View Full Version : Δολοφονία η ατύχημα ?
και τα περιεργα παιχνιδια που μας παιζεις καργιολα...
ενα αποτα τελευταια ποστ λοιπον , ηταν και του Σοφοκλη,που μιλαγε για θανατο......
το Σεπτεμβρη που μας περασε ,εφυγε απο κοντα μας ,ισως με παραξενο τροπο...
με τα φιλαρακια του πηγε στα Μεγαρα (πιστα) να ξεδωσει ,κι αφου αραξε και λιγο για αναψυκτικο, ενιωσε αδιαθεσια - φιλος του προσπαθησε με τη μηχανη να τον παει στο ιατρ.κεντρο αλλα στο δρομο ειχε ηδη ξεψυχησει ......παντρεμενος και με κορη σε ηλικια ωστε να καταλαβαινει τον πονο πλεον της απωλειας........
οποιος το ειχε γνωρισει θα καταλαβαινε τη θλιψη μου
πουτανα ζωη ,καργιολα, σαδιστικα μας ποτιζεις με την απατη της αθανασιας
ηταν στην ηλικια μου οταν 'εφυγε' 40 χρονων
Da.Vintage
24/05/2007, 06:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
και τα περιεργα παιχνιδια που μας παιζεις καργιολα...
ενα αποτα τελευταια ποστ λοιπον , ηταν και του Σοφοκλη,που μιλαγε για θανατο......
το Σεπτεμβρη που μας περασε ,εφυγε απο κοντα μας ,ισως με παραξενο τροπο...
με τα φιλαρακια του πηγε στα Μεγαρα (πιστα) να ξεδωσει ,κι αφου αραξε και λιγο για αναψυκτικο, ενιωσε αδιαθεσια - φιλος του προσπαθησε με τη μηχανη να τον παει στο ιατρ.κεντρο αλλα στο δρομο ειχε ηδη ξεψυχησει ......παντρεμενος και με κορη σε ηλικια ωστε να καταλαβαινει τον πονο πλεον της απωλειας........
οποιος το ειχε γνωρισει θα καταλαβαινε τη θλιψη μου
πουτανα ζωη ,καργιολα, σαδιστικα μας ποτιζεις με την απατη της αθανασιας
ηταν στην ηλικια μου οταν 'εφυγε' 40 χρονων
Aπο τί?
:( :sad:
sergiosm
29/05/2007, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
GAIL= GAY + JAIL
Γιατί μπές εσύ εκει μέσα και αν δε βγείς GAY...:wave2:
Γιατί όπως λέει και το άσμα:
Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη ....
:rotflmao: :rotflmao:
Μία ζωή που χάνεται είναι πολύ μεγάλο κρίμα. Κρίμα και για τους ανθρώπους που άφησε πίσω του.
Ίσως να ήτανε καλός άνθρωπος.
Απο την άλλη...οι πιθανότητες λένε ότι ΔΕΝ ήτανε καλός άνθρωπος.
Ένας άνθρωπος που βγαίνει έξω να μοιράσει κλήσεις κλέβοντας τον κόπο και τον ιδρώτα ανθρώπων που κάνανε φριχτά λάθη...όπως
-να ξεχάσουνε τα προβολάκια ομίχλης ανοιχτά,
-να πιάσουνε λεωφορειογραμμή,
-να βάλουνε φιμέ ή κοτσαδόρο στο αυτοκίνητο τους (φίλος έφαγε κλήση για εργοστασιακό φιμέ και κοτσαδώρο...χωρίς να έχει κάνει τσαμπουκάδες και μαλακίες),
-να κόψουνε κλήση σε συγκεκριμένα μόνο αυτοκίνητα που παρκάρανε παράνομα*(Κολωνάκι, Ερέτρια, Θεσσαλονίκη...)
-να ρίχνουνε πρόστιμα σε δρόμους στους οποίους πας άνετα και ασφαλώς με 120 έχοντας ρίξει το όριο στα 50...έχω δει και 30 και έχω φάει κλήση που πήγαινα με 40...
-να ρίξει στο αυτόφορο κάποιον λόγο πινακήδας**
...ε λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος φαίνεται ότι έχει πρόβλημα.Και ο χαρακτηρισμός του ανθρώπου δεν του ταιριάζει απόλυτα...
Έίμαι σίγουρος ότι υπάρχουνε καλοί αστυνομικοί. Θα συμφωνήσει κόσμος μαζί μου πάντως ότι αυτοί αποτελούν μονάχα την εξαίρεση.
Αφότου διαβάσετε το ** θα δείτε λοιπόν ότι λίγο δύσκολο να πείσω τον εαυτό μου να λυπηθεί για το συμβάν αυτό.
Πιστεύω ότι προφανώς ήτανε κάποιος τραμπούκος μπάτσος (κάτι που σπανίζει δηλαδή), ο άνθρωπος με το XT έκανε κάτι που οι ίδιοι οι ζητάδες κάνουνε, την κλωτσιά και ήτανε ή αυτός ή ο μπάτσος. Ε λοιπόν? Ας πρόσεχε...ας έμενε σε αυτό που κάνουν καλύτερα οι μπάτσοι. Να στήνουν μπλόκα και να τραμπουκίζουν εκεί που τους παίρνει.
Στην τελική όποιος μπάτσος χάνει την δουλειά του απο μαλακία μετά πάει και γίνεται μπράβος σε νυχτερινό μαγαζί...αυτοί δεν είναι υπηρέτες του καλού, είναι μισθοφόροι και μάλιστα μαλάκες.
*Στο Κολωνάκι θα παρατηρήσεις το θαύμα να έχουνε φάει κλήση μόνο ορισμένα εκ των παρκαρισμένων αυτοκίνητα. Οι υπόλοιποι είναι συννενοημένοι.
Στην Θεσσαλονίκη θα βρεις μόνο αυτοκίνητα με Αθηναϊκές πινακήδες να΄τρώνε πρόστιμα.
**Έφαγα αυτόφορο και δικαστήριο, παρά το ότι δύο εβδομάδες πριν μου έσπασε η πινακήδα σε τρακάρισμα δηλωμένο στην αστυνομία και παρά το γεγονός ότι είχα ΌΛΑ μου τα χαρτιά μαζί.
Με βάλανε σε ένα κατουρημένο κελί για 10 ώρες μία ολόκληρη νύχτα ακούγωντας τους απέξω να καλοπερνάνε και να ακούνε κλαρίνα (μαρτύριο...ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΜΑΡΤΎΡΙΟ...FUCK ΚΛΑΡΊΝΑ).
To καλύτερο είναι...ότι με βάλανε σε κρατητήριο στην αστυνομία Ομόνοιας και λίγο αργότερα μου φέρανε έναν τρελό που είχε σκοτώσει 2 (βασικά έναν...ο άλλος ήτανε στο νοσοκομείο και μάλλον θα ζήσει...). Το καλύτερο ήτανε ότι κάθε λίγο λιγάκι ο τρελός φρόντιζε να μου υπενθυμίζει με ένα χαμόγελο πως...
"Μου αρέσουν οι επιχειρήσεις...εσένα σου αρέσουν?"
Ήθελε να κάνει και μπίζνα στην φυλακή ο άνθρωπος...μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και του έδωσα το τηλέφωνο ενός μαλάκα απο το σχολείο μου που θυμάμαι απέξω για σχετικές περιπτώσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
....
Δηλώνω βαθύτατα εντυπωσιασμένος από την εμβριθή και εμπεριστατωμένη άποψη σου.
PS: Καλά του έκανες του μαλάκα του συμμαθητή σου !!! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
...μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και του έδωσα το τηλέφωνο ενός μαλάκα απο το σχολείο μου που θυμάμαι απέξω για σχετικές περιπτώσεις...
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: ΘΕΟΣ!!!!
Για τα υπόλοιπα.... γάμα τα :sad:
Ξέχασα να σας πω...ότι είχα πινακήδες. Άπλά δεν έφεραν την σφραγία γιατί δεν είχα πάει στο υπουργείο.
Όταν δε πήγα...είχα γαμώ τις περιπέτειες...δεν μπορούσα να δηλώσω καταστροφή γιατί είχα μόνο μισή απο την original πινακήδα. Της λέω δεν υφίσταται να βρω το υπόλοιπο μισό...έχει χαθεί.Με έστειλε η καριόλα εκεί πέρα να τρέχω σε αστυνομίες πέρα δώθε για κάτι...βεβαίωση καταστροφής πινακίδας...αυτοί να μην ξέρουν τι τους γίνεται να μου φωνάζουν να με στέλνουν απο εδώ απο εκεί..πήγα στο αστυνομικό τμήμα μου, πήγα στην τροχαία στην ΑΛΕΞΆΝΔΡΑς, πήγα στο Μεταξουργείο...τελικώς δήλωσα απώλεια και δόξα σοι ο θεός η καριόλα απο το υπουργείο δεν με θυμότανε και μπόρεσα επιτέλους να βγάλω καινούριες.
Επεισόδια στην Καλαμαριά
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με αφορμή το θάνατο ενός νιγηριανού μικροπωλητή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νιγηριανός, ο οποίος βρισκόταν σε καφετέρια, αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούσαν δύο άτομα.
Στην προσπάθειά του να διαφύγει, πιστεύτοντας ότι ήταν αστυνομικοί, πήδηξε από τον πρώτο όροφο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο αργότερα, όταν στο σημείο κατέφθασαν ομοεθνείς του, οι οποίοι υποστήριζαν ότι τα δύο άτομα που κυνηγούσαν τον άτυχο Νιγηριανό ήταν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι - όπως υποστήριζαν-, τον είχαν ξυλοκοπήσει και πριν από μία εβδομάδα επειδή τον είχαν συλλάβει να πουλά παράνομα cds.
Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ τα επεισόδια κλιμακώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν στους Νιγηριανούς προστέθηκε ομάδα αντιεξουσιαστών, καίγοντας κάδους και προκαλώντας φθορές σε καταστήματα και σε ένα υποκατάστημα τράπεζας.
Αναμένονται ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
http://www.skai.gr/master_story.php?id=57138
Η Ελληνικη αστυνομια αυτη την στιγμη δεν ειναι τιποτα αλλο στην πλειψηφια της παρα μια ομαδα εντελως καταπιεσμενων ανθρωπων, που δεν εκπαιδευτηκαν σωστα, δεν αξιολογηθηκαν σωστα, και σαφως δεν τους ανατεθηκε επισημα καποια συγκεκριμενο εργο.
Διαταγες παιρνουν σε στυλ "να τραβα σα κει και κανε αυτο" ετσι γενικολογα, και αυτο το εχω ακουσει απο ασφαλιτες που ηξερα απο παλια.
Λογικο ειναι να εχουμε τετοια κρουσματα.
Και ο μεσος Ελληνας εργαζομενος στην ιδια μοιρα βρισκεται μονο που αντι να ξυλοκοπαει Νιγηριανους την βρισκει αλλιως.
Τωρα πως ακριβως...
Υ.Γ Εχω δει μεσα σε ενα εναμιση μηνα στους δρομους περιπολικα που μετριουνται στα δαχτυλα τους ενος χεριου.
Ελεγχος μηδεν, εργο ανυπαρκτο.
Περνανε κοκκινα μπροστα τους, και κανουν πως κοιτανε απο την αλλη για να μην μπλεξουν με κλησεις.
Κλησεις μονο σε μπλοκα σε μηχανακια που κινουνται στην δεξια λωριδα, κατα προτιμηση παπια, και κυριως Νιγηριανων,Αλβανων κτλ, που ειναι ευκολο να τα εντοπισεις και να τους κανεις σημα εγκαιρως να σταματησουν.
Το εχω δει απειρες φορες και εχω ριξει επισης απειρες μουτζες, αλλα ουτε εκει φαινεται να πτουνται.
Ξανασκυγουν και γραφουν εσεμες στο κινητο.
Τι σκατα πια;
Υ.Γ 2 Δεν καταλαβα το τοπικ πως εφτασε σε αυτη την κουβεντα, αλλα οφου εφτασε ας προσθεσω και εγω λιγη απο την εμπειρια μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Επεισόδια στην Καλαμαριά
Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ τα επεισόδια κλιμακώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν στους Νιγηριανούς προστέθηκε ομάδα αντιεξουσιαστών,
http://www.skai.gr/master_story.php?id=57138
E...αφού ήρθανε και οι αντιεξουσιαστές θα βρουν και αυτοί το δίκιο τους τώρα.