άτι κάλπαζε στην πλάτη της θαλάσσης ............
που λέει και ο ποιητής !!!!!!!!!!!!!!

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

kalant
04/02/2007, 11:59
ΚΑΛΑΝΤ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙ.............

Επάνω σε άτι κάλπαζε στην πλάτη της θαλάσσης ............
που λέει και ο ποιητής !!!!!!!!!!!!!!

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ετσι μπραβο, απαντησεις με επιχειρηματα πανω απ'ολα...

και με παραγκες και χωρις παραγκες παλι φαπες θα τρωτε απο μας...

εχουμε βαρεθει να σας λεμε αντε γεια...

παλι κλαμμενοι και πονεμενοι θα ειστε και μεσ'τον πονο σας θα μυξοκλαιτε και θα μας λετε για παραγκες και για ευρωπη μπας και συνελθετε παλι και κανετε ονειρα για πορειες και για τιτλους...

η μεγαλυτερη επιτυχια σας στα δεκα χρονια δεν ειναι το πρωταθλημα που πηρατε αλλα η 7αρα μας απο την γιουβεντους...

αφου να φανταστεις οτι δεν λετε στα 10 χρονια πηρατε ενα πρωταθλημα αλλα οτι δεκα χρονια εχετε να παρετε πρωταθλημα, το εχετε ξεχασει κι εσεις ακομα...

ειστε για πολλα γελια λεμε...

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
05/02/2007, 02:07
Ρε Stoubi εκείνο το παλιοκτμ πρέπει να σου'χει φάει τη ζωή ρε παιδί μου..:( Στειλ'το στο διάολο να ησυχάσεις..

:D :lol:

Στο βίντεο πάντως,εκεί που έδειξε τον Βασιλάκη τον Κωστέτσο εγαμήθηκα στα γέλια..

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: